35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Projektmedarbejder med pædagogisk baggrund til Ungdomsskolen & 10. klasse

Vordingborg Kommune

Brænder du for at gøre en positiv forskel for unge og bliver du motiveret af at have og tage ansvar for opgaverne og for at følge dem helt til dørs? Så har vi en spændende nyoprettet stilling til dig.

Vordingborg Ungdomsskole & 10. klasse søger en projektmedarbejder til vores afdeling der arbejder med forebyggelse og projekter.

Du skal være i spidsen for en øget gadeplansindsats, individuelle indsatser som bliver lavet efter behov og i samarbejde med det tværfaglige forum mellem bl.a. Ungecenteret, Center for Rusmidler, og Børn og Familie.

Din opgave bliver også at koordinere det opsøgende arbejde som udøves af dig selv og dine kolleger på kontoret, samt vores team på 6 timelønnede medarbejdere.

Vordingborg Kommune Nattevagt søges til botilbud i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne til at leve det liv, de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig en ny kollega til Sankelmarksvej, som er en døgnbolig i Vordingborg.

Du vil blive den ene af et lille team på to vågne nattevagter, som varetager borgernes behov i nattetimerne. Andre lettere forefaldende opgaver samt morgenoptag kan forekomme.

Borgergruppen rummer mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse med hver deres ressourcer, behov og interesser. Forflytning og personlig hygiejne er en stor og naturlig del af personalets arbejde.

Vordingborg Kommune Pædagog søges til Botilbuddet Sankelmarksvej i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at være en del af Center for Socialpædagogik, hvor vi med faglighed og personlig relation støtter mennesker med nedsat funktionsevne, til at leve det liv de ønsker og evner? - så er denne stilling oplagt til dig. Vi søger nemlig en ny kollega til Sankelmarksvej, som er en døgnbolig i Vordingborg.

Borgerne har blandt andet behov for struktur, ligeværdig kommunikation og støtte til sociale arrangementer. Du skal være i stand til at møde borgerne i øjenhøjde samt finde og dyrke succesoplevelserne sammen med dem.

Vi arbejder ud fra en grundlæggende neuropædagogisk overbevisning, hvor den enkelte borgers ressourcer, behov og interesser dyrkes, så alle der bor på Sankelmarksvej øger deres muligheder for øget livskvalitet. Livskvalitet og sundhed er to ting der hænger sammen for os, og der er derfor altid fokus på både fysisk og mental sundhed.

Gem
Vordingborg Kommune Trives du i naturen, og vil du være med til at servicere vores turister på Møn?

Vordingborg Kommune

Vil du være del af et hold nye MØN RANGERE, der bidrager med til at skabe en god sommeroplevelse for bier og blomster, for gæster og borgere på Møn? Vi passer godt på vores biosfære og tager godt imod alle på Møn. Til det søger vi et hold, der vil yde en serviceminded sommerassistance.

Der er tale om tidsbegrænset ansættelse. MØN RANGER er et sommerjob, der både kan være deltid og fuldtid. Du skal være fleksibel og gerne kunne arbejde fra gry til skumring, til hverdag og i weekend. Selvfølgelig skal du også have fri, det aftaler vi sammen.

Primær opgave som MØN RANGER

 • Servicering af vores sommergæster og Mønboere
 • Guide, vejvise og vejlede Camønogængere og de mange gæster i købstaden Stege
 • Supervisere det gode liv på havne og strande, opsamle affald og guide om god adfærd
Vordingborg Kommune Disponent med sundhedsfaglig baggrund søges til Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune, Præstø

Elsker du at have mange bolde i luften? Tiltrækkes du af at have en fleksibel hverdag, fri i weekenden, men fleksibel med mødetider i forhold til at kunne møde alle vagtlag. Har du et udpræget koordineringsgen, og kan du holde hovedet koldt og skabe overblik, når tingene går stærkt? — Så læs nærmere her.

Som disponent får du en skiftende hverdag, hvor du skal sørge for vagtplanlægning i kombination med dagsdisponering, fortrinsvis for aftenvagterne. Du arbejder fortrinsvis i dagvagt, men skal være fleksibel i forhold til samarbejdet med aften- og nattevagter. I denne stilling kommer alle dine kompetencer i spil, da du skal kunne undervise dine kollegaer, samt ufaglærte, så fagligheden højnes og vedligeholdes.

Derudover har du en koordinerende funktion med stedets mange frivillige. Du har et stort overblik, og du løser opgaverne med en stor grad af selvstændighed.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm- –med fokus på trivsel og behov for borgerne

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse som består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vi er 210 faste medarbejdere fordelt i Guldborgsund, Vordingborg og Næstved. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord.

Vi søger pædagoger eller andre relevante fagprofessionelle til vores døgnboliger i Næstved – Vordingborg – Nr. Alslev.

Arbejdstiden ligger i eftermiddags– og aftentimerne, samt hver anden weekend og på helligdage i henholdsvis morgen- og aftenvagter.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger pædagog 37 timer til vores aktivitetshus Paletten i Vordingborg

Vordingborg Kommune

Vi søger en engageret, iderig, og praktisk funderet medarbejder, der brænder for at sætte nye aktiviteter i gang med brugerne.Autismecenter.

Storstrøm er et dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne samt børn og unge med en diagnose inden for autismespektret.

Du skal være med til at gå ture i området, at cykle, også på tandem og sofacykel, at være deltager i svømmehallen, samt at være med i skoven.

Brugergruppen i vores aktivitetshuse er voksne, som har brug for enten fysisk og verbal støtte for gennemførsel af dagens aktiviteter.

Vordingborg Kommune Ungdomsskolen og 10. klasse søger pædagog til skoletilbuddet "Unge på Toppen"

Vordingborg Kommune

Som medarbejder i Ungdomsskolen og 10. klasse kan vi tilbyde dig:

 • Skønne elever, som fra hver deres udgangspunkt ønsker at finde vejen frem mod en ungdomsuddannelse både fagligt, personligt og socialt.
 • En gruppe dygtige, engagerede og gode lærer- og pædagogkollegaer, som for den samlede organisation tæller ca. 30 ansatte i skoledelen.
 • Selvstyrende teams, hvor både fagligheden, nysgerrigheden og humøret i hverdagen, er højt.
 • Stor medindflydelse og medansvar i udviklingen af didaktik og den pædagogiske tilgang.
 • Fleksibilitet i din hverdag, med udgangspunkt i elevgruppens og den enkeltes læringsbehov.

Vi søger en dygtig og engageret pædagog til en fast stilling på 37 timer om ugen til vores skoletilbud, Unge på Toppen.

Vordingborg Kommune Ungdomsskolen og 10. klasse søger uddannet lærer til 10. klasse med naturfaglige kompetencer

Vordingborg Kommune

Den lærer vi søger, skal have sit interessefelt og stærkeste kompetencer i det naturvidenskabelige felt. Vi har brug for, at du er linjefagsuddannet og således kan løfte undervisningsopgaven for matematik. Desuden vil det være en fordel, hvis du også har fagene naturfag og teknologiforståelse.

Vi har et fælles fokus for de kommende skoleår om at udvikle vores undervisning henimod at have flere PBL-baserede forløb, og du skal derfor have interesse i at arbejde med projektbaserede læring.

Udover de ovennævnte faglige kvalifikationer forventer vi af dig som vores nye kollega at du:

 • Er stærk i relationerne til de unge.
 • Har en positiv og anerkendende tilgang til vores elever.
 • Kan samarbejde i teams, og får ting gjort.
 • Er positiv og har humor.
Vordingborg Kommune Koordinator

Vordingborg Kommune

Vi søger en ny kollega til at koordinere vores indsats i forbindelse med de ukrainske flygtninge, der kommer til Vordingborg Kommune.

Dine opgaver vil for eksempel være:

 • Koordinere de mangeartede opgaver, der løbende opstår og fikse de fleste
 • Sikre god kontakt til og mellem de mange afdelinger, der er en del af indsatsen
 • Håndtere de mange henvendelser fra frivillige

Vi forventer at du har erfaring fra en koordinerende stilling i en kommune – du har måske koordineret corona-beredskabet i en kommune.

Vordingborg Kommune Pædagog til Børnehuset Elnasminde 32-37 timer

Vordingborg Kommune, Langebæk

Brænder du - lige som os - for at arbejde med høj faglighed og fokus på kerneopgaven i et dagtilbud, hvor der er engagement, god stemning og hvor humor og glæde fylder meget i hverdagen?

Vi er en 0-6 års institution og har 90 børn. Børnehuset Elnasminde ligger i et naturskønt område tæt på sø og skov i udkanten af Stensved. Vi har en stor naturlegeplads og vores egen skov. Vi søger nye kollegaer til vores vuggestue team 0-2 år.

Vi tilbyder dig

 • En positiv personalegruppe med fokus på trivsel, der har et lavt fravær
 • Engagerede forældre og forældrebestyrelse
 • Et hyggeligt børnehus med en stor og velindrettet naturlegeplads med egen skov og en gammel frugthave
Vordingborg Kommune Barselsvikariat – Pædagog til Børnehuset Elnasminde 32-37 timer

Vordingborg Kommune, Langebæk

Brænder du - ligesom os - for at arbejde med høj faglighed og fokus på kerneopgaven i et dagtilbud, hvor der er engagement, god stemning og hvor humor og glæde fylder meget i hverdagen?

Vi er en 0-6 års institution og har 90 børn. Børnehuset Elnasminde ligger i et naturskønt område tæt på sø og skov i udkanten af Stensved. Vi har en stor naturlegeplads og vores egen skov. Vi søger nye kollegaer til vores vuggestueteam 0-2 år.

Vi tilbyder dig

 • En positiv personalegruppe med fokus på trivsel, der har et lavt fravær
 • Engagerede forældre og forældrebestyrelse
 • Et hyggeligt børnehus med en stor og velindrettet naturlegeplads med egen skov og en gammel frugthave
Vordingborg Kommune Familiebehandler til socialpædagogisk tilbud i Familiecenter Kalvehave

Vordingborg Kommune

Brænder du for at gøre en forskel for børn og familier i udsatte positioner, og vil du være med til at udvikle Vordingborg Kommunes socialpædagogiske tilbud for børn i den skolesøgende alder?

I forbindelse med udviklingen og forankringen af vores socialpædagogiske tilbud til børn i alderen 6-12 år søger vi en kompetent og engageret familiebehandler, der har lyst til at blive en del af Familiecenter Kalvehaves stærke dagbehandlingsteam. Her får du en særdeles spændende og vigtig rolle med rig mulighed for at sætte dit aftryk på vores nye socialpædagogiske tilbud.

Målgruppen for dit arbejde er primært familier med børn i alderen 6-12 år, som er tilknyttet det socialpædagogiske tilbud. Familierne vil ofte modtage intensiv socialpædagogisk støtte, familiebehandling og kompenserende støtte i hjemmet.

Vordingborg Kommune Vejleder til sygedagpengeteamet – tidlig indsats

Vordingborg Kommune

Vi søger en ny kollega til at arbejde med tidlig indsats for sygedagpengemodtagere. Stillingen er på fuld tid – med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er en afdeling, der består af sygedagpenge og fastholdelse, og du vil skulle arbejde med sygemeldte borgere.

Vi arbejder målrettet med en tidlig indsats og har mulighed for at give sygemeldte borgere tilbud, således at de kan indgå på arbejdsmarkedet på ny. Du vil skulle arbejde i den tidlige indsats, herunder samarbejde med borger, virksomheder og tilbudssteder.

Vordingborg Kommune Planlægger til landdistriktsområdet i storbyens smukke forhave

Vordingborg Kommune, Langebæk

Vil du være en del af udviklingen i en af landets smukkeste kommuner?
Vil du være med til at sikre attraktive rammer for det gode liv på landet?
Vil du være med til at sætte standarden for det gode og værdiskabende samarbejde med kollegaer, borgere, virksomheder, interessenter og andre aktører?

Så er du muligvis vores nye planlægger i Afdeling for Plan og Klima i Vordingborg Kommune.

Du skal primært løse opgaver, der knytter sig til landdistrikterne (landzone), det vil sige myndighedssagsbehandling på landzoneområdet, lokalplanlægning og input til kommuneplantemaer af relevans for landdistrikterne.

Derudover indgår du naturligt i opgaveløsningen inden for afdelingens samlede portefølje og bidrager til udvikling og sparring på planlovens område.

Gem
Vordingborg Kommune Rengøringsassistent til fast stilling på Møn, samt afløsere til alle distrikter

Vordingborg Kommune

Har du en god portion erfaring inden for rengøring? Har du et godt drive, er du serviceminded, og skaber du resultater ind i et fællesskab?

Så er du måske vores nye kollega i Stege – eller en af vores nye afløsere i Intern Service - Rengøring.

Afdelingen bidrager til at realisere kommunens ambitioner om at levere en høj rengøringsstandard til vores skoler, børnehaver og øvrige bygninger.

Vi lægger stor vægt på god service og glæden ved at skabe synlige resultater. Vi søger efter nye kollegaer, der vil bidrage til vores team af dygtige medarbejder, der hver dag sammen leverer gode og stabile resultater.

Vores afdeling er delt op i 3 Teams: Team Vordingborg, Team Præstø og Team Møn.

Gem
Vordingborg Kommune Har du lyst til en uddannelse inden for sundhedssektoren med rig mulighed for job efterfølgende?

Vordingborg Kommune

Vordingborg Kommune søger social- og sundhedselever til optag i august og november 2022.

Vi tilbyder en fuld SOSU-uddannelse med ansættelse og løn på både grundforløb og hovedforløb. Der er praktikpladsgaranti og gode jobmuligheder. Du kan søge om social- og sundhedshjælperuddannelse eller social- og sundhedsassistentuddannelse.

Du tager en uddannelse

 • der udvikler dig fagligt og personligt
 • der veksler mellem skole og praktik (ældreplejen, psykiatri, sygehus)
 • der indeholder spændende og udfordrende arbejdsopgaver
 • hvor initiativ, medindflydelse, selvstændighed og samarbejde er i fokus
 • hvor nærvær, omsorg og kommunikation er centrale kompetencer.
Vordingborg Kommune Sommerafløser til Distrikt Solvang

Vordingborg Kommune

Distrikt Solvang søger personale til sommerafløsning.

Vi søger personale fordi sommerferien står for døren.
Vi søger både personale, som er uddannet inden for et omsorgsrelateret område, gerne social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, eller måske du er i gang med at uddanne dig?

Vi søger sommerafløsere til både inde på Solvang og ude i hjemmeplejen.

Du kan nikke genkendende til, at du er:

 • Fysisk frisk
 • Kan arbejde dag, aften og weekender (du er med til at planlægge selv)
 • God til dialog med ældre mennesker
Vordingborg Kommune Engageret anbringelseskonsulent

Vordingborg Kommune, Præstø

Vil du være med til at skabe gode løsninger for udsatte børn og unge, som ikke kan bo hos deres biologiske forældre? Har du lyst til at samarbejde med plejefamilier og understøtte deres arbejde med at sikre anbragte børn og unges trivsel? Og trives du med at samarbejde med mange forskellige aktører og have opgaver med stor kompleksitet?

Vi søger en ny, dedikeret og faglig stærk anbringelseskonsulent, der sammen med os vil skabe de bedste muligheder for anbragte børn og unge, og bidrage til at udvikle vores samarbejde med plejefamilier, opholdssteder m.fl.

Vi har fokus på systematisk sagsarbejde, faglig sparring i hverdagen, tæt opfølgning på indsatserne og høj kvalitet i sagsbehandlingen. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads i udvikling, en stor grad af fleksibilitet i egen tilrettelæggelse af arbejdet, flexordning og gode kollegaer.

Vordingborg Kommune SSA til aftenvagt på Vintersbølle Plejecenter

Vordingborg Kommune

Vi leder efter dig, der gerne vil være med til at sikre de bedst mulige vilkår, hyggelige rammer og god stemning for de 26 beboere, der bor i de almene plejeboliger i team tv.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fastansættelse i aftenvagt med i gennemsnit 28 timer om ugen og vagt hver 2. weekend. Stillingen er ledig til besættelse snarest eller senest d. 1. juli 2022.

Hos os får du:

 • En arbejdsplads med godt humør, hvor høj faglighed og godt arbejdsmiljø har høj prioritet
 • Engagerede og hjælpsomme kolleger, der gerne deler ud af viden og erfaring
 • Stor medindflydelse på arbejdet og medansvar for den daglige planlægning