6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LejerboProjektleder til stor almen bygherreorganisation

Lejerbo, Valby

Lejerbos landsdækkende Bygge- og udviklingsafdeling har ansvaret for nybyggeri og renoveringsprojekter i hele landet. Vi opfører ca. 700 nye boliger om året, og har i øjeblikket en aktiv projektportefølje på over 5 mia. kr. Boligaftalen for 2020 betyder, at vi har fået fremrykket en række renoveringsprojekter, og vi har derfor brug for at styrke holdet, så vi sikrer den nødvendige fremdrift.

Lejerbo søger en ambitiøs, selvstændig, fagligt dygtig og struktureret projektleder til vores projektportefølje. Har du mod på og lyst til et job i en organisation med højt til loftet og en hverdag med mange spændende opgaver og stor berøringsflade til byggeriets parter, er du måske vores nye projektleder!

LejerboIT-konsulent til servicedesk

Lejerbo, Valby

Lejerbo søger en kompetent IT-medarbejder til at varetage Servicedesk funktionen samt deltage i løsning af både driftsopgaver og projekter.

De generelle arbejdsopgaver består af:

  • IT-support af Lejerbos administrative brugere.
  • Løsning af tekniske problemer på Lejerbos klienter, AD, printere og telefoner.
  • Indgå i teamet der står for drift og administration af Lejerbos IT-infrastruktur.

Lejerbo tilbyder en udfordrende, spændende og afvekslende stilling med stort udviklingspotentiale, fagligt som personligt. Et job med stor mulighed for at præge, påvirke og udvikle organisationen. Du bliver ansat i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, en løn der modsvarer dine kvalifikationer, en attraktiv pension samt diverse personalegoder.

LejerboProfessionel og engageret Lokalinspektør til Lejerbo Trekanten Vejle

Lejerbo

Som lokalinspektør har du ansvar for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg. Lejerbo Trekanten har 15 afdelinger beliggende i Vejle og Hedensted kommuner med ca. 900 lejemål.

Lokalinspektøren har det daglige ledelsesansvar for 6 dedikerede og motiverede medarbejdere – 1 varmemester og 5 gårdmænd. Den daglige ledelse består bl.a. i prioritering af de indkomne opgaver i samarbejde med varmemesteren, at føre tilsyn med medarbejderne, sørge for afløsning ved ferie og sygdom.

Lokalinspektøren udarbejder i samarbejde med driftschefen den økonomiske strategi for vedligeholdelse via 30-årige vedligeholdelsesplaner.

Lejerbo
Kunde- og udviklingsorienteret driftschef til Lejerbo, Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn

Lejerbo

Vil du være med til at gøre en forskel og løfte vores kvalitet og service til et højere niveau, samtidig med, at du forener og mestrer såvel bygningsdrift, som økonomi og mennesker? Hvis ja, så læs gerne videre.

Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn er i fuld gang med en spændende udvikling, og vi søger i den forbindelse en driftschef med stærke ledelsesmæssige, økonomiske og udviklingsrettede kompetencer.

Som driftschef får du ansvaret for en række afdelinger, herunder ikke mindst kontakten med bestyrelserne, hvorfor er det vigtigt, at du har stor sans og forståelse for mennesker og beboerdemokratiet.

Lejerbo
Serviceminded gårdmand til Lejerbo Frederiksberg.
Da en af vores dygtige medarbejdere ønsker at gå på pension, søger vi til vores veldrevne afdelinger på Frederiksberg en serviceminded og...
Lejerbo, Frederiksberg
Lejerbo
Indrykket: 
Serviceminded gårdmand til Lejerbo Holbæk
Til Engvang/Agervang i Holbæk søger vi en serviceminded, imødekommende og hjælpsom gårdmand.
Lejerbo, Holbæk
Lejerbo
Indrykket: