4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mejlby Efterskole

Køkkenleder

Mejlby

Vi søger en engageret køkkenleder med en relevant uddannelse, som brænder for at være med til at give vores elever det bedste år, og som ser værdien af at skolen er placeret i et aktivt lokalsamfund

At være køkkenleder på Mejlby efterskole er mere end bare at lave mad. Du skal have lyst til at samarbejde med andre faggrupper og have elever med i køkkenet.

Vi ønsker en køkkenleder der deltager i alle gøremål, og med sin glæde for madlavning kan smitte de andre i køkkenet – både kollegaer, ansatte og elever der alle har sin daglige gang i køkkenet.

Mejlby Efterskole

Pedel

Mejlby

Vi har en dejlig skole med mange bygninger, forskellige faglokaler og faciliteter og det vil vi gerne blive ved med at have. Derfor har vi brug for en pedel, som kan sørge for at det hele forbliver pænt og velholdt.

Jobbet er alsidigt, da vores bygningsmasse er en blanding af nyt og gammel. Samtidig vil der også være reparationer for med 108 elever og 30 personaler, vil der altid være ting som går i stykker.

Mejlby Efterskole er en stor del af lokalsamfundet og vi har et godt samarbejde, hvilket du som pedel også bliver en del af.

Mejlby Efterskole

Lærere der brænder for at arbejde med ordblinde

Mejlby

Vi mangler to engagerede lærere til at undervise i tysk, fysik 10. kl., naturfag (biologi, geografi, fysik/kemi), dansk, matematik, engelsk og valgfag.

Som ansat på Mejlby Efterskole bliver du en del af en velfungerende personalegruppe, og du har stor medindflydelse på din dagligdag. Vi har faciliteter, så du kan forberede dig på skolen. Alle lærerne indgår i vagtordningen, og man må forvente at der er forældresamtaler og arrangementer på skæve arbejdstider.

Lærere

Nørager

Mejlby Efterskole er en ordblindeefterskole for 108 normaltbegavede unge med læse- og stave vanskeligheder.

Indrykket:
Hentet fra Efterskolerne

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV