45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark
Driv økonomistyring og budgetlægning til fordel for udviklingen af en grøn jernbane

Banedanmark

I Banedanmark søger vi en kollega, der har lyst til at arbejde med økonomistyring, budgetlægning og opfølgning i en stor statslig styrelse, der arbejder for at realisere den politiske vision for en attraktiv og bæredygtig jernbane.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil få en central rolle på tværs af vores projekter, hvor du bliver en vigtig medspiller for både projektledere og teamledere i afdelingen. Som afdeling er Planlægning vokset i størrelse, og vi skal derfor også videreudvikle processerne for vores budgetlægning og økonomistyring.

En vigtig del af dit job vil derfor være at udvikle og gennemføre procesforbedringer i forhold til budgetlægning og den løbende opfølgning. Du vil i den forbindelse skulle arbejde tæt sammen med vores økonomienhed, projektledere og afdelingens ledere.

Banedanmark
Banedanmark
Lagerforvalter

Banedanmark, Horsens

Har du lagerforståelse IT-flair og mod på at være med til at udvikle nyt?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmark er i gang med at implementere et nyt lager- og logistikprogram. I den forbindelse ændrer Banedanmark på den måde lagerforretningen skal håndteres fremadrettet.

Vi søger to nye lagerforvaltere, som skal understøtte den decentrale jernbaneproduktion med en professionel forsyning og reducere mængderne til det, der er nødvendigt. Dette skal være med til at sikre levering af rette produkt, det rette sted til rette tid. Programmet understøtter det strategiske indsatsområde ”mere og bedre jernbane for pengene”.

Banedanmark
Banedanmark
Skarp og initiativrig AC-generalist, der vil arbejde tæt på den politiske proces og den grønne omstilling

Banedanmark, København

I Banedanmark søger vi en dygtig AC-generalist, der skal være med til den praktiske realisering af Infrastrukturplan 2035 – den politiske vision for en grøn og bæredygtig bane, som binder Danmark bedre sammen.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I rollen som generalist får du en andel i forskellige tekniske og økonomiske analyser, ligesom du kommer til at koordinere på tværs af afdelingens mange sager og projekter. Fælles for opgaverne er, at de bevæger sig i krydsfeltet mellem det politiske, tekniske, økonomiske og juridiske, hvilket stiller krav til interessenthåndtering, skriftlig kommunikation og koordinering.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

  • at bidrage til udarbejdelse af notater og beslutningsoplæg
  • at koordinere og drive indsamling af materiale til besvarelse af bestillinger fra vores direktion, departement eller andre myndigheder
Banedanmark
Banedanmark
Forsyningsdisponent med flair for planlægning og procesudvikling

Banedanmark, København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Har du overblik, procesforståelse og er en dygtig logistikkoordinator?

Til vores forsyningsteam søger vi en ny kollega, der sammen med tre andre medarbejdere i afdelingen skal sikre en strømlinet forsyning af materialer til projekter og vedligehold af jernbanen rundt i hele landet. Vi søger en kollega der brænder for supply chain management, optimering af processer og arbejdsgange og som har en serviceminded tilgang til samarbejdet med både interne og eksterne partnere.

Du vil blive en del af et koordineringsteam, som er et tværgående team, der tager sig af logistik og forsyningskoordinering på tværs af hele Banedanmark.

Banedanmark
Banedanmark
Koordinerende lagerforvalter

Banedanmark, Horsens

Har du lagerforståelse, IT-flair og mod på at være med til at udvikle nyt?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmark er i gang med at implementere et nyt lager- og logistikprogram. I den forbindelse ændrer Banedanmark på den måde lagerforretningen skal håndteres fremadrettet.

Vi søger en koordinerende lagerforvalter til vores hovedlager i Horsens, som skal understøtte den decentrale jernbaneproduktion med en professionel forsyning og reducere mængderne til det, der er nødvendigt. Dette skal være med til at sikre levering af rette produkt, det rette sted til rette tid. Programmet understøtter det strategiske indsatsområde ”mere og bedre jernbane for pengene”.

Banedanmark
Banedanmark
Teknisk sagsbehandler til arealforvaltning – 2 barselsvikariater

Banedanmark, Ringsted

Du bliver en del af sektionen Arealer og Forvaltningsmyndighed i divisionen Infrastruktur i Banedanmark. I Arealer og Forvaltningsmyndighed arbejder vi med arealforvaltning samt teknisk vurdering og forvaltning af interne og eksterne ledningsanlæg.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Din titel i stillingen bliver teknisk projektejer, og din opgave bliver at vurdere ansøgninger om etablering af ledningsanlæg under eller nær jernbanesporene.

Vurdering af ansøgningsmaterialet indbefatter, at du bl.a. skal forholde dig til jordbundsforhold, boremetode, geoteknik og Common Safety Methods Risk Assessment (CSM-RA). Derudover fører du tilsyn i marken. Her sikrer du, at arbejdet overholder tilladelsens betingelser - specielt i de store og mere komplicerede ledningskrydsninger.

Banedanmark
Banedanmark
Software Engineer til jernbanens nye IT-systemer

Banedanmark, København

Vil du gerne arbejde med IT-løsninger til kritisk national infrastruktur, hvor der stilles tilsvarende høje krav til kvalitet, og du kommer til at befinde dig i et miljø med mulighed for høj faglig og personlig vækst?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

I projektet Fjernbane IT (FIT) søger vi en Software Engineer, som skal være med til at sikre udrulningen af IT-understøttelsen af det største infrastrukturprojekt i Danmark - med gode tekniske færdigheder til at udføre opgaver inden for softwareudvikling, serviceimplementering, IT-infrastruktur, Release Management og Operational Support.

Som Software Engineer vil du være involveret i at løse mindre udviklingsopgaver, projektdrift af egenudviklede løsninger & 3rd level support til vores driftsafdeling af idriftsatte løsninger. Ligeledes vil du være involveret i at sikre en god overdragelse til vores driftsafdeling ift. teknisk drift af programmets løsninger.

Banedanmark
Banedanmark
Koordinator til styring af Backlog i Banedanmarks Signalsystemer

Banedanmark, København

Er du eminent til at skabe overblik og struktur og er det naturligt for dig at se potentielle forbedringer? Så kan det være at du er vores nye Backlog Manager i Banedanmarks Signalsystemer

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som en del af Banedanmarks nye signalprogram introduceres tre nye store IT-systemer, som tilsammen dækker hele Danmark, i den forbindelse har vi brug for en dygtig person, der kan gå ind og understøtte Signalsystemer ved at tage hånd om eksisterende og nye ændringsønsker til det nye signalsystem, der er samlet i en Backlog. Være med til at videreudvikle og forbedre processen for den fremadrettede portefølje og ændringsstyring i Signalsystemer.

Banedanmark
Banedanmark
Teamleder til Trafikstyring S-bane

Banedanmark, København

Trafikstyring S-bane har ansvaret for trafikafviklingen på S-banen 24/7 — 365 dage om året.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Udover funktion som teamleder indgår du i 3 holdskift, hvor du ligeledes varetager funktionen som togleder. Trafikstyring S-bane har i øjeblikket ca. 60 medarbejdere. Du vil, som teamleder, få ansvaret for et hold bestående af 8-9 medarbejdere samt være en del af den samlede ledelsesgruppe i Trafikstyring S-bane.

Du bliver en del af ledergruppen i Trafikstyring S-bane, som består af i alt 8 teamledere. Som teamleder refererer du til sektionschefen. Ledergruppen udvikles løbende, og du kommer derfor til at deltage aktivt i denne udvikling både fagligt og personligt. Den rette kandidat kommer med en baggrund som trafikleder eller togleder og har allerede erfaring med personaleledelse.

Banedanmark
Banedanmark
Lønsagsbehandler til HR

Banedanmark, København

Har du erfaring med lønsagsbehandling og vil du være en del af et entusiastisk team der håndterer løn til flere tusinde ansatte?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som vores nye lønsagsbehandler bliver du en del af et velfungerende team, hvor vi prioriterer det tætte samarbejde med høj faglighed og god sparring. Der er en stor vilje til at hjælpe hinanden, således at vi udvikler os samtidigt med, at vi producerer i et højt tempo. Som Lønsagsbehandler er du ansat i sektionen HR Løn og Personale. Løn-team´et består af fire dygtige medarbejdere, som alle beskæftiger sig med løn, personale- og refusion. Vi er meget optagede af at levere en høj service til vores forretningsområder og har til dagligt en tæt kontakt med både ledere og medarbejdere.

Banedanmark
Gem
Banedanmark
Projekteringsleder inden for miljø og natur

Banedanmark, København og Fredericia

Vi søger miljøfaglige eksperter til at identificere og løse miljømæssige udfordringer i jernbaneprojekter af stor samfundsmæssig betydning.

Som projekteringsleder inden for miljø får du ansvar for at identificere og håndtere miljømæssige udfordringer i Banedanmarks anlægsprojekter fra start til slut.

Dette omfatter bl.a.:

Se video om Banedanmark som arbejdsplads
  • Intern rådgivning i relation til store og små anlægsprojekter omkring en bred vifte af miljøproblematikker fra bl.a. jordhåndtering til støjende arbejder og påvirkning af beskyttet natur.
  • Samarbejde med de miljørådgivere, som er tilknyttet projektet for at sikre leverance af aftalte ydelser i rette tid og kvalitet.
  • Varetagelse af myndighedskontakt og medvirken til at indhente de nødvendige miljøtilladelser til projekterne til tiden.
Banedanmark
Banedanmark
Brænder du for miljø, og har du erfaring med miljøkonsekvensvurderinger?

Banedanmark, København

Vi søger en miljøspecialist, som kan bidrage til planlægningen af de jernprojekter, der realiserer en grøn og bæredygtig infrastruktur. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som vores nye miljøspecialist vil du arbejde med at planlægge og drive miljøkonsekvensvurderinger på fremtidige anlægsprojekter.

Du bliver knyttet til projekterne fra planlægningens start og vil arbejde sammen med jernbanefaglige projektledere i de enkelte anlægsprojekter. Din centrale opgave vil være at lede processen for udarbejdelse af miljøkonsekvensvurderinger for projekterne. Selve udarbejdelse af rapporterne vil blive varetaget af eksterne rådgivere.

Banedanmark
Banedanmark
Teamleder i Byggepladsledelse

Banedanmark, København

Vi søger en teamleder til at stå i spidsen for vores team af arbejdsmiljøkoordinatorer og byggelederassistenter i Byggepladsledelse Øst.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver en del af vores nyetablerede udførelsesorganisation. Her får du en udfordrende hverdag med personaleledelse og udvikling af områderne arbejdsmiljøkoordinering og byggelederassistance.

Teamet består af 7 arbejdsmiljøkoordinatorer og 6 byggelederassistenter. Du har ansvaret for og står på mål for teamets leverancer.

Arbejdsstedet er vores hovedkontor centralt i København. Der vil være en del rejseaktivitet rundt på vores byggepladser på Sjælland og Lolland-Falster.

Banedanmark
Banedanmark
Teamleder med erfaring inden for Requirement management

Banedanmark, København

Er du vores nye dygtige teamleder, og vil du arbejde med requirement management i IT-projekter vedrørende fremtidens løsninger inden for togdrift? Så er det måske dig, vi søger.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som teamleder har du en vigtig ledelsesmæssig opgave i at sikre, at kompetenceniveauet i teamet til en hver tid passer til de nuværende og fremtidige behov. Det betyder, at du får ansvar for afholdelse af medarbejderudviklingssamtaler, rekruttering af de rette medarbejdere og den løbende kompetenceudvikling. Med øje for motivation og trivsel blandt dine kolleger har du ansvaret for, at opgaven bliver løst.

Banedanmark
Banedanmark
Stadieplanlæggere til jernbaneprojekter

Banedanmark, København

Vil du være med til at sikre fremtidens grønne jernbane? I Banedanmark har vi flere store projekter frem mod 2035, som kræver dygtige medarbejdere med stort overblik til at sikre, at vi kommer i mål med både eltog og batteritog.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du kommer til at planlægge udførelse og deltage i koordineringen af store jernbaneprojekter på tværs af Banedanmarks store portefølje.

Som stadieplanlægger varetager du sammen med byggeledelsen en nøglefunktion i forhold til at sikre, at vores projekter er mulige at realisere, og at de er koordinerede.

Banedanmark
Banedanmark
SAP BI Serviceejer til Banedanmarks IT-afdeling med fokus på BI self-service

Banedanmark, København

Vil du være med til udvikle og udbrede SAP BI self-service i Banedanmark?

Som SAP BI Serviceejer i Banedanmarks IT-afdeling, får du et spændende job i et miljø med engagerede kolleger, respekt for work-life balance og med ansvar for at videreudvikle og drive vores SAP BI self-service koncept.

Du vil arbejde tæt sammen med den SAP BI ansvarlige i Banedanmark, hvor dit fokus primært vil være på at forbedre og videreudvikle SAP BI self-service. I det daglige betyder det, at du skal:

Se video om Banedanmark som arbejdsplads
  • rådgive og supportere forretningen i brugen af SAP BI
  • koordinere og drive uddannelse i anvendelsen af BI værktøjer
  • afholde og drive drop-in support
  • sikre gennemførsel af mindre justeringer i vores BI løsninger
Banedanmark
Banedanmark
Konsulenter til alsidige og spændende opgaver i politisk sekretariat

Banedanmark, København

Kan du levere skarp, politisk sagsbehandling og have overblik over en kompleks portefølje?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger to konsulenter til at arbejde med politisk betjening i Banedanmarks Divisionssekretariat i Anlægsdivisionen. Vi sidder i hjertet af Banedanmark og har fingrene i stort set alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Du vil blive en del af en spændende styrelse, som tiltrækker sig stor opmærksomhed fra både medier, politikere og borgere. I Divisionssekretariatet er vores vigtigste opgave at understøtte Banedanmarks viceadministrerende direktør i at komme i mål med en historisk opgradering af jernbanen, store anlægsprojekter, udrulning af ny signalteknologi og elektrificering, så vi får skabt en hurtigere og grønnere jernbane.

Banedanmark
Banedanmark
SAP HR (CATS) konsulent og administrator

Banedanmark, København

Brænder du for at skabe sammenhæng og forståelse mellem tidsområdet i SAP HR (CATS) og forretningen, hvor du samtidig bidrager til at lykkes med at gøre en samfundsmæssig forskel i forhold til en grøn og bæredygtig fremtid? Og motiveres du af at tage ansvar for et komplekst arbejdsområde, hvor nøglen til succes ligger i at kunne eksekvere tidsområdets driftsopgaver på effektiv vis samt omsætte arbejdstidsregler til robuste IT-løsninger i SAP?

Banedanmark

Banedanmark søger en SAP-konsulent med indgående kendskab til tid- og bemandingsplanlægning, der kan drifte og udvikle den måde vi arbejder med tidsdata i SAP HR (CATS). Vi søger dig, som deler vores lyst til at finde den fede løsning og hele tiden får indtænkt forretningens behov samtidig med at levere en god service.

Banedanmark
Banedanmark
Faglig dygtig Sektionschef til økonomistyring af Banedanmarks vedligeholdelsesaktiviteter

Banedanmark, København

Har du lyst til at rykke økonomistyringen af Banedanmarks vedligeholdelses aktiviteter til næste niveau, og brænder du for ledelse og tæt dialog med forretningen, så har vi jobbet til dig.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger en fagligt stærk sektionschef til enheden Vedligeholdelsesøkonomi, der kan sikre den fortsatte drift og udvikling af vores økonomistyring indenfor området.

Du vil blive leder for en velfungerende enhed, som består af 7 dygtige og engagerede medarbejdere.

Banedanmark
Banedanmark
Studentermedhjælper til Contract Management i Anlægsdivisionen

Banedanmark, København

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Er du studerende på en videregående uddannelse, og kunne du tænke dig et relevant studiejob, hvor du kan få praktisk erfaring? Vi søger en struktureret studentermedhjælper til at bistå Contract Management sektionens arbejder med styring og compliance.

Du vil blive en del af i Anlægsdivisionens Contract Management sektion , hvor vi – ud over den løbende styring af rådgiver- og entreprisekontrakter – udvikler og standardiserer tilgangen til kontraktstyring på tværs af Anlægsdivisionen.

Du få erfaring i, hvordan det er at agere i og forstå en matrixorganisering hos en af Danmarks største bygherrer.

Banedanmark