2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aon Denmark A/S
Broking Executive Assistant

Aon Denmark A/S, København

Ønsker du at være en del af et professionelt team, der udvikler og optimerer standardiserede forsikringsløsninger til fordel for Aon’s kunder, så er det dig vi søger til vores kontor i København.

Som Broking Executive Assistant får du mulighed for at arbejde tæt sammen med vores Broking Executives og Specialister, som på daglig basis sikrer, at vores kunder har den optimale forsikringsløsning. Du vil indgå i et stærkt og professionelt team, der har til opgave at drive danske, nordiske og internationale standardiserede forsikringsløsninger.

Så grib chancen og bliv en del af en international og dynamisk virksomhed, der lægger vægt på faglig stolthed og tilbyder masser af udviklingsmuligheder.

Aon Denmark A/S
Aon Denmark A/S
Client Service Advisor - Commercial Risk Solutions

Aon Denmark A/S, København eller Kolding

Ønsker du at være en del af et professionelt team, der rådgiver danske erhvervsvirksomheder om deres forsikringer og vil du være med til at gøre en forskel for kunderne hos Aon, så er det dig, vi søger til vores kontor i København eller Kolding.

Forsikringsmæglerassistenten vi søger, bliver en del af vores Commercial Risk Solutions (skadesforsikringer), som beskæftiger sig med standardiserede såvel som skræddersyede forsikringsløsninger til både mellemstore og globale danske virksomheder. Her får du en hverdag sammen med vores øvrige forsikringsmæglere, -assistenter og sælgere, som har et godt sammenhold og arbejder tæt sammen.

Aon Denmark A/S