3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energistyrelsen
Erfaren generalist med gode proceskompetencer

Energistyrelsen, København

Vil du være med til at arbejde med sektorkobling og teste nye regulatoriske modeller, der kan understøtte den grønne omstilling? Så er en stilling som processtærk generalist i Energistyrelsens Center for forsyning måske noget for dig!

Energistyrelsen

Vi søger en erfaren generalist, der har stærke proceskompetencer og gerne har erfaring med projektledelse til vores nye enhed, der arbejder med elektrificering, sektorkobling, digitalisering og tværgående regulering af VE- og forsyningsområdet.

Du skal først og fremmest være en del af vores sekretariat for regulatoriske testzoner, som hjælper virksomheder med innovative grønne projekter, der møder problemer med lovgivningen med at få en regulatorisk testzone. Det gælder bl.a. projekter på tværs af sektorer, som f.eks. PtX-projekter og digitaliseringsprojekter. Du vil få ansvaret for at projektlede og koordinere sekretariatets arbejde i samarbejde med gode kollegaer.

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Specialist til tilskudsforvaltning i Energistyrelsen

Energistyrelsen, København

Vil du være med til at sætte skub i den grønne omstilling? Har du flair for tal og god tilskudsforvaltning og kan du se på tværs og skabe effektive arbejdsgange? Så har Energistyrelsen et spændende job til dig!

Energistyrelsen Du vil blive en del af Energistyrelsens complianceteam, som arbejder for, at Energistyrelsen har en betryggende og ensartet forvaltning på tilskuds-, gebyr- og indkøbsområdet.

Gennem handlingsorienteret rådgivning, vejledning og interne kontroller arbejder Compliance på at gøre det let for vores kolleger at handle i overensstemmelse med god og effektiv forvaltningspraksis.

Energistyrelsen
Energistyrelsen
Økonom/controller til internationalt samarbejde

Energistyrelsen, København

Er du en dygtig økonom/controller, der har flair for tal og gerne erfaring med økonomi- og projektstyring? Har du erfaring med eller interesse for dansk energipolitik og – regulering? Vil du gerne indgå i Energistyrelsens internationale samarbejde med 16 partnerlande for at medvirke til global, grøn omstilling? Så har vi det perfekte job til dig!

Energistyrelsen

Vi er et team på 75 medarbejdere i Energistyrelsens Center for Global Rådgivning, der søger en ny kollega med interesse og gerne erfaring inden for økonomi- og projektstyring samt tværgående, administrative opgaver. Vi samarbejder i dag med 16 partnerlande (Kina, Vietnam, Mexico, Sydafrika, Indien, Indonesien, Tyrkiet, Ukraine, Etiopien, Egypten, UK, Tyskland, Sydkorea, Holland, USA og Japan).

Energistyrelsen