304 jobannoncer matcher din søgning 304 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Hovedstaden

Naturvidenskabelig akademiker – vil du producere enkeltdoser og/eller store mængder medicin?

Herlev

Vil du være med til at skabe og producere den medicin, som patienterne på hospitalerne skal bruge? Du og dine kolleger sikrer, at alle kan få den medicin, de har behov for. Det handler om liv.

På Apoteket laver vi den medicin, ingen andre laver. Sådan sørger vi for, at alle kan få den medicin, de har brug for, og sådan redder og forbedrer vi liv for patienterne.

Som vores kollega er du med i alle faser, når vi producerer medicin – både i sterile og ikke-sterile miljøer.

Region Hovedstaden
Rigshospitalet

Sygehusportører til Patienttransport

København Ø

Ønsker du at være med til at give vores patienter og pårørende en god og professionel oplevelse?

Du bliver en del af et portørfællesskab med høj faglighed og godt kammeratskab, i en afdeling, hvor der er behov for en høj grad af fleksibilitet samt overblik og ro, da vi i perioder har travlt.

Hos os får du et arbejde hvor du er tæt på klinikken og patienterne i et spændende tværfagligt arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Rigshospitalet
Koncerncentre

Dygtig specialkonsulent til udvikling af hospitalsvæsenet i Region Hovedstaden

Hillerød

Vil du være med til at udvikle sundhedsvæsenet i Danmarks største region? Har du flair for at navigere i komplekse politiske processer? Og trives du i et stærkt, sundhedsfagligt miljø, hvor vi understøtter udviklingen af regionens hospitaler, så patienterne får det bedst mulige behandlingsforløb nu og i fremtiden?

Vi forventer, at dine arbejdsopgaver blandt andet vil være på palliations- og kræftområdet. Inden for den kommende tid forventes bl.a. en ny national kræftplan, hvor initiativerne vil skulle implementeres i regionen.

Koncerncentre
Koncerncentre

Finansiel controller til Center for Økonomi

Hillerød

Du vil i samarbejde med dine kollegaer, være ansvarlig for controlling i regionen. Der er stor spændvidde i opgaverne, og det er vigtigt, at du har lyst til både at involvere dig i den daglige drift og udviklingsopgaver, som skal sikre god forvaltning.

Vi har fokus på trivsel, arbejdsmiljø og balance mellem arbejde og fritid. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med flextid og mulighed for op til 2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Koncerncentre
Region Hovedstaden

IT-sy­stem­kon­su­lent til Center for IT og Me­di­co­tek­no­lo­gi & Akut­be­red­ska­bet

København Ø

Har du lyst til at arbejde med IT-systemer til Akutberedskabet? Motiveres du af at gøre en forskel og skabe værdi for samfundet via Akutberedskabet og patienterne? Har du samtidig lyst til at være en del af det faglige fællesskab i den største offentlige medicoteknologiske organisation i Danmark med omkring 1.000 kollegaer i CIMT? Så skal du søge stillingen som IT-systemkonsulent hos os.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i et område i rivende teknisk udvikling, med højt politisk fokus og med gode udviklingsmuligheder samt mulighed for at præge egne arbejdsopgaver.

Region Hovedstaden
Koncerncentre

Studentermedhjælper til Regional Kemirådgivning, Center for Ejendomme

Hellerup

Vil du være med til at gøre en forskel for medarbejdere på hospitalerne, der håndterer kemikalier?

Din primære opgave vil være at indhente opdaterede sikkerhedsdatablade hos kemikalieleverandører og lægge dem ind i AlphaOmega.

Du bliveren del af et team på 5 kemikonsulenter, som yder rådgivning om håndtering af kemikalier på regionens arbejdspladser. Kemikonsulenternes opgaver er rådgivning om f.eks. opbevaring af kemikalier, personlige værnemidler og bortskaffelse af kemikalieaffald.

Koncerncentre
Region Hovedstaden

Digital kommunikationskonsulent til patientinformation i Region Hovedstadens Psykiatri

København Ø

Vil du være med til at udvikle vores patientinformation? Skriver du levende og let? Og vil du være med til at sikre god skriftlig og digital patientkommunikation? Så søg dette vigtige job hos os.

Vi har netop lanceret en patientguide – Psykiatriguiden – på vores hjemmeside. Den skal nu tages i brug af vores 9 centre og gøre gavn hos brugerne. Det har vi brug for din hjælp til. Derudover skal Psykiatriguiden udbygges med information om behandling i Børne- og Ungdomspsykiatrien, og her kommer du til at spille en afgørende rolle, når vi går i gang med det arbejde efter sommerferien.

Region Hovedstaden
Rigshospitalet

Funktionsleder til Servicecenteret, Rigshospitalet (eftermiddag-/aftenvagt)

København Ø

Har du ledererfaring og en ambitiøs tilgang til drift og service, og vil du være med til at sikre udvikling og uddannelse af alle medarbejdere samt bistå i udvikling af afdelingen i forhold til kvalitet og retning?

Du vil som funktionsleder få ansvaret for at:

 • sikre at den aftalte rengøringsydelse leveres til afdelingerne i henhold til gældende standarder.
 • overholde løn- og driftsbudget.
 • medvirke til løbende optimeringer.

Vi tilbyder en stilling på en livlig og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor der er fokus på og tid til god ledelse samt en høj grad af indflydelse på udviklingen i afdelingen.

Rigshospitalet
Mercuri Urval søger for Region Hovedstaden
Gem
Mercuri Urval

Sektionschef til Region H's stamdata

Glostrup

Til en nyoprettet sektion på 12 medarbejdere søger vi en dygtig leder, der skal skabe systematisk sikkerhed ift. sundhedsvæsenets regnskabsmæssige stamdata

Region Hovedstaden udgør med sine syv hospitaler sundhedsvæsenets største økonomi og vigtigste regnskabsmæssige maskinrum. Nu søger vi en chef, der kan holde styr på data fra hospitalernes mange kreditorer og debitorer via et systematisk og fremtidssikret kontrolmiljø.

Du bliver chef for to nyoprettede teams: Et stamdatateam med en faglig teamleder uden personaleansvar og fem regnskabsmedarbejdere, som skal sikre stamdata mod cyberkriminalitet, fejl og unødvendige adgange. Og et tværgående team med seks bredt funderede regnskabsmedarbejdere, der udgør et internt vikarbureau for hele Koncernregnskab ved langtidsfravær eller særlige udfordringer.

Mercuri Urval
Mercuri Urval søger for Region Hovedstaden
Gem
Mercuri Urval

Chef for Region H's debitorfunktion

Glostrup

Til at optimere sundhedsvæsenets faktureringer og tilgodehavender søger vi en sektionschef for 10 specialiserede bogholdere i regionens centrale debitorfunktion

Nu søger vi en kompetent chef, der kan lede og videreudvikle regionens debitorarbejde, så indbetalinger, tilgodehavende og inkassovirksomhed glider mest effektivt til gavn for sundhedsvæsenet.

Dine opgaver bliver først og fremmest at udvikle, organisere og lede arbejdet i debitorfunktionen. Herunder at optimere sektionens arbejdsgange, interne samspil og interaktionen med samarbejdspartnere. Men også at automatisere debitorarbejde i samarbejde med vores specialiserede RPA-medarbejdere.

Mercuri Urval
Koncerncentre

Konsulent, der vil bidrage til bæredygtig mobilitet, forbedre kollektiv transport og styrke infrastrukturen

Hillerød

Med en forventet stigning på mindst 20% flere rejser i 2035 står vi overfor udfordringer med endnu mere trængsel på vejene. Vores mål er at gøre kollektiv transport til det foretrukne valg for flere, og vi leder efter en person, der vil være med til at gøre en forskel.

Hvis du er interesseret i at spille en aktiv rolle i udformningen af fremtidens regionale transportløsninger og ønsker at gøre en positiv forskel for klimaet gennem effektiv kollektiv transport, så opfordrer vi dig til at blive en del af vores kompetente team.

Koncerncentre
Koncerncentre

Fagleder til driftsafdelingen på Bispebjerg & Frederiksberg Hospital

København og Frederiksberg

Kunne du tænke dig at være en nøglerolle i ledelsen af tekniske systemer og bygninger på to af Danmarks ældre men også spændende hospitaler? Center for Ejendomme, Drift og Teknik søger en dygtig fagleder til områderne VVS, Køl, Automatik, Ventilation, og Bygning.

Hverdagen er præget af stor variation, og du vil få et stort ledelsesmæssigt ansvar, hvor nærvær og empati spiller en vigtig rolle. Ingen dage er ens, og du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på god og synlig ledelse med dygtige kolleger. Du skal bidrage til sætte ny retning for kulturen og sikre en ansvarsfuld drift af vital kritisk infrastruktur.

Koncerncentre
Koncerncentre

CTS/IBI-tekniker til serviceopgaver på Rigshospitalet

København Ø

Vi søger én kollega til Drift og Teknik i Center for Ejendomme med daglig arbejdsgang på Rigshospitalet Blegdamsvej. Vi tilbyder et job med alsidige opgaver på et hospital i rivende udvikling i samarbejde med kompetente kolleger og gode samarbejdspartnere.

Rigshospitalet driftes i dag på en ABB-platform og Siemens desigo CC-platform hvortil flere forskellige systemer er integreret, alle integreret systemer overvåges i dag 24/7 i driftsvagten. Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle fejlfinding, servicering og vedligeholdelse af alle eksisterende systemer for at skabe stabil hospitalsdrift.

Koncerncentre
Koncerncentre

Netværks- eller Unified Communications specialist med god forståelse for arkitektur

København Ø

Vil du arbejde med en af Danmarks mest kritiske infrastrukturer?

Dine opgaver vil spænde fra at arbejde med basis netværks- eller videodrift til store arkitekturløsninger, og dine hovedopgaver vil være:

 • forvaltning i forhold til underleverandører
 • at skabe overblik over infrastruktur-arkitekturløsninger, netværks Unified Communications services på tværs af diverse teknologier
 • incident- og change-håndtering i forhold til underleverandører.

Du får mulighed for at være med til at præge udviklingen på IT-området i en af Europas største og mest komplekse netværk-infrastrukturløsninger, flextid, mulighed for hjemmearbejde, personalekantine, frugtordning.

Koncerncentre
Koncerncentre

Erfaren og handlekraftig Change Manager

København Ø

Ønsker du at være med til at udvikle, opbygge og effektivisere Change processen i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT). Vi søger en erfaren og handlekraftig Change Manager, som skal indgå i et tæt samarbejde med andre Change Manager kolleger i forhold til denne effektivisering.

Du kommer til at bidrage til udviklingen af CIMTs processer og procedurer inden for Change Management, og med udbredelse af processen i hele organisationen, samt udførelse af konkrete changemanager opgaver.

De mange opgaver spænder over koordinering, planlægning og opfølgning på de ændringer, der kommer både fra interne og eksterne samarbejdspartnere.

Koncerncentre
Region Hovedstaden

Receptionist til Region Hovedstadens Akutberedskab

Ballerup

Trives du med at være i frontlinjen og yde enestående service? Er du en erfaren receptionist eller lignende, der brænder for at være med i et dynamisk og spændende miljø?

Du bliver en del af afdelingen Logistik & Service, hvor du herunder ansættes i Receptionen & Service, som aktuelt består af to receptionister og fire servicemedarbejdere og en sektionsleder.

Dine primære opgaver:

 • Modtage gæster
 • Modtage og håndtere telefonopkald
 • Håndtere administrative opgaver som f.eks. bestilling af kontorartikler og forplejning.
Region Hovedstaden
Koncerncentre

Erfaren regnskabsmedarbejder med analytiske kompetencer søges til Finansregistrering i Koncernregnskab

Glostrup

Vi er en sektion på 20 engagerede medarbejdere som har stor fokus på at sikre driftsopgaverne løst i høj faglig kvalitet, kombineret med øje for optimering af relevante delprocesser.

Du bliver en del af en travl og dynamisk sektion i en stor og højt specialiseret organisation, hvor der er gode muligheder for at præge den daglige opgaveløsning. Vi er en arbejdsplads med fokus på trivsel, arbejdsmiljø og balance mellem arbejde og fritid. Derudover er vi en værdibaseret organisation, hvor grundlaget er tillid, åbenhed, helhedssyn og professionalisme.

Koncerncentre
Koncerncentre

Incident Manager, der er med til at sikre stabil IT-drift på hospitalerne

København Ø

Vil du være med til at sikre, at vores brugere på hospitalerne hurtigt kommer tilbage til normal drift, når der opstår i IT-driftsforstyrrelser? Så tilbyder vi et spændende og alsidigt job som Incident Manager i Driftsenheden i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), Region Hovedstaden, med rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Eksempler på de opgaver, dine kommende kolleger løser lige nu:

 • Opfølgning på incidents på tværs af hele CIMT
 • Opfølgning på incidents i forhold til SLA
 • Daglig kontakt med interne og eksterne samarbejdspartnere vedrørende incidents
Koncerncentre
Koncerncentre

IT-systemkonsulent til ambitiøst landsdækkende IT-system

København Ø

Har du en passion for IT og sundhed? Vil du bidrage til et projekt, der vil forbedre livet for tusindvis af danskere? Så er dette din chance!

Vi søger en engageret og nysgerrig IT-systemkonsulent til at deltage i implementeringen af et nyt landsdækkende IT-system for bloddonationer, organtransplantationer og patientdiagnostik. Som en del af et team af dygtige kollegaer vil du være ansvarlig for at sikre, at systemet kører stabilt og effektivt.

Vi tilbyder dig muligheden for at sætte et aftryk på et vigtigt projekt med stor betydning for patienter og hospitaler

Koncerncentre
Region Hovedstaden

Erfaren arbejdsmiljøkonsulent til at understøtte arbejdsmiljøarbejdet på Psykiatrisk Center Amager

København Ø

Brænder du for arbejdsmiljøarbejdet og har lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø i Danmarks største psykiatri?

Konkrete opgaver:

 • Understøtte arbejdsmiljøgrupperne og ledelsen med at løse udfordringer i arbejdsmiljøet – særligt i relation til det psykiske arbejdsmiljø.
 • Koordinere arbejdet med trivselsundersøgelser og arbejdspladsvurderinger.

Du får en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling og en bred kontaktflade.

Region Hovedstaden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV