2 job ads

Your search

Filter your search

Category

2 job ads

Save
FGU Syd- og Vestsjælland

Tilkaldevikarer søges

Vordingborg, Korsør, Næstved og Slagelse

FGU Syd- og Vestsjælland (FGUSV) tilbyder en anden vej for unge til job, uddannelse og et godt liv. FGUSV tilbyder 3 spor på alle vores skoler: Almen-, produktion-, og erhvervsgrunduddannelsen.

Vores mål er et inkluderende og trygt skolemiljø med fokus på udvikling af den enkelte elev, og med praksis/produktion som udgangspunkt.

For at sikre et godt tilbud til de unge, vil vi gerne ansætte nogle faste tilkaldevikarer, så det bliver genkendelige ansigter, de unge møder ved evt. sygemeldinger fra deres faste underviser/holdleder.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
FGU Syd- og Vestsjælland

FGU Korsør søger underviser til onlineundervisning

Har du gode idéer og erfaring med anderledes og spændende onlineundervisning? Brænder du for at kunne være med til at udvikle praksisundervisning og relationsdannende aktiviteter online? Så har vi et spændende job til dig.

Du bliver underviser for vores Fjernundervisningshold, hvor al undervisning foregår over Teams. Du skal præsentere eleverne for relevant og motiverende, praksisbaseret undervisning, samtidig med at du holder styr på de faglige mål, hjælper eleverne med at opbygge deres portfolio og forbereder dem på at gå til prøve i almenfag.

Check the job satisfaction:
Published:

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV