2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
AdelborgOperations Manager

Adelborg, København

Bliv en del af en ambitiøs og målrettet virksomhed, der arbejder dynamisk og fleksibelt i byggebranchen. Bliv en del af Adelborg.

Adelborg søger en Operations Manager som evner at løse Back Office-opgaver og samtidig agere sparringspartner for byggepladsen i forhold til HR, arbejdsmiljø og drift i bred forstand.

Dine arbejdsopgaver vil være præget af en dynamisk hverdag, hvor dine vigtigste ansvarsområder bliver at:

  • håndtere HR-området, herunder sikre indgåelse og overholdelse af aftale med faglige organisationer og aflønning af medarbejdere i henhold til gældende aftale
  • håndtere området for arbejdsmiljø, herunder, i rollen som virksomhedens arbejdsmiljørepræsentant, tilrettelægge og gennemføre interne arbejdsmiljømøder samt varetage dialogen med Arbejdstilsyn ved besøg på byggepladserne og sikre opfølgning på arbejdsmiljøspørgsmål
AdelborgØkonomi- og HR-assistent

Adelborg, København

Bliv en del af en ambitiøs og målrettet virksomhed, der arbejder dynamisk og fleksibelt i byggebranchen. Bliv en del af Adelborg.

Adelborg søger en selvstændig økonomi- og HR-assistent, som har lyst til at løse økonomi- og HR-opgaver samt diverse driftsmæssige opgaver. Vi er i en fase, hvor vi bevæger os fra at være total- og hovedentreprenører til også at være projektudviklere. Adelborg har vokseværk og har fået mange nye spændende projekter på tegnebrættet og har brug for endnu en medarbejder til vores Backoffice-team til at håndtere det administrative, som følger med.

Du trives med at være i en organisation, hvor tempoet er højt, og hvor tingene er i konstant udvikling. Du kan lide at arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret.