22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune
Støttekontaktpersoner til Ungeindsatsen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger snarest muligt to støttekontaktpersoner på fuld tid til vores Ungeindsats.

Du bliver en del af Team Ungerådgivning og -indsats. Du skal varetage støttekontaktpersonopgaver efter SEL § 11, § 52 og § 76 i individuelle forløb og i gruppeforløb. Du vil også skulle indgå på tværs af Ungeindsatsens tilbud til unge mellem 14-29 år. Det betyder, at du også skal være indstillet på at støtte i overgange for den unge og efter andre lovgivninger, f.eks. SEL § 82a og b, § 85 og i ht LAB.

De daglige opgaver består af

 • Støtte unge med mangeartede udfordringer
 • Pædagogiske støtte til unge og praktiske opgaver i den unges hverdag
 • Samtaleforløb i et relationelt felt
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Matematiklærer samt kulturfagslærer til Sankt Helene Skole

Gribskov Kommune, Vejby

Er matematik og kulturfagene i udskolingen lige noget for dig? Så er det dig vi søger!

Vi søger efter en kompetent og visionær matematiklærer samt kulturfagslærer til vores udskoling. Vi søger dig, der vil være med til at udvikle matematikfaget og videreudvikle kulturfagene på vores skole. Hvis du samtidig brænder for bevægelse og idræt, har vi et perfekt match.

Om dig

 • Du er uddannet lærer med linjefag i matematik og måske i kristendomskundskab, historie og/eller samfundsfag.
 • Du er ambitiøs på egne og elevernes vegne.
 • Du er fokuseret på både læring og trivsel.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Social- og sundhedshjælper til plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Vi er et team om dagen, der søger dig, som er uddannet social og sundhedshjælper, og som kan lide at arbejde på plejecenter og samtidigt har interesse for kortere aflastningsforløb, hvor der er et højere flow og brug for omstillingsparathed. Derudover har du viden og erfaring inden for demens.

Vi søger en kollega til en fast stilling i dagvagt på 33 timer om ugen. Vi arbejder hver 2. weekend og møder ind fra 7.00-15.00.

Opgaverne som social- og sundhedshjælper er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • pleje- og omsorg af centerets borgere
 • delegerede komplekse opgaver
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Social- og sundhedsassistent til plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Er det dig, vi mangler til plejecentret Trongården?

Vi er et team om aftenen, der søger dig, som er uddannet social- og sundhedsassistent, og som kan lide at arbejde på plejecenter og samtidigt har interesse for kortere aflastningsforløb, hvor der er et højere flow og brug for omstillingsparathed. Derudover har du viden og erfaring inden for demens.

Vi søger en kollega til en fast stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen. Vi arbejder hver 2. weekend og møder ind fra kl. 15.00-23.00 i et 5/2 rul.

Opgaverne som social- og sundhedsassistent er mangeartede, men overordnet kan nævnes

 • pleje- og omsorg af centerets borgere
 • komplekse opgaver såsom subkutane kanyler, sonder, kateder, insulin, sårpleje m.m.
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Afdelingsleder til Ramløse Skole

Gribskov Kommune, Helsinge

Ramløse er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Ramløse Skole har været en selvstændig skole siden 2018. Vi rummer 0.-6. klasse, samt et af kommunens interne specialtilbud, for kognitivt udfordrede børn med autismespektrumforstyrrelser.

Vi søger en afdelingsleder, som sammen med skolelederen vil udgøre den samlede ledelse. Vi har et tæt og forpligtende ledelsesmæssigt samarbejde med Ramløse Børnehus, og har opbygget en god samarbejdskultur med lokalsamfundets aktive foreningsliv, der byder sig konstruktivt til i forhold til at gøre en god skole endnu bedre.

Din fagkombination som lærer, er ikke altafgørende, men der vil være tilknyttet et antal undervisningstimer til stillingen.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Ferie- og tilkaldevikarer til plejecenter Helsingegården

Gribskov Kommune

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi har brug for stabile og dygtige vikarer til alle tre vagtlag som faste tilkaldevikarer, eller afløsere i ferieperioderne.

Hvis det har interesse, kan der også aftales flere måneders vikariat hen over sommeren.

På Helsingegården hjælper vi borgere i deres bolig med personlig pleje og praktisk bistand. Du vil få en god introduktion og der vil altid være kollegaer, du kan få hjælp og sparring hos. Vi har 105 beboere, som alle er unikke med hver deres livshistorie. Udover plejecenterboliger består Helsingegården også af 14 pladser til rehabiliterende ophold.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper i dagvagt til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vi, Elsa Marie og Nittaya, møder på arbejde for at gøre en faglig forskel og skabe et godt og trygt liv for borgerne i Gribskov Kommune.

Brænder du for et fælles vi, hvor kollegaer med forskellig faglighed, løfter opgaverne sammen, hjælper hinanden, og til sammen vil gøre det bedste for vores borgere, skal du læse nedenstående. Vækker det yderligere interesse, byder vi gerne på en kop kaffe og en snak med kommende kollegaer.

Helhedsplejen er en ny organisation, som er sammenlagt i september i 2020, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på organisationen.

Vi er en afdeling, hvor både hjælpere, assistenter og sygeplejersker samarbejder om borgeren med en høj faglighed for øje. Vi arbejder ihærdigt for at skabe sammenhæng mellem alle faggrupper for derved, at nå hele vejen rundt.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Skolesekretær til Gilbjergskolen

Gribskov Kommune

Vi søger en fleksibel og serviceminded skolesekretær med et glimt i øjet og lyst til at gøre en forskel i en spændende og hektisk hverdag.

Som skolesekretær er du frontmedarbejder og tager imod henvendelser på kontoret fra børn, forældre og medarbejdere og håndterer mail, telefon og post.

Gilbjergskolen er en folkeskole med ca. 850 elever fra 0.-9.kl. og 100 kompetente og engagerede medarbejdere og en engageret forældrekreds. Skolen omfatter en specialskole, Idrætsvej, og et skole-dagbehandlingstilbud, Fønix.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Sagsbehandler til Ydelsesteamet

Gribskov Kommune, Helsinge

Center for Job og Unge søger sagsbehandler til Ydelsesteamet (løntilskud, ledighedsydelse og flekslønstilskud)

Økonomi er en stor og vigtig del af de flestes hverdag og trivsel. Uanset om du er i job eller på offentlig forsørgelse. Brænder du for at sikre, at borgere og virksomheder får de rette ydelser og tilskud, så er du måske vores nye ydelsessagsbehandler i Gribskov.

Teamets hovedopgave er at sikre, at borgerne og virksomhederne får de rette ydelser og tilskud til rette tid og med rette faglige begrundelse. De konkrete opgaver er:

 • Beregning og udbetaling af fleksløntilskud og ledighedsydelse
 • Beregning og udbetaling af løntilskud til fleksjob
 • Beregning og udbetaling af tilskud til selvstændigt erhvervsdrivende med nedsat arbejdsevne
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Logopæd til PPR

Gribskov Kommune, Gilleleje

PPR i Gribskov Kommune søger engageret logopæd til fuldtidsstilling

Logopæd med særlig interesse for det specialpædagogiske felt søges til fuldtidsstilling. Stillingen vil primært orientere sig mod det specialiserede område, herunder børn med kommunikative og udviklingsmæssige forstyrrelser.

Brænder du for at skabe trivsel og udvikling for børn og unge i Gribskov Kommune, så er det måske dig, vi søger.

Vi forventer, at du er god til at organisere dit arbejde på selvstændig basis, brænder for at undersøge indstillede børn med henblik på etablering af den nødvendige logopædiske intervention og samtidig holder kolleger og ledelse opdateret ift. dine ideer og udfordringer.

Som logopæd vil du være ansvarlig for konsultativ bistand, råd og vejledning samt undervisning i dagtilbud og skoler i et af kommunens distrikter.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Leder til Blistrup Skole og FO

Gribskov Kommune, Græsted

Vil du være en del af skolen med højt til loftet og stærke værdier?

Så er der kommet en unik chance for at blive leder for Blistrup Skole og FO, da vores nuværende leder har søgt nye udfordringer.

Gilbjergskolen ligger i skønne Gribskov, tæt på vand og grønne vidder og har knap 850 elever samt er arbejdsplads for 100 medarbejdere, derudover har Gilbjergskolen 2 kommunale tilbud liggende på skolen: Fønix og IV.

Du vil blive leder for 18 dygtige og engagerede medarbejdere og 130 børn fra 0.-6. klasse.

Vi søger efter en leder, som har lyst til at fortsætte arbejdet med at gøre en god lokal skole og FO endnu bedre, så den er forældrenes naturlige førstevalg.

Vores kommende leder skal være visionær og ambitiøs, både på egne, men også på børnene og medarbejdernes vegne.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Genopslag - Stærk virksomhedsleder til botilbuddet Gydehøj

Gribskov Kommune, Græsted

Botilbuddet Gydehøj er et bo- og dagtilbud efter Servicelovens §104 og §108 for 20 beboere med varige og betydelige fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser. 10 af beboerne er tilknyttet det interne dagtilbud.

Beboerne i målgruppen er kendetegnet ved, at de udover funktionsnedsættelser også har kommunikative og psykosociale problemstillinger, psykiatriske udfordringer og følgevirkninger af at blive ældre.

For at videreføre den positive udvikling på Gydehøj sammen med blandt andre medarbejdere og teamleder søger vi en virksomhedsleder, der betragter personaleledelse som en vigtig del af organisationsudviklingen.

Med andre ord søger vi en virksomhedsleder, der har blik for den enkelte såvel som helheden, og som er forankret i en relationel og anerkendende tilgang i sit lederskab.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Palliationssygeplejerske i feltet mellem praksis og projekt

Gribskov Kommune, Gilleleje

Vi søger en faglig stærk og engageret sygeplejerske, der skal være tovholder på fagområdet palliation i helhedsplejen; Gribskov Kommune.

Den kommunale og basale palliative indsats skal leveres på et højt fagligt niveau efter ensartede principper og metoder når borgerne har behov for lindring og støtte til øget livskvalitet.

Vi er i begyndelsen af implementering af de faglige anbefalinger, der aktuelt findes indenfor palliation. Vi leder efter en sygeplejerske der i særlig grad kan lytte til borgernes og familiernes værdier og ønsker.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Brænder du for at skabe gode resultater med at servicere virksomheder og hjælpe ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet i et tæt samspil, så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i jobcenter Gribskov.

Vi har et stort fokus på den virksomhedsrettede indsats for vores ledige borgere og i samarbejdet med virksomhederne, og vi har ambitioner om at blive endnu bedre.

Vi søger en virksomhedskonsulent, som har en stærk profil i arbejdet med virksomhedsservice og mestrer de faglige rammer for målgrupperne: dagpengemodtagere, kontanthjælpsmodtagere og integration.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Bliv pædagogisk assistentelev

Gribskov Kommune

Pædagogisk assistent? Vil du arbejde med mennesker, og få en uddannelse samtidig? Så har du muligheden her.

Nu har du chancen for at komme til at arbejde med børn og unge samtidig med, at du får en uddannelse. Du får på den måde både erfaring i praksis og papirer på dine kompetencer.

Gribskov Kommune søger fire elever til arbejdet og uddannelsen som pædagogisk assistent (PAU), med start den 16. august 2021.

Som pædagogisk assistent er mennesket i fokus, hvad enten det er børn, unge eller voksne. Her er ingen dage ens. Du får en helt central rolle i menneskers liv og har indflydelse på deres udvikling og dagligdag.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent i aftenvagt til Gribskov Helhedspleje

Gribskov Kommune, Helsinge

Helhedsplejen er en ny organisation, som er sammenlagt i september 2020, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på organisationen.

Vores social-og sundhedsassistenter samarbejder tæt med hjælper og sygeplejersker hvor de løser de stabile og delegerede sygeplejeopgaver i helhedsplejen og har brug for dig, som brænder for fælles VI, hvor kolleger med forskellig faglighed løfter opgaver sammen.

Som udekørende social-og sundhedsassistent vil du opleve stor afveksling fra dag til dag. Opgaverne er forskellige, og dagene er sjældent ens.

Derfor har vi brug for dig, som

 • Brænder for ældreplejen i borgerens hjem
 • God rollemodel, udviklings- og omstillingsparat
 • Kan bidrage til et godt arbejdsmiljø blandt kolleger
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Vikar, Sommerafløser til Helhedspleje SYD

Gribskov Kommune, Helsinge

Vikarer, sommerafløsere i dagvagt og aftenvagt til Helhedspleje SYD i Gribskov Kommune med beliggenhed i Helsinge

Brænder du for ældrepleje, så er det dig, vi søger. Gribskov Helhedspleje har brug for dig, som kan hjælpe, når der er ferie.

Vi søger engagerede social- og sundhedshjælpere/social- og sundhedsassistenter/ sygeplejestuderende eller ufaglærte, gerne med erfaring fra lignende arbejde.

Vi tilbyder dig et job, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, åbenhed og tværfagligt samarbejde.

Vi tilbyder

 • en grundig oplæring og sparring med det faste personale
 • en arbejdsplads, der altid sætter borgeren i centrum
 • en arbejdsplads hvor vi har fokus på kvalitet og faglighed
 • en personalegruppe med engagerede kolleger og et tæt tværfagligt samarbejde
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Ferie- og tilkaldevikarer til Plejecenter Trongården

Gribskov Kommune, Vejby

Tænker du på en fremtid indenfor sundhed og ældre, så er der mulighed for at prøve kræfter med faget hos os, som vikar. Vi har brug for stabile og dygtige vikarer til alle tre vagtlag som faste tilkaldevikarer, eller afløsere i ferieperioderne.

På Trongården hjælper vi borgere i deres bolig med personlig pleje og praktisk bistand. Du vil få en god introduktion og der vil altid være kollegaer, du kan få hjælp og sparring hos. Vi har 55 beboere, som alle er unikke med hver deres livshistorie.

Trongården er et hyggeligt plejecenter med en god stemning. Vi har en dejlig placering i Vejby med en fin udsigt udover markerne.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Ferie- og tilkaldevikarer til Mad og Måltider, PlejeGribskov

Gribskov Kommune, Helsinge og Vejby

Har du lyst til at arbejde med ernæring inden for ældreplejen? Så se her!

I Mad og Måltid arbejder vi målrettet med borgerne i centrum. Vi laver mad svarende til 200x dagskost om dagen og har stort fokus på gode og friske råvarer. Derudover producerer vi dagligt forskellige diæter i samarbejde med diætist, som tilpasses den enkeltes behov.

Vi har brug for en til to stabile og dygtige vikarer, som vil arbejde sammen med os som fast tilkaldevikar og afløser i ferieperioderne. Som ferieafløser i sommerferieperioden har vi brug, for at du kan arbejde i ugerne 27-34.

De vagter, du vil blive tilbudt, er primært i dagtimerne på hverdagene, og de grundlæggende opgaver vil være

 • produktion af varm mad
 • produktion af smørrebrød
 • produktion af diæter
 • produktion af salatbar
 • produktion af brød og kager
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Plejecenter Helsingegården

Gribskov Kommune, Helsinge

Helsingegården er et stort plejecenter med god stemning, mange aktiviteter og en spændende hverdag.

Hos os vil du få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitet- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver, og vægter faglig sparring højt, for hele tiden at være i trit med udviklingen.

Vi har tre ledige stillinger.

 • Dagvagt til somatisk afdeling. 33 timer om ugen, med weekendvagt i ulige uger. Vagterne er fra kl. 07 til kl. 15 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
 • Dagvagt til tværgående team. 33 timer om ugen med weekendvagt hver 2. uge. Vagterne er fra kl. 07 til kl. 15 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
 • Aftenvagt til tværgående team. 28 timer om ugen, med vagter hver 2. uge. (5/2 rul) Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.
Gribskov Kommune