7 job matcher din søgning 7 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

N1 A/S Strategikonsulent – kom helt tæt på det strategiske arbejde i N1

N1 A/S, Esbjerg

Drives du af at gøre en forskel for samfundet og den grønne omstilling, og har du interesse for strategiudvikling og ledelsessupportering?

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver at:

  • Supportere med udarbejdelsen af beslutningsoplæg og andet præsentationsmateriale til både N1’s ledelse og til bestyrelsen
  • Supportere med facilitering af strategiworkshops samt sikre, at ejerskabet og eksekveringen af strategien forankres godt i organisationen
  • Drive rapportering af fremdriften på strategien til topledelsen og bestyrelsen
N1 A/S
N1 A/S Projektleder – vær med til at gøre den grønne omstilling mulig

N1 A/S, Silkeborg

I N1 arbejder vi benhårdt for at virkeliggøre den grønne omstilling gennem den rette udbygning og reinvestering af vores elnet. Det er en stor opgave, som ligger foran os, og derfor har vi brug for ekstra hænder til at løfte opgaven. Vil du med på rejsen som vores nye projektleder? 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Håndtering af ny-tilslutninger fra el-installatører.
  • Med fokus på den grønne omstilling – sikre udvidelser i nettet og tilslutning af store ladestandere.
  • Projektering og dimensionering af 0,4-20 kV-nettet.
N1 A/S
Gem
N1 A/S Eltekniker – vær med til at bygge og renovere 20-0,4 kV-anlæg

N1 A/S

N1 er Danmarks andenstørste elforsyningsselskab, og vi ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber. Vi løser som team mange spændende udfordringer og opgaver i elnettet. Derfor søger vi en fagligt robust elektriker, der har lyst til at bygge og renovere 20-0,4kV-elforsyningsnettet i N1’s forsyningsområde.

Du vil til en start blive tilknyttet en erfaren kollega, som vil være din daglige sparringspartner.

Du vil til dagligt køre ud fra din bopæl til dine opgaver, som vil være i den nordjyske del af vores forsyningsområde, ligesom du vil have en høj grad af frihed til at udføre dine opgaver.

N1 A/S
N1 A/S Manager Key Account Management – bliv ansvarlig for den gode relation med vores kunder og samarbejdspartnere

N1 A/S, Støvring eller Esbjerg

Du bliver leder for en afdeling med otte specialiserede og engagerede medarbejdere, som har en stor teknisk forståelse af elnettet og kundernes behov.

Vi tænker hele tiden i nye baner på, hvordan vi finder de bedste løsninger for kunderne. Fra den dag du træder ind på kontoret, kan du mærke den gode samarbejdskultur.

Vi sætter fællesskabet og samarbejdet højt, også i den dynamiske ledergruppe, som du bliver en del af. Samtidig er din personlig og faglig udvikling i højsædet.

N1 A/S
N1 A/S Højspændingsspecialist – bring dine kompetencer i spil og vær med til at styrke vores viden indenfor højspændingsmåling

N1 A/S, Esbjerg

Elforsyningsbranchen er i en rivende udvikling med elektrificering og den grønne omstilling, og vi kigger ind i en fremtid, hvor vi skal opgradere vores færdigheder inden for højspændingsmåling.

Rammer det lige ind i dit interesseområde, og er du motiveret af at dele ud af din viden, er det her måske en rejse, du skal med på.

Du bliver en del af et professionelt fagligt team, der hylder høj faglighed og kvalitet. I afdelingen sidder vi i dag 27 kolleger med baggrunde indenfor elinstallatører, systemoperatører og specialister, som værdsætter den gode dialog og fællesskabet.

N1 A/S
N1 A/S Studentermedhjælper – kom helt tæt på Netselskabet N1´s øverste ledelse

N1 A/S, Esbjerg

Kan du lide at koordinere, planlægge og realisere – også når der er fart på? Så har vi studenterjobbet til dig!

Når du lukker computeren ned efter en god arbejdsdag, hvor du har ydet en best-in-class-support til vores øverste ledelse i N1, vil din dag have indeholdt opgaver såsom:

  • Læse korrektur og udarbejde præsentationer til dialogmøder og ledersamlinger.
  • Planlægge og afholde introduktionsdage for nye kollegaer i N1.
  • Indsamling af data til vores halvårlige arbejdsglædemålinger.
  • Assistere med praktikken omkring forplejning og teknik på dialogmøder og ledersamlinger.
N1 A/S
Gem
N1 A/S Entreprenør som bidrager til drift og vedligehold af 60 kV-luftledninger

N1 A/S

Vil du med på holdet og arbejde med drift og vedligeholdelse af N1s ca. 2400 km 60 kV-luftledninger – og trives du med en hverdag i det fri, hvor du arbejder med luftledninger, kraner, lastvogne og traktorer?

Du bliver en del af Drift & Vedligehold 60 kV, der består af to fagligt stærke teams på i alt 34 udekørende teknikere.

I samarbejde med afdelingens faglige specialister sikrer I, at N1’s 60 kV-anlæg fra grænsen i syd til Børglum i nord konstant forsyner N1’s ca. 800.000 kunder med strøm.

N1 A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV