59 job matcher din søgning 59 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 59 resultater.
THISTED KOMMUNE
Dygtige pædagogiske medarbejdere til 4 faste stillinger på Bjergbo

THISTED KOMMUNE

Trives du i det specialpædagogiske arbejde med borgere med afværgende/udadreagerende adfærd, og vil du være med til at gøre en forskel for den enkelte?

Bjergbo er et botilbud til mennesker i alderen 19-82 år med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Der bor 30 borgere på Bjergbo fordelt på fire huse. Beboerne hjælpes i dagligdagen af cirka 70 engagerede medarbejdere. Bjergbo er et døgntilbud med vågne nattevagter.

Stillingerne er i ”hus B”. I hus B bor 6 borgere med udviklingshæmning. De ledige stillinger er hos en borger med udviklingshæmning og psykiatrisk diagnose autisme. Borgernes handicap medfører desuden gennemgribende funktions- og udviklingsforstyrrelser i kommunikation og socialt samspil. Der indgår personlige plejeopgaver i arbejdet.

THISTED KOMMUNE
Vågen nattevagt til Bjergbo

THISTED KOMMUNE

Vi søger en stabil og engageret medarbejder, der har lyst til at være en del af nattevagtsteamet på Bjergbo. Der arbejdes enten 7:7 via lokalaftale eller 5:2, og stillingen er på 35 timer ugentligt.

Bjergbo er et døgndækket botilbud til mennesker i alderen 19-82 år med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Der bor 30 borgere på Bjergbo fordelt på fire huse. Beboerne hjælpes i dagligdagen af cirka 70 engagerede medarbejdere, og natten varetages af vågne nattevagter.

Nattevagten på Bjergbo dækkes af to medarbejdere hver nat. Opgaven er at holde den fornødne nattero samt være opmærksom på, og hjælpe med, de sundhedsfaglige og praktiske opgaver, som opstår hen over natten. Vi arbejder efter en tydelig plan, struktureret og sammen med og om den enkelte borger.

Sundby BørnehusLeder til lille privat daginstitution

Sundby Børnehus, Erslev

Vil du være en del af øens bedste børnehus, skal du søge stillingen som leder hos os. Du vil blive del af et privat børnehus med ca. 40 glade børn i alderen 0-6 år, hvor vores værdier og gode normering er med til at give de bedste forhold for både personalet, børnene og deres familier.

Vi søger en leder, som kan videreføre vores velfungerende Børnehus, hvor alle føler sig set og velkomne.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du kommer til at varetage den daglige ledelse af hele Børnehuset, og samtidig vil en stor del af din arbejdstid være blandt børnene
  • Ledelse af vores dygtige og handlekraftige personale og give sparring efter behov
  • Ansvarlig for at forvalte husets værdigrundlag og de nye pædagogiske læreplaner
  • Ansvarlig for at drive Børnehuset og overholde budgettet i samarbejde med bestyrelsen
Habitus
Pædagogisk personale – vær med til tage imod vores nye borger med autismespektrum-forstyrrelse

Habitus, Sindal

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Bliver du motiveret af at være med fra starten til at modtage en ny borger og skabe de bedste rammer – fysisk og pædagogisk? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger...? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af et helt nystartet team på 4. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer for vores nye borger. Første opgave er at danne jer en forståelse for borgeren, så I kan etablere den bedste pædagogiske struktur og fysiske rammer, så hun kan få et godt liv.

I skal arbejde med en ung kvinde. Hun flytter ind hos os i midten af marts fra et andet bosted. Udover infantil autisme, har hun en mental retardering, men svinger dog en del kognitivt, så der er områder, hvor hun er velfungerende og andre, hun er mindre kompetent i forhold til.

Habitus
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til dagplejen, dagtilbudsdistrikt nord

Frederikshavn Kommune, Skagen

Er du optaget af pædagogfaglig ledelse, faglig udvikling, relationer og det gode børneliv og har du flair for de administrative opgaver ? Så er det her noget for dig.

Hovedparten af din tid som afdelingsleder skal du bruge ude blandt dagplejerne i deres hjem og i legestuen.

Du vil som afdelingsleder blive en del af vores ledelsesteam på i alt 10 afdelingsledere samt dagtilbudsdistriktslederen. Ledelsesteamet samarbejder på tværs i distriktet om at skabe sammenhæng og helhed for børn, forældre og medarbejdere.

Afdelingslederjobbet indeholder også nogle administrative opgaver. Du bliver en del af en vagtordning, hvor du tager imod sygemeldinger fra dagplejerne. Dette foregår pt. hjemme hos dig selv, og der er vagt ca. hver 6. uge.

KFUKs Sociale ArbejdePædagoger søges til nyt herberg for unge kvinder: Lærkereden

KFUKs Sociale Arbejde, Aalborg

Vil du være med til at starte et nyt og unikt socialt tilbud op for unge kvinder i Aalborg?

Lærkereden er en ny institution (§ 110-tilbud) under KFUKs Sociale Arbejde, der åbner i maj 2020 beliggende i Aalborg. Vi søger i den forbindelse to pædagoger - der har lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde omkring de kvinder, der opholder sig på Lærkereden og har lyst til at være med til at præge udviklingen og forme dagligdagen på herberget.

Der er tale om to nyoprettede stillinger, hvor du vil være ansvarlig for at arbejde med og understøtte kvinderne under deres ophold på herberget, herunder som kontaktperson for flere kvinder, og efterfølgende i en aftalt periode, når de er fraflyttet herberget.

KFUKs Sociale ArbejdeVikarer søges til nyt herberg for unge kvinder: Lærkereden

KFUKs Sociale Arbejde, Aalborg

Vil du være med til at starte et nyt og unikt socialt tilbud op for unge kvinder i Aalborg?

Lærkereden er en ny institution (§ 110-tilbud) under KFUKs Sociale Arbejde, der åbner i maj 2020 beliggende i Aalborg. Vi søger i den forbindelse pædagoger og pædagogmedhjælpere eller lignende - der har lyst til at indgå i et tæt teamsamarbejde omkring de kvinder, der opholder sig på Lærkereden og har lyst til at være med til at præge udviklingen og forme dagligdagen på herberget.

Der er tale om nyoprettede vikarstillinger, hvor du som vikar tilkaldes for at dække vagter i tilfælde af sygdom, ferie, afspadsering og kursusaktiviteter. Det er vigtigt, at du som vikar er fleksibel og villig til at træde til med kort varsel.

Frederikshavn KommuneDistriktsleder til Dagtilbud

Frederikshavn Kommune

Har du med din solide ledelseserfaring et helhedsperspektiv på ledelse, en stærk pædagogisk profil, og forstår du at inddrage alle interessenter i og omkring et dagtilbud? Og vil du være med til at skabe den bedste praksis for trivsel, udvikling, læring og dannelse til gavn for børnene? Så er denne stilling måske noget for dig i en udviklingsorienteret kommune?

Som distriktsleder bliver dit ansvarsområde, at udøve den overordnede ledelse af Dagtilbudsdistrikt Øst, der består af en dagpleje med 32 dagplejere samt 8 daginstitutioner, som bliver til 6 i løbet af de næste par år, da der bygges en ny institution. Derudover får du ansvaret for to kommunedækkende specialafdelinger, der flytter sammen i nye rammer i løbet af 2020 samt et ressourceteam. Du vil få et ledelsesteam bestående af 10 afdelingsledere.

Habitus
Nattevagt søges til botilbud for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus, Hurup Thy

Har du erfaring med pædagogisk arbejde og har du lyst til at være en del af et dedikeret team af medarbejdere, som arbejder fokuseret på at skabe de bedste rammer for borgere med autismespektrum-forstyrrelser - så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en fuldtids nattevagt. Du er på arbejde 7 dage og har fri 7 dage i faste rul. Som nattevagt på Sct. Mortensgaard har du ansvaret for alle 10 borgere - sammen med en sovende rådighedsvagt.

Opgaverne om natten består i at hjælpe borgerne ved behov, dokumentation samt praktiske opgaver. Der kan opstå udfordrende situationer, hvor det er vigtigt, at du har din pædagogiske forståelse på plads og kan yde faglig omsorg i situationen.

Habitus
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Børnehuset Sættravej

Frederikshavn Kommune, Sæby

Du har pædagogiske ambitioner. Og du er fagligt stærkt funderet.

Er du klar til at videreudvikle et bæredygtigt dagtilbudsdistrikt med dine pædagogiske ambitioner? Og vil du med din høje faglighed være med til, at sætte høje standarder for det pædagogiske læringsmiljø? Du får en nøglerolle som ansvarlig for den praksisnære udvikling af børnehuset.

Du bliver en del af vores ledelsesteam, som samarbejder ud fra et fælles værdigrundlag om at skabe sammenhæng og helhed for børn, forældre og medarbejdere. Du får din daglige gang i vores rummelige og hyggelige børnehus, hvor du arbejder side om side med en gruppe erfarne og engagerede medarbejdere.

D.I.I Valhalla i Mårslet Dagtilbud søger pædagogmedhjælper 35 timer om ugen til børneha...
Denne annonce er ikke længere aktiv.
Dagtilbud, Hjørring
Dagtilbud
Vil du med en tur i skoven
Huset i Skoven søger engageret, initiativrig og nærværende pædagog til et barselsvikariat, med humor og hjertet på det rette sted, som...
Huset i skoven, Terndrup
Jobcenter
Bostøttemedarbejder til VoksenBøgen
Vi har travlt på VoksenBøgen og søger derfor 1 pædagog til at varetage bostøtte opgaver for borgere i eget hjem 37 timer ugentligt med...
VoksenBøgen, Vodskov
Jobcenter
Medarbejder til VoksenBøgen Pitsvej - Vodskov
VoksenBøgen søger en pædagog, til en fuldtidsstilling pr. 1. maj 2020 eller snarest muligt.
VoksenBøgen, Vodskov
Jobcenter
Mariagerfjord Dagpleje søger dagplejepædag på 30 timer med tiltrædelse 1. maj 2020
Vi kan tilbyde en spændende og alsidig dagplejepædagog stilling på 30 timer med ugentlig fra 1. maj 2020 Timerne fordeles på 5 hverdage - fortrinsvis i dagtimerne.
Mariagerfjord Kommune, Mariager
Jobcenter
Pædagog - deltid
Vi søger snarest muligt en pædagog på ca. 15 timer pr. uge indtil den 30. juni 2020.
AARS SKOLE, Aars
Jobcenter
Botilbuddet Vestergade søger en fast medarbejder
Til Botilbuddet Vestergade søger en fast medarbejder med 37 timer ugentligt til besættelse fra 1.5.2020.
Botilbuddet Vestergade, Nørresundby
Jobcenter
Pædagog til vuggestuen Aagaarden, dagtilbud Midt-Vestbyen
Dagtilbud Midt-Vestbyen, Aalborg
Ofir
Engageret og initiativrig pædagogmedhjælper til barselsvikariat
Idrætsbørnehaven Lærkereden søger engageret, selvstændig og initiativrig pædagogmedhjælper til barselsvikariat 37 timer ugentligt fra d. 23. marts 2020.
Brønderslev Kommune, Brønderslev
Jobcenter
Onsild Børnehus søger pædagog
Onsild Børnehus, Søtoften 2A, Sdr.
Mariagerfjord Kommune, Hobro
Jobcenter