6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Barselsvikariat: Ordningskoordinator med interesse for EU-tilskudsordninger

København V

Har du interesse for den grønne omstilling af dansk fødevareproduktion, og vil du være med til at sikre bl.a. støtte til danske producentorganisationer for frugt og grønt? Trives du med komplekse problemstillinger i krydsfeltet mellem politik, jura og miljø- og landbrugsfaglig viden?

Lige nu søger vi en ordningskoordinator til ”Team Markedsordninger og Genetiske Ressourcer” i enheden CAP. Din kerneopgave som ordningskoordinator bliver at implementere og sikre driften af EU-tilskudsordninger, indenfor bl.a. danske producentorganisationer for frugt og grønt, men også andre af vores kerneområder.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Akademisk medarbejder til at arbejde med fødevarer og foder (barselsvikariat)

Glostrup

Vil du være med til at sikre klare rammer for foder- og fødevarevirksomheder i Danmark, udvikling af kontrol, fødevaresikkerhed og -hygiejne?

Du vil skulle arbejde med rammerne for registrering og godkendelse af virksomheder, og de generelle rammer for kontrol og kontroludvikling. Du vil også skulle koordinere tværgående opgaver som eksempelvis spørgeskemaer, afrapporteringer o.l.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Vi søger administrativt stærke profiler med sans for detaljer til vores jordfordelingskontor i Tønder

Vi vokser i takt med den grønne omstilling og har derfor behov for nye kolleger. Er du administrativt stærk og har mod på at lære nyt? Eller har du erfaring med ejendomshandler, tinglysning, matrikulær berigtigelse samt servitutter? Så har du muligheden for at blive jordfordelingsberigtiger hos os.

Vi laver jordfordelinger i forbindelse med større vådområder eller andre typer naturprojekter, derfor kommer du til at spille en vigtig rolle i den grønne omstilling. I dit kommende team, skal du som berigtiger have overblik over og kontrollere flere handler på samme tid og sikre, at alt er på plads, før den endelige godkendelse lander.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Dygtige sagsbehandlere til nye opgaver inden for grøn omstilling

Tønder

Vil du være med til at gøre landbruget grønnere? Nu kan du blive en del af holdet, der bl.a. skal gøre en ny tilskudsordning med fokus på klima til virkelighed. Du får en alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver og gode kolleger.

Den primære opgave i enheden er at behandle ansøgninger om tilsagn til, ændring af og udbetaling af projektstøtte til ansøgere. Herudover vil der være opgaver som:

  • Forskellige former for sagsbehandling, der understøtter de tilskudsordninger vi håndterer
  • Skriftlig og mundtlig kommunikation med ansøgere
  • Opdatering af instrukser, der er udarbejdet på baggrund af den enkelte ordningsbekendtgørelse
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Erfaren teamleder der kan rykke os fra support til product ownership

København V

IT & Datakontoret i Fiskeristyrelsen står overfor en større moderniseringsopgave, som kommer til at berøre store dele af organisationen. I den forbindelse skal vi også omstille fra fagsupport til product ownership. Til det har vi brug for dig, der har erfaring med drift af fagsystemer, godt kendskab til opgaverne for en product owner, og som er en erfaren personaleleder.

Du vil få ansvaret for et team af supportere og systemkyndige, der har et stort kendskab til deres løsninger, som har arbejdet med driftsprocesser og med et skift fra system- til serviceorienteret opgaveløsning.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

HR-medarbejder til rekruttering

København V

Har du solid erfaring med rekruttering i staten? Har du lyst at bringe dine kompetencer i spil i et stærkt fagligt miljø sammen med gode, engagerede kollegaer, der tilstræber at understøtte ledere og medarbejdere bedst muligt?

Du vil som vores nye HR-medarbejder få en nøglerolle i forbindelse med Fiskeristyrelsens rekrutteringer, der er en afgørende forudsætning for, at styrelsen kan lykkes med sine opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte kvalitetssikring af opslag, udarbejdelse af løntilbud, lønforhandling og udarbejdelse af ansættelseskontrakter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV