22 jobannoncer matcher din søgning 22 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HOFOR

Projektcontroller til HOFORs økonomiafdeling

København S

Brænder du for den bæredygtige agenda, og vil du understøtte vores investeringer, så vi får mest mulig værdi for pengene?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Du står for ledelsesrapportering på vores store projekter, og du bliver bindeled mellem projekterne og forretningen i forståelsen af business casen.

Vi sætter pris på det gode sociale samvær, hvor vi tager hensyn til hinanden, og hvor vi har mulighed for at være fleksible med hjemmearbejdsdage.

HOFOR
Gem
HOFOR

Junior Business Controller

København S

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre professionel økonomistyring og controlling i Danmarks største forsyningsvirksomhed?

Du får ansvaret for vores bygas-område, men derudover vil du også have andre spændende opgaver inden for business controlling sammen med teamets øvrige 5 business controllere.

HOFOR
Gem
HOFOR

Specialist til miljø- og myndighedsarbejde på kildepladsprojekter

København S

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Vil du bidrage til at sikre rent drikkevand sammen med dygtige kolleger i Danmarks største vandforsyning? Har du viden om grundvand og miljølovgivning på området?

Så er du måske vores nye miljø- og myndighedsspecialist, der skal understøtte programmet for renovering af kildepladser og råvandsnet.

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse, såsom miljøingeniør, geolog, biolog eller lign. Du har kendskab til vandforsyning og erfaring med miljøvurderingsloven (VVM), vandforsyningsloven, planlovgivningen samt natur- og miljølovgivningen på området.

HOFOR
Gem
HOFOR

Projektleder til NIS2

København S

Er du struktureret og en dygtig projektleder, der kan lide at være hands-on? Er du nysgerrig på at arbejde med særlig kritisk infrastruktur? Så har vi måske dit næste job som projektleder i HOFOR.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Din erfaring med at lede komplekse og tværgående projekter med mange interessenter er et godt afsæt for at lykkes i stillingen. Du har gode resultater med at styre alle elementerne i den samlede proces fra business case til gevinstrealisering, med øje for planlægning, fremdrift og realisering af projektets business case.

HOFOR
Gem
HOFOR

Erfaren teamleder til Vedligehold på Amagerværket

København S

Er du god til at motivere, styrke trivsel og lede medarbejdere via effektive processer til et førsteklasses vedligeholdelsesarbejde?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

I HOFOR skaber vi bæredygtige byer baseret på klima- og miljøbevidste forsyningsløsninger inden for blandt andet fjernvarme. Fjernvarme er fremtidens bæredygtige varmeløsning.

Som teamleder får du en central rolle i planlægningen og eksekveringen af vedligehold på vores kedelanlæg på værket. Du bliver samtidig en del af ledergruppen i Sektion Procesanlæg i Afdelingen Vedligehold og vil indgå i et tæt samarbejde med andre ledere og medarbejdere på tværs af organisationen.

HOFOR
Gem
HOFOR

Sommerhjælp til pleje og vedligehold af grønne arealer

Lejre

Se video om HOFOR som arbejdspladsHar du erfaring med græsklipning og kan du lide at færdes i naturen? Vi søger lige nu tre alsidige medarbejdere til at hjælpe os med at passe vores grønne arealer i sommerperioden, som er vores travleste periode.

Som sommerhjælp i Grøn Drift får du et job med fokus på vedligehold af vores grønne arealer. Det vigtigste er, at du har lyst til at arbejde med grønne arealer og trives med at være udendørs i alt slags vejr.

HOFOR
Gem
HOFOR

Vi søger to NIS-2 Governancespecialister

København S

Vil du være med til at udvikle HOFORS it-sikkerhed, og være med til at skabe et sikkert fundament for de mange nye teknologier, vi implementere for at fremme bæredygtige byer?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som NIS-2 govenancespecialist i HOFOR vil dit ansvar være at sikre, at der stilles og etableres relevante krav og foranstaltninger til sikkerheden i vores kritiske infrastruktur (OT/SRO).

HOFOR
Gem
HOFOR

Energirådgiver til fjernvarmekunder

København S

Kunne du tænke dig et kundefokuseret job i en virksomhed, hvor energi, miljø og bæredygtighed er særligt højt på dagsordenen?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som vores nye Energirådgiver bliver du en del af Team Forbrugsrådgivning, som tæller otte dygtige og engagerede kolleger. Teamet er en del af området Kundeløsninger og Fjernkøling, som blandt andet arbejder med data og services over for vores mange kunder.

Vi oplever efterspørgsel på, hvad den enkelte ejendom eller virksomhed kan gøre for at få et lavere energiforbrug til gavn for økonomi, miljø og klima.

HOFOR
Gem
HOFOR

Projektkoordinator til ledningsomlægning og krydsningsaftaler

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsHar du lyst til at være et vigtigt bindeled mellem kunderne og HOFOR, når vores ledninger og bygværker bliver berørt af byudviklingen?

Som vores nye projektkoordinator bliver du en del af sektionen Kundeaftaler i området Byudvikling og Strategiprojekter, der bl.a. er ansvarlig for at indgå aftaler om forsyning med nye kunder i HOFOR og sikre forsyning til nye byområder.

Du medvirker til at sikre, at byggeri og byudvikling kan ske i respekt for vores eksisterende ledningsanlæg og bygværker.

HOFOR
Gem
HOFOR

Senior Product Owner

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsSom Senior Product Owner vil du spille en nøglerolle i vores team, hvor du vil drive udviklingen af vores innovative dataplatform, der er specialdesignet til at facilitere datadeling mellem vores digitale løsninger.

Dit ansvarsområde dækker opbygning og prioritering af Dataplatformens backlog samt styringen af dens udvikling, alt sammen i tæt samarbejde med tværfunktionelle teams for at sikre leveringen af højkvalitets og nyskabende løsninger.

Denne stilling tilbyder en unik chance for at være på forkant med udviklingen inden for datadrevne løsninger og gøre en mærkbar forskel i vores virksomhed.

HOFOR
Krüger Search søger for HOFOR
Gem
Krüger Search

Ingeniør eller Maskinmester til biomasse fyret fjernvarmeværk

København S

Krüger Search søger en ingeniør eller maskinmester med interesse for brændselsteknologi og med ansvar for den strategiske vedligeholdelse af transportsystemerne, til HOFOR A/S, Amagerværket.

  • Du får meget brede arbejds- & ansvarsområder, så som projektarbejde, ATEX, risikovurderinger, dokumentation og SRO.
  • Du bliver en del af et meget kompetent 12 personers team.
  • Du deltager aktivt i sikringen af levering af fjernvarme.
  • Du kommer til at arbejde med analyse, systematisering og forbedring af processerne.
Gem
HOFOR

Driftsleder til Bygas

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsDu kommer du til at være en vigtig del af at drive og ombygge vores gasværker. Stillingen er uden personaleansvar.

Du kommer sammen med dit teamr til at arbejde med vores rense- og opgraderingsanlæg sammen med egne og eksterne specialister.

Du indgår i et velfungerende og behageligt fællesskab med tre driftsledere, hvor vi passer på hinanden og har en god, spændende og sjov hverdag. Vi sætter pris på en høj faglighed og er stolte af vores produkt.

HOFOR
Gem
HOFOR

Teknisk specialist eller kunderådgiver til vigtige spildevandsprojekter i HOFOR

København S

Kan du give teknisk kundevejledning til private og offentlige aktører, når nye byggerier skal tilsluttes HOFORs forsyninger? Så synes vi, at du skal læse videre.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

I Forsyningsteam Spildevand er vi ansvarlige for at indgå aftaler med nye kunder i HOFOR gennem en tæt daglig dialog og professionel vejledning.

Som specialist eller teknisk kunderådgiver får du ansvar for at skulle vejlede og udarbejde aftaler om tilslutninger til HOFORs spildevandssystemer. Du vil også skulle sikre, at vi modtager det nødvendige tegningsmateriale. I jobbet vil du dagligt have en tæt dialog med en række centrale aktører både i og uden for HOFOR. Du vil referere direkte til sektionslederen.

HOFOR
Gem
HOFOR

Industrielektrikere der savner varmen

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsVil du være industrielektriker på en af Danmarks største forsyningsvirksomheder og bidrage til at skabe billig fjernvarme til hovedstaden?

Som industrielektriker kommer du til at varetage et afvekslende job, hvor der arbejdes med alt fra de største motorinstallationer til mindre lokale styringer. Du og dine kolleger skal sørge for optimal sikkerhed, vedligehold og rådighed på vores anlæg.

HOFOR
Gem
HOFOR

Laborant til vandforsyning

København SV

Vil du være med til at sikre kvaliteten af drikkevand til mere end 1 mio. mennesker?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Erfaren laborant – gerne med kendskab til vandanalyseSom laborant kommer du i tæt samarbejde med dine kolleger til at udføre akkrediterede mikrobiologiske og kemiske analyser af råvand og drikkevand.

Vi anvender traditionelle analysemetoder til vandanalyser, men arbejder i høj grad også med udvikling og afprøvning af nye metoder.

HOFOR
Gem
HOFOR

Kedelspecialist til Amagerværket

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsVil du arbejde med systematisk vedligehold?

Som specialist i Team Kedelanlæg får du teknisk ansvar for strategisk vedligehold af vores kraftværkskedler.

Ud over det, så vil du som kedelspecialist også beskæftige dig med maskindirektivet, teknisk lovgivning, risikovurderinger, dokumentation, forbedringsarbejde, styring regulering og overvågning, samt bidrage og stille krav til projekter.

I fællesskab bidrager vi til at sikre vores vedligehold og strategi på området.

HOFOR
Gem
HOFOR

Kran-, maskinfører

København S

Vil du arbejde på Danmarks største flisfyrede kraftvarmeværk?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som vores nye kollega bliver du en del af Amagerværkets daglige brændselshåndtering. Du varetager et afvekslende job, hvor du i samarbejde med afdelingen sørger for brændsel til de to kraftværksblokke, håndtering af mineralprodukter samt vedligeholdelse af udendørsarealer.

HOFOR
Gem
HOFOR

GDPR-specialist

København S

Kan du lide at gøre en forskel i spændingsfeltet mellem GDPR, forretningsprocesser og digitale løsninger?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som GDPR-specialist bliver du HOFORs sparringspartner, når kollegaerne har brug for assistance til GDPR-relaterede spørgsmål. Vi har til formål at understøtte det løbende arbejde med at implementere og forvalte GDPR-området i hele organisationen og i vores mange IT-løsninger.

Vi tilbyder gode rammer, hvor du kan tilrettelægge dit arbejde selv og tilbyder hjemmearbejde efter aftale med nærmeste leder.

HOFOR
Gem
HOFOR

Administrativ koordinator

Rødovre

Vil du have en central administrativ og koordinerende rolle i en organisation, der dagligt slukker tørsten hos 1 million mennesker i Storkøbenhavn? Så synes vi, du skal læse videre.

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Til denne nyoprettede stilling søger vi en kollega til vores team på syv, der supporterer vores fire sektioner i Vand Drift med en bred vifte af administrative opgaver. Vi sørger blandt andet for telefon- og mailbesvarelse fra borgere og kunder, udarbejdelse af lukketegninger, LEAN-arbejde, målstyring, dataudtræk til ledergruppen mv.

HOFOR
Gem
HOFOR

Teamledere til Tunnel og Teknik

København S

Brænder du for ledelse, og vil du være med til at gøre en forskel for dygtige projektledere, specialister, byggeledere og tilsynsførende?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Tunnel og Teknik har 24 medarbejdere, som arbejder med spildevands- og skybrudsprojekter. Disse projekter er kendetegnet ved deres lange varighed på over 5 år, deres kompleksitet i både realisering og ledelse, samt deres store strategiske og politiske betydning.

HOFOR

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV