17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent, teamkoordinator

Halsnæs Kommune, Melby

Er du SSA og har du flair for at skabe følgeskab og et godt overblik, er du måske den nye teamkoordinator på Solhjem?

Bag Præstegården i Melby ligger Plejehjemmet Solhjem, hvor vi tilbyder det gode liv med mulighed for en omsorgsfuld, tryg og aktiv hverdag for beboerne.

Vi søger 1 SSA-kollega, som vil være med til at videreudvikle Solhjem til et endnu bedre sted at bo og leve for beboerne, samt en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Du vil primært arbejde i dagtiden, men vil også i ny og næ blive bedt om at hjælpe på andre tidspunkter af døgnet. Her vil du være med til at planlægge og koordinere både på kort og lang sigt i samarbejde med anden teamkoordinator og øvrige kolleger.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistent til nattevagt

Halsnæs Kommune, Melby

Er du SSA, og vil du være med til at skabe mest mulig trivsel for beboerne på Solhjem om natten?

Bag Præstegården i Melby ligger Plejehjemmet Solhjem, hvor vi tilbyder det gode liv med mulighed for en omsorgsfuld, tryg og aktiv hverdag for beboerne. På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Vi søger en SSA-kollega, som vil være med til at videreudvikle Solhjem til et endnu bedre sted at bo og leve for beboerne, samt en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere bidrager til det gode arbejdsmiljø. Du vil primært arbejde om natten i 7-7-rul.

Halsnæs KommuneOBS! Se lige her. Vi har endnu et fantastisk tilbud til dig

Halsnæs Kommune, Melby

Pædagogstilling ledig i Børnehuset Melby.

Vi ønsker nemlig to stabile, nærværende og imødekommende pædagoger på 32-35 timer, med tiltrædelse pr. 1. april 2021. Én til vuggestuen og én til børnehaven.

Melby børnehus er en 0-6 års hus, beliggende i skønne Melby, midt i den dejlige natur. Ikke langt fra skov og vand. Vi har 2 vuggestuegrupper med op til 12 børn i hver gruppe, og 3 børnehavegrupper med op til 22 børn i hver gruppe.

Der er tilknyttet to pædagoger og en pædagogisk assistent til hver af de to vuggestuegrupper. De to vuggestuegrupper arbejder tæt sammen fagligt, og har aktiviteter sammen på tværs af vuggestuen flere gange om ugen. I børnehaven er der 1 pædagog og pædagogisk assistent på hver stue, samt en pædagogisk medarbejder.

Halsnæs KommunePPR søger psykolog til skoleområdet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

PPR Halsnæs søger en psykolog til at varetage betjeningen af skoleområdet pr. 1. april 2021 eller snarest derefter. Stillingen er 37 på timer ugentligt.

PPR varetager et bredt spektrum af opgaver på 0-18 års området i samarbejde med andre faggrupper. Vi yder rådgivning, vejledning og supervision til ledelser, lærere, pædagoger, forældre samt til børn og unge.

Endvidere udfører vi pædagogisk psykologisk undersøgelser og vurderinger af børn og unge.

PPR varetager også terapeutiske forløb, brede psykologiske undersøgelser, afholder netværksgrupper for børn og forældre, dagbehandling, undervisning af andre faggrupper, Cool Kids, NEST klasser, theraplay/MIM m.m. Sorggrupper, skilsmissegrupper SES og meget mere.

Halsnæs KommuneSygeplejerske til at styrke hygiejneindsatsen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Corona-epidemien har tydeliggjort vigtigheden af hygiejneindsatser og adfærd. Halsnæs Kommune har allerede en ambitiøs og velfungerende hygiejneorganisation på tværs af kommunen. Vi mangler bare dig, der har en projektleder i maven, brænder for hygiejneområdet og motiveres af relationsarbejde, så vi kan bevare og videreudvikle hygiejneindsatsen i kommunens mange virksomheder.

Du vil få en bred indsigt i kommunale opgaver i en kommune med kompetente og nysgerrige medarbejdere, der går den ekstra mil for at gøre det bare lidt bedre. Samtidig vil du få mulighed for at udvide dit eget kompetencefelt og samarbejde med mange fagligheder. Du vil indgå aktivt i sundhedsfremmende og forebyggende tiltag i hele kommunen med udgangspunkt i evidensbaserede retningslinjer. Du skal undervise, rådgive og yde faglig sparring til personale og ledere i kommunen.

Halsnæs KommuneBrænder du for at arbejde med borgere med særlige behov?

Halsnæs Kommune, Ølsted

Er du faglig ambitiøs og finder arbejdsglæde og drivkraft i at gøre en positiv forskel i borgernes hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter, til et af vores teams på Trekløveret.

Trekløveret tilbyder bofællesskaber for borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Borgerne har behov for pædagogisk støtte til udvikling eller vedligehold af færdigheder. Trekløveret består af lejeboliger under Almenboligloven § 105, med støtte efter Servicelovens § 85, og er en del af Botilbuddene i Halsnæs Kommune. Tilbuddet henvender sig til voksne mennesker med udviklingshæmning. I Team 3 bor der 7 voksne borgere, alle med medfødte hjerneskader.

Vi er en stor organisation, der vægter det tværfaglige samarbejde højt. Vores mål er, at borgerne oplever en hverdag med selvbestemmelse og selvhjulpenhed og med mulighed for at føre et sundt og aktivt liv i fællesskab med andre.

Halsnæs KommunePædagog eller ansøger med anden faglig relevant baggrund søges

Halsnæs Kommune, Ølsted

Brænder du for at arbejde med borgere med særlige behov? Er du faglig ambitiøs og finder arbejdsglæde og drivkraft i at gøre en positiv forskel i borgernes hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter, til et af vores teams på Trekløveret.

Trekløveret tilbyder bofællesskaber for borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Borgerne har behov for pædagogisk støtte til udvikling eller vedligehold af færdigheder. Trekløveret består af lejeboliger under Almenboligloven § 105, med støtte efter Servicelovens § 85, og er en del af Botilbuddene i Halsnæs Kommune. Tilbuddet henvender sig til voksne mennesker med udviklingshæmning. I Team 1 bor der fem borgere i alderen 43 til 53 år, alle med medfødte hjerneskader.

Halsnæs KommunePædagog 34 t. til SFO på Frederiksværk Skole

Halsnæs Kommune

Vi søger en relationskompetent og faglig dygtig uddannet pædagog. Stillingen er i vores SFO og i vores indskoling. Stillingen er på 34 timer og ønskes besat fra 1.3.21.

Vi tror at du har klare pædagogiske holdninger og har lyst til at skabe et trygt og udviklende miljø for vores elever i samarbejde med dit team i skolen og dine kolleger i SFO. Vi vil fortsat skabe et stærkt samarbejde, hvor vi får sat jeres forskellige kompetencer i spil til gavn for vores elever og deres trivsel.

Vi arbejder professionelt og ambitiøst for at give det bedste skoleforløb for alle, så børnene udvikler sig mest muligt personligt, fagligt og socialt. Vi har et godt kollegialt fællesskab i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor dagene sjældent er ens.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

– så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

- så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 2 optag årligt, i januar og august måned.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedshjælper. Du kan eksempelvis læse videre til social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælper til hjemmeplejen

Halsnæs Kommune, Melby

Er du interesseret i et selvstændigt arbejde med fokus på borgeren og på at gøre en forskel? Går du op i rehabilitering og arbejdet med at støtte borgeren i at bevare og om muligt forbedre sit funktionsniveau? Så har vi en ledig stilling til en dygtig social- og sundhedshjælper i Halsnæs kommunes hjemmepleje, Melby Gruppe.

I Hjemmeplejen arbejder vi blandt andet på, at vores kompetencer matcher borgernes behov og at der kommer så få forskellige medarbejdere som muligt i borgernes hjem. Vi arbejder ud fra borgernes behov og med udgangspunkt i deres ressourcer, så vores tilgang er rehabiliterende eller understøttende alt efter borgers funktionsniveau.

Halsnæs Hjemmepleje har en sygeplejegruppe og tre hjemmeplejegrupper med base i henholdsvis Melby, Frederiksværk og Hundested.

Halsnæs KommuneAmbitiøs pædagog søges til 37 timer i vuggestueteam i Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vil du være med til at skabe høj pædagogisk kvalitet i Børnehuset Kregme?

Er du interesseret i at arbejde i en stor integreret institution med en positiv dynamisk stemning? Kan du lide at have en høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis og tør du blive dygtig i et refleksivt samspil med dygtige og engagerede kollegaer? Så er du måske den nye kollega, som vi vil have glæde af at arbejde sammen med.

Børnehuset Kregme ligger i udkanten af Frederiksværk i et område med meget nybyggeri og et kvarter som vokser. Børnehuset er et stort lyst hus, som stod færdigt i 2009. Vi har plads til 60 børnehavebørn og 40 vuggestuebørn, og vi er som udgangspunkt organiseret i 8 stuer, 4 teams med 5 personaler i hvert.

Halsnæs KommunePædagoger til overgang dagtilbud/skole

Halsnæs Kommune, Hundested

Hundested Skole søger pædagoger med særlig interesse i overgangen børnehave/skole.

I Halsnæs Kommune har vi besluttet at styrke overgangen mellem livet i børnehaven og skolestart. Det betyder, at vi på Hundested Skole starter mini-SFO op fra skoleåret 21/22.

Derudover ønsker vi at tilføre flere ressourcer til 0. klasse og indskolingen generelt. Vi vil i de kommende måneder definere vores mini-SFO i et samarbejde mellem skolen og de lokale børnehaver. Indholdet i mini-SFO vil tage afsæt i leg og relationsdannelse med fokus på, hvad der skal til for at give børnene oplevelsen af mestring samt følelsen af at høre til. Vi ønsker at skabe en sammenhæng i børnenes hverdag, hvor udviklingskonteksten i børnehave og skole er forbundet.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælper til nattevagter i Hjemmeplejen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi søger en dygtig social- og sundhedshjælper til at hjælpe borgerne om natten i tæt samarbejde med sygeplejerske og assistent. Undervisning og anden introduktion foregår i dagtiden.

Mødested er i Sygeplejen, så man arbejder samlet om natten. Derfra kører man alene ud i bil til borgerne.

Vi tilbyder;

  • Individuelt tilrettelagt introduktion med tilknytning af mentor
  • Undervisning i omsorgssystem og nye tiltag
  • Godt arbejdsmiljø med en god tone og plads til gode idéer
Halsnæs KommuneUngekontakt til Ungeværket – Ungeindsatsen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at støtte børn og unge i forhold til deres hverdag med skole og sociale forhold? I Ungeværket tror vi på at vores korps af Ungekontakter gør en forskel i børn og unges hverdag, så vi udvider og søger en nye kollega – er du vores nye Ungekontakt?

Som Ungekontakt i Ungeværket bliver du en del af en udfører-faggruppe, der støtter og hjælper udsatte unge mellem 15-30 år med at håndtere sociale og personlige udfordringer så som at lære at gå i skole, bo i egen bolig, håndtere misbrug og hverdagen med psykiske lidelser. Hovedformålet med din opgave er altid at sikre at den unge bliver klar til at påbegynde og færdiggøre en ungdomsuddannelse.

Dine opgaver vil primært være ude af huset og på de unges arenaer, samtidig med du har en base i Ungeværket, der er en tværfaglig Ungeenhed bestående af 25 ildsjæle.

Idrætslærer til udskolingen på Frederiksværk skole (20 timers stilling)
Vi søger en lærer der er fagligt fokuseret, med blik for elevernes progression og som har stærke relationskompetencer.
Halsnæs Kommune, Frederiksværk
Halsnæs Kommune
Indrykket: 
Melby Skole søger en pædagog til vores SFO
I Halsnæs Kommune har vi besluttet at styrke overgangen mellem livet i børnehaven og skolestart.
Halsnæs Kommune, Melby
Halsnæs Kommune
Indrykket: