2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
GældsstyrelsenSenior projektleder til strategiske projekter og forretningsudvikling

Gældsstyrelsen, Middelfart

Brænder du for at eksekvere på store strategiske projekter, og er du i stand til at holde overblikket ved komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, og er du interesseret i at udvikle dig i en organisation i konstant forandring?

Som projektleder i Projektkontoret (PMO), kommer du til at arbejde med eksekvering af vores nye inddrivelsesstrategi. Du vil komme til at arbejde helt tæt på forretningen, hvor du vil få ansvaret for at udarbejde business cases og inddrage relevante interessenter i dit arbejde. Du vil være med til at opbygge nogle stærke og fundamentale processer, som skal styrke vores forretning og sikre fremdrift og kvalitet i vores projekter. Derudover vil du være med til at understøtte forandringsledelse og udarbejde relevante projektkommunikationsplaner og sikre en sammenhængende og koordineret styring af projekterne.

Gældsstyrelsen
GældsstyrelsenBrænder du for at gå i retten, og vil du være med til at sikre, at de rigtige skatter inddrives?

Gældsstyrelsen, Roskilde

Er du en løsningsorienteret og kvalitetsbevidst jurist, gerne med advokatbaggrund, som brænder for at løse juridiske problemstillinger i forhold til borgere og virksomheder? Trives du med at arbejde selvstændigt i en travl hverdag, og har du mod på at behandle klagesager og aktindsigtsager? Så er du måske en af de fagligt stærke jurister, vi søger til vores klagebehandlingsenhed i Gældsstyrelsen, Driftscenter Roskilde.

Som vores advokat eller jurist kommer du til arbejde med klagebehandling inden for inddrivelsesområdet, hvor dit arbejde primært vil være retssagsførelse.

Dine arbejdsopgaver bestå bl.a. i:

  • at føre sager i Fogedretten over udlægssager
  • at være medansvarlig for kæresager
  • sparring om juridiske problemstillinger til dine kollegaer undervisning i inddrivelsesret og forvaltningsret til dine kollegaer i Gældsstyrelsen.
Gældsstyrelsen