3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Energistyrelsen

Generalist til CCS-puljeteamet

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsEr du generalist, økonom eller jurist? Og interesserernteresserer du dig for udbudsprocesser eller støtteordninger? Drømmer du samtidig om et job i en politisk præget organisation med arbejdsopgaver indenfor Carbon Capture and Storage (CCS)?

Et af CCS-enhedens teams arbejder med design og udbud af de mange støttekroner, der er afsat til at fremme CCS i Danmark. Og det er her vi søger en ny kollega!

Energistyrelsen
Gem

Talentfuld jurist til specialistenhed

København V

Har du lyst til at løse komplekse juridiske problemstillinger, sikre høj kvalitet i lovarbejdet og udvikle det juridiske arbejde i en...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Energistyrelsen

Administrativ direktionssekretær

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsVi søger en kollega, der vil være med til at sætte sit aftryk på, hvordan vi yder den bedst mulige service for vores direktion. Sammen med det øvrige sekretærteam og resten af sekretariatet er du med til at sikre, at direktionens hverdag forløber smidigt og effektivt.

Du vil få ansvar for den daglige koordinering af to af vores direktionsmedlemmers kalendere og indhentning af mødematerialer. Derudover vil du stå for administrative opgaver som rejsebestilling, fakturahåndtering og diverse ad hoc-opgaver.

Energistyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV