3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skatteankestyrelsen
Faglig ansvarlig til team for transfer pricing

Skatteankestyrelsen, København

Trives du med at fordybe dig i udfordrende juridiske problemstillinger? Har du lyst til at udvikle og drive et team med dygtige kollegaer, hvor faglighed og fællesskab vægtes højt?

I dit nye job, hvor du får du titlen som ”teamkoordinator”, arbejder du som faglig sparringspartner inden for transfer pricing, hvor du er garant for fagligheden og driftsstyringen af teamets sager. Du vil derudover også behandle dine egne sager, men indholdet af rollen kan du i øvrigt i høj grad selv være med til at præge og sætte rammerne for.

Du får således et stort og selvstændigt udviklingsrum i stillingen, og du skal derfor have lyst til at tage ansvar og bidrage til udviklingen af bl.a. vores juridiske kompetencer. Du vil indgå i et dagligt tæt samarbejde med kontorchefen, som har personaleansvaret for kontoret, samt kontorets øvrige 4 teamkoordinatorer, som har tilsvarende roller inden for kontorets øvrige fagområder.

Skatteankestyrelsen
Jurister til selskabs- og aktionærbeskatning

Skatteankestyrelsen, København

Kunne du tænke dig at arbejde i en enhed, hvor vi kan indfri dine ambitioner om høj faglighed og kompleksitet i opgaverne med mulighed for faglig udvikling og fleksibilitet i hverdagen?

I Skatteankestyrelsens 6. kontor arbejder vi med klager over Skattestyrelsens afgørelser og bindende svar fra Skatterådet på bl.a. området for selskabs- og aktionærbeskatning. Vores sager spænder vidt og omhandler alt lige fra beskatning af selskaber og koncerner, herunder skattepligtsspørgsmål og omstrukturereringer og sambeskatningsforhold til fonde og foreninger, beskatning af gevinst og tab på aktier, udbyttebeskatning samt spørgsmål om indeholdelse af kildeskat.

Du får som sagsbehandler selvstændigt ansvar for dine egne sager, som du følger fra A-Z, og du vil bl.a. stå for at udarbejde forslag til afgørelse, afholde møder med klagere og rådgivere samt deltage i retsmøder i Landsskatteretten og skatteankenævnene.

Skatteankestyrelsen
Juridisk sagsbehandler til momsområdet

Skatteankestyrelsen, København

Vil du starte i nyt job i et team med fagligt stærke momskompetencer, og vil du udvikles af de bedste– så er du vores nye kollega!

Vi har mange sager, og derfor har vi brug for nye sagsbehandlere til 7. kontor, der behandler momssager – ofte med et EU-retligt perspektiv. Omdrejningspunktet for vores arbejde er retssikkerhed, og vi skal sikre, at borgere og virksomheder oplever, at de får en fair behandling i klagesystemet og i sidste ende en korrekt afgørelse.

Stillingen indebærer:

  • Nært kendskab til spændende fagområde
  • selvstændigt ansvar for dine opgaver og sagsoplysningen
  • udarbejdelse af juridiske analyser og notater

Dine sager vil løbende matche din udvikling, og du står aldrig alene med opgaverne. Vi har fokus på kvalitet og fremdrift i opgaven, og dit arbejde har derfor en afgørende betydning, da det er med til at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV