3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skatteankestyrelsen
Teamleder med faglig profil til administrativ enhed i Skatteankestyrelsen

Skatteankestyrelsen, København

Har du lyst til at prøve kræfter med ledelse i det administrative felt i en offentlig organisation? Vil du have ansvar for at understøtte og udvikle fagligheden og kvaliteten? Motiveres du af at skabe løbende forbedringer? Så er du måske den teamleder, vi søger til Sagsadministrationen i København.

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Sagsadministrationen leverer den administrative understøttelse af klagebehandlingen og har en bred kontaktflade til borgere, virksomheder, sagsbehandlere og klagemyndighederne. Opgaverne spænder bredt fra modtagelsen af en klage til afslutningen af sagen efter afgørelsen. Under Sagsadministrationen hører desuden receptionen og telefonomstillingen.

Skatteankestyrelsen
Sagsbehandlere til Skatteankestyrelsen i København

Skatteankestyrelsen

Har du lyst til at arbejde med skatteret i en uafhængig klageinstans, og har du eventuel erfaring med subjektiv skattepligt?

I Skatteankestyrelsen i København behandler vi blandt andet sager inden for skat, moms, afgifter og vurdering af fast ejendom.

Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi nu søger nye kolleger til 4. kontor på vores Vesterportlokation, som blandt andet behandler klager over afgørelser vedrørende subjektiv skattepligt, der er truffet i Skattestyrelsen som første instans.

Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du holder møde med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Du vil også være referent for Landsskatteretten i retsmødesager.

Gem
IT-supporter til Skatteankestyrelsen
Moment Ønsker du at yde den bedste service og brænder du for at arbejde med IT-support?
Skatteankestyrelsen, København
Moment
Indrykket: