164 job matcher din søgning 164 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Solrød Kommune Støttepædagog

Solrød Kommune

Er du uddannet pædagog, der brænder for som støttepædagog at understøtte en pædagogisk praksis, der udvikler barnets ressourcer og fremmer trivslen?

Så er det dig, vi søger!

Fra den 1. december søger Væksthuset en fagligt dygtig og selvstændig kollega med specialpædagogiske kompetencer til en 37 timers stilling primært på småbørnsområdet. Du vil blive en del af vores støttekorps, hvor du sammen med 10 fagligt stærke og engagerede kollegaer løser opgaver ude i dagtilbud og på skoler.

Jobbet giver mulighed for:

 • Tæt samarbejde med personale i dagtilbud om støtte til det enkelte barn og udvikling af den pædagogiske praksis. Dine daglige arbejdsopgaver vil typisk være fordelt over 2-4 dagtilbud.
 • Udfordringer og afvekslende opgaver. Der er mange forskellige typer opgaver, og der bliver ved fordelingen taget hensyn til den enkeltes ønsker og særlige kompetencer.
Solrød Kommune Pædagogmedhjælper 37 timer til vuggestueafdeling

Solrød Kommune

Vil du være medskaber af Solrøds største institution med en tydelig pædagogisk idrætsprofil, så har vi brug for dig!

Vi søger til Vuggestueafdelingen 1 pædagogmedhjælper 37 timer.

I Børnenes Idrætshus skal det være sjovt at være barn. Vi stimulerer børns tryghed, trivsel, nysgerrighed og læring, gennem idræt, leg og bevægelse.

Børnenes Idrætshus er en fagligt ambitiøs integreret institution med pædagogisk idrætsprofil. Vi er normeret til 78 vuggestuebørn og 155 børnehavebørn. Vores nye kollega skal have erfaring, være fleksibel, samarbejdsvillig, omstillings- og udviklingsparat.

Vi arbejder aktivt med social kapital i personalegruppen. Vi er en stor personalegruppe med strukturer og rutiner, samtidig med at vi udvikler vores faglighed sammen.

Lolland Kommune
Ressourcepædagog til Horslunde Landsbyordning

Lolland Kommune

Er du vores nye kollega i Horslunde Landsbyordningsskole? Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Så er du den brik, vi står og mangler i vores team.

Vi søger en skolepædagog, der vil engagere sig både fagligt og socialt med kollegaer og børn på tværs af hele Landsbyordningen.

Vi satser på den tidlige indsats, hvilket hos os ikke kun betyder, vi sætter ekstra ind i de små klasser. Det betyder også, at vi sætter ind, så snart vi oplever noget, der kunne indikere mistrivsel, enten hos den enkelte elev eller i klassen. Hos os er vejen kort, fra vi opdager det, til vi sætter ind med en indsats, da vi har ressourcerne lokalt.

Lolland Kommune
LKT-pædagog

Lolland Kommune, Horslunde

Er du vores nye kollega i Horslunde Landsbyordningsskole? Brænder du for at skabe det bedst mulige tilbud for alle børn, uanset forudsætning og baggrund? Brænder du for et godt samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du inspirere og blive inspireret? Har du hjertet på rette sted, og vægter du både høj faglighed og relationsarbejde? Så er du den brik, vi står og mangler i vores team.

Vi har fået mulighed for at ansætte en ekstra kollega og har valgt, at denne mulighed skal bruges til at udvikle videre på vores understøttende arbejde. Det er her, du vil få en helt central rolle sammen med dine øvrige kollegaer i teamet.

Du er en kollega, der, som vi, møder både elever, forældre og kollegaer i øjenhøjde og sætter en ære i at have et nærvær i samværet, og så skal du helst kunne tiltræde 1. december 2022, gerne før, hvis det er muligt.

Solrød Kommune Pædagogmedhjælper til Regnskovens Børnehave i Havdrup

Solrød Kommune

Har du et hjerte af guld og en skattekiste fyldt med kreative idéer, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en pædagogmedhjælper på 37 timer, der ønsker at være med til at udvikle Regnskovens Børnehave og som ud fra et legende og lærende samspil med fokus på inspirerende læringsmiljøer, kan understøtte børn, så de kan udvikle deres naturlige nysgerrighed, opfindsomhed og kreativitet.

Vi er en institution, med engagerede medarbejdere samt en tydelig og dedikeret ledelse, der stiller krav til pædagogisk udvikling og kvalitet. Du kommer aldrig til at stå alene, og vil altid kunne hente sparring, vejledning samt rådgivning hos både kolleger, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere. Du vil blive en del af et team, der brænder for at gøre en forskel for Regnskovens børn og familier.

Granhøjen
Faglig pædagogisk konsulent

Granhøjen, Nykøbing Sjælland

Vil du være den, der holder det faglige overblik i den daglige pædagogiske praksis, hvor du sikrer læring samt højner den pædagogiske kvalitet - både på det pædagogiske og behandlingsmæssige område? Så er det dig, vi leder efter!

Som faglig pædagogisk konsulent vil du både være tæt på beboerne i den daglige praksis og stå for den faglige sparring og supervision af kontaktpersonerne.

Din rolle vil spænde bredt og være en kombination af undervisning, sparring, supervision og visitation. Det er derfor vigtigt, at du er god til og trives med at kommunikere på flere forskellige niveauer. Herudover skal du have den struktur og det overblik, der skal til for i samarbejde med teamet at skabe en forudsigelig og tryg hverdag sammen med beboerne, samtidig med at du har fokus på udvikling.

Granhøjen
Stribehus ApS Vi har vokseværk – derfor søger vi 3 uddannede pædagoger til faste fuldtidsstillinger

Stribehus ApS, Kirke Såby

Hvis du har interesse i at støtte og udvikle mennesker med særlige behov?
- Så er Bostedet Stribehus måske noget for dig.

D. 1. december flytter en ny beboer ind i vores lille bosted, som er beliggende i Kr. Sonnerup – mellem Roskilde og Holbæk. Vi har plads til 5 beboere, der alle har en gennemgribende udviklingsforstyrrelse og et lavt kognitivt funktionsniveau. Normeringen er derfor 1:1 i alle dagtimer, da beboerne skal have hjælp til alle dagens gøremål.

Vi tilbyder:

 • søde og samarbejdsvillige kollegaer.
 • at du vil blive en del af et team, som har stor selvbestemmelse og mulighed for at skabe en hverdag, der giver vores beboere glæde og livskvalitet.
 • en arbejdsplads, hvor vi har stor fokus på at hjælpe hinanden i de fælles rammer og samtidig lave individuelle strukturer for vores beboere.
Vordingborg Kommune Barselsvikariat – pædagog til Børnehuset Elnasminde – 37 timer

Vordingborg Kommune, Langebæk

Brænder du – ligesom os – for at arbejde med høj faglighed og fokus på kerneopgaven i et dagtilbud, hvor der er engagement og god stemning, og hvor humor og glæde fylder meget i hverdagen?

Vi søger en ny kollega til vores vuggestueteam 0-2 år.

Vi er en 0-6 års-institution og har 92 børn. Børnehuset Elnasminde ligger i et naturskønt område tæt på sø og skov i udkanten af Stensved. Vi har en stor naturlegeplads og vores egen skov.

Vi tilbyder en positiv personalegruppe med fokus på trivsel, der har et lavt fravær, samt engagerede forældre og forældrebestyrelse.

Efterskolen Østergård Vi søger vikarer til aften- og weekendvagter

Efterskolen Østergård, Mern

Vi søger nye dygtige og imødekommende vikarer til aften- og weekendvagter. Vi leder efter vikarer, som har godt humør, er engagerede og har mod på at arbejde med vores skønne målgruppe.

Østergårds specialpædagogiske miljø er en spændende og lærerig ramme, hvori både pædagog- og lærerstuderende kan udvikle sig. Vi forventer, at du har en viden om og interesse for vores målgruppe, samt at du er initiativrig og klar til at gennemføre aktiviteter med eleverne.

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold og kollegaer
 • Et arbejdsmiljø, hvor det forventes, at alle tager ansvar, men også giver plads til hinanden
 • En fleksibel og alsidig hverdag, hvor der er plads til de gode idéer og mulighed for at sætte dig eget præg på hverdagen
Solrød Kommune Pædagog til Regnskovens Børnehave i Havdrup

Solrød Kommune, Havdrup

Brænder du for ”det gode børneliv” omgivet af en skøn natur. Har du blik for, hvad der skal til ift. børns udvikling, læring, trivsel samt behov for nærvær og omsorg. Sætter du barren højt ift. din egen og andres faglighed, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en uddannet pædagog på 37 timer, der med engagement og en stærk faglighed, ønsker at være med til at udvikle Regnskovens Børnehave og som ud fra et legende og lærende samspil med fokus på inspirerende læringsmiljøer, kan understøtte børn, så de kan udvikle deres naturlige nysgerrighed, opfindsomhed samt kreativitet.

Vi er en institution, med engagerede medarbejdere samt en tydelig og dedikeret ledelse, der stiller krav til pædagogisk udvikling og kvalitet. Du kommer aldrig til at stå alene, og vil altid kunne hente sparring, vejledning samt rådgivning hos både kolleger, ledelse og tværfaglige samarbejdspartnere.

Lolland Kommune
Pædagogisk tilsynsførende i dagplejen

Lolland Kommune, Maribo

Vil du have en nøglerolle i at videreudvikle kvaliteten i den pædagogiske praksis i dagplejen i Lolland Kommune? Vil du være med til at understøtte dagplejens videre, faglige udvikling? Motiveres du af samarbejde og af at løfte i flok? Så er du måske vores nye tilsynsførende i dagplejen i Lolland Kommune.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som skal medvirke til at styrke kvaliteten i den pædagogiske praksis i dagplejen. Ansættelsen er et led i en generelt styrkelse af tilsyn, udvikling og kvalitet i dagtilbud i Lolland Kommune med det formål at levere på de politiske ambitioner på området.

Din opgave og rolle bliver at bidrage væsentligt til, at dagplejen udvikler sig i den retning, der er sat af lovgivningen og kommunalpolitisk i kommunens dagtilbudsstrategi og tilsynskoncept. Din funktion er derfor også en forvaltningsrolle, hvor du skal trives med at sikre efterlevelse af mål og rammer.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Miljøterapeut

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Den Miljøterapeutiske Organisation består af syv opholdssteder, botilbud og skoletilbud der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-års alderen. Vi søger lige nu en miljøterapeut til en af vores afdelinger, og der er tale om skiftende arbejdstider, dag-, aften- og nattevagter.

Vores målgruppe er:

 • Børn og unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Børn og unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede børn og unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydeligt professionelle voksne i et varmt miljø.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Solrød Kommune SFO-leder søges til Heldagskolens SFO

Solrød Kommune

Heldagsskolen er Solrød Kommunes tilbud til børn, der af forskellige årsager har sociale og adfærdsmæssige udfordringer i deres skolegang. Heldagsskolen er en specialskole, hvor eleverne visiteres via PPR. Heldagsskolen er som udgangspunkt rettet mod elever med normal begavelse.

Heldagsskolen har en spændende og udfordrende hverdag, hvor skole og SFO danner ramme om elevernes faglige, sociale og personlige udvikling. Som SFO-leder har du sammen med afdelingslederen ansvar for videreudvikling af Heldagsskolens SFO.

Blandt SFO-lederens ansvarsområder kan nævnes:

 • ledelse af SFO i tæt samarbejde med afdelingslederen for skoledelen.
 • skoleårets planlægning for SFO
 • udvikling af SFO for indskoling og mellemtrin
Solrød Kommune Vi søger en ildsjæl med specialpædagogiske kompetencer til Heldagsskolen i Solrød

Solrød Kommune

Er du lærer eller pædagog og kan du se dig selv i en udviklende praksis? Så er Heldagsskolen Munkekær måske noget for dig.

Heldagsskolen er Solrød Kommunes tilbud til børn, der af forskellige årsager har sociale og adfærdsmæssige udfordringer i deres skolegang. Eleverne visiteres til Heldagsskolen via PPR og er som udgangspunkt rettet mod elever med normal begavelse.

I det daglige tilstræber vi at arbejde ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang og holde fokus på den gode relation til eleven ved at være nysgerrig og undersøgende på, hvad der kan ligge bag en given adfærd. Vi tror på, at al adfærd giver mening, og det er vores opgave at prøve at forstå, hvad eleven forsøger at kommunikere. Vi arbejder i flere pædagogiske perspektiver, hvor der tages udgangspunkt i elevernes individuelle forskelle og behov.

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark) Misbrugsbehandler til Storstrøm fængsel

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark), Nørre Aslev

Vil du med på holdet? Vi mangler en kollega til vores team af behandlere som varetager misbrugsbehandlingen i Danmarks nyeste og mest sikrede fængsel, Storstrøm Fængsel. Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte med misbrugsproblemer og har du en sundheds-, socialfaglig eller socialpædagogisk baggrund, så er det måske dig, vi søger.

Fonden Novavi har fra d. 1. januar 2022 varetaget misbrugsbehandlingen i Storstrøm fængsel samt Nykøbing Falster arrest. Storstrøm fængsel huser Kriminalforsorgens største døgn- og efterbehandlingsafdeling med plads til i alt 56 indsatte og det er den funktion vi nu søger en ny kollega til at indgå i.

Ud over den intensive behandling i døgnafdelingen yder vi også indledende og ambulant behandling i fængslets øvrige afdelinger herunder i fængslets arrest.

Synscenter Refsnæs
Pædagog til botilbud for børn og unge

Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Vil du være en del af et arbejdsfællesskab med høj pædagogisk faglighed og engagement, hvor børn og unge er i centrum?

Egehuset er et botilbud for børn, der udover synsnedsættelse har multiple funktionsnedsættelser. Den pædagogiske indsats i botilbuddene er individuelt tilrettelagt og tager udgangspunkt i det enkelte barns forudsætninger, ressourcer og ønsker til indflydelse på eget liv.

I det pædagogiske arbejde er omsorg og pleje en del af hverdagen - derudover prioriteres aktiviteter af fysisk karakter, såsom cykelture, gåture, aktiviteter i svømmehal, gymnastiksal, ridning m.m. Det er et job med gode uddannelses- og udviklingsmuligheder, hvor du fra start vil få den nødvendige oplæring.

Lolland Kommune
Pædagog på fuld tid til Rødby Skole

Lolland Kommune, Rødby

Har du lyst til at arbejde på en skole med en god atmosfære? Og vil du gerne være en del af en arbejdsplads, hvor gensidig respekt og trivsel er overskriften for det gode samarbejde? Så er den her stilling måske noget for dig!

Rødby Skole søger en pædagog til SFO og skoledel med ansættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men hvis du bedre kan se dig selv i en 32-timers stilling, så er der også mulighed for dette.

Din primæropgave ligger i SFO´en, som har til huse i flere bygninger. I Søhesten varetages morgenpasning, fællespasning i ferier samt førskoleforløb fra april til sommerferien. I dagligdagen etableres der endvidere værksteder i Søhesten som et supplement til SFO´ens øvrige tilbud.

Stevns Kommune Social og Psykiatri i Stevns Kommune søger tilkaldevikarer til vores botilbud

Stevns Kommune, Klippinge

Brænder du for at skabe livskvalitet for mennesker med særlige behov? Er du forsynet med en god portion gåpåmod, og kan du agere nærværende i alle situationer uanset, om der er brug for dans og grin eller en rolig stund i sofaen? Så kan du blive endnu en af hverdagens helte sammen med os.

Social og Psykiatri i Stevns Kommune rummer to botilbud, Brohøj og Birkehuset. Birkehuset er et mindre botilbud for 5 borgere med udviklingshæmning beliggende i Store Heddinge. Brohøj er et større botilbud med plads til 26 borgere samt to aflastningspladser.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med fokus på at skabe den bedste hverdag for vores beboere og sikre, at de alle har et godt og trygt hjem hos.

Vi tilbyder alle vores medarbejdere en god og grundig introduktion.

Langebjerggaard ApS Uddannet pædagog søges

Langebjerggaard ApS, Vemmelev

Behandlingsstederne Langebjerggaard består af to opholdssteder, botilbud for voksne, intern skole, erhvervsskole, STU samt en afdeling, der leverer støtte til unge og voksne i egen bolig. Der er en ledig stilling som uddannet pædagog på vores opholdssted Langebjerggaard.

Vores målgruppe er:

 • Unge med omsorgssvigt samt forskellige diagnoser (ADHD, personlighedsforstyrrelser o.a.).
 • Unge med tidlig tilknytningsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af professionelle voksne i et omsorgsfuldt miljø.

Vi forventer, at du har lyst til at arbejde mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk ud fra en psykodynamisk forståelsesramme. Vi arbejder ud fra miljøterapeutiske grundprincipper med den fine balance at have hjertet med, skabe en tæt relation, opbygge en hjemlig atmosfære og samtidig være professionelle.

Vordingborg Kommune Konsulent med hjerte for dagtilbud til Sekretariat for børns trivsel og læring

Vordingborg Kommune, Præstø

Vi søger en konsulent, der vil være med til at gøre en forskel for Vordingborg Kommunes dagtilbud.

I Vordingborg Kommune er der et stort politisk fokus på det gode børneliv og på at styrke det igangværende arbejde på børneområdet.

Vi søger en engageret og initiativrig pædagogisk konsulent, der har faglig interesse inden for dagtilbud. Har du erfaring enten fra praksis eller som konsulent i en kommune, vil det være en fordel, men det vigtigste for os er, at du med din faglighed brænder for aldersgruppen 0-6 år.

Som konsulent vil du være med til at løfte de pædagogiske indsatser på dagtilbudsområdet i Vordingborg Kommune med udgangspunkt i politiske prioriteringer. Der vil i opgaveporteføljen således være et fokus på udvikling, men også på drift og bl.a. understøttelse af ledere og personale i dagtilbud, som vi betragter som forudsætning for et godt udviklingsgrundlag.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV