18 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

18 jobannoncer

Gem
THISTED KOMMUNE

Er du vores kommende vejmyndighedskollega? (GENOPSLAG)

Hurup

Har du lyst til at understøtte forandring og nye muligheder for Thisted Kommunes virksomheder og borgere?

Der er gang i sagsbehandlingen på vejområdet med henvendelser fra vores borgere og erhvervsliv. Henvendelserne er forskelligartede, og derfor bidrager du med dit skarpe overblik til at give vores borgere og erhvervsliv en god og velfunderet sagsbehandling.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job, der stiller krav til dine kommunikative- og planlægningsmæssige evner.

Gem
THISTED KOMMUNE

Familiekonsulent til børne- og familierådgivningen

Thisted

Vi har fået mulighed for at ansætte 3 familiekonsulenter – så har du en pædagogisk eller socialfaglig uddannelse, gerne med terapeutisk overbygning - og har du erfaring indenfor børneområdet, så er det måske dig vi søger?

Vi tilbyder dig et hold af engagerede kollegaer i en afdeling med plads til faglig og personlig udvikling og prioriterer dette i makkerskaber, til teamsupervision og i form af tæt ledelsesmæssig sparring. Arbejdsopgaverne er alsidige og vekslende. Du vil blive ansat med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse – alt i alt et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde.

Gem
THISTED KOMMUNE

Fysiklærer med interesse for specialområdet - Trombakken

Snedsted

Vi søger ny, dygtig kollega, så er du udviklingsorienteret, og brænder du for specialpædagogik og undervisning, så hører vi gerne fra dig.

Se video om THISTED KOMMUNE som arbejdspladsVil du være en del af vores skole og være aktiv part i at udvikle rammer og indhold for vores elever på Trombakken, der er Thisted Kommunes skole og SFO-tilbud til børn og unge med ADHD og ASF?

Hvis du brænder for vores målgruppe og kan se dig selv i en alsidig og spændende hverdag, så glæder vi os til, at du bliver en del af teamet på Trombakken.

Gem

Klubmedarbejder Ungdomsskolens klubber

Thisted

Vi søger en engageret klubmedarbejdere til vores klubarbejde i Thisted Ungdomsskole.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
THISTED KOMMUNE

Gør en forskel som fleksjobkonsulent i Team Job og Fleksjob

Thisted

Din rolle bliver at varetage opgaver som fleksjobkonsulent, hvor du får ansvar for at sikre en håndholdt og systematisk indsats med henblik på at sikre borgerens vej i fleksjob, hvilket bl.a. kræver viden om jobmulighederne i lokalområdet og evnen til hurtigt at skabe et netværk af virksomheder.

Det er din opgave at bidrage til, at fleksjobvisiterede finder deres plads på arbejdsmarkedet, og at virksomhederne får den arbejdskraft, de har brug for.

Gem
THISTED KOMMUNE

Pædagog til fast stilling

Hanstholm

Har du lyst til at arbejde i et spændende børnehus med en bred sammensætning af børn og en varieret og spændende hverdag, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt?

Hanstholm Børnehus er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år beliggende på kanten af Nationalpark Thy. Vi er normeret til 14 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn. Vi vægter at arbejde aktivt med at tilrettelægge og organisere vores læringsmiljøer, så børnenes perspektiver inddrages, og vores fælles børnesyn kommer til udtryk.

Gem
THISTED KOMMUNE

Erhvervspsykolog til HR Arbejdsmiljø

Thisted

Søger du efter muligheden for at udvikle arbejdspladser der ikke kun er attraktive pga. opgaver men også pga. fantastisk trivsel?

Som noget helt unikt har Thisted Kommune en intern erhvervspsykologordning for kommunens ansatte. Erhvervspsykologerne udvikler og løser opgaver indenfor det psykiske arbejdsmiljø på alle niveauer i organisationen, og det er her vi mangler dig.

Vi tilbyder et spændende og varierende job på et højt fagligt niveau i en ambitiøs og udviklingsorienteret organisation tæt på direktion, ledelse og den politiske beslutningsproces.

Gem
THISTED KOMMUNE

Forebyg sygefravær som sagsbehandler i Team Sygedagpenge

Thisted

Vi søger en ny sagsbehandler til vores team på i alt 22 medarbejdere, hvoraf nogle beskæftiger sig med sygedagpengeforløb og andre med jobafklaringsforløb.

Her bliver du en del af JobRaskteamet sammen med tre kolleger, som har særligt fokus på at udvikle og implementere indsatser, der har til formål at forebygge og forkorte sygefravær.

Hos os vil du opleve, at der er fokus på din faglige udvikling, hvilket bl.a. betyder, at vi har faste fora for både kollegial og ledelsesmæssig sparring samt makkerskabsmøder, hvor det faglige fællesskab i teamet styrkes.

Gem
THISTED KOMMUNE

Social- og sundhedspersonale til Hjemmeplejen Nord

Thisted

Har du lyst til at blive en del af vores fantastiske team og trives du med faglige udfordringer, så er det lige dig, vi mangler!

Vi søger

  • Dagvagt med afløsning i aftenvagt
  • Aftenvagt med afløsning i dagvagt

Begge stillinger er som udgangspunkt på 37 timer, men der kan indgås aftale om andet timetal. I begge stillinger må der forventes arbejde hver anden weekend.

Gem
THISTED KOMMUNE

Social- og sundhedsassistentelever til sammenhængende forløb GF 2 oktober 2024 og Hovedforløb april 2025

Brænder du for at skabe sammenhæng og kvalitet i borgernes liv og hverdag? Har du øje for helheden og kan tage ansvar? Interessere du dig for professionel pleje og omsorg? Ønsker du at være elev i en kommune, hvor du bliver set og din læring er i centrum? Så bliv social- og sundhedsassistentelev i Thisted Kommune.

Vi tilbyder undervisning i oplæringsperioderne, gode betingelser for uddannelse og et godt læringsmiljø. Vores elever vælger os som uddannelsessted, da vi favner forskelligheder og tilstræber højt fagligt niveau og løn under uddannelse samt mulighed for voksenlærlingeansættelse.

Gem
THISTED KOMMUNE

Sygeplejerske til Møllehuset

Thisted

Er du fagligt skarp på dit felt, kan du kombinere det med en anerkendende pædagogisk tilgang og kunne du tænke dig at arbejde med børn og unge inden for specialområdet, så har Møllehuset dette fantastiske tilbud til dig.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Indgå i det daglige sundhedsfaglige og pædagogiske arbejde med børnene/de unge
  • indgå i børnetimer morgen og eftermiddag, med hjælp til at gøre børnene klar om morgenen, og tage imod, når de kommer hjem
  • Varetage de sundhedsfaglige arbejdsområder
Gem
THISTED KOMMUNE

Konsulent til Regnskab og Opkrævning

Thisted

Tiden er inde til at prøve kræfter i nye rammer, du drømmer om at krydre arbejdslivet og de faste økonomiopgaver med forskellige projekter. Find den indre projektleder frem og søg denne stilling.

Du vil få nogle faste økonomiopgaver samt blive involveret i forskellige projekter – så det vil være en fordel, hvis du har en lille projektleder i maven eller lyst til at prøve kræfter med det.Dine primære opgaver vil være

  • forskellige økonomi- og bogholderiopgaver
  • opgaver i forbindelse med årsregnskab
  • momsansvarlig
Gem
THISTED KOMMUNE

Pædagog til Kontaktpersonsordning til Huset

Thisted

Brænder du for arbejdet med børn, unge og deres familier, som har socialpædagogiske udfordringer?

Kontaktpersonens opgave er at yde støtte på det nære personlige plan, ved at være til rådighed, når den unge har brug for en voksen. Samtidig skal kontaktpersonen i samarbejde med den unge, nå de mål der er i aftalt til opstartsmødet. Dette sker gennem en anerkendende og mentaliserende tilgang.

Vi kan tilbyde dig et spændende og udviklende arbejdsmiljø hvor vi vægter trivsel højt, tager det gode samarbejde alvorligt, og hvor vi prioriterer at skabe gode rammer for medarbejdernes faglige udvikling.

Gem
THISTED KOMMUNE

Sygeplejeske samt hhv. et barsels- og et uddannelsesvikariat

Thisted

Vi har den fordel, at vi er en unik mindre institution med kun 12 skønne beboere i alderen 18-62 år, med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vores kerneopgave er at bidrage til beboernes livsduelighed i en samtidsorienteret kontekst.

Dit arbejde vil bestå i at støtte beboerne i deres udvikling og sikre dem en god hverdag, hvor de oplever anerkendelse, selvstændighed, livskvalitet og tryghed.

Gem

Lærer til Bedstedklassen

Bedsted Thy

I samarbejde med gode kolleger er du garant for at give eleverne en tryg og varieret skoledag med tilpasset undervisning af høj kvalitet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
THISTED KOMMUNE

Sekretariatsmedarbejder til Børne- og Familieforvaltningen

Thisted

Vi søger en ny medarbejder, der har lyst til at arbejde med administration af Børne- og Familieområdet. Dine arbejdsopgaver vil blive mangeartede. Du vil bl.a. få ansvaret for en del af mailkorrespondancen ind i afdelingen, lige som du vil skulle behandle diverse forespørgsler og aktindsigter på området.

Du har et godt blik for arbejdsgange og processer, og kan se muligheder og nye veje med fokus på at betjening af borgere, chefer og politikere er af høj kvalitet. Du får en høj grad af medbestemmelse på din daglige opgaveløsning og organisering, og tager ansvar for at opgaverne bliver løst.

Gem
THISTED KOMMUNE

Sektionsleder til Plan, Miljø og Industri

Hurup

Som sektionsleder for Plan, Miljø og Industri bliver du leder for 19 medarbejdere fordelt på to teams, hvor samarbejde og vidensdeling er en vigtig del af hverdagen. Vi arbejder projektorienteret på tværs af hele organisationen, og vi arbejder med mange forskellige fagligheder. Det er to velfungerende teams både fagligt og socialt, og den fortsatte udvikling og trivsel skal du som ny sektionsleder være med til at understøtte.

Sektionens opgaver spænder bredt fra både GIS, plan-, miljø-, myndigheds- og udviklingsopgaver. Lige nu er det især opgaver inden for miljøvurdering af både planer og projekter i relation til bl.a. biogasanlæg, vindmøller og andre VE-anlæg.

Gem
THISTED KOMMUNE

Sektionsleder til Byg og Byfornyelse

Hurup

Vi søger en sektionsleder til vores sektion for Byg og Byfornyelse og vi er på udkig efter dig, der har talent for ledelse, interesse og erfaring med myndighedsarbejde og ambitioner for den grønne omstilling.

Du skal være leder for vores medarbejdere, der sidder med alt fra byggesager til byfornyelse, forvaltning af det åbne land, klima og grøn omstilling. Du skal derfor kunne se dig selv arbejde med disse områder, og med en bred gruppe medarbejdere, som varetager meget forskelligartede opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV