10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
N1 A/S

Junior Optimization Consultant

Esbjerg N

Studerer du på en videregående uddannelse og ønsker at bidrage til effektiv drift og optimering?

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Dataudtræk og dataanalyse
  • Feltarbejde (forventet 50% af tiden) for at se udfordringerne med egne øjne

Forventet arbejdstid er 15 timer ugentligt, hvor der også vil blive taget højde for dine kommende eksamener mv.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

People Consultant

Esbjerg eller Silkeborg

Vi tilbyder en nyoprettet stilling, hvor du kan gøre en forskel og bidrage til vores fælles succes med at skabe en fantastisk arbejdsplads.

Som vores nye kollega vil du blive en del af en organisation, hvor dine ideer og din indsats bliver værdsat og hvor du får reel indflydelse. Du vil arbejde i et miljø, der værdsætter udvikling, og hvor du kan vokse både personligt og professionelt.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

People Partner

Esbjerg N

I denne nyoprettede stilling får du en unik mulighed for at kombinere din faglige ekspertise med en dybt meningsfuld mission – at elektrificere vores samfund og dermed understøtte den grønne omstilling af Danmark.

Du vil arbejde i en dynamisk virksomhed, der går forrest i markedet, når det handler om at drive elnettet mest kundeorienteret, bæredygtigt og nytænkende. Du vil opleve, at dine daglige opgaver har en positiv indvirkning på både virksomheden og vores omverden.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Assistent til PA – Vær tæt på Elnetskabet N1's ledelse og vær' en del af den grønne omstilling

Esbjerg N

Kan du skabe struktur, og er du dygtig til at planlægge og realisere? Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med en bred samarbejdsflade på tværs af N1.

Du får frihed og udfoldelsesmuligheder, og vi forventer engagement og godt samarbejde.

Din baggrund er ikke afgørende, da det for os er vigtigt, at vi får en person ind, der virkelig brænder for at gøre en forskel og få dagen til at flyde problemfrit.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Proceskonsulent – vær med til at skabe resultater med kunden i fokus

Esbjerg N

Vi vil være de bedste i branchen til at drifte og udbygge elnet. Gennem et stærkt kundefokus, effektive processer og løbende forbedringer arbejder vi med optimeringer på tværs af forretningen. Vil du med på denne rejse, så tøv ikke med at søge, vi har brug for dig nu!

Du får til opgave at sikre, at proceskonceptet lever og understøtter forretningen, så Elnetselskabet N1’s procespotentiale udnyttes og gevinsterne realiseres. Dit fokus vil være på optimeringer og løbende forbedring af vores tværgående processer og et godt samarbejde på tværs i vores værdikæder.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Eltekniker Sønderjylland - Grib multimeteret og bliv en del af Elnetselskabet N1's dynamiske hold

Som en del af vores hold på over 25 kvalificerede fagfolk, vil du opleve en hverdag, hvor samarbejde, engagement og holdånd danner en stærk strøm af fællesskab og professionalisme.

Som en central del af teamet, vil du handle med præcision og sikkerhed for at etablere nye anlæg, vedligeholde eksisterende infrastruktur og reagere på driftsfejl. Du vil også på sigt indgå i vagtordningen og afhjælpe driftsfejl i forsyningsområdet.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Administrativ Supporter til Fleet Management & Optimering

Esbjerg N

Hvis du trives med at finde nye løsninger på daglige udfordringer, har erfaring med administrative opgaver, kendskab til fleet management, og kan bidrage med innovative ideer, er denne stilling perfekt for dig!

Du bliver en nøgleperson i håndteringen af vores bilflåde, som er i gang med en overgang til el-biler. Dit hovedfokus vil være at sikre driften af de daglige arbejdsopgaver håndteres effektivt, samt at bidrage til at optimere vores interne processer gennem automatisering og digitalisering.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Driftsingeniør - få en nøglerolle i forbindelse med håndtering af vores elnet

Støvring eller Esbjerg N

Er du klar til at blive en central brik i maskinrummet af elforsyningen? Vi søger en driftsingeniør, der brænder for at dykke ned i strømmens verden og har et skarpt øje for de dynamikker, der driver vores elnet.

Med en nøglerolle i vedligeholdelse og drift får du chancen for at forme fremtiden med innovative digitale løsninger. Bliv en del af vores energifyldte team, hvor dit digitale mindset vil omsætte spænding til virkelighed!

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Data Scientist - Form Fremtidens Elnet med Dataanalyse

Silkeborg eller Esbjerg N

Brænder du for at skabe synlig værdi og nye muligheder gennem data og AI, der kan gøre en forskel i hverdagen og på den lange bane for både kunder, forretning og samfund? Kan du gå foran i arbejdet og udviklingen med fx Databricks og andre cloud-platforme samt skabe resultater og værdi i praksis?

Som Data Scientist bliver din vigtigste opgave at se, omsætte, modellere og anvende data/AI til nye forretningsmuligheder og services.

N1 A/S
Gem
N1 A/S

Project Manager med El-teknisk Finesse: Styr Energiprojekter mod en Grønnere Fremtid!

Silkeborg eller Esbjerg N

Er du klar til at navigere gennem projekter og sikre en grøn fremtid? Hos os får du ansvaret for at styre vores el-tekniske anlægsprojekter, hvor du igennem tæt sammenspil med faglige dygtige kolleger får du friheden til at skabe resultater, mens du udvikler dig både personligt og professionelt.

Som vores nye Project Manager får du ansvaret for at projektere og styre vores projekter i mål – både i forhold til budget, kvalitet og tidsramme. Vores projekter varierer i både størrelse og karakter.

N1 A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV