4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DAB
Administrativ medarbejder, Ishøj

DAB

Ishøj boligselskab ønsker at styrke driftskontoret samt servicen og kommunikationen med selskabets beboere og samarbejdspartnere. Derfor søger Ishøj Boligselskab en alsidig og stærk administrativ medarbejder, der både kan kommunikere i skrift og tale, planlægge og udføre praktiske administrative opgaver samt understøtte de boligsociale aktiviteter.

På driftskontoret administreres 530 boliger fordelt på fire afdelinger, og du vil få seks kolleger fordelt på en driftsleder, en ejendomsmesterassistent, treejendomsfunktionærer samt en cafémedarbejder.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Du skal under driftskontorets ledelse stå for beboerhenvendelser, både telefonisk og personligt
  • Du skal udleje selskabslokalerne tilhørende beboerhuset Glashuset i samarbejde med driftskontoret
  • Du skal vedligeholde selskabets hjemmeside med opdateringer
DAB
Gem
DAB
Ejendomsassistenter, Rødovre

DAB

Rødovre Boligselskab, der administreres af DAB, søger 3 nye kolleger i ejendomsdriften.

Rødovre Boligselskabs ejendomsdrift er opdelt i tre samdrifter, som tilsammen har 2200 lejemål. Til område 1 og 2 søger vi tre ejendomsassistenter. Du vil uanset område få fire nye kolleger, som alle betjener mellem 4 og 8 boligafdelinger. I alle tre stillinger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse sammen med dine kolleger.

I dit arbejde skal du sammen med dine kolleger vedligeholde og pleje afdelingernes grønne områder, legepladser, gang- og kørearealer. Du sørger blandt andet for affaldshåndtering, rengøring af kældergange og skralderum. Om vinteren skal du deltage i glatførebekæmpelse og snerydning - også udenfor normal arbejdstid. Du skal i dagligdagen også være med til at udføre beboerserviceopgaver. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til syn af boliger.

DAB
DAB
Lånesagskonsulent til varetagelse af finansieringsforhold ved nybyggeri og renoveringssager

DAB, Frederiksberg

Vi søger en lånesagskonsulent, som sikrer finansieringsforhold og hele dokumentsiden ved nybyggeri og renoveringsopgaver i de almene boligafdelinger, som DAB administrerer. Din hovedinteresse er derfor finansieringsforhold og fast ejendom.

Som vores nye kollega varetager du finansieringen ved nybyggeri og renoveringsopgaver i de almene boligafdelinger. Du har ansvaret for indhentelse af tilbud på byggelån og realkreditfinansiering og den senere lånehjemtagelse. Der vil tillige have ansvaret for kontakten til realkreditinstitutter og banker, fuldmagtsforhold, indhentning af underskrifter fra de tegningsberettigede, diverse tinglysningsopgaver med mere.

Du vil blive en del af Juridisk afdeling, som består af i alt seks engagerede jurister, tre beboerkonsulenter og to studentermedhjælper.

DAB
DAB
Ejendomsassistent, Hovedstaden

DAB

Hovedstadens almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en ny ejendomsassistent. Sammen med dine kolleger skal du varetage den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdeling Frydenspark med 294 boliger.

FIRMANAVN

Afdelingen har lige sat gang i en stor helhedsplan med renovering af alle bygninger, boliger og grønne områder og som forventes færdig i 2027.

I dit arbejde skal du

  • Vedligeholde og pleje afdelingens grønne områder, legepladser samt gang- og kørearealer
  • Sørge for affaldshåndtering, skaktning, storskrald med mere
  • Kunne udføre beboerservice, bl.a. udskiftning af perlator, armaturer med mere
DAB

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV