9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Stevns Kommune
Lærer til indskolingen på Hotherskolen

Stevns Kommune, Hårlev

Fra 1. august 2020 søger vi en lærer på fuld tid med lyst til indskolingen.

Ansættelsen omfatter bl.a. matematik, natur og teknologi og drengeidræt i indskolingen og lektioner i vores modtageklasser – i daglig tale velkomstklasser.

Vi er:

 • En skole med ca. 400 elever med en specialklasserække og en SFO, der er en del af Hotherskolen. Desuden har vi en Dagskole for elever med særlige behov
 • En arbejdsplads med høj faglighed og en engageret personalegruppe
 • En skole hvor lærerne indgår sammen med skolepædagogerne i teams og samarbejder om undervisnings- og læringsopgaver
Stevns Kommune
Stevns Kommune
Plejecenter Hotherhaven søger social- og sundhedsassistent til fortrinsvis dagvagt somatisk afsnit H4

Stevns Kommune

Med udgangspunkt i vores vision; Styrke – til dit liv, kan du med stor faglighed sætte fokus på højst mulig livskvalitet, længst muligt for vores beboere. Beboerens egne ønsker, livshistorie og ressourcer danner centrum for initiativer sammen med beboeren. Vi fokuserer på en aktiv, kærlig og støttende hverdag for beboerne som en del af vores kerneopgave.

På Hotherhaven vil vi gerne være kendt for høj faglighed, positiv tilgang til arbejdet og kontinuerligt fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi arbejder bevidst og målrettet med, at Hotherhaven altid skal være et dejligt sted at bo og arbejde. Vi har et fagligt kompetent og erfarent personale, der står klar til at bistå nye kollegaer og som er åbne for nye input og viden. Vi sørger for god introduktion og opfølgning.

Stevns Kommune
Stevns Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent til Jobcenter Stevns

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi har været så heldige, at vi har fået en opnormering til at hjælpe endnu flere af vores ledige i beskæftigelse.

Team Job og Uddannelse søger derfor en ny kollega primært til indsatsen for forsikrede ledige.

Er det dig?

 • Vil du være med på et hold af ambitiøse og erfarne beskæftigelsesmedarbejdere og skabe gode resultater for borgere og virksomheder?
 • Vil du være med til at drible de daglige opgaver i en travl afdeling af jobcenteret med modtagelse, visitation og kontaktforløb for ledige?
 • Vil du være med til at understøtte det uddannelses- og jobrettede fokus i indsatsen til vores ledige - med udgangspunkt i borgernes kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel?
Stevns Kommune
Stevns Kommune
Projektleder til relancering af stevns.dk

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vores cms står for at blive udfaset, og derfor skal vi have en ny hjemmeside på plads inden 1. september 2021. Derfor søger vi en projektleder, som med sikker hånd kan styre os igennem den proces, der ligger lige foran os.

Vi starter ikke helt fra bunden og har skrevet flere af de nødvendige dokumenter som f.eks. web-strategi og projektbeskrivelse, men du skal selvfølgelig være med til at kvalitetssikre dem, så vi kommer godt fra start.

Din opgave består i:

 • Færdiggørelse af projektgrundlag.
 • Kontakt til leverandører og indhentning af tilbud.
 • Fastlæggelse af struktur.
Stevns Kommune
Stevns Kommune
SSA eller SSH søges til Hjemmeplejen, Område Nord

Stevns Kommune

Tænker du, at det er ved at være tid til andre og nye udfordringer, så søger vi i øjeblikket en SSA eller SSH til et spændende job i Hjemmeplejen i Stevns Kommune. Dagene byder på forskellige udfordringer i et godt stabilt team, hvor alle hjælper hinanden og har et fælles mål; at støtte vores borgere på bedste vis!

Du møder primært ind i Område Nord - Hårlev eller Strøby.

Vi arbejder med en rehabiliterende tankegang til alle borgere og har desuden tidsbegrænsede specifikke rehabiliterende forløb.

Stevns Kommune
Stevns Kommune
Brænder du for socialpsykiatri og ønsker du at hjælpe mennesker der er psykisk sårbare, så se her

Stevns Kommune, Klippinge

Socialpsykiatrien i Stevns Kommune søger endnu en støtte-kontaktperson til vores fremragende team.

Stillingen ønskes besat af enten en pædagog, sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent. Socialpsykiatrien i Stevns Kommune yder socialpædagogisk støtte til borgere i Stevns Kommune i alderen fra 18 år og op.

Dine hovedopgaver vil være:

 • At yde støtte til borgeren, enten i eget hjem, som virtuel støtte eller i form af gruppetilbud i forhold til Servicelovens § 85 og § 99
 • At være en del af opgaveløsningen i samværstilbuddene/gruppetilbuddene
Stevns Kommune
Stevns Kommune
Bliv SSA-elev i Stevns Kommune med opstart den 14. september 2020

Stevns Kommune

Drømmer du om mere viden, flere kompetencer og mere ansvar? Så har du nu mulighed for at gøre drømmen til virkelighed og uddanne dig til social- og sundhedsassistent. Du kan glæde dig til et udfordrende job med stor afveksling, hvor dine arbejdsopgaver afhænger af den enkelte borgers behov og livssituation.

Du får løn under uddannelsen og sikkerhed for, at du har en praktikplads både indenfor det primære, somatiske og psykiatriske område. Under uddannelsen får du masser af hjælp og støtte af vores dygtige og engagerede vejledere. Social- og sundhedsassistentuddannelsen kan åbne døren til andre uddannelser, f.eks. sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog og andre mellemlange sundhedsuddannelser.

Stevns Kommune
Stevns Kommune
Ferieafløsere søges til Sygeplejen

Stevns Kommune, Hårlev

Det er snart sommer og det betyder sommerferie.

Derfor søger Sygeplejen i Stevns Kommune engagerede og ambitiøse timelønnede kolleger. Vi har det hele – men mangler dig til at hjælpe os i sommerperioden.

Du vil blive en del af en kollegagruppe på 38 fagligt dygtige og engagerede sygeplejersker. Sygeplejerskerne er samlet i en enhed. De udekørende sygeplejersker møder ind på Sundhedscentret i Hårlev, hvor også hjemmeplejen, visitationen, terapeuterne og sundhedskonsulenterne er samlet. Dette giver optimale forhold for det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering.

Stevns Kommune
Stevns Kommune
Pædagog søges til Strøbyskolen

Stevns Kommune, Strøby

God til tydelig og omsorgsfuld klasserumsledelse og uddannet pædagog - så har vi jobbet til dig som pædagog på Strøbyskolen!

Hvis du er en udviklingsparat, dygtig og robust pædagog, som har lyst til både skole og fritidstilbud, tilbyder Strøbyskolen en 31 timers stilling pr. 1. august 2020. Skoleopgaven vil primært være på 0. årgang.

Stillingen indbefatter:

 • Arbejdstid i skole og SFO
 • Samarbejde i en børnehaveklasse med en børnehaveklasseleder og en anden pædagog, hvor der er delt undervisningsansvar
 • Samarbejde med SFO-teamet og Indskolingsteamet
Stevns Kommune