3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sanos Group A/S

SoMe Manager til Studies&Me, en del af Sanos Group

Gandrup

Brænder du for at skabe synlighed og engagement på de sociale medier, motiveres du af at være en del af et ambitiøst team, og har du lyst til at spille en afgørende rolle som SoMe Manager i en ung sundhedsteknologivirksomhed?

Som SoMe Manager vil du være ansvarlig for at udvikle og eksekvere strategier for vores sociale mediekanaler, så vi kan nå ud til vores målgrupper på en effektiv og engagerende måde.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og innovativ virksomhed, hvor du vil have rig mulighed for at præge vores tilstedeværelse på de sociale medier.

Sanos Clinic A/S

Sekretær til klinisk forskning, (barselsvikariat)

Herlev

Har du skarpe koordineringsevner, kan du delegere og prioritere opgaver, og evner du at skabe overblik og struktur? Så er det måske dig, vi søger til den vigtige rolle som sekretær i vores forskningsklinik.

Vi er et netværk af forskningsklinikker, som dækker hele Danmark. Vi består i dag af tre klinikker (Herlev, Gandrup og Vejle), samt en Fase 1-enhed i Herlev ideel til studier, der kræver indlæggelse.

Vi er fuldt dedikeret til at udføre kliniske studier, og vi arbejder passioneret for at bringe ny medicin hurtigere på markedet, og ud til dem som har brug for det – nemlig patienterne. Vores nøgleord er ’fælles kompetencer’, ’kvalitet’ og ’effektivitet’.

Gem
NBCD A/S

Student Assistants for NBCD A/S within Clinical Operations

Søborg

Do you dream of working with pharma and research? Are you curious, service-minded, and envision yourself thriving in a dynamic research environment with varied tasks?

Then come join us as a student assistant and become part of a company, that operate at the forefront of international drug development research, where you'll have the opportunity to broaden your skillset, shape your own day and contribute to various projects.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV