3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Landbrug & Fødevarer
FORENINGSKONSULENT SØGES TIL BØRNE- OG UNGDOMSORGANISATIONEN 4H

Landbrug & Fødevarer, Aarhus

Barselsvikariat 10. mdr. med mulighed for fastansættelse.

Organisationens primære opgaver er at støtte op omkring det lokale foreningsarbejde og organisere aktiviteter, kurser og events, der giver børn og unge mulighed for at indgå i meningsfyldte og udviklende fællesskaber omkring mad, natur og dyr.

Vil du være med til at udvikle det lokale arbejde i 4H klubber i Midt- og Nordjylland? Er du selvstændig, idérig og god til at støtte op om de frivilliges engagement? Så kan du blive en del af et erfarent og engageret team på fem foreningskonsulenter, der tilsammen dækker hele landet.

Som foreningskonsulent kommer du til at være bindeled mellem det lokale foreningsarbejde og 4H’s sekretariat, så der skabes synergi mellem de aktiviteter der foregår ude i klubberne, og de ressourcer vi tilbyder fra sekretariatet.

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Specialist i personbeskatning

Landbrug & Fødevarer, Aarhus

Vil du arbejde for et erhverv, hvis vigtigste formål er at producere fødevarer til hele verden, og hvor bæredygtighed og klimaet er førsteprioritet? Vil du med din viden om skat gøre en forskel og være med til at hjælpe landmænd med især udfordringer ved deres personligt ejede virksomhed? Så har vi jobbet til dig.

Lige nu mangler vi en faglig stærk kollega med speciale i skatteret, som vil være en del af vores afdeling med 16 fantastiske kolleger med speciale inden for social- og familiejura, skat, moms og afgifter. Hos os er kompetenceniveauet højt, og vi brænder for vores fag og for rådgivningen af landmænd og rådgivere i hele landet – og så lægger vi stor vægt på samarbejde, sparring og at have det sjovt sammen.

Landbrug & Fødevarer
Landbrug & Fødevarer
Public Affairs-chef

Landbrug & Fødevarer, København

Du har politisk tæft og et stort netværk. Du tænker analytisk og strategisk. Du har flere års erfaring med politisk rådgivning og ledelse.

Som vores nye Public Affairs-chef skal du drive og have det ledelsesmæssige ansvar for vores PA-afdeling, som består af to konsulenter, en student og en praktikant.

Vi er i gang med at opbygge et helt nyt område i Landbrug & Fødevarer, og du vil få stor indflydelse på, hvordan vi griber arbejdet an og bliver endnu skarpere i PA-arbejdet. Udover den daglige ledelse af afdelingen er dine vigtigste opgaver:

  • Politisk rådgivning
  • Medvirke til at lave politiske udspil og analyser
  • Identificere relevante stakeholdere – både internt og eksternt - og have kontakt til dem
  • Arbejde for en fortsat stærk politisk interessevaretagelse – altid med et tydeligt medlemsfokus.
Landbrug & Fødevarer

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV