14 job matcher din søgning 14 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 14 af 14 resultater.
Greve KommuneKviktest-podere søges til Greve Kommune – kort ansøgningsfrist

Greve Kommune

Vi mangler podere til at foretage podning i næsen.

Når samfundet gradvist genåbner mere, fortsætter Greve Kommune med intensiveret indsats, at kvikteste endnu flere medarbejdergrupper. Allerede nu kviktester Greve Kommune personalet på kommunes plejecentre, i hjemmeplejen og på folkeskoler. Målet er at hindre smittespredning i samfundet.

Vi mangler derfor podere til at løse opgaven. Som poder skal du foretage podning i næsen. Du vil blive en del af en testenhed i Greve Kommune, der tilbyder kviktest af kommunens medarbejdere. Du vil blive grundigt oplært i proceduren og forventes herefter selvstændigt at kunne foretage podning i næsen. Du vil dog fortsat være under supervision af en sundhedsfaglig leder i testcenteret.

Greve KommuneRengøringsassistent søges 20 timer/uge

Greve Kommune

Har du ordenssans, tålmodighed og har lyst til at arbejde omkring de skønneste ældre? Så er det formentlig dig, vi søger som rengøringsassistent i A-huset på Kompetencecenter for demens.

Som rengøringsassistent er det din fornemste opgave at sørge for et højt niveau af hygiejne i beboernes bolig, da dette har stor betydning for deres helbred og trivsel.

Vores beboere lider af forskellige somatiske og psykiske sygdomme. Flere har demens og har forskellige behov for hjælp for at klare hverdagen.

I A-huset arbejder derfor flere forskellige faggrupper som SOSU hjælpere, Assistenter, ergoterapeut, køkkenpersonale, aktivitetsmedarbejdere og sygeplejerske. Overordnet er vi ET hus med god stemning, lavt sygefravær og fælles teamånd. Vi hjælper hinanden på tværs af etagerne og er fleksible for at opnå de bedste resultater for beboerne.

Greve KommuneSocial- og Sundhedsassistenter 30-37 timer/uge søges til leve–bo miljøerne på Lokalcentret Møllehøj

Greve Kommune, Karlslunde

Har du lyst til at være en del af teamet ved Kløver-Lynggruppen på Møllehøj har vi en ledig stilling fra 1. april 2021. Vi har på Møllehøj leve – bo miljøer hvor maden laves fra bunden. Kløver/Lynggruppen består af 3 leve – bo miljøer hvor borgere med komplekse handicaps og demens er visiteret.

Møllehøj er og skal være et godt sted at leve, bo og arbejde. Vi tror på livsglæde, hvorfor livslyst, humor og venskab er en del af livet på Møllehøj. Vi tror på værdighed og selvbestemmelse og tager altid udgangspunkt i den enkeltes værdier og behov.

På Møllehøj ønsker vi, at borgeren har en oplevelse af at være i eget hjem, omgivet af mennesker der gerne hjælper, når man har brug for det. Vi tilbyder vore borgere professionel pleje og rehabilitering og giver omsorg og tryghed.

Greve KommuneSundhedsplejerske

Greve Kommune

Greve kommune søger sundhedsplejerske til fast stilling 32 timer pr. uge

I Greve Kommune mener vi, at et godt børneliv og ungeliv er værdifuldt i sig selv samtidig med, at det er grundlaget for et meningsfuldt voksenliv. Børn og unge skal opleve tryghed og omsorg, og vi skal udfordre og motivere dem til at udvikle sig.

Sundhedsplejen er organisatorisk placeret i Center for Børn og Familier. Vi er 17 sundhedsplejersker og en familierådgiver fordelt på fire teams, der prioriterer et godt kollegialt samarbejde, høj faglig kvalitet og udvikling af vores indsatser.

Stillingen er kombineret med sundhedspleje til både spædbørn, småbørn og skoleelever. Vi arbejder som konsulenter i dagtilbud, i børnehaverne udfører vi motorisk screening af 4½ årige børn i samarbejde med personalet og efterfølgende tilbydes familierne et livsstilsbesøg.

Greve KommuneUddannet familieterapeut til Greve Familiecenter - Genopslag

Greve Kommune

Greve Familiecenter er et velfungerende forebyggende dagtilbud til børnefamilier i Greve kommune, hvor familiens ønske om ændring er i fokus. Vi søger en erfaren, uddannet og engageret familieterapeut.

På Greve Familiecenter får du en spændende og afvekslende hverdag, hvor vi arbejder med barnet i centrum.

Vi søger en kollega som blandt andet:

 • Har en relevant grunduddannelse, (pædagog, lærer, sygeplejerske, socialrådgiver ol) og har en efteruddannelse som familieterapeut ud fra den systemisk/narrative og eller løsningsfokuserede metode.
 • Du må gerne have kendskab til Marte Meo metoden, eller have lyst til at tilegne dig den
 • Du skal være god til at etablere tillidsfulde relationer i mødet med borgerne og samtidigt have et professionelt blik for familiens ressourcer og udfordringer.
Greve KommuneEngageret kollega til ejendomsserviceområdet

Greve Kommune

Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet, da vores nuværende går på pension. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.

Hos os vil du få:

 • Afvekslende opgaver og udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kollegaer
 • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
 • Et godt og uformelt arbejdsklima med dine kollegaer
 • En arbejdsplads med tværgående indsatser og plads til aktive bidrag i arbejdet
 • En fast stilling med en arbejdsuge på 37 timer
Greve KommuneIt Contract Manager

Greve Kommune

Vil du hjælpe med at holde styr på It-kontrakterne i Greve Kommune, og samtidig stå i spidsen for at videreudvikle området i samarbejde med kontraktejere og andre interessenter?

- Så er denne nyoprettede stilling som It Contract Manager noget for dig.

Arbejdet befinder sig i krydsfeltet mellem projektledelse, økonomi, jura, styring og ledelsesrapportering. Din opgave bliver at sikre, at organisationen realiserer it-kontrakternes fulde værdi ved at:

 • Udvikle og implementere kontraktstyringsfunktionens processer og forretningsgange i organisationen
 • Samle og segmentere kommunens kontraktportefølje
 • Rådgive og undervise organisationen i kontrakternes anvendelse og muligheder fx bod, fakturering, sociale klausuler mv.
Køkkenassistent/økonoma søges
Stillingen er i en lille hyggelig vuggestue med madordning til 48 skønne vuggestuebørn og et pædagogisk måltid til ca. 13 pædagogiske ansatte.
Vuggestuen Kæret, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedsassistent/hjælper søges
Er du en faglig dygtig assistent/hjælper og brænder du for tværfagligt samarbejde?
Center for Sundhed og Pleje, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Udskolingslærer i tysk
Til vores skole søger vi en fantastisk tysklærer, som brænder for undervisning.
Hedelyskolen, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Administrativ medarbejder til Greve Famiilecenter
Greve Familiecenter søger en "blæksprutte", der har overblikket over, hvad der sker på GF.
Greve Familiecenter Diget, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Social- og sundhedshjælper søges
Har du lyst til at, være med til at skabe et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fokus på livskvalitet og borgernes individuelle behov?
Center for Sundhed og Pleje, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Genopslag - Faglig konsulent
Vores faglige konsulent skal ud og prøve kræfter i et andet jobcenter og derfor søger vi nu en ny faglig konsulent.
Center for Job og Socialservice, Greve
Jobcenter
Indrykket: 
Husassistent søges
Brænder du for at gøre en forskel for beboernes påklædning.
Center for Sundhed og Pleje, Greve
Jobcenter
Indrykket: