31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Favrskov KommuneAfløsere søges til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

Favrskov KommuneSpecialcenter for demens søger social- og sundhedshjælper

Favrskov Kommune, Hammel

Specialcenter for mennesker med demens i Favrskov Kommune søger social- og sundhedshjælper i fast stilling på 30 timer ugentligt.

Plejecenter Tinghøj er beliggende i Hammel og er Favrskov Kommunes specialcenter for mennesker med demens. Der bor 40 beboere på plejecentret, der alle er diagnosticeret med en demenssygdom i moderat til svær grad eller som har demenslignende symptomer.

Personalet arbejder på et højt fagligt niveau, og de bruger deres erfaring og viden til at yde den bedste indsats for den enkelte beboer med afsæt i en socialpædagogisk tilgang. Dette gøres ved at behandle alle individuelt og have fokus på en personcentreret tilgang. Hver eneste beboer er unik og kommer med en unik og interessant livshistorie, som personalet bruger i deres arbejde til at kunne tilbyde meningsfulde aktiviteter og en meningsfuld hverdag for den enkelte.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper til fast stilling i primært dagvagt

Favrskov Kommune

Plejecenter Hinneruplund i Hinnerup søger en social- og sundhedshjælper til spændende stilling i et nyetableret team, så har du lyst til at være med til at skabe et nyt, godt og spændende arbejdsfællesskab, så se her.

Vi er et stort plejecenter med 70 boliger med forskellige specialer. Vi søger aktuelt en social- og sundhedshjælpere til klynge 1-2-3. Der er tale om en faste stillinger, med primært dagvagter, timetallet ligger på 30 timer. Stillingerne ønskes besat 1 juli, men vi venter gerne på den rette.

Hinneruplund er velfungerende plejecenter med 70 boliger. Centeret indeholder 5 bo-enheder med 9 boliger i hver, 2 bo-enheder for demens ramte beboer og et kortidsafsnit med 7 pladser. På Hinneruplund findes også et sundhedscenter og en aktivitetsafdeling, hvilke gør det til et meget levende og inspirerende hus.

Favrskov KommuneVuggestuepædagoger til Børnehuset Børnely

Favrskov Kommune, Sporup

Nærværende og omsorgsfulde pædagoger søges til Børnelys vuggestue.

Stillingerne er på henholdsvis 37 og 32 timer med tiltrædelse d. 1. august 2020.

Børnely er en lille institution, med to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. Vi er meget integreret og arbejder på tværs at grupper og stuer. Vi er i gang med implementeringen af Den styrkede læreplan og har stor fokus på vores læringsmiljøer, inde såvel som ude.

I Børnely sætter vi barnet i centrum af pædagogikken. Huset skal være et trygt og omsorgsfuldt sted, hvor vi i dialogen og tæt samarbejde med forældrene er med til at skabe trivsel og udvikling for børnene.

Favrskov KommuneSekretariatskonsulent til social- og sundhedsområdet i Favrskov Kommune (barselsvikariat)

Favrskov Kommune

Brænder du ligesom os for at være med til at give ældre, udsatte og syge borgere den bedst mulige hverdag? Motiveres du af at arbejde i en politisk styret organisation? Kan du bevare overblikket, og er du god til at følge op?

Du bliver faglig sparringspartner til handicap- og psykiatrichefen – bl.a. i arbejdet med strategier og projekter, der skal imødegå nogle af områdets udfordringer og sætte kursen for fremtiden. Borgerne på området har mere komplekse problemstillinger end før i tiden, og der ses en stigende efterspørgsel efter hjælp i dagligdagen. Dette udfordrer området både fagligt og økonomisk.

Dine opgaver bliver bl.a.

 • At udarbejde politikker, handlingsplaner, budgetforslag og politiske sagsfremstillinger til Social- og Sundhedsudvalget samt Byrådet.
 • At varetage projektledelse af interne og tværgående projekter og undersøgelser.
Favrskov KommuneKorsholm Skole søger pædagogmedhjælper til SFO/klub

Favrskov Kommune, Hinnerup

Korsholm Skoles SFO/klub søger pædagogmedhjælper ca. 20 timer om ugen fra 1. august 2020 til 30. juni 2021.

 • Brænder du for at afprøve dig selv i arbejdet med børn fra 0. til 6. klasse?
 • Har du mod på at være rollemodel, tage ansvar og tage initiativer?
 • Kan du sætte aktiviteter i gang på boldbanen, i køkkenet eller i værkstederne?

Arbejdstiden ligger primært mellem 14.00 og 17.00 på alle hverdage. Herudover vil der være aftentimer, når klubben holder aftenåbent og evt. morgenvagter i SFO’en.

Favrskov KommuneTo pædagoger til Søndervangskolen i Hammel

Favrskov Kommune

Søndervangskolen i Hammel søger to pædagoger til indskolingen med start 1. august 2020. Stillingerne er på 30-32 timer om ugen. Stilling 1 indeholder timer som klassepædagog i skolen samt SFO om eftermiddagen. Stilling 2 indeholder inklusionsarbejde og specialpædagogiske opgaver i skolen samt i SFO'en om eftermiddagen.

Som pædagog på Søndervangskolen indgår du i tæt samarbejde med indskolingens øvrige personale. Du kommer til at varetage opgaver i skolen i samarbejde med lærerne, ligesom du selvstændigt kommer til at være ansvarlig for understøttende undervisning.

Derudover kommer du til at være en vigtig del af skolens SFO, hvor ca. halvdelen af din arbejdstid vil være placeret. Stilling 1 vil i SFO'en have særlig fokus på skiftende værkstedsaktiviteter, imens stilling 2 vil have særlig fokus på inklusionsarbejde, hvor vil det være en fordel med specialpædagogisk uddannelse og/eller erfaring.

Favrskov KommuneArbejdsmarkedskonsulent til arbejdet med forsikrede ledige

Favrskov Kommune, Hadsten

Har du lyst til at blive en del af teamet for Job og Virksomhedsservice i Jobcenter Favrskov, hvor vi arbejder målrettet på at levere Danmarks bedste beskæftigelsesindsats over for såvel de forsikrede ledige som for kommunens virksomheder? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Vi søger en selvstændig og fagligt dygtig arbejdsmarkedskonsulent, der via samtaler, vejledning og sparring har lyst til at arbejde med at få kommunens ledige borgere hurtigst muligt i job igen.

Grundet Covid-19-situationen i Danmark er ledigheden, ligesom i landets øvrige kommuner, steget i Favrskov. Vi opnormerer derfor vores indsats for forsikrede ledige og søger derfor yderligere en arbejdsmarkedskonsulent.

Favrskov KommuneSpændende feriejob for dig, der savner udfordringer, Plejecenter Møllegården i Hadsten

Favrskov Kommune

Plejecenter Møllegården søger afløsere til sommerferien!

Social- og sundhedshjælpere/-assistenter, sygeplejestuderende eller ufaglærte med erfaring til afløsning under ferie. For faglærte er der mulighed for vikariater.

Plejecentret Møllegården er et center med 43 boliger beliggende i Hadsten. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på at arbejde rehabiliterende og tænker beboerinddragelse og -aktiviteter ind i hverdagen.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

Favrskov KommuneTekniker til matrikulære sager og vejjura

Favrskov Kommune, Hammel

Trafik og Veje har mange forskellige projekter på blokken og søger derfor en dygtig og engageret tekniker. Du kan være uddannet landinspektør, kort- og landmålingstekniker, ingeniør eller lignende – og har gerne med erfaring inden for proces- og projektstyring.

Du skal arbejde med ekspropriationer, matrikulære sager og vejjura samt bistå dine kolleger i forbindelse med anlægs- og driftsopgaver.

Favrskov Kommune er i gang med at opklassificere private fællesveje i hele kommunen. Opklassificeringsprojektet er sat i gang, men vi mangler dig, der kan køre projektet helt i mål og fortsætte arbejdet hos os efterfølgende.

Favrskov KommuneSpændende job med mulighed for faglig og personlig udvikling, social- og sundhedsassistent, Hadsten

Favrskov Kommune

Plejecentret Møllegården i Hadsten søger to social- og sundhedsassistenter 30 timer pr. uge. Stillingerne er en kombination af dag- og aftenvagter men primært dag, stillingerne er ledige fra den 1. juli 2020. Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så se her!

Plejecentret Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: ”Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed”. Vi har i disse år valgt at sætte særlig fokus på kost/ernæring, madlavning og aktiviteter i hverdagen.

Favrskov KommunePædagog, der brænder for inklusion og relationsarbejde til Børnehaven Engen i Søften

Favrskov Kommune, Hinnerup

Dygtig, uddannet pædagog, der brænder for inklusion- og relationsarbejde

Børnehaven Engen søger pr. 1. juli 2020, eller snarest derefter, en dygtig inklusions- og relationsorienteret pædagog i en fast stilling på 32 timer om ugen.

Børnehaven Engen er en del af et samlet område bestående af fire institutioner med samme områdeleder og fire daglige ledere. De fire institutioner er Korsholm Børnehave, Børnehuset Mælkevejen, Børnehuset Bymarken og Børnehaven Engen.

Børnehaven Engen er normeret til 66 børn i alderen 3-6 år og er beliggende i et landsbymiljø tæt ved Præstemarkskolen i Søften. Børnene er inddelt i tre grupper, Mariehønen, Guldsmeden og Sommerfuglen. De ældste børn er tilknyttet Sommerfuglen. Skolen har rullende indkøring igennem hele året, og derfor siger vi hver måned farvel til børn og tager imod nye børn.

Favrskov KommuneDagplejen Favrskov søger dagplejere

Favrskov Kommune

Vil du gerne skabe nærvær, yde omsorg og have tid til det enkelte barn i et lille og overskueligt miljø? Så skynd dig at søge jobbet som dagplejer i Favrskov Kommune, for vi mangler dig.

Livet som dagplejer

 • det er en livsstil at være dagplejer
 • du passer ikke bare børnene, men arbejder også med dem pædagogisk
 • du modtager sparring, råd og vejledning fra en fast tilknyttet dagplejepædagog
 • arbejdet foregår i dit eget hjem, og du får et stort netværk af andre dagplejekollegaer
 • arbejdsdagen er fleksibel, og du planlægger selv din dag med børnene.
Favrskov KommuneMiljømedarbejder til biogas og virksomhedsmiljø

Favrskov Kommune, Hammel

Har du erfaring med biogasanlæg, miljøgodkendelse af virksomheder, miljøvurdering og projektledelse, brænder du for natur- og miljøområdet og kan se dig selv i en dynamisk vækstkommune, er det dig, vi har brug for.

Vi søger en medarbejder med erfaring inden for miljøgodkendelser og -tilsyn, særligt af biogasanlæg, miljøvurderinger, projektledelse, luftforurening og meget gerne spildevand. Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at præge stillingen.

Vi tilbyder en spændende stilling på en arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på personligt engagement, ansvarlighed og selvstændighed i alt, hvad vi foretager os. Vi har et godt socialt miljø, hvor vi arbejder udviklingsorienteret, og hvor sparring og videndeling er væsentlige elementer.

Favrskov KommuneSocial- og sundhedsassistent til primært dagvagt i alment plejeafsnit, Hinnerup

Favrskov Kommune

Fast stilling som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske på Hinneruplund

Hvis du er ude efter et job, hvor du kan få lov at udvikle dig fagligt og være en del af et stærkt arbejdsfælleskab, så søg denne stilling!

Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og brænder du for at arbejde på et plejecenter med fokus på borgernes livskvalitet og hverdag, så er Hinneruplund stedet. Et plejecenter, hvor der både er fokus på rehabilitering og livets sidste fase. Stillingen er på 30 timer ugentligt, primært dagvagter og enkelte aftenvagter.

Favrskov KommuneTo medarbejdere til A-tilbud Elbæktoften i Hadsten

Favrskov Kommune, Hadsten

Er du frisk på nye udfordringer? Kan du se dig selv samarbejde i et tæt team? Har du lyst til at være motiverende? Synes du autismepædagogik er spændende? Så kunne du muligvis være vores nye kollega.

Da vi udvider vores tilbud, søger vi to socialfaglige medarbejdere til A-tilbud Elbæktoften. Det er faste stillinger på 32-35 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger normalt i tidsrummet mandag til fredag kl. 7.45-16.

A-tilbud Elbæktoften er et aktivitetstilbud til de borgere, der har brug for særlig strukturerede og skærmede rammer, så vi arbejder meget med afsæt i borgerens forudsigelighed, genkendelighed og tryghed. Borgerne er som udgangspunkt borgere med udviklingshæmning og en autisme-spektrum-forstyrrelse. Enkelte af borgerne kan være udadreagerende, så vi har stor fokus på konfliktnedtrapning og behovet for, at borgerne mødes, der hvor de er.

Favrskov KommuneKorttidsafsnittet i Hammel søger sygeplejerske til aftenvagt/nattevagt

Favrskov Kommune

Korttidsafsnittet i Hammel søger sygeplejersker til aften- og nattevagt, måske du er vores nye kollega.

Som sygeplejerske kommer du til at arbejde med den ældre medicinske patient, som kommer fra hospitalet eller eget hjem. Borgeren har ofte blandingsdiagnoser, som gør de er komplekse og kræver observation og sygepleje døgnets 24 timer.

Borgere som visiteres kan være neurologiske, ortopædkirurgiske eller terminale, de kan have en fremadskridende demens, som gør, de ikke kan passes i eget hjem. Derudover visiteres borgere med misbrugsproblematikker. Borgere er her i få uger til måneder. Vi udfører alle helhedspleje og arbejder målrettet med den rehabiliterende tankegang.

Favrskov KommuneVi søger efter dig i vores nye arbejdsfællesskab på Voldumcentret i Hadsten

Favrskov Kommune

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi social- og sundhedsassistenter i faste stillinger på 30 timer/uge fra den 1. juli 2020 og løbende derefter. Stillingerne er kombinationsstillinger dag/aften eller dag/nat, og med arbejde ca. hver 3. weekend. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med nuværende 10 boliger i ét plan – 20 boliger efter udvidelsen. På centret bor også en kat, Pjevs. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau.

Favrskov KommuneVi søger efter dig i vores nye arbejdsfælleskab på Voldumcentret i Hadsten

Favrskov Kommune

Vores udvidelse på 10 boliger står snart færdig, og derfor søger vi social- og sundhedshjælpere i faste stillinger på 30 timer/uge fra den 1. juli 2020 og løbende derefter. Stillingerne er kombinationsstillinger dag/aften eller dag/nat, og med arbejde hver 2. weekend. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med nuværende 10 boliger i ét plan – 20 boliger efter udvidelsen. På centret bor også en kat, Pjevs. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau.

Favrskov KommunePædagoger til Børnehuset Ellemose i Hadsten

Favrskov Kommune

Børnehuset Ellemose består at to afdelinger, afd. Kærmose og afd. Højmose, der hver indeholder vuggestue- og børnehavegrupper. I Kærmose er der også en lille specialgruppe med fem børn. De ledige pædagogstillinger er i afd. Højmose, i hhv. vuggestuen og børnehaven.

Børnehuset Ellemose er normeret til ca. 140 børn i de to afdelinger.

I vores pædagogiske praksis i Børnehuset Ellemose vægter vi

 • udvikling af pædagogisk faglighed i det professionelle rum
 • respekt for det enkelte individ og vores forskelligheder
 • at legen er det bærende element i hverdagen