23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Halsnæs Kommune Sundhedsfaglig afløser søges til nattevagten i Fjordhuset

Halsnæs Kommune, Hundested

Vil du være med til at skabe trygge nætter og et værdigt liv for borger med demens, så er det dig vi søger.

Helt ned til vandet i Hundested ligger Fjordhuset, med sine 16 boliger målrettet borger med demenssygdomme. Her er vi en gruppe medarbejdere, der med godt humør og en god gejst brænder for at gøre en forskel for vores beboere. Vi søger uddannede afløsere til nattevagter i hverdage og weekender, der med et smil på læben og en rolig tilgang drømmer om at skabe omsorgsfulde og værdige rammer for borgere med demens.

Den personcentrede omsorg og stjernestunder er en stor del af vores arbejde, selv om natten. Derfor har vi i Fjordhuset også et stort fokus på, at beboerne oplever trygge og rolige nætter, hvilket betyder at du som nattevagt har mulighed for at bære pyjamas, der ved spejling hjælper borgerne til at finde ro om natten. Det er ikke et krav, at du bære pyjamas, men vi ved, at det virker.

Halsnæs Kommune Pædagog til fantastisk specialskole med dagbehandling

Halsnæs Kommune, Hundested

Lillebjerg skole er beliggende i skønne Hundested - tæt på vand og fantastisk natur.

Vi er en skole med ca. 60 elever fra 0. til 9. klasse for både specialskole og dagbehandling. Vi har en veldefineret specialpædagogisk profil, hvor den neuroaffektive udviklingspsykologi og systemisk/narrativ udgør de helt overordnede forståelsesrammer, i arbejdet med og i undervisningen af eleverne.

Vores elever er lige så skønne som omgivelserne, men de har også nogle udfordringer. Disse ligger indenfor området med socio-emotionelle vanskeligheder, udviklings- og/eller tilknytningsforstyrrelser, og er derfor i et mindre og skærmet tilbud.

Derfor har de brug for voksne, der er tydelige i deres kommunikation og tilgang. Vi søger derfor en pædagog, der kan indgå i et team, der arbejder co-teachende i et pædagog/lærer-samarbejde.

Halsnæs Kommune Lærer til fantastisk specialskole med dagbehandling

Halsnæs Kommune, Hundested

Lillebjerg skole er beliggende i skønne Hundested - tæt på vand og fantastisk natur.

Vi er en skole med ca. 60 elever fra 0. til 9. klasse for både specialskole og dagbehandling. Vi har en veldefineret specialpædagogisk profil, hvor den neuroaffektive udviklingspsykologi og systemisk/narrativ, udgør de helt overordnede forståelsesrammer, i arbejdet med og i undervisningen af eleverne.

Vores elever er lige så skønne som omgivelserne, men de har også nogle udfordringer. Disse ligger indenfor området med socio-emotionelle vanskeligheder, udviklings- og/eller tilknytningsforstyrrelser, og er derfor i et mindre og skærmet tilbud.

Derfor har de brug for voksne, der er tydelige i deres kommunikation og tilgang. Vi søger derfor en lærer, der kan indgå i et team, der arbejder co-teachende i et pædagog/lærer-samarbejde.

Gem
Halsnæs Kommune SSH til aftenvagt i Halsnæs hjemmepleje, der ikke ønsker at være helt almindelig

Halsnæs Kommune

I Halsnæs kommunes hjemmepleje har vi stort fokus på trivsel og gode samarbejdsrelationer. Vi ved, at det har betydning for, hvordan opgaven hos borgerne løftes, når vi har det godt med hinanden.

Vi er i gang med et 4-årigt udviklingsforløb (Vækstkultur), hvor vi sammen finder gode veje til løsning af kerneopgaven og hvor vi arbejder på, at blive endnu stærkere sammen. Til hjemmeplejens Melby-område, er vi på udkig efter en dygtig SSH-kollega til aftenvagt. En kollega som kan se sig selv i vores hverdag - hvor omsorg, høj faglighed og samarbejde går hånd i hånd - hvor god energi og let til grin er meget velkomment.

Opgaverne tager afsæt i mødet med borgeren, i eget hjem, hvor tilgangen bygger på værdig, respektfuld og varm kontakt. Der tænkes rehabiliterende og støttende, så borgeren kan bevare sit funktionsniveau længst muligt og opleve mest mulig livskvalitet.

Halsnæs Kommune Lærer til billedkunst i Halsnæs Musik- og Billedskole

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Musikskolen søger en dygtig, kreativ og engageret lærer inden for billedkunst. Vi søger en lærer, der har brede kompetencer inden for faget og samtidig har mod på at lave kortere forløb og projekter i eksempelvis dagtilbud og skoler.

Stillingen er på 6,5/37 timer pr. uge fordelt på undervisning, planlægning og andre arbejdsopgaver med mulighed for flere timer på længere sigt. Stillingen ønskes besat pr. 1/9-2022 eller snarest derefter.

Dine primære opgaver vil være at undervise i billedkunst i Frederiksværk by og samtidig være aktiv i forhold til at udvikle skolens tilbud i samarbejde med skolens øvrige undervisere.

Halsnæs Kommune Dirigent til voksenkor i Halsnæs Musik- og Billedskole

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Musikskolen søger en engageret dirigent til vores voksenkor, som p.t. rummer ca. 20 voksne korsangere. Korets repertoire er blandet (fx vise, rytmisk, klassisk) og koret synger mest 3-stemmigt (SAB). Koret afholder koncerter flere gange om året i lokalområdet, som du naturligvis bliver en del af.

Vi ønsker en dirigent, der har de rette erfaringer og kompetencer inden for faget. Stillingen er på 4,75/37 timer pr. uge fordelt på 2 timers korprøve, planlægning og møder. Stillingen ønskes besat pr. 1/9-2022 eller snarest derefter.

Dine primære opgaver vil være at dirigere vores voksenkor. Vi hører dog meget gerne om andre kompetencer og erfaringer, som kunne være relevante for os. Undervisningskompetencer i andre fag er en fordel, men det er ingen forudsætning for at søge stillingen.

Halsnæs Kommune Lærer til rytmik og førskolehold i Halsnæs Musik- og Billedskole

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Musikskolen søger en dygtig, kreativ og engageret lærer inden for holdundervisning af vores yngste elever.

P.t. tilbyder vi bl.a. babymus- og minimus-hold, ligesom vi også laver forløb i vuggestuer og børnehaver. Vi ønsker en lærer, der har brede kompetencer inden for faget og samtidig har lyst til at udvikle og udvide området. Stillingen er på 20/37 timer pr. uge fordelt på undervisning, planlægning og andre arbejdsopgaver med mulighed for flere timer på længere sigt. Stillingen ønskes besat pr. 1/9-2022 eller snarest derefter.

Dine primære opgaver vil være at undervise de yngste elever i musikskolen i små hold. Vi hører dog meget gerne om andre kompetencer og erfaringer, som kunne være relevante for os.

Gem
Halsnæs Kommune Social- og sundhedsassistentelever 2022-2023

Halsnæs Kommune

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at spille en central rolle, således at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. Du kommer til at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde med grundlæggende pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velværdsteknologi. Det kan både være i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Uanset om du arbejder med ældre, syge eller handicappede, er du nøglepersonen, der skal være med og motivere, koordinere og udføre opgaver inden for den grundlæggende pleje og rehabilitering.

Gem
Halsnæs Kommune Social- og sundhedshjælperelev 2022-2023

Halsnæs Kommune

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 3 årlige optag. I januar, august og oktober.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Om uddannelsen:

 • Tager 1 år og 2 måneder, eller kortere tid afhængig af dine forudsætninger
 • Veksler mellem skole og praktik
 • Du er sikret en praktikplads på et af Halsnæs Kommunes plejecentre samt i hjemmeplejen
Halsnæs Kommune Pædagog med interesse for udvikling af mellemformer til børnehaveteamet i Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi har fået mulighed for at ansætte endnu en ambitiøs pædagog med interesse for udvikling af mellemformer til vores børnehaveteam i Børnehuset Kregme (33-37 timer)

I vores Børnehus kan vi tilbyde dig

 • fagligt funderede og engagerede kolleger at indgå i refleksivt samarbejde med
 • høj grad af indflydelse på den pædagogiske praksis og frihed under ansvar
 • plads til at udvikle pædagogisk praksis med afsæt i børnegruppen

Vi er et Børnehus, som er inspireret af NEST-principper, og som søger at skabe mulighed for alle børns udvikling, trivsel, læring og dannelse – vi er godt på vej og klar på fortsat at udvikle og lære mere.

Halsnæs Kommune To engagerede og initiativrige pædagogiske assistenter/medhjælpere til Børnehuset Kregme

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi har fået mulighed for at ansætte to engagerede og initiativrige pædagogiske assister/medhjælpere (25-30 timer) til børnehaveteam eller vuggestueteam i Børnehuset Kregme.

I vores Børnehus kan vi tilbyde dig

 • Fagligt funderede og engagerede kolleger at indgå i refleksivt samarbejde med.
 • Er du til udeliv og bål? Er du optaget af sproglig udvikling? Eller interesserer du dig for musik og bevægelseslege? Her er der plads til at udfolde gode ideer med afsæt i børnegruppen og i samarbejde med dine kolleger.
 • Mulighed for indflydelse på hverdagens pædagogiske praksis – vi er nysgerrige på dine overvejelser.
Halsnæs Kommune Børnehuset Kregme søger en engageret ernæringsassistent/kok 32-37 timer til nyt team i køkkenet

Halsnæs Kommune

Vær med til at skabe energikilden til børns udvikling!

Vi forventer, at du som er ernæringsassistent/kok i Børnehusets køkken

 • Har et hjerte, som banker for at lave varieret, smagfuldt og spændende mad til børn og voksne
 • Brænder for bæredygtig, årstidsbestemt og klimavenlig mad og kan holde fast i vores sølvmærke i økologi
 • Mestrer et godt samarbejde med det pædagogiske personale om husets madkultur

Vi er en super engageret personalegruppe, som brænder for at skabe gode rammer for børns udvikling i samarbejde med engagerede folk i køkkenet. Vi glæder os til at inddrage dig i processerne og er spændte på, hvad du kan byde ind med til Børnehuset Kregmes kultur.

Halsnæs Kommune Børnehuset Kregme søger en engageret køkkenmedhjælper 20-25 timer til nyt team i køkkenet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Mad med stil, gi'r børn med smil!

Vi forventer, at du som køkkenmedhjælper i Børnehusets køkken

 • Har et hjerte, som banker for at lave varieret, smagfuldt og spændende mad til børn og voksne
 • Brænder for bæredygtig, årstidsbestemt og klimavenlig mad og kan holde fast i vores sølvmærke i økologi
 • Giver mulighed for at inddrage børnene i køkkenet for at styrke børns mad-mod og glæde ved god mad

Vi er en super engageret personalegruppe, som brænder for at skabe gode rammer for børns udvikling i samarbejde med engagerede folk i køkkenet. Vi glæder os til at inddrage dig i processerne og er spændte på, hvad du kan byde ind med til Børnehuset Kregmes kultur.

Halsnæs Kommune Frederiksværk Børnehus søger kostfaglig eneansvarlig

Halsnæs Kommune

Frederiksværk Børnehus er en integreret daginstitution beliggende midt i centrum af Frederiksværk lige op ad det skønne Krudtværksområde tæt på kanalen. Vi er en stor institution bygget i 2012 med masser af plads både inde og ude.

Vi tilbyder et spændende børnehus bestående af 50 vuggestuepladser, 72 børnehavepladser samt inklusions- og behandlingspladser, hvor der arbejdes inkluderende i den pædagogiske dagligdag.

Vi tilbyder

 • Ansvar og frihed til at styre og drive køkkenet, sammen med dit køkkenteam
 • Et funktionelt og nyere produktionskøkken
 • Tre kollegaer i køkkenet, 1 elev og 2 i flexjob.
Halsnæs Kommune Er du social- og sundhedsassistent og samtidig frisk om natten - så se her

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi har fokus på faglighed, hvorfor vi søger dig der er uddannet social- og sundhedsassistent til fast nattevagt. Dig der gerne vil gøre en forskel og har fokus på rehabilitering. Dig der arbejder selvstændigt, og samtidig også har et tæt samarbejde med dine kollegaer.

Hos os får du mulighed for at

 • Nyde den skønne natur i løbet af natten, og se solen stå op i de tidlige morgentimer.
 • Være med i vores kulturforandringsforløb. Vi er i gang med et 3-årigt forløb – Vækstkultur – der skal højne samarbejdet på tværs i Hjemmeplejen.
 • Dygtiggøre dig - vi tilbyder nemlig akutkursus til alle social-og sundhedsassistenter, hvor fokus ligger på vurdering af den akut dårlige borger samt på flere instrumentelle færdigheder.
Halsnæs Kommune Rådgiver til det specialiserede voksenområde

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for arbejdet med unge og voksne med funktionsnedsættelser og sociale udfordringer?

En af vores gode kollegaer venter sig og går på barsel i midten af oktober. Vi søger derfor en vikar til at hjælpe os under hendes barsel det næste års tid, med eventuel mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Du vil få ansvaret for en sagstamme med omkring 45 sager (unikke cpr.nr.). Vi bestræber os på, at samle borgers sager hos én rådgiver, så borger ikke skal navigere og koordinere iblandt flere. Derfor vil du beskæftige dig med §§ 85, 97, 98, 102, 103, 104, 105, 107, 108, 109 og 110 i serviceloven, § 105 i almenboligloven samt værgemål og magtanvendelser.

Dine primære opgaver vil være ,at vejlede, udrede via VUM og træffe afgørelse, evt. med forudgående indstilling til visitationsudvalget. Derudover vil du løbende skulle følge op på dine sager, så borgerne sikres den nødvendige og rette hjælp og indsats.

Halsnæs Kommune Fast weekendarbejde og ferieafløsning til Hundested Plejecenter, plejebolig område Fjordnæs

Halsnæs Kommune, Hundested

Overvejer du en fremtid indenfor sundhedsfaget, så er der mulighed for at prøve kræfter med det hos os. Vi har brug for stabile og dygtige medarbejdere til at arbejde hver 2. weekend og afløservagter i dag- og aftenvagter.

Som medarbejder på Fjordnæs bliver du en del af en kompetent og stabil medarbejdergruppe. Vores beboere spænder fra de lidt yngre til den ældre borger, og de har ofte sygdomme relateret til hjerte-kresløb/lunger/bevægeapparat og diabetes, og ofte flere sygdomme ad gangen.

Opgaverne består bl.a. af personlig pleje, anretning og servering af mad, oprydning på stuer og fællesarealer, tøjvask, kontakt med pårørende, dokumentation afhængig af kompetencer, og samvær med og omsorg for vores borgere. Du bliver selvfølgelig grundigt introduceret til alle opgaver.

Halsnæs Kommune Er du vores nye sygeplejerske på de midlertidige døgnpladser?

Halsnæs Kommune, Hundested

Brænder du for varierende og ofte akutte og komplekse arbejdsopgaver, som løses i et tæt og tillidsfuldt samarbejde? Trives du med et stort patientflow og sætter en ære i høj faglighed? Vil du at være en del af og bidrage til det gode samarbejde med kolleger, samarbejdspartnere, pårørende og ikke mindst patienter? - Så skal du søge en stilling hos os.

Kære sygeplejerske

Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, hvis du søger nye spændende udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling – så kom til os.

Vi tilrettelægger din intro efter dine kompetencer, så du hurtigt bliver en del af vores fantastiske team.

Vi er en afdeling med 19 pladser, hvoraf de tre er akut-pladser. Vi varetager forskellige forløb, f.eks. genoptræning, palliation og vurdering af fremtidig hjælp eller bolig.

Halsnæs Kommune Sygeplejerske med speciale i demens til Rosen

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Rosen, et midlertidigt døgnafsnit for demente, søger en sygeplejerske med demensuddannelse og erfaring med dementramte mennesker i en ustabil fase.

Du skal sikre, vi går samme vej for borgeren, sikre den gode dokumentation og have kontakt til relevante samarbejdspartnere.

Vores opgave er at sikre den bedste behandling for den demente, drage omsorg for familien, der ofte er i krise, og sikre et værdigt liv for den demente i fremtiden.

Rosen er et hus med 5 midlertidige døgnpladser. De dementramte mennesker kommer i den akutte fase og har brug for hurtig indsats/handleplan, da de ofte kommer med en udadreagerende adfærd.

Halsnæs Kommune Social- og sundhedsassistent til Solhjem

Halsnæs Kommune, Melby

Er du SSA, og vil du være med på den udviklingsbølge, som Solhjem er på, for at skabe mest mulig trivsel for beboerne på Solhjem?

Solhjem er et lille lokalt plejehjem, tæt på naturen med strand og skov lige i nærheden, og hvor der er fokus på samarbejde og dialog med lokalsamfundet til glæde for alle. Vi arbejder meget med natur, frisk luft og bevægelse i den omsorg og pleje, som beboerne får tilbudt.

På Solhjem er vi en gruppe af dedikerede, omsorgsfulde og fagligt dygtige medarbejdere med mange forskellige baggrunde, som hver dag går ind ad døren for at være med til at skabe den bedst mulige hverdag for beboerne på Solhjem.

Da en medarbejder nu er nået dertil, hvor det tid til at nyde sit otium, søger vi en enkelt SSA-kollega, som vil være med til at videreudvikle Solhjem til et endnu bedre sted at bo og leve for beboerne, samt en attraktiv arbejdsplads, hvor alle medarbejdere bidrager til det gode arbejdsmiljø.