4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NOVASOL A/S
Office Supervisor

NOVASOL A/S, Ebeltoft

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Til NOVASOL’s servicekontor i Ebeltoft søger vi en beslutningsdygtig og kompetent Office Supervisor med ansvar for den daglige drift og udvikling af kontoret.

Som Office Supervisor er du kontorlederens højre hånd og du indgår i en gensidig sparring med kontorlederen. Selvom du ikke har personaleansvar, skal du med afsæt i Novasol Gruppen´s værdigrundlag bidrage til at motivere medarbejdere til at yde en professionel service over for kunder og kolleger. Du får ansvar for frontline-betjening i skranke, på mail, telefoner og samspil med vores kunde- og ejerservice. Kontoret servicerer ca. 700 huse med ca. 12.200 bookninger om året.

NOVASOL A/S
NOVASOL A/S
Vi søger en Kok/Souschef til vores kantine i Virum

NOVASOL A/S

Vil du være en del af en international virksomhed med fokus på vækst og udvikling? For at komme i betragtning til stillingen som Kok/Souschef ser vi helst, at du har flere års erfaring inden for restauration og kantine - om det er som kok, cater eller souschef er ikke afgørende.

Som vores nye Souschef skal du sammen med resten af teamet få hele kantinen, som servicerer cirka 125 frokostgæster dagligt, til at spille. Vi forventer, at du arbejder ansvarsbevidst og nytænkende i samarbejde med køkkenchefen og resten af teamet. Det er derfor en fordel at kunne varetage alle opgaver i kantinen.

Souschefens opgaver vil primært fordele sig over den varme ret, med rotation i anretningerne og salatbaren. Vi kører med en ugentlig rotation, så vi alle fornyer os, og maden varierer mest muligt. Typisk med to uger i den varme, en uge i anretningerne og en uge i salatbaren.

NOVASOL A/S
NOVASOL A/S
Sales- en serviceadviseur

NOVASOL A/S, Aarhus

Heb jij een passie voor sales en service? We zijn momenteel op zoek naar Sales & Service Adviseurs voor ons internationale contactcenter in Aarhus.

Onze klanten vormen de kern van alles wat we doen. We hebben een passie voor klantenservice van wereldklasse.

Als onze Sales & Service Advisor vind je de perfecte vakantie voor de klanten en zorg je ervoor dat inkomende oproepen worden omgezet in bevestigde boekingen via de telefoon en per e-mail.

De oproepen kunnen zo breed en gevarieerd zijn als vragen over nieuwe of bestaande boekingen, tot aan een verhuizing als een woning niet langer beschikbaar is. Flexibiliteit is essentieel aangezien geen dag hetzelfde zal zijn.

NOVASOL A/S
NOVASOL A/S
Service Office Assistant

NOVASOL A/S, Rudkøbing

Til NOVASOL’s servicekontor i Rudkøbing søger vi en serviceminded og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice og drift på kontoret.

Som Service Office Assistant er du firmaets ansigt udadtil og indgår i et stærkt lokalt team af servicemedarbejdere, der servicerer gæster i frontline og derudover har telefonisk og skriftlig kommunikation med både gæster og ejere. I Rudkøbing servicerer vi mere end 400 feriehuse. Vores gæster er fra store dele af Europa, og primært fra Tyskland og Skandinavien.

Vi tilbyder en alsidig stilling i et stærkt fagligt og socialt miljø, som den kvalificerede kandidat selv får mulighed for at udvikle og præge.

NOVASOL A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV