11 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

11 jobannoncer

Gem
Evida

Dynamics 365 Finance Specialist

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsSom Dynamics 365 FO – Finance Specialist vil du være ansvarlig for at vedligeholde og sikre udviklingen af Dynamics 365 FO på finansområdet gennem tæt samarbejde med superbrugere, leverandører og Microsoft.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi tilbyder også fleksibilitet med lejlighedsvist at arbejde på vores satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Evida

Vil du være Master Planner i Evidas ny-etablerede PMO?

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVi søger en dygtig Master Planner, som kan deltage i udviklingen af de rigtige processer og strukturer i vores ny-oprettede Project Management Office, som skal understøtte projektoverblikket og projektimplementeringen på tværs af Evidas infrastrukturprojekter.

Evida er en fleksibel arbejdsplads, og du har mulighed for enten at arbejde ud fra hovedkontoret i Viborg, arbejde hjemme og benytte vores satellitkontor i Aarhus.

Evida
Gem
Evida

Måletekniker med interesse for feltmålinger og laboratorietest

Hørsholm

Har du teknisk indsigt og en praktisk tilgang kombineret med en teknisk baggrund som fx maskinmester, ingeniør eller tekniker? Og har du viden og erfaring inden for et eller flere af disciplinerne måleteknik, dataopsamling og tekniske anlæg?

Dine primære opgaver vil være:

  • Udførelse og rapportering af målinger on-site hos vores kunder og på Evidas anlæg
  • Kalibrering og vedligehold af vores måleudstyr og testlaboratorium
Evida
Gem
Evida

Commercial Project Manager

Middelfart eller Viborg

Du får en unik position i understøttelsen af den fortsatte rejse imod en skarpere og mere kommercielt orienteret sigtbarhed, i måden hvorpå man sikrer og driver kontraktstyring og projektledelse i Evida.

Den yderligere udbygning af CPM-funktionen skal styrke Evida’s projekthåndtering ved at tilføre en projektledende nøglefigur som kan udvikle, implementere og drive proaktive kontrakt- og kravstyringsstrategier på Evida’s store anlægsprojekter.

    Evida
    Gem
    Evida

    Studentermedhjælper til Strategisk Indkøb & Kontraktstyring

    Viborg

    Se video om Evida som arbejdspladsEr du en selvstændig og skarp studerende med interesse inden for økonomi eller jura? Har du flair for analytisk arbejde og administrativt talent?

    Som studentermedhjælper vil du være en værdifuld støtte til vores Category Managers med en bred vifte af opgaver.

    Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance, for vi mener, at der skal være plads til det hele menneske – til både arbejds- og privatliv. 

    Evida
    Gem
    Evida

    Procurement and Contract Specialist

    Viborg eller Middelfart

    Se video om Evida som arbejdspladsVi søger en dygtig og engageret Procurement and Contract Specialist til at styrke indkøbsteam’et og udvikle Evida hen imod en mere kommerciel tilgang til indkøb. Rollen som Procurement and Contract Specialist, er en nøglefunktion og en af de to specialister i Evidas indkøbsfunktion som er fokuseret på styring af udbud.

    Der tilbydes attraktive ansættelsesvilkår og gode muligheder for fleksibilitet og balance mellem arbejdsliv og privatliv.

    Evida
    Gem
    Evida

    Akademisk medarbejder til bæredygtighed og metanemissioner

    Hørsholm

    Se video om Evida som arbejdspladsVil du gøre en forskel for klimaet og arbejde med reduktion af metanemissioner fra gasnettet? Arbejdet omfatter bl.a.:

    • Planlægning og dokumentation af indsatsen på klima og miljøområdet som en del af Evidas ESG-arbejde
    • Sikring af det nødvendige dataflow fra driften

    Som medarbejder i Evida har du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø og fleksibel arbejdstid.

    Evida
    Gem
    Evida

    Tender Manager

    Viborg eller København V

    Se video om Evida som arbejdspladsMed reference til Tender Director bliver du i en nyoprettet stilling ansvarlig for tilbudsgivningen til store kunder på CO2-området. I rollen har du kontakten direkte til kunden. Du skal sikre strukturerede processer for behandling af udbudsmateriale og tilbudsgivning, udarbejde business cases og samle trådene mellem de forskellige interessenter, der leverer input til tilbudsgivningen.

    Du vil opleve stor støtte fra din chef og teamet samtidig med, at du vil opleve stor selvstændighed i jobbet med en høj grad af fleksibilitet.

    Evida
    Gem
    Evida

    Fagspecialister til Teknisk Support

    Nyrup, Middelfart eller Viborg

    Se video om Evida som arbejdspladsEvida søger 4 dygtige fagspecialister til vores team for drifts- og vedligeholdelsesopgaver. Du får en central rolle i vedligeholdelsen af kritisk infrastruktur på områderne kompressorer, biogasmodtagestationer, måle- og regulatorstationer samt distributionsnet.

    Som arbejdsplads vil du opleve, at Evida prioriterer den sunde balance - der skal være plads til det hele menneske – i både arbejds- og privatliv.

    Evida
    SORTH & CO søger for Evida
    Gem
    SORTH & CO

    Procurement and Contract Specialist

    Viborg eller Middelfart

    Du træder ind i en funktion med en central placering i Strategisk Indkøb. Du får en central rolle i at sikre konkurrencedygtige og bæredygtige løsninger, der lever op til Evidas behov og målsætninger.

    Desuden får du en unik mulighed for at gøre en forskel og drive dine egne projekter.

    Du tilbydes attraktive ansættelsesvilkår og gode muligheder for fleksibilitet og balance mellem arbejdsliv og privatliv.

    Kompetent søger for Evida
    Gem
    Kompetent

    Sustainability Manager

    Viborg

    Du er med til at forme fremtiden for bæredygtighed hos Evida med dine visioner, handlinger og indflydelse. Du er projektleder for Evidas bæredygtighedsprogram og sørger for, at det implementeres dybt i forretningen.

    Stillingen er nyoprettet, så du får gode muligheder for at påvirke og præge stillingen, opgaverne og ansvarsområdet.

    Kompetent

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

    Opret CV