19 jobannoncer matcher din søgning 19 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gribskov Kommune

Ergoterapeut til Gribskov Rehabilitering

Helsinge

Vi søger ergoterapeut til en fast stilling i vores udekørende team. Arbejdstiden vil primært være i dagtimer og uden weekender.

Udkørende rehabilitering varetager primært rehabiliteringsforløb efter Servicelovens § 83a, alle forløb sker i borgers eget hjem og med fokus på hverdagsrehabilitering. Forløbene med borgerne har primært fokus på ADL funktioner og aktiviteter i hjemmet samt afklaring af behov for praktisk hjælp.

Som ny medarbejder vil der blive taget godt hånd om dig, og du vil modtage grundig introduktion i opstarten.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Centersygeplejerske til Helsingegården

Helsinge

Er du uddannet sygeplejerske og trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver indenfor det geriatriske område?

Som Centersygeplejerske vil du vil du have den vejledende og faciliterende rolle. Du vil have dine egne ansvarsområder som er specifikke sygeplejefaglige opgaver.

Sammen med engagerede og kompetente kolleger får du en altid foranderlig hverdag, som tit er travl og hvor mange tråde skal knyttes sammen i løbet af en dag. Arbejdet fyldt med udvikling, succeshistorier og resultater med borgeren i centrum.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Barselsvikariat - Ergoterapeut til Gribskov Rehabilitering

Helsinge

Vi søger ergoterapeut til et barselsvikariat i vores udekørende team. Arbejdstiden vil primært være i dagtimer og uden weekender.

Udkørende rehabilitering er organiseret under Gribskov Rehabilitering. Udkørende rehabilitering varetager primært rehabiliteringsforløb efter Servicelovens § 83a, alle forløb sker i borgers eget hjem og med fokus på hverdagsrehabilitering. Forløbene med borgerne har primært fokus på ADL-funktioner og aktiviteter i hjemmet samt afklaring af behov for praktisk hjælp.

Som ny medarbejder vil der blive taget godt hånd om dig, og du vil modtage grundig introduktion i opstarten.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag - Fagkoordinator til Ydelsesteamet i Center for Job og Unge

Helsinge

Din primære opgave bliver at sikre, at lovgivning og regler på ydelsesområdet er implementeret og anvendes korrekt i sagsbehandlingen.

Der er tale om en spændende stilling med fokus på udvikling af faglighed og kvalitet i opgaveløsningen på et område med kompleks lovgivning, hvor afgørelser har store og direkte konsekvenser for de berørte borgere. Det stiller høje krav til sagsbehandlernes kompetencer, og du bliver en nøgleperson i udvikling og vedligeholdelse af disse.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Uddannelsesvejleder, der kan hjælpe unge på vej i livet, til Gribskov Kommune

Helsinge

Er du vores nye dygtige og erfarne UU-vejleder? Og har du lyst til at hjælpe vores unge godt videre i uddannelse?

Så kom til tasterne og send os en ansøgning. Vi søger 2 gode kollegaer

  • 1 fuldtid og
  • 1 deltid på 27 timer

Du får gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag, og kan du lide at arbejde tværfagligt er Gribskov Kommunes ungeindsats stedet hvor du får mulighed for at gøre en forskel for vores unge.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Socialrådgiver/socialformidler til Team Social Indsats Voksne

Helsinge

Har du lyst til at gøre en forskel i arbejdet med vores borgere på det specialiserede voksenområde?

Du vil blive en del af myndighedsteamet, Team Social Indsats Voksne, hvor vi arbejder på tværs af en psykiatri- og en handicapgruppe. Vi arbejder med voksne borgere som har komplekse handicaps, psykiske lidelser og sociale udfordringer, hvor vi har fokus på borgerinddragelse og recovery tilgang.

Hos os vil du få en spændende, skiftende og udfordrende hverdag, som du i høj grad har mulighed for selv at få indflydelse på.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Visionær byplanlægger til Center for Byudvikling og Kultur

Helsinge

Vil du være med til at få Kongernes Nordsjælland til at være et endnu bedre sted at leve og arbejde? Og har du lyst til at bringe dine kompetencer i spil i en kommune med mange spændende projekter og en ambitiøs grøn dagsorden?

Fokus i teamet er på at udarbejde lokalplaner og kommuneplanen, og derfor vil størstedelen af arbejdstiden blive brugt på disse opgaver. Da vi er fagligt ambitiøse, prioriterer vi tid til at deltage i netværksmøder, konferencer m.m., som er relevante for de opgaver vi aktuelt sidder med og det erfaringsniveau vi hver især kommer med.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Klubmedarbejdere til Gribskov Ungdomsskole

Helsinge

Vi forventer, at du er åben og initiativrig for at spille bold med de unge, arbejde i værksteder efter de unges interesser (eks. gaming, skateboard/løbehjul, cross, Makerspace). Du evner endvidere at inddrage de unge i disse aktiviteter.

Du skal deltage aktivt i planlægning og udførelse af klubbens arrangementer, såsom børnecirkus, ture (ind i mellem til efter kl. 18), Vilde Vulkaner, fester fredag aften mv.

Ansættelse 23 timer er: mandag: kl. 13:00-22:15, tirsdag, torsdag og fredag: kl. 13:00-18:00. Ansættelse 25 timer er: mandag – fredag: kl. 13:00-18:00.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Lærer til modtageklasserne i Gribskov

Helsinge

Brænder du for at arbejde med unge, der har brug for undervisning i dansk som andetsprog? Har du lyst til at undervise unge mellem 14 og 18 år i Gribskov Kommunes modtageklasser?

Som lærer i modtageklasserne bliver du en del af et team, hvor der arbejdes tæt og med et fælles ansvar for undervisningen af de unge. Der er en høj grad af selvstændighed forbundet med jobbet, og du vil få stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af tilbuddet.

Det overordnede mål for modtageklasserne er, at de unge bliver klar til at indgå i det danske samfund og kan klare en almindelig ungdomsuddannelse.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Lærer til Gribskov Kommunes 10. klasses tilbud

Helsinge

Vi er i gang med at implementere vores nye 10. klasses tilbud og søger en lærer, der sammen med et stærkt og dedikeret team vil være med til at give de unge et anderledes skoleår.

Det overordnede mål for 10. klasse er, at de unge bliver klar til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Vi ønsker at klæde de unge på til dette med en projektorienteret tilgang til undervisningen, hvor de fagfaglige og praktisk-musiske forløb er inspireret af efterskoletænkningen.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

To dedikerede pædagoger til nok verdens bedste vuggestue Langdraget

Gilleleje

Vi søger to omsorgsfulde og nærværende pædagoger til vuggestuen i Langdraget. Langdraget er en lille perle i hjertet af Gilleleje med god plads indendørs og en helt fantastisk legeplads. Vores børnegrupper har en størrelse som gør, at vi har en fornuftig normering og aldrig er alene med større grupper af børn.

Langdraget er en del af Gilbjerg Børnehuse, og her får du nem adgang til faglig sparring og udvikling, fra dygtige kolleger, ledelsen samt PPR og andre tværfaglige samarbejdspartnere, der er tæt på og nemt tilgængelige.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Beskæftigelsesrådgivere til Ungeindsatsen

Helsinge

Brænder du for unge? Og deres fremtid i job og uddannelse? Vi hjælper alle unge, der endnu ikke er i gang med en uddannelse eller et job, eller unge, der på grund af personlige eller sociale årsager har brug for støtte fra kommunen - også støtte til at fastholde en uddannelse eller et job.

Som beskæftigelsesrådgiver kommer du til at arbejde med etablering af uddannelses- og beskæftigelsesfremmende aktiviteter i henhold til Lov om aktiv beskæftigelsesindsats til unge i udsatte positioner, som har særlige behov, og som ikke har fået fodfæste i uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder et udfordrende, spændende og resultatorienteret arbejdsområde med alsidige opgaver.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag - Social- og sundhedshjælpere i dagvagt til Helhedsplejen

Helsinge, Græsted og Gilleleje

Vil du være med til at gøre en forskel og skabe en værdifuld hverdag for Gribskov Kommunes borgere?

Vi har nogle spændende stillinger som social- og sundhedshjælpere, hvor du vil varetage specifikke plejeopgaver tæt på borgeren i eget hjem.

Vi søger kollegaer til en fast udekørende stilling i dagvagt på 30-37 timer om ugen. Vi arbejder hver 3. weekend og møder ind fra 7.00-13.00 eller 7.00-15.00 i hverdagene og skiftevis fra 7.00-13.00 og 7.00-15.00 i weekenderne.

Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer og dit talent for plejeopgaver, både på jobbet og gennem intern og ekstern kompetenceudvikling.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag – Social- og sundhedshjælpere i aftenvagt til Helhedsplejen

Helsinge, Gilleleje, Græsted

Vil du være med til at gøre en forskel og skabe en værdifuld hverdag for Gribskov Kommunes borgerne? Og har du lyst til at arbejde i en organisation, der vægter faglighed, arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi har nogle spændende stillinger som social- og sundhedshjælpere, hvor du vil varetage specifikke plejeopgaver tæt på borgeren i eget hjem.

Vi søger kollegaer til faste udekørende stillinger i aftenvagt på 28 timer pr. uge i et 5-2-rul.

Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer og dit talent for plejeopgaver, både på jobbet og gennem intern og ekstern kompetenceudvikling.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag – Social- og sundhedsassistenter til dagvagter i Helhedsplejen

Helsinge, Gilleleje, Græsted

Vil du arbejde helhedsorienteret med plejeopgaver og sygeplejeopgaver? Og har du lyst til at indgå i en engageret organisation, der vægter faglighed, arbejdsglæde og fleksibilitet?

Vi søger social- og sundhedsassistenter til dagvagter på 28-37 timer pr. uge, som har interesse for den direkte borgerrelaterede pleje, den instrumentelle sygepleje og for det tværfaglige samarbejde.

Vi har fokus på miljø, bæredygtighed og helhedsorienteret pleje. Det betyder, at vi uanset vores stilling giver borgere den pleje de behøver, når vi er hos dem og dermed undgår unødvendig kørsel og ventetid for borgerne.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag – Social- og sundhedsassistent i aftenvagt (28 timer) til Helhedsplejen

Helsinge, Græsted, Gilleleje

Kan du se dig selv arbejde i en kommune med en skøn blanding af land og by og i en organisation præget af højt til loftet?

Stillingerne er på 28 timer om ugen i aftenvagter i et 5-2-rul med arbejde hver 2. weekend.

Vi arbejder ud fra en sundhedsfremmende og rehabiliterende tilgang, hvor vi støtter borgerne i at blive medansvarlige for eget liv med udgangspunkt i deres egne ressourcer og behov. Vi støtter hinanden i arbejdet og vi tilstræber hele tiden at være i trit med udviklingen på området. Dette viser sig ved, at vi er en arbejdsplads med fokus på faglig udvikling.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Basissygeplejerske til Helsingegården

Helsinge

Er du uddannet sygeplejerske og trives i et fagligt udfordrende og borgernært job med spændende opgaver indenfor det geriatriske område?

Som basissygeplejerske vil du indgå i helhedsplejen for borgerne i teamet du har funktion som primær sygeplejerske for.

I dagvagt er stillingen som udgangspunkt, en fast stilling på 33 timer om ugen med weekendvagt hver fjerde uge. Ønsker du et andet timetal, er der også mulighed for det.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Timelønnede og vikariatansættelse til dag- og aftenvagter til Helsingegården og Trongården

Helsinge, Vejby

Vi søger hjertevarme, engagerede og stabile vikarer til både dag- og aftenvagter, som faste tilkaldevikarer eller afløsere i ferieperioderne.

Er du social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller PAU er du også meget velkommen til at søge. Vi er en organisation med mange gode muligheder.

Opgaverne er mangeartede, men overordnet kan nævnes

  • Pleje og omsorg af centerets beboere.
  • Pårørendekontakt.
  • Beboeraktiviteter.
Gribskov Kommune
Gribskov Kommune

Genopslag - Psykologer til PPR i Center for Sociale Indsatser

Helsinge

PPR i Gribskov er en visionær PPR-afdeling, og vi tilbyder gode muligheder for at eksperimentere og bruge sin faglighed kreativt og samskabende. Vi arbejder på at minimere skriftlighed til fordel for interventioner i miljøerne.

Vi har en psykologfaglig ledelse, der viser medarbejderne stor tillid og udpeger en tydelig faglig retning for PPR. Vores tilgang er dels pædagogisk psykologisk og dels organisationspsykologisk og dermed i mindre grad klinisk orienteret.

Vi er en familievenlig arbejdsplads, og du får stor indflydelse på tilrettelæggelse af egen arbejdstid.

Gribskov Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV