29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune

Socialrådgiver med funktion som Støtte og kontaktperson og Housing First til det opsøgende team i Center for rusmiddelbehandling

Ikast

Center for rusmiddelbehandling søger en socialrådgiver til vores opsøgende team

Der er tale om en stilling der dækker 3 arbejdsområder. Myndighedsarbejde hvor du skal samarbejde med socialrådgiveren i teamet med udarbejdelse af VUM, handleplaner og opfølgninger på § 85a.

SKP hvor du skal opsøge borgere, der ikke har kontakt til det etablerede system og støtte borgeren i at bygge bro til disse.

Housing First medarbejder bl.a. efter ICM metoden, hvor du skal yde støtte til borgeren således at borgeren kan blive og fungere i egen bolig.

Ikast-Brande Kommune

Pædagog elle anden sundhedsfaglig baggrund

Ikast

På afdeling Pilegården bor 7 voksne mennesker med autismespektrumforstyrrelser og varigt betydeligt nedsat psykisk- og fysisk funktionsevne.

Arbejdsopgaverne indebærer generel pædagogisk støtte, udarbejdelse af metodeplaner og kommunikationssystemer, kontaktpersonfunktioner og familiekontakt.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads med medindflydelse og medansvar.
  • En stabil og velfungerende personalegruppe præget af gensidig respekt, høj faglighed, humor, ansvarlighed, engagement samt lyst til kollegialt samvær.
  • Kollegial omsorg, supervision, personaletræning og faglige udviklingsforløb.
Ikast-Brande Kommune

Psykolog til Familiehuset

Ikast

Brænder du for at arbejde med børn, unge, familier og deres udvikling og har du erfaring med familiebehandling? Har du lyst til at indgå i et tværfagligt samarbejde, som skal bidrage til meningsfulde forandringer for sårbare familier og således understøtte familierne i deres udvikling og trivsel?

Som psykolog i Familiehuset vil dine opgaver dels være centreret omkring terapi med familien – herunder også individuel terapi med børn, unge og voksne - og dels omkring udarbejdelse af forældrekompetence – og tilknytningsundersøgelser. I forbindelse med sidstnævnte arbejdes der i makkerskaber, tilbydes der ekstern supervision og gives mulighed for efteruddannelse i tilknytning til opgaverne.

Ikast-Brande Kommune

Faste weekendafløsere hver 2. eller 3. weekend til Hjemmeplejen Syd, Brande

Er du mon studerende og har brug for et supplement til din indkomst, eller søger du relevant erhvervserfaring? Måske ønsker du blot at afklare, om arbejdet i sundhedssektoren er noget for dig.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, et introduktionsprogram og følgedage, så det er trygt for dig at skulle arbejde selvstændigt. Du får en mentor, som vil have ekstra fokus på dig, særligt de første måneder af din ansættelse.

Ikast-Brande Kommune

SSH til aftenvagtteam, Hjemmeplejen Syd – Brande

Brande

Du vil indgå i en aftenvagtgruppe, der er robuste med mange års samlet erfaring. Gruppen er kendetegnet ved, at der er en god tone, humor og en høj grad af selvstændighed.

Vi arbejder som udgangspunkt 5-2 og lige nu søger vi både til mandag-/tirsdagsholdet, onsdag-/torsdagsholdet samt hver anden weekend (både ulige og lige) med mulighed for ekstravagter.

Ansættelsesbrøk vil lyde på 30-32 timer/ugen.

Ikast-Brande Kommune

Vej og Park i Danmarks Grønne Erhvervskommune søger nye medarbejdere

Ikast

Brænder du for en alsidig hverdag inden for vejområdet? Interesserer du dig for trafiksikkerhed, anlægsprojekter eller kollektiv trafik? Trænger du til en flok nye skønne kollegaer? – Så kom og bliv en del af Vej og Park ved Ikast-Brande Kommune. Vi søger netop nu to nye kollegaer til vores vejmyndighedsgruppe.

Vi arbejder med alle aspekter inden for park- og vejområdet, både anlæg, drift, vejlovgivning, trafiksikkerhed – og snart også kollektiv trafik.

Ikast-Brande Kommune

Økonomimedarbejder til Regnskabsteamet

Ikast

Har du flair for tal og en god forståelse for IT og økonomisystemer? Har du erfaringer med afstemninger og bogføring? Kan du holde fokus og levere høj kvalitet?

Vi kan tilbyde et varieret og selvstændigt job i en afdeling, hvor ledelsesstrukturen er flad og kommunikationen er ligefrem på den konstruktive måde. Ånden i afdelingen er, at man byder ind på de muligheder, der opstår og opnår indflydelse den vej igennem.

Ikast-Brande Kommune

Teamleder

Ikast

Brænder du for, at være med på rejsen hen mod et sundheds- og ældreområde der i højere grad løser opgaverne i tæt samarbejde på tværs? Er du fremsynet og ønsker, sammen med medarbejdere og kolleger, at skabe en myndighedsfunktion, der med rehabilitering som afsæt, understøtter borgernes selvstændige liv? Så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ikast-Brande Kommune

Projektmedarbejder til lavbundsprojekter og andre klimaopgaver

Ikast

Er du god til at finde løsninger sammen med borgere, kollegaer og andre myndigheder? Vil du gøre en forskel for klimaet? Så er stillingen som projektmedarbejder i Ikast-Brande Kommune måske noget for dig!

Vi søger nemlig en dygtig kollega til at styrke vores indsats for at udtage lavbundsjorde. Det er et vigtigt led i at føre vores klimaplan ud i livet.

Du vil sammen med kollegaer skulle gennemføre projekter om udtagning af lavbundsjord. Du vil være involveret i hele processen fra den indledende kortlægning og prioritering af egnede projekter i kommunen, til projektet er gennemført.

Ikast-Brande Kommune

Socialrådgiver-rusmiddelkonsulent til Substitutionsafdelingen i Center for rusmiddelbehandling

Ikast

Center for Rusmiddelbehandling (CFR) rummer flere tilbud. Det drejer sig om behandlingstilbud til borgere med problematisk brug af stoffer eller alkohol eller afhængighedsproblematikker relateret til stoffer eller alkohol, Værestedet Oasen - åbent værested efter servicelovens § 104, BRUS der leverer ydelser til børn og unge, der vokser op i familier med rusmiddelbrug, det opsøgende team og Substitutionsafdelingen, som leverer medicinsk og socialfaglig behandling, som du vil blive en del af.

Du får et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, løbende supervision, samt erfarne og dygtige kollegaer, der vil støtte dig.

Ikast-Brande Kommune

Pædagogmedhjælper 20 timer Børnehaven Regnbuen

Hampen

Har du lyst til et spændende job i en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år, samt SFO.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Pædagogmedhjælper til vuggestuen i Regnbuen 30 timer

Hampen

Har du lyst til et spændende job i en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år, samt SFO.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Solbakken søger Social- og sundhedsassistent

Ejstrupholm

Ønsker du nye udfordringer og omgivelser med lavt sygefravær, og hvor personcentreret omsorg er udgangspunktet både i forhold til borgere, pårørende og kollegaer?

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Tilkald og sommerferie vikarer søges

Ikast

Afdelingerne Bøgebo og Åbo er en del af Autismecenter Midtjylland.

Indrykket:

Pædagogmedhjælper/fleksjobber søges til deltidsstilling i SFO

Klovborg

Vores SFO medarbejdere mangler en ny kollega, kan du hjælpe?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Ikast-Brande Kommune

Erfaren Socialrådgiver eller Familiebehandler til Forebyggelse Børn og unge

Nørre Snede

Vil du være med til at understøtte den tidlige og forebyggende indsats for børn og unge i Ikast-Brande Kommunes 0-18 års område?

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Engparken søger sygeplejerske med overblik og faglighed

Brande

Velkommen til Engparken som sygeplejerske.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Sygeplejerske til et udekørende team i Ikast-Brande kommune

Ikast

Er du uddannet sygeplejerske, så er der nu en helt unik mulighed for at blive en del af erantis 1 i sygeplejen Nord, Ikast.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Teknisk Servicemedarbejder i kommunens administrationsbygninger

Ikast

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, som servicerer Ikast-Brande Kommunes tre administrationsbygninger i henholdsvis Ikast og Nr.

Indrykket:
Ikast-Brande Kommune

Pædagogisk assistent til Svaneparkens Børnehus

Ikast

Søger du et arbejdsfællesskab hvor personlig- og faglig udvikling, nysgerrighed og humor er vigtigt– så er vores organisation den rette for dig.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV