12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Struktureret og proaktiv PA med forretningsforståelse og sans for detaljen

Energinet, Fredericia

Trives du i et miljø med mange sideløbende opgaver, hvor du arbejder tæt sammen med virksomhedens ledelse? Brænder du for ledelsessupport, tværgående koordinering og planlægning af mødeaktiviteter? Og mestrer du effektiv og kvalitetsfyldt kommunikation med både interne og eksterne interessenter? Så er du måske vores nye kollega i Energinet Eltransmission, hvor du får en central placering og er med til at sikre en effektiv og professionel understøttelse af ledelsens aktiviteter.

Energinet

Du bliver betroet PA for Eltransmissions direktør og spiller en vigtig rolle i at sikre, at det administrative bagland fungerer effektivt. Du tager ejerskab for og lægger stolthed i, at vores leverancer er af høj kvalitet. Det omfatter blandt andet mødeplanlægning, årshjul, afholdelse og afrapportering af ledelsens møder samt indsamling og kvalitetssikring af materiale i rette tid til ledermøderne.

Energinet
Energinet
Projektindkøber med højt servicegen

Energinet, Fredericia

Energinet

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces for forretningen? Så er jobbet som projektindkøber i Anlægsindkøb måske noget for dig, da det bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

I rollen som projektindkøber får du en vigtig og aktiv rolle i, at vi lykkes som team. Du bliver tilknyttet en specifik projektportefølje, hvor du får en bred palet af opgaver centreret omkring det indkøbsmæssige ansvar. Dit primære fokus bliver:

 • At skabe flow i den samlede indkøbsproces
 • At være katalysator i projektet for involvering af rette kompetencer fra indkøbsområde
 • At sikre koordinering og overblik over anskaffelser og kontrakter i projektet
Energinet
Energinet
Strategisk indkøber med interesse for at drive udbud

Energinet, Fredericia

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for at indgå de bedste kontrakter med vores leverandører? Så er jobbet som strategisk indkøber i Anlægsindkøb måske noget for dig, da det bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

Energinet

Som strategisk indkøber får du en central rolle i Indkøb. Du får en bred tværfaglig kontaktflade til mange af koncernens forretningsenheder og til eksterne leverandører i ind- og udland. I Anlægsindkøb understøtter du de tre kategorier: Stationer, Kabler & Ledning, samt Entreprenør og Konstruktioner. Du bliver ansvarlig for at:

 • Gennemføre tilbudsindhentninger og EU-udbud
 • Videreudvikle den strategiske retning i samarbejde med kategorierne
 • Yde kommerciel og udbudsretslig rådgivning
Energinet
Energinet
Analytisk studentermedhjælper til Energinets Shared Service funktion

Energinet, Fredericia

Er du økonomistuderende, og kunne du tænke dig et studierelevant fritidsjob? Så giv dit studie et energitilskud og bliv studentermedhjælper i forretningsenheden Koncernøkonomi og Business support i Energinet. Du bliver en del af et fagligt udfordrende miljø og en spændende branche under hastig udvikling.

Energinet

Fleksibilitet står højt på dagsordenen i Energinet. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt mellem at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Glæd dig til et studiejob, der giver dig et godt indblik i de opgaver, der håndteres i en større koncern med stort fokus på værdiskabende rapportering og effektiv procesoptimering.

Energinet
Energinet
Forretningsudvikler med teknisk forståelse og nysgerrighed

Energinet, Fredericia

I denne nyoprettede stilling får du mulighed for at sætte et markant aftryk på, hvordan vi håndterer og optimerer vores processer i Systemdrift. Vores evne til at håndtere energisystemet på en sikker og effektiv måde er afgørende for, at vi kommer i mål med den grønne omstilling. Vores mål i Systemdrift er ”sikker og effektiv drift – nu og i 2030”, hvor el-systemet skal være 100 % vedvarende. Dette vil medføre mange forandringer i måden vi udvikler el-systemet på. I denne rolle kan du være med til at understøtte denne rejse.

Energinet

Dit overordnede ansvar er at optimere på vores processer og bygge bro mellem vores kontrolcenter, marked og IT, hvad angår både opgaver og projekter. Du faciliterer og deltager i workshops, hvor du indsamler input og viden fra fagspecialister. Du sørger for dokumentation, som du efterfølgende sikrer, bliver omsat til konkrete handlinger.

Energinet
Energinet
Konsulent til globalt energi-samarbejde

Energinet, Fredericia

Du får her en særlig mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling på et globalt plan. Du er med til at drive og udvikle Energinets internationale energirådgivning og opbygger og vedligeholder relationer med vores samarbejdspartnere. Du bidrager til, at Danmarks erfaringer med grøn omstilling bruges til at accelerere den globale integration af vedvarende energi.

Dine konkrete arbejdsopgaver dækker bredt og blandt andet over:

Energinet
 • Ansvar for en række internationale projekter, herunder projektinitiering og landekoordinering
 • Facilitere og vedligeholde koncepter, der beskriver Energinets erfaringer og læring (fx offshore vind-tilslutning, el-markedsudvikling, balancering af el-systemet m.m.)
 • Kommunikation af resultater og projekter fra EAA, både internt og eksternt
Energinet
Energinet
SharePoint/MS365 Developer

Energinet, Fredericia

As Energinet is working to improve our solutions on SharePoint in combination with Teams, we are looking for a new team member to scope, consolidate existing solutions and develop new solutions on SharePoint Online.

Energinet

Description:

 • Develop a structured approach to creating project spaces in SharePoint and Teams, using e.g. provisioning templates, site designs and/or site scripts
 • Establish test and development environments and a process for the deployment of solutions and ALM for all Microsoft 365 applications
 • Cooperate with internal and external resources on integration through Power Automate to and from Public 360
 • Documentation of solutions, processes, and setups
Energinet
Energinet
MS365 Power Platform Developer

Energinet, Fredericia

Energinet has kicked off the use of Power Apps and Power Automate – and as we are expanding within this area, we are looking for a new team member who can contribute to qualify and develop existing and new apps.

You will join the team “Transformers” – a team working in an agile context on different tools used on daily basis across the organization: Microsoft 365, Azure DevOps, ServiceNow, Omada/IAM. Our team’s mission is to transform the ways of working to become more digital and automated.

Energinet Job description:
 • Refine and develop new features to existing Presence app used by employees on location to comply with COVID-19 restrictions
 • Develop risk assessment addition to current portfolio app
 • Develop Power Apps and Power Automate for processes, which are handled manually today – with the purpose of simplifying processes in the future
Energinet
Energinet
Projektleder for myndighedsprocesser i Anlægsprojekter

Energinet, Fredericia og Ballerup

Energinet

Der er fuld fart på den grønne omstilling, og du kan være med til at gøre en forskel, da vi lige nu søger en projektleder for den del af anlægsprojekter, der vedrører forundersøgelser, plan- og myndighedsprocesser samt aftaler med berørte lodsejere.

Som projektleder for myndighedsprocesser indgår du typisk i en større projektorganisation med et hovedprojekt og flere delprojekter med hver deres fagområde. Du bliver ansvarlig for det delprojekt, som vedrører forundersøgelser, miljøvurdering og øvrige myndigheds- og planprocesser, koordinering af arkæologiske forundersøgelser samt sikring af rettighederne til etablering af vores anlæg gennem lodsejeraftaler, herunder sikre, at vilkår fra myndigheder og aftaler indgået med berørte lodsejere bliver overdraget til anlægsprojektet ved opstart på anlægsarbejdet.

Energinet
Energinet
Tekniker til oliearbejde på Energinets transformere og reaktorer

Energinet, Fredericia

Energinet

Vi søger dig, som har lyst til at specialisere sig og lære alt om oliearbejde. Arbejdet er yderst kritisk for Energinets drift og kræver yderligere ressourcer. Du skal være klar på at indgå i et tæt samarbejde med vores erfarne teknikere, som vil lære dig alt hvad du skal vide indenfor oliearbejde, så du støt kan køre mere og mere selvstændigt i jobbet.

Sammen med din nærmeste kollega deltager du i planlægning og udførelse af oliearbejde på vores transformere og reaktorer. Du kommer til at udføre en forretningskritisk funktion, og det er derfor vigtigt, at arbejdet bliver udført i den krævede kvalitet og til den aftalte tid. Du kommer i dagligdagen til at have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, da arbejdet foregår på både nye projekter og på anlæg i drift. Du vil ligeledes have kontakt med eksterne leverandører fra ind- og udland.

Energinet
Energinet
Selvkørende og struktureret lager- og logistikmedarbejder

Energinet, Fredericia

Vi er på en rejse med at gøre vores lager systemunderstøttende og datastyret. Vi søger derfor en ny kollega, der har solid erfaring med lager og logistik, som vil med på rejsen. I jobbet som lager- og logistikmedarbejder får du en stor berøringsflade med bl.a. projektledere, teknikere, entreprenører og chauffører samt et tæt samarbejde med kolleger i afdelingen.

Energinet

I jobbet som lager- og logistikmedarbejder dækker dine konkrete arbejdsopgaver blandt andet over:

 • Varemodtagelse og -udlevering, både fysisk og i SAP
 • Optimering af den daglige drift af lageret
 • Styring af udlån af værktøj og udstyr
Energinet
Energinet
Senior projektindkøber som brænder for at få det bedste ud af en kontrakt

Energinet, Fredericia

Energinet

Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for det lange, seje træk, hvor du får det bedst mulige ud af de kontrakter, vi har indgået med vores leverandører? Så er jobbet som senior projektindkøber i Anlægsindkøb lige præcis noget for dig, da det netop bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

Du indgår i et dynamisk team i afdelingen Anlægsindkøb, der er en del af et professionelt indkøbsområde med høj faglighed og tæt samarbejde. I Anlægsindkøb arbejder vi tæt sammen med projekterne, hvor vi understøtter dem med markedskendskab i forbindelse med leverandørscreening og -valg. Herudover varetager vi udbudsprocessen, sikrer at en kontrakt er klar til drift og bidrager med kommerciel kontraktstyring efter kontraktindgåelse.

Energinet