5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Dragør KommuneVi udvider og mangler derfor sosu-personale til afdeling A

Dragør Kommune

Omsorgscenteret Enggården søger social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistenter, 30-37 timer/uge, primært i dagvagt.

Vi har fået vokseværk og skal udvide vores plejeboligtilbud. Vi søger derfor engageret sosu-personale. Vil du være med til at give borgerne en god hverdag og er du fagligt velfunderet, så er dette måske jobbet til dig.

Vi har jævnligt undervisning, kurser og projekter i huset. Blandt andet sondeundervisning, sanseintegrationsundervisning, KOL-/astmaundervisning, projekt omkring ’intelligente bleer’ og meget mere. Afdelingerne understøtter desuden i hverdagen faglig sparring og vi afholder afdelingsmøder, som giver plads til både læring og refleksion.

Dragør KommuneStuderende/elever til weekendafløsning på Enggården

Dragør Kommune

Brænder du for ældreplejen og vil du være med til at skabe faglig udvikling på vores omsorgscenter? Vil du være med til at give borgerne en god hverdag, og er du fagligt velfunderet? Så er dette måske jobbet til dig.

Vi mangler nogle glade kollegaer som vil være med til at skabe gode stunder for og med borgerne i vores somatiske plejeafdelinger og på MTO. Afdelingerne består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere samt en faglig koordinator. Vi har tæt samarbejde med husets fysioterapeut og ergoterapeuter samt demenskonsulenten.

Du vil kunne arbejde hver tredje eller hver anden weekend, alt efter hvordan det passer med dit studie. Vagterne vil være i dagvagt mellem kl. 9-14. Introduktion vil være i hverdagen, så du får det bedste fundament for at arbejde i weekenden.

Dragør KommuneKlinisk diætist

Dragør Kommune

Er du uddannet klinisk diætist og rygestopinstruktør, og har du lyst til at arbejde med borgere med kroniske sygdomme inden for diabetes, KOL, kræft og hjertekarsygdomme? Så har du muligheden nu. Vi søger en kollega pr 1. januar 2021, som har lyst til at arbejde hos os i en fast stilling ca. 1 dag om ugen.

Vi søger en klinisk diætist, der både kan varetage opgaver som diætist og rygestopinstruktør. Samtidig har du lyst og evne til at arbejde selvstændigt, og samtidig blive en del af et lille team, bestående af dig og en sundhedskonsulent, der arbejder fleksibelt med opgaveløsningen omkring borgernes fulde forløb, fra de bliver henvist til afdelingen og til de afslutter forløbet.

Dragør KommunePædagoger til støttekorpset

Dragør Kommune

Er du uddannet pædagog med solid erfaring fra 0-6-årsområdet, har du interesse for og erfaring med inklusion og fællesskabers betydning, så kan denne stilling måske være noget for dig.

Vi søger to støttepædagoger til støttepædagogkorpset på 32-37 timer pr. 1. februar 2021.

Dragør Kommune ønsker at kvalificere den pædagogiske praksis, så flere børn er sikret en lokal forankret pædagogisk indsats, der understøtter børnenes trivsel og udvikling.

Du vil være ansat under lederen af støttekorpset, og have dit daglige arbejde i institutionerne. Der er månedlige personalemøder i korpset, hvor du mødes med din leder og dine kollegaer. Vi har løbende visitation hver 6. uger efter ressourceteamsmøder i alle institutionerne.

Dragør KommuneEngageret social- og sundhedsassistent til omsorgscenteret Enggården

Dragør Kommune

Brænder du for ældreplejen og vil du være med til at skabe faglig udvikling på vores omsorgscenter? Vil du være med til at give borgerne en god hverdag, og er du fagligt velfunderet? Så er dette måske jobbet til dig.

Enggården ligger i smukke omgivelser i Dragør, tæt på vand og skov, og med bus 250S lige til døren. Huset består af 99 plejeboliger, samt en afdeling med 18 midlertidige pladser.

Vi er i en rivende udvikling, hvor vi ønsker at højne vores faglige kompetencer, således at vi også fremover kan leve op til de spændende opgaver, det nære sundhedsvæsen byder på. Vi går op i at have gode relationer på tværs i huset, at se muligheder i stedet for begrænsninger og vi fokuserer i hverdagen på at have en anerkendende og tillidsfuld tilgang til hinanden.