403 jobannoncer matcher din søgning 403 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Furesø Kommune

Er du pædagog eller makkerpar og søger et dagtilbud med høj psykologisk tryghed?

Værløse

Børnehuset Nørreskoven er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Vi kan tilbyde fast pædagogstilling i Nørreskoven i børnehaven. Stillingen er på ca. 35 timer, men der er mulighed for at ønske færre og flere timer.

Da du indgår i et team, der er vant til at arbejde tæt og på tværs, skal du kunne byde ind i et fagligt fællesskab, men også kunne arbejde selvstændigt. Hyggelige og rummelige rammer - med masser af sjæl og varme.

Brøndby Kommune

Pædagog til nyt børnehus med stærk faglig profil inden for natur, bæredygtighed og science

Brøndby

Vil du være del af en personalegruppe, hvor vi skal have det sjovt med at lave et eventyrligt pædagogisk tilbud for alle børn? Så søg stillingen som pædagog i Børnehuset Tranehaven.

Med stillingen som pædagog får du en unik mulighed for, at være med fra start til at udvikle og påvirke et nyt børnehus. Du skal søge stillingen fordi du blandt andet får:

 • En sjov og udfordrende hverdag skabt til natur, bæredygtighed og science
 • Indflydelse på egen arbejdsdag, arbejdsfællesskab og institutionens kultur
 • Mulighed for en 4 dags arbejdsuge
Nabo Center Amager

Socialfaglig medarbejder søges til Nabocenter Amager / WeShelter

København S

Nabocenter Amager søger en socialfaglig medarbejder (32 timer) med socialpædagogiske kompetencer og erfaring indenfor AST-området.

Som socialfaglig medarbejder i Nabocenter består dit arbejde af en kombination af understøttende socialpædagogisk arbejde og forskelligartede praktiske opgaver i huset. Du får blandt andet en hverdag, hvor du skal være med til at varetage Nabocenters daglige cafédrift i samarbejde med kolleger og interne og eksterne frivillige, med alt det praktiske som dette tilhører.

Vængebo Private Børnehus

Pædagog – få tid til samværet med børn

Holte

Hos os bliver du en del af et lille børnehus med nære relationer og god normering, et afvekslende og spændende arbejde.

Som pædagog hos Vængebo Private Børnehus kan du se frem til gode arbejdsforhold med gode kollegaer. Alle bliver hørt og der er ikke langt fra idé til handling. Vi går meget op i, at alle har det godt, både børn og voksne, vi giver nærhed og rummelighed og du vil opleve, at dine kollegaer tager ansvar og gerne vil det pædagogiske arbejde. Derudover kan du glæde dig til pædagogiske dage to gange om året.

Den Danske Sommerskole

Aktivitetsledere

København

Er du en ENGAGERET holdspiller? Er du generalist med mange talenter og kan hive nogle spændende aktiviteter ud af ærmet?

Så er det måske dig, vi søger til at være en del af en fantastisk Sommerskole. Vi tilbyder et spændende og studierelevant sommerferiejob i juli måned. Sommerskolen er fra 8.-27. juli 2024 og Familie-Sommerskolen er fra 12.-21. juli 2024.

Sommerskolen tilbyder hvert år et intensivt undervisningsforløb i dansk sprog og kultur for 600 danske børn, unge og familier, der til daglig bor uden for Danmarks grænser. Eleverne er i alderen 10 til 17 år og fordeles på tre efterskoler.

Ballerup Kommune

Pædagoger til Stjernehuset

Ballerup

Vi søger lige nu pædagoger til vores børnehus og du kan som ansøger overveje forskellige muligheder i forhold til, hvor du kan se dig selv.

 • Mulighed 1 - Kom og vær med til at åbne en ekstra gruppe i vores børnehave og tag gerne din makker med, hvis du har en dygtig kollega, som du ser dig selv arbejde sammen med i denne proces.
 • Mulighed 2 - Kom og bliv en del af en allerede etableret børnehavestue, hvor du som én af stuens pædagoger har ansvaret for den pædagogiske udvikling og planlægning i samarbejde med resten af børnehaven og ledelsen.

Alle stillingerne er som udgangspunkt 34-37 timer om ugen, men vi er til at tale med.

Tårnby Kommune

Pædagog, der vil være med til at lave aktiviteter for SFO-børn, søges til SFO Tømmerupvang

Kastrup

Hvis du er hjertelig og tydelig og går og drømmer om at blive pædagog på SFO Tømmerupvang med tæt tilknytning til Skelgårdskolen, hvor:

 • Vi arbejder ud fra børnesynet "Børn gør det rigtige, hvis de kan"
 • Du får mulighed for at lave de fritidspædagogiske aktiviteter du brænder for
 • Der er god forberedelsestid til dine pædagogiske opgaver

I SFO’en har vi, som i skolen, hele tiden blik for at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, så alle har en oplevelse af at høre til i stærke børnefælleskaber.

Tårnby Kommune

Børnehuset Munkebjergvej 121 søger en medhjælper på 34 timer til primært vuggestuen

Kastrup

Børnehuset er et stort og lyst 23 år gammelt hus. Beliggende i grønne omgivelser på Vestamager tæt på skov og Amagerfælled. Vores normering er 100 børn fordelt i to afdelinger, i vuggestuen er der 36 børn, fordelt på 3 stuer og i børnehaven er der 64 børn, fordelt på 3 stuer. Vi er 20 fastansatte i huset.

Vi kan tilbyde dig

 • En engageret og åben personalegruppe.
 • Et hus i udvikling.
 • Indflydelse på din hverdag.
 • Et arbejdsliv hvor dagene ikke ligner hinanden.
Københavns Kommune

Pædagoger eller ergoterapeuter/psykomotoriske terapeuter med vuggestueerfaring/pædagogmedhjælpere til Børnehuset Sundby Algård

København S

Vil du være på en stue, der har minimumsnormering, og hvor du sammen med dine kolleger arbejder med den første modtagelse og den tidligste og vigtige udvikling hos de mindste vuggestuebørn?

Dit arbejde bliver blandt andet, at du sammen med dine kolleger præger barnet og forældrenes institutionsstart med tillid og glæde. Når barnet er omkring halvandet år, er du med til at lave en god overlevering for barnet til store-vuggestuen, hvor I har et dagligt og tæt samarbejde.

Gem
Altiden

Altiden Vivamus søger en afdelingsleder til Københavnsområdet

Vanløse

Er du visionær, en tydelig kommunikator, god til at samarbejde og kan du skabe følgeskab?

Du vil blive en del af en ledergruppe, der varetager den pædagogiske kerneopgave sammen med vores pædagogiske medarbejdere. Vi værdsætter fællesskabet, nysgerrighed og faglig sparring er en hjørnesten i vores arbejde, og ordentlighed er afsættet for vores pædagogiske kerneopgave med de unge, vores kollegiale samarbejde og måden vi bedriver ledelse på.

Altiden
Ballerup Kommune

Pædagog eller PAU til Børnehuset Grantoften

Ballerup

Drømmer du om små og store børnefællesskaber med deltagelsesmuligheder for alle børn, i et trygt og omsorgsfuldt læringsmiljø?

Vi er et skønt børnehus med 128 børn i alderen 0-5 år og en fantastisk personalegruppe med 27 medarbejdere, samt to pædagogiske ledere.

Her er en mangfoldig personalegruppe med humor, smil og grin i et hus med højt til loftet. Sang og fløjten kan også på en grå dag høres ned ad gangene i vores børnehus.

Vi vil meget gerne møde dig, og invitere til en kop snak inden du søger. Så kom endelig forbi.

Ballerup Kommune

Pædagog til indslusningsgruppen Sesam

Ballerup

Vi er så heldige, at vi har tilført ekstra ressourcer til tidlig indsats og særligt sårbare familier. Derfor søger vi snarest muligt en uddannet pædagog på mellem 35 og 37 timer ugentligt.

Sesam er Ballerup Kommunes indslusningsgruppe for ca. 25 børn og deres familie med etnisk minoritetsbaggrund. Børn og familier er tilknyttet Sesam i en periode, før de kommer videre i almene dagtilbud.

Derudover varetager Sesam opgaven med Ballerup kommunes 30 timers §11 sprogtilbud til flersprogede børn, som ikke allerede går i daginstitution. I Sesam har vi ekstra ressourcer til vores opgaver. Henholdsvis til en særlig tidlig indsats og i vores grundnormering.

Ballerup Kommune

To pædagogmedhjælpere til Skovvejens Skole BFO

Ballerup

Kunne du tænke dig at arbejde med en masse skønne børn og være med til at skabe en sjov og udviklende BFO?

Dine vigtigste opgaver bliver at være en del af børnenes fritidsliv samt at være med til at sikre et miljø omkring børnene, der er fyldt med nærvær, glæde og humor.

Du får bl.a.

 • Muligheden for at være med til at sætte dit aftryk på børnenes fritid
 • En personalegruppe, der består er både nye og mere garvede pædagoger
 • En personalegruppe, hvor fokus ligger på at opdage mulighederne
Brøndby Kommune

Brøndby PPR søger logopæd til fast stilling

Brøndby

I Brøndby PPR er vi optaget af at bidrage til at skabe afgørende positive forandringer for børn og unge i deres udviklingsmiljøer og fællesskaber. Er du på udkig efter et job i PPR, med fagligt spændende opgaver og en rigtig god kollegagruppe i en kultur præget af nysgerrighed, faglig udvikling, engagement og højt til loftet? Så vil vi elske at byde dig velkommen.

Som logopæd i PPR Brøndby Kommune kommer du til at indgå i såvel tværfaglige som selvstændige opgaver på både almen- og specialområdet dækkende gruppen af 0-18 årige i kommunen.

Vallensbæk Kommune

Pædagog til Sommerfuglen

Vallensbæk Strand

Er du vores nye pædagog i Sommerfuglen?

 • Er du pædagog med ønske om at være med til at skabe grobund for børns vækst og trivsel som et vigtigt fundament i deres opvækst og opdagelse af verden?
 • Er du motiveret for at gå forrest med masser af energi og kreative ideer?
 • Brænder du for faglig udvikling, og er du samtidig reflekteret og beslutningsdygtig?

Så er du måske den pædagog, vi søger.

Det er vigtigt for os at du er smilende, kan lide at bygge med klodser, lege gemmeleg og danse fjollet til høj musik.

Vesterbro Ungdomsgård

Trivsels- og inklusionspædagog – 32 timer/ugen pr. 1. februar 2024

København

Vi søger en systematisk og faglig stærk pædagog til vores trivsels- og inklusionsteam. Teamet består af tre personer, som varetager målrettede indsatser i forhold til vores børn og unge i udsatte positioner.

Dine og teamets opgaver:

 • Fokus på vores børn og unge i udsatte positioner
 • Overgange og modtagelse af nye børn

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandage og onsdage kl.11.30-17.30 tirsdage og fredage kl.13.00-17.30. Torsdage kl.10.00-17.30.

Ishøj Kommune

Ja, vi mangler også pædagoger!

Ishøj

Og vi ved også godt, at der er jobs nok at vælge imellem………… meeeen, ikke et job som det vi kan tilbyde!

Her får du nemlig bl.a. en natur- og udelivsprofil, hvor vi udruger kyllinger, dyrker chili og tomater, laver vandbaner, tager på tur i ladcyklerne, og hvor der hver uge laves lækker bålmad med en lille gruppe børn (seneste hit på menuen var en variant af Paul Cunninghams burger)

Københavns Kommune

Pædagog med lyst til natur og udeliv til udflytterbørnehaven Vindsuset

Brønshøj

Vi tager afsted med bussen, som kører fra Brønshøj hver morgen kl. 08.30 og kommer hjem igen kl. 16.00. I dette tidsrum skal du sammen med dine kolleger skabe en god hverdag for vores børn med mulighed for fordybelse, udforskning, leg og læring.

Du er uddannet pædagog – for os er det ikke afgørende om du er nyuddannet eller kommer med nogle års erfaring fra et andet dagtilbud.

Ballerup Kommune

Dagplejepædagog til Ballerup dagpleje

Ballerup

Ønsker du at gribe en sjælden mulighed for at udfolde din faglighed på helt nye måder?

Jobbet som dagplejepædagog er alsidigt og spændende. Mødetider ligger hovedsageligt i dagtimerne mellem 8-17, med 4 årlige aftenmøder samt en årlig uddannelseslørdag.

Som dagplejepædagog er opgaverne mangeartede, eks. lave tilsyn hver 6. uge, afholde opstartssamtaler når der starter nye børn hos dagplejerne, netværksmøder, pædagogiske udviklingsmøder og reflekterende samtaler i tilbagemelding på tilsyn.

Tårnby Kommune

Regnbuestuens søde børn søger en engageret og nærværende pædagog

Kastrup

I vores Børnehus starter alt med et barn og alt slutter med et barn! - Vi arbejder med at skabe en synlig pædagogisk ”rød tråd”, således at barnet ”tages i hånden” fra det starter i vuggestuen og siger farvel i børnehaven.

Vi arbejder ud fra den styrkede læreplan, som er vores fælles referenceramme når pædagogisk praksis skal udføres. Vi strukturerer vores hverdag til gavn for alle børn bl.a. visuelle støttesystemer såsom dagsplaner, piktogrammer m.m.

Vi kan tilbyde dig

 • Masser af skønne børn
 • Indflydelse og medbestemmelse på den pædagogiske praksis
 • En institution i udvikling med fokus på trivsel, visioner samt handling

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV