19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Greve Kommune

STEM-lærer søges

Greve

Vil du være en del af Danmarks bedste arbejdsplads? Vi søger en uddannet lærer med godt humør og lyst til at være en del af udskolingen med primær fokus på matematik og naturfag.

Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen.

Greve Kommune
Greve Kommune

Administrativ support til ErhvervsCentret Greve

Greve

Vil du være med til at skabe de bedste vilkår for, at Greves virksomheder kan skabe vækst- og beskæftigelse?

Opgaverne kan være:

  • Dialog med og opfølgning på kontakt og møder med samarbejdspartnere
  • Kontakt til virksomheder i forbindelse med møder og opfølgning herpå
  • Ansvar for administrativ struktur på vores hverdag, så vi optimerer ressourcerne
Greve Kommune
Greve Kommune

Fra snak til handling i hverdagen - SSH der både kan og vil

Karlslunde

Hjemmeplejen Landsbyen i Greve Kommune søger social- og sundhedshjælpere til udekørende dagvagt med start hurtigst muligt.

Sådan arbejder vi bl.a.:

  • I selvkørende teams, hvor du har indflydelse på din arbejdsdag
  • I et godt læringsmiljø
  • Trivslen til glæde for alle
  • God introduktion – du vil aldrig stå alene
Greve Kommune
Greve Kommune

Barselsvikar søges til indskolingen på Tune Skole

Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed?

Vi forventer, at du

  • Er uddannet lærer eller har flere års erfaring lærervikar
  • Kan undervise i matematik, natur/teknologi, kreative fag og muligvis dansk. Hvis du kan undervise i musik, er det kun et plus
Greve Kommune
Greve Kommune

Pædagog til Dagtilbud Lundebo

Dagtilbud Lundebo søger pædagog til vores børnehave.

Lundebo blev i 2023 re-certificeret idrætsinstitution, og vi søger derfor en pædagog, der ligesom os, kan lide at være i bevægelse!

I Lundebo får du rigtig stor indflydelse på din dagligdag, men du vil skulle indgå i et tæt samarbejde med resten af husets personaler om at skabe en udviklende hverdag for både børn og deres familier.

Greve Kommune
Greve Kommune

Troldebo søger to pædagoger

Greve

I Troldebo søger vi en kollega til den ene gruppe i vuggestuen og en kollega til den ene gruppe i børnehave.

Her i Troldebo er vi omsorgsfulde, fleksible, loyale, har masser af humør og gør brug af hinandens kompetencer.

- Anne, pædagog i børnehaven

Om du er nyuddannet eller har erfaring er ikke det vigtigste for os, så længe du kan arbejde selvstændigt, struktureret og kan bevare overblikket i en til tider travl hverdag, hvor det kræves at du er omstillingsparat.

Greve Kommune
Greve Kommune

Ergoterapeut til års-vikariat

Greve

Forstår du at støtte borgerne mod deres mål? Kan du indgå i komplekse samarbejdsrelationer på tværs af enheder og fagligheder?

Vi har for øjeblikket særlig brug for dig til løsning af genoptræningsopgaver til borgere med komplekse geriatriske problemstillinger både i hjemmet og på Rehabiliteringscenter Hedebo.

Greve Kommune
Greve Kommune

Pædagogmedhjælper 25-27 timer ugentligt

Greve

Hedelyskolens specialklasse-SFO søger en engageret og ansvarsfuld pædagogmedhjælper.

En medhjælper der ønsker at være en del af vores dedikerede H-team, hvor du vil have mulighed for at arbejde med børn i alderen 6-10 år og være med til at skabe en sjov og stimulerende hverdag for dem uden for skoletid.

Vi tilbyder bl.a. gode kollegaer og en god arbejdsplads.

Greve Kommune
Greve Kommune

Beskæftigelsesrådgiver til Job og virksomhedsservice

Greve

Målgruppen er forsikrede ledige, som på den ene eller anden måde skal have hjælpe til at komme tilbage i job.

Du får ansvaret for egen sagsstamme, hvor du motiverer, rådgiver, vejleder og ser nye muligheder for den ledige med afsæt i din viden om lovgivningen og arbejdsmarkedet.

Du vil blive en del af et etableret team, hvor holdånd og arbejdsglæde er omdrejningspunktet. Vi lægger vægt på god trivsel i hverdagen.

Greve Kommune
Greve Kommune

Vikarer til Tune SFO

Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed?

Vi søger initiativrige, ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer til vores skønne SFO, hvor vi hver dag holder SFO for mere en 200 børn.

Der vil være behov for vikarer henover sommerferien, og der vil være mulighed for at fortsætte som vikar efter sommerferien.

Greve Kommune
Greve Kommune

Skolepædagog søges til Tune Skole og SFO

Vil du være en del af en moderne digital landsbyskole med høj faglighed og fællesskab, og hvor dine faglige ambitioner og drømme bliver til virkelighed?

Som skolepædagog på Tune Skole varetager du dels opgaver i SFO´en om eftermiddagen, når børnene har fri fra skole samt typisk én morgenåbner. Desuden har du typisk 8-12 lektioner pr. uge i skoledelen som årgangspædagog.

Greve Kommune
Greve Kommune

Konsulent til økonomisk styring af skoleområdet i Greve Kommune

Greve

Det bliver din opgave at understøtte den økonomiske styring af skolerne og indgå i udviklingsarbejdet på skoleområdet i samarbejde med Budgetteamets anden økonomikonsulent på området. Aktuelt analyseres budgetlægningen på almenområdet og på specialundervisningsområdet. Det kan betyde, at en ny ressourcetildelingsmodel skal udformes og implementeres.

Til den opgave har vi brug for en konsulent med gode samarbejdsevner, da god økonomistyring forudsætter, at man er i tæt dialog med resten organisationen.

Der er stor fleksibilitet i opgaveløsningen, og der er mulighed for to ugentlige hjemmearbejdsdage, hvoraf fredag er den ene.

Greve Kommune
Greve Kommune

Skattekisten søger en pædagog der har interesse og kendskab til specialpædagogisk arbejde med børn i alderen 3-6 år med særlige behov med start hurtigst muligt - genopslag

Greve

Stillingen er i en af vores basisgrupper, hvor børnene på grund af betydelig og varig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne har behov for hjælp eller særlig støtte.

I vores basisgrupper går seks børn i hver gruppe og her er tilknyttet tre fastansatte pædagoger, samt en halvårspædagogstuderende i hver gruppe.

Vi har et positivt livssyn med fokus på at skabe mange forskellige børnefællesskaber, så alle vores børn har flere deltagelsesmuligheder.

Greve Kommune
Greve Kommune

Hej SSA! Kan du hjælpe mig med min insulin og hjælpe min nabo trygt til ro?

Karlslunde

Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Bøgegruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aftenen, og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.

Personalet er glade for at gå på arbejde og arbejder løbende på at forbedre arbejdsmiljøet, til gavn for os og deres kollegaer.

Afdelingsleder Katrine har lovet, at du får introduktionsperiode som er tilpasset til dig og en mentor i dette forløb.

Greve Kommune
Greve Kommune

Fleetmanager

Greve

Har du et indgående kendskab til flådestyring, og kan du ligeledes styre projekter, gerne med afsæt i en kommunal kontekst, så er du måske vores nye kollega?

Du vil få ansvaret for vores cirka 125 køretøjer. Du skal sikre en løbende optimering og effektivisering af flådens drift, samt se på nye tiltag indenfor Fleet Management. Derudover vil du få ansvaret for den overordnede tilrettelæggelse af igangværende og kommende projekter.

Greve Kommune
Greve Kommune

Violinlærer og kompagnon-underviser til Musikskolen, Greve Kultur-Base

Greve

Musik skal være for alle, og i Greve Kultur-Base er vi drevet af fokus på eleverne!

Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer, og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnonforløb i 0.-klasser på en eller flere af Greve kommunes folkeskoler.

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, så idéer til anderledes og eksperimenterende projekter er altid velkomne.

Greve Kommune
Greve Kommune

Genopslag! Pædagog til Børneinstitutionen Novas børnehavegruppe

Greve

Vi drager omsorg og støtter hinanden i en daglig pædagogisk praksis, hvor vi hver dag oplever at gøre en forskel og har en særlig betydning for vores børn og familier.

Hvis det harmonerer med dine værdier og menneskesyn, så har vi en ledig stilling, med tiltrædelse snarest muligt, som pædagog på vores Jupitergruppe.

Vi oplever og efterstræber at have en omgangsform der er præget af omsorg, anerkendelse, respekt, glæde og humor.

Greve Kommune
Greve Kommune

Kostfaglig eneansvarlig

Greve

Er du til madmod, madglæde og godt samarbejde?

Tjørnelyhuset er en selvejende 0-6 års institution beliggende i Hundige. Vi serverer dagligt mad til 35 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn.

Vi søger pr. 1. maj 2024 en kostfaglig eneansvarlig 30 timer om ugen – arbejdstid er i tidsrummet 8.00-14.00.

Greve Kommune
Greve Kommune

Pædagogisk personale søges til dagtilbud i Greve Kommune – vi har brug for dig

Banjo, bold eller bål?

I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid.

Flere af vores dagtilbud har spændende profiler f.eks. inden for idræt, musik og natur.

Er du på udkig efter en stilling som pædagog, pædagogmedhjælper eller pædagogisk assistent, så har Greve Kommune måske et match til dine kompetencer.

Greve Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV