12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Professionshøjskolen Absalon
HR-chef

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vil du spille en central rolle i udviklingen af HR på Professionshøjskolen Absalon? Vil du være en del af et stærkt fællesskab, hvor understøttelsen af uddannelse og forskning er hjerteblod? Er du en strategisk stærk og helhedsorienteret leder? Så er stillingen som HR-chef måske noget for dig.

På Absalon ser vi medarbejderne som vores største ressource, og derfor søger vi nu en ny HR-chef, der kan være med til at udvikle området, og som kan engagere og motivere medarbejdere i afdelingen.

Du bliver HR-chef på en fremsynet og ambitiøs uddannelsesinstitution, som uddanner nogle af samfundets vigtigste fagprofessionelle, fx lærere, sygeplejersker, pædagoger mv. Du træder ind i stillingen på et spændende tidspunkt, hvor vi er godt i gang med en strategisk omstilling af Absalon med et stærkt fokus på kvalitet og relevans.

Professionshøjskolen Absalon
HR-udviklingskonsulent, der kan drive organisatorisk kompetenceudvikling

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vi søger en udviklingskonsulent, der bl.a. skal drive og udvikle Absalons ambitiøse kompetenceudviklingsforløb PAL, ”Professionshøjskolen Absalons Lektorkvalificeringsforløb”, i samarbejde med vores dygtige undervisere. Forløbet er et stort strategisk funderet projekt på Absalon, hvor vi giver vores undervisere et godt afsæt, både fagligt, pædagogisk og didaktisk, så de kan levere undervisning af høj kvalitet.

PAL er inde i en spændende udvikling. Vi har i vores nye strategi fokus på, at styrke vores professionelle arbejdsfællesskaber og har givet de studerende et uddannelsesløfte om uddannelse, der mærkes. Det skal PAL være med til at understøtte – vil du hjælpe os med det?

Professionshøjskolen Absalon
Kantineleder med sans for bæredygtighed søges til et helt nyt Campus i Kalundborg.

Professionshøjskolen Absalon, Kalundborg

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. De studerende skal føle sig velkomne og inddrages i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid.

Vi er flyttet ind i et helt nyt Campus i Kalundborg i september 2021. Vi søger dig, som vil være med til at opbygge og udvikle det nye Campus, i forhold til kantinedrift og samarbejdet med studerende og samarbejdspartner.

Brænder du for arbejdet i en kantine? Og har du lyst til at sammensætte menuer med sund og velsmagende mad til vores studerende og medarbejdere? Så er det dig, vi søger.

Professionshøjskolen Absalon
Teamorienteret lønkonsulent med blik for detaljer

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vores trofaste lønkonsulent gennem mange år har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi nu dig, der har lyst til at være en del af vores lille lønteam, hvor vores motto er "korrekt løn til tiden". Du skal være med til at løfte en bred vifte af opgaver inden for løn, arbejdstidsregistrering og digitalisering af blanketter.

På Absalon varetager vi den fulde lønadministration for samtlige ansatte. Du får egne ansvarsområder og vil opleve stor frihed i dine arbejdsopgaver. I store træk vil dine arbejdsopgaver være:

 • Ansvar for at indberette løn til halvdelen af Absalons fastansatte medarbejdere og en del løst tilknyttede medarbejdere.
 • Deltagelse i en arbejdsgruppe med digitalisering af vores lønblanketter.
 • Optimering af vores løndrift – så vi bruger energien på det, der giver mest værdi for Absalon.
 • Øvrige opgaver
Professionshøjskolen Absalon
Adjunkt til madkundskab og det pædagogiske område

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde og Vordingborg

Har du praktisk erfaring med at undervise inden for madkundskab og det pædagogiske område, og kan du også undervise på engelsk? Så er det dig, vi mangler.

Som underviser forventer vi, at du er optaget af både praktisk og teoretisk didaktik, som du tager udgangspunkt i, når du udvikler din undervisning sammen med kolleger og studerende.

Du kan komme til at undervise på vores campus i såvel Roskilde som Vordingborg. Specielt er det vigtigt, at du kan spille ind med kompetencer inden for nedenstående områder:

 • Du skal præge både nuværende og fremtidige lærere.
 • Samarbejde og en kollaborativ tilgang til opgaverne.
 • Fagspecifik undervisning.
Professionshøjskolen Absalon
Kompetent og erfaren timelærer til efter- og videreuddannelse af pædagogisk personale

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Har du en solid pædagogisk rygsæk og lyst til at undervise inden for efter- og videreuddannelse af pædagoger? Så kan det være dig, vi søger som vores nye kollega til at undervise på konkrete opgaver i Center for Pædagogik inden for dagstilbudsområdet.

Opgaverne kan variere i forhold til, hvad der rører sig på dagtilbudsområdet. I øjeblikket er der fokus på Tidlig indsats og Den styrkede pædagogiske læreplan.

Da vi har med erfarne praktikere at gøre, er det vigtigt, at du kan møde de professionelle hvor de er, men samtidig også skabe relevante passende ”forstyrrelser” – med skarpt fokus på videngrundlag, praksisrelevans og faglig kvalitet.

Dine opgaver vil bestå af følgende:
Undervise, vejlede og sparre med pædagoger inden for dagtilbudsområdet. Opgaverne ligger i øjeblikket inden for Tidlig indsats og Den styrkede pædagogiske læreplan.

Professionshøjskolen Absalon
Engageret og ambitiøs adjunkt/lektor til Center for Sygepleje Campus Nykøbing

Professionshøjskolen Absalon, Nykøbing F

Brænder du for velfærdsuddannelser, som bidrager til regionens velfærd? Kan du facilitere læringsforløb og synes du, at det er vigtigt at uddanne fremtidens professionelle sygeplejersker?

Som underviser hos os, vil du få en række forskellige opgaver. Følgende er eksempler på opgaver:

 • Varetage arbejdsopgaver på grunduddannelsen. Du skal varetage undervisning, vejledning, feedback og eksamination i forskellige tematikker på grunduddannelsen til professionsbachelor i sygepleje.
 • Efteruddanne og videreuddanne sundhedsprofessionelle. Her skal du være med til at afholde kompetencegivende forløb for uddannede sundhedsprofessionelle i Region Sjælland, enten ved den sundhedsfaglige diplomuddannelse eller rekvirerede forløb fra praksis.
Professionshøjskolen Absalon
Faste timelærere til pædagoguddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik i Roskilde søger faste timelærere, der brænder for at uddanne fremtidens pædagoger og gøre nuværende pædagoger endnu dygtigere. Det sker i samarbejde med dygtige kolleger, der hver eneste dag arbejder med at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen.

Stillingerne vil primært rette sig mod grundfagligheden, samt det fritidspædagogiske område herunder skole-/fritidsspecialiseringen.

Som timelærer skal du alene og sammen med dygtige kolleger planlægge, gennemføre og evaluere undervisningen. Du skal som udgangspunkt undervise 5-7 timer pr. dag i tidsrummet 8.30-18.00. Derudover kan der til tider være undervisning i weekender. Timetallet varierer fra uge til uge, da det afhænger af opgaverne.

Professionshøjskolen Absalon
Underviser til tidsbegrænset stilling på pædagoguddannelsen i Roskilde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik i Roskilde søger en underviser, som brænder for at uddanne fremtidens pædagoger og gøre nuværende pædagoger endnu dygtigere. Dette i samarbejde med 45 dygtige medarbejdere, der hver eneste dag arbejder med at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen.

Stillingen er tidsbegrænset fra 1. august 2022 og 12 måneder frem og vil primært rette sig mod skole/fritidsspecialiseringen.

Du vil opleve, at dit arbejde foregår inden for tre områder:

 • Grunduddannelsen. Der vil primært være underviseropgaver på skole- og fritidsspecialiseringen.
 • Efter- og videreuddannelsen. Du skal være klar til at indgå i planlægning og gennemførelse af efter- og videreuddannelsesforløb
 • Forskning og udvikling. Du kommer evt. til at deltage i praksisnære og innovative forsknings- og udviklingsprojekter.
Professionshøjskolen Absalon
Uddannelsesleder til pædagoguddannelsen i Roskilde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Pædagogik søger en fagligt stærk uddannelsesleder i Roskilde, der i tæt samarbejde med en kollega kan tage ansvaret for den største videregående uddannelse i Region Sjælland.

På Professionshøjskolen Absalon lægger vi vægt på, at undervisningen har et højt fagligt niveau og er tæt på den pædagogiske praksis. Vi ser praksisfeltet i vores region som vigtige samarbejdspartnere ift. forskning, uddannelse og udvikling af regionen. Vi sætter de studerende i centrum og skaber engagerende undervisning.

Vi søger en uddannelsesleder der kan understøtte ovenstående strategi. Det er derfor væsentligt at du har erfaring med ledelse er pålidelig, vedholdende og har gode relationelle kompetencer.

Professionshøjskolen Absalon
Kreativ og fagligt stærk kantinemedarbejder til Campus Roskilde 27,5 time pr.uge

Professionshøjskolen Absalon

På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. De studerende skal føle sig velkomne og inddrages i alt, hvad der har med deres uddannelse og studieliv at gøre. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid.

Til kantinen på Campus Roskilde søger vi nu en kantinemedarbejder, der brænder for arbejdet i en kantine.

Som kantinemedarbejder i kantinen på Campus Roskilde har du en del bolde i luften. Du skal være med til at producere kolde og varme retter såvel som brød, kager og meget andet, som vi sælger i kantinen. Du skal også være med til at planlægge, hvad der skal på menuen i kantinen, og hvad vi skal bestille hjem af varer.

Professionshøjskolen Absalon
Innovativ pædagogisk og it-didaktisk konsulent til Center for Undervisningsmidler i Vordingborg

Professionshøjskolen Absalon

Professionshøjskolen Absalon har som et led i den nyeste strategi fokus på at skabe brugbare løsninger i professionernes praksis, som skal medvirke til øget kvalitet for mennesker og virksomheder. Derfor er der hele tiden brug for at udfordre og udvikle den professionelle viden om, hvad der virker bedst.

I Center for Undervisningsmidler er vi både med til at understøtte faglige initiativer, der er i gang, og er også med til at gå foran i at udvikle skolen. Center For Undervisningsmidler er stedet hvor ideer bliver til nye tiltag!

Hvis du ønsker at bidrage til ovenstående søger vi to profiler, som kan få ansvaret for at vejlede, rammesætte og kvalitetssikre samarbejdet med undervisere om at anvende analoge og digitale læremidler samt sparring omkring den nyeste fagdidaktik.