18 jobannoncer matcher din søgning 18 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE

Administrativ medarbejder til Thisted Musikteater og Plantagehuset

Thisted

Har du lyst og mod på at være en del af en levende kulturinstitution i konstant udvikling?

Vi søger en administrativ medarbejder, der bliver en central person i at strukturere vores mange bookinger og administrative koordinatoropgaver i både Thisted Musikteater, i Plantagehuset og i Smedjen.

Stillingen er på 18,5 timer i ugen. Din arbejdstid aftales med dig med fast kontortid og fast fridag, så det passer til timetallet i din ansættelse.

THISTED KOMMUNE

Botaniker til Thy

Hurup

Kan det friste med en sommer under åben himmel iført lup og gummistøvler? Har du et stærkt artskendskab og erfaring med at lave besigtigelser af §3-beskyttet natur? Så er det måske dig, vi mangler til at hjælpe os med at registrere naturen i Thy. Vi har lige nu et barselsvikariat på 37 timer i ugen i Team Natur, som er et erfarent team, hvor både faglighed og humør er højt.

§3-besigtigelserne skal laves i forbindelse med projekter, sagsbehandling og 10 års gennemgang. Du kommer derfor bredt omkring både fagligt og geografisk, da Thisted Kommune også er en stor kommune med varieret natur.

THISTED KOMMUNE

Lærer med matematik, naturfag - måske tysk, musik, idræt - Snedsted

Snedsted

Se video om THISTED KOMMUNE som arbejdspladsVi søger en uddannet og erfaren lærer, der er faglig kompetent i det naturvidenskabelige felt og måske kan bidrage med musik, tysk eller noget andet interessant. Der er tale om en fast stilling på 70% eventuelt med mulighed for mere.

Der vil primært være undervisning på mellemtrinnet, og du kommer til at være en del at et team omkring en af klasserne og være en del af mellemtrinsafdelingen.

THISTED KOMMUNE

Bliv chef for Plan og Miljø og sæt dit præg på Thisted Kommune

Hurup

Er du motiveret til at indtage en spændende chefstilling i kommunen og arbejde tæt på Direktionen og den politiske beslutningsproces?

Så har du en unik mulighed for at kombinere dine lederambitioner med din interesse for dynamisk og serviceorienteret myndighedsbehandling og være den ansvarlige for Thisted Kommunes arbejde med at skabe de rigtige rammer i den grønne omstilling.

I denne stilling får du mulighed for at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces, skabe resultater med andre forvaltninger og deltage i tværfaglige udviklingsprojekter.

THISTED KOMMUNE

Leder til regnskab og opkrævning

Thisted

Har du ledelseserfaring eller lysten og potentialet til at blive en dygtig leder og brænder du for Regnskab, Opkrævning og digitalisering – så er det måske dig vi søger som ny leder.

Det er en spændende lederstilling på et fagområde, hvor det er vigtigt. der er styr på driften - men det er også et område, som digitaliseringsmæssigt er i konstant bevægelse. Du vil opleve en afvekslende hverdag præget af en uformel og uhøjtidelig omgangstone og med en god blanding af planlægning, udvikling, ledelse og drift.

THISTED KOMMUNE

Vil du være vores sommerferiehelt?

Thisted

Er du klar til at gøre en forskel og sprede smil i sommersolen?

Som sommerferieafløser i Hjemmeplejen får du muligheden for at være en del af et dedikeret team, der hjælper vores borgere med personlig pleje og praktisk hjælp.

Vi tilbyder

  • en meningsfuld og givende sommerferiebeskæftigelse
  • muligheden for at lære og udvikle dig inden for vores fag
  • et venligt og støttende arbejdsmiljø, hvor vi værdsætter dine bidrag
THISTED KOMMUNE

Nysgerrig og engageret IT-supporterelev

Thisted

Vil du have en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen, og have et solidt og stærkt fundament at bygge din fremtid på?

Thisted Kommune kan tilbyde dig en uddannelse, hvor du bliver udfordret fagligt inden for hele paletten omkring IT og Digitalisering. IT-afdelingen løser opgaver, der spænder vidt fra drift af servermiljø med over 250 virtuelle servere, et netværk der forbinder over 100 lokationer, support af mere end 4000 ansatte og deres enheder, til programmering af softwarerobotter mv.

THISTED KOMMUNE

Ny kollega til KUI-vejledning i Thisted

Thisted

Er du dygtig til at arbejde med unge mennesker, og vil du være med til at sikre, at de kommer godt i gang med uddannelse eller beskæftigelse? Så er det måske dig, vi leder efter.

KUI- vejledning (Kommunale Ungeindsats) har til opgave at vejlede og støtte unge i valg af ungdomsuddannelse og erhverv fra 7. klasse og frem til de fylder 25 år.

Aktuelt vil stillingen forventeligt primært rette sig mod ungevejledningen og vejledning i grundskolen, men man skal være indstillet på, at opgaverne kan omfordeles alt efter ansøgers erfaring og kompetencer.

THISTED KOMMUNE

Programleder til projektet "Fælles om ungelivet"

Thisted

Fælles om ungelivet er et partnerskab mellem Sundhedsstyrelsen og Trygfonden, hvor visionen er, at danske unge skal have et godt ungeliv, hvor rusmidler ikke spiller en markant rolle.

Fælles om ungelivet er en datadreven indsats, hvor der gennem Ungeprofilundersøgelsen indsamles lokale data om børn og unges brug af rusmidler og niveauet af beskyttelsesfaktorer som fx forældrenes involvering og deltagelse i foreningsliv. Programlederen skal bruge undersøgelsens resultater til at identificere udfordringer og danne grundlag for projektets målsætninger og aktiviteter.

THISTED KOMMUNE

Pædagogisk personale til Hanstholm Børnehus

Hanstholm

Har du lyst til at arbejde i et spændende børnehus med en bred sammensætning af børn og en varieret og spændende hverdag, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt?

Vi søger en medhjælper til vores børnehavegruppe, som har lidt færre børn end de andre børnehavegrupper, så det pædagogiske arbejde kan tilrettelægges efter børn, som har brug for mere ro og struktur.

THISTED KOMMUNE

Pædagogisk medarbejder til Bofællesskabet Drengshøj

Thisted

Vi søger en pædagogisk medarbejder, som har lyst til at arbejde med borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

Bofællesskabet er placeret på adressen Drengshøj 7 i Thisted, og består af 24 borgere fordelt i 2 huse. De fleste af borgerne er tilknyttet beskyttet dagtilbud i kommunen.

Vi tilbyder skønne borgere og hjælpsomme kolleger og introduktion og indføring i arbejdet med borgerne.

THISTED KOMMUNE

Omsorgsmedarbejder til nattevagt på Bofællesskabet Drengshøj

Thisted

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at arbejde med borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, SEL §85 og som trives ved at være vågen og arbejde om natten.

Bofællesskabet Drengshøj bor der 24 borgere fordelt i 2 huse. De fleste af borgerne der bor på Drengshøj er tilknyttet beskyttet dagtilbud i kommunen.

Vi tilbyder skønne beboer og hjælpsomme kollegaer og introduktion og indføring i arbejdet med borgerne.

THISTED KOMMUNE

Psykologer til PPR

Thisted

Tror du på, at børn og unge udvikler sig og lærer gennem deltagelse i meningsfulde fællesskaber, og motiveres du af at gøre en positiv forskel for børn og unge i samarbejde med de nære professionelle omkring dem, så er det måske dig vi søger!

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) er en rådgivende instans, hvor pædagoger og lærere ved kommunens dagtilbud og skoler samt forældre kan henvende sig for at få råd og vejledning vedrørende børn og unge i alderen 0 til 17 år.

Du tilbydes et udviklende monofagligt og tværfagligt fællesskab på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads i høj trivsel med engagerede kolleger.

THISTED KOMMUNE

Planlægger til Plan- og Miljøafdelingen

Hurup

Brænder du for planlægning af lokalområder? Så mangler Thisted Kommune netop dig. Der er gang i udviklingen i Thy og som planlægger får du mulighed for at være med til at udvikle lokalområder i en kommune som blandt andet rummer Hanstholm Havn, Cold Hawaii og Nationalpark Thy.

Da vi er en mindre kommune, får du et alsidigt job og arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at bidrage selvstændigt fra første dag, og dine opgaver spænder bredt fra både plan-, myndigheds- til udviklingsopgaver.

THISTED KOMMUNE

Engagerede og omsorgsfulde sommerferieafløsere til Hjemmeplejen i Team Midtthy

Thisted

Solskin, omsorg og gode vibes: Bliv en del af vores sommercrew i Team Midtthy!

Hjemmeplejen i Team Midtthy søger engagerede og omsorgsfulde sommerferieafløsere, der har lyst til at træde til og hjælpe vores faste personale med at holde velfortjent ferie i sommermånederne.

Erfaring inden for hjemmepleje eller sundhedssektoren er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har lysten til at gøre en forskel for vores borgere og kan trives med et varieret arbejde.

THISTED KOMMUNE

To koordinerende sagsbehandlere til Team Ydelse, Job og Ressourcer

Thisted

Jeg sætter stor pris på, at der er en høj grad af medarbejderinvolvering i det daglige arbejde med og omkring borgerne. Man kan som en del af teamet få mulighed for at medvirke i forskellige arbejdsgrupper, og dermed sætte sit præg på de arbejdsgange, processer og tilbud som benyttes i arbejdet med borgerne.

Det fortæller Maria, der er en af de dygtige sagsbehandlere i Team Ydelse, Job og Ressourcer.

Vi søger to nye kollegaer som primært skal arbejde med kontanthjælpsmodtagere, borgere i ressourceforløb over 30 år samt selvforsørgende integrationsborgere.

Ergoterapeut i Træning og Rehabilitering

Thisted

Ergoterapi i et rehabiliterende miljø og med en tværfaglig kontekst.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Barselsvikar til Visitation og Hjælpemiddeldepot

Thisted

Visitation og Hjælpemiddeldepot i Ældre og Træning i Thisted Kommune søger en barselsvikar.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV