37 job matcher din søgning 37 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Sygeplejerske til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Trives du med at arbejde selvstændigt og kan du bevare ro og overblik i akutte situationer, så har vi jobbet til dig!

Da flere af vores sygeplejersker er gået ned i tid, savner vi en sygeplejerske mere i nattevagten. Som udekørende sygeplejerske i nattevagt vil du blive en del af et team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere som varetager pleje- og sygepleje til alle kommunens borgere i eget hjem.

Vi kan tilbyde engagerede og dygtige kollegaer samt rn arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm, afdeling Gyldenbjergvej i Orehoved, søger afløsningspersonale og tilkaldevikarer

Vordingborg Kommune, Nørre Alslev

Vi søger tilkaldevikarer og afløsningspersonale, primært til hver anden weekend, ferier og helligdage. 

Vi arbejder med vores borgere i hele deres livsførelse, vær derfor opmærksom på, at man skal regne med opgaver som indeholder hjælp til personlig hygiejne og til tider udadreagerende adfærd.

Som tilkaldevikar arbejder man uden fast timetal.

Derudover er det et krav, at du har kørekort samt en fordel med egen bil, idet offentlig transport ikke er en mulighed til arbejdsstedet.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm afdeling Gyldenbjergvej søger pædagogisk personale

Vordingborg Kommune, Nørre Alslev

Vores pædagogiske tilgang er inspireret af TEACCH-principperne og har forudsigelighed, overskuelighed, visualisering og tryghed som nøgleord. Herunder bygger vores arbejde på en bred vifte af pædagogiske teorier, som man bliver introduceret til under vores to dages kursus i grundlæggende autismeviden. Ingen af vores beboere er ens - derfor har vi fokus på at lave en differentieret pædagogisk indsats, som passer til det enkelte individ.

Afdeling Gyldenbjergvej er beliggende på Nørre Alslev på Falster. På denne afdeling bor fem mandlige beboere – alle beboerne på denne afdeling har særligt behov for støtte af personalet. Derfor er man sammen med borgeren 1:1.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud

Vordingborg Kommune, Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved søger engagerede tilkaldevikarer. Du får her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores aktivitetshus er et dagtilbud til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne i huset har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser.

Vordingborg Kommune Vil du sejle en af Danmarks ældste træfærger – Færgen Ida?

Vordingborg Kommune, Stubbekøbing

Har du en baggrund som skibsfører/navigatør, gerne med erfaring fra passagerfærger – Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning.

Til sæson 2023 søger vi dig, der har kompetencerne til at føre Færgen Ida sikkert over Grønsund, samtidig med, du har overskud og lyst til smil og snak, med de mange danske og udenlandske gæster, der hver sommer krydser Grønsund med Færgen Ida.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • At sejle færgen
 • Løbende vedligeholdelse af sikkerhedsudstyr og andet udstyr efter checkliste
 • Vedligeholdelse af kort og bøger
Gem
Vordingborg Kommune Vi søger en ny, befaren skibsassistent til Færgen IDA – vil du være med?

Vordingborg Kommune, Stubbekøbing

Har du en baggrund som befaren skibsassistent, gerne med erfaring fra passagerfærger?

Til sæson 2023 søger vi dig, der har kompetencerne til at føre Færgen Ida sikkert over Grønsund, samtidig med at du har overskud og lyst til smil og snak med de mange danske og udenlandske gæster, der hver sommer krydser Grønsund med Færgen Ida.

Vi prioriterer højt, at vores gæster ombord får en god oplevelse, så derfor skal du kunne lide at tale med gæster og have let til smil.

Færgen Ida er udnævnt til historisk sejlende monument og er en del af dansk kulturarv.

Vordingborg Kommune Socialrådgiver til Børn og Familie

Vordingborg Kommune, Præstø

Du skal sammen med en række superdygtige kollegaer og faglige ledere arbejde med hele myndighedsspektret i den vigtige opgave med at skabe de bedste muligheder for børn og unge i udsatte positioner i alderen 0-14 år.

Du får en rigtig spændende arbejdsplads med en stor grad af fleksibilitet i egen tilrettelæggelse af arbejdet, fleksible arbejdstider, herunder mulighed for at arbejde på nedsat tid, så du også kan få hjemmelivet til at hænge sammen, og derudover mulighed for hjemmearbejdsdage ifm. større skriveopgaver og lignende.

Vordingborg Kommune Pædagog søges til barselsvikariat på botilbuddet Rødegårdsvej

Vordingborg Kommune, Præstø

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med værdighed og faglighed hver dag støtter mennesker med nedsat funktionsevne til at leve det liv, de ønsker og evner?

Borgerne har generelt behov for støtte til økonomi, relationer/konflikthåndtering, alle praktiske gøremål i eget hjem, herunder oprydning og rengøring, indkøb og madlavning, personlig hygiejne samt opretholdelse af aktivitetstilbud/beskæftigelse.

Botilbuddet Rødegårdsvej er beliggende i Præstø og består af 25 lejligheder fordelt på 4 sammenhængende afdelinger.

Vi tilbyder bl.a. et godt og dynamisk arbejdsmiljø og faglig sparring og udviklingsmuligheder.

Vordingborg Kommune 2 nattevagter søges til botilbud i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig nye kollegaer til Sankelmarksvej, som er et botilbud i Vordingborg.

Du vil blive den ene af et lille team på 2 vågne nattevagter, som varetager borgernes behov i nattetimerne. Andre lette og forefaldende opgaver, samt morgenoptag, kan forekomme.

Vi tilbyder:

 • Et center og en arbejdsplads i udvikling.
 • En ledelse med tillid til medarbejderne.
 • Et godt og dynamisk arbejdsmiljø.
 • Faglig sparring og udviklingsmuligheder.
Vordingborg Kommune Medarbejder til udekørende §85-Oasen

Vordingborg Kommune, Stege

Er du uddannet pædagog, SSA eller har lignende faglig uddannelse, samt gerne erfaring inden for det psykiatrisk felt, så er du måske den medarbejder, vi søger.

§85 jf. Serviceloven, er et visiteret støttetilbud til personer med betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller med særlige sociale problemer.

Som medarbejder i §85-teamet består din arbejdsdag af borgerbesøg, hvor støtten til de visiterede ydelser udføres og dokumenteres. Deltagelse i møder, faglig sparring og supervision. Du vil yderligere indgå i et rul, med weekendvagt ca. hver 8. uge på værestedet. Desuden skal du være med til at dække få timer i værestedet.

Vordingborg Kommune Disponent, gerne med administrativ baggrund, søges til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Har du et udpræget koordineringsgen, er du struktureret og kan du holde hovedet koldt og skabe overblik, når tingene går stærkt?

I Distrikt Præstø mangler vi en disponent til alle vores grupper inde på Præstø Multicenter. Vagtplanlægningen er for alle vagtlag, det vil sige dag-, aften- og nattevagter. Som disponent får du en skiftende hverdag, hvor der både skal være styr på den fremadrettede vagtplanlægning, samt det der skal sørges for og dækkes ind ved sygdom.

Du arbejder fortrinsvis i dagvagt, men skal være fleksibel i forhold til samarbejdet med aften- og nattevagterne. Du vil indgå i et tæt samarbejde med stedets ledelse samt vores 2 administrative medarbejdere.

Vordingborg Kommune Sundhedsfaglig eller pædagogisk medarbejder til socialpsykiatrisk botilbud

Vordingborg Kommune

Har du interesse og erfaring i det psykiatriske speciale og i at arbejde pædagogisk med borgere, der er bosat på et bosted, så er det dig, som vi søger som ny faglig kollega.

Medarbejder med psykiatrisk erfaring søges til Botilbud Færgegårdsvej - Center for Socialpsykiatri

37 timer ugentligt, i blandede vagter, med arbejde hver anden weekend

Vores kerneopgave er: "” Vi støtter borgeren i at bevare og udvikle egne ressourcer. Indsatsen planlægges og udføres med udgangspunkt i borgerens ressourcer og via en samarbejdsorienteret faglig, struktureret og målrettet indsats”. 

Vordingborg Kommune Fire måneders sommerferievikariat til socialpsykiatrisk botilbud i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Har du interesse for og erfaring i det psykiatriske speciale og i at arbejde pædagogisk med borgere, der er bosat på et bosted, så er det dig, som vi søger som ny faglig kollega.

Vi søger en medarbejder, gerne med psykiatrisk erfaring, gerne med ønsket om både personlig samt faglig udvikling. Meget gerne med en sundhedsfaglig baggrund.

Kerneopgaven skal være omdrejningspunktet og leveres med høj kvalitet og udvikling for borgerne.

Vordingborg Kommune I Børnehuset Elnasminde har vi et ledigt flexjob som pædagogmedhjælper

Vordingborg Kommune, Langebæk

Brænder du - lige som os - for at arbejde med høj faglighed og fokus på kerneopgaven i et dagtilbud, hvor der er engagement, god stemning - hvor humor og glæde fylder meget i hverdagen?

Hvis dette lige er dig og du vil være en del af vores dygtige team, så send os din ansøgning.

Vi er en 0-6 års institution og har 92 børn. Børnehuset Elnasminde tilbyder en åbningstid fra kl. 6.00-17.00 og vi har åbent på lukkedage, så vi forventer, du er fleksibel på det område.

Vi tilbyder dig

 • En positiv personalegruppe med fokus på trivsel, der har et lavt fravær
 • Et hyggeligt børnehus med en stor og velindrettet naturlegeplads med egen skov og en gammel frugthave
Vordingborg Kommune Rehabiliterings- og Plejecenter Skovbo søger engageret social- og sundhedsassistent til nattevagt

Vordingborg Kommune, Langebæk

Har du interesse og evt. erfaring indenfor genoptræning og rehabilitering i forhold til det neurologiske område, senhjerneskade og/eller rygmarvsskader?

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast nattevagt på 28 timer ugentligt med vagt i lige uger. Til stillingen er knyttet et tillæg for at arbejde i fast nattevagt.

Vi har brug for en kollega, som sammen med vores stab af dygtige medarbejdere vil være med til at løse de stadig mere komplekse opgaver.

I Vordingborg Kommune arbejder vi aktivt for at udvikle den primære pleje og tilbyder kurser og efteruddannelse for at sikre kompetencer til de mere komplekse forløb.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer og afløsningspersonale til Børn og Unge tilbud

Vordingborg Kommune, Lundby eller Stensved

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer og afløsningspersonale til Børneaflastningstilbuddet i Lundby samt Ungetilbuddet Skovhusevej i Stensved.

På vores døgnmatrikler er det skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags- og aftentimerne samt weekend og helligdage.

Vordingborg Kommune Grib muligheden for at blive en del af Kalvehave Børnehus

Vordingborg Kommune

Vi søger en ny kollega til KSBH/Kalvehave Skole & Børnehus med viden om og interesse for specialpædagogikken i børnehuset.

De aktuelle stillinger kan være til både specialgrupperne såvel som den almene.

Grib muligheden for at blive en del af Kalvehave Børnehus, hvor det dejlige børneliv leves. Vi begejstres sammen med børnene på alle niveauer og med forskellige kommunikationsformer, da børnene alle er forskellige. Vi ser DET STORE i det små, og skaber trygge og lystfyldte læringsmiljøer.

I Børnehuset er ca. halvdelen af børnene på almene pladser og den anden halvdel på ressourcepladser for børn med særlige behov.

Vordingborg Kommune Præstø Skole søger afdelingsleder

Vordingborg Kommune

Erfaren og ambitiøs afdelingsleder til fase 1 (0.-5. klasse) søges til Præstø Skole

Vi søger en læreruddannet afdelingsleder, som kan bedrive god faglig ledelse af medarbejdere og bidrage til elevernes faglige kompetencer og udvikling på Præstø Skole. Afdelingslederen skal brænde for at udvikle skolen, og meget gerne have flere års erfaring som afdelingsleder. Udover afdelingslederen består skolens ledelsesteam af skoleleder, viceskoleleder og leder af skoleklubben.

Præstø Skole fungerer på en enkelt matrikel med ca. 380 elever og med en skoleklub i umiddelbar nærhed. Præstø Skole er kendetegnet ved god medarbejdertrivsel og et godt forældresamarbejde.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm afd. Solhøjvej søger afløsningspersonale 15 timer

Vordingborg Kommune, Mern

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et seriøst og målrettet arbejdsmiljø. Kollegaer som værdsætter samarbejde og ærlighed. Stillingen er et delt barselvikariat og er tidsbegrænset.

Beboerne på Solhøjvej er i ”boot camp” til at flytte i egen bolig. Solhøjvej kan have beboere mellem 15 og 25 år boende.

Autismecenter Storstrøm er et dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne, samt børn og unge med en diagnose inden for autismespekteret. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed nøgleordet.

Arbejdet er fordelt på en fast hverdagseftermiddag/aften samt hver anden weekend.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm afd. Solhøjvej søger afløsningspersonale ni timer hver anden weekend

Vordingborg Kommune, Mern

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et seriøst og målrettet arbejdsmiljø og kollegaer, som værdsætter samarbejde og ærlighed. Vi forventer, at du er struktureret, så du kan møde de unge og lave aktiviteter med de unge, fx lave bål, spille spil inden- og udendørs og ledsage på ture i byen, til arrangementer o.l.

Vi tilbyder faglig udvikling:

 • Introforløb
 • Kursus i grundlæggende viden om autismespektrum forstyrrelse
 • Interne kurser og temadage

Der er to ledige stillinger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV