9 job matcher din søgning 9 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dragør Kommune

Vuggestuepædagog søges til Børnehuset Halvejen i naturskønne Dragør

Dragør

Vi leder efter dig, der vil være med til at skabe stimulerende læringsmiljøer og trygge rammer for børnene ud fra et fagligt fundament, og som samtidig har evnerne og lysten til at udfolde dig kreativt gennem leg og bevægelse.

Hos os er trivsel og et godt arbejdsmiljø grundlaget for et godt fagligt fællesskab. Derfor er gode dialoger og åbne refleksioner om vores fælles praksis vigtige og vi har tilrettelagt forskellige mødefora, hvor dette kan imødekommes.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Vi søger en køkkenmedhjælper og en weekendafløser til Enggårdens produktionskøkken beliggende i Dragør

Dragør

Hvis du ikke vil gå glip af de skønne omgivelser i Dragør Kommune skal du vælge Enggården som din næste arbejdsplads. Kom og vær med til at skabe gode madoplevelser for vores borgere!

Fra den 1. november søger vi en dygtig køkkenmedhjælper til en 35 timers stilling i et vikariat på ½ år. Arbejdstiden ligger typisk mellem klokken 7 og 14 med vagt hver tredje weekend, gerne med erfaring fra køkkenområdet.

Vi søger også en weekendafløser til hver anden/tredje weekend fra kl. 7.00 til 14.00, her vil arbejdet hovedsaligt være opvask og gå til hånde i køkkenet.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Danmarks gladeste børn går på Store Magleby Skole

Dragør

Børnene glæder sig til at møde deres nye barselsvikar i fagene matematik og madkundskab, og hvis du kan undervise i natur og teknologi, vil det kun være et plus.

Så hvis du kan se dig ind i en skolepolitik og en folkeskole, hvor glæden ved skolen er i højsædet, hvor vi tager lysten til læring og fællesskaber bundseriøst, skal du søge stillingen.

Specifikt drejer det sig om følgende:

  • Matematik i 3., 4. og 6. klasse.
  • Madkundskab 6. og 7. klasse (valgfag).
  • Stillingen indeholder også opgaver i natur og teknologi, men omfanget afklarer vi sammen.
Dragør Kommune
Dragør Kommune

Webmaster til intern og ekstern kommunikation

Dragør

Er du digital til fingerspidserne? Og tænker du kommunikation samtidig med, at du tænker ’teknik’? Vi søger en udadgående og energisk webmaster, der brænder for den gode kommunikation internt og eksternt i vores skønne kommune.

Efter at være gået luften med ny hjemmeside dragoer.dk i 2022, bliver vores helt store satsning i 2024 at bygge et nyt intranet op fra bunden og få det ud at virke i hele organisationen.

Derudover har du også lyst til at drive eller deltage i andre projekter. Fx brug af video i kommunens kommunikation, implementering af webtilgængelighed, udvikling af organisationens skrivefærdigheder eller andre projekter der måtte dukke op.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Børnehuset Sølyst i Dragør Kommune søger en uddannet køkkenmedarbejder på 25 timer den 1. november 2023, eller snarest derefter

Dragør

Vi søger en dygtig madprofessionel kollega, som brænder for sund og økologisk kost til børn mellem 0-3 år.

Dit arbejde vil bestå af tilberedning af mad, bagning af brød, digitalt indkøb, kost- og menuplanlægning, opvask, egenkontrol, rengøring af køkken m.m.

I Sølyst har vi 38 vuggestuebørn, som dagligt skal have morgenfrugt, frokost og et eftermiddagsmåltid. Vi lægger stor vægt på, at maden til børnene så vidt muligt er lavet fra bunden, og vil meget gerne have indført mere økologisk kost.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Ansvarlig nattevagt til Plejehjem (SSA eller SSH)

Dragør

Enggården i Dragør søger lige nu ny nattevagt til afdeling C i 7-7-ordning.

Vi lægger vægt på at borgerne bliver tilbudt forskellige aktiviteter i hverdagen og får en god døgnrytme. Der er stort fokus på faglighed, sparring, refleksion samt videndeling i afdelingen og ledelsen går op i at du bliver klædt på til at løfte den faglige opgave. I det daglige arbejder vi med CURA omsorgsjournal.

Du vil i din introduktion blive tilknyttet en makker, og der vil være mulighed for løbende opfølgning.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Afløsere/vikariat søges til nærværende hjemmepleje i Dragør Kommune

Dragør

Bliv afløser i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende. Der er også mulighed for vikariater af længerevarende karakter, hvis du søger et mere fast job.

Lige nu mangler vi primært dagvagter samt faste weekend-dagvagter, men der vil også være mulighed for at byde ind på helligdage – og på aftenvagter. I Dragør Kommunes Hjemmepleje er vi fleksible og arbejder med grundlæggende værdier; såsom respektfuld og anerkendende kommunikation.

"Jeg er så glad for at arbejde hos jer som afløser. Jeg lærer en masse og synes, at I alle er dygtige" siger Rejhan Rusitoska, afløser.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Dygtige social- og sundhedshjælpere til enten dag- eller aftenvagter

Dragør

Er du uddannet social- og sundhedshjælper og vil du gerne arbejde på et fantastisk plejehjem? Så se her! Enggården i Dragør søger lige nu nye faste kollegaer til dagvagt med weekendarbejde hver tredje uge eller som aftenvagt i 5:2.

Der er stort fokus på faglighed, sparring, refleksion samt videndeling i afdelingen og ledelsen går op i at du bliver klædt på til at løfte den faglige opgave. I det daglige arbejder vi med CURA omsorgsjournal.

Du vil i din introduktion blive tilknyttet en makker, og der vil være mulighed for løbende opfølgning. Den ugentlige arbejdstid kan aftales individuelt, men vil typisk være mellem 25 og 37 timer ugentligt.

Dragør Kommune
Dragør Kommune

Pædagog/PAU søges til vuggestue i naturskønne Dragør

Dragør

Er du drevet af at arbejde med de mindste børn og er nærvær, tryghed og omsorg vigtige elementer i dit arbejde?

Vi søger en uddannet pædagog/PAU til vores hjertevarme vuggestue på Nordstranden i Dragør. Vuggestuen er normeret til 47 børn fordelt på 4 vuggestuegrupper, og ligger i rolige omgivelser med stisystemer og med Nordstrandsskolen som nærmeste nabo.

Vi leder efter dig, der vil være med til at skabe stimulerende læringsmiljøer og trygge rammer for børnene ud fra et fagligt fundament, og som samtidig har evnerne og lysten til at udfolde dig kreativt gennem leg og bevægelse.

Dragør Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV