4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
GældsstyrelsenForretningsstrateg til Gældsstyrelsen i Middelfart

Gældsstyrelsen

Vil du bidrage til strategiske beslutningsoplæg i Gældsstyrelsen? Har du strategisk forretningsindsigt med fokus på kvalitetssikring og er du samtidig løsningsorienteret og motiveret af at skabe fremdrift? Så søg denne stilling og bliv en af vores nye kollegaer i kontoret for Strategi.

Du får en central rolle i kontoret for Strategi, og med din erfaring med ledelses- og direktionsbetjening vil du understøtte den samlede chefgruppe med koordinering og kvalitetssikring af såvel interne som eksterne leverancer samt porteføljestyring.

Du kommer til at arbejde med opgaver af forskellig karakter herunder:

  • Være tværgående ledelsesstøtte og ansvarlig for kvalitets- og porteføljestyring.
  • Udarbejde oplæg til inddrivelsesstrategi til direktionen samt bidrage til at strategien operationaliseres i organisationen.
  • Udarbejde ledelsesrapportering og beslutningsoplæg på strategisk niveau.
Gældsstyrelsen
GældsstyrelsenVi har brug for flere gode kræfter til sagsbehandling i Gældsstyrelsen i Ringkøbing

Gældsstyrelsen

Opgaverne er mange, og derfor har vi brug for at udvide vores driftscenter endnu engang. Vi ønsker derfor nye dygtige kolleger, der har fod på sagsbehandling og kan lide at arbejde med et område, der er præget af fagsprog, nørderi og ukendte opgaver – og ikke mindst har lyst til at blive en del af en løsningsorienteret arbejdsplads med fokus på udvikling af vores medarbejdere til gavn for vores kerneopgave.

Dit arbejde vil bestå af sagsbehandling på tværs af forskellige inddrivelsessystemer på vores specialiserede pengestrømsområde, som vedrører indbetalinger, modregninger, udbetalinger og notering af transporter. En væsentlig del af opgaven er at arbejde med sikring af, at pengene alene placeres på krav, som vi på lovligvis kan inddrive på – herunder korrekt modregning samt korrekt notering af transporter og udbetaling til transporthaver.

Gældsstyrelsen
GældsstyrelsenSenior projektleder til spændende og udviklende rolle i Gældstyrelsen

Gældsstyrelsen, Middelfart

Kan du gribe et projekt og tage det fra ide til endelig beslutning om igangsættelse? Har du erfaring med porteføljestyring og er du en skarp projektleder, der kan holde overblikket i komplekse projekter? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, og er du interesseret i at udvikle dig i en organisation i konstant forandring? Så kan det være dig, der skal spille en aktiv i rolle i den fortsatte udvikling af Gældsstyrelsen.

Som projektleder i Projektkontoret (PMO) skal du sikre fremdrift og kvalitet i projekter og sikre, at interessenter identificeres og inddrages. Du er med til at understøtte forandringsledelse og skal udarbejde relevante projektkommunikationsplaner.

Konkrete eksempler på opgaver kan fx være:

  • Udvikling og vedligeholdelse af projektledelsesværktøjer
  • Udarbejde projektplaner
  • Porteføljestyring
Gældsstyrelsen
GældsstyrelsenEr du vores nye kollega med fokus på detaljen?

Gældsstyrelsen, Roskilde

Er du en talstærk administrativ profil, som arbejder selvstændigt, grundigt og fleksibelt? Så har vi brug for dig i Gældsstyrelsens kontor for Kontrol og revision.

Stillingen indebærer nogle selvstændige ansvarsområder, fx med eksekvering og opfølgning på styrelsens interne kvalitetssikring, men der er også løbende opgaver som vil variere alt efter kontorets øvrige opgaveporteføjle. Alle opgaver kræver en høj grad af selvstændighed og gode samarbejdsevner. Vores tilgang er, at vi løser de opgaver der er behov for og vi hjælper hinanden. Skal vi sætte lidt flere ord på opgaverne, så er her de gennemgående, der fylder mest:

  • Opfølgning på indberetning og resultater af intern kvalitetssikring.
  • Vedligeholdelse af understøttende systemer til kvalitetssikring.
  • Støttefunktion for udarbejdelse af ledelsesinformation.
Gældsstyrelsen