32 job matcher din søgning 32 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Sagsbehandlere til sygedagpengeområdet og til arbejdet med fleksjobbere og ledighedsydelsesmodtagere

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vi søger dig, der har det godt med mål og udvikling

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold?

Vi søger sagsbehandlere, der trives med at være i kontakt med borgerne og fastholde eller genskabe borgerenes kontakt til arbejdsmarkedet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • at tale med borgere, arbejdsgivere og samarbejdspartnere
 • at støtte fokus på fastholdelse på arbejdspladsen eller tilbagevenden til beskæftigelse
 • at sætte indsatser i værk og følge op på udviklingen
Gem
Fredensborg Kommune
Hjemmeplejen i Kokkedal søger social- og sundhedshjælper til dagvagt

Fredensborg Kommune

Du bliver en del af en dygtig, kompetent og humørfyldt medarbejdergruppe, hvor vi har borgeren i centrum og fokus på udvikling af faglige kompetencer.

Vi er i fuld gang med at udvikle et koncept for selvstyrende teams, som du kan være med til at påvirke.

Vi tilbyder

 • Et godt fagligt miljø med sparring og mulighed for kompetenceudvikling
 • Godt arbejdsmiljø med plads til humor og hinanden
 • Godt samarbejde med både nære kollegaer, øvrige grupper og andre samarbejdspartnere
Fredensborg Kommune
Afløsere søges til hjemmeplejen i Kokkedal

Fredensborg Kommune

Vi har brug for afløsere i hjemmeplejen – både faste afløsere og ferieafløsere.

Har du erfaring med, lyst til og interesse for at arbejde med ældre mennesker, så er det lige dig, vi har brug for. Kokkedalgruppen, er en af de mindste ud af fire hjemmeplejegrupper, som Fredensborg hjemmeplejen består af.

Du bliver en del af en dygtig, kompetent og humørfyldt medarbejdergruppe, som er inddelt i team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, serviceassistent og omsorgsmedarbejder, hvor borger er i centrum. Opgaverne i borgers hjem vil bestå af personlige pleje, servering af måltider og praktisk hjælp.

Fredensborg Kommune
Vil du vejlede fremtidens sygeplejersker i en vagt- og weekendfri stilling?

Fredensborg Kommune

Vi er et skønt hus midt i Fredensborg, hvor der bor 56 forskellige ældre mennesker med blandt andet demenslidelser. Vi er en tværfaglig personalegruppe, der dagligt giver nærværende pleje og omsorg til vores beboere. Vi har seks boenheder, hvor der bor otte beboere i hver. Derudover har vi et lille hus, Asmundshøj, hvor der bor otte beboere.

Vi kan tilbyde dig en kombinationsstilling med både vejlederopgaver, kompetenceudvikling og kliniske sygeplejeopgaver. Vi får cirka 4-8 studerende om året og samarbejder med andre kliniske vejledere i kommunen om at klæde de studerende godt på i forhold til borgernær pleje og instrumentelle færdigheder.

Fredensborg Kommune
Socialpædagog til Granbohus Fredensborg, 35 timer pr. uge

Fredensborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn med særlige behov?

Granbohus skolebørnsafdeling Villekulla søger pr. 01. juni 2023 eller snarest derefter, en socialpædagog med fagligt engagement og interesse for at arbejde med børn og unge med vidtgående fysiske og/eller psykiske handicap. Stillingen er et barselsvikariat, foreløbigt 1 år.

Villekulla tilbyder aflastning til børn i alderen ca. 9 til 15 år. Der er plads til 7 børn i gruppen/pr. dag, og der er ca. 35 børn tilknyttet afdelingen.

Vi kan tilbyde dig:

 • et team bestående af dygtige og engagerede kolleger
 • en spændende arbejdsplads med opgaver og samarbejde på tværs af afdelingerne
Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Skovgårdens plejehjem i Humlebæk søger social- og sundhedsassistent.

I Skovgårdens plejehjem arbejder vi med at skabe et hjem og ikke en institution. Hvilket betyder at vi i samarbejdet med beboerne har fokus på at beboerne bliver inddraget i dagligdagens gøremål i det omfang de kan.

Vi er et hjem, hvor vi målrettet arbejder med fælles kultur, styrkelse af fagligheden samt fokus på kerneopgaven men også hele tiden med styrkelse af vores arbejdsmiljø.

Skovgårdens plejehjem består af 30 boliger fordelt på 2 hyggelige afdelinger. Vores omgivelser er nye, moderne og lyse. Boligerne er indrettet med højteknologiske hjælpemidler.

Fredensborg Kommune
Engageret og dygtig kok søges til dagbehandlingsskolen Møllevejen

Fredensborg Kommune, Nivå

Vi søger dig, der har lyst til attraktive arbejdstider og som kan lave bæredygtig og hjernevenlig mad til alle vores skønne børn og personale på dagbehandlingsskolen Møllevejen

Vi er en arbejdsplads med højt humør og godt kollegaskab. Køkkenet og måltiderne er et godt rum for eleverne til at øve socialt samvær og madglæde, og vi giver ikke op på at introducere de grønne og nærende måltider.

Vi tilbyder:

 • Attraktive arbejdstider i dagstimer på hverdage
 • Rum til at dine idéer kan udfoldes
 • Et godt arbejdsmiljø med trivsel, traditioner, god stemning og gode kolleger
Fredensborg Kommune
Social - og sundhedshjælpere

Fredensborg Kommune

Vi søger kompetente og engagerede social- og sundhedshjælpere til Lindegårdens fantastiske beboere. Vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere, end du tror”?

Lige nu søger vi faste medarbejdere til vores botilbud, gerne med en baggrund som social- og sundhedshjælper. Specifikt har vi ledige stillinger på mellem 28 og 37 timer ugentlig. Det er dag-, aften- og weekendvagter.

Vi søger også vikarer til botilbuddet.

Hvis du er i tvivl, om jobbet er noget for dig, kan vi tilbyde en kort ”besøgsdag”, hvor du introduceres til borgergruppen, arbejdsopgaver, den faglige tilgang, og hvad det vil sige at være en del af familien Lindegården.

Fredensborg Kommune
Vi søger pædagoger og pædagogiske assistenter, som byder på nærværende pædagogisk arbejde i øjenhøjde, og som har lyst til at indgå i et stærkt fællesskab

Fredensborg Kommune, Humlebæk

I Søstjernen søger vi uddannede pædagoger eller pædagogiske assistenter til faste stillinger på 32-37t. Søstjernen er en integreret institution med en børnehave, der rummer 3 grupper af ca. 20 børn og vuggestuen, som består af 4 grupper med ca. 10-11 børn.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et stærkt fællesskab, hvor forestillingen om at løfte i flok realiseres. Vi prioriterer og arbejder hele tiden for, at vores arbejdsfællesskab bæres af åben dialog, tillid, nysgerrighed og en ambition om at ville noget sammen, at ville hinanden og børnene i tæt samarbejde med forældrene.

Fredensborg Kommune
Afdelingsleder til AKT-området og specialklasserække på Endrupskolen

Fredensborg Kommune

Brænder du for børns udvikling, læring og trivsel, er det dig, vi søger som leder til vores velfungerende specialklasserække og til ansvaret for AKT-området på Endrupskolen.

Vi søger en erfaren, positiv, nysgerrig og nærværende afdelingsleder, som skal indgå i skolens ledelsesteam med koordinerende ansvar for AKT-området. Du vil blive nærmeste leder for personalet i vores specialklasseafdeling for ca. 30 børn med generelle indlæringsvanskeligheder, og som visiteres fra hele kommunen.

Vi er en mindre skole med stærke fællesskaber og vægt på gode relationer og trivsel for alle, med tydelige værdier og gode traditioner.

Gem
Fredensborg Kommune
Vil du hjælpe borgere til en bedre livskvalitet og selvstændighed?

Fredensborg Kommune

I Center for Ældre og Forebyggelse i Fredensborg kommune søger vi lige nu medarbejdere til varetagelse af rehabiliterende træning i borgernes hjem.

Jobbet er en udekørende funktion, hvor opgaven løses selvstændigt med borger i eget hjem. Du bliver en del af et team med 1 kollega, samt en del af hjemmeplejen. Da denne indsats er en del af det nye forebyggelsesområde, vi du skulle referere til forebyggelseschefen, som har lokation på rådhuset.

Vi kan tilbyde en spændende nyoprettet stilling på en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du bliver en del af et team. Samt mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Fredensborg Kommune
Klinisk udviklingssygeplejerske til fremadstormende hjemmepleje

Fredensborg Kommune, Nivå

Vi søger en sygeplejerske med en stærk kvalitets- og udviklingsorienteret profil, veludviklede pædagogiske evner og solid erfaring fra sygehus og/eller anden hjemmepleje.

I Fredensborg Hjemmepleje har vi opsat klare mål for en udvikling der favner en styrkelse af faglighed, kvalitet, tværgående samarbejde og tværfaglighed. Resultaterne skal skabe ydelser til borgerne, som både dækker nuværende og fremtidige borgeres behov og holder en høj faglig standard.

Vores hjemmepleje består af fagligt dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, farmakonomer og TSH-terapeuter.

Fredensborg Kommune
Områdeleder til Nivågruppen

Fredensborg Kommune

Nivågruppen er en velfungerende samt engageret hjemmeplejegruppe, hvor vi er knap 55 medarbejdere fordelt på dag og aften. Udover SOSU-personale og sygeplejersker har vi TSH-ergoterapeut (træning som hjælp), farmakonom, samt elever, studerende og ufaglærte.

Vi søger en leder der sammen med den nuværende leder, kan arbejde sammen om fortsat, at sikre Nivågruppen som en fagligt stærk gruppe med fokus på et godt arbejdsmiljø.

  ”I Nivågruppen har vi højt til loftet, et godt humør og omsorg for hinanden. Vi er gode til at hjælpe hinanden - også i en travl hverdag” siger Karina SSA & Planlægger.
Fredensborg Kommune
Områdeleder til Fredensborg-gruppen

Fredensborg Kommune

Fredensborg-gruppen er en meget velfungerende gruppe med knap 57 engagerede medarbejdere fordelt på dag og aften.

Vi søger en leder, der sammen med den nuværende leder, kan arbejde sammen om, at sikre at Fredensborg gruppen forsat udvikles til en faglig stærk gruppe med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj faglighed. Det er os som lederteam og dygtige medarbejdere som går forrest for, at skabe den bedste hjemmepleje af høj kvalitet med borgeren og medarbejdere i centrum.

Du vil indgå i vores lederteam, hvor vi er 9 kollegaer, der deler en stærk passion for udviklingen af Fredensborg Hjemmepleje.

Fredensborg Kommune
Skolepædagog til Nivå Skole og SFO

Fredensborg Kommune

Nivå Skole vokser – og vi får fire 0.klasser næste skoleår, derfor søger vi en skolepædagog 35 timer om ugen pr. 1. maj 2023.

Som skolepædagog på Nivå Skole varierer din arbejdstid i skoledelen og fritidsdelen fra år til år.

Du følger en klasse fra 0. – 1. (2). klasse med et bestemt antal timer i skoledelen. Resten af din arbejdstid lægges i fritidsdelen.

Du bliver en del af årgangsteamet og skal tage del i de fælles opgaver. På teammøderne afklares i fællesskab rollefordelingen.

Fredensborg Kommune
Uddannet social- og sundhedshjælper i en kombineret dag- og aftenvagtsstilling

Fredensborg Kommune

Benediktehjemmet leder efter fagligt stærke social- og sundhedshjælpere med hjertet på det rette sted og lyst og interesse for at arbejde med borgere med demens.

Hos os arbejder vi med personcentreret omsorg. Det handler om at få skabt positive relationer med vores beboere og om at skabe rammerne for en god dag og aften under hensyntagen til den enkeltes behov. Vi har masser af smil og glæde, og vores beboere behandles som unikke individer. 

Vi går hver dag på arbejde, fordi vores hjerter brænder for beboernes trivsel og velvære. Vi leverer kærlig og varm pleje, hjælp og omsorg ved at være professionelle og have høj faglighed.

Fredensborg Kommune
Lærer

Fredensborg Kommune

På Kokkedal Skole starter vi i august et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsvanskeligheder.

Vi søger dig, som vil være med til at starte et nyt tilbud op fra bunden i et team på fire. I skal varetage undervisningen af 6-8 elever, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig for at få den bedst mulige skolegang. Eleverne er ikke nødvendigvis diagnosticeret, men har som udgangspunkt vanskeligheder med opmærksomheden og muligvis også inden for autismespektret og er normaltbegavede.

På Kokkedal Skole arbejder vi i selvstyrende teams, hvor undervisningen og skemaet tilrettelægges, så der er mulighed for faglig fordybelse og for at tilrettelægge skoledagen efter elevernes behov.

Fredensborg Kommune
Pædagog

Fredensborg Kommune, Kokkedal

På Kokkedal Skole starter vi i august et nyt specialtilbud (k-klassen) op for elever med opmærksomhedsvanskeligheder.

Vi søger dig, som vil være med til at starte et nyt tilbud op fra bunden i et team på fire. I skal varetage undervisningen af 6-8 elever, der alle har brug en tydelig struktur og rolige nervesystemer omkring sig for at få den bedst mulige skolegang.

Vores pædagogiske tilgange vil være inspireret af low arousal og TEACCH, og så vil vi også gerne trække på elementer fra co-teaching. Men vigtigst af alt er, at vi får motiveret eleverne til læring, og her tænker vi også, at vore nye ”Innovateket” (et 1400 kvm makerspace) skal spille en rolle, ligesom vores fantastiske udearealer også skal være et læringsrum.

Fredensborg Kommune
Vil du som sygeplejerske gøre en forskel i Fredensborg Hjemmepleje?

Fredensborg Kommune

Som kompetent sygeplejerske ønsker du at blive dygtigere i samarbejde med engagerede kollegaer. Det får du mulighed for her, hvor der er masser af udfordringer at tage fat på samt dygtige kolleger at sparre med.

Hjemmeplejegruppen i Fredensborg består af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og seks dygtige sygeplejersker, der sammen råder over en bred klinisk erfaring.

Du skal dokumentere i Nexus og FSIII og bruge tablet og smartphone som redskaber. Derudover anvender vi virtuel hjemmepleje, som vi udvikler yderligere i sygeplejen i 2023. Normalt er vi fem sygeplejersker på arbejde med cykler og biler til rådighed.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedshjælper i aftenvagt til borgernært meningsfyldt arbejde på en spændende arbejdsplads i udvikling

Fredensborg Kommune

Bruger du din faglighed til at inddrage borgerens ressourcer? Formidler du viden og kompetencer til dine kollegaer til gavn for borgeren? Hvis ja, så vil vi med glæde høre fra dig.

I hjemmeplejen i Fredensborg søger vi pr. 1. juni eller snarest derefter en social- og sundhedshjælper, der værdsætter opgaver tæt på borgeren i borgerens eget hjem.

Du er en social- og sundhedshjælper, der ønsker at udvikle din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer. Du får mulighed for at blive udfordret med alsidige arbejdsopgaver og tænke innovativt i opgaveløsningen. Stillingen er på 28 t/ugentligt til aftenvagt med weekendvagt hver 2. weekend.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV