6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Professionshøjskolen Absalon
Vil du være med til at uddanne fremtidens pædagoger og præge det pædagogiske felt?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Så er det måske dig, vi står og mangler til Center for Pædagogik i Roskilde. Vi søger en adjunkt eller lektor, der skal planlægge, gennemføre og evaluere undervisning på pædagoguddannelsen. Du skal både undervise på grunduddannelsen, på vores efter- og videreuddannelse, samt indgå i forsknings- og udviklingsopgaver.

Professionshøjskolen Absalon arbejder målrettet på at inddrage de studerende i engagerende undervisning. Vi er overbeviste om, at det har afgørende betydning for, at vores studerende er motiverede og deltager aktivt i undervisningen. Vi placerer den enkelte studerende i centrum for sin egen læring – sammen med andre. Vores forventning er derfor, at du både har praktisk og teoretisk didaktisk erfaring, men at du også er interesseret i at udvikle din undervisning sammen med os.

Professionshøjskolen Absalon
Underviser til ingeniøruddannelse i Kalundborg

Professionshøjskolen Absalon

Kan du undervise i maskinteknologi, og har du lyst til at være med til at opbygge en ny uddannelse? Så kan det være dig, vi står og mangler til vores kommende studerende.

Diplomingeniør i maskinteknologi er en nyetableret uddannelse i Kalundborg, og vores ambition er at uddanne de bedste maskiningeniører i Danmark. Vi målretter vores uddannelse til arbejdsmarkedet ved at samarbejde tæt med den danske maskinindustri samt virksomheder og andre aktører i Kalundborg Symbiosis.

På Professionshøjskolen Absalon er det vigtigt for os, at de studerende møder undervisere, der er vidende og engagerende både fagligt og didaktisk. Dette understøtter vi også gennem Absalons strategiske satsning ”engagerende undervisning”.

Professionshøjskolen Absalon
Visionær uddannelsesleder til professionsbacheloruddannelsen i Ernæring og sundhed

Professionshøjskolen Absalon, Sorø og Slagelse

Vil du være med til at udvikle profilen for Ernærings- og sundhedsuddannelsen i Region Sjælland?

Absalon søger en visionær og løsningsorienteret uddannelsesleder, der har en skarp faglig profil, gerne som professionsbachelor i Ernæring og sundhed eller andet, der giver en betydelig indsigt i professionsområdet.

Sammen med uddannelsens kompetente medarbejdere skal du være med til at profilere uddannelsen og videreudvikle det faglige miljø, så både grund- og efteruddannelsesaktiviteter er efterspurgte i regionen. Herudover skal du sammen med vores docent sikre en fortsat udvikling af uddannelsens forsknings- og udviklingsmiljø.

Professionshøjskolen Absalon
Specialkonsulent til efter- og videreuddannelsesopgaver

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Brænder du for pædagogisk arbejde? Har du stærke kompetencer som konsulent og formidler? Så kan det være dig, der får ansvaret for at designe, rammesætte, kvalitetssikre og samarbejde med gode og ambitiøse kolleger om en bred vifte af efter- og videreuddannelsesydelser på det pædagogiske område. Du skal være bindeled mellem undervisere og rekvirenter og samarbejde tæt med gruppen af uddannelsesledere i Center for Pædagogik.

Du vil primært få arbejdsopgaver indenfor følgende områder:

  • Planlægge, designe og kvalitetssikre uddannelses- og udviklingsforløb for pædagoger.
  • Konstruktiv og systematisk opfølgning på evalueringer med mere og være med til at skabe sammenhæng mellem de store ambitioner for efter- og videreuddannelsen og den konkrete undervisning.
  • Designe, ansøge og lede projekter.
Professionshøjskolen Absalon
Erfaren konsulent med stærke proces- og projektlederkompetencer

Professionshøjskolen Absalon, Sorø

På Absalon er vi dedikerede til at styrke vores studerendes engagement, så flest muligt studerende gennemfører deres uddannelse og lærer mest muligt undervejs. Absalons måde at møde og samarbejde med vores studerende har stor betydning for deres studieengagement.

Derfor har vi igangsat en proces, så vi på Absalon kan blive endnu bedre til at udvikle og bruge fælles greb, der løfter kvaliteten.

Du vil arbejde med at give ambitionerne liv i konkrete arbejdsindsatser, hvor udvikling og udbredelse af fælles handlemåder på tværs af organisationen skal sikre, at alle vores studerende møder samme gode vilkår for at trives uanset uddannelse og campus – i første omgang i forhold til den måde, vi etablerer og understøtter vores studerendes arbejde i studiegrupper.

Professionshøjskolen Absalon
Centerchef til Center for Pædagogik

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Vil du være med til at udvikle uddannelsen for nogle af samfundets vigtigste fagprofessionelle? Og kan du understøtte, at de studerende får et højt læringsudbytte? Absalon har brug for dig, der kan gå forrest og sætte kursen for Center for Pædagogik.

Som centerchef bliver du en væsentlig aktør i udviklingen af pædagoguddannelsen. Du er centrets ansigt udadtil, og du kommer til at indgå i et tæt nationalt samarbejde om at udvikle og styrke uddannelsen bredt i sektoren.

Som ny centerchef får du en væsentlig ledelsesopgave, der kræver, at du er målrettet og engagerende i din ledelsesstil. Center for Pædagogik er et komplekst center med stor geografisk spredning, der kalder på administrativ tæft, en evne til kompleksitetsreduktion og stærke samarbejdskompetencer i det tværgående samarbejde med Absalons andre centre og fællesfunktioner.