30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ringsted Kommune Ingeborg STU søger erfaren teamleder med stort mod på at skabe nyt

Ringsted Kommune

Ingeborg STU søger den teamleder, der motiveres af at lede og indgå i et lille team af STU-undervisere, og som har visioner for udviklingen af en STU med store ambitioner. Du skal have stor mental spændvidde og synes det er meningsfuldt at undervise, løse praktiske opgaver og omsætte visioner og værdier til handlinger.

Vi står bl.a. overfor følgende opgaver: Vi er i gang med at udvikle de fysiske rammer, så vi kan rumme de mange nye elever med individuelle behov, vi er ved at etablere et STU-kollegium, vi udvikler fortsat anvendelse af OCN, vi er i en proces, hvor vi bliver skarpere på vore pædagogiske og didaktiske tilgange, og så er der alt det andet.

Vi er små, men forventningerne og ambitionerne er store.

Ringsted Kommune Byskovskolen søger 1-2 inklusionspædagoger med høj faglighed og personligt engagement

Ringsted Kommune

Byskovskolen søger 1-2 dygtige pædagoger til inklusionsopgaver og udvikling af mellemformer.

Vi søger dygtige og relationsstærke pædagoger til at støtte op om klasser og elever, samt vores nye mellemformer, i indskoling og på mellemtrin på afd. Benløse.

Stillingerne er i udgangspunkt med fast skema på afdeling Benløse, men som ansat på Byskovskolen skal du kunne løse opgaver i både center og distrikt og på begge afdelinger.

Du samarbejder blandt andet om den faglige udvikling med dine kolleger på begge afdelinger.

Du indgår naturligt i både årgangsteam og afdelingsteam, hvor der på alle niveauer arbejdes målrettet med at udvikle indbydende læringsmiljøer med høj faglighed og trivsel for afdelingens elever.

Ringsted Kommune Byskovskolen søger dansk- og inklusionslærere til indskoling og udskoling på afd. Benløse

Ringsted Kommune

Byskovskolen søger dygtige dansklærere til indskolingen og udskolingen – og inklusionslærer til udskolingen til at støtte op om trivsel og læring.

Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, der brænder for sit fag, og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet, og du har en anerkendende tilgang til dine elever.

Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Ringsted Kommune Byskovskolen søger matematiklærere og dansklærer til afd. Asgårds center- og distriktsklasser

Ringsted Kommune

Byskovskolen søger lærere med kompetencer inden for bl.a. matematik, dansk og gerne tysk, til både centerklasser og distriktsklasser på afdeling Asgård.

Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret lærer, som brænder for sine fag og som kan bidrage til Byskovskolens samlede udvikling. Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever. Det er en fordel, hvis du har undervisningserfaring fra det specialiserede område. Du kan tilrettelægge din undervisning, så den rammer dine elever hvor de er, uanset deres faglige, fysiske, kognitive eller emotionelle ståsted.

Du skal desuden kunne bidrage til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Ringsted Kommune Underviser til MiLife i UngRingsted

Ringsted Kommune

Motiveres du af at arbejde med unge, der har brug for lidt ekstra for at lykkes i folkeskolen, så er det måske dig, der skal stå i spidsen for vores MiLife-projekt?

For et par år siden nytænkte vi vores erhvervsklasse og startede derfor et helt nyt koncept op i samarbejde med Ringsted Kommunes folkeskoler. Det nye tilbud er et supplement til skolerne i deres inklusionsindsats, der understøtter den unge til at lykkes på egen distriktsskole såvel fagligt som socialt.

Dine opgaver bliver:

 • at stå i spidsen for MiLife-holdene både i udførelse men også udvælgelse og rekruttering af unge
 • at videreudvikle konceptet sammen med dine kollegaer
 • at indgå i et tæt samarbejde med folkeskolen
 • at undervise og vejlede unge
Ringsted Kommune Pædagogmedhjælper til dagbehandlings- og specialskole

Ringsted Kommune

Har du lyst til at arbejde med udsatte børn og unge på en kommunal dagbehandlings- og specialskole? Har du lyst til at udvikle din pædagogiske praksis, mens du lærer mere om neuroaffektiv udviklingspsykologi og professionelle læringsfællesskaber?

Som pædagogmedhjælper bliver du en vigtig spiller i vores bestræbelser på at give eleverne en aktiv og meningsfuld hverdag i genkendelige rammer.

Du bliver en del af et team som har deres primære opgave i vores SFO tilbud. Din opgave vil hovedsageligt være at arbejde med eleverne i SFO tilbuddet. Du vil dog også kunne få opgaver i skoleafdelingen. Arbejdet i SFO'en har fokus på at møde den enkelte elev i forhold til de behov som måtte være tilstede og samtidig tilgodeser fællesskabet. Du vil skulle dække SFO'ens eftermiddagsåbningstid man-tors kl. 13-17 og fre kl. 13-16.

Ringsted Kommune Plejecenter Knud Lavard Centret (KLC) søger centerleder

Ringsted Kommune

Vores nuværende centerleder for Plejecenter KLC, ønsker at gå på efterløn. Derfor søger vi en ny, der kan fortsætte det gode arbejde, for at skabe de bedste rammer for et godt og værdigt ældreliv.

Plejecenter KLC er det største plejecenter i Ringsted Kommune, og ligger i et bygningskompleks, som også omfatter Sundhedshus, Træningsfunktioner og Café Ingeborg samt 40 centernære boliger. Det ligger på en dejlig stor grund med mange lokale muligheder i nærområdet og er således et fantastisk udgangspunkt for en visionær leder, der vil arbejde for at skabe det bedste plejecenter for beboerne.

Vi søger en centerleder, der sætter pris på den gode relation til beboerne og personalet, de pårørende og frivillige, der dagligt sikrer en god og værdig hverdag på KLC. Der skal være sikker drift, og fokus på godt samarbejde i det samlede bygningskompleks, så KLC fortsat er et sted, hvor ældre har lyst til at bo.

Ringsted Kommune Børnehuset Bastionen søger tilkalde- og sommervikar, der kan lave mad til vores dejlige børn

Ringsted Kommune

Børnehuset Bastionen søger en tilkaldevikar fx køkkenassistent, der vil være med til at give vores 115 forventningsfulde børn i alderen 0-5 år mad, når vores kok er syg eller har ferie. Blandt andet i ugerne 26-27-28, hvor vores kok holder sommerferie.

Dine primære opgaver bliver at tilberede frokosten til alle børn, derudover skal du også lave/forberede mellemmåltider og eftermiddagsmad, samt klare opvask og rengøring i køkkenet.

Du skal være en rigtig ”madmor/-far”, der:

 • har de påkrævede hygiejnekurser
 • selvstændigt planlægger arbejdsgangen og hverdagen i køkkenet
Ringsted Kommune Plejecenter Solbakken - et godt tilbud til dig der er social- og sundhedsassistent

Ringsted Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent på 28 timer pr. uge i nattevagt til Plejecenter Solbakken i de almindelige boliger. Man arbejder 7+7, med vagter i ulige uger.

Vi har i mange år haft ry for, at være en god arbejdsplads, og det syntes vi, at vi lever op til. Vi har stor medbestemmelse, og indflydelse på vores egen arbejdsdag. Vi har en ledelse der er lydhøre, og som har et stort fokus på vores trivsel.

Centret er opdelt i 5 huse/boenheder med 6-8 boliger i hvert. Vi arbejder ud fra leve-bo-principperne og har det gode hverdagsliv i fokus. Det skal være så hjemligt som muligt, for både beboere og pårørende. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, hvor man har en så stor indflydelse på sit eget liv som muligt. Livet skal leves hele livet!

Ringsted Kommune SSP-teamet i Ringsted er på udkig efter den helt rigtige kollega

Ringsted Kommune

Da en af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, er vi på udkig efter en afløser til vores fagligt dygtige og engagerede SSP team.

Teamet består af Signe, Rune, Peter og måske dig. Du kender måske også teamet, som dem der sammen med Flemming Balvig og Lars Holmberg, stod bag Ringstedforsøget anno 2020, der er en evaluering af det Det Kriminalpræventive Råds undervisningsmateriale ”Alle de andre gør det – version 2”. Materialet er rettet mod sociale overdrivelser blandt skoleelever – det forhold, at børn og unge kan være tilbøjelige til at tro, at andre unge udøver langt mere risikoadfærd (ryger, drikker, begår kriminalitet m.m.), end disse unge faktisk gør. Og det er netop med afsæt i denne evaluering, at vi udarbejder vores forebyggende undervisning.

Endelig er du med ansætten del af en fantastisk ungdomsskole; med fuld knald på at udvikle fede aktiviteter som f.eks. escape room og TEK-værksted.

Ringsted Kommune 3 Livreddere til Ringsted Svømmeland – udpræget serviceorienterede og udviklingsparate

Ringsted Kommune

Ringsted Sportscenter giver alle brugere mulighed for et aktivt fællesskab, hvor motion og samvær skaber samlingspunkt for gode oplevelser.

Til Ringsted Sportscenter og med tjeneste ved Ringsted Svømmeland søges tre livreddere (tekniske servicemedarbejdere) til faste stillinger på 37 timer. Der er tre forskellige startdatoer for de enkelte stillinger henholdsvis den 1. august 2022, 1. oktober 2022 og 1. november 2022.

Du skal i det daglige servicere svømmelandets brugere, hvilket primært består af opsyn. Ud over dette vil der være vedligeholdelses- og rengøringsopgaver. Det er et stort plus, hvis du kan undervise i enten eksisterende aktivitetstilbud som saunagus, aquafitness eller babysvømning og har mod på at være med til at udbyde nye aktivitetstilbud. Du kan forvente at få relevante kurser, som kan understøtte dette.

Ringsted Kommune Plejecenter Ortved søger social- og sundhedsassistenter til dagvagt

Ringsted Kommune

”Vil du være vores nye kollega” i dagvagt og arbejde hver 3. weekend?

Vi går 40 glade kollegaer rundt og venter på dig. Vi er klar til at byde velkommen til vores skønne plejecenter i flotte omgivelser. Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af gode kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje, tænker rehabiliterende og personcentreret, samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation. Vores kerneopgave er, at skabe et aktivt og værdigt liv for den enkelte med glæde og tryghed i alle relationer.

Vi tilbyder:

 • Godt humør og uformel tone
 • Tæt samarbejde i teams, samt på tværs i huset
 • Et godt netværk og samarbejde med de frivillige
Ringsted Kommune Social- og sundhedsassistenter søges til aftenvagt på Plejecenter Ortved

Ringsted Kommune

Vi går 40 glade kollegaer rundt og venter på dig. Vi er klar til at byde velkommen til vores skønne plejecenter i flotte omgivelser.

Vi er et hus med dejlige beboere og et hold af kollegaer, der arbejder med afsæt i en værdig ældrepleje. Vi tænker rehabiliterende og personcentreret, samt har fokus på tidlig opsporing, demens og kommunikation.

Vi tilbyder:

 • Godt humør og uformel tone
 • Tæt samarbejde i teams, samt på tværs i huset
 • Et godt netværk og samarbejde med de frivillige
 • 28 timer pr. uge, med 5/2 vagt-rul – vagt hver anden weekend
 • Personaleforening med bl.a. teaterture, motionstilbud etc.
To pædagoger 30 timer søges til botilbuddet Bengerds Huse
Har du lyst til at blive en del af et team, der vægter pædagogik og faglig feedback højt?
Bengerds Huse, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
Udlært eller tillært anlægsgartner til Vej og Park
Vi søger en dygtig og kompetent medarbejder, det er måske dig vi leder efter?
Vej og Park, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
Relationsstærk leder med stort, fagligt engagement til Børnehuset Heimdal
Børnehuset Heimdal er en af Ringsted Kommunes store institutioner, og vi er i rivende udvikling.
Børnecenter, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
Genopslag - Nebs Møllegård behandlingshjem søger Psykolog til døgnafdeling
En stilling som psykolog ved Nebs Møllegård behandlingshjem med en ugentlig tjenestetid på 30 timer ønskes besat pr. 1. september 2022 eller snarest.
Nebs Møllegård, Jystrup Midtsj
Jobcenter
Indrykket:
Er du vores nye lærer eller pædagog i skolen?
Nebs Møllegård søger pr. 1. august 2022 en lærer på 37 timer, og en pædagog til skolen på 34 timer.
Nebs Møllegård, Jystrup Midtsj
Jobcenter
Indrykket:
Ringsted Hjemmepleje søger en social- og sundhedshjælper og en social- og sundhedsassistent i aftenvagt til Lokalteam
Brænder du for at arbejde med en rehabiliterende tilgang til borgerne, og samtidig have læring og udvikling i fokus?
Hjemmeplejen, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
Svømme instruktør til indsatsen Leg og Bevægelse
Vi søger en dygtig instruktør til Leg og Bevægelse i vand for årligt 350 førskolebørn i Ringsted Kommune.
Idrætsbørnehuset Springfidusen, Ringsted
Jobcenter
Indrykket: