143 jobannoncer matcher din søgning 143 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frisk-Pust ApS

Pædagogiske medarbejdere til vores botilbud

Værløse og Viby Sj.

Vil du være med til at skabe en meningsfuld hverdag for borgerne i Frisk-Pust? Kan du skabe trivsel, udvikling og følgeskab i forandringsprocesser? Og er du på udkig efter et job med høj grad af selvstændighed, indflydelse og faglige udfordringer?

Vi har lige nu ledige stillinger som kontaktpersoner til borgerteam i vores botilbud i Værløse og Viby Sj. Begge steder er karakteriseret ved at være små enheder, hvor vi arbejder tæt med borgerne døgnet rundt. Vi arbejder vedholdende og udviklende med udgangspunkt i den enkeltes mål og individuelle behov.

Frisk-Pust ApS
Frederikssund Kommune

Kollega med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund til socialpsykiatrisk botilbud Skibbyhøj

Har du brug for et meningsfuldt arbejde, og brænder du for relationsarbejde med unge ramt af psykosociale vanskeligheder, så er det måske dig vi søger?

Vi mangler en ny faglig kompetent og god kollega til et velfungerende botilbud med fokus på håb, ønsker og drømme for Skibbyhøjs beboere. Stillingen er fuld tid med varierende arbejdstider.

Skibbyhøj er et midlertidigt botilbud efter LSS § 107. Her kan bo op til 23 unge voksne i aldersgruppen 18-35 år med omfattende psykiske vanskeligheder. Det drejer sig bl.a. om forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelser, angst mv.

Boliggården

Boligsocial medarbejder

Helsingør

Trives du med mange forskellige opgaver og dage, som på ingen måde er ens? Og kan du indgå i og opbygge relationer til børn, unge og forældre? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en erfaren, visionær og alsidig kollega med stærke pædagogiske kompetencer til den boligsociale indsats i Helsingør – primært arbejdssted i Nøjsomhed, men der vil også være opgaver i Vapnagaard og Nordvest. Udover dig er vi syv projektansatte kolleger med varierende arbejdstid i de tre boligområder – denne stilling er på 37 timer/uge og er tidsbegrænset til 31. december 2025.

Boliggården
Egedal Kommune

Velfungerende SFO søger uddannet skolepædagog, fuld tid

Ølstykke

Kan du arbejde med mangfoldigheder, så er denne SFO fuld af spændende mennesker i alle aldre, som vil elske at byde dig velkommen den 1. februar 2024 eller snarest herefter.

I indskolingshuset samarbejder lærere og pædagoger ligeværdigt, for at skabe en rød tråd i forhold til undervisning, struktur og kommunikation. Vi har lokalefællesskab, hvilket betyder, at vi er vant til at tage hensyn og give plads til hinanden. Vi arbejder i selvstyrende team i skolen, hvor årgangen er mindste enhed, og i SFO er vi et stort team på 13 personer.

Egedal Kommune
Sputnikkollegiet

Pædagog til Sputnikkollegiet i Virum

Virum

Ønsker du dig et meningsfuldt arbejdsliv, hvor du hver dag gør en forskel gennem dit pædagogiske arbejde? Vil du være en del af et fantastisk team med gode kollegaer og en nærværende ledelse?

Hos os er din pædagogiske faglighed med til at gøre en forskel for unge voksne med autisme, der har brug for særlig støtte og afklaring i en periode af deres ungdomsliv, før de kan klare sig i egen bolig.

Vi lægger stor vægt på at tilbyde de unge et aktivt ungdomsmiljø med fælles aktiviteter, klubtilbud, rejser, fællesspisning m.m. Du skal derfor både være med til at understøtte sociale fællesskaber og individuel støtte.

Gem
Habitus

Tilkaldevikarer søges til botilbud i Nordsjælland

Græsted

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Er frihed i arbejdslivet vigtigt for dig? Og har du lyst til at blive en del af Habitus, hvor du får mulighed for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov?

Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1-normering.

Du vil blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi løfter sammen i flok og altid har kerneopgaven i centrum.

Du vil som tilkaldevikar få et stort ansvar og blive en vigtig del af huset.

Habitus
Gem
Habitus

Vågne nattevagter søges til botilbud i Nordsjælland

Græsted

Er frihed i arbejdslivet vigtigt for dig? Og har du samtidig lyst til at blive en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere?

I HabitusHuset Ny Mårumvej er vi lige nu på udkig efter dygtige og engagerede nattevagter, som vil være med til at skabe tryghed og stabilitet for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Stillingen kan både være fuldtid og deltid.

Som nattevagt hos os bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger.

Habitus
Hillerød Kommune

Erfaren familiebehandler til Trollesminde pr. 1. februar 2024

Hillerød

Dine arbejdsopgaver vil særligt være rettet mod at gennemføre behandlende og udviklende samtaler og praktisk pædagogisk støttende indsatser. Indsatsen forgår både i hjemmet hos familien og/eller i ”Huset”, alt efter hvad der giver mening for opgaveløftet.

Vi gør en stor indsat for at skabe en spændende og udfordrende arbejdsdag med variation i arbejdsopgaverne. Du vil opleve, at du får

  • Dygtige fagkollegaer og sparring i teamet.
  • Tværfagligt samarbejde i en organisation, hvor der er mulighed for at være kreativ i sin opgaveløsning.
  • Fokus på faglig udvikling og oplæring i metoden.
Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

Veteranmedarbejder

Birkerød

Vi er ikke et behandlingstilbud, men giver, med det hjemlige præg og vores kristne menneskesyn, veteranen mulighed for at få ro til at finde balancen igen.

Vores primære opgave er at støtte og hjælpe veteranen i at mestre eget liv og hverdag, så veteranen på sigt kan flytte i egen bolig. Vi er særligt interesseret i at skabe en aktiv hverdag med sport, have og udendørsmiljø sammen med veteranerne, og det vil være en fordel om du også har interesse heri.

Vi ønsker at skabe et hjem – og en arbejdsplads – med afsæt i KFUM’s Soldatermissions kristne værdier og idegrundlag, hvilket vil vægtes højt i ansættelse af en ny medarbejder.

Hillerød Kommune

Pædagog til Arresø Børnehus

Skævinge

Vi er et dejligt lille børnehus med to vuggestue- og to børnehavegrupper. Lige nu har vi en ledig stilling i børnehaven.

I Arresø Børnehus har vi stor fokus på små legegrupper og ture ud af huset i vores nærmiljø. Når du arbejder hos os bliver du en del af en fagligt kompetent personalegruppe på 14 kollegaer, samt en forældregruppe der engagerer sig i børnehuset.

Selvom stillingen er i børnehaven vil man have stort samarbejde med vuggestuen, da vi er et lille hus hvor alle kender alle og man samarbejder.

Halsnæs Kommune

Pædagog søges til børn med særlige udfordringer på Magleblik Skole

Frederiksværk

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med særlige udfordringer? Så har du nu muligheden på Basen på Magleblik Skole!

Måske har du erfaring fra specialområdet, men hvis ikke, har du en stor interesse for området og masser af mod på udfordringer – også selvom du er nyuddannet!

Magleblik Skole har kommunens højeste professionelle kapital blandt personalet, og vi har den højeste undervisningseffekt.

Fredensborg Kommune

Pædagog til vuggestue

Kokkedal

Børnehuset Kastaniegården søger en pædagog, som brænder for de mindste børns udvikling og det gode børneliv.

Pædagog 33-37 timer ugentligt med ansættelse 1.2.2024 eller efter aftale.

Hvis du trives med frihed under ansvar med fokus på det gode børneliv, så er du måske vores nye kollega.

Furesø Kommune

Er du pædagog eller makkerpar og søger et dagtilbud med høj psykologisk tryghed?

Værløse

Børnehuset Nørreskoven er et 0-6 års dagtilbud i smørhullet mellem naturområder, skov og villakvarter. Vi kan tilbyde fast pædagogstilling i Nørreskoven i børnehaven. Stillingen er på ca. 35 timer, men der er mulighed for at ønske færre og flere timer.

Da du indgår i et team, der er vant til at arbejde tæt og på tværs, skal du kunne byde ind i et fagligt fællesskab, men også kunne arbejde selvstændigt. Hyggelige og rummelige rammer - med masser af sjæl og varme.

Vængebo Private Børnehus

Pædagog – få tid til samværet med børn

Holte

Hos os bliver du en del af et lille børnehus med nære relationer og god normering, et afvekslende og spændende arbejde.

Som pædagog hos Vængebo Private Børnehus kan du se frem til gode arbejdsforhold med gode kollegaer. Alle bliver hørt og der er ikke langt fra idé til handling. Vi går meget op i, at alle har det godt, både børn og voksne, vi giver nærhed og rummelighed og du vil opleve, at dine kollegaer tager ansvar og gerne vil det pædagogiske arbejde. Derudover kan du glæde dig til pædagogiske dage to gange om året.

Frederikssund Kommune

Pædagogisk assistent til Børnehuset Ådalen

Frederikssund

Børnehuset er en integreret institution bestående af to børnehavestuer med 14-16 børn og en vuggestue med ca. 17 børn fordelt på to store rum.

Vi laver gennem året små læreplans forløb og er ved at indføre ICDP, et arbejde du naturligvis kommer til at være med til at udføre.

Vi søger en pædagogisk assistent, der udviser stærke samarbejdsevner og engagement. Du oplever ikke verden i sort/hvid og er nysgerrig på de mennesker du omgiver dig med.

Frederikssund Kommune

Pædagogmedhjælper til Specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Frederikssund

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du muligheden nu.

Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælpere. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-10 elever, der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov. Der lægges vægt på størst mulig faglig og social læring gennem særligt tilrettelagte læringsmiljøer, samt social og personlig udvikling inden for skolens strukturerede og visualiserede rammer.

Hillerød Kommune

Pædagog til §32 tilbud

Hillerød

Er du pædagog, og brænder du for at arbejde med børn med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser? Vil du være en del af et team hvor der samarbejdes om at skabe det gode børneliv for børn med særlige og individuelle behov?

Opgaven er bl.a. at skabe gode rammer for udvikling i et trygt og roligt miljø, samt afsøge deltagelsesmuligheder for det enkelte barn. Alle børnene i afdelingen har brug for struktur, tydelighed, forberedelse, støtte til selvregulering og guidning i samspil med andre børn og voksne.

I Birgitte Gøye er fællesskaber, venskaber og medejerskab højt på dagsordenen og er derfor en naturlig del af vores og børnenes hverdag.

Gribskov Lilleskole

Engageret lærer eller børnehaveklasseleder søges til vores yngste elever

Helsinge

Vores kerneværdier er: nysgerrighed, nærvær, livsduelighed og fællesskab.

Vi tilbyder:

  • Et dynamisk lærerteam med erfarne, kompetente og ambitiøse kollegaer
  • Engagerede elever og forældre
  • Højt til loftet og kort vej fra idé til handling
Frederikssund Kommune

Pædagog til Specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil – og hvor du kan blive en del af en omfattende kompetenceudvikling, så har du muligheden nu.

Kærholm er en specialskole i Frederikssund kommune. Afdeling Kærets målgruppe er elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder som følge af udviklingshæmning af forskellig art og omfang.

Du kommer til at indgå i et team bestående af lærere, pædagoger og medhjælpere. Et team danner ramme om en klasse med typisk 7-10 elever, der kan spænde over flere klassetrin og forskellige udviklingsbehov.

Frederikssund Kommune

Vikar til Specialskolen Kærholm, afdeling Kæret

Frederikssund

Vil du have et spændende og meningsfuldt job som vores tilkaldevikar?

Kærholm er en specialskole i Frederikssund kommune. Afdeling Kærets målgruppe er elever med svære generelle indlæringsvanskeligheder som følge af udviklingshæmning af forskellig art og omfang.

Vi er et helhedstilbud og som vikar skal du kunne lægge timer både i skolen og i SFO-tilbuddet. Skolen/SFO har åbent fra kl. 8-16.30. I skolernes ferier har SFOén også åbent fra 8.00 – 16.30.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV