83 jobannoncer matcher din søgning 83 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark

Den Sociale Café Hjerterummet søger værestedsmedarbejder

Aalborg

Den Sociale Café Hjerterummet i Aalborg søger en værestedsmedarbejder med husansvar og et særligt fokus på brugerinddragelse til en stilling på 25 timer ugentligt. Du skal have en socialfaglig eller diakonal uddannelse samt erfaring eller interesse for mennesker i udsatte positioner.

Du skal forvente tre aftenvagter i løbet af ugen, som fordeler sig på hverdage, i weekender og på helligdage. Du kommer til at få aftenvagter fredag og søndag hver tredje weekend.

Blå Kors Danmark
Falck Danmark A/S

Familiebehandlere

Falck søger dygtige familiebehandlere, på fuldtid eller deltid, til at styrke vores team og udvide vores kapacitet til at hjælpe endnu flere familier i Jylland og på Fyn.

Vi er en konsulentvirksomhed under Falck Healthcare, der leverer sociale- og beskæftigelsesrettede indsatser til landets kommuner. Hos Falck tager vi afsæt i en helhedsorienteret indsats, hvor hele familien er i fokus, og hvor indsatsen samtidig målrettes de enkelte familiemedlemmer og deres ønsker og behov. Familiebehandlingen kan variere fra intensiv familiebehandling til at være af mindre omfattende støtte.

Falck Danmark A/S
Kriminalforsorgen

Kunne du tænke dig et meningsfuldt bijob som mentor i ’det særlige mentorkorps’?

Vi søger mentorer til vores særlige mentorkorps i kriminalforsorgen.’Det særlige mentorkorps’ består af mentorer, som kan tildeles dømte eller klienter i kriminalforsorgen, fordi de enten er i rocker-/bandeexit eller fordi kriminalforsorgen har en bekymring for radikalisering.

For at sikre et professionelt mentorkorps afholder kriminalforsorgen løbende opkvalificering og erfaringsudveksling enten i form af årligt seminar eller heldagsmøde, som vi forventer, at du deltager aktivit i.

Gem
Habitus

Pædagogiske tilkaldevikarer søges til bo- og solisttilbud i Nordjylland

Sindal

Har du lyst til at blive en del af Habitus, hvor du får mulighed for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov?

I HabitusHuset Fjelsted, samt vores solisttilbud, er vi netop på udkig efter dygtige og engagerede tilkaldevikarer til borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Som tilkaldevikar hos os, kan du se frem til en grundig introduktion til en enkelt eller flere borgere, så du er ordentligt rustet til at varetage indmøder hos borgeren. Der vil typisk være tale om 1:1-normering eller 2:1-nomering, som giver dig mulighed for at engagere og fordybe dig i arbejdet og den pædagogiske praksis.

Habitus
THISTED KOMMUNE

Familiekonsulent til Børne- og familierådgivningen

Thisted

Vil du hjælpe familier med at finde vej i og tage ansvar for det gode liv? For at give børn og unge med særlige behov for støtte, den støtte og hjælp de har brug for?

Vi tilbyder dig et hold engagerede kollegaer i en afdeling med plads til faglig og personlig udvikling og prioriterer dette i makkerskaber, til teamsupervision og i form af tæt ledelsesmæssig sparring. Arbejdsopgaverne er alsidige og vekslende. Du vil blive ansat med mulighed for fleksibel arbejdstilrettelæggelse – alt i alt et spændende, alsidigt og udfordrende arbejde.

Gem
Altiden

Pædagog på 30 timer om ugen til intern skole v. Tranum (Tranhøjskolen)

Brovst

Tranhøjskolen er en intern skole under Altiden Solskovgaard, med plads til 25 elever. Vi tilbyder fuld fagpakke, da vi tror på at den bedste undervisning tilrettelægges efter elevens individuelle behov og forudsætninger.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og vi kan igennem kompetenceudvikling sikre den kvalitet, som er nødvendig at både børn samt medarbejdere får de bedste forudsætninger for at kunne lykkes.

Altiden
THISTED KOMMUNE

Pædagog eller PAU til Markblomsten

Vestervig

Vi har brug for dig, der elsker at lege og ser legens betydning for børns læring, og du er en knag til at skabe relationer og kender dets betydning for det pædagogiske arbejde.

Du vil få et job i et utraditionelt børnehus med traditionelle værdier – den ledige stilling er som udgangspunkt i vuggestuen.

Vores ønske er at du kan varetage primære pædagogiske opgaver, såsom lave handleplaner, lave status m.m.

Kirkens Korshær

To socialfaglige medarbejdere til dagvarmestue i Brønderslev

Brønderslev

Vil du sætte din erfaring og faglighed i spil, og hjælpe socialt udsatte? Så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

Varmestuen har åbent på hverdage mellem kl. 9.00-14.00 og får dagligt besøg af 15-25 brugere. Dit job bliver at støtte og hjælpe brugerne, der er udfordret af ensomhed, sociale problemer, misbrug og fysisk og psykisk sygdom. Varmestuen dækker brugernes basale behov for mad, personlig hygiejne, støtte og vejledning samt mulighed for deltagelse i aktiviteter og ikke mindst et rummeligt fællesskab.

Gem
Habitus

HabitusHuset Børsholt søger medarbejdere til 3 nye solisttilbud

Sindal

Habitushuset Børsholt åbner tre nye solisttilbud og søger nye kollegaer, der vil med på rejsen.

Brænder du for at arbejde med mennesker, der er udfordret af gennemgående udviklingsforstyrrelse, autisme, udviklingshæmning og alle de psykosociale udfordringer, så er du måske den person, vi søger til at støtte vores borgere.

Omkring hver borger arbejder vi med faste teams - typisk bestående af 3-5 medarbejdere som er fast tilknyttet den enkelte borger. Borgerne er oftest indskrevet med en normering 1:1. Denne struktur sikrer, at personalet opbygger et indgående kendskab til borgeren og har stor indflydelse på den daglige indsats i forhold til borgeren.

Habitus
Sindal Private Børnehus Myretuen

Leder til børnehave og vuggestue

Sindal
Har du gåpåmod og vil hjælpe os med vores mål om at blive Sindal bedste institution. Og har du ledererfaring og sans for godt arbejdsmiljø og trivsel?

Din rolle som børnehuset kommende leder kræver, at du kommer med en god portion erfaring – ikke mindst indenfor den daglig drift, administration og ledelse af personale. Men din pædagogiske værktøjskasse skal også kunne klare, at du fungerer som sparringspartner for husets ansatte og i samarbejde med disse kunne sætte den pædagogiske kurs.

Du får bl.a.:

  • En hyggelig og intim arbejdsplads med gode, trofaste medarbejder og ildsjæle.
  • Deltagende og involverende forældre.
  • En aktiv bestyrelse, som du får et nært samarbejde med.
Hjørring Kommune

Familiebehandler til Center for Børn, Unge og Familier, Familiehuset Kløvergården

Hjørring

I januar 2024 trådte Barnets lov i kraft, i den forbindelse har vi fået opnormering af ansatte til Center for Børn, Unge og Familier, derfor søger vi nu endnu en familiebehandler til Familiehuset Kløvergården.

Familiehuset Kløvergårdens vifte af tilbud er bl.a.:

  • Familiebehandling, et tilbud til familier med børn og unge, der i en periode har behov for støtte, vejledning og/eller en behandlingsindsats
  • Praktisk pædagogisk støtte, et tilbud af en mere kompenserende karakter
  • Individuelle forløb

Arbejdet foregår både i Familiehuset Kløvergårdens lokaler og i familiens hjem. Den normale arbejdstid er i tidsrummet 7-17 på hverdage, som du selv planlægger ud fra opgaven.

Hjørring Kommune
THISTED KOMMUNE

Vågen nattevagt til Børne- og ungehjem (Døgninstitution) Kronborg

Thisted

Har du lyst til at arbejde med børn og unge og kan du lide at arbejde om natten, så søger Børne- og Ungehjem Kronborg en vågen nattevagt på 30/37 timer om ugen i gennemsnit.

Som nattevagt varetager man opsynet med vores børn og unge samt forefaldende praktisk arbejde, som tøjvask, rengøring samt lettere køkkenopgaver. Arbejdstiden ligger i hverdagene fra 23-08 og i weekenderne (fredag og lørdag fra 23-09), som nattevagt støtter man dagvagten i morgenvækning i hverdagene fra 6.30-8.00.

Gem
Habitus

HabitusHusene i Thy udvider med et solisttilbud på Kobberøvej, derfor søger vi pædagogiske medarbejdere

Hurup Thy

Vil du være med til at etablere et nyt botilbud? Brænder du for at bidrage til et meningsfuldt liv?

Vi er specialister i at give mennesker, der har gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder autismespektrumforstyrrelse, medfødt hjerneskade, udviklingshæmning, udadreagerende adfærd og tilgrænsende tilstande en forudsigelig og genkendelig hverdag med livskvalitet og selvbestemmelse.

Vi tilbyder bl.a. faglig fordybelse og udvikling og mulighed for efteruddannelse og fast ekstern supervision.

Habitus
KFUKs Sociale Arbejde

Daglig leder søges til Lærkereden

Aalborg

Vi søger en erfaren og driftssikker daglig leder, som kan varetage ledelsen af Lærkereden, et veldrevet herberg med en kompetent tværfaglig medarbejdergruppe.

Målgruppen for Lærkereden er unge kvinder i alderen 18 – 30 år med hjemløshed eller funktionel hjemløshed samt andre sociale udfordringer og problemstillinger.

Som en del af organisationen KFUK's Sociale Arbejde får du et unikt netværk af engagerede kolleger, som arbejder på et højt fagligt niveau inden for udsatteområdet.

POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
Aalborg Kommune

Børnehaven på Bislev Skole søger en pædagogmedhjælper til en midlertidig stilling

Bislev Skole danner sammen med Bislev Vuggestue, Børnehave og DUS en helhed, som teknisk hedder en landsbyordning.

Indrykket:
Aalborg Kommune

Dagtilbud Gistrup søger en indsatspædagog på fuld tid pr. 1.5.24

Gistrup

Brænder du for at gøre en forskel for børns læring, trivsel, udvikling og deltagelsesmuligheder i børnefællesskabet, så har vi et spændende job til dig!

Indrykket:
Bjergby Friskole - Troldehøj
Gem

Vi søger en pædagog på 35 timer til et barselsvikariat i Børnehuset Troldehøj i Bjergby

Erslev

Da en af vores skønne pædagoger venter barn til foråret, søger vi dig, der ønsker at tage del i et stærkt fællesskab på Bjergby Friskole, og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Socialfaglig medarbejder til værestederne i udsatte området

Hjørring

Da en af vores gode kollegaer har søgt nye udfordringer, søger vi snarest eller senest 1. maj en ny kollega.

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV