60 job matcher din søgning 60 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Sektionschef til kontraktstyring og drift

Aarhus C, Fredericia, Herning eller Aalborg

Kan du lede et teknisk område og samtidig bidrage til en strategisk udvikling af jernbanen?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Interesserer du dig for styring og tilsyn, og er du god til at drive forandringsledelse, så er det dig, vi leder efter til dette job.

Vi tilbyder lige nu en spændende stilling som sektionschef, der skal stå i spidsen for en nyoprettet sektion for kontraktstyring og tilsyn på sporområdet i Banedanmarks Infrastrukturdivision.

Dine opgaver vil være alsidige og bl.a. bestå af:

  • Kontraktstyring og byggeledelse af underleverandører
  • Overvågning og specificering af vedligeholdelsesbehov
  • Tilsyn inden for arbejdsmiljø
  • Tilsyn med udførte sporopgaver
Banedanmark
Banedanmark

Net-planlægger til højspændingsområdet

Ringsted

Vil du være med til at understøtte jernbanen, som er en af de mest bæredygtige måder at transportere sig på, og trives du i en udadvendt rolle mellem vores samarbejdspartner og tekniske snitflader?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som net-planlægger, har du ansvaret for, at vi altid har overblikket over den aktuelle forsyningssituation og tilstanden i vore højspændingsanlæg.

Kerneopgaverne er blandt andet, i forbindelse med ind- og udkoblinger af effektenheder, at sikre at aftalerne med vores samarbejdspartner som Energinet og andre aktører overholdes, så net-balancen er i kontrol.

Banedanmark
Banedanmark

Beredskabsmedarbejder med lyst til at løse opgaver på tværs af vores område

Fredericia

Er du klar til at være omstillingsparat, og ønsker du at udvikle dig fagligt samt personligt?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi tilbyder en stilling, hvor du får en helt essentiel og afgørende rolle i vores afdeling i Fredericia, som rummer både beredskab og værksted, men du må skulle forvente at have opgaver fordelt i hele vores område, når behovet opstår.

Du har en uddannelse som mekaniker eller lignende, og beredskabserfaring vil være en fordel. Det vigtigste er, at du har lyst til at blive en del af beredskabsmiljøet og værkstedet samt være en del af et område i udvikling.

Banedanmark
Banedanmark

Teknisk Designer/CAD-ekspert til broer og konstruktioner

København V

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbane?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I stillingen som teknisk designer får du sammen med vores projekteringsledere og projekteringsspecialister en central rolle i planlægningen af alle nye anlægs- og fornyelsesprojekter. Sammen er det jeres opgave at definere og udfordre de tekniske rammer for alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af brotekniske tegninger for både fornyelse og nyanlæg
  • Udarbejdelse af byggepladstegninger og oversigtstegninger
  • Udarbejdelse af broafvandings- og ledningsplaner
  • Udarbejdelse af trafikale afmærkningsplaner
Banedanmark
Banedanmark

Fagspecialist til vedligeholdelse og forvaltning på Banedanmarks depotområder og adgangsveje – Jylland og Fyn

Aarhus C eller Fredericia

Som fagspecialist varetager du det faglige ejerskab af befæstede arealer på depotområder og adgangsveje samt de tekniske anlæg.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du er i dialog med andre myndigheder og med borgerne, som bruger stationerne, og du samarbejder med afdelingen for anlægsprojekter, når der bygges nyt eller om på stationerne.

Endelig udfører du tilsyn med vedligeholdelsesarbejdet og inspektion af tilstanden af eksisterende anlæg.

Banedanmark
Banedanmark

Specialist til optimering og standardisering af processer

København V

Vi leder efter dig, der hurtigt kan sætte sig ind i tekniske og forretningsmæssige problemstillinger – samtidig med, at du kan udfordre, hvordan arbejdet traditionelt er udført.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Hvis du også motiveres af at drive et forbedringsprojekt fra den indledende forretningsanalyse til forbedringen er implementeret, kan du være med til noget stort som Operational Excellence Specialist i Banedanmarks projektfabrik.

Du vil skulle analysere arbejdsgange, designe forbedringsforslag og løsninger, samt træne ledere og medarbejdere i nye processer og standarder. En stor del af dit arbejde vil derfor være at omsætte organisationens arbejdsgange til letforståelige standarder og træningsmateriale.

Banedanmark
Banedanmark

Ledelsessupporter for Kunder & Trafikplanlægning

København V

Motiveres du af at arbejde med mangeartede opgaver, går du proaktivt til opgaven, og har du talent for koordinering?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du får en essentiel rolle i forhold til koordinering af områdechefens arbejdsdag og supportere hende i forbindelse med deltagelse i tværgående fora på tværs af Banedanmark og med eksterne samarbejdspartnere.

Som del af sekretariatet indgår du i et uformelt, socialt miljø, der varetager forskellige arbejdsområder. Her lægger vi vægt på en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø, og vi er altid modtagelige for dine kreative input.

Banedanmark
Banedanmark

Assisterende Teknisk Systemejer til forsyning

Ringsted eller Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle el-forsyningen til Banedanmarks køreledningsanlæg?

I Banedanmark Infrastruktur Strøm søger vi en ass. TSA til fagområdet forsynings- og omformerstationer dvs. el-forsyningen til køreledningsanlægget på både S- og fjernbane.

Du får en udfordrende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for at vores projekter inden for nyanlæg/ændringer i forsyningen til kørestrømsanlægget kan gennemføres.

Banedanmark
Banedanmark

AC-medarbejder til Banedanmarks grønne jernbane

København V

Er du nysgerrig og har erfaring med projekt- og programledelse, samt organisatorisk læring?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger flere nye kollegaer til at blive en del af teamet Risk Management, som er under opbygning. Du vil være med til at sikre en mere systematisk og standardiseret tilgang til risikostyring på tværs af de mange projekter, herunder vores nye projektmodel.

Det vil være din rolle at samle de relevante stakeholders og lede de processer, der handler om aktiv deltagelse i risikoarbejdet, hvorfor det er afgørende, at du kan skabe klarhed, videreformidle og prioritere relevante risici.

Banedanmark
Banedanmark

El-udannede til uddannelse som Sikringsteknikere

Esbjerg, Fredericia, Rødekro

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Hos Banedanmark søger vi engagerede medarbejdere med en el-faglig uddannelse, der ønsker at uddanne sig til sikringstekniker, til at indgå i vores teams i Fredericia, Rødekro og Esbjerg.
Efter endt uddannelse vil du få en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere og kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Opgaverne som sikringsteknikere indebærer fejlretning, vedligeholdelsesarbejde og tilstandsopgaver. Fejlretning har altid 1. prioritet, og derfor får du en uforudsigelig arbejdsdag. Oftest løses opgaverne af 2 mand, og sammen sørger I for hurtigt at rette fejlene. God dialog og godt samarbejde er derfor vigtige elementer i jobbet.

Banedanmark
Banedanmark

Assisterende teknisk systemansvarlig til Forst og Natur

Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du være med til at sikre, at Banedanmarks systemer og processer understøtter en grøn og bæredygtig jernbane?

Som Assisterende teknisk systemansvarlig for Forst og Natur, bliver du en del af vores stærke faglige miljø i teamet ”Strækninger og Stationer” under divisionen Infrastruktur. I afdelingen udvikler og understøtter vi strategier, politikker, manualer og systemer, som danner grundlag for design, projektering og vedligeholdelse af forst og natur i Banedanmarks infrastruktur.

Banedanmark
Banedanmark

LEAN-konsulent til standardisering og optimering af processer

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdsplads Din primære opgave er at udvikle, facilitere og implementere tavlestyring – fra områdeniveau og til teamniveau. Du vil sammen med dine kollegaer være den drivende kraft i forhold til at drive de rigtige forbedringer, dokumentation og videreudvikling af procesoptimering gennem opgavebeskrivelser, processer, tjeklister osv.

Sammen med dine kollegaer, får du en varieret hverdag, hvor det faglige miljø er både spændende og udviklende.

Banedanmark
Banedanmark

Fagspecialist til grøn vedligeholdelse ved jernbanen (barselsvikariat)

Aarhus C

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Da en af vores dygtige medarbejdere går på barsel, søger vi en geografisk fagspecialist forst, hvis hovedopgave er at tage fagligt ansvar for tilstanden af de grønne anlæg og renhold ved stationerne, igangsætte vedligehold og føre tilsyn med udførelsen.

Som fagspecialist varetager du det faglige ejerskab af de grønne elementer på strækninger og stationerne. Du er i dialog med myndigheder og borgerne og du samarbejder med anlægsprojekter, når der bygges nyt eller om.

Banedanmark
Banedanmark

Konstruktionsingeniør til fornyelsesprojektering af Banedanmarks broer

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du være med til at gøre det grønne danske jernbanenet endnu stærkere?

Som vores nye kollega er du med til at løfte vores samfundskritiske fornyelsesprojekter, når de skal gennem undersøgelses- og projekteringsfaserne. Gennem projekteringen er du med til at sikre, at vi leverer bygbare løsninger der gavner samfundet de næste mange årtier.

Banedanmark
Banedanmark

Teamleder til udvikling af fagtilsyn og drift i Vedligehold Kontrakter I Banedanmark Infrastruktur, Spor Øst og Strøm

Ringsted

Kan du lede et team af dygtige specialister, og vil du være med til at opbygge en ny enhed som skal sikre topkvalitet af sporvedligeholdelse i Banedanmarks infrastruktur?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger en dygtig teamleder som er sporfaglig funderet og samtidig en god personaleleder.

I Banedanmarks infrastrukturdivision sikrer vi, via samarbejde og faglige kompetencer, en bæredygtig og attraktiv jernbane. Vi er netop nu på udkig efter en teamleder, der skal være med til at understøtte strategien og samtidig motivere medarbejderne til at nå i mål.

Banedanmark
Banedanmark

Skarp studentermedhjælper til juridiske og økonomiske opgaver

København V

Kan du lide juridiske og økonomiske udfordringer, og går du på en relevant videregående uddannelse?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil, i tæt samarbejde med dine kollegaer, støtte op om større og mindre projekter, indkøb og kontraktstyring i IT, samt løfte nogle mere generelle administrative opgaver. Du vil kunne få ansvar for egne opgaver og give status på disse, mens en Contract Manager eller Controller, vil sørge for at gennemse dit arbejde og give feedback, som du kan bruge både i relation til dit studie og videreudvikling gennem praksis.

Vi forventer, at du nysgerrig, fleksibel og villig til at lære af dine kollegaer.

Banedanmark
Banedanmark

Sikkerhedsbyggeledere til koordinering og kontrol af jernbanens sikkerhedsregler

Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som sikkerhedsbyggeleder bliver du tilknyttet et mindre antal af Banedanmarks største projekter i udførselsfasen. Du understøtter Banedanmarks faggrupper indenfor sikkerhedsreglementet (SR) og operationelle regler (OR), samt divisionens øvrige faggrupper indenfor fareidentifikation og dokumentation.

Du vil få det faglige ansvar for SR/OR-organisationen på projekter, der arbejder indenfor områderne spor, sikring, broer, anlæg og kørestrøm.

Banedanmark
Banedanmark

Studentermedhjælper til kvalitetssikring af IT-dokumentation

København V

Har du lyst til at arbejde med kvalitetssikring og dokumentation i forhold til IT-projekter, og brænder du for at hjælpe med at gøre hverdagen nemmere for dine kolleger?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi tilbyder en alsidig og travl hverdag, hvor du får mulighed for at få et indblik i samt få forståelse for de mange forskelligartede IT-systemer, der understøtter jernbanedriften i Danmark.

Som studentermedhjælper vil du udvikle dine evner indenfor kvalitetssikring og dokumenthåndtering af forskellige former for IT-systemdokumentation, samt få indsigt i gennemførelsen af IT-projekter i deres forskellige projektfaser.

Banedanmark
Banedanmark

Sektionschef til udvikling af jernbanen

København V

Vil du som vores nye sektionschef være med til at videreføre retningen for anlægsudviklingsarbejde med at udvikle en grøn og attraktiv jernbane? Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som sektionschef har du det fulde faglige ansvar for alle sektionens leverancer. Du skal gennem dine teamledere sikre et tæt samarbejde mellem de enkelte teams, og det vil være din opgave at sikre, at alle projekter gennemføres og afrapporteres inden for de politisk fastsatte kommissorier på et solidt fagligt niveau.

Banedanmark
Banedanmark

Ledende anlægschef til nogle af Danmarks største spor- og broprojekter

Fredericia

Sæt dit personlige aftryk på fremtidens grønne jernbane og vær med til at skabe Danmarks stærkeste projektorganisation.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du stå i spidsen for nogle af Danmarks største spor- og broprojekter, som er en central del af den grønne omstilling af jernbanen? Kan du lede og motivere ledere til at skabe rammerne for, at vores dygtige medarbejdere lykkes?

Du skal styre områdets portefølje i sin helhed og stå i spidsen for at videreudvikle den eksisterende organisation, så det igangværende optimereringsarbejde med målstyring, træning og standardisering udbygges på tværs af området.

Banedanmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV