69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
Midt- og Vestsjællands PolitiVil du være en af politiets nye forebyggere

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Politiet arbejder løbende på udvikling af sin kerneopgave med at forebygge og bekæmpe kriminalitet. I den forbindelse har politiet ansat en række nye civile medarbejdere til at arbejde med forebyggelse blandt andet i særligt udsatte boligområder. Midt- og Vestsjællands Politi har p.t. to ledige stillinger som civile forebyggere til besættelse snarest.

Politiets civile forebyggere medvirker til at politiet får skabt den nødvendige kontakt til unge, som enten er kriminalitetstruede eller allerede inddraget i kriminalitet.

Som civil forebygger indgår du sammen med politifolk i lokale forebyggelsesteams og du tager herunder del i det opsøgende og relationsopbyggende arbejde med unge, der udføres i tæt samarbejde med bl.a. skoler, kommuner, klubber, lokale beboere m.v.

Sct Joseph Skole RingstedAlsidig pædagog med godt humør

Sct Joseph Skole Ringsted, Ringsted

Sct. Joseph Skole, Ringsted søger uddannet og dynamisk PÆDAGOG med godt humør pr. 1. juni 2020.

Sct. Joseph skole er en katolsk skole, der vægter fællesskab, dannelse og faglighed. Hos os er det vigtigt, at der er plads og udfordringer til alle.

SFO'en er børnenes fristed - og den del af skolen hvor leg, beskæftigelse og kammeratligt samvær prioriteres højt.

Vi tilbyder:

 • en god og traditionsrig arbejdsplads, hvor du får en travl hverdag.
 • mulighed for at sætte dit præg på en hverdag, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.
 • en SFO fyldt med 100 glade, aktive og nysgerrige børn i alderen 5-10 år.
Habitus
Sovende nattevagt søges til team for borger med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team af medarbejdere, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrumforstyrrelser – så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af det pædagogiske arbejde med en ung charmerende mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt som er dig. Dvs. at der er to vågne nattevagter og dig på arbejde hver nat. Du er på arbejde 7 dage og har fri 7 dage i faste rul. Du møder 21.45-08.15. I tidsrummet 23.00-07.00, har du som udgangspunkt mulighed for at sove, men står til rådighed, når borgeren er vågen. Aflønningen er forskellig, om du er vågen eller sover.

Habitus
OK-Fonden
Opfordring til sundhedspersonale samt pædagogiske medarbejdere

OK-Fonden

Vi har brug for dig! Sundhedspersonale, pædagogiske medarbejdere og andre med kompetencer inden for pleje og omsorg

Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med ny coronavirus.

Du er måske medicin- eller sygeplejerskestuderende, pensioneret sygeplejerske, læge, andet sundhedspersonale, pædagog eller har erfaring fra køkken eller rengøring.

Det kan være, du har forladt faget for en tid. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft som afløser i den aktuelle situation for en kortere periode, så kan du registrere dig her.

Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud på Syd- og Vestsjælland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Faxe Ladeplads og Skellebjerg er begge spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud på Midtsjælland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Ishøj, Greve og Køge er alle spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Habitus
Tilkaldevikarer og midlertidigt personale – vær med til at sikre fortsat høj kvalitet på vores botilbud

Habitus

Vi har brug for dig! Medarbejdere både med pædagogisk og sundhedsfaglig baggrund eller anden erfaring fra arbejdet med omsorg og pleje. Har du lyst til og mulighed for at hjælpe i en kort periode under COVID-19 eller som fast tilkaldevikar på vores bosteder for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser? Så tilmeld dig vores Jobbank i dag!

Habitus driver botilbud på hele Sjælland samt i Midt- og Nordjylland. Vores botilbud er alle spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Habitus
Region SjællandTilkaldevikarer til boområderne ved Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Region Sjælland

Søger du et deltidsjob inden for det pædagogiske felt, og ønsker du at bidrage til børn og unges udvikling og trivsel? - Så er det dig vi mangler!

Region Sjælland

Målgruppen er børn og unge fra 14-26 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

Vi foretrækker ansøgere der:

 • Overvejer uddannelse til pædagog, pædagogisk assistent, social- og sundhedsassistent
 • Har erfaring i arbejde med børn, unge eller voksne
Stevns Kommune
Hjælp til ældre- og sundhedsområdet i Stevns Kommune søges

Stevns Kommune, Store Heddinge

Opfordring til sundhedspersonale om corona-assistance

Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med COVID-19. Derfor ønsker vi i Stevns Kommunes afsnit for Sundhed & Omsorg at tage imod interesserede sundhedspersoner, der kan medvirke til at løse denne store og alvorlige opgave på vores plejecentre, i hjemmeplejen, på vores bosteder m.m.

Du skal være:

 • uddannet sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper
 • sygeplejestuderende
 • SOSU-elev
 • på bostederne skal du være uddannet pædagog/pædagogisk assistent.
Stevns Kommune
Fonden KoloniAfdelingsleder

Fonden Koloni, Ugerløse

Hvis du mener, at specialpædagogik er spændende, og hvis du har lyst til at lægge hjerte og sjæl i koloniophold for børn og unge med diagnoser, så er du måske vores nye afdelingsleder.

Hver anden fredag, ca. kl. 14, starter du med at hente børnene og bringe dem til koloni i Ugerløse i samarbejde med dine kollegaer. Søndag omkring kl. 16 har du kørt dem hjem igen. I de 2 døgn imellem vil du bl.a.:

 • motivere og igangsætte aktiviteter, fx boldspil og lege
 • hjælpe til konfliktløsning
 • Have sovende nattevagt.
Kildehaven A/SKildehaven søger pædagoger snarest muligt – 30-32 timer pr. uge

Kildehaven A/S, Svinninge

Vi kan tilbyde:

Et alsidigt, spændende arbejde med unge aktive og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere.

Samarbejdsvillige kolleger med godt humør. En arbejdsplads i stadig udvikling, hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Vi arbejder med fleksible faggrænser, så du kommer vidt omkring i omsorgen, pædagogikken og nærværet med beboerne. Det er beboerne, der definerer deres livskvalitet, og du skal støtte den enkelte beboer ud fra deres individuelle behov og ønsker.

Profil MatchSocialkonsulent/Familiebehandler

Profil Match søger for SK REFLEKT i Slagelse

Til vores team af konsulenter og behandlere søger vi en ny kollega, som brænder for at skabe resultater, og gøre den rigtige forskel i sårbare børn, unge og familiers liv.

Hvis du går efter den faglige udfordring i at arbejde med forskelligartede specialpædagogiske opgaver, brænder igennem i det professionelle relationsarbejde og er en tydelig rollemodel for udsatte børn og unge samt familier – så vil vi glæde os til at hilse på dig!

Altiden Omsorg A/S
Kolleger søges til Altiden Hjemmepleje i Ringsted

Altiden Omsorg A/S

I Altidens Hjemmepleje i Ringsted har vi netop opnormeret med to plejeruter. Derfor er vi på udkig efter nye kollegaer, som har hjertet på det rette sted og har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, hvor vi hver dag gør en positiv forskel for dem, der er i et tilbud hos os. At arbejde hos os indebærer mange muligheder, et stort ansvar og ikke mindst en glæde over at se mennesker trives og være trygge.

Altiden er en af Danmarks førende private velfærdsaktører med godt 1000 ansatte og driver i dag både plejecentre, handicapbotilbud, bo- og opholdssteder, genoptræning, dagcenter og hjemmepleje over hele Danmark.

Vores vision er at gøre verden lidt bedre – et menneske ad gangen. I det daglige arbejde betyder det, at hver enkelt borger – ung som ældre – skal leve et så godt liv som muligt og mødes med respekt.

Socialpædagog på 37 timer til charmerende bosted på landet

Fonden/den selvejende institution kammergave, Munke Bjergby

Vil du arbejde hos Danmarks skønneste bosted for voksne over 18 med sociale eller psykiske udfordringer? Og vil du være en del af hverdagen på en gård med eget landbrug og dyr?

Du får til opgave at:

 • indgå i en rotation, som både indebærer dag-, aften-, heldøgns- og weekendvagter
 • deltage i de forskellige moduler sammen med beboerne på vores landsted.

Du kan både have en pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund, så længe du har arbejdet med psykiske diagnoser.

Læs mere om dit nye job og søg her.

Børnehuset Spiloppen søger en pædagogmedhjælper
I forbindelse med opnormeringen på dagpasningsområdet har vi fået mulighed for at bruge lidt ekstra resurser på personaletimer.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Pædagog til Susåskolens SFO, Næstved Kommune
Susåskolens SFO søger pædagog på 30 timer til fastansættelse pr.1. august 2020.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Pædagog til specialafdelingen på mellemtrinet på Ellebækskolen
Ellebækskolen søger pr. 1. august 2020 en pædagog, der brænder for at gøre en forskel både fagligt, personligt og socialt for en lille...
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Pædagog/skolepædagog til Fladsåskolen
Fladsåskolen er en dejlig skole, der er inde i en rigtig god udvikling.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Børnehuset Spiloppen søger pædagog på 32 timer
Da én af vores søde kolleger, har valgt at søge nye udfordringer, søger vi en pædagog på 32 timer til vuggestue.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Vi søger en robust pædagog til vores opholdssted, der brænder igennem i arbejdet med udfordret unge voksne
Et privat botilbud for unge og voksne 18-55 år.
Hellebo Hus ApS, Orø
ASE Selvstændig