26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Projekteringsledere til jernbanens signalsystemer

Banedanmark

Kan du se dig selv i transformationen fra gamle analoge signalanlæg mod ny IT-baseret signalteknologi?

Vi søger to projekteringsledere til at sikre kvaliteten fra start til slut, når vi projekterer opgaver inden for signalområdet – af og til med hjælp fra eksterne rådgivere. Du er med i transformationen henimod vores nye IT-baserede signalsystemer, hvor vi har brug for din tekniske forståelse – også for de eksisterende sikringsanlæg.

Du bliver en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks byggeherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her indgår du i sektionen Sikring og Fjernstyring, hvor vi tilbyder et spændende fagligt miljø.

Banedanmark
Banedanmark
GIS-specialist

Banedanmark, Ringsted

Vil du være med til at videreudvikle brugen af GIS i Banedanmark?

Vi søger en ny kollega til team Banedata, der arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i GIS og SAP-PM.

Opgaverne er mangeartede, men vil primært være relateret til Banedanmarks GIS-løsninger med interface til og fra andre systemer herunder bl.a. SAP-PM. Vi forestiller os, at du skal arbejde med produktion, vedligeholdelse og udvikling af webservices og webGIS-applikationer i relation til de mangeartede forretningsmæssige behov, der baserer sig på diverse GIS-data, herunder 3D-data - eks. afledte data fra laserscanninger af banen, så det vil være en fordel, hvis du har erfaring med dette.

Derudover vil du skulle håndtere forskellige opgaver i forbindelse med analyser, udtræk til statistikker, kvalitetssikring af data og udarbejdelse af forskellige GIS-kort samt besvare henvendelser fra vores ”postkasse”, der er Banedanmarks indgang til GIS-gruppen.

Banedanmark
Banedanmark
Erfaren projektleder til store fornyelses- og anlægsprojekter

Banedanmark, Fredericia

Vil du stå i spidsen for fornyelsen af det danske jernbanenet?

Som projektleder arbejder du med projekter med en kombination af forskellige fagområder som for eksempel spor, afvanding, dæmninger, perroner m.v. Du har det samlede ansvar for alle dine projekter. Det indebærer, at du styrer projekterne fra opstart til færdiggørelse og aflevering til de driftsansvarlige. Succeskriterierne for arbejdet er, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Du driver og leder projektteams bestående af blandt andet projekteringsledere, byggeledere, projektsupportere samt eksterne rådgivere og entreprenører. Der er tale om højt specialiserede medarbejdere, der både kommer til at udfordre og støtte dig. Derfor er det vigtigt for os, at du udover din stærke profil som projektleder, også har tekniske kompetencer og erfaringer.

Banedanmark
Banedanmark
2 projektledere til udbygning af landsdækkende data- og telekommunikationsnetværk til blandt andet Signalprogrammet

Banedanmark, København

Har du mod på at udvikle dig som projektleder inden for jernbanesektoren med fokus på datanetværk? Så tilbyder vi nogle af de mest interessante infrastrukturprojekter i Danmark.

Som vores nye projektleder bliver du ansvarlig for at drive projekter der har fokus på udbygning af vores data- og telekommunikationsinfrastruktur til blandt andet Signalprogrammet i Banedanmark. Din opgave bliver at sikre leverancer til vores store infrastrukturprogrammer, samt koordinere bidragene fra og samarbejde med en række af leverandører – alt sammen projekter, der skal bidrage til at modernisere Danmarks jernbanesektor.

Hos os får du muligheden for spændende faglige udfordringer, uden at du skal gå på kompromis med din work-life-balance.

Banedanmark
Banedanmark
Installation Engineer for rolling stock onboard installations

Banedanmark, Copenhagen

We are looking for an Installation Engineer to join our Onboard Installation Team in the Onboard Project – a project overseeing the installation of the onboard system on the rolling stock (trains) operating in Denmark.

The Onboard Project is part of the Signalling Programme, which is the largest of its kind in Europe. The programme is fully engaged replacing the old railway signals with European Railway Traffic Management System (ERTMS), Level 2, Baseline 3 technology.

As Installation Engineer your main tasks and responsibilities are:

 • Taking decisions on behalf of Banedanmark and communicating them clearly to operators and suppliers
 • Monitoring planned activities derived from the master project schedule
 • Evaluating issues and initiating appropriate actions
Banedanmark
Banedanmark
To forretningsorienterede Økonomipartnere til økonomistyring af Banedanmarks infrastrukturprojekter

Banedanmark, København

Trives du med at arbejde med økonomistyring af store anlægsprojekter?

Som økonomipartner i Projektøkonomi får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Projektøkonomi har i samarbejde med vores Anlægsdivision ansvaret for økonomistyringen af Banedanmarks store anlægsprojekter, f.eks. elektrificeringen af den danske jernbane og Ringsted-Femern Banen. Hertil kommer en lang række større og mindre fornyelsesprojekter, som er sat i verden for at forbedre jernbanen inden for bl.a. IT, transmission og miljø, der alle skal bringe banen frem til fremtidens jernbane - til gavn for passagererne og samfundets grønne omstilling. Samlet set administrerer vi en økonomiportefølje på mellem 4 og 5 mia. kr. årligt fordelt på ca. 350 projekter.

Banedanmark
Banedanmark
Forretningsorienteret Business Controller til styring af Banedanmarks infrastrukturprojekter

Banedanmark, København

Trives du med at arbejde med økonomistyring af store anlægsprojekter?

Som Business Controller i Projektøkonomi får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Projektøkonomi har i samarbejde med vores Anlægsdivision ansvaret for økonomistyringen af Banedanmarks store anlægsprojekter, f.eks. elektrificeringen af den danske jernbane og Ringsted-Femern Banen.

Du vil, sammen med Økonomipartneren, være ansvarlig for controlling- og økonomistyringsopgaver ifm. jeres projektportefølje på tværs af en stor organisation. Arbejdet indbefatter, at du løbende og proaktivt reviderer, kvalitetssikrer og analyserer projektbudgetter og prognoser i tæt samarbejde med projektledere og projektchefer, som du med din økonomifaglighed bliver en vigtig sparringspartner for.

Banedanmark
Banedanmark
Er du vores nye fagligt stærke produktionsleder?

Banedanmark, København

I stillingen som produktionsleder bliver du en del af Eldriftledelsen i Banedanmark, og du kommer til at varetage en spændende funktion, hvor der er rig mulighed for at sætte dit faglige og personlige præg på afdelingens performance og udvikling.

Afdelingen består af 30 medarbejdere, der alle har en el-faglig baggrund. Du bliver produktionsleder for et hold af vores koblingsledere, og bliver samtidigt en del af vores ledelsesteam. Du vil blive involveret i bemandingsplanlægningen og vil få ansvar for at sikre, at koblingslederne fremadrettet har kompetencer til at varetage deres roller.

Afdelingen arbejder døgnet rundt 365 dage om året i 3-holdsskift. Din arbejdstid vil blive i dagtimerne.

Banedanmark
Banedanmark
Sikringstekniske konstruktører/specialister til projektering af legacy sikringsanlæg og fjernstyring

Banedanmark, København

Er du sikringsteknisk projekterende, sikringstekniker eller nyuddannet ingeniør, og ønsker du en rolle med ansvar og mulighed for at udvikle dig fagligt?

Som sikringsteknisk konstruktør eller specialist i Sikring og Fjernstyring kommer du til at håndtere konkrete projekteringsopgaver inden for relæbaserede sikringsanlæg, ATC og i snitfladen til ERTMS og CBTC.

Du bliver ansvarlig for:

 • Projektering, hvor du får lov til at grave dig ned i teknikken og finde de helt rigtige løsninger i samarbejde med dine kollegaer og teamleder. Projektering foretages med værktøjer som WiseImage Pro 16 mv.
 • Aktiv deltagelse i udvikling af egne og kollegaers arbejdsprocesser i forhold til Lean-tankegangen
 • Sikring af, at projekteringen overholder Banedanmarks banenormer, normaltegninger (KN, PN, AN mv.) og tekniske meddelelser relateret til sikringsanlæg
Banedanmark
Banedanmark
Vil du lede togtrafikken? Så bliv trafikleder

Banedanmark, København og Roskilde

Kan du holde flere bolde i luften ad gangen, og har du evnen til at træffe gode beslutninger?

Vi søger 12 trafikledere til vores fjernstyringscentraler med opstart d. 1. oktober 2021 fordelt således:

 • 6 trafikledere til København
 • 6 trafikledere til Roskilde

Som led i ansættelsen gennemfører du et cirka 12 måneders internt uddannelsesforløb med fuld løn, som fører dig ind i jobbet som trafikleder.

Som trafikleder kommer du helt ind i hjertet af jernbanen. Du får ansvaret for at styre togtrafikken sikkert og præcist, så togene kører til tiden. Du disponerer trafikken ved at holde overblikket over togenes kørsel, og er klar til at gribe hurtigt ind, hvis der opstår problemer.

Banedanmark
Banedanmark
Social Media Manager til Banedanmark (barselsvikariat)

Banedanmark

Vores social media manager skal på barsel og derfor søger vi en kreativ og skarp digital storyteller, som skal være med til at øge vores engagement og synlighed på tværs af medier og digitale platforme.

Banedanmark er en hjørnesten i Danmarks grønne infrastruktur og hos os er du med i udviklingen af en attraktiv og grøn jernbane, som er den del af løsningen i forhold til den grønne omstilling.

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder med og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som ny SoMe Manager har du en nøglerolle i denne indsats.

Banedanmark
Banedanmark
Strategisk planlægger til Elektrificeringsprogrammet

Banedanmark, København

Vil du være med til at skabe en moderne og grønnere jernbane?

Banedanmark elektrificerer i de kommende år store dele af det danske jernbanenet. Det skal på sigt skabe rammerne for en langt mere moderne og grønnere jernbane med billigere og mere stabil drift.

Som strategisk planlægger bliver det din opgave at koordinere Elektrificeringsprogrammets forskellige projekter rundt omkring i landet med andre programmer og projekter i Banedanmark f.eks. Ringsted-Femern Banen og Signalprogrammet. Samtidig skal du assistere programmets projekter i udformning og opdatering af egne planer, og du skal følge op på tidsplaner fra leverandøren.

Banedanmark
Banedanmark
LER-assistenter til digitaliseringsprojekt (tidsbegrænset stilling)

Banedanmark, Ringsted

Har du erfaring med - og lyst til at arbejde med anlægstegninger og geodata? Så er du den, vi leder efter til vores digitaliseringsprojekt.

I Banedata, der hører under sektionen Asset Management, søger vi flere assistenter, der kan bidrage til at organisere vores anlægstegninger, så vi kan få vores LER-projekt til at køre på skinner, når vores ledningsdata skal konverteres til geodata.

Som en del af projektet, skal vi gennemføre en kategorisering af filerne i grupper og kvalitet, så de kan anvendes til konvertering til GIS, og her spiller vores LER-assistenter en vigtig rolle. Selve opgaven består i at fremfinde tegninger i systemet ProArc, se om tegningen indeholder ledninger samt hvilken klasse og hvilken en filtype, de bliver kategoriseret i. Herefter skal tegningerne dokumenteres og journaliseres i de forskellige klasser og kvaliteter.

Banedanmark
Banedanmark
Afvanding ved Banedanmark – Sjælland

Banedanmark, Ringsted

Brænder du for afvanding og trives du med en dynamisk hverdag, hvor drift og vedligehold dominerer dine opgaver? – så kan du blive vores nye geografiske fagspecialist for afvanding.

Som geografisk fagspecialist afvanding har du ansvaret for afvandingsanlægget og driften af dette langs den danske jernbane. Dit ansvarsområde omhandler et afgrænset geografisk område, hvor du i høj grad selv er med til at planlægge og styre din hverdag.

Sammenholdt med den daglig drift og løbende nabohenvendelser vil du sammen med kollegaerne være involveret i Banedanmarks anlægsprojekter. Din rolle vil her være som modtager af afvandingen til drift, hvorfor det er vigtigt at du aktivt og engageret deltager i projekterne. Dette bidrager til, at du får en dynamisk hverdag med varierende kompleksitet.

Banedanmark
Banedanmark
Risk manager

Banedanmark, København

Har du solid erfaring med risk management og compliance, og brænder du for at levere kvalitetsydelser og service i topklasse, så er det dig vi søger som risiko manager til Cyber- og informationssikkerhedssektionen.

Banedanmark arbejder målrettet med It- og informationssikkerhed og du skal, sammen med dine kommende kollegaer i sektionen for Cyber- og informationssikkerhed, vejlede ledelse og medarbejdere om den overordnede tilgang til risikostyring og -håndtering.

Du kommer til at have berøring med en række spændende forretnings- og teknologiprojekter, som har betydning for Banedanmarks strategiske målsætninger.

Du kan bl.a. forvente at skulle bidrage med:

 • Identifikation og præsentation af aktuelle sektorrelaterede trusler, herunder vedligeholdelse af Banedanmarks trusselskatalog
 • Udarbejdelse og forankring af risikoanalyser for samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur
 • Udarbejdelse af vurderinger ift. dispensationer
Banedanmark
Banedanmark
Cyber security-specialist

Banedanmark, København

Til Banedanmarks Cyber- og informationssikkerhedssektion søger vi en cyber security-specialist, som skal være med til at sikre en effektiv styring og udvikling af Banedanmarks forsvar mod cyberangreb.

Du skal, sammen med ambitiøse og dygtige kollegaer, videreudvikle nødvendige sikkerhedsindsatser som sikrer, at Banedanmark fortsat effektivt kan beskytte samfundskritiske processer, systemer og infrastruktur, døgnet rundt, alle ugens dage.

Du kommer til at have berøring med en række spændende teknologiprojekter, som har betydning for Banedanmarks teknologi portefølje. Dit ansvar bliver at sikre, at it-sikkerhed indtænkes fra idé til implementering og efterfølgende drift og vedligehold. Du kan bl.a. forvente at skulle bidrage med:

 • Sikkerhedskrav til udbud og ved indkøb af ny teknologi
 • Input til projektoplæg og vurdering af projekt risici
 • Teknisk sparring og afklaring ved gennemførelse af it-risikovurderinger
Banedanmark
Banedanmark
Konsulenter til politisk sekretariat

Banedanmark, København

Har du politisk forståelse, og kan du løse sekretariatsopgaver med mange interessenter?

Vi søger en Chefkonsulent og en konsulent til Divisionssekretariat i Banedanmarks Anlægsdivision. Vi sidder i hjertet af Banedanmark og har fingrene i stort set alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Du vil blive en del af et hold, hvor opgaverne er komplekse og involverer mange interessenter. Vi understøtter Banedanmarks viceadministrerende direktør i arbejdet for at komme i mål med vores store anlægsprojekter, ny signalteknologi og elektrificeringen af jernbanen og dermed skabe en hurtigere og grønnere jernbane.

Banedanmark
Banedanmark
Safety Advisors to the Danish Signalling Programme

Banedanmark, Copenhagen

Safety related activities in the implementation of complex signaling technology on the railway – are you interested?

We are looking for three new Safety Advisors to join us in the Safety & Interoperability team - a section under Banedanmark’s Signalling Programme. We handle the overall safety assessment of the entire implementation of the new signaling system, including the assessment of supplier and stakeholder inputs, to ensure that the project execution and deliveries fulfill the necessary safety requirements.

As a Safety Advisor, your responsibilities are:

 • Producing safety submissions to the NSA or ERA in accordance to an AAPP (Authority Approval Process Plan) and in full compliance with the Danish and European Railway Legislation and Common Safety Method (CSM-RA)
 • Contributing to safety submissions being assessed by Assessment Bodies (AsBo) and Notified Bodies (NoBo)
Banedanmark
Banedanmark
PMO-medarbejder med stærke evner inden for planning

Banedanmark, København

Vi søger en PMO-medarbejder, primært til opgaver inden for planning men også til at varetage risikohåndtering, dokumenthåndtering samt en række opgaver inden for ledelsessupport.

Du bliver en del af Signalprogrammet, hvor du indgår i projektet Fjernbane IT (FIT). Her søger vi en person med gåpåmod og lyst til at lære nyt, og som blandet andet skal være med til at sikre, at vores planer er gennemskuelige og retvisende, og at vores risikohåndtering er rettidig og dækkende.

Som PMO-medarbejder indgår du i det daglige projektledelsesarbejde og understøtter sektionens øvrige medarbejdere ved at følge og udføre de nødvendige projektdiscipliner for at sikre rettidige leverancer af høj kvalitet.

Banedanmark
Banedanmark
Juridiske Studentermedhjælpere

Banedanmark, København

Vil du være med til at gøre jernbanen grønnere, og søger du et studierelevant job med en fantastisk mulighed for at prøve din faglighed af i praksis, så tilbyder vi to spændende studenterstillinger.

Vi leder efter to studentermedhjælpere, der brænder for at prøve kræfter med juraen i praksis. Opgaverne spænder bredt og relaterer sig til udbudsret, aftaleret, entrepriseret, erstatningsret og forvaltningsret.

Som eksempler på opgaver kan vi nævne offentliggørelse af udbud, herunder styring af spørgsmål/svar, mindre aktindsigtssager, udarbejdelse af tillæg til kontrakter, informationssøgning til brug for sagsbehandling, retssager og nyhedsbreve. Du kan bistå med lovhøringer m.v., bistand i forbindelse med udarbejdelse af udbudsmateriale.

Banedanmark