2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
RelateIT A/S
Vil du være vores nye Business Central Hybrid Konsulent?

RelateIT A/S, Dubai

Som Business Central Hybrid Konsulent vil du indgå i vores dygtige team af konsulenter og udviklere. Du får ansvaret for dine egne opgaver og projekter, men du skal også indgå i projektteams på tværs af vores lokationer.

Du får en stor kundekontaktflade og bliver ét af virksomhedens ansigter udadtil. Du vil, i samarbejde med lokationens manager, deltage i salget, kontrakterne og projekterne – og dermed RelateITs samlede indsats i Mellemøsten.

Hvad kommer du så til at lave?

  • Du driver udarbejdelse af kundeanalyser og business cases, samt efterbehandling og opfølgning
  • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning
  • Du deltager i salgsarbejdet på potentielle nye kunder i samarbejde med lokationens manager
RelateIT A/S
RelateIT A/S
Vil du være vores nye afdelingschef i Aalborg?

RelateIT A/S

RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg, og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateIT's tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg og forventer, at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.

RelateIT A/S