22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune
Pædagoger til Elverhøjens vuggestue 1. august 2021

Gribskov Kommune

Elverhøjen søger to uddannede pædagoger på 32-37 timer fra den 1. august eller snarest derefter.

Elverhøjen er en integreret institution med 90 børn fordelt på 3 børnehavegrupper og 2 vuggestuegrupper.

Vi er en institution med høj faglighed. Vi arbejder målrettet med relationens betydning for barnets læring og erfaringsdannelse. Her i et tæt forældresamarbejde.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Leder til Plan og GIS

Gribskov Kommune, Helsinge

Vil du være med til at præge udviklingen, og sætte fokus på vækst med kvalitet i en af landets mest naturrige kommuner, med ambitiøse byudviklingsprojekter, aktive lokalsamfund og et engageret erhvervsliv? - Så er du måske vores nye leder af planområdet.

Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. som planlægger med et stærkt greb om det forvaltningsmæssige eller som jurist. Du har ideelt suppleret din uddannelse med en lederuddannelse.

Du bliver leder for et team med 12 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er at skabe smidige og velfungerende rammer for by- og erhvervsudviklingen i Gribskov Kommune. Du skal være indstillet på at ledelsesopgaven i udgangspunktet har et fagligt tyngdepunkt omkring det planfaglige, men at den faglige portefølje over tid bliver bredere med ansvar for flere medarbejdere.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Alsidige og dynamiske medarbejdere til Job & Udvikling

Gribskov Kommune

Kan du se borgerperspektivet fra flere sider og har du mod på udvikling?

Til arbejdet med målgruppen af borgere med komplekse problemstillinger, søger vi 1 kollega til team aktivitetsparate og 2 kollegaer til team ressourceforløb, som både mestrer de faglige rammer og har en stærk profil i arbejdet med borgerne og som vægter opgaven som koordinerende sagsbehandler højt.

Vi ønsker at arbejde udviklende, i en dynamisk tilgang, hvor vi har fokus på at hjælpe borgerne tilbage på arbejdsmarkedet ved brug af virksomhedernes realitetskraft. Dette skal foregå med stort fokus på understøttende samtaleforløb med de centrale kerneelementer i spil i samtalen med borgeren, og dermed styrker den individuelle og jobrettede indsats.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Lærer til dansk, engelsk og madkundskab på Gribskolen

Gribskov Kommune

Er du skarp i dansk, engelsk og madkundskab?

Vi står og mangler lige netop dig, der gerne vil være en del af et kollegialt fællesskab, hvor vi sammen har et stort fokus på elevernes læring og trivsel.

Vi tilbyder

 • en udviklingsorienteret skole – Vi er blandt andet ved at implementere professionelle læringsfællesskaber i vores daglige praksis
 • en skole med dygtige danskvejledere og et fagudvalg, der arbejder målrettet med pædagogisk og didaktisk udvikling
 • en personalegruppe, der har et stærkt kollegialt og fagligt arbejdsfællesskab
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Flere kollegaer til byggesagsbehandling

Gribskov Kommune

Vi oplever en fortsat stigende vækst og byggeaktivitet i kommunen, og søger derfor nye kollegaer. Har du relevant baggrund og trives med myndighedsbehandling af byggesager og evt. landzonesager, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger byggesagsbehandlere og teknisk administrative medarbejdere, der trives med at arbejde selvstændigt, men samtidig er en god holdspiller.

Du må meget gerne have en uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt, geograf, landskabsarkitekt eller lign, men du kan også være teknisk assistent eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som byggesagsbehandler og med byggeriets forskellige faser og problemstillinger, f.eks. fra en lignende stilling eller fra bygge- eller rådgivningsbranchen.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Ungdomsskoleleder til Gribskov Ungdomsskole

Gribskov Kommune

Vil du stå i spidsen for vores helt enestående ungdomsskole hvor alt kan ske! En ungdomsskole hvor det altid er de unge der kommer først, og hvor Yen-Yan’et mellem udvikling/nytænkning og traditioner er grundlaget for alt arbejdet. Ungdomsskolen er fyldt med gode, sjove, anderledes, skæve aktiviteter og muligheder, og hvis du kan følge med, så skal du søge stillingen!

Gribskov Ungdomsskole arbejder med de unges muligheder for, at skabe sig en identitet og rolle i det sociale fællesskab. Vi giver de unge mulighed for at udvikle deres identitet og skabe grobund for en ny rolle i deres omgangskreds. For os er det vigtigt, at de unge er med til at sætte dagsordenen. I vores ungdomsskole tror vi på, at det er udviklende for de unge, at være medbestemmende, blive hørt og anerkendt.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Tandplejer til Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Har du lyst til et spændende og udfordrende arbejde i et travlt og levende miljø, der til stadighed er under udvikling og kan du lide at arbejde med børn, unge og omsorgstandpleje, så hører vi meget gerne fra dig. Gribskov tandpleje søger nemlig en ny tandplejer på 37 timer fra 1. oktober eller snarest derefter.

Stillingen omfatter selvstændige kliniske opgaver ved stolen og eksternt fx på plejecentre i omsorgstandpleje patienters egne boliger. Det er vigtigt, at du har evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og forældre, samt med omsorgstandpleje patienter og kontaktpersoner.

Vi tilbyder til gengæld

 • et spændende og afvekslende arbejde i en stor tandpleje, hvor der er fokus på faglighed, kvalitet og fællesskab og mulighed for tæt samarbejde og faglig sparring og videndeling med Tandplejens øvrige medarbejdere
 • at udfordre dig på din tandplejerfaglighed
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog på 37 timer til Gilbjergskolens fritidsordning afd. Parkvej

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vi søger en imødekommende, nærværende og først og fremmest engageret pædagog, der med høj faglighed kan indgå i vores spændende opgaver i Gilbjergskolens fritidsordning.

Om dig

 • Du har grundlæggende et positivt livs- og menneskesyn, og du er en person der kan rumme forskelligheden, en person der har god forståelse for børn med forskellige kulturelle baggrunde og mange forskellige behov.
 • At du er en synlig voksen der møder børn og voksne på en ligeværdig og anerkendende måde.
 • Du har overblik og overskud til at overskue en til tider hektisk hverdag med mange forskelligartede opgaver.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Ferie- og tilkaldevikarer til Plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi har brug for stabile og dygtige vikarer til alle tre vagtlag som faste tilkaldevikarer, eller afløsere i ferieperioderne.

På Trongården hjælper vi borgere i deres bolig med personlig pleje og praktisk bistand. Du vil få en god introduktion og der vil altid være kollegaer, du kan få hjælp og sparring hos. Vi har 55 beboere, som alle er unikke med hver deres livshistorie.

Trongården er et hyggeligt plejecenter med en god stemning. Vi har en dejlig placering i Vejby med en fin udsigt udover markerne.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Servicemedarbejder til de administrative huse i tidsbegrænset stilling

Gribskov Kommune

Center for Strategi og HR søger snarest muligt en servicemedarbejder på 37 timer pr. uge til en tidsbegrænset stilling i Team Service og Drift i Helsinge.

Opgaverne er mange og forskelligartede, og det er vigtigt, at du er fleksibel, omstillingsparat og har fokus på at yde en god service med høj kvalitet.

Af opgaver kan bl.a. nævnes:

 • Diverse serviceopgaver, herunder små reparationer, renholdelse af depoter, flytninger, kørsel af affald m.v.
 • Runderinger i husene, herunder opfyldning af materialer, oprydde, levere og afhente post, mindre rengøringsopgaver og opfyldning af kaffemaskiner m.v.
 • Diverse interne transportopgaver af inventar, materialer, pakker og post m.v.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog til Ramløse Skoles FO

Gribskov Kommune, Helsinge

Ramløse Skole er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Vi er en lille lokal skole og FO, hvor den samlede personalegruppe trives godt i hinandens selskab og bruger hinandens styrker og svagheder konstruktivt.

Vi arbejder på at skabe en idrætsprofil for vores FO, og her bliver du en vigtig medspiller. Som FO-pædagog er du også med i klasserne i den faglige undervisning, og du vil derfor naturligt være med til at bygge bro mellem skole og fritid.

Du skal kunne bidrage positivt med bl.a. at søsætte udviklingstiltag i samarbejde med personalegruppen og tage initiativer, der skaber medansvar for og stolthed i personalegruppen samt lokalsamfundet over Ramløse FO.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog/pædagogisk assistent til barselsvikariat i autismetilbud Skolehuset

Gribskov Kommune

Ramløse Skole søger en pædagog, som brænder for specialpædagogik. Vi er primært på udkig efter en pædagog, der har erfaring med undervisning af kognitivt udfordrede børn med autismespektrum-forstyrrelser. Skolehuset er organiseret i 3 grupper af 6 børn, hvor en lærer og to pædagoger deler den pædagogiske opgave mellem sig.

Du skal være glad for og se styrker i et tæt forpligtende teamsamarbejde og have lyst til at udvikle og ser perspektiver i at skabe bedst mulig livsduelighed for vores elever.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Pædagog til Gilbjerg Børnehuse

Gribskov Kommune

Vi søger en uddannet pædagog på op til fuld tid til vuggestuen i vores dejlige børnehus Birkevang.

Enten har du erfaring med aldersgruppen i forvejen – eller også er du nyuddannet eller ny på området, og har masser af gåpåmod og villighed til at lære.

Du skal være interesseret i fysiske aktiviteter og leg med børnene, og vi forventer at du bidrager aktivt til at videreudvikle vores i forvejen fremragende tilbud.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere i dag-, aften- og nattevagt

Gribskov Kommune

Helsingegården søger social- og sundhedshjælpere i dagvagt og aftenvagt til vores Tværgående team, samt en nattevagt til midlertidig stilling.

Vi har i længere tid haft succes med vores Tværgående team. Nu søger vi nye friske medarbejdere til vores team da flere af vores tværgående medarbejdere er blevet tilknyttet et fast team.

Vi søger social- og sundhedshjælpere, men er du social- og sundhedsassistent er du mere end velkommen til at søge, så tilpasser vi stillingen til dig.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper i aftenvagt til Gribskov Helhedspleje Nord

Gribskov Kommune

Hanne, Stine og Anja samt alle os andre har brug for dig, der er social- og sundhedshjælper i aftenvagt til Gribskov Helhedspleje Nord/Gillelejeområdet.

Vi, Hanne, Stine og Anja møder på arbejde for at gøre en faglig forskel og skabe et godt og trygt liv for borgerne i Gribskov Kommune.

Brænder du for et fælles vi, hvor kollegaer med forskellig faglighed, løfter opgaverne sammen, hjælper hinanden, og til sammen vil gøre det bedste for vores borgere, skal du læse nedenstående. Vækker det yderligere interesse, byder vi gerne på en kop kaffe og en snak med kommende kollegaer.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Crossmedarbejder til Gribskov Ungdomsskole

Gribskov Kommune

Vi søger en ny medarbejder til vores crossafdeling, som vil arbejde med unge mennesker i alderen 12-18 år, som elsker at køre motocross.

Det er ikke nødvendigt at du selv har kørt eller kører motocross, men at du har et kendskab til motor og mekanik er et krav, da du skal hjælpe de unge med at reparere og vedligeholde deres crossmaskine.

Det er en forudsætning, at du har kørekort til personbil, da vi ofte kører til ud til løbsarrangementer – Det kan være en fordel, at du har et trailerkort.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG - Social- og sundhedshjælper til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Græsted

Vil du være en del af Helhedsplejen i Græsted – og kan du se dig selv arbejde ud fra vores værdier: Åbenhed Tillid - Respekt – Deltagelse – Mod – fleksibilitet? Og brænder du for at gøre en forskel, så er det dig Græsted Helhedsplejen har brug for.

Om os

 • Midt i den skønne natur, tæt på skov og sø, ikke så langt fra hvor pilgrimsrute Tisvildevejen snor sig gennem landskabet ligger en af de tre lokationer af Helhedsplejen i Gribskov Kommune
 • Helhedsplejen er en ny organisation som blev sammenlagt i september 2020.
 • Helhedsplejen i Græsted består af et fagligt stærkt team af SSH, SSA, sygeplejersker, koordinator og planlægger. Alle arbejder ud fra et fælles vi og høj faglighed med borgeren i centrum.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
(Genopslag) SOSU-assistent i aftenvagt til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Helsinge

Helhedsplejen er en ny organisation, som er sammenlagt i september 2020 - her får du mulighed for at sætte dit præg på organisationen.

Som udekørende social-og sundhedsassistent vil du opleve stor afveksling fra dag til dag. Opgaverne er forskellige, og dagene er sjældent ens. Derfor har vi brug for dig, som:

 • brænder for ældreplejen i borgerens hjem
 • er en god rollemodel samt udviklings- og omstillingsparat
 • kan bidrage til et godt arbejdsmiljø blandt kolleger

Stillingen er i aftenvagt 28 timer med mulighed for vagter i rul 5/2 eller 3/4 hver tredje eller hver anden weekend, alt efter hvordan det passer dig bedst.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Social- og sundhedsassistenter i aftenvagt til rehabliteringen, Helsingegården

Gribskov Kommune

Vi søger to social- og sundhedsassistenter, der trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver indenfor rehabilitering.

Stillingerne er faste stillinger i aftenvagt på 28 timer om ugen, (5/2) med weekendvagt hver anden uge. Vagterne er fra kl. 15.00 til kl. 23.00, og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.

Vi ønsker social- og sundhedsassistenter, der blandt andet:

 • gerne har relevant erfaring indenfor rehabilitering
 • tager ansvar for høj sygeplejefaglig kvalitet i teamet og værdsætter tværfagligt samarbejde
 • har erfaring og disciplin i elektronisk dokumentation. Vi bruger Nexus, FSIII
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Deltidsbeskæftigede brandmænd og holdledere m/k

Gribskov Kommune, Helsinge og Gilleleje

Gribskov Beredskab søger deltidsbeskæftigede brandmænd og holdledere m/k til vores brandstationer i Helsinge og i Gilleleje.

Du skal deltage i stationens brandberedskab samt dens udrykninger og arbejde på brand- og uheldssteder.

Vi kræver, at du:

 • har en god fysik og et tilfredsstillende helbred
 • har en blank straffeattest
 • har kørekort, gerne stort
 • er hjælpsom, hurtig, troværdig og har gode samarbejdsevner

Ansættelse er betinget af, at du kan give fremmøde på stationen på maksimalt 5 minutter fra hjemmet eller arbejdspladsen med arbejdsgivers accept.

Gribskov Kommune