297 jobannoncer matcher din søgning 297 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Hovedstaden

Postdoctoral researcher in eating disorders

Ballerup

Do you wish to pursue research in a clinical research, multidisciplinary, international environment?

You will contribute to an international grant focusing on the overlap (shared development, shared risk and shared phenotypes) between eating disorders and internalising disorders.

The project focuses on data from existing population-based studies, e.g. ALSPAC. The project is a collaboration between 3 centers in the US and CEDaR. You will have diverse tasks and responsibilities, incl. developing study protocols, data analysis, writing manuscripts etc. in collaboration with international collaborators and in-house staff.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

Dygtige medarbejdere til udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Hillerød

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden? Så vil vi gerne høre fra dig.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på udviklingen af nogle af de vigtigste dagsordener på sundhedsområdet.

Vi har i det daglige et stort ansvar for selv at tilrettelægge og prioritere den konkrete opgavevaretagelse, og der er gode muligheder for hjemmearbejde og fleksible arbejdstider.

Koncerncentre
Koncerncentre

Automatiktekniker til spændende stilling på Hvidovre Hospital, Center for Ejendomme

Hvidovre

Er du en dygtig automatiktekniker med god teknisk forståelse? Ønsker du at være en del af et dedikeret team på Hvidovre Hospital og bidrage til at sikre en problemfri drift af hospitalets tekniske systemer?

Du vil være en del af vores tekniske team, der er ansvarlig for at vedligeholde og optimere de automatiske systemer på hospitalet. Din ekspertise vil bidrage til at sikre en stabil og sikker drift af hospitalets kritiske infrastruktur. Du skal også kunne reagere i pludselige opståede situationer/nedbrud på operationsstuerne eller sterilcentralen, som sikrer den rigtige renhed af kirurgisk udstyr.

Koncerncentre
Nordsjællands Hospital

Madhåndværker søges til Nordsjællands Hospital FM Køkken & Kantine

Hillerød

Søg jobbet, hvis du brænder for at tilberede velsmagende mad med fokus på friske råvarer, det gode madhåndværk, økologi og kollegaskab.

Vi er et håndværkerkøkken, der prioriterer høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige kunder. Vi arbejder med madmod, og vores ambition er at tilberede velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer.

Madhåndværket bliver produceret i eget køkken, brødet fra eget bageri og pålægget fra egen slagter. Vi arbejder med bæredygtighed, udvikling med mindst 60 % økologi, nedbringelse af vores CO2 aftryk og 4 af FN´s verdensmål.

Nordsjællands Hospital
Region Hovedstaden

Beredskabsmanager til Region Hovedstadens Akutberedskab

Ballerup

Brænder du for beredskabsplanlægning, sektorsamarbejde og øvelsesafvikling? Vil du være med til at udvikle vores Beredskabsstab og sikre robust beredskabsplanlægning i Akutberedskabet?

Vi løber stærkt med mange og forskelligartede opgaver, der alle omhandler tværgående beredskabsarbejde, som afviger fra den daglige drift. Vi arbejder blandt andet med beredskabsplaner og actioncards samt øvelsesplanlægning og -afvikling.

Dine primære opgaver vil bl.a. være øvelsesvirksomhed, sparring til revision af beredskabsplaner samt rådgivning af afdelinger i beredskabsplanlægning.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

CTS/IBI tekniker til serviceopgaver på Rigshospitalet

København Ø

Vi tilbyder et job med alsidige opgaver på et hospital i rivende udvikling i samarbejde med kompetente kolleger og gode samarbejdspartnere.

Som medarbejder i Drift og Teknik kommer du til at spille en vigtig rolle i servicering og vedligeholdelse af eksisterende systemer for at sikre kontinuerlig drift af hospitalet.

Du vil blive del af en stab på ca. 110 medarbejdere, hvor høj faglighed og viden værdsættes, gode sparrings muligheder med kollegaer. En arbejdsplads hvor faglig personudvikling prioriteres højt, samt mulighed for at spille en aktiv rolle i selv at definere og skabe stillingen.

Koncerncentre
Koncerncentre

Studentermedhjælper søges til behandling af aktindsigtssager for Region Hovedstaden

Hillerød

Er du nysgerrig på hvordan det er at arbejde i en kommerciel indkøbsafdeling, der også skal sikre offentlighed i udbud og kontrakter?

Center for Økonomi, Koncernindkøb søger en studentermedhjælper 12 timer om ugen til behandling af aktindsigtssager. Du møder almindeligvis 2 dage om ugen.

Desuden omfatter opgaverne informationssøgning (kendelser og lovgivning) vedrørende særligt udbudsretlige og kontraktretlige emner, samt at assistere kollegerne med at sammensætte udbudsmateriale og evaluere tilbud.

Koncerncentre
Koncerncentre

Dedikeret rengøringsassistent til Center for Ejendomme

Hillerød eller København Ø

Ønsker du et spændende job som dedikeret rengøringsassistent i Region Hovedstadens Center for Ejendomme?

Arbejdsopgaver:

  • Morgen- og formiddagsrengøring af kontorer, fællesarealer, mødelokaler, toiletter og tekøkkener på enten Borgervænget 5, 2100 KBH Ø eller på Regionsgården i Hillerød.

Vi tilbyder bl.a. grundig oplæring, gode arbejds- og personaleforhold og en arbejdsplads med fokus på høj trivsel blandt medarbejderne.

Koncerncentre
Koncerncentre

Ambitiøs generalist søges til controllerteamet i Center for Sundhed

Hillerød

Hos os vil du få et job i et spændende og fagligt miljø med engagerede kolleger, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i forhold til drift, styring og udvikling af praksissektoren i Region Hovedstaden.

Generaliststillingen er forankret i enhedens controllerteam, hvor der følges op på ydernes (praktiserende læger, kiropraktorer, fysioterapeuter, psykologer, fodterapeuter, speciallæger) afregning af ydelser under de forskellige overenskomster i praksissektoren. I controllerteamet vil du blandt andet få til opgave at følge op på ydernes ydelsesmønster herunder analysere afregningsdata, indhente høringssvar fra såvel patienter som ydere og behandle disse sager.

Koncerncentre
Koncerncentre

Cykelbud til blodprøveafhentning

København S

Vi søger en rutineret, pålidelig og serviceminded chauffør-cykelbud til vores afhentningsordning i København som transporterer og leverer prøver m.m. mellem praktiserende læger og laboratorier i Region Hovedstaden.

Primært fra Amager hospital.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Daglig kørsel af faste planlagte ruter på primært cykel
  • Afhentning af prøver og udbringning af pakker til de praktiserende læger i Region Hovedstaden og efterfølgende aflevering af prøver til laboratorierne i regionen
  • Afvikling af ruterne efter opgaveliste på mobil
Koncerncentre
Region Hovedstaden

Sektionsleder til 1-1-2 AMK-Vagtcentralen

Ballerup

Klar til at tage styringen på vores nye og moderne AMK-Vagtcentral og være med til at holde Region Hovedstadens hjerte af akuthjælp i gang? Hos os redder vi ikke kun liv - vi gør det med stil!

Som sektionsleder på vores AMK-Vagtcentral vil du spille en afgørende rolle i ledelsen af vores dygtige team af sygeplejersker samt teamet for akut patienttransport og bidrage til udviklingen af vores præhospitale indsats. Din indsats vil være med til at sikre, at vi altid leverer den bedste service til borgerne i Region Hovedstaden.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

Er du klar til at arbejde sammen med os i en af Danmarks største regnskabsfunktioner og udarbejde regnskaber for vores hospitaler, virksomheder og centre i Region Hovedstaden?

Glostrup

Vi søger en medarbejder, der har erfaring med løsning af opgaver indenfor særligt debitor-, men også kreditor- og finansområdet i SAP.

Som medarbejder i Center for Økonomi, Koncernregnskab vil du møde mange typer af regnskabsopgaver fra fakturering og afstemning til controlling og analyse på tværs af sektioner og hospitaler.

Du bliver en del af en meget engageret, proaktiv og faglig stærk enhed i en højt specialiseret organisation, hvor der er mulighed for at præge jobbet og dagligdagen. Vi er en arbejdsplads med fokus på arbejdsmiljø og en god balance mellem arbejde og fritid.

Koncerncentre
Koncerncentre

Teknisk funderet og serviceminded kollega til 2. level IT-support

København Ø

Brænder du for værdiskabende IT-support og imødekommende service?

Som vores nye kollega bliver du en del af vores velfungerende 2nd level IT-support team. Her er du med til at sikre, at vores mange kollegaer på hospitalerne får effektiv og kompetent service og support.

Arbejdsstedet er Borgervænget 5, 2100 København Ø, men vi tilbyder også mulighed for at arbejde hjemmefra.

Koncerncentre
Koncerncentre

Datavarehusudvikler på sundhedsdata til gavn for hospitalerne

København Ø

Som datavarehusudvikler hos os vil du blive en del af et dynamisk, fagligt stærkt team, der leverer grundlaget for de analytiske løsninger, der fungerer som beslutningsgrundlag for hospitalerne og patientbehandlingen i Østdanmark.

Du kommer til at indgå i et team, der til dagligt arbejder med at skrive kode, primært SQL, og modellere data med henblik på at optimere andres analysearbejde. Du vil komme til at arbejde med både store og små datamængder primært fra regionernes patientjournal. Det er komplekse data, som vores kompetente brugere anvender til deres analyser udarbejdet i SQL, R, Python, SAS, Excel og Power BI.

Koncerncentre
Koncerncentre

Studentermedhjælper søges: Vil du hjælpe os med at afklare brugeres ønsker til nye BI-løsninger indenfor sundhedsdata?

København Ø

Den primære opgave med at afklare og oplyse ønsker til nye business intelligence-løsninger indebærer blandt andet:

  • Telefonisk og skriftlig kontakt til slutbrugere ude på hospitalerne
  • Sagshåndtering og sagsbehandling af mange forskellige sager
  • Rettidig og professionel kommunikation med slutbrugerne

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder.

Koncerncentre
Den Sociale Virksomhed

Afdelingsleder til Rønnegård i Gørløse

Gørløse

Har du erfaring med ledelse indenfor socialområdet og en passion for at gøre en forskel? Vi søger en engageret leder, der kan skabe et trygt og sjovt miljø for vores beboere og medarbejdere.

Som afdelingsleder vil du have medansvaret for at sikre høj faglighed og kontinuerlig udvikling af tilbuddet i et ambitiøst og velfungerende lederteam, der består af en forstander og tre afdelingsledere som sammen med tre koordinatorer sikrer stabil drift og et godt arbejdsmiljø for ca. 120 medarbejdere.

Den Sociale Virksomhed
Den Sociale Virksomhed

Nattevagt til bo- og samværstilbuddet Rønnegård

Gørløse

Vi søger en vågen nattevagt på fuld tid til vores botilbud på Rønnegård i Gørløse. Stedet består af mindre bo-enheder, og der er i alt 5 vågne og 4 sovende nattevagter på arbejde ad gangen. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Arbejdet indebærer at støtte beboernes døgnrytme samt at varetage forskellige praktiske og pædagogiske/sundhedsfaglige opgaver. Vagterne er fordelt med 7 nætters arbejde efterfulgt af 7 fridage, med vagter i lige uger.

Den Sociale Virksomhed
Koncerncentre

Senior projektledere til bygge- og renoveringsopgaver på Region Hovedstadens hospitaler

Herlev

Er du erfaren projektleder, og har lyst til at bidrage med at sikre de fysiske rammer på Region Hovedstadens hospitaler, til gavn for både patienter, pårørende og personale?

Center for Ejendomme gennemfører mange spændende bygge- og renoveringsprojekter, og der er kommer løbende nye opgaver til. Samtidig er der et stort fokus på vedligeholdelse og genopretning af den eksisterende bygningsmasse.

Som projektleder styrer du processen fra idé til aflevering. Dette sker i et tæt samarbejde med brugerne, kollegaer i Drift og Teknik samt eksterne rådgivere og entreprenører.

Koncerncentre
Region Hovedstaden

Teknisk driftsvagt til Center for Ejendomme på Bispebjerg-, Frederiksberg- og Gentofte Hospital

København, Frederiksberg, Hellerup

Er du en dygtig tekniker med bred viden inden for håndværksfagene? Ønsker du en stilling med alsidige opgaver, hvor trivsel og godt samarbejde er i højsædet, selv når der er travlt?

Så er du måske den nye medarbejder, vi søger til vores driftsvagt på hospitalerne i Region Hovedstaden.

Din primære opgave vil være at deltage i akut vedligehold samt faste driftsopgaver på hospitalet.

Opgaverne omfatter:

  • Akut- og planlagt vedligehold af tekniske installationer.
  • Overvågning af alarmsystemer, inklusive BMS, CTS og ABA.
Region Hovedstaden
Koncerncentre

Stærk sundheds-IT-konsulent til Sundhedsplatformen

København Ø

Er du passioneret for at gøre en forskel i sundhedssektoren gennem teknologi? Vi søger en medarbejder til at være med til at forme fremtiden for patientpleje gennem udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Sundhedsplatformen – et revolutionerende IT-system, der understøtter hospitalerne i Østdanmark.

Ansvar og arbejdsopgaver

  • Analyse af komplekse kliniske og tekniske forretningsbehov
  • Udvikling, konfiguration og testning i Sundhedsplatformen
  • Dokumentation af ændringer og arbejdsgange
Koncerncentre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV