21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Evida

Maskinmester/maskiningeniør - fagansvarlig i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur

Nyrup

Se video om Evida som arbejdspladsKnap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Og her kommer du ind billedet som vores nye kollega. Du vil bl.a. arbejde med:

 • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
 • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Stenlille, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida
DGC
Gem
DGC

Maskinmester, måletekniker, måleingeniør søges til laboratorium

Hørsholm

Har du kompetencer inden for flere af disciplinerne måleteknik, dataopsamling, tekniske anlæg eller energiteknik?

Lige nu står vi og mangler assistance til vores laboratorium, hvor din primære opgave vil være udførelse af test/analyser on-site hos vores kunder samt i vores testfaciliteter ved DGC i Hørsholm.

DGC
DGC
Gem
DGC

Ingeniør eller maskinmester til reduktion af metanemissioner

Hørsholm

Vi søger en teknisk ekspert, herunder en dedikeret ingeniør eller maskinmester til at styrke vores team hos Dansk Gasteknisk Center (DGC) i samarbejde med Evida.

Som en central del af vores team vil du være med til at sikre opfyldelsen af vores ambitiøse målsætning om at reducere metanemissionerne med mindst 30%. Derfor vil dine primære opgaver bl.a. omfatte:

 • Tekniske beregninger vedrørende udluftninger, kompression til re-injektion og afbrænding
 • Udvikling af krav og procedurer i samarbejde med Evida

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer samt en pensions- og sundhedsordning. Hos os får du mulighed for personlig og faglig udvikling i et stærkt fagligt miljø.

DGC
Gem
Evida

IT Operations Manager

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsLed et hold mod IT-ekspertisens højder og cyber-sikkerhedens fæstning. Bliv en del af vores energiske og ambitiøse IT-afdeling, hvor IT ikke kun er en service, men en kraftfuld drivkraft for fremtiden.

Vi søger en ambitiøs og erfaren IT Operations Manager, som kan drive og videreudvikle vores IT Operations afdeling, som omfatter infrastruktur, drift og cybersikkerhed.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi tilbyder også fleksibilitet med lejlighedsvist at arbejde på vores satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Evida

Manager - Hydrogen Business

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du stå i spidsen for opbygningsfasen af et ny forretningsområde, brint, og lægge grundstenene for yderligere skalering? Og har du evnerne til at gå forrest som en stærk leder i opbygningen af en second-to-none projektorganisation, hvor forandringsledelse spiller en særdeles stor rolle?

Med reference til CCO får du ansvaret for et mindre team på 1-2 medarbejdere, som med tiden vil vokse.

Du bliver en del af en udviklingsorienteret virksomhed, hvor vækst og ambitioner står højt på dagsordenen.

Evida
Gem
Evida

IT-supporter

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsEr du klar til at være frontløberen i vores IT Support funktion og give Evida IT et venligt og hjælpsomt ansigt?

Der er en stor grad af selvstændighed i jobbet, som dækker et bredt spektrum af opgaver med alt fra klargøring af hardware, udrulning af software bruger- og rettighedsadministration generel IT-support på alle vores IT-løsninger samt registrering og fordeling af henvendelser på vores supporttelefon.

Du får god onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger.

Evida
Gem
Evida

Praktikant, der brænder for at bidrage til fremtidens gassystem

Viborg
 • Er du ingeniør med blik for energisystemet, forsyningssikkerhed og fremtidens gasforbrug?
 • Eller økonom med interesse for økonomiske eller økonometriske analyser af kundernes gasforbrug?
 • En data-haj der kan analysere data og gerne vil arbejde med f.eks. SQL?
 • Måske har du en samfundsvidenskabelig baggrund, og gerne vil bidrage til fremtidens gassystem?

Se video om Evida som arbejdspladsDet vigtigste for os er, at du vil være med til at udvikle fremtidens gassystem med din analytiske kapacitet!

Så få det fedeste praktikforløb, hvor teori og praksis går op i en højere enhed, mens du arbejder med dygtige og sjove kolleger hos Evida - og ja, vi er det danske gasdistributionsselskab.

Evida
Gem
Evida

Chief Financial Officer, CFO

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsBliv en drivende kraft i Danmarks grønne energiomstilling som vores nye CFO

Du fører an og sikrer, at vores økonomifunktion udvikler sig samt opererer med præcision og vision. Med ansvar for at lede et team på ca. 20 dedikerede medarbejdere, fordelt på tre områder - økonomi, bogholderi og Financial Planning & Analysis (FP&A) - vil du være garanten for vores økonomiske fundament.

Din nye arbejdsplads vil primært være vores hovedkontor i Viborg. Men vi tilbyder også fleksibilitet med lejlighedsvist at arbejde i Middelfart, på satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Evida

IT Security Operations Engineer

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsEr du passioneret omkring at bygge sikre platformsløsninger samt at bidrage til den generelle IT- sikkerhed? Så har du chancen for at indgå i et stærk fagligt team, der håndterer driftsmæssige infrastruktur og it-sikkerhedshændelser samt sikrer og styrker IT-sikkerheden, så vi understøtter Danmarks kritiske infrastruktur.

Arbejdspladsen er placeret på vores hovedkontoret i Viborg, og der er samtidig høj fleksibilitet med mulighed for at arbejde på satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Evida

Netplanlægger - vil du være specialist i Danmarks grønne energi-infrastruktur?

Middelfart, Viborg eller Aarhus

Se video om Evida som arbejdspladsVi skal udvikle vores eksisterende infrastruktur. Samtidigt står vi overfor at skulle etablere helt ny brint og CO2 infrastruktur. Som netplanlægger får du en helt central rolle i at forme fremtidens gassystem. Du får et indgående kenskab til gassystemets opbygning, topologi, aftagerne og producenterne.

Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab, ligesom du får et meningsfuldt arbejde i en organisation med et inspirerende formål. Vi tilbyder også gode mulighed for at arbejde hjemme.

Evida
Gem
Evida

Sustainability Manager

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du være med til at forme fremtiden for bæredygtighed hos Evida? Vi søger en visionær og handlingsorienteret Sustainability Manager til at lede vores bæredygtighedsprogram, så de integreres dybt i vores forretning.

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi tilbyder også fleksibilitet med lejlighedsvist at arbejde på vores satellitkontor i Aarhus eller hjemmefra.

Evida
Gem
Evida

Projektleder til Miljøvurdering og Anlægsprojekter

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsI rollen som projektleder til miljøvurdering og anlægsprojekter vil du primært skulle udarbejde screening og miljøvurderinger for vores anlægsprojekter. Du får ansvaret for at bidrage med faglig viden, udarbejde miljøvurdering og gennemfører mindre anlægsprojekter. Du vil være en vigtig sparringspartner for dine kolleger og sikre kvalitet i alle led af processen.

Når du bliver en del af vores team, træder du ind i en behagelig arbejdsplads, hvor respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for hjemmearbejde.

Evida
Gem
Evida

Teknisk rådgiver til gasinstallationer og sikkerhed

Middelfart, Nyrup eller Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du arbejde med sikkerhed og beredskab i Evida, som ejer Danmarks gasdistributionssystem? Så skal du være teknisk rådgiver til myndighedsopgaver og beredskabsaktiviteter hos Evida

I Evida søger vi en engageret kollega til at udføre myndighedsbehandling på erhvervs-, industri- og procesinstallationer og holde øje med sikkerheden på gasinstallationer i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, herunder rådgivning af potentielle og nye gaskunder.

Evida
Gem
Evida

Direktionsassistent

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du sidde helt tæt på beslutningerne i den grønne omstilling?

Du får en central rolle i direktion- og bestyrelsesbetjening, derfor spænder dine opgaver bredt mellem bl.a.:

 • Direktions- og bestyrelsesbetjening
 • Udarbejder notater samt beslutningsoplæg
 • Styre processer og flows i sekretariat sikkert igennem

Din arbejdsgang vil være på Evidas hovedkontor i Viborg, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor hjemmearbejdsdage.

Evida
Gem
Evida

Contract & Claim Manager / Commercial Project Manager - infrastrukturprojekter

Middelfart, Viborg eller Aarhus

Se video om Evida som arbejdspladsBrænder du for at være en del af den grønne omstilling? –og kan du se dig selv være med til at skabe fremtidens energisystem?

Hos Evida søger vi en Contract & Claim Manager/ Commercial Project Manager der skal have det væsentlige ansvar for at støtte projektorganisationen i alle kommercielle, kontraktlige og juridiske opgaver i projekter med fokus på kommerciel planlægning og økonomi.

Der er mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

Evida
Gem
Evida

Head of Strategic Procurement

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal skaleres og være med til at sætte nye standarder? Og har du evnerne til at gå forrest som en stærk leder i en forandringsproces med fokus på kommerciel udvikling af indkøbsprocesser såvel som leverandørsamarbejde?

Med reference til CCO får du ansvaret for et indkøbsteam på 8 medarbejdere.

Evida
Gem
Evida

Facility Supporter

Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVi leder efter en all-around superhelt til at tackle en bred vifte af administrative opgaver og sikre, at vores faciliteter kører som smurt.

Som en del af vores team vil du være ansvarlig for regelmæssige inspektioner og evalueringer af vores faciliteter med henblik på at identificere behov og forbedringsmuligheder. Du vil også have ansvaret for planlægning og koordinering af flytninger og ombygninger af faciliteter samt overvågning af facilitetsrelaterede kontrakter for at sikre overholdelse af aftaler.

Respekt, ordentlighed, humor og godt humør er nøgleord hos os. For vi skal alle gå glade til og fra arbejde.

Evida
Gem
Evida

Project Manager - Stå i spidsen for store CO2-projekter - København

Se video om Evida som arbejdspladsVil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for egne CO2-projekter med betydelig kompleksitet? Og har du evnen til at styre og samle trådene fra mange stakeholdere, som skal levere de nødvendige input til projekteksekveringen?

Du vil opleve stor selvstændighed i jobbet med en høj grad af fleksibilitet.

Evida
Gem
Evida

Project Manager - Stå i spidsen for store CO2-projekter - Viborg

Se video om Evida som arbejdspladsVil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for egne CO2-projekter med betydelig kompleksitet? Og har du evnen til at styre og samle trådene fra mange stakeholdere, som skal levere de nødvendige input til projekteksekveringen?

Du vil opleve stor selvstændighed i jobbet med en høj grad af fleksibilitet.

Evida
Gem
Evida

Maskinmester eller maskiningeniør: Fagspecialist til kritisk infrastruktur

Middelfart

Se video om Evida som arbejdsplads

Knap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Som fagspecialist i afdelingen for Kritisk Infrastruktur vil du bl.a. arbejde med:

 • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
 • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
 • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Middelfart, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV