6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kriminalforsorgen To socialrådgivere søges til Herstedvester Fængsel

Kriminalforsorgen, Albertslund

Brænder du for at gøre en forskel og blive en del af et stærkt fagligt team med kompetente kollegaer? Så er det dig, vi søger.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med henblik på at varetage socialfaglige opgaver og deltage i arbejdet vedrørende fuldbyrdelse af straf samt behandling af de indsatte.

Du skal kunne se dig selv i rollen som faglig vejleder for de indsatte og sparringsperson for kollegaer og eksterne samarbejdsparter. Endvidere er det afgørende, at du er i stand til at håndtere individer i krise/konflikter, har mod på at arbejde med sædelighedsdømte og har et positivt og anerkendende menneskesyn.

Kriminalforsorgen Psykolog til arbejdet med kriminalitetsforebyggelse i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Har du lyst til at arbejde med kriminalitetsforebyggelse i en politisk styret organisation? Vi søger efter en psykolog til Direktoratet for Kriminalforsorgen, Koncern Kriminalitetsforebyggelse, der vil indgå i arbejdet med at udvikle kriminalforsorgens evidensbaserede metoder og kriminalitetsforebyggende indsatser. 

I det daglige vil du bl.a. skulle varetage: 

  • Udviklings- og implementeringsopgaver
  • Konsulentfunktion
  • Deltagelse i arbejdsgrupper og faglige fora
  • Formidlingsopgaver
Kriminalforsorgen Konsulent til beskæftigelsesområdet i Direktoratet for Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Er du enig i, at arbejde kan bidrage til at få mennesker ud af kriminalitet og ind i gode relationer og strukturer? Har du lyst til at være en del af den enhed, som udvikler og understøtter kriminalforsorgens produktionsvirksomhed, beskæftigelse og arbejdstræning for indsatte? Kan du tilrettelægge arbejdsgange og processer, så de er til at følge for travle medarbejdere? Kan du implementere og understøtte, så tingene virker, når du har sluppet dem?

Du bliver en del af et stærkt hold med et stort fagligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både enheden og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet.

Kriminalforsorgen Fuldmægtige og konsulenter til kriminalitetsforebyggelse i direktoratet for kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen, København

Vil du bidrage til at udvikle kriminalforsorgens landsdækkende driftsorganisation og styrke de kriminalitetsforebyggende indsatser i landets fængsler og arrester? Trives du med at drive udviklingsprojekter fra A-Å? Og kan du se dig selv levere relevant ind i de politiske beslutningsprocesser, der danner ramme for kriminalforsorgens arbejde?

Opgaverne spænder vidt fra politisk betjening og afrapportering til analyse- og projektarbejde, herunder projekt- og implementeringsledelse.

Vi tilbyder en uformel omgangstone med engagerede og opmærksomme kollegaer, gode muligheder for at tilrettelægge dit eget arbejde, herunder hjemmearbejde m.m.

Kriminalforsorgen Ambitiøs og analytisk medarbejder søges til kriminalforsorgens arbejde med bemanding og vagtplanlægning

Kriminalforsorgen, København

Det er en unik mulighed for i samme stilling både at kunne arbejde analytisk og konkret med et afgørende forretningsområde, dvs. vagtplanlægning og bemanding, samtidig med at du vil få en meget bred og tværfaglig viden om en vigtig del af kriminalforsorgens arbejde.

Udover at der i stillingen følger opgaver med som f.eks. bidrag til folketingsbesvarelser, håndtering af pressehenvendelser, proceshåndtering mv., vil en del af dit arbejde forudsætte at du sætter dig grundigt ind i kriminalforsorgens vagtplanlægningssystem sådan at du her bliver en nøgleperson på de data og udtræk, som kan hentes herfra og som der er behov for bliver formidlet og anvendt.

Gem
Ejendomsserviceteknikerelev søges til Enner Mark Fængsel
På Enner Mark Fængsel søger vi pr. 1. juni eller snarest herefter en ejendomsserviceteknikerelev.
Kriminalforsorgen, Horsens
Kriminalforsorgen
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV