12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Greve Kommune Genopslag – Direktør for Teknik & Miljø samt Sundhed & Pleje

Greve Kommune

Brænder du for at udvikle samspillet mellem politikere, borgere og administration?

Vi søger en ny direktør, der kan bidrage aktivt til at implementere og videreudvikle Greve Kommunes effektorganisering, hvor byrådets vision ”Naturligvis Greve … ” sætter den strategiske retning.

Vores ambition er at skabe en tydelig rød tråd fra politikernes visioner for Greve gennem hele organisationen og at styre efter den bedste effekt i forhold til borgere og virksomheder. Samtidig vil vi gerne udvikle den aktive borgerinddragelse i et tæt samspil med politikerne i kommunen.

Dit områdeansvar vil være teknik og miljø samt sundhed og ældre. Det vil være afgørende, at du har et solidt kendskab til teknik- og miljøområdet bredt set. Du har også en optagethed af driverne og de fremtidige rammebetingelser på sundheds- og ældreområdet.

Greve Kommune Krogårdskolen søger en frisk dansklærer m. lyst til madkundskab

Greve Kommune

En af vores dygtige lærere er rejst, og vi har derfor brug for en lærer, der ”så godt som muligt” kan passe ind i den eksisterende fagfordeling. Stillingen indeholder timer i dansk, idræt og madkundskab på mellemtrinnet (5. – 6. årg.) og et enkelt idrætshold i 8. klasse. Du skal have mod på at indgå i det kollegiale samarbejde omkring elever, klasser og årgange. Det er vigtigt for os, at du har eleven i centrum og kan skabe et positivt læringsmiljø med fokus på både faglighed og trivsel, og du forstår værdien af - og trives med - et tæt skole/hjemsamarbejde.

Hvis du tænker; ”det lyder spændende, men mine fag matcher ikke helt…” så tøv endelig ikke med at sende os en ansøgning alligevel.

Gem
Greve Kommune Social- og sundhedshjælperelev

Greve Kommune

Greve Kommune søger elever

Vil du arbejde med mennesker? Har du lyst til at arbejde med ældre i hjemmeplejen og på vores plejecentre? Kunne du tænke dig at støtte og hjælpe ældre, i et aktivt og meningsfyldt liv? – så er du måske en af vores social- og sundhedshjælperelever!

Som social- og sundhedshjælperelev kan du se frem til en meningsfuld arbejdsdag, med mange spændende udfordringer, hvor to dage aldrig er ens. Med social- og sundhedshjælperuddannelsen opnår du mulighed for at blive en fagligt dygtig medspiller inden for ældreplejen og på sigt, dygtiggøre dig videre inden for sundhedsområdet.

Dine arbejdsområder bliver bl.a.:

  • Personlig pleje og praktisk hjælp.
  • Tidlig opsporing, rehabilitering og igangsættelse af aktiviteter.
  • At støtte og hjælpe borgeren til at være aktiv i eget liv.
  • At arbejde sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende.
  • At kende lovgivningen og arbejde ansvarsfuldt inden for denne.
Gem
Greve Kommune Grundforløb 2 SOSU-elev

Greve Kommune

Bliv grundforløbselev med løn! Med garanti for en praktikplads på hovedforløbet

Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!

Som grundforløbselev følger du undervisningen på skolen i 20 uger, og du fortsætter på uddannelsen til social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper umiddelbart efter, at du har bestået Grundforløb 2. Greve Kommune vil fungere som din arbejdsgiver gennem både grundforløb 2 og hovedforløb.

Vi søger Grundforløb 2-elever som er:

  • Nysgerrige og åbne for at lære nyt.
  • Ambitiøse, engagerede og mødestabile.
  • Bevidste om at møde borgerne respektfuldt, med værdighed og med fokus på livskvalitet.
Gem
Greve Kommune Social- og sundhedsassistentelev

Greve Kommune

Drømmer du om en fremtid som social- og sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!

Som social- og sundhedsassistentelev uddanner du dig til kompetent at indgå i de tværfaglige samarbejder som er under udvikling i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, hvor patienter med flere forskellige sygdomme udskrives til fortsat pleje og behandling i kommunen.

Du vil få en spændende og uforudsigelig hverdag, hvor fokus er på relationer, personcentreret omsorg, forskellige og ofte komplekse livssituationer og på at borgeren aktivt støttes i at mestre mest muligt i eget liv, ud fra dine personlige og faglige kompetencer.

Greve Kommune Driftsorienteret systemadministrator til KMD Nexus

Greve Kommune

Vi leder efter en kollega, der sammen med os kan sikre, at driften i Center for Sundhed og Pleje højnes gennem et solidt og sikkert fagsystem. Har du et ønske om at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af fagsystemet, så medarbejderne kan levere den bedste omsorg og pleje til borgerne i Greve Kommune, så er det dig, vi leder efter.

Du bliver den 5. kollega i vores team. Vi dækker al support, udvikling og forvaltning for 700 slutbrugere. Vi er fagligt stærke med en naturlig interesse og nysgerrighed i at forbedre og optimere med fokus på disciplin og struktur. Det er vigtigt for os, at du besidder samme værdier, da vi er et team, der løfter bedst i tæt samarbejde.

I din hverdag vil du skulle varetage mange forskellige typer af opgaver, da der er et bredt samarbejde om opgaverne med fagpersoner, ledere, den eksterne leverandør samt øvrige samarbejdspartnere internt og eksternt.

Gem
Pædagogisk assistent elev
Vi søger ambitiøse pædagogisk assistent elever, som ønsker at bidrage til at skabe udviklende læringsmiljøer, en forbedret livskvalitet og...
Greve Kommune, Greve
Greve Kommune
Indrykket:
Centersygeplejerske til sjælden udbudt faststilling med weekend vagt p.t hver 9 uge søges til Greve kommunes Midlertidig pladser
Vi søger en sygeplejerske mere til vores stærke sygeplejefagligt team.
Hedebo Rehabiliteringscenter, Greve
Jobcenter
Indrykket:
Erfarne sygeplejersker søges til Sygeplejen Greve Kommune
Trives du på en arbejdsplads med stærke faglige kompetencer og dygtige ressourcestærke kollegaer, så er det hos os du skal søge job.
Hjemmeplejen Ude – Sygeplejen og Aften/nat, Greve
Jobcenter
Indrykket:
Skattekisten søger barselsvikar
Skattekisten er et stort integreret dagtilbud for børn fra 0-6 år, som er beliggende i Greve midt by.
Elverhøj, integreret institution, Greve
Jobcenter
Indrykket:
Pædagog eller PAU til musikinstitution
Integreret institution i en spændende tid søger en pædagog og eller PAU med lyst og mod til at arbejde med sang og musik (37 t/u).
Vuggestuen Krogården, Greve
Jobcenter
Indrykket:
Afdelingsleder for Hedelyklasserne
Vores mål er at støtte elevernes faglige udvikling og sociale kompetencer, så?
Hedelyskolen, Greve
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV