325 jobannoncer matcher din søgning 325 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Hovedstaden

Klinisk farmaceut, med hjertet for patientsikkerhed til Region Hovedstadens Apotek, Amager og Hvidovre Hospital

København S

Har du lyst til at være tæt på patienterne, og hver dag arbejde med at sætte deres sikkerhed og tryghed først, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en farmaceut til et 1-årigt vikariat til Amager Hospital som i samarbejde med en erfaren gruppe af farmakonomer og farmaceuter ønsker at gøre en forskel for patienter indlagt på Amager og Hvidovre Hospital.

Du vil sammen med dine kollegaer have ansvaret for at sengeafdelingerne og ambulatorierne på Amager Hospital har medicin tilgængeligt til at behandle patienterne.

Region Hovedstaden
Mercuri Urval søger for Region Hovedstaden
Gem
Mercuri Urval

Talentfuld økonom til store budgetter

Hillerød

Vi søger en analytisk stærk økonom, der kan understøtte sundhedsvæsenets prioriteringer og samarbejde med de centrale ledere i regionens hovedkvarter

Som konsulent i budgetenheden vil du både arbejde med strategiske sager til koncerndirektionen og regionsrådet samt med konkret økonomiarbejde såsom udarbejdelse af prognoser og indlæsning af budgetter.

Du bliver kontaktperson (økonomipartner) for et eller flere af regionens centre. Her er du bindeleddet mellem centret og regionsrådet, og du skal derfor skabe et tæt partnerskab med centrets ledelse og overblik over, om de økonomiske rammer overholdes. Og finde løsninger, hvis de ikke gør.

Mercuri Urval
Region Hovedstaden

Akademiker til alsidig QC-afdeling

Herlev

Har du en akademisk kemisk eller mikrobiologisk uddannelse? Kan du se charmen i at veksle mellem dage med varierede driftsopgaver og fokuserede dage med projektopgaver? Og ønsker du et job med flextid og god work-life-balance?

Du vil blive tilknyttet QC-laboratoriet, hvor dagligdagen er præget af vores nære kontakt til apotekets produktion. Du kan forvente at blive involveret i både driftsopgaver og projektopgaver. Driftsopgaverne vil bl.a. være godkendelse af analyser, trouble-shooting på analyser eller udstyr, afvigelseshåndtering og OOS-undersøgelser. En projektopgave kan fx være implementering af nyt udstyr, nye analyser, ny software eller en metodevalidering.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

Talentfuld økonom til store budgetter

Hillerød

Vi søger en analytisk stærk økonom, der kan understøtte sundhedsvæsenets prioriteringer og samarbejde med de centrale ledere i regionens hovedkvarter.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Foretage løbende økonomiopfølgning for centret
  • Levere bidrag til regionens fire årlige økonomirapporter
  • Kvalificere komplekse økonomisager til regionens øverste ledelse
Koncerncentre
Region Hovedstaden

Specialkonsulent til hospitalsbyggerier

Hillerød

Vi søger en samarbejdsstærk økonom, der kan holde snor i de store hospitalsbyggerier og dermed facilitere regionens væsentligste anlægsprioriteringer.

Du bliver regionens centrale tovholder på et af de store hospitalsbyggerier og skal sikre overblik over, i hvilket omfang de økonomiske rammer overholdes. Og finde løsninger, hvis de ikke gør.

Herunder:

  • Kvartalsvis rapportering på økonomi og tid til direktion og regionsråd
  • Sparring med byggeprojektets økonomer og ledere
  • Være bindeled mellem byggeri og regionens topledelse
Region Hovedstaden
Koncerncentre

Lagermedarbejder til Region Hovedstadens centrale lager – aftenhold eller nathold

Glostrup

Vil du arbejde på Regionslageret i Region Hovedstaden?

Regionslageret består af ca. 45 faste medarbejdere, fordelt på dag, aften og nathold. Holdene er opdelt i 3 teams:

  • Varemodtagelse – daghold (der er tre varemodtagelser fordelt på to adresser (i Glostrup og Brøndby).
  • Sterilpluk, alm. pluk og forsendelse på daghold
  • Sterilpluk, alm. pluk og forsendelse på aftenhold og nathold

Lagerets driftsmål er sikkerhed, levering til tiden i rette kvalitet og effektivitet. Du vil indgå i Pluk og forsendelsesteamet på aften eller natholdet.

Koncerncentre
Mercuri Urval søger for Region Hovedstaden
Gem
Mercuri Urval

Specialkonsulent til hospitalsbyggerier

Hillerød

Vi søger en samarbejdsstærk økonom, der kan holde snor i de store hospitalsbyggerier og dermed facilitere regionens væsentligste anlægsprioriteringer

Sundhedsvæsenet er under modernisering med nye hospitalsbyggerier og investeringer i milliardklassen. Sammen med demografiudviklingen sætter det sundhedsvæsenets økonomi under pres. Prioriteringen af de helt økonomitunge byggerier er vigtigere end nogensinde.

Du bliver regionens centrale tovholder på et af de store hospitalsbyggerier og skal sikre overblik over, i hvilket omfang de økonomiske rammer overholdes. Og finde løsninger, hvis de ikke gør.

Mercuri Urval
Koncerncentre

Elektriker til Center for Ejendomme

Frederiksberg, Hellerup og København NV

Ønsker du et spændende job, hvor du får behov for at bruge din el tekniske viden og arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Afdelingen Drift og Teknik 2 i Center For Ejendomme søger en engageret elektriker med omfattende indsigt i el teknik og flair for god service til at servicere Bispebjerg, Frederiksberg og Gentofte hospitalers elinstallationer.

Som elektriker får du en vigtig rolle for den daglige drift, idet du skal sikre hospitalernes elinstallationer gennem planlagt vedligeholdelse, samt håndtering af akutte nedbrud.

Koncerncentre
Den Sociale Virksomhed

Er du en nærværende pædagog eller har socialfaglig erfaring bør du tjekke disse stillinger ud på Rønnegård!

Gørløse

Rønnegård er et højt specialiseret tilbud for voksne med udviklingshæmning i kombination med psykiatriske diagnoser. Beboerne har mange forskellige udfordringer, som fordrer kendskab til forskellige faglige metoder og tilgange.

Vi vægter et godt og trygt arbejdsmiljø hvor vi tør give og modtage kollegial sparring i forhold til beboerne.

Den Sociale Virksomhed
Region Hovedstaden

Farmakonomer til Klinisk Farmaci på Region Hovedstadens Apotek, Nordsjællands Hospital i Hillerød

Hillerød

Brænder du for at gøre en forskel for den enkelte patient som en del af det kliniske arbejde, og vil du bidrage til udviklingen af medicinservice og medicinmanagement på Nordsjællands Hospital?

Dine opgaver vil primært være medicinservice, dispensere og administrere medicin til patienter, og at udføre medicinudskrivelsessamtaler med patienter.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

Akutberedskabet søger erfarne paramedicinere til Akutbil og funktioner på AMK-Vagtcentralen

Ballerup

At være ansat i Akutberedskabet er noget helt specielt, og god trivsel blandt vores medarbejdere og udvikling af fagligheden er centralt i vores daglige virke.

Vi lægger stor vægt på hensynet til den enkelte medarbejder, da vi er overbeviste om at det smitter af i mødet med borgerne. Trivsel ligger os i det hele taget meget på sinde og særligt planlægningen af arbejdstiden, ligger erfaringsmæssigt meget højt på prioriteringslisten når det kommer til trivsel blandt ambulancepersonalet.

Region Hovedstaden
Den Sociale Virksomhed

Er høj faglighed, gode ressourcer, supervision og et tværprofessionelt samarbejde noget for dig, så læs videre

Kastrup

Kamager søger 2 pædagogmedhjælpere 30-32 timer om ugen, med mulighed for løbende at få flere timer.

Kamager er et velfungerende botilbud for 40 voksne beboere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, som f.eks. autismespektrumforstyrrelser, epilepsi, Downs syndrom, cerebral parese og demens.

Du får mulighed for at medvirke til at udvikle og tilpasse den faglige tilgang til hver enkelt beboer, så vi kan levere en specialiseret indsats.

Den Sociale Virksomhed
Den Sociale Virksomhed

Social- og sundhedsassistent med interesse for specialpædagogisk arbejde og hvor der er tid til omsorg og daglige grin

Kastrup

Kamager er et botilbud for 40 beboere i alderen 18-78 alle med udviklingshæmning.

Vi søger en nysgerrig kollega med et positivt sind og evnen til at prioritere og bevare overblikket.

Vi tilbyder en arbejdsplads med store faglige ressourcer, et godt samarbejdsklima, store faglige- og personlige udviklingsmuligheder.

Som medarbejder på Kamager skal du yde hjælp til alle funktioner omkring personlig pleje og hygiejne, måltider, lettere rengøring, ledsage ved indkøb, administration af beboernes økonomi, samt deltagelse i aktiviteter.

Du vil få ansvaret for medicinhåndtering, herunder bestilling, dosering samt registrering i Nexus. Koordinering og kontakt med læge(r), hospitaler, tandlæger med mere.

Den Sociale Virksomhed
Region Hovedstaden

Kamager søger tilkaldevikarer med faste weekender

Kastrup

Kamager er et velfungerende botilbud for 40 voksne beboere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, som f.eks. autismespektrum forstyrrelser, epilepsi, Downs syndrom, cerebral parese og demens.

Du får mulighed for at medvirke til at udvikle og tilpasse den faglige tilgang til hver enkelt beboer, så vi kan levere en specialiseret indsats.

Vi insisterer på fleksibilitet og samarbejde og har derfor en særlig måde at tilrettelægge vores arbejdstider og tjenesteplanen på. Du får derfor stor indflydelse på din arbejdsplan.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

Erfaren arbejdsmiljøkonsulent til at understøtte arbejdsmiljøarbejdet på Psykiatrisk Center Ballerup

Brænder du for arbejdsmiljøarbejdet og har du lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø i Danmarks største psykiatri?

Som arbejdsmiljøkonsulent skal du bidrage til arbejdet med at sikre høj sikkerhed og trivsel blandt medarbejderne, fremme et godt arbejdsmiljø og integrere arbejdsmiljø­tænkning i det daglige arbejde.

Du skal under­støtte centrets arbejdsmiljøindsatser – både på organisatorisk og opera­tionelt niveau. Det sker i samarbejde med centerledelsen, arbejdsmiljøgrupperne og MED-udvalg. Vores strategiske fokusområder i 2024 er styrkelse af sikkerhed og tryghed, høje følelsesmæssige krav samt stor arbejdsmænge og tidspres.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

IT Platforms Engineer, der vil arbejde med at kode in­fra­struk­tu­ren

København Ø

Vær med til at udvikle og præge fremtidens IT-løsninger, på en af Danmarks største offentlige IT-arbejdspladser, gennem anvendelsen af automatisering.

For at kunne tilbyde de mest moderne teknologiske løsninger til vores sundhedsvæsen, er vi i Region Hovedstaden i gang med at udvikle os yderligere – og vi vil have dig med ombord.

Vi søger en ny kollega til en rolle som IT Platforms Engineer i vores enhed, der vedligeholder og udvikler regionens IT-infrastruktur.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

GDP-specialist med pharmabaggrund til Region Hovedstadens Apotek

Herlev

Tror du på, at høj kvalitet kommer af gode og kvalitetsbevidste medarbejdere, god ledelse og et velfungerende kvalitetsstyrings-system? Brænder du for at arbejde med lægemiddelfaglige opgaver?

Høj kvalitet af vores ydelser er en ledetråd i det daglige. For kontinuerligt at holde fokus på kvalitetsstyringen er dette arbejde knyttet til stillingen som GDP-kvalitetsansvarlig, der får følgende hovedarbejdsområder:

  • Du er ansvarlig for det GDP-faglige område, inden for rammerne af Region Hovedstadens Apoteks kvalitetsstyringssystem, med reference til afdelingsledelsen i vores distributionsafdeling
  • Du er samarbejdspartner i det daglige arbejde mellem Logistik og Kvalitetsafdelingen og indgår tillige i Apotekets selvinspektionsgruppe
Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

Beredskabschef til ny tværgående beredskabsenhed

Ballerup

Er du en dygtig leder gerne med erfaring indenfor beredskab og sikkerhed, der motiveres af konstruktivt samarbejde? Det ændrede trusselsbillede og sikkerhedsmæssige situation stiller nye krav til beredskabsarbejdet i Region Hovedstaden.

Forsvarsakademiets Center for Samfundssikkerhed vurderer, at ”offentlige organisationer og i særdeleshed sundhedsvæsnet er komplekse, som gør, at det er vanskeligt at analysere aktuelle krisesituationer til bunds og forberede sig på alle mulige scenarier ved det enkelte hospital eller center”.

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden

Ko­or­di­na­tor til sektionen Core In­fra­struk­tur­p­lat­for­me i Center for IT og Me­di­co­tek­no­lo­gi

København Ø

Rollen indebærer at koordinere opgaverne i et fagligt stærkt team, hvor det er vigtigt, at alle i teamet er motiveret til at levere deres bedste. Derfor er det nødvendigt, at du kan formidle mål og retningslinjer samt coache de enkelte medarbejdere.

Samtidig skal du også sørge for koordinering og prioritering af opgaver, sikre at deadlines nås og at opgaver har de rette ressourcer.

Som vores nye koordinator vil du spille en nøglerolle i vores bestræbelser på at forbedre og opretholde vores IT-infrastruktur.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

Gartner til Frederiksberg Hospital

Frederiksberg

Vil du være med i vores nye gartnerteam, som sætter kunden i centrum på hospitalerne?

Gartneren vi søger, vil primært drifte Frederiksberg Hospital, samt andre områder som skal sikre at vores udearealer lever op til plejeplanens standard.

Din opgave bliver først og fremmest, at stå i spidsen for driften af det grønne område på Frederiksberg Hospital i sæson 2024. Dine opgaver vil blive alt fra beskæring, lugning, kantskæring, græsslåning, gødskning, opretning af belægning, optælling/registrering samt plantning af planter i efteråret m.m.

Koncerncentre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV