78 job matcher din søgning 78 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

 • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
 • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
StudieskolenKonsulent til udvikling af digitale læringstilbud

Studieskolen, København

Du skal være skarp på digitale systemer og kunne koordinere, udvikle og undervise i opbygning og anvendelse af digitalt materiale og læringsplatforme. Vil du være med til at videreudvikle vores digitale undervisningstilbud i samarbejde med dygtige sprogundervisere, så se her!

Studieskolen rykker den digitale sprogundervisning til næste niveau. Vi udvikler og styrker i de kommende år vores pædagogik og didaktik og søger derfor en fuldtidsmedarbejder, som skal indtage en central rolle i udviklingen af vores digitale undervisningsprodukter. Du skal have erfaring med og viden om digital læring og om undervisning af voksne, gerne sprogundervisning.

Erfaring med en eller flere læringsplatforme (LMS) er essentiel i stillingen, og det er en fordel, hvis du har et godt kendskab til Moodle, som er et helt centralt omdrejningspunkt i det kommende udviklingsarbejde.

TACK International A/S
Management konsulent i salg og ledelse

TACK International A/S, København eller Aarhus

Drømmer du om at blive konsulent i salg og/eller ledelse?

TACK International søger konsulenter med eller uden erfaring, som ønsker at udvikle- og specialisere sig inden for disciplinerne ledelse og salg.

Hos TACK tilbyder vi dig et alsidigt, udfordrende og energisk job, hvor du får mulighed for at lære faget og udvikle dig selv i arbejdet med at rykke mennesker og organisationer i en positiv retning.

Vi forestiller os, at du har en vindende udadvendt personlighed, masser af selvtillid og god energi. Derudover er det vigtigt, at du er villig til at investere tid og kræfter i at udvikle dig i rollen. Samtidig kræver rollen, at du åben overfor sparring og feedback og at du trives bedst som teamspiller.

TACK International A/S
Teknologisk Institut
Digital konsulent til Teknologisk Instituts kursusforretning

Teknologisk Institut, Taastrup

Teknologisk Institut i Taastrup søger en digital konsulent til kursusforretningen. I en nyoprettet stilling vil du være med til at drive og udvikle vores digitale kursusportefølje – herunder udvikle nye digitale produkter såsom online kurser og e-learning.

Teknologisk Institut

Vi er på en spændende digital rejse, hvor vi har fokus på at optimere og udvikle vores digitale kursusportefølje – herunder online kurser, virtuelle kurser, e-learning, blended learning, hybrid-learning etc.

Det særlige ved netop din stilling er det digitale fokus, hvor du bliver ansvarlig for at udvikle og drive vores digitale produkter, så de matcher markedsbehovet. På den måde kommer du i høj grad til at præge udviklingen.

Teknologisk Institut
Københavns ErhvervsakademiIT-profil inden for IoT, netværk eller programmering

Københavns Erhvervsakademi

Som vores nye underviser på uddannelsen til IT Teknolog vil du få rig mulighed for at sætte din viden i spil. Det er ikke et krav, at du har undervist før, og stillingen kan tilpasses dine ønsker til fuldtid eller deltid.

IT-teknologuddannelsen er bygget op omkring fire fagområder: Netværksteknologi, programmering, indlejrede systemer samt projektstyring og forretningsforståelse.

På uddannelsen lærer de studerende at designe og opbygge kommunikationstekniske systemer og interfaceteknik. Desuden lærer de at lede projekter og udviklingsopgaver og arbejde med kvalitetskontrol og ressourcestyring.

Som vores nye underviser, skal du naturligvis ikke dække alle områder, da du bliver en del af et team, der tilsammen sørger for, at de studerende får en uddannelse, der linker teori og praksis inden for de fire overordnede fagområder.

Københavns ErhvervsakademiDYGTIG ENERGIKONSULENT TIL UNDERVISNING

Københavns Erhvervsakademi

Vil du være en del af et stærkt fagligt team på KEAs energiuddannelser? Vil du være med til at kæmpe for, at Danmark når sine klimamål? Så har du muligheden nu.

Her skal du være med til at uddanne fremtidens energieksperter, som vil gøre karriere som rådgivere, projektledere eller konsulenter indenfor energieffektivisering. I teamet finder du gode og kompetente kollegaer i en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med muligheden for en fleksibel arbejdstid.

Vi søger en kollega til undervisning inden for energiuddannelserne, primært til vores aktiviteter på energikonsulentuddannelsen, som er i vækst, men med muligheder for også at undervise på vores fuldtidsuddannelser på energiområdet.

NEXT Uddannelse KøbenhavnEr du vores nye tømrerfaglærer til EUX?

NEXT Uddannelse København

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Er du vores nye super dygtige håndværker/tømrerfaglærer? Gerne med flere års erfaring fra branchen og rigtig gerne med leder- eller undervisningserfaring, så du er bekendt med at formidle teori og praksis til andre. Det forventes, at du har gode kompetencer inden for teknisk tegning både i hånden samt på computer. Du må gerne have interesse for og viden om Grøn Byggeri, bæredygtighed og meget gerne indsigt i nye materialer, da netop dette fylder rigtig meget på vores uddannelser. Vi arbejder ud fra de 17 Verdensmål og netop bæredygtighed er et strategisk fokus på NEXT.

CAE Centre Copenhagen A/S
Cabin Safety Instructor/Client and Training Services Representative

CAE Centre Copenhagen A/S, Kastrup

Passionate about your field? Looking for a work environment where you can meet challenges, innovate, collaborate with experts from various departments? Want to join a world-class company and industry leader and be proud to contribute to our projects and mission? Come join our Nordic team and share your passion with us!

The position is a full-time permanent position based in Kastrup, Copenhagen, with 6-month probationary employment. Working hours will be mostly office hours with occasional evenings and weekends.

CAE

As an instructor and client and training services representative you will have a unique perspective on the entire process of training delivery. As an instructor, you will train flight and cabin crew in our classrooms and cabin simulators in topics such as emergency procedures, first aid, water survival and CRM.

CAE Centre Copenhagen A/S
Client and Training Services

CAE Centre Copenhagen A/S, Kastrup

Passionate about your field? Looking for a work environment where you can meet challenges, innovate, collaborate with experts from various departments? Want to join a world-class company and industry leader and be proud to contribute to our projects and mission? Come join our Nordic team and share your passion with us!

We are hiring for 2 roles both based in Kastrup, Copenhagen: a full-time permanent position with 6-month probationary employment and a temporary full-time position (6 months) so please let us know your availability.

CAE

You will be the primary point of contact and responsible for coordinating and managing instructors, clients, and guests.

This role will give you the opportunity to ensure that expectations are being met and/or exceeded consistently, which in turn will improve customer loyalty.

Ingeniørforeningen, IDA
Uddannelseskonsulent til Engineer the Future

Ingeniørforeningen, IDA, København

Engineer the Future søger en uddannelseskonsulent med stærke projektlederkompetencer og erfaring på gymnasieområdet. Vil du være med til at øge elevers motivation og interesse for naturvidenskab og teknologi i gymnasiet? Og bidrage til at flere unge kan se sig selv som ingeniør, IT- eller naturvidenskabelig kandidat?

Vi søger en fagligt dygtig uddannelseskonsulent med stærke projektlederkompetencer til at lede nogle af vores eksisterende projekter til gymnasiet.

Den rette kandidat:

 • Er en erfaren projektleder, der med sikker hånd kan drive udviklingsprocesser
 • Har opdateret viden/erfaring om undervisning i matematik eller naturvidenskabsfagene i gymnasiet.
 • Har erfaring med udvikling af undervisningsmidler og/eller naturvidenskabelige events.
Ingeniørforeningen, IDA
Københavns ProfessionshøjskoleDocent til Nationalt Center for Erhvervspædagogik (NCE)

Københavns Professionshøjskole, Nørrebro

Har du en stærk forsknings- og udviklingsprofil inden for det erhvervspædagogiske fagområde eller beslægtede pædagogiske felter, og vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et ambitiøst erhvervspædagogisk forskningsprogram på Københavns Professionshøjskole?

NCE søger lige nu en docent, som kan stå i spidsen for NCE’s forskningsprogram ’Fremtidens erhvervspædagogik’, som sammen med centerets medarbejdere og samarbejdspartnere skal sikre, at lærere på erhvervsuddannelserne har den opdaterede pædagogiske og didaktiske viden, der sætter dem i stand til at sikre, at unge og voksne udvikler relevante og fremtidsrettede kompetencer i forhold til et erhvervsliv, en offentlig sektor og et samfund i konstant forandring.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
SameSystem A/S
Global System & Onboarding Manager

SameSystem A/S, Værløse

As our Global System & Onboarding Manager you will play an extremely important role in ensuring that new employees joining SameSystem gets a thorough training in our system and that they feel welcome and keen to start a new chapter in their career.

Reporting to our Global People & Culture Director in Denmark you will be part of the People & Culture team. We cherish an informal culture where everyone is heard and where taking ownership is expected of us all.

SameSystem A/S
Københavns ErhvervsakademiNy underviser med erfaring inden for frontend-programmering og digitalt design

Københavns Erhvervsakademi

Du har ikke nødvendigvis undervist før, men har mod på at formidle din viden og erfaring, så den næste generation af multimediedesignere får gavn af den

Vi søger en stærk digital profil, der kan bidrage til en udvikling af brugergrænseflade-design og -programmering på Multimediedesigneruddannelsen.

Uddannelsen er en digital generalistuddannelse, der har fem fagområder, som spiller tæt sammen: Brugergrænsefladeudvikling, UX, Content, Teknologi og Forretning.

Du vil være med til at sikre uddannelsen en stærk digital profil og i tæt samarbejde med både kolleger og branchen vil du bidrage til, at uddannelsen er i fortsat udvikling. For at opnå dette, vil du tilrettelægge og gennemføre undervisning inden for Frontend-design og -udvikling (brugergrænsefladeudvikling) men gerne flere af uddannelsens fagområder.

Maskinmesterskolen København
Underviser inden for ledelse og økonomi til maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterskolen København, Kgs. Lyngby

- du udvikler og inspirerer vores studerende

Vil du være med til at forme fremtidens maskinmestre i tæt samarbejde med kolleger, ledelse, og det erhvervsliv, vi er en integreret del af? Kan du forvandle din ekspertise og dine erfaringer til inspirerende og motiverende undervisning? Så er du måske den nye underviser, vi har brug for inden for et eller flere af områderne: vedligeholdelsesledelse, arbejdsmiljøledelse, kvalitetsledelse, miljøledelse og projektledelse på Maskinmesterskolen København.

Som underviser på Maskinmesterskolen København bliver du en del af en skole og uddannelse, der følger med tiden og udvikler sig i takt med det erhvervsliv, vi leverer kandidater til. Ud over undervisning bidrager du til den løbende udvikling af uddannelsen sammen med både dine kolleger på skolen, og med de virksomheder, der aftager vores praktikanter og dimittender.

Maskinmesterskolen København
NEXT Uddannelse KøbenhavnUdviklingsorienteret medarbejder til Kursusservice på NEXT

NEXT Uddannelse København, Glostrup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Derfor søger vi nu en udviklingsorienteret medarbejder til at understøtte driften i Kursusservice og til at hjælpe os videre med vores ambitioner.

Med reference til afdelingslederen for Kursusservice får du ansvaret for at understøtte driften på flere af vores AMU-uddannelser og -kurser. Du vil skulle arbejde i et team på tværs af et antal medarbejdere og sikre kvalitet i opgaveløsningen. Du vil skulle koordinere meget bredt, både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet. Du er serviceminded og god til at tale med mennesker.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD Scholarship in Cancer Immunotherapy

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

DTU Health Technology currently seeks a qualified candidate for a PhD position within cancer immunotherapy.

The aim of the project is to validate new cancer treatments and, in particular, to study the immune responses to novel immunomodulatory compounds in animal models of solid tumours. The outline of the project is to combine advanced drug delivery formulations and cell-based therapies for immunotherapy to achieve better curative therapeutic regimes.

As a PhD student in the group, you will be part of a highly driven and cross-disciplinary research environment consisting of skilled researchers with a strong background in immunology and cancer therapy. You are expected to participate in both research, teaching, and supervision of students.

Danmarks Tekniske UniversitetEngageret laborant, laboratorietekniker eller lignende til et spændende og alsidigt job

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Kan du godt lide en arbejdsplads i konstant udvikling samt en mulighed for kontinuerlig faglig og personlig udvikling?

DTU Miljø en engageret og selvstændig laborant, laboranttekniker eller lignende med hænderne skruet ordentlig på til en hverdag med både forskning og undervisning.

Stillingen indebærer laboratoriearbejde i vores reaktor- og/eller vandkemilaboratorier, herunder vejleding af studerende og deltagelse i forskningsprojekter.

Stillingen indebærer også forskellige driftsopgaver på tværs af laborant/teknikergruppen, såsom indkøb af pumper, ventiler, sensorer, kemikalier og andet laboratorieudstyr, samt ansvar for og løbende vedligeholdelse/opdatering af forskelligt apparatur, herunder oplæring af nye brugere.

If SkadeforsikringSalgstræner

If Skadeforsikring, Hvidovre

Du kan kalde det en salgstræner. Men i virkeligheden søger vi dig, der har en naturlig evne til at fremme menneskers potentiale.

Som salgstræner i kundecenteret og vores eksterne franchise-salgskanal, der arbejder med alle private forsikringsprodukter, skal du styrke vores rådgivere og ledere gennem målrettet træning.

Din hverdag vil derfor være fyldt med disse opgaver:

 • Lyttesessioner på opkald, træning gennem video/remote og side by-side træning både i kundecenteret og External Sales
 • Strukturering af træning efter rådgiverens og lederens behov for udvikling
 • Træne nye medarbejdere og ledere i proaktiv kommunikation, salg og kundetyper
Key2know A/SDigital læringskonsulent

Key2know A/S, Aarhus eller København

Brænder du for digital læring og kommunikation? Vil du være med til at skabe kvalitetstræning med høj læringseffekt til offentlige og private kunder, så er det dig vi mangler på holdet.

Som passioneret læringskonsulent skal du have en naturlig nysgerrighed og stærke pædagogiske evner. Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i nye fagområder, arbejdsprocesser og organisationer. Du forstår at sætte dig ind i brugerens hverdag, uanset om de er akademikere eller ufaglærte, så du kan skabe motiverende og engagerende læringskoncepter og digital læring, der er i øjenhøjde med modtageren.