23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Banedanmark
Erfaren sikringstekniker søges til Jylland

Banedanmark, Aalborg, Aarhus eller Rødekro

Er du bidt af jernbaneteknik, og vil du være med til at sikre tog til tiden?

Vi har ansvaret for alle tilstandsbaserede vedligeholdelsesopgaver inden for sikring i Jylland og søger nu engagerede og erfarne sikringsteknikere til Aalborg, Aarhus samt Rødekro.

Du kommer til at indgå i vores sikringsteam med tjenestested i enten Aalborg, Århus eller Rødekro – alt efter din egen bopæl.

Her får du et alsidigt job og kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, der har stærke faglige kompetencer inden for sporteknik.

Du får en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere, og kolleger fra andre faggrupper, er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Banedanmark
Banedanmark
Teknisk projektejer til håndtering af kørestrøm i Banedanmark

Banedanmark, København/Ringsted

Vil du have en central rolle i elektrificeringen af det danske jernbanenet

Som teknisk projektejer (TPE) bliver du en del af fagområdet Kørestrøm, der håndterer køreledningsanlæggene på både S- og fjernbane. Du vil blive en del af et team med 12 medarbejdere, som du har tæt sparring med omkring de faglige problemstillinger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de tekniske systemansvarlige for køreledninger og forsyningsstationer samt en anden TPE for kørestrøm. Stillingen ligger i Strøm Systemansvar i divisionen Infrastruktur.

Du bliver TPE for det nye køreledningssystem (SiCat-systemet), der udrulles frem til 2026. Dette betyder, at du skal varetage Infrastrukturs rolle som modtager og ejer af det anlæg, der er ved at blive bygget herunder være tovholder og koordinator i forhold til forespørgsler fra Elektrificeringsprogrammet.

Banedanmark
Banedanmark
Teknisk specialist inden for skinneoverfladetilstand i Fredericia eller Ringsted

Banedanmark

Er du teknisk velfunderet og har du interesse for jernbanen?

Banedanmark søger en teknisk specialist (teknisk systemansvarlig), som med både faglighed og selvstændighed kan løfte det tekniske ansvar omkring skinneoverfladetilstand samt test- og analysemetoder inden for skinnestål, inklusive NDT (ikke destruktiv prøvning).

Du bliver en del af sporområdet, hvor vi arbejder med sporrelaterede normer, standarder og ad hoc-løsninger og har medansvar for de tekniske løsninger i sporprojekter såvel som i det daglige vedligehold af jernbanen. Du vil arbejde tæt sammen med den teknisk systemansvarlige (TSA) for Svejsning, TSA sporskifter, ass. TSA NDT, samt de svejseansvarlige i driften.

Banedanmark
Banedanmark
Geografisk fagspecialist til Middelfart

Banedanmark

Har du det store overblik, og vil du arbejde i et dygtigt team?

Til vores team i Kørestrøm Drift, søger vi en dygtig geografisk fagspecialist til køreledningsanlægget på Fyn og i Jylland. Du kommer til at arbejde ud fra Banedanmarks afdeling i Middelfart.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team med et stærkt fællesskab, og kommer til at arbejde tæt sammen med en anden kollega om at løfte driftsansvaret for køreledningsanlægget på Sjælland.

Dine opgaver vil være at tilstandsvurdere køreledningsanlægget baseret på egne eller kollegers inspektioner og derefter prioritere og oprette vedligeholdelsesopgaver, som koordineres med vedligeholdelsesentreprenøren.

Banedanmark
Banedanmark
Erfaren og skarp kommunikationspartner til opbygning og udvikling af Banedanmarks bygge- og anlægskommunikation

Banedanmark, København

Kan du se og formidle de gode historier og proaktivt koordinere og eksekvere dem? Og har du strategisk forståelse for arbejdet i en styrelse, der samtidig er en stor driftsorganisation med mange stakeholdere? Så er du måske vores nye kommunikationspartner.

Som kommunikationspartner får du det faglige ansvar for, at kommunikation om projekterne spiller sammen med Banedanmarks overordnede kommunikationsstrategi og for at udvikle strategiske kommunikationsindsatser, så der altid er sammenhæng mellem budskaber og kanaler i alt lige fra SoMe-opslag, hjemmeside og presseindsats til det brev, naboerne får i deres e-Boks, byggepladsskiltet og trafikinformation på stationen.

Banedanmark
Banedanmark
Erfaren og skarp kommunikationsrådgiver til intern kommunikation og employer branding

Banedanmark, København

Er du en erfaren projektleder med indgående erfaring med intern kommunikation fra en stor arbejdsplads med ansatte, der arbejder på forskellige tidspunkter af døgnet, er geografisk spredt og fagligt spænder vidt? Kan du påtage dig et stort ansvar fra dag ét, og har du et højt fagligt niveau og et åbent sind?

Til vores koncernkommunikation søger vi en sikker, selvstændig og strategisk tænkende kommunikationsrådgiver, der kan arbejde med og tænke i hele paletten af kommunikationsværktøjer – lige fra rådgivning om ledelseskommunikation og issues management til kommunikationsplaner, fængende budskaber, sociale medier og visuelt indhold.

Du skal være med til at sikre, at den interne kommunikation får endnu større gennemslagskraft og bliver oplevet som relevant blandt vores mange forskellige medarbejdergrupper.

Banedanmark
Banedanmark
IT Contract Manager

Banedanmark, København

I Banedanmark vil vi gerne have fuld værdi af vores kontrakter, hvorfor vi søger to IT Contract Managers til vores IT-afdeling.

Vi har fokus på løbende at forbedre vores kontraktstyring, og der er derfor igangsat en række projekter og tiltag, som du har rig mulighed for at bidrage og deltage i. Herunder et CM-forum, hvor blandt andet rolle og ansvar som Contract Manager bliver diskuteret.

Du indgår i staben, som består af 6 medarbejdere, der refererer direkte til IT-chefen i Banedanmark. Der er ca. 60 medarbejdere ansat i hele IT-afdelingen. Vores område er præget af en uformel omgangstone, hvor der både er plads til fordybelse og snakke henover bordene. Vi vægter det sociale samspil højt og er et team præget af gåpåmod og godt humør.

Banedanmark
Banedanmark
Projektsupporter til økonomistyring (genopslag)

Banedanmark, Fredericia

Som projektsupporter er du den, der aktivt hjælper med den økonomiske kontrol og rådgivning såvel som med administrativ support i vores projekter.

Vi har et højt aktivitetsniveau henover de kommende år, hvor vi blandt andet er ved at gøre den jyske jernbane klar til eldrevne tog. I den sammenhæng har vi brug for en administrativ kollega, der indgår i projektgrupperne og understøtter samarbejdet på tværs.

Du bliver en del af divisionen Anlæg, som er Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer. Her indgår du i sektionen Broer Vest i området Anlæg Vest, der hovedsageligt varetager jernbaneprojekter vest for Storebælt.

I rollen som projektsupporter hjælper du projektlederen med økonomistyring og administrativ support, herunder udarbejdelse af budgetter.

Banedanmark
Banedanmark
Test Manager to the Danish Signalling Programme

Banedanmark, Copenhagen

As Test Manager you will have responsibility for planning and conducting operational site tests in relation to the implementation of new signalling technology on the Fjernbane as well as ensuring that test results are reported and shared across the Signalling Programme and with interface organisations.

The Danish Signalling Programme, as the largest of its kind in Europe, is fully engaged replacing the old signalling system on the Danish railway with new computer-based signalling technology. The system is aligned with the European standard, European Railway Traffic Management System (ERTMS). Replacing the system on the entire railway makes Denmark the first country to implement ERTMS on a national scale.

The project is supported by international suppliers and consultants from across Europe, and your place of employment will be at our headquarters in central Copenhagen.

Banedanmark
Banedanmark
Teamleder til team af sporspecialister

Banedanmark, København og Ringsted

Har du, hvad der skal til, for at lede et engageret team af sportekniske eksperter?

Vi er på udkig efter en teamleder, der kan være leder og teknisk sparringspartner for en gruppe af videnstunge medarbejdere på Sporområdet.

Stillingen er nyoprettet da vi er blevet mange i teamet og desuden har brug for ekstra fokus på Banedanmarks strategiske initiativer vedr. øget opmærksomhed på udbud af bygherreleverancer. Teamet har systemansvaret på sporområdet. Vi leverer derfor viden, sparring, regler, analyser og gode råd til resten af forretningen om alt fra svelleskruer, usædvanlige transporter over sporets beliggenhed til slibekampagner og nye tvangsskinnestole.

Banedanmark
Banedanmark
Transition Manager til Banedanmarks It-Driftssektion

Banedanmark, København

Har du lyst til et job, hvor du kommer til at arbejde med udarbejdelse af it-driftudbud og gennemførelse af transition til driftsleverandør

Som Transition Manager refererer du til sektionschefen/It-diftschefen. Du bliver en del af sektionen It Drift, hvor vi er 18 medarbejdere, som bruger hinanden som sparringspartnere, og prioriterer tid til løbende udvikling af kompetencer.

Rollen som gennemgående Transition Manager er omfattende og omskiftelig, da projektet løber igennem en række forskelligartede faser. Du får en hverdag med stor variation og frihed under ansvar.

Dine hovedopgaver består af:

  • Forberedelse og gennemførelse af nyt udbud af it-driftskontrakt
  • Planlægning af transition til ny it-driftsleverandør
  • Programledelsen af selve transition og transformation til ny driftsleverandør
Banedanmark
Banedanmark
Konsulent med politisk forståelse

Banedanmark, København

Har du politisk forståelse, og kan du løse sekretariatsopgaver med mange interessenter?

Banedanmark har den 1. juni i år valgt at samle alle anlægsprojekter og -programmer i divisionen Anlæg. Det gør vi for at komme i mål med de store anlægsprojekter, ny signalteknologi og elektrificeringen af jernbanen og dermed skabe en hurtigere og grønnere jernbane.

Divisionssekretariatet vil have en skrivende og koordinerende rolle i mange af Banedanmarks store milliardprojekter og tværgående programmer. Du får en central funktion, og skal sammen med dine kollegaer varetage relationen til en række centrale samarbejdspartnere.

Banedanmark
Banedanmark
Analytiker med interesse for økonomi, teknik og politik

Banedanmark, København

Vi søger en analytiker til en fast stilling og en analytiker til et barselsvikariat i afdelingen Strategisk Planlægning. Vi sidder i hjertet af Banedanmark og har fingrene i planlægningen af alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Som analytiker får du en varieret arbejdsdag med et stort ansvar og en bred samarbejdsflade. Du vil primært skulle arbejde med prissætning af anlægs- og fornyelsesprojekter samt strategiske analyser af Banedanmarks aktiviteter.

Du kommer til at arbejde målrettet for at forankre principperne i Ny Anlægsbudgettering (NAB), som er en metode til budgettering af og opfølgning på anlægs- og fornyelsesprojekter. NAB spiller en helt afgørende rolle i den fremtidige styring af vores infrastrukturprojekter.

Banedanmark
Banedanmark
Skarp studentermedhjælp med talforståelse til Ringsted-Femern Banen

Banedanmark, København

Vil du arbejde med økonomi, kontrakter og EU-compliance på ét af Banedanmarks største infrastrukturprojekter til dato? Har du skarp talforståelse og kan du mestre store datamængder?

Som studentermedhjælp i Ringsted-Femern Banen vil du komme til at arbejde i professionelt arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for faglig udvikling i opgaver med et stort individuelt ansvar.

Du får bl.a. mulighed for at tilegne dig viden om økonomisystemet SAP og den Europæiske Unions støtteaftaler.

Som studentermedhjælp vil de primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Udtræk og analyse af omkostninger fra økonomisystemet SAP
  • Vedligeholdelse af kontraktoversigt i Excel
  • Kvalitetstjek af omkostninger og kontrakter med henblik på at sikre compliance
Banedanmark
Banedanmark
Erfaren projektleder til fornyelses- og anlægsprojekter ved jernbanen

Banedanmark, København

Vil du stå i spidsen for fornyelsen af det danske jernbanenet?

Med en omsætning på fem mia. kr. og en projektportefølje på over 250 projekter er Banedanmark en af Danmarks største bygherrer. I de kommende år gennemfører vi en række store anlægs- og fornyelsesprojekter på jernbanen, og vi mangler derfor en projektleder.

Som projektleder arbejder du med projekter inden for forskellige fagområder som for eksempel spor, afvanding, dæmninger, perroner m.v. Du har det samlede ansvar for alle dine projekter. Det indebærer, at du styrer projekterne fra opstart til færdiggørelse og aflevering til de driftsansvarlige. Succeskriterierne for arbejdet er, at projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Banedanmark
Banedanmark
Assisterende Teknisk Systemansvarlig til Stærkstrømsområdet ved jernbanen

Banedanmark, Fredericia eller København

Vil du være med til optimere den danske jernbane, og har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Som ass. TSA får du en udfordrende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

Som ass. TSA kommer du til at arbejde sammen med og supportere TSA’erne for Stærkstrøm. Sammen med TSA’erne verificerer du projekter og sikrer, at de opfylder Banedanmarks normer, TSI’er, standarder og jernbanesikkerhedsmæssige forskrifter.

Banedanmark
Banedanmark
IT Arkitekt/Telearkitekt

Banedanmark, København

Vi skal designe og implementere et af Danmarks største netværk – vil du være med til det?

Som vores nye it-arkitekt/telearkitekt i teamet ICT-Systemer får du ansvar for projekteringen på nogle af Danmarks mest spændende it-infrastrukturprojekter. Vi gennemfører projekter inden for fagene datacentre, it-miljøer, faste kredsløb, MPLS-infrastruktur, trafikinformationsanlæg, telefoni, radioanlæg og GSM-R radio. Herudover har vi design- og systemansvaret på al den jernbanetekniske it i Banedanmark.

Som it-arkitekt/telearkitekt er det dit ansvar at designe og udvikle Banedanmarks helt nye MPLS-netværksinfrastruktur.

Du kommer til at deltage i flere projekter af varierende kompleksitet og størrelse, hvor du skal udarbejde opgavebeskrivelser (Teknisk Design Specifikationer) og følge op på vores leverandørers udførelse af projekter.

Banedanmark
Banedanmark
Studentermedhjælper til team Økonomi & Kontrakter

Banedanmark, København

Har du lyst til at prøve kræfter med udbud, kontraktstyring og økonomiopfølgning, så søger Økonomi og Kontrakter i Banedanmark, Infrastruktur en studentermedhjælper på minimum tredje år af bacheloruddannelsen.

I Økonomi & Kontrakter bistår vi hele Banedanmark Infrastruktur, som er Banedanmarks vedligeholdsdivision, med kontrahering, kontraktstyring, analysearbejde, økonomiopfølgning og forvaltning af bevillinger.

Økonomi & Kontrakter har en stor opgave foran sig med at få etableret et samlet overblik og Infrastrukturs kontraktportefølje. Etableringen af kontraktporteføljen vil blive den kommende studentermedhjælpers overordnede opgave i starten, og vi forventer, at det er en opgave du kan arbejde med og drive selvstændigt – selvfølgelig med mulighed for sparring og vejledning fra vores Contract Managers m.fl.

Banedanmark
Banedanmark
Ansvarlig for Dokumentations- og Informationsstyring

Banedanmark, København

Kan du skabe strategi og processer for dokumentations- og dataflow?

I de kommende år udskifter vi signalsystemet på jernbanenettet i hele Danmark. Signalsystemet er en ny digital teknologi, der skaber rammen for en mere effektiv udnyttelse af jernbaneinfrastrukturen.

Vi søger derfor en Information Manager, der kan sætte sig i spidsen for at udarbejde strategier for vores data- og dokumenthåndtering og ligeledes være ansvarlig for at strategierne føres ud i livet, og at vi fremadrettet kan udnytte de data der skabes af det nye signalsystem.

Banedanmark
Banedanmark
Teamleder for det sikringstekniske på Banedanmarks infrastruktur

Banedanmark, Roskilde

Har du gode lederegenskaber, og vil du have mulighed for at sætte dit fingeraftryk på et område i forandring?

Som teamleder for Sikring, får du det ledelsesmæssige ansvar for fire produktionsledere, som står for den daglige ledelse af knap 50 sikringsmedarbejdere – faglærte og ufaglærte.

Du er ansvarlig for overkørsler, det gamle analoge signalsystem og derudover at arbejde mod at blive en stærk underleverandør på det nye digitale signalsystem, som leveres af ALSTOM. Den daglige drift består af vedligeholdelse og beredskabsopgaver døgnet rundt, samt mindre fornyelsesopgaver. Dit område dækker Syd- og Midtsjælland samt Fyn, og det håndterer du i fællesskab med to teamleder-kolleger.

Banedanmark