32 job matcher din søgning 32 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg KommunePlejecenter Ulvsund søger Social- og sundhedsassistent i nattevagt – Vikariat

Vordingborg Kommune, Stege

Vi søger SSA til nattevagt i perioden 1/12 2021 – 31/3 2022, da en af vores nattevagter har fået midlertidig ansættelse på Grønland.

Du møder i nattevagt i ulige uger fra mandag kl. 23.00 til mandag kl. 07.00.

Plejecenter Ulvsund er en del af Distrikt Ulvsund, som består af 2 plejecentre, 2 aktivitetscentre, udekørende dag/aften team, samt sygeplejersker.

Plejecenteret er beliggende i Lendemarke på Møn i naturskønne omgivelser og med bus til døren og tæt på motorvejen. Der er 62 beboere på centeret – heraf er 7 midlertidige boliger og 12 boliger til hukommelsessvækkede borgere

Vordingborg KommuneBorgerkonsulent til Borgerservice

Vordingborg Kommune

Vi søger en erfaren og serviceminded borgerkonsulent til Borgerservice i Vordingborg Kommune.

Opgaverne forventes primært at være indenfor områderne borgerbetjening, folkeregister, kørekort, pas, valg, NemID / MitID, administrative opgaver ift. borgerlige vielser, herunder som giftefoged.

Vi tilbyder:

 • en afdeling med engagerede medarbejdere, hvor faglighed og samarbejde sættes højt.
 • et afvekslende og udadvendt arbejde.
 • gode arbejdsforhold og flotte rammer i helt nyt hus
 • flextidsordning
Vordingborg KommuneAdministrativ sagsbehandler til Ydelseskontoret

Vordingborg Kommune

Ydelseskontoret søger pr. 1.1.2022 en administrativ sagsbehandler til kontanthjælpsgruppen. Vordingborg kommune overgik til det nye udbetalingssystem, KY i maj måned 2021.

Ydelseskontoret er en del af Borgerservice & Ydelse, som desuden består af kontrolgruppe, borgerservice, opkrævning og hovedomstilling.

Opgaverne vil primært være:

 • Beregning og udbetaling af ydelser efter Lov om aktiv socialpolitik, vil primært være indenfor områderne:
 • Kontanthjælp
 • Uddannelseshjælp
 • Integrationsydelse
Vordingborg KommunePædagog til Møn Skole, Fanefjord afd.

Vordingborg Kommune, Askeby

Er du fagligt dygtig, kan du arbejde i inkluderende læringsmiljøer i klub og i skole, motiveres du af pædagogisk udvikling og vil du indgå i forpligtende kollegiale læringsfællesskaber, så er Møn skole stedet for dig.

Møn Skole – Fanefjord afdeling - har en pædagogstilling på 30 t/ugt ledig til besættelse pr. 1/1-21. Arbejdet er primært i skoleklubben både morgen og eftermiddag, men består også af holdtimer i skoletiden i indskolingen eller på mellemtrinnet.

På Møn skole får du:

 • Et professionelt læringsfællesskab og en mentor i teamet
 • En plads i en organisation i bevægelse og med inspiration til elevernes faglige løft; fx gennem co-teaching, CL-strukturer og fokus på øget samarbejde med forældrene
 • En ambitiøs, lydhør og dialogisk indstillet ledelse
Vordingborg KommuneGenopslag - Jurist med stort drive til arbejdsmarkedsområdet

Vordingborg Kommune

Kan du begå dig på alle niveauer i en politisk styret organisation og har du lyst til at understøtte vores ledere med kompetent juridisk bistand i konkrete sager under særligt arbejdsmarked og sociallovgivningen, men også i udvikling af faglige processer og arbejdsgange – så er du måske vores kommende kollega.

Da vores dygtige jurist har valgt at gå på pension, søger vi derfor en ny kollega som kan indgå i Arbejdsmarkedssekretariatet.

Som jurist forankret i Afdeling for Borger og Arbejdsmarked har du naturligvis er stort ansvarsområde og en hverdag, hvor ikke to dage er ens, men også en stor frihed til selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver og -tid. Der er ligeledes mulighed for sparring og netværk med kommunens øvrige jurister.

Vordingborg KommuneDistrikt Vintersbølle søger personale til udekørende team

Vordingborg Kommune

Er du er vores nye kollega, der sammen med os vil skabe gode rammer og vilkår for borgere i Distrikt Vintersbølle?

Vi søger medarbejdere, der har lyst og interesse i at hjælpe med opgaver som personlig pleje, praktisk hjælp så som rengøring og tøjvask samt til aflastning af pårørende i deres eget hjem.

Vi søger både ufaglærte og faglærte, så selvom du ikke har erfaring fra området, men har lysten til at arbejde med mennesker, vil vi se frem til en ansøgning fra dig.

Vi er en travl arbejdsplads med mangeartede opgaver, som gør, at du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt, du bliver en del af et team bestående af både social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, hvor mange af dine kommende kolleger har mange års erfaring og har været i teamet i mange år.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til dagvagt på Aggerhus

Vordingborg Kommune, Præstø

Vil du bruge dine kompetencer som ssa. i et spændende job på Aggerhus, som udover vores 27 faste beboere også har 2 aflastningspladser, så er denne ledige stilling måske noget for dig?

Stillingen er ledig fra 01.01.22, og du bestemmer selv, hvor mange timer du ønsker at arbejde.

Du skal deltage i den personlige pleje og de mange specifikke sygeplejefaglige opgaver, der er omkring beboerne på Aggerhus, hvor vi lægger vægt på rehabilitering og sundhedsfremme.

Vi søger dig som:

 • har et godt overblik og kan tage selvstændige beslutninger
 • er en god kollega og vægter det gode samarbejde, så beboerne kan leve et for dem værdigt liv
 • har god kontakt med de pårørende
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper søges til aftenvagt i udekørende team i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vil du være en del af vores aftenvagts team, hvor vi gode til at hjælpe og sparre med hinanden, men også arbejder selvstændigt? Så er det dig vi mangler.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagt.

Efter et kort for møde, køres der ud til borgere i eget hjem, hvor vi hjælper med personlig pleje og praktiske opgaver. Der er kommunebil til rådighed.

Vi har mange forskellige kompetencer, og vi vil være klar til at give dig en grundig introduktion.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med mange udfordringer og en stor grad af selvstændighed.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til Vintersbølle Plejecenter

Vordingborg Kommune

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedshjælper og som brænder for at skabe de bedste rammer og vilkår for beboerne i vores somatiske plejeboliger og deres pårørende.

På Vintersbølle Plejecenter vægter vi høj faglighed, engagement, rummelighed og humor i samarbejdet og ønsker et kollegialt miljø præget af hjælpsomhed, faglig sparring, omsorg og gode grin.

Vi tilbyder:

 • En spændende, dynamisk arbejdsplads, hvor beboerinddragelse og pårørendesamarbejde vægtes højt.
 • Tilknytning til et team af engagerede og hjælpsomme kolleger, der gerne deler ud af viden og erfaring.
Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til demensafsnit på Vintersbølle Plejecenter

Vordingborg Kommune

Vi søger dig, der er uddannet social- og sundhedsassistent og som har lyst til at skabe livsglade beboere i demensafsnittet.

Stillingen er i dagvagt på 32-37 timer pr. uge med ansættelse snarest muligt eller senest pr. 1. januar 2022.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid kan tilpasses dine ønsker.

Der planlægges som udgangspunkt med vagt hver 2. weekend, men i perioden fra 1/1-31/3 afprøver vi vagtplanlægning med vagt hver 3. weekend for dem der måtte ønske det. Der evalueres løbende i prøveperioden med henblik på stillingtagen til, om tilbud om vagt hver 3. weekend kan blive en permanent mulighed.

På Vintersbølle Plejecenter vægter vi høj faglighed, engagement, rummelighed og humor i samarbejdet og ønsker et kollegialt miljø præget af hjælpsomhed, faglig sparring, omsorg og gode grin.

Vordingborg KommuneLeder til Center for Rusmidler

Vordingborg Kommune

Vores leder af Center for Rusmidler er pr. 1. oktober ansat som leder af Børn og Familieområdet. Derfor søger vi en ny, stærk leder, der både kan videreføre, videreudvikle og udfordre rusmiddelområdet i Vordingborg Kommune.

Center for Rusmidler varetager i dag rusmiddelrelateret rådgivning og behandling samt en række forebyggelsesindsatser. Målgrupperne for vores arbejde er borgere med rusmiddelproblematikker og deres pårørende.

Som ny leder overtager du et moderne og velkørende center med en erfaren medarbejdergruppe. Du får ansvar for den daglige ledelse og udvikling af afdelingen.

Det bliver din opgave at videreføre centrets gode omdømme blandt borgere og samarbejdspartnere - som en afdeling med høje ambitioner, et aldrig svigtende borgerperspektiv i tilbuddene og en høj prioritering af tværgående samarbejde og koordinering.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent/-hjælper i aftenvagt i det udekørende team i Distrikt Ulvsund

Vordingborg Kommune, Stege

Fast stilling som social- og sundhedsassistent/-hjælper i aftenvagt i det udekørende team i Distrikt Ulvsund til besættelse 1. december 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 28 timer med weekendvagt hver 2. weekend.

Vi kan tilbyde:

 • stor indflydelse på eget arbejde
 • en arbejdsplads med fokus på kvalitet og udvikling
 • et oplæringsforløb med udgangspunkt i dine kompetencer
 • mulighed for at deltage i efteruddannelse og kurser.
Vordingborg KommuneDistrikt Ulvsund søger Social og sundhedsassistent/-hjælper til Plejecenter Fanefjord

Vordingborg Kommune, Askeby

Vi søger dig, der sammen med vores dygtige medarbejdere vil være med til at skabe de bedste betingelser for at understøtte vores borgere i at leve et godt og værdigt liv.

Er du uddannet social- og sundhedsassistent/-hjælper og klar til nye spændende udfordringer? Vi kan tilbyde dig ansættelse på 28 timer pr. uge i aftenvagt. Weekendvagt hver 2. uge.

Vores medarbejdere har en høj grad af faglig stolthed i arbejdet og arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang. Du vil, i det daglige, udføre opgaver, der svarer til dine ansvars- og kompetenceområder.

Vordingborg KommunePædagogmedhjælper til Autismecenter Storstrøm afdeling Skovhusevej (25 t/uge) – tidsbegrænset til 30. juni 2022

Vordingborg Kommune, Stensved

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er et seriøst og målrettet arbejdsmiljø. Kollegaer, som værdsætter samarbejde og ærlighed.

Dine arbejdsopgaver spænder vidt, og omhandler;

 • Lave aftensmad alene eller med beboerne
 • Praktiske opgaver – indkøb, oprydning o.l.
 • Spille, gåtur, samtale med beboer

Autismecenter Storstrøm er et dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne, samt børn og unge med en diagnose inden for autismespekteret. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Vordingborg KommunePædagog til meningsfyldt job på specialskole

Vordingborg Kommune, Kalvehave

Vordingborg Kommunes specialskole søger en pædagog, som ønsker at være en del af et stærkt team!

Vi har stor elevtilgang, så vi har brug for din hjælp.

Som pædagog bliver du en del af et professionelt læringsfællesskab, som sammen har ansvaret for elevernes læring og trivsel.

Når man starter som pædagog i Kalvehave, sikrer vi en grundig introduktion til opgaven, så man bliver klædt godt på til den gruppe elever, man skal arbejde med.

Skolen ligger i naturskønne omgivelser i Kalvehave, hvilket vi gør brug af i vores dagligdag.

Vordingborg KommuneLærerstilling med muligheder — Kalvehave Skole

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommunes specialskole søger en lærer, som ønsker at være en del af et stærkt team!

Vi har stor elevtilgang, så vi har brug for din hjælp.

Som lærer bliver du en del af et professionelt læringsfællesskab, som sammen har ansvaret for elevernes læring og trivsel.

Når man starter som lærer i Kalvehave, sikrer vi en grundig introduktion til opgaven, så man bliver klædt godt på til den gruppe elever, man skal arbejde med.

Skolen ligger i naturskønne omgivelser i Kalvehave, hvilket vi gør brug af i vores dagligdag.

Vordingborg KommuneEr du socialrådgiver, og vil du hjælpe os med en meget vigtig opgave?

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi har brug for dygtige og engagerede myndighedssagsbehandlere, der brænder for at skabe målrettede forandringer for børn og familier i udsatte positioner i Vordingborg Kommune – er du én af dem?

Du skal sammen med en række super dygtige kollegaer og faglige ledere arbejde med hele myndighedsspektret i den vigtige opgave med at skabe de bedste muligheder for børn og unge i udsatte positioner i alderen 0-14 år.

Hvad kan du forvente af os?

 • En rigtig spændende arbejdsplads med en stor grad af fleksibilitet i egen tilrettelæggelse af arbejdet.
 • Fleksible arbejdstider, herunder mulighed for at arbejde på nedsat tid, så du også kan få hjemmelivet til at hænge sammen.
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage ifm. større skriveopgaver og lign.
Vordingborg KommuneSundhedsfagligt og pædagogisk personale til socialpsykiatrisk botilbud i Stege

Vordingborg Kommune

Har du interesse og erfaring inden for det psykiatriske speciale og har lyst til personlig og faglig udvikling og lyst til at arbejde pædagogisk med borgere, der bor på et bosted, så er det dig vi søger som ny kollega.

Botilbud Platanvej er en del af Center for Socialpsykiatri i Vordingborg Kommune og er et socialpsykiatrisk botilbud, der tilbyder målrettet og struktureret længerevarende støtte til voksne borgere med sindslidelser.

Den socialpsykiatriske støtte tilrettelægges med afsæt i den socialpædagogiske metode KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik).

Vordingborg KommuneRengøringsassistent søges til botilbud i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - Så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig en rengøringsassistent til Sankelmarksvej, som er en døgnbolig i Vordingborg.

Arbejdet består af rengøring i borgernes egne lejligheder, samt fællesarealer og personalefaciliteter. En gang om ugen, kan der være behov for hjælp til at modtage og sætte varer på plads. Der er mulighed for indflydelse på planlægning af opgaverne, dog med hensyn til rytmen i huset.

Vi foretrækker at:

 • Du har erfaring med rengøring
 • Du må gerne have kendskab til målgruppen
 • Du kan arbejde selvstændigt
Vordingborg KommunePædagog til Svend Gønge-skolen

Vordingborg Kommune, Lundby

Vi søger en fagligt dygtig pædagog, der har lyst og evne til at arbejde både i klub og skole. Stillingen er en barselsstilling på 37 timer gældende til og med marts 2023.

Vi har brug for en pædagog, som er solid i sit pædagogiske virke, som tager udgangspunkt i den gode relation, hvor fællesskab, fysiske udfoldelser og socialt samspil er en væsentlig del af den faglige praksis.

Vi søger dig, som motiveres af at udvikle de bedst mulige rammer for børns trivsel og læring. Dig som vil være med til at være en del af en skole og klub med høj trivsel og anerkende relationer.

Din arbejdsopgave vil ligge på Lundbyafdelingen, hvor elever fra 0. til 9. årgang er fordelt på 1 og 2 spor.