315 job matcher din søgning 315 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 315 resultater.
Region Hovedstaden
AMK-læger til Region Hovedstadens Akutberedskab

Region Hovedstaden, Ballerup

 • Er du uddannet speciallæge i anæstesiologi med indgående interesse for det præhospitale område?
 • Kan du holde hovedet koldt og træffe kritiske beslutninger i akutte situationer og under beredskabshændelser?
 • Brænder du for tværfagligt samarbejde og har mod på at bestride opgaven som bagvagt for regionens præhospitale beredskab, herunder ambulancetjenesten, regionens 112 AMK-Vagtcentral og akutlægebilerne?

Så er du måske vores nye AMK-læge.

Region Hovedstaden
Koncerncentre
Økonomikonsulent til Center for Ejendommes økonomienhed

Koncerncentre, Herlev

Brænder du for at videreudvikle den økonomiske styring i en kompleks og betydningsfuld organisation samtidig med, at du varetager den løbende økonomiopfølgning for ét af Center for Ejendommes største områder?

Har du lyst til på sigt at indgå i et styrket partnerskab med forretningen i væsentlige økonomispørgsmål?

Du vil indgå i et økonomiteam på 15 personer, der varetager CEJ's opgaver vedrørende budgettering, controlling, økonomiopfølgning og ledelsesinformation og løbende udvikling af økonomiområdet. Økonomiteamet er en del af Staben.

Koncerncentre
Region Hovedstaden
Sygeplejersker til akuttelefonen 1813 – Er du vores nye kollega?

Region Hovedstaden, Ballerup

Antallet af borgere der ringer til os, stiger år for år. For forsat at kunne levere kvalitet, tilfredshed og sikkerhed har vi behov for dig, som har lyst til at blive en del af en af Danmarks vigtigste arbejdspladser.

Du bliver en del af et stærkt team med rig mulighed for sparring med både os og vores lægekollegaer. Din konkrete opgave består i at visitere og rådgive borgerne telefonisk, med fokus på at vejlede den enkelte borger til den rette hjælp. Det er din rolle at:

 • Afdække borgerens behov for hjælp.
 • Henvise til det rette behandlingstilbud.
 • Visitere til akutmodtagelser og akutklinikker, til vurdering af læge eller til hjemmebesøg ved kørende læge.
Region Hovedstaden
Den Sociale Virksomhed
Vi søger en dygtig fysioterapeut med erfaring og interesse for børn, unge og neurologisk fysioterapi – barselsvikariat

Den Sociale Virksomhed, Virum

Vil du arbejde med børn og unge med erhvervet hjerneskade, og træne og støtte dem videre til en meningsfuld hverdag i et tæt tværfagligt samarbejde? Så søger Hjerneskadecenter Virum en barselsvikar for vores dygtige fysioterapeut 37 timer om ugen.

Du vil indgå i et behandlingsteam med et bredt tværfagligt personale: fysioterapeuter, ergoterapeuter, speciallærere, pædagoger, talepædagoger og neuropsykologer.

Din hverdag vil primært komme til at bestå af udredning, testning og intensiv rehabilitering af børn og unge individuelt, eller i grupper, og rådgivning og vejledning til forældre samt fagpersoner. Rehabiliteringen foregår både på centret og lokalt i barnets hjem.

Den Sociale Virksomhed
Den Sociale Virksomhed
Erfaren og fagligt stærk pædagog inden for det specialiserede socialområde – barselsvikariat

Den Sociale Virksomhed, Gørløse

Bliv en del af personalegruppen på botilbuddet Rønnegård og vær med til at gøre en stor forskel for mennesker med udviklingshæmning og psykiatriske diagnoser.

Til et barselsvikariat på Rønnegård søger vi en uddannet pædagog til en fuldtidsstilling. Du vil du få en spændende og afvekslende hverdag i smukke omgivelser. Du skal være med til at udvikle vores organisation og vores pædagogiske tilgange.

Der arbejdes i 16- og 8-timers vagter i et varierende tidsrum fra 06.00-22.30 og med vagt hver anden weekend. Du vil indgå i et team på 11 eller 5 med teammøder en gang om måneden.

Den Sociale Virksomhed
Koncerncentre
QA Manager til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT)

Koncerncentre, København

Kunne du tænke dig at arbejde med sikring af kvaliteten på nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske projekter og releases, herunder til Sundhedsplatformen, og har du lyst til at hjælpe vores kolleger på hospitaler i Region Hovedstaden ved at sikre den bedst mulige kvalitet på nye IT-leverancer? Så er du den vi søger til vores QA-funktion i CIMT.

Ansvar og opgaver:

 • Deltage i QA-funktionens overordnede opgaver, herunder: Design af QA-proces, udarbejdelse af vejledninger, kommunikation om QA, monitorering og rapportering af QA-arbejdet på tværs af projektporteføljen
 • Løbende modning og vedligehold af processer og metoder
 • Deltage i planlægningen af kvalitetsaktiviteter i projekter
Koncerncentre
Koncerncentre
Test Manager med ansvar for testautomatisering til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT

Koncerncentre, København

Kunne du tænke dig at arbejde med nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske systemer, herunder Sundhedsplatformen? Har du viden og lyst til at varetage en stilling med ansvar for testautomatisering og strategisk videreudvikling af testværktøjer samt administration af CIMT’s testværktøjsportefølje? Så er du den, vi søger til testteamet i CIMT.

I CIMT arbejder vi med IT-udvikling for hospitaler og centre i Region Hovedstaden. Vi arbejder både agilt og med traditionel vandfaldsmetode. Vi er under en større SAFE-transformation, hvor vi skal have etableret en række ART’er. Det vil også påvirke arbejdsopgaverne for denne stilling, og du vil selv få mulighed for at sætte dit præg på disse ændringer.

Koncerncentre
Koncerncentre
Test Manager til Center for IT, Medico og Telefoni (CIMT)

Koncerncentre, København

Kunne du tænke dig at arbejde som test manager på nogle af de største offentlige sundhedsteknologiske systemer, herunder Sundhedsplatformen, og har du viden og lyst til at medvirke i etableringen CIMT’s nye Test Center of Excellence (TCoE), som skal sikre den bedst mulige kvalitet på alle nye IT-leverancer? Så er du den test manager vi søger til testteamet i CIMT.

Som test manager i CIMT vil du indgå i et testteam, der arbejder med test af projekter, nye leverancer og vedligehold samt arbejder målrettet med løbende test af Sundhedsplatformen. Teamet arbejder både med konkret testplanlægning og testafvikling, og med forbedring af testmetode og testprocesserne i et nyt TCoE, som du med din viden om test skal være med til at videreudvikle. Testopgaverne løses i tæt samarbejde med projekter og systemforvaltningen inklusiv Sundhedsplatformen og Integrationer.

Koncerncentre
Region Hovedstaden
Disponent til Regionslageret i tidsbegrænset ansættelse

Region Hovedstaden, Glostrup

Vil du arbejde med styring af vores eksterne lager i Region Hovedstaden?

Så er du måske vores nye Indkøber/Disponent til operationel styring af varemodtagelse, bestilling af varer fra eksternt lager samt daglig kommunikation med Regionslagerets ledelse, MRP samt lager.

Dine hovedopgaver vil være:

 • daglig disponering af lagervarer til Regionslager, herunder kontakt med leverandører
 • overvågning og optimering af lagerniveauer og forsyningssikkerhed
 • tjek af varer der daglig hjemkaldes til Regionslageret.
Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
It-projektleder til tværgående udviklingsteam, der skaber bånd mellem it og hospitaler

Region Hovedstaden, København

Har du lyst og evne til at gennemføre it-projekter med høj kompleksitet og mange interessenter? Brænder du for at gøre en forskel og skabe værdi for hospitaler og patienter?

Så er du måske den nye kollega, vi søger i Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni (CIMT).

Som projektleder vil du blive ansvarlig for et eller flere projekter. Du får en stor kontaktflade med mange interessenter fra CIMT, Region Hovedstaden og de øvrige regioner i Danmark.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og relevante certificeringer, fx PRINCE2 på Foundation- og Practitioner-niveau.

Region Hovedstaden
Den Sociale Virksomhed
Dygtig køkkenassistent til spændende stilling som ”madmor/madfar” for børn og unge i rehabiliteringsforløb

Den Sociale Virksomhed, Virum

Vi søger en ny køkkenassistent, som vil være med til at gøre en forskel for børn og unge med erhvervede hjerneskader pr. 1. august 2020. Du vil blive eneansvarlig for den daglige drift af centrets køkken.

Stillingen er på 30 timer ugentligt og arbejdstiden er fra 8-14 mandag til fredag.

Mad er et vigtigt element for de børn og unge der er i rehabiliteringsforløb hos os. Et godt måltid bidrager med betydningsfuld energi, som er vigtig for at kunne træne og komme sig bedst muligt efter en hjerneskade. Vi søger en køkkenassistent, der med sin erfaring og viden om ernæring og kost, har både lysten og evnerne til at tilberede velsmagende måltider til børnene af høj kvalitet.

Den Sociale Virksomhed
Nordsjællands Hospital
Ønsker du et spændende job som ernæringsassistent

Nordsjællands Hospital

– i afdelingen for Facility Management (FM) på Nordsjællands Hospital?

Søg jobbet, hvis du har lyst til og mod på at være en del af produktionen i FM Køkken og Kantine på Nordsjællands Hospital-Hillerød.

Vi er et håndværkskøkken med vægt på høj kulinarisk og sensorisk kvalitet til glæde for vores mange daglige modtagere. Det er vores ambition at tilberede lødig og velsmagende mad med fokus på gode friske råvarer, madhåndværk produceret i eget køkken, brød fra eget bageri, pålæg fra egen slagter, madmod, økologi og bæredygtighed.

Du får et job med stor variation, hvor du løbende vil tilegne dig ny viden og således vil udvikle dig indenfor dit felt.

Nordsjællands Hospital
Nordsjællands Hospital
Projektledere til byggerier på Nordsjællands hospitaler

Nordsjællands Hospital, Hillerød

Vil du have ansvaret for kommende og igangværende om- og tilbygninger indenfor de bygningsmæssige og tekniske områder på Nordsjællands hospitaler i Hillerød og Frederikssund? - Og vil du være med til at opbygge og implementere en professionel bygherre organisation i Region Hovedstaden? Så er du måske en af vores nye projektledere.

Der er stor byggeaktivitet på Nordsjællands hospitaler, med løbende renoverings- og ombygnings-projekter samt med planer for en række selvstændige større projekter, som forventes igangsat i de kommende år.

Vi søger erfarne, fagligt stærke, målrettede og nærværende projektledere, der med sikker hånd kan lede større og mindre byggeprojekter.

Nordsjællands Hospital
Region Hovedstaden
Sektionsleder til vagtlederne i Vagtcentralen

Region Hovedstaden, Ballerup

Vores dygtige vagtlederhold i Region Hovedstadens Vagtcentral søger en ny sektionsleder.

Søger du at være en del af et ledelseshold, hvor vi løfter opgaverne sammen og samtidig konstant har borgerne i fokus i de løsninger vi etablerer, så skal du søge stillingen som sektionsleder for vores vagtledere.

Vagtlederne er en helt central gruppe i driften af Vagtcentralen, da de døgnet rundt står for driften af 1-1-2, disponering af akutte og planlagte kørsler samt Akuttelefonen 1813.

Region Hovedstaden
2 sektionsledere til Enheden for Ambulance og Køretøjer i Akutberedskabet
Region Hovedstaden Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af fremtidens ambulancetjeneste i landets største region?
Region Hovedstaden, Ballerup
Region Hovedstaden
Afdelingssygeplejerske søges til Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Nordsjællands Hospital 01.08.20 eller efter aftale
Region Hovedstaden Vi søger en dynamisk og engageret afdelingssygeplejerske, der har lyst til at være sygeplejefaglig leder for det gynækologiske område.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Akut øvre kirurgisk afsnit på Herlev søger sygeplejerske
Region Hovedstaden Søger du grundig oplæring, godt kollegialt samarbejde og faglige udfordringer?
Region Hovedstaden, Herlev
Region Hovedstaden
Anæstesiologisk overlæge med interesse for akutmedicin/præhospital behandling til Bornholms Hospital
Region Hovedstaden Har du overvejet at afprøve at arbejde på et mindre hospital med et spændende case-mix, godt samarbejde med dine kolleger og god backup fra Region H's universitetshospitaler?
Region Hovedstaden, Rønne
Region Hovedstaden