6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen Vikar eller studentermedhjælper til sagshåndtering i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vi har travlt, og søger derfor vikarer eller studentermedhjælpere der i en afgrænset periode kan hjælpe med sagshåndtering i vores fogedenhed i Middelfart.

Du kommer til at bidrage på en opfølgende sagsbehandleropgave, der handler om at undersøge status og sikre korrekt afslutning på en specifik pulje af sager. De første sager er simple og ensartede, men når du er fortrolig med IT-systemerne, vil der være opgaver med større afveksling.

Opgaven kræver ikke kontakt – hverken på mail eller telefon – med kunder eller eksterne. Dog kræver opgaven mailkorrespondance med interne kollegaer i Gældsstyrelsen.

Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Faglig specialist til formidling og driftsstyring

Gældsstyrelsen, Roskilde

Er du stærk i at løse og formidle fagligt komplekse sager om forældelse og kan du lide at arbejde med driftsstyring?

Stillingen er placeret i CPR 1, hvor vi arbejder med meget forskelligartede opgaver, som at besvare post, træffe afgørelser, afskrive forældede krav, afholde personlige møder med skyldnere, udarbejde fordringsattester og administrere et mindre inddrivelsessystem.

Du bliver både en del af det team, der besvarer post og træffer afgørelser og, af det team der bidrager til at sikre korrekt afskrivning af forældet gæld. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. blive:

  • Faglig sparringspartner på spørgsmål om forældelse
  • Repræsentere enheden i faglige fora om retskraftvurdering lokalt i Driftscenter Roskilde og på tværs af Gældsstyrelsen
  • Formidle komplekse problemstillinger til sagsbehandlerne
Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Nyuddannet eller erfaren sagsbehandler søges til udfordrende opgave - bliv en del af holdet

Gældsstyrelsen, Thisted

Vi søger engagerede sagsbehandlere, der vil ind i en organisation, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd. Prioriterer du også balancen mellem udfordringer, ansvar og faglig udvikling? Så skal du læse videre, da vi søger kollegaer til en stilling, der har samfundsmæssig betydning.

Du vil i samarbejde med dine kolleger skulle indgå i konkrete sagsbehandlingsopgaver vedrørende inddrivelse af borgeres og virksomheders gæld.

Du får blandt andet mulighed for at arbejde med komplekse forældelsesregler og processer, hvor korrekthed og omhyggelighed i opgaveløsningen er helt central. Du skal blandt andet sikre kvaliteten af de enkelte gældsposter til inddrivelse samt foretage konkrete faglige vurderinger.

Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Nye kolleger med solid politisk og procesforståelse til ministerbetjening

Gældsstyrelsen, Middelfart

Motiveres du af at koordinere og bidrage til at levere de skarpt skårne sager til et departement? Og brænder du for at bruge din forståelse for politiske processer til at yde state of the art minister- og direktionsbetjening? Så har vi to ledige stillinger i Gældsstyrelsens direktionssekretariat, og vi har brug for dig.

Stillingerne kræver, at du skal kunne formidle budskaber, indsamle oplysninger og skære en sag til. Samtidig er du i dit es, når der skal holdes styr på bestillinger og godkendelsesprocesser. I Gældsstyrelsen kan der ligge millioner gemt i decimalerne, og derfor er det vigtigt at sikre en korrekt og skarp videreformidling af vores resultater og mål – til direktionen, departementet og skatteministeren. Det bliver du en del af.

Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Webmedarbejder med stærke kommunikationskompetencer til barselsvikariat

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du være med til at skabe klar webkommunikation for Gældsstyrelsens kernekunder? Kan du videreformidle svært og teknisk sprogbrug til en enkel og korrekt vejledning? Og brænder du for at skabe brugerrettet webindhold? Så kan det være dig, som skal være med til at løse fordringshaveropgaven i Gældsstyrelsen.

Du får en central rolle i at udvikle og vedligeholde indhold på Gældsstyrelsens hjemmeside og intranet målrettet fordringshaverne. Dine primære opgaver vil blandt andet omfavne:

  • Administrere, redigere og udvikle indhold til hjemmeside (Umbraco)
  • Opdatere vejledninger og aftalematerialer til fordringshavere
  • Udarbejde og poste nyheder og meddelelser til fordringshaverne (Apsis Pro)
  • Ajourføring af kontaktinformationer til eksterne udsendelser
Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Specialist til proceskontor

Gældsstyrelsen, Middelfart

Vil du stå i spidsen for at bidrage til udviklingen af den offentlige gældsinddrivelse ved at udarbejde og koordinere høringssvar til ny lovgivning samt besvare spørgsmål fra Folketinget, Rigsrevisionen, Borger- og Retssikkerhedschefen m.fl. Og kunne du tænke dig at være med til at løse en vigtig samfundsopgave? Så er du måske vores kommende kollega.

”I Processer har jeg en alsidig hverdag blandt fagligt dygtige kollegaer. Selvom vi er meget forskellige, både i forhold til alder og uddannelsesmæssig baggrund, er der god stemning og en uformel omgangstone i kontoret. Det gør at selv de lange dage føles korte.” Mette Eriksen, Specialkonsulent i Processer.

Dit fokus vil være på retssikkerhed og kvalificeret sagsbehandling, og du kommer bl.a. til at:

  • Udarbejde høringssvar
  • Koordinering af besvarelser med relevante samarbejdspartner, b.la. andre styrelser og kontorer
  • Formidle og sikre videndeling
Gældsstyrelsen