21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energinet
Erfaren Scrum Master

Energinet, Fredericia

Er din agile værktøjskasse i orden, og vil du bruge den til at coache, støtte, transformere og videreudvikle to af vores digitale teams, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Energinet

Vi skal nå i mål med de ambitiøse, danske klimamål, og det er afgørende, at vi er innovative, nytænkende og nysgerrige. Også når det kommer til vores måder at arbejde og samarbejde på. Derfor startede vi vores agile transformation for godt to år siden.

Nu søger vi dig, der vil med på rejsen, og bringe din viden og erfaring i spil som Scrum Master for to digitale teams, hvis fornemmeste opgave er at bygge platforme og sætte retning for arkitektur, teknologi og infrastruktur i Energinet.

Energinet
Energinet
Director for Teknologisk udvikling og Projekter i Gastransmission

Energinet, Ballerup

Vil du være en central figur i udviklingen af gasnettet, så det er parat til fremtidens energiløsninger? Vil du være med til at bygge nye tekniske installationer og rør, der kan understøtte transporten af både grønne gasser, brint og naturgas i transmissionsnettet til brug nationalt og til eksport?

Brænder du for at enable ny teknologi og understøtte gasudviklingen med projektledelse og tekniske kompetencer? Er du som leder optaget af at motivere, inspirere og skabe resultater?

Energinet

Den grønne omstilling gør planlægningen af fremtidens gastransmissionsnet mere kompleks, og som Director for Teknologi og Projekter står du i spidsen for en forandringsrejse med fortsat fokus på at imødekomme de øgede krav om fleksibilitet og robusthed i gastransmissionsnettet, som den grønne omstilling medfører.

Energinet
Energinet
Product Owner til EnergiOprindelse

Energinet, Fredericia

Vær med til at accelerere rejsen mod den grønne omstilling – i Danmark og internationalt.

Energinet

Som Product Owner er du med til at omsætte visioner til konkret IT-udvikling på det nye digitale produkt EnergiOprindelse, hvor vi sætter "strøm" til data, som vi allerede har, og skaber ny premium-dokumentation af den grønne værdi – med potentiale for både grønt elforbrug, sektorkobling og fremtidens grønne brændstoffer.

Dine konkrete opgaver omfatter:

 • At definere løsninger i samarbejde med interessenter og udviklerteam
 • At definere user stories i samarbejde med teamet og løbende udbygge, trimme og prioritere teamets backlog
 • At sikre tæt samarbejde med EnergiOprindelses Product Manager og øvrige teams
Energinet
Energinet
Product Manager til EnergiOprindelse

Energinet, Fredericia

Vær med til at accelerere rejsen mod den grønne omstilling – i Danmark og internationalt. Som Product Manager sætter og udlever du visionerne for det nye digitale produkt EnergiOprindelse, hvor vi sætter "strøm" til data, som vi allerede har, og skaber ny premium-dokumentation af den grønne værdi – med potentiale for både grønt elforbrug, sektorkobling og fremtidens grønne brændstoffer.

Energinet

Som Product Manager får du en central rolle på tværs af selvstyrende agile teams, som i fællesskab leverer produktet. Til hvert team er tilknyttet en Product Owner, som ejer backloggen og som du har et meget tæt samarbejde med.

Dine konkrete opgaver omfatter:

 • Etablere og forankre vision baseret på kundebehov og forretningsmål
 • Udarbejde product roadmap, goals, epics og features i samarbejde med bl.a. Product Owner
 • Varetage det eksterne fokus for produktet
 • Understøtte teamets Product Owners, Scrum Master og udviklere
Energinet
Energinet
Kommercielt orienteret Senior Product Manager

Energinet, Fredericia

Du er med til at fremme den grønne udvikling i Danmark gennem strategien ”Bygherre i den grønne omstilling”. Strategien skal sikre, at den fremtidige overordnede el-infrastruktur understøtter den grønne omstilling. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med udvalgte strategiske leverandører, der skal bidrage med at bygge den fremtidige infrastruktur.

Energinet

Dit overordnede ansvar er at udarbejde produktstrategi, herunder initiere nye udviklingstiltag og sikre projekternes gennemførsel. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

 • Udforme produktstrategi, herunder udvikle det fremtidige roadmap
 • Udarbejde prioriteringskriterier for valg af projekter
 • Balancere drift og udvikling, herunder opfølgning på KPI’er
Energinet
Energinet
Junior Product Manager

Energinet, Fredericia

Du får her mulighed for at komme ind i en fokuseret udviklingsstilling, hvor ambitionen er, at du om ca. 2 år kan indgå i en fuld Product Manager-stilling.

Dit overordnede ansvar er at supportere den øvrige afdeling med opgaver relateret til udarbejdelse af produktstrategien. Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

Energinet
 • Bidrage med at udforme produktstrategi, herunder fremtidige roadmap
 • Bidrage med at udarbejde prioriteringskriterier for valg af projekter
 • Bidrage til at udforme metode og processer for samarbejde med interne og eksterne stakeholders
Energinet
Energinet
IT-infrastrukturarkitekt

Energinet, Fredericia

Har du evnerne til at skabe et helhedsorienteret design af IT-infrastruktur? Og kan du arbejde holistisk med arkitektur-opgaver på tværs af flere platforme?

Energinet

Så grib chancen og kom med på holdet, der ikke alene sætter retningen for Energinets infrastrukturarkitektur men også ruster os til fremtiden og den grønne omstilling.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Opbygge arbejdet med infrastruktur som produkt
 • Opbygge arbejdet med infrastrukturens life-cycle
 • Sikre, at de rigtige infrastrukturplatforme og driftsmodeller hertil er til stede
 • Være tovholder og bindeled imellem vores teams og produkter, og være med til at sikre at de gode tanker bliver omsat til handling.
Energinet
Energinet
Digital produktdesigner/ ux-designer til løsninger for den grønne omstilling

Energinet, Fredericia

Energinet

Den grønne omstilling stiller store krav til balancering af elsystemet - og det stiller store krav til de systemer, der understøtter Energinets kontrolcenter. Som vores nye ux-designer bliver du en del af holdet, der udvikler og implementerer de systemer, som tapper direkte ind i ”Danmark kan mere II”.

Vi er på en digital rejse og søger ux-designere, der kan bidrage til at skabe brugercentrerede løsninger til at understøtte den nye hverdag i kontrolcenteret. Har du evne for at digitalisere processer - og er du motiveret af at løse komplekse opgaver sammen med et tværfagligt team, så skynd dig at sende en ansøgning!

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være hjemme og på vores hovedkontor i Fredericia – tæt på motorvejen.

Energinet
Energinet
Finansiel business partner til Energiøerne

Energinet, Fredericia/Ballerup

Vil du være med til at sætte retningen for økonomistyringen i verdens første energiøer, som er vitale for en klimaneutral energiforsyning i Europa og Danmark?

Energinet

Du bliver en del af afdelingen Økonomipartner – Forretningsenheder i selskabet Koncernøkonomi og Business Support.

Her får du ansvar for at sikre den gode og proaktive økonomistyring på tværs af programmet og understøtte udviklingen af den interne økonomistyring, ligesom du sikrer at samtlige økonomiressourcer i programmet lykkes sammen.

Energinet
Energinet
Offshore Cable Installation Specialist for Energy Islands

Energinet, Fredericia/Ballerup

Do you want to be part of one of the worlds largest infrastructure projects? Denmark and the Danish TSO Energinet are taking the lead in implementing a green future and are designing and implementing the electrical infrastructure for the Energy islands in the Baltic and North Sea.

Energinet

In collaboration with the Project Manager, you are responsible for the installation of major offshore cable projects. You are our in-house adviser regarding offshore cable installations. You will be involved throughout the project; from the design and planning phase through tendering and execution.

Energinet
Energinet
Leder til Drift & Vedligehold Vest – Gas i den grønne omstilling

Energinet, Egtved

Vil du være en central figur i forhold til at sikre en effektiv og sikker gasforsyning, og ser du dig selv og dit team som en del af den løsning, der skal medvirke til at sikre en mere grøn og bæredygtig omstilling af landets energisystemer, så kunne udfordringen være i Energinets forretningsenhed Gastransmission, hvor du med dit team og kolleger er med til at drive, udbygge og udvikle transmissionsnettet, så det understøtter den grønne dagsorden på en omkostningseffektiv måde?

Energinet

Prioriterer du sikkerhed i din tilgang til opgaveløsninger, og har du fokus på godt arbejdsmiljø? Brænder du for at optimere driften og være leder af det team, der understøtter og drifter de tekniske anlæg og systemer? Er du som leder optaget af at motivere, inspirere og skabe resultater? Så er du måske vores nye afdelingsleder for afdelingen Drift og Vedligehold Vest i Gastransmission.

Energinet
Energinet
Seniorudvikler – vil du understøtte den grønne omstilling?

Energinet, Fredericia

Den grønne omstilling stiller store krav til balanceringen af elmarkedet, og derfor stiller vi store krav til de systemer, der understøtter kontrolcenteret.

Energinet

Nu har du mulighed for at blive en del af teamet, der definerer behovene og udvikler og implementerer de markedskritiske systemer, som vores nye seniorudvikler.

Helt konkret består opgaven i at:

 • Definere behov sammen med forretningen og teamet
 • Udvikle Microsoft Azure baserede microservices til at imødekomme forretningens behov
 • Skabe gode integrationer mellem vores microservices og andre systemer
 • Sparre med og rådgive kolleger fra hele forretningen
Energinet
Energinet
Medarbejder til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt – evt. nyuddannet

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Som medarbejder i afdelingen Rettigheder kommer du til at arbejde med vores store el-infrastrukturprojekter, der er nødvendige for at sikre udviklingen frem mod et klimaneutralt samfund.

Energinet

Kommer du som nyuddannet eller med få års erfaring, vil vi lave et struktureret læringsforløb, hvor du får mulighed for at præge stillingen ift. dit ønske. Ambitionen er, at du på sigt får et selvstændigt ansvar for rettighedserhvervelsen og indgåelsen af erstatningsaftaler med de lodsejere, som berøres af vores projekter.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

 • Indhentning af og opfølgning på lodsejeraftaler
 • Sikre tinglysning af rettigheder
 • Styring af eksterne konsulenter
Energinet
Energinet
Power Platform Specialist

Energinet, Fredericia

Vi er i gang med at skabe en digitaliseringsplatform til styring af vores store projektportefølje, og du har her muligheden for at være med! Hvis du elsker data og opbygning af rapporteringsgrundlag, motiveres af digitalisering og er klar til et stort ansvar i den grønne omstilling, så læs endelig videre.

Du bliver en del af området Porteføljestyring og Planlægning i vores selskab Eltransmission. Vi understøtter Energinet med databaserede analyser og anbefalinger ift. anlægsprojektporteføljen på kort og lang bane. Målet er, at vi håndterer porteføljen via et dataunderstøttet styringscockpit og højkvalitets produktionsplanlægning.

Energinet

Det vigtigste for rollen er at du er passioneret omkring at arbejde med data. Om den interesse kommer fra studie, erfaring eller andet er ikke så vigtigt for os. Du evner at se sammenhænge på tværs af platforme og arbejder struktureret og metodisk med data.

Energinet
Energinet
Senior HR Business Partner for en agil IT-organisation

Energinet, Fredericia

Vær med til at sætte retning for udviklingen af en IT-organisation, som spiller en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling.

Energinet

Vi søger en erfaren Senior HR Business Partner med fokus på organisations- og kulturudvikling, som har evne og motivation til at tage en vigtig rolle i udviklingen af Energinet, samtidig med at du er betroet sparringspartner for ledergruppen i IT-organisationen

Du bliver del af HR med over 20 professionelle og målrettede kolleger og indgår i et team med fem andre erfarne HR Business Partnere. Du bliver HR Business Partner for forretningsområdet IT med 32 ledere og 280 medarbejdere, der varetager koncernens forretningsunderstøttende opgaver inden for bl.a. IT-udvikling og -drift.

Energinet
Energinet
Udviklingsorienteret ingeniør til brint- og Power-to-X-området

Energinet, Fredericia eller Ballerup

Energinet

Energisystemet er under stor forandring med høje politiske mål om at reducere vores CO2-udledning. Gårsdagens løsninger må derfor nytænkes for at imødekomme fremtidens udfordringer, så den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt.

Som vores nye kollega gør du en forskel for omstillingen af energisystemet, når du er med til at finde løsningerne til, hvordan brint og Power-to-X (PtX) effektivt udrulles i Danmark.

Du får sammen med erfarne kolleger en central rolle i Energinets arbejde med brint og PtX og understøtter Energinets arbejde på området på tværs af forretningsområder. Glæd dig til en bred berøringsflade i hverdagen på tværs af fagligheder og organisatoriske niveauer, hvor du bygger bro mellem det tekniske, økonomiske og strategiske og sætter arbejdet i en forretningsnær kontekst.

Energinet
Energinet
Rekrutteringskonsulent – End2end-rekruttering for den grønne omstilling

Energinet, Fredericia

Vær med til at bidrage til professionel og effektiv rekruttering i en organisation, som spiller en helt central rolle i Danmarks grønne omstilling.

Energinet

Vi søger dig, som er klar til at bygge videre på de første erfaringer med rekruttering i en vigtig funktion som in-house rekrutteringskonsulent. Du kan se frem til en central rolle i en professionel og effektiv proces, der er godt modtaget af vores ledere, som vi har et meget velfungerende samarbejde med.

Du bliver del af en HR-afdeling med over 20 kolleger, som arbejder med tværgående og forretningsunderstøttende HR-processer og -aktiviteter, herunder HR-partnering, administration, employer branding, rekruttering, uddannelse samt leder- og talentprogrammer.

Energinet
Energinet
Forretningsudvikler til udvikling af grøn el

Energinet, Ballerup

Gør en forskel for den grønne omstilling og vær med til at understøtte udbredelse og anvendelse af grøn el ved at dokumentere grøn el for markedet.

Energinet

Du kommer til at arbejde i Energinet Systemansvar i området Forretning og Marked, der har ansvar for markedsregler og systemer for handel med grøn energi – og med et stærkt strategisk fokus på grøn omstilling og sektorkobling. Du arbejder til dagligt i afdelingen Gasmarked sammen med 11 kolleger, som

 • Udvikler markedsdesign til naturgas, biogas og brintmarkederne
 • Sikrer troværdig dokumentation af grøn værdi for el, gas og brint
 • Understøtter forsyningssikkerheden via markedsforståelse fra data og dialog
Energinet
Energinet
Forretningsorienteret HR-jurist

Energinet, Fredericia

Vil du gøre en forskel ved at støtte ledere og HR-partnere med HR-juridiske opgaver og sparring samt udvikle vores processer og værktøjer på området – i en organisation, som spiller en central rolle i Danmarks grønne omstilling?

Har du de første HR-juridiske kilometer i benene, er din personalejuridiske værktøjskasse på plads, og kan du se dig selv i et team af dygtige og engagerede kolleger, der håndterer en bred vifte af spændende opgaver?

Energinet

Så bliv en del af HR i Energinet og sæt dine færdigheder, erfaring og viden i spil. Jobbet er nyt, og vi har et mål om at forbedre vores interne værktøjer, processer og samlede kapacitet på området, hvor vi i dag primært bruger ekstern sparring og rådgivning.

Energinet
Energinet
Forretningsorienteret udvikler til Microsoft Power Platform og SharePoint Online

Energinet, Fredericia

Energinet

For at kunne understøtte vores arbejdsprocesser i Energinet søger vi endnu en forretningsorienteret udvikler til vores team, der simplificerer og automatiserer på tværs af et teknologilandskab bestående af Microsoft 365 og Microsoft Power Platform. Teamet arbejder ud fra visionen ”Vi simplificer måden at arbejde på – hvis brugerne vil lege med.”

Dine primære opgaver er at:

 • Udvikle Power Apps, bl.a. med brug af Dataverse, Power Automate og RPA-løsninger – altid i samarbejde med brugerne
 • Udvikle API’er til at forbinde til interne og eksterne systemer, herunder Power Platform (custom connectors)
 • Udvikle SharePoint- og Teams-løsninger med SharePoint Framework (SPFx)
Energinet