2 job ads match your search 2 job ads found

Would you like to receive job ads like this by mail?

Energistyrelsen

Vicedirektør

København V

Har du ambitioner om at gøre en forskel for den grønne omstilling, solid ledelseserfaring og lyst til at blive en del af et stærkt ledelseskollektiv på toplederniveau?

Watch video about Energistyrelsen as a workplace

Som vores nye vicedirektør vil du få ansvaret for Center for undergrund og Center for grøn forsyning, og du vil have syv enhedschefer i direkte reference.

I Center for undergrund arbejder vi med at sikre udnyttelse af ressourcerne i den danske undergrund samt med godkendelse af aktiviteter i relation til olie og gas.

I Center for grøn forsyning skaber vi rammerne for en grøn, effektiv og sikker forsyning inden for gas-, varme- og vandsektoren samt affaldshåndtering.

Energistyrelsen
Energistyrelsen

Regnskabsmedarbejder

København V

Kan du se dig selv i et job, hvor du skal bidrage til at sikre et retvisende regnskab for Energistyrelsen?

Watch video about Energistyrelsen as a workplace

Dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. være at:

  • Varetage opgaven som regnskabspartner for et eller flere centre, herunder at besvare regnskabsfaglige spørgsmål fra både chefer og medarbejdere
  • Regnskabskontroller og momssandsynliggørelse

Vi har det sjovt med at gå på arbejde, og vi vægter godt humør og holdånd højt – også i en hverdag, hvor tempoet nogle gange er højt. Der er mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, og vi har god fleksibilitet i forhold til arbejdstid.

Energistyrelsen

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV