24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 24 resultater.
Halsnæs KommuneRessourceperson til Børnehuset Baggersvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ressourceperson, som brænder for udvikling af pædagogisk læringsmiljø - 37 timer/uge

Halsnæs Kommune ønsker at styrke den tidlige og inkluderende indsats på dagtilbudsområdet. Derfor søger Børnehuset Baggersvej en ressourceperson på 37 timer.

Ressourcepersonen skal sammen med ledelse og medarbejdere udvikle robuste og inkluderende læringsmiljøer. I stillingen er der stor mulighed for indflydelse på arbejdets indhold, så ønsker du et job med stort ansvar og tilsvarende frihed – så læs med her.

I arbejdet som ressourceperson er der i høj grad fokus på fællesskaber og udvikling af disse, så der til stadighed er blik for alle børns deltagelsesmuligheder i store og små fællesskaber. Det meste af arbejdstiden er med fokus på sparring og vejledning af medarbejdere, men du skal også arbejde direkte med mindre børnegrupper – f.eks. motorikgrupper eller lignende.

Halsnæs KommunePædagog til Børnehuset Baggersvej

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du indgå i et stærkt og netop opnormeret team, som arbejder for at skabe en kvalitativ hverdag for børnehavebørn?

Som pædagog i Børnehuset Baggersvej kommer du til at indgå i en engageret personalegruppe, der arbejder med at give liv til den styrkede læreplan. Vi tilstræber et højt fagligt niveau med udgangspunkt i trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Som en del af vores hus, vil du opleve gode muligheder for at udvikle dig indenfor det pædagogiske felt og du vil have gode muligheder for at præge dit eget arbejdsmiljø og dine arbejdsopgaver.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

– så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

- så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 2 optag årligt, i januar og august måned.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedshjælper.

Halsnæs KommuneEnergirådgiver til Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommunes bygningsafdeling i Område for Ejendomme.

Vi søger lige nu to erfarne konsulenter (fx ingeniører) til to stillinger, hvor den ene stilling har fokus på energioptimering af bygninger, tekniske installationer og bæredygtighed, mens den anden stilling har fokus på IKT, god dataunderstøttelse og effektiv drift af porteføljestyringen. Vi er i gang med en større omstilling på bygningsområdet, hvor opgaverne kræver energi, initiativ og ikke mindst de rigtige kompetencer.

Halsnæs KommuneBygningskonsulent og IKT-ansvarlig i Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af afdelinger for at skabe resultater?

Vi søger lige nu to erfarne konsulenter (fx ingeniører) til to stillinger, hvor denne stilling har fokus på IKT, god dataunderstøttelse og effektiv drift af porteføljestyringen, mens den anden stilling har fokus på energioptimering af bygninger, tekniske installationer og bæredygtighed. Vi er i gang med en større omstilling på bygningsområdet, hvor opgaverne kræver energi, initiativ og ikke mindst de rigtige kompetencer. Derfor har vi brug for to erfarne medarbejdere med bygningsfaglig eller teknisk baggrund, som formår at koble disse kompetencer med solide data, stærke processer og god projektstyring.

Halsnæs KommuneStyrings- og udviklingskonsulent til stabsfunktion i Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med at understøtte Halsnæs Kommunes velfærd til borgere og brugere ved at sikre gode fysiske rammer i de kommunale ejendomme? Trives du i en foranderlig hverdag, hvor du skal samarbejde med en lang række aktører på tværs af hele den kommunale administration for at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Din hovedopgave som styrings- og udviklingskonsulent bliver at udforme politiske beslutningsoplæg, sikre relevante analyser og evalueringsspor, projektledelse, projektansøgninger mv. Du kommer til at være projektleder på små og store projekter og skal bidrage til, at vi kan levere dokumentation om effekter af indsatser, udvikling af nye tilbud og tiltag eller organisationsændringer.

Halsnæs KommuneGenopslag – Juridisk konsulent til stabsfunktion i Område for Ejendomme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at arbejde med det ejendomsjuridiske felt i et område, der er i rivende udvikling og har stor politisk bevågenhed? Er du samtidig en erfaren jurist, der evner at sikre Halsnæs Kommunes generelle interesse i relation til fast ejendom? Så har vi jobbet til dig her i Halsnæs Kommune.

Vi søger en kompetent juridisk konsulent med erfaring fra det ejendomsjuridiske felt til stabsfunktionen i Område for Ejendomme. Området står midt i en stor omstillingsproces og udvider netop nu med flere opgaver og kompetencer – og denne stilling er netop tænkt til at støtte yderligere op om disse forandringsprocesser og samtidig sikre den juridiske ballast og ensartethed i administrationen af de kommunale ejendomme.

Din hovedopgave bliver at sikre områdets juridiske interesser i forhold til køb af fast ejendom, matrikulære forhold, tinglysning og fortolkning af servitutter.

Halsnæs KommuneGenopslag – Vi søger en pædagog til et barselsvikariat – 37 timer pr. 1. september 2020

Halsnæs Kommune

Hundested Børnehus er en integreret daginstitution, der er bygget i 2014 og dermed den nyeste daginstitution i Halsnæs Kommune. Huset er et bæredygtigt byggeri med masser af dagslys, fysisk plads og sunde miljøer, både ude og inde.

Vi har 110 børnehavebørn, 40 vuggestuebørn og 8 børnehavebørn med særlige behov. Derudover har vi også 48 børn i dagplejen, som har deres legestue og gæstedagpleje i et hus i nærheden.

Vi tænker pædagogikken, de fysiske omgivelser og sunde læringsmiljøer, som en helhed, der skal skabe de fælles rammer for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Halsnæs KommuneVi søger en pædagogmedhjælper til Hundested Børnehus, 32-34 timer pr. 1. september 2020

Halsnæs Kommune

Hundested Børnehus er en integreret daginstitution, der er bygget i 2014 og dermed den nyeste daginstitution i Halsnæs Kommune. Huset er et bæredygtigt byggeri med masser af dagslys, fysisk plads og sunde miljøer, både ude og inde.

Vi har 110 børnehavebørn, 40 vuggestuebørn og 8 børnehavebørn med særlige behov. Derudover har vi også 48 børn i dagplejen, som har deres legestue og gæstedagpleje i et hus i nærheden.

Vi tænker pædagogikken, de fysiske omgivelser og sunde læringsmiljøer, som en helhed, der skal skabe de fælles rammer for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Halsnæs KommuneBeskæftigelsesrådgiver søges til ”Job og Beskæftigelse”

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for beskæftigelsesindsatsen? Arbejder du ressourceorienteret? Trives du med udfordringer og krav om høj faglighed? Så er du måske vores nye kollega.

I Halsnæs Kommune er vi resultatorienteret og tør prøve nye indsatser af i relation til at understøtte vores borgere til job og beskæftigelse. Det har vi blandt andet på grund af vores ressourcesyn og vores tro på, at alle ønsker at tage aktiv del i arbejdsmarkedet.

Vi har stort fokus på ordinært job og den virksomhedsrettede indsats. Vi har fokus på samtalen som værktøj i beskæftigelsesindsatsen, og lægger vægt på en anerkendende dialog med borgerne. Vi er ambitiøse og lægger vægt på høj faglighed i en travl hverdag, samtidig med at medarbejdernes trivsel er højt prioriteret.

Halsnæs KommuneKoordinerende sagsbehandler for borgere i ressourceforløb og mødeleder i kommunens rehabiliteringsteam søges til Jobcenteret, Borgerservice og Beskæftigelse

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Nu har du mulighed for at træde ind i en stilling, hvor du både kan bruge dine kompetencer som socialrådgiver/socialformidler fuldt ud og samtidig få afveksling fra sagsbehandlingen ved at træde ind i rollen som mødeleder på kommunens rehabiliteringsteam.

Vi er ambitiøse og lægger vægt på at fastholde vores stærke faglighed i en travl hverdag, samtidig med at trivslen er højt prioriteret. Som koordinerende sagsbehandler og mødeleder vil du indgå i en arbejdsfunktion præget af stor frihed og høj grad af tillid fra ledelsens side.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Koordinering af indsatserne i ressourceforløb.
  • Beskæftigelsesrettet motivationsarbejde med borgere i ressourceforløb.
  • Gennemførelse af opfølgningssamtaler med klare mål og planer.
Halsnæs KommunePædagog til Botilbuddene Halsnæs - Trekløveret i Ølsted

Halsnæs Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere med særlige behov? Er du faglig ambitiøs og finder arbejdsglæde og drivkraft i at gøre en positiv forskel i borgernes hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter, til et af vores teams på Trekløveret.

Trekløveret tilbyder bofællesskaber for borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Borgerne har behov for pædagogisk støtte til udvikling eller vedligehold af færdigheder. Trekløveret består af lejeboliger under Almenboligloven § 105, med støtte efter Servicelovens § 85, og er en del af Botilbuddene i Halsnæs Kommune. Tilbuddet henvender sig til voksne mennesker med udviklingshæmning. I Team 1 bor der fem borgere i alderen 43 til 53 år, alle med medfødte hjerneskader.

På Trekløveret har vi fokus på, at borgerne kan leve et liv med størst mulig selvbestemmelse og udvikling. Vil du bidrage til dette arbejde, og er du uddannet pædagog, så læs videre her.

Halsnæs Kommune2 pædagoger til Børnehuset Spodsbjerg

Halsnæs Kommune, Hundested

Vi har nu mulighed for at ansætte 2 pædagoger til vores børnehave, 32-37 timer. Børnehuset Spodsbjerg er beliggende i Hundested, tæt på strand, havn og skøn natur. Vi har 4 børnehavegrupper og 2 vuggestuegrupper, et stort hus, med plads til fordybelse og en dejlig legeplads.

Du skal være med til at give børnene en indholdsrig og tryg hverdag. Du ved hvor vigtigt nærvær, udvikling og dannelse er i barnets liv og har de pædagogiske redskaber til at hjælpe dette på vej. Vi lægger vægt på, at du er anerkendende, engageret og nærværende, og at du kan navigere og bidrage i udviklingsprocesser, samt kan beskrive, gennemføre og evaluere aktiviteter, der understøtter arbejdet med vores læringsmål. Vi forventer at du kan bruge din faglighed til at gøre en forskel for børnene i Børnehuset Spodsbjerg.

Halsnæs KommuneErfaren borgerrådgiver søges til sagsbehandling af kropsbårne hjælpemidler, handicapbiler og ældreboliger

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Er du serviceminded? Arbejdsom? Og en god kollega? Så er det dig, vi står og mangler.

Borgerservice i Halsnæs Kommune søger en fleksibel og udviklingsorienteret borgerrådgiver – gerne med en ergoterapeutbaggrund, men det er ikke et krav. Du har lyst til og interesse i, at arbejde med kropsbårne hjælpemidler og bevilling af handicapbiler samt anvisning af ældreboliger.

Som en del af arbejdet i Borgerservice skal du endvidere tage del i vores samlede opgaveløsning herunder servicering af borgernes telefoniske henvendelser i kontaktcenteret 10 timer om ugen. Borgerservice er under stadig udvikling, hvorfor dine opgaver kan ændre sig løbende.

Halsnæs KommuneDrømmejob som teknisk servicemedarbejder

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du en håndværksmæssig baggrund, som du med glæde vil sætte i spil på Frederiksværk Skole? Har du mod på at være en central brik i samspillet om vores skoles hverdag? Sætter du en ære i at få rutineopgaverne fra hånden og samtidig kunne gribe de ad hoc-opgaver, der opstår i en travl hverdag med masser af børn og voksne i huset? Så skal du endelig læse videre!

Jobbet er både yderst selvstændigt, men også en teamopgave, som I sammen løser i jeres tekniske team, ledet af vores tekniske serviceleder gennem mange år.

Opgaverne omhandler blandt andet at sørge for, at skolens bygninger, installationer, lokaler og udendørsarealer er i orden.

Halsnæs KommuneEngageret matematik- og idrætslærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Vi forestiller os, at du brænder for dine elevers læring og gerne vil bringe undervisningen ud i autentiske læringsmiljøer. Du har blik for fællesskabet i klassen og i udskolingen, ligesom du er nysgerrig på din egen undervisning og hvordan den bedst tilrettelægges didaktisk.

Halsnæs KommuneDygtig tysklærer til Frederiksværk skole

Halsnæs Kommune

På Frederiksværk skole har vi gennem de seneste år arbejdet med udeskole på ugentlig basis, hvor undervisningen bringes ud i vores skønne nærliggende natur samt til kulturelle institutioner i og udenfor Halsnæs. Derudover er vi en skole med stolte traditioner for musikliv, musicals, fællessamlinger for skolens elever samt skak gennem hele skoleforløbet.

Vores udskoling har fokus på, at sikre et fagligt løft af de fagligt svageste, dette sker i samarbejde med UVM. Desuden har vi fokus på, at løfte elever med særlige forudsætninger gennem projektet High Performance.

Skolen har ca. 450 elever, engagerede medarbejdere og en ny ledelse af erfarne skoleledere. Vi har derfor fokus på, at skabe vores nye fortælling om Frederiksværk skole som det naturlige valg for områdets børn, hvor fællesskab og læring er i højsædet. Vi skal bygge ny skole, som skal stå færdig i august 2022.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent 28-32 timer til Frederiksværk Plejecenter - Solhjem

Halsnæs Kommune, Melby

Solhjem er en del af Frederiksværk Plejecenter og er beliggende i det naturskønne Melby i Halsnæs Kommune.

Vi søger en ny fleksibel kollega til vores fællesteam.

Du vil sammen med kolleger i alle 3 vagtlag varetage plejen og omsorgen af beboerne i de 29 boliger på ”Solhjem”.

Når man er ansat i fællesteamet bliver man ansat med skiftende arbejdstider, og får et tillæg for de fleksible arbejdstider.

Halsnæs KommuneAdministrativ medarbejder

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Medarbejder med ansvar for BBR

Vi søger en medarbejder med lyst til at have ansvaret for vores registre, herunder BBR- og adresseregister, og arbejde med lettere sagsbehandling inden for bygge- og planloven. Vi består af en afdeling, der arbejder med byggesager, kommuneplaner og lokalplaner. Du vil hovedsageligt indgå i et team bestående af byggesagsbehandlere og administrative medarbejdere.

Du skal primært arbejde med:

  • Vedligeholdelse af kommunens BBR- og adresseregister.
  • Vejledning af borgere, rådgivere og andre aktører omkring gældende bestemmelser for byggeri og digitale selvbetjeningsløsninger, f.eks. Byg og Miljø og BBR.
  • Administration af verserende byggesager.