12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriJurister til spændende stillinger på dyresundhedsområdet

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Er du jurist og interesseret i at arbejde med juridiske opgaver med en veterinær vinkel, hvor der er stor politisk bevågenhed? Har du lyst til at arbejde med forvaltningsret og spændingsfeltet mellem national ret og EU-ret? Så se nærmere her, da vi i Center for Dyresundhed søger jurister.

Vores arbejde i Center for Dyresundhed spænder over et meget bredt fagligt felt. Du vil derfor som jurist hos os få mulighed for at arbejde med meget forskelligartede opgaver inden for en række forskellige juridiske områder, herunder forvaltningsret, offentlig ret, EU-ret, databeskyttelsesret m.m.

Vores juridiske kerneopgaver er inden for national ret med lov- og bekendtgørelsesarbejde, og inden for EU-retten ved forordninger, direktiver, beslutninger og afgørelser.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriFødevarestyrelsen søger fire akademikere med interesse for eksportforhold

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Vil du være med til at fremme dansk eksport af fødevarer, foder og levende dyr? Har du en relevant akademisk uddannelse og interesse for fødevareklyngen, og er du interesseret i myndighedsarbejde med stort erhvervsmæssigt fokus? Så er du måske en af vores 4 nye medarbejdere i International Handel.

Konkret har vi brug for dig til blandt andet at løfte opgaver i forhold til:

 • Forhandling af eksportbetingelser
 • Udarbejdelse af eksportcertifikater med bl.a. attestationer for dyresundhedsstatus og fødevaresikkerhed
 • Vejledning og undervisning af Fødevarestyrelsens kontrolpersonale
 • Udarbejdelse af bekendtgørelser og vejledninger
 • Kriseberedskab
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriProduct Owner til agilt team i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Har du lyst til at være med til at sikre, at vi udvikler IT-løsninger, som fungerer for vores kunder og sikrer let administration for vores kollegaer? Brænder du for at have en drivende rolle i et agilt team? Har du lyst til at være en del af en travl hverdag med høj energi i et team med dygtige kollegaer? Så er det måske dig, vi leder efter.

I Landbrugsstyrelsen har vi indført SAFe og etableret to Agile Release Trains, ART’er. Hver ART består af en ART-ledelse og en række agile teams. De agile teams er selvorganiserende og arbejder efter agile metoder og principper i tæt samarbejde med ART’ens øvrige teams og ledelse.

Du får et job, hvor du er central i forhold til at sikre brugervenlige IT-løsninger for de mere end 37.000 landbrugere, der årligt søger landbrugsstøtte.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriDynamisk sektionsleder søges til Fødevarestyrelsens Center for Dyresundhed

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Brænder du for ledelse og udvikling af fagligt stærke og dygtige medarbejdere. Er du frisk på at løfte store samfundsvigtige opgaver i orkanens øje – så se nærmere her!

Du bliver direkte personaleleder for en gruppe medarbejdere, der arbejder med vigtige emner blandt andet i forhold til det veterinær beredskab, animalske biprodukter og foder, overvågning af husdyrsygdomme og udvikling af lovgivning.

Vi arbejder teambaseret afhængig af opgaver, og ledelsesopgaven indebærer, at du sætter de rette rammer for teamets og medarbejdernes udvikling og opgaveløsning, herunder prioritering af opgaver samt sikre en rettidig og kvalitetssikret ministerbetjening, styrelsessvar, pressehåndtering m.m.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriFødevarestyrelsen søger administrativ medarbejder til forkontoret i Center for Dyresundhed

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Har du en kontoruddannelse, er serviceminded og arbejder struktureret? Og er du interesseret i administrative opgaver i et kontor med fokus på dyresundhed, beredskab og håndtering af levende dyr? Så se nærmere her, da Center for Dyresundhed søger en HK’er til vores forkontor!

Vores kerneopgaver er at forebygge og bekæmpe udbredelse af sygdomme hos dyr. Den opgave rummer mange underopgaver, hvor blandt andet arbejdet med det veterinære beredskab er en central del heraf.

Konkret har vi brug for en HK’er til administrative opgaver i vores forkontor. Vores forkontor er besat med to HK-stillinger, hvoraf den ene kan blive din. Opgaverne er blandet andet:

 • Fordeling af post fra enhedspostkassen
 • Håndtering af faktura og afregning i Rejs-Ud og IndFak
 • Månedlig kvalitetssikring af tidsregistrering i TimeSag
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriNysgerrig og dygtig økonom søges til Fødevarestyrelsens centrale økonomifunktion

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Har du lyst til at arbejde med økonomisk analyse og budgetter i en kompleks økonomi? Har du lyst til at være en del af en travl enhed med en høj faglighed og et højt humør?

Vil du understøtte styrelsens ambition om at være blandt de absolut førende i staten til god økonomistyring? Som ansat i Økonomi er du med til at understøtte styrelsens mission, hvor vi arbejder for en bæredygtig fødevareproduktion med fokus på sunde dyr og mennesker. Er det noget for dig, så skal du søge denne stilling som økonom i Fødevarestyrelsens økonomienhed.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling hvor opgaveporteføljen både indeholder drifts- og udviklingsopgaver. Vi er organiseret i teamstrukturer, hvor der samtidigt er plads til selvstændig opgaveløsning. Vi er en moderne arbejdsplads, som tilbyder stor fleksibilitet med mulighed for en hjemmearbejdsplads.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriAkademiske medarbejdere til spændende stillinger i Center for Dyresundhed

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup

Vil du være med til at arbejde med at forebygge og bekæmpe dyresygdomme? Har du en relevant akademisk uddannelse gerne som dyrlæge? Og har du interesse i myndighedsarbejde med en veterinær vinkel, hvor der er stor politisk bevågenhed og medieopmærksomhed?

Så se nærmere her, da vi i Center for Dyresundhed udvider og søger nye akademiske medarbejdere til både faste og midlertidige stillinger!

Vores kerneopgaver er at forebygge og bekæmpe udbredelse af sygdomme hos dyr. Den opgave rummer mange underopgaver, hvor blandt andet arbejdet med det veterinære beredskab er en central del heraf.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriSkarp studentermedhjælper til Team Tilskudsøkonomi i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Er du god til tal og skarp til Excel? Har du lyst til at arbejde med budgetlægning og controlling på Landbrugsstyrelsens mange tilskudsmidler? Og kan du se dig selv i en stærk, moderne økonomifunktion i en af landets store styrelser? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Team Tilskudsøkonomi.

Vi søger en dygtig student, som kan hjælpe os med at løfte vores økonomistyringsopgaver. Du kommer til at arbejde selvstændigt og få opgaver på lige fod med dine kolleger. Derfor kræver stillingen en vis erfaring, og det vil være en fordel, hvis du er langt på studiet og har erfaring med dig fra tidligere studenterstillinger.

Du vil komme til at få ansvaret for nogle af vores tilskudsordninger og vil med støtte fra dine kolleger skulle følge op på midlerne og sikre overblik over, om budgettet holder.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriJuridisk fuldmægtig til at balancere kontrol og vækst i landbrugserhvervet

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Augustenborg

Har du lys til at indgå i et spændende fagligt miljø, hvor du får mulighed for at bruge dine juridiske kompetencer i samspil med andre faggrupper? Brænder du for at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Så er muligheden der nu, hvor vi søger en juridisk fuldmægtig til Jordbrugskontrol.

Som jurist får du en central rolle i at afklare de juridiske og faglige problemstillinger, som opstår i forbindelse med kontrol af reglerne på jordbrugs- og virksomhedsområdet hos landmændene i hele landet. Du bliver involveret i konkret fortolkning af reglerne på området, og du bliver inddraget i tværgående samarbejde med andre enheder og jurister i Landbrugsstyrelsen, ligesom du bliver en aktiv medspiller i implementeringen af den nye landbrugsreform.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriAmbitiøse jurister til udviklende opgaver i Landbrugsstyrelsen

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Vil du være med til at udvikle nye regler, som understøtter fremtidens klima- og miljøeffektive landbrug? Og synes du, at det er spændende at arbejde med regel- og politikudvikling og samtidig finde løsninger, der virker? Så er du måske en af vores nye jurister.

Vi søger dig, der har ambitionerne, evnerne og mod på at understøtte den grønne udvikling i landbruget. I de kommende år skal Landbrugsstyrelsen nemlig stå i spidsen for at designe og implementere en række ordninger og reguleringer til EU’s nye landbrugspolitik.

Vi forestiller os, at du skal arbejde med et eller flere af disse områder:

 • Fortolke, rådgive og sparre med kolleger om f.eks. statsstøtteregler, EU forordninger og regler om markedsordninger
 • Udarbejde bekendtgørelser, lovgivning og medvirke til juridisk kvalitetssikring
 • Arbejde med tilsynsopgaver, herunder juridiske fortolkninger
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriCheføkonom (kontorchef) til nyoprettet kontor for Analyse og Viden i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris departement

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, København

Er du en dygtig økonom med gode formidlingsevner? Formår du at lede både generalister og specialister?

Ministeriet er i fuld gang med at styrke departementets organisering og ledelseskapacitet. Det betyder bl.a., at vi opretter et selvstændigt kontor for Analyse og Viden. Det betyder også, at vi ønsker at styrke ledelsen med en dygtig cheføkonom.

Du bliver omdrejningspunktet i forhold til at sikre, at ministeriets erhvervs- og samfundsøkonomiske beregninger har en høj kvalitet og troværdighed og indgår i alle større politiske initiativer med samfundsøkonomiske konsekvenser. Du tiltænkes en lige så væsentlig rolle i forhold til at sikre, at analytisk viden altid indgår som grundlag for vigtige politiske beslutninger.

Gem
Jurist med interesse for komplekse problemstillinger og gode samarbejdsevner søges til International Handel i Fødevarestyrelsen
Vil du være med til at sikre gode juridiske rammer for international handel med fødevarer, foder og dyr – med opgaver der har et stort erhvervsmæssigt fokus?
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Glostrup
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Indrykket: