4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arbejdernes Landsbank

Kunderådgiver til filialen i Åbyhøj

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen, så velkommen til filialen i Åbyhøj!

I Åbyhøj bliver du del af et stærkt team på 18 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder og mindre erhvervskunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

Arbejdernes Landsbank Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde helhedsrådgivning for nye og eksisterende kunder, herunder lave beregninger mv. indenfor for egne fagområder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Souschef til filialen i Roskilde

Arbejdernes Landsbank

Vi søger en souschef, som vil være med til at videreudvikle en ambitiøs filial, engagere sig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder samt være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning.

Arbejdernes Landsbank

Vi har sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det skal du være med til at sikre fremadrettet. Som souschef er du sammen med filialdirektøren ansvarlig for at fortsætte den meget positive udvikling i filialen.

Du vil i samarbejde med filialdirektøren få det ledelsesmæssige ansvar for 9 kompetente medarbejdere, som du skal motivere og inspirere til at skabe resultater på en professionel og engageret måde.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Digital marketingkonsulent

Arbejdernes Landsbank, København

Arbejdernes Landsbank

Kunne du tænke dig at arbejde med de digitale marketingkanaler i en ansvarlig bank? Vi søger lige nu en marketingprofil med et digitalt mindset, som trives med en dagligdag, hvor der både skal løftes større projekter og eksekveres en masse småopgaver.

Du bliver en del af et ambitiøst og velfungerende marketingteam på 11 personer, der favner bredt. Teamet består af forskellige profiler, der håndterer alt lige fra aktivering af vores sponsorater, events, markedsføringen ude i filialerne, branding- og produktkampanger, optimering af de digitale kanaler etc. – både på privat- og erhvervsområdet.

En af dine vigtigste opgaver bliver at sikre, at vi opnår den bedst mulige udnyttelse af vores digitale kanaler. Som vores digitale profil spænder opgaverne lige fra små dag-til-dag opgaver til større digitale projekter – og det trives du godt med at løfte.

Arbejdernes Landsbank
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Aalborg

Arbejdernes Landsbank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans?

Arbejdernes Landsbank

Du bliver en del af et stærkt team på 8 personer. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder, og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst.

Du overtager en portefølje af bestående privatkunder, hvorfor der er plads til flere gode kunder. Du skal derfor brænde for at udvide din kundeportefølje gennem dialog med nye og eksisterende kunder.

Arbejdernes Landsbank