9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Ikast-Brande Kommune

Byggesagsbehandler til Teknik og Miljø

Ikast

Ønsker du at være en del af et team fyldt med erfaring og godt humør, og kan du udøve myndighed med et service-gen? Vi søger ny kollega, der vil være med fra start til slut i vores mange byggesager, i sagsområdet fra drivhuse til erhvervsbyggeri.

Vi tilbyder en uhøjtidelig omgangstone og frie rammer, hvor du i høj grad har medindflydelse på opgaveløsningen og på organiseringen deraf.

Gem
Ikast-Brande Kommune

Social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper

Ikast

Bøgildlund plejeboliger søger faglig kompetent og omsorgsfuld social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i en fast stilling.

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Teknik og Miljø mangler dig i serviceteamet

Brande

Er du vores nye medarbejder, til at varetage opgaver vedr. gravetilladelser, udfører mindre myndighedsopgaver og tilsyn af kommunale veje.

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Teknisk Servicemedarbejder til Ikast-Brande Kommunes administrationsbygninger

Ikast

Som Teknisk Servicemedarbejder er dagene aldrig ens, da Serviceteamet varetager forskellige servicefunktioner som f.eks. budtjeneste, vagttjeneste, indvendig vedligeholdelse af bygningerne, varmestyring...

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Ergoterapeut søges til Engparken i Brande

Brande

Har du lyst til nye udfordringer og kan du se dig selv i et samarbejde på tværs af faggrupper i hverdagen, er det lige dig vi søger.

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Rolighedsparken søger pr. 1.8.24 eller snarest herefter en engageret, humoristisk og empatisk SSA og SSH til vores fantastisk...

Ikast

Har du lyst til nye udfordringer og er uddannet SSA, så er det måske lige dig vi mangler?

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Pædagogmedhjælper til Børnehaven i Ejstupholm

Ejstrupholm

Pædagogmedhjælper til Ejstrupholm Børnehus Børnehave afdelingen.

Indrykket:
Gem
Ikast-Brande Kommune

Administrativ medarbejder (landskabsforvalter, jordbrugsteknolog, geograf eller lignende) til varetagelse af landzoneadministration samt bygge- og beskyttelseslinjer

Ikast

I Ikast-Brande Kommune har vi åbne vidder, smukke bakkelandskaber, mange fortidsminder, store ådale og søer samt borgere med masser af planer og idéer. Vil du være med til at forene borgernes idéer med beskyttelsen af vores landskaber? Er du god til at formidle faglige emner til folk, som ikke har de samme forudsætninger som dig?

Vi tilbyder en uhøjtidelig omgangstone og frie rammer, hvor du i høj grad har medindflydelse på opgaveløsningen og på organiseringen af den.

Gem
Ikast-Brande Kommune

Vej og Park i Danmarks Grønne Erhvervskommune søger en kontraktstyrer

Ikast

Du bliver omdrejningspunktet i samspillet imellem de fagansvarlige indenfor de fire fagområder i Vej og Park og entreprenørerne. Det er dig der har ansvar for, at de aftaler (serviceniveau, pris og kvalitet) der er indgået, bliver overholdt af entreprenøren.

Der er flextidsordning og mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV