4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Lundbeck

Technician, Antibody Engineering & Biochemistry

Valby

Are you experienced in mammalian protein expression and eager to apply your expertise to advance innovative treatments for brain diseases?

We are seeking a laboratory technician with interest in mammalian protein expression to support antibody-based therapeutic projects in Lundbeck's research pipeline. We produce standard IgGs as well as second generation biologics in a range of scales from small multi-well plates to larger 20L wave bioreactors.

Gem
Lundbeck

Drug Dispensary Laboratory Technician

Valby

Til en stilling i Drug Dispensary, Department of LC-MS Bioanalysis, søger vi en fuldtidslaborant el.lign. med interesse for kemi og som har erfaring med håndtering af faste stoffer, herunder afvejning, registrering, samt fremstilling af diverse reagenser.

Drug Dispensary fremstiller og kontrollerer stamopløsninger, doseringsopløsninger, reagenser og vehikler etc., samt forestår afvejning- og forsendelser af faste stoffer til datterselskaber og samarbejdspartnere, fører regnskab med div batchs og registrer stoffer i diverse databaser, osv.

Gem
Lundbeck

Rengøringsmedarbejder

Valby

Til vores serviceteam søger vi en dygtig og selvstændig rengøringsmedarbejder, som sammen med teamets øvrige medarbejdere skal sikre, at vores faciliteter altid er rene og pæne.

Som rengøringsmedarbejder vil du få ansvaret for den daglig planlægning og udførelse af renrums rengøring af produktionsområder (GMP-områder), mødelokaler, omklædningsrum, baderum og køkkener. Der vil forekomme diverse ad hoc-opgaver som f.eks. ekstra rengøring, håndtering af rengøringsartikler, varetage ferieplanlægning i eget team og hjælp kollegaer.

Gem
Lundbeck

Operator

Valby

Kunne du tænke dig at blive en del af en global medicinalvirksomhed, der arbejder utrætteligt på at gøre livet bedre for mennesker med hjernesygdomme?

Arbejdet vil bestå af betjening af en moderne, højteknologisk pakkelinje og opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kollegaer. Det bliver også din opgave at sørge for at produkterne lever op til kvalitets- og myndighedskrav herunder GMP, som er en forudsætning for vores produktion.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV