12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Energinet
Struktureret porteføljeleder med koordinerings- og samarbejdskompetencer

Energinet, Ballerup eller Fredericia

Energinet og energibranchen er under stor forandring. Om bare 11 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler.

Energinet

Som porteføljeleder i Asset Vedligehold får du ansvar for at udvikle et projektmiljø, samtidig med at du gennemfører projekter med fokus på udskiftninger i Energinets store anlægsportefølje og sikrer dermed, at Danmark også i fremtiden leverer høj forsyningssikkerhed til forbrugerne.

Du kan se frem til et job med stort udviklingspotentiale i et spændende og til tider travlt miljø, hvor du får rig mulighed for at udvikle dine porteføljeledelseskompetencer – med mange varierende aktiviteter og mulighed for at se resultater af dit arbejde kontinuerligt.

Energinet
Energinet
Erfaren specialist til asset management

Energinet, Egtved

Kunne du tænke dig at få en rolle i et af de største infrastrukturprojekter i gassektoren i nyere tid? Vil du være med til at sikre gassens rolle i den grønne omstilling? Og motiveres du af at arbejde med Asset Management gennem alle faser af et projekt og i den efterfølgende drift af vores anlæg?

Energinet

Så er du måske vores nye specialist i forretningsenheden Teknik og Anlæg, herunder afdelingen Drift og Vedligehold, hvor vi har samlet kompetencer inden for drifts- og vedligeholdsopgaver samt Asset Management-koordinering på tværs.

Glæd dig til et teknisk spændende og afvekslende job, hvor samarbejde, interessenthåndtering og kommunikation er i fokus, og hvor du bidrager til at sikre et grundlag for at vi kan styre vores aktiver med henblik på at realisere vores mål og planer.

Energinet
Energinet
IT-supporterelev med sans for service

Energinet, Fredericia

Brænder du for IT, og vil du have en elevplads, hvor du får mulighed for at beskæftige dig med alle discipliner inden for IT-support? Og er du serviceminded og vild med at finde løsninger? Hvis du har afsluttet grundforløbet, kan du blive vores nye IT-supporterelev.

Energinet

Vi er syv support-medarbejdere, som mangler en lærevillig IT-supportelev til at hjælpe vores brugere. Vi sætter en ære i, at vores mere end 1250 brugere på flere adresser i Danmark får en god service, og at de får løst deres IT-problemer hurtigt og effektivt.

Som en del af support-teamet er du ofte den første person, som brugerne møder, når de har en IT-udfordring – og du løser tit problemet med det samme. Du arbejder tæt sammen med dine kolleger i teamet og kan naturligvis altid trække på de mere erfarne kolleger, hvis du har behov for det.

Energinet
Energinet
Stærk Senior Business Controller

Energinet, Fredericia

Vil du have et udadvendt job med et stort og selvstændigt ansvar indenfor økonomi- og business controlling i Energinets Shared Service-enhed Forretningsservice?

Energinet

Og evner du, i kraft af din faglighed, erfaring og personlighed, at opbygge den tillid og de relationer, det kræver at være en betroet økonomisk sparringspartner for topledere? Som Senior Business Controller er din fornemmeste opgave at understøtte og udfordre topledelsen i Forretningsservice på økonomiområdet.

Som Senior Business Controller er du en betroet økonomisk sparringspartner for enhedens direktør og en væsentlig medspiller i udviklingen af Forretningsservice på økonomiområdet. Du er overordnet ansvarlig for rapportering, budgetter og analyser – herunder rapportering til enhedens bestyrelse.

Energinet
Energinet
Kontraktjurist til store anlægsprojekter

Energinet, Fredericia/Ballerup

Vær med til at sikre gode og gennemtænkte kontrakter inden for Energinets indkøbsområde. Som vores nye kontraktjurist er din opgave at yde juridisk rådgivning til komplekse leverandørkontrakter (udarbejdelse, forhandling og kontraktstyring) i forbindelse med vores store anlægsprojekter, og du bliver en del af et professionelt fagmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

Energinet

Din nye arbejdsplads bliver på vores kontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde. For den rette kandidat er der mulighed for fast arbejdssted på vores kontor i Ballerup kombineret med ca. 2 dage om ugen på hovedkontoret i Fredericia.

Du kan se frem til at blive en del af et stærkt fagligt team med gode kolleger i en organisation, som vægter din faglige personlige udvikling højt.

Energinet
Energinet
Management Consultant (Executive Support and PMO Function)

Energinet, Copenhagen

Energinet

Do you thrive in an international and high-paced environment with a broad portfolio of tasks? Can you support an executive team and ensure cross-functional coordination in complex projects? Can you deliver in a key function with many stakeholders? And do you master communication both internally and externally? Then you might be our new management consultant.

We are looking for a management consultant with a proactive nature and strong business acumen to hold a versatile position. The role will partly support executive management with decision material and presentations, communication activities and ad hoc support within fields of HR, administration etc. partly support the head project manager of a large implementation project by driving and coordinating classic PMO activities inclusive of project reporting, process design and meeting preparation and facilitation.

Energinet
Energinet
Alsidig kvalitetskoordinator med stærke samarbejdsevner

Energinet, Fredericia

Vær med til at supportere kvalitetskulturen i Eltransmission samt bidrage til den grønne omstilling, når du med din nysgerrige natur understøtter kvaliteten i vores anlægs- og serieprojekter.

Vi søger en kvalitetskoordinator til afdelingen Projekt QHS, hvor vi arbejder med kvalitetskoordinering, arbejdsmiljøkoordinering og byggepladsledelse.

Energinet

Projekternes kvalitetskoordinatorer sikrer, at Eltransmissions arbejde med kvalitet bedst understøtter den praktiske efterlevelse af Asset Management-politikken samt den overordnede strategi, vision og mission. Et væsentligt element i dit arbejde er, at du proaktivt formår at formidle krav og forventninger til kvalitet i hele projektet og sikrer en klar forankring af kvalitetsstyringsstrategien i vores projekter. Du varetager kvalitetsopfølgning både internt og eksternt i projekterne.

Energinet
Energinet
Erfaren projektleder til miljøforundersøgelser og miljøvurdering af store havvindsprojekter

Energinet, Fredericia

Vil du prøve kræfter med projektledelse af store havvindsprojekter både i dansk og internationalt regi? Vi søger en projektleder til at indgå i et projektledelsesteam, der håndterer danske havvindsprojekter, som skal være med til at sikre, at Danmark når klimamålsætningen for 2030 – og er med til udviklingen af det internationale energiø-projekt North Sea Wind Power Hub.

Energinet

Du bliver projektleder for natur- og miljøforundersøgelser samt miljøvurdering i havmølleprojekterne og får således et selvstændigt job med en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen. Som projektleder spiller du en central rolle i et dansk eller internationalt projekt, hvor du løser opgaven i tæt samarbejde med dit projektteam og den øvrige projektorganisation.

Energinet
Energinet
Konsulenter til miljøvurdering og myndighedsbehandling

Energinet, Fredericia

Energinet

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og du kan være med til at gøre en forskel, da vi lige nu søger to konsulenter, der skal være ansvarlige for miljøvurderinger og myndighedsbehandling af vores anlægsprojekter. Du får et stort selvstændigt ansvar med en bred kontaktflade både i og udenfor organisationen.

Energinet har ansvaret for at etablere og vedligeholde ”energiens motorveje” samt sikre indpasning af vedvarende energi i el-nettet og tilslutning af nye havvind-projekter. I kraft af dette store ansvar står Energinet over for mange nye anlægsprojekter frem mod 2030 og 2050. Dette kræver stor inddragelse af offentligheden – nationalt, regionalt og lokalt.

De to afdelinger Arealer og Rettigheder og Miljø og Geoscience har en væsentlig rolle i disse anlægsprojekter og arbejder tæt sammen om blandt andet natur, miljø- og myndighedsforhold i projekterne.

Energinet
MomentAfdelingskoordinator

Moment søger for Energinet i Fredericia

For Energinet i Fredericia søger vi en afdelingskoordinator til at holde snor i afdelingens forskellige projekter. Du vil komme til at sidde med administrative koordinerende opgaver i en teknisk og projektorienteret organisation. Din primære opgave vil være at sørge for administrering og styring af værktøjer, maskiner, køreplader mv. Det er derfor et job, der stiller store krav til dit struktureringsgen og skarpe overblik.

Udover administrering af Energinets beholdninger i forbindelse med projekter, vil der også være andre understøttende opgaver. Dette kan bl.a. være:

  • Administration til indkøbsordrer
  • Leveranceopfølgning
  • Sikring af dokumentation
  • Oprettelse af konsulenter ud fra templates
Energinet
Technical specialist in green gases and hydrogen

Energinet, Ballerup

Help ensure that Denmark reaches our goal of 70% CO2 reduction by 2030 and a fully carbon-free society by 2050. This job is your opportunity to make these ambitions a reality!

Energinet

In the role of technical specialist, you will be responsible for leading different green-gases technical activities from initiation to completion and project handover. This is a matter of highly interdisciplinary coordination (including technology, regulations, environment, innovation etc.) and therefore, you should expect to work in close collaboration with experts from other parts of the organization as well as other national and international partners.

Energinet
Energinet
Netanalytiker til harmoniske analyser

Energinet, Fredericia

Vær med til at udvikle Danmarks fremtidige eltransmissionsnet, der som led i den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år.

Energinet

Du indgår i afdelingens analyse-team, der i dag består af seks specialister, som har ansvaret for isolationskoordinationsstudier og spændingskvalitetsanalyser, fx i relation til tilslutning af store vindmølleparker eller andre store anlægsprojekter. Teamet har en primær rolle i at løse de tekniske udfordringer forbundet med kabellægning af transmissionsnettet og transitionen til et moderne elsystem bestående af konverterbaserede produktions- og forbrugsenheder.

Energinet