44 job matcher din søgning 44 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Ingeniørpraktikant til opgaver inden for Netudvikling

Energinet, Fredericia

Energinet

Læser du til diplom- eller civilingeniør inden for stærkstrøm? Og har du lyst til at teste din teoretiske faglighed i et Energinet med mulighed for spændende og udfordrende opgaver inden for den grønne omstilling? Så søg ind som praktikant i efteråret 2023.

Som praktikant hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Energinet
Energinet
Medarbejder til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Interesserer du dig for den grønne omstilling? Og motiveres du af at arbejde helt tæt på spændende projekter?

Energinet

Som medarbejder til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt arbejder du tæt med vores store el-infrastrukturprojekter, der er nødvendige for at sikre udviklingen frem mod et klimaneutralt samfund.

Du kommer ind i en engageret afdeling, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine færdigheder igennem kombinationen af ansvar for egne opgaver og tæt sparring med meget erfarne kollegaer.

Energinet
Energinet
Systemudvikler til vores ServiceNow-team i Tech & Innovation

Energinet, Fredericia

Vil du være en del af et godt team, der udvikler og vedligeholder ServiceNow-platformen i Energinet? Motiveres du af at forbedre arbejdsprocesser og gøre en positiv forskel i dine kollegers dagligdag? Så er jobbet som systemudvikler i ServiceNow måske noget for dig!

Energinet

Som udvikler i ServiceNow-teamet skal du:

 • udvikle it-løsningsdesign, der understøtter brugernes behov, dvs. både ledere og almindelige medarbejdere i Energinet
 • udvikle og konfigurere ny funktionalitet i ServiceNow
 • automatisere manuelle arbejdsgange med ServiceNow – dette vil ofte ske i samarbejde med andre teams
Energinet
Energinet
Teamlead til internationale samarbejder

Energinet, Fredericia

Motiverer det dig at have ansvaret for et teams samlede opgaveeksekvering med fokus på samarbejde og teamudvikling?

Energinet

Kan du skabe resultater igennem andre og optimere processer i store internationale partnerskaber? Og vil du sammen med et fokuseret team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?

Som VPD-teamlead har du ansvaret for den samlede resultatskabelse og målopfyldelse i VPD-teamet. Din væsentligste opgave er at tage ansvar for og udvikle VPD-teamet og samarbejdsmodellen med de strategiske partnere.

Energinet
Energinet
Samarbejdsorienteret projektkoordinator

Energinet, Fredericia

Der er fuld kraft på den grønne omstilling, og du kan være med til at gøre en forskel med din rolle som projektkoordinator på nogle af vores store anlægsprojekter.

Energinet

Vi søger lige nu en projektkoordinator, der vil få en central rolle som støtte til projektlederen i projekterne, få en spændende daglighed i et solidt fagmiljø og en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen.

Du vil blive en del af afdelingen Projektkoordinering, som i dag er et team bestående af 17 kolleger, og er kendetegnet af en meget høj faglighed, dedikation og humor – vi er ”limen” i anlægsprojekterne.

Energinet
Energinet
RPA-udvikler til Tech & Innovation

Energinet, Fredericia

Er du god til automatisering af arbejdsprocesser ved hjælp af softwarerobotter? Og er du interesseret i at gøre en forskel i den grønne omstilling? Så er du måske vores nye RPA-udvikler.

Energinet

Som RPA-konsulent i Energinet vil du skulle arbejde med flere forretningsområder. Den primære opgave vil bestå i at drifte og udvikle vores eksisterende softwarerobotter primært i UI Path. Der vil også være behov for at dokumentere udviklingen af softwarerobotterne. Arbejdet vil derudover sammen med teamet bestå i at afdække behov gennem dialog og workshops med forretningen og ligeledes standardisere RPA setup’et.

Energinet
Energinet
Praktikant til Indkøbsanalyse og -udvikling

Energinet, Fredericia

Energinet

Har du interesse for analyser og rapportering indenfor strategisk indkøb, og vil du gerne prøve din teoretiske viden af i praksis? Så har du gennem et praktikophold hos Energinet i efteråret 2023 mulighed for at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning og være med til at arbejde med at gøre indkøb endnu mere datadrevet.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Udvikle og bidrage i arbejdet med indkøbsanalyser
 • Supportere til udarbejdelse af løbende indkøbsrapporter til ledelsen
 • Bidrage i arbejdet med diverse indkøbsskabeloner og processer
Energinet
Energinet
QHSE Lead til internationale samarbejder

Energinet, Fredericia

Vil du sammen med et stærkt team være ansvarlig for Energinets strategiske leverandørpartnerskaber?

Forstår du, hvordan man skaber og gennemfører kvalitetsstyring i en projektbaseret byggevirksomhed samt sikrer QHSE på tværs af mange projekter, der kan udmønte en høj grøn ambition i samarbejdet med leverandørerne?

Energinet

I Energinet bliver du en del af en dynamisk organisation, med fokus på samarbejde, værdiskabende beslutninger og høj faglighed – alt imens vi sætter fleksibilitet og arbejdsliv i balance højt på dagsordenen. Vi har fokus på at udvikle os sammen og hele tiden lære med og af hinanden.

Energinet
Energinet
Elteknisk profil til offshore-opgaver i den grønne omstilling

Energinet, Fredericia

Som vores nye offshore-specialist kan du se frem til at komme tæt på kernen i den grønne omstilling.

Energinet

Du bidrager til den grønne omstilling og den fortsatte høje forsyningssikkerhed ved at sikre, at vores offshore-platforme og tilhørende højspændingsanlæg er velfungerende og hurtigt kommer i drift efter hændelser. Samtidig sørger du for, at den grønne energi fra havvindmøllerne kan komme i land.

Du bliver en del af en nyetableret afdeling med 12 specialister, som har ansvar for alle offshore-driftsaktiviteter, internationalt samarbejde og business continuity i relation til anlæggene. Herudover leverer vi ressourcer og teknisk input til Energiø-projekter.

Energinet
Energinet
Softwareudvikler med backend-fokus til EnergiOprindelse

Energinet, Fredericia

Vil du have et job, hvor du bliver udfordret og har mulighed for at være front runner på at anvende nye teknologier i Energinet? Er du stærk til open source-teknologier og har erfaring med DevOps? Så er det dig, vi søger.

Energinet

Du bliver en del af DataHub-selskabet, som har nogle af de mest spændende udviklingsprojekter indenfor data og digitalisering sammen med vores omverden og resten af Energinet. Samtidig sørger vi for, at vores drift spiller i tæt samarbejde med vores kunder og interessenter.

Trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen i Energinet.

Energinet
Energinet
Ingeniør til drift og udvikling af unikt IT-system (SCADA)

Energinet, Fredericia

Er du E-ingeniør, Automation-ingeniør, maskinmester, automationsteknolog eller lign. og har du erfaring med SCADA eller interesse for at lære det, og vil du være en del af et team, der varetager et af Danmarks forsyningskritiske systemer, og som spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Energinet

Teamets kerneopgave er at sikre stabil drift for overvågningen af det danske gastransmissionssystem, både i det daglige og under alle typer ændringer, der foretages i systemerne. Det betyder, at der er stort fokus på at sikre høj kvalitet af arbejdet i og omkring SCADA-systemet, både under design, implementering og test.

Energinet
Energinet
Project Portfolio Lead til internationale leverandørsamarbejder

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at varetage en central rolle i ressourceplanlægning på projektporteføljeniveau igennem forecast, kapacitetstilpasning og optimering af den samlede forsyningskæde?

Energinet

Kan du skabe gode interne og leverandørvendte samarbejder?

Og vil du sammen med et fokuseret team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?

Energinet
Energinet
Studentermedhjælp søges til Energinet Gastransmission

Energinet, Ballerup

Energinet

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i målet om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og bidrage til den grønne omstilling via vores mange grønne projekter i Energinet Gastransmission.

I afdelingen arbejder vi med:

 • Modtagelse og registrering af dokumenter i forskellige systemer
 • Tjek af Meta Data
 • Vedligehold af systemdata, eksempelvis Microsoft SharePoint
 • Opdatering af forskellige registre, hovedsageligt i Microsoft Excel
Energinet
Energinet
Ingeniører med ansvar for proces- og anlægssikkerhed for grønne gasser og kommende brintinfrastruktur

Energinet, Ballerup

Der er fart på den grønne omstilling, og hos Energinet har vi en helt central rolle i ambitionen om en grønnere verden. Du har nu muligheden for at komme med på rejsen og bidrage yderligere til den grønne omstilling.

Energinet

Dine opgaver vedrører teknisk sikkerhed og sikkerhedsledelse både i forhold til nye anlæg i forbindelse med omstillingen til grønne gasser (f.eks. brint og CO2), og eksisterende proces- og røranlæg, herunder også anlæg under risikobekendtgørelserne.

Energinet
Energinet
Proceskonsulent til IT Process Excellence and Automation

Energinet, Fredericia

Energinet

Motiveres du af at arbejde med den grønne omstilling? Er du god til struktur, og kan du få processer til at fungere solidt i praksis? Så er stillingen som proceskonsulent i Tech & Innovation måske noget for dig…

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver som proceskonsulent vil blandt andet inkludere følgende:

 • Du danner netværk i organisationen samt opbygger et solidt samarbejde med vores interessenter.
 • Du faciliterer og afholder workshops med henblik på afdække, dokumentere og udvikle eller optimere processer.
 • Du medvirker til at sikre, at processerne bliver implementeret og forankret i organisationen.
Energinet
Energinet
GDPR- og compliancekonsulent til understøttelse af den grønne omstilling

Energinet, Fredericia

Energinet

Motiveres du af at arbejde med den grønne omstilling? Vil du være med til at forme etableringen og udviklingen af et nyt team, der skal arbejde med GDPR, compliance og risikostyring? Arbejder du struktureret og kvalitetsbevidst?

Som GDPR- og compliancekonsulent medvirker du til at sikre, at Energinet overholder GDPR-reglerne samt dansk og international lovgivning, direktiver og retningslinjer. Du får en central rolle i at understøtte ledelsen i Tech & Innovation ved at have overblikket over krav og regler, kende indholdet af disse i et vist omfang, samt kunne afrapportere til ledelsen i forhold til Energinets compliance.

Energinet
Energinet
Vi søger en Legal Contract Advisor

Energinet, Fredericia

Drømmer du om et arbejdsliv, der byder på både spændende opgaver og plads til alt det, der ikke handler om arbejde?

Energinet

Om gode kolleger og en ledelse, der prioriterer høj trivsel på vores arbejdsplads? Vil du være med til at sikre gode og gennemtænkte kontrakter inden for Energinets mange aktiviteter og dermed gå i front for den grønne omstilling af energisystemet?

Som vores nye Legal Contract Advisor er din opgave at yde juridisk rådgivning om en bred palet af leverandørkontrakter, og du bliver en del af et professionelt fagmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

Energinet
Energinet
Analytiker til opgaver med relæbeskyttelse

Energinet, Fredericia

Energinet

Vær med til at sikre energi til tiden – og til fremtiden. Du bidrager til at sikre Danmarks høje forsyningssikkerhed igennem arbejde med at skabe sammenhæng mellem vores opgaver og personsikkerhed.

Konkret bidrager du med at beregne og koordinere relæbeskyttelse i hele Energinets anlæg og dermed sikre, at beskyttelsen af vores anlæg fungerer effektivt. Det gør du ved at gennemføre selektivitetsberegninger og definere parametre for relæbeskyttelsen på såvel eksisterende anlæg som nye anlæg – herunder hvordan tilslutningen af nye anlæg påvirker de eksisterende anlæg.

Energinet
Energinet
Netværksspecialist til design, implementering og drift af netværks- og sikkerhedsløsninger

Energinet, Fredericia

Vær med til at designe netværks- og sikkerhedsløsninger, som understøtter noget af Danmarks mest samfundskritiske infrastruktur til el- og gastransmission. Vi arbejder med løsninger, der er baseret på markedets førende produkter og understøttes af professionelle værktøjer.

Energinet

Dine opgaver omfatter blandt andet at:

 • Deltage i design af nyt landsdækkende netværk
 • Udvikle design for landsdækkende IoT-datahjemtagning
 • Deltage i vagtordning sammen med relevant team
Energinet
Energinet
Konsulent til miljøvurdering af offshore vind

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og Energinet spiller en helt central rolle, da vi har ansvaret for at indpasse vedvarende energi i el-nettet og etablere tilslutning af nye havvind-projekter (fx Energiøer og ”Danmark kan mere II”).

Energinet

Du kan være med til at gøre en forskel, da vi lige nu søger en ny kollega, der skal være ansvarlig for miljøvurderinger af vores anlægsprojekter på havet. Du får et stort selvstændigt ansvar med en bred kontaktflade både i og uden for organisationen.

Energinet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV