47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Odense Kommune
Afdelingsleder til Løkkehus Børnehjem

Odense Kommune

At arbejde på en døgninstitution i dagens Danmark kræver sin mand eller kvinde… Har du lyst til og mod på at blive en del af Odense Kommunes døgninstitution, så læs videre!

Som afdelingsleder bliver du en del af et udviklingsorienteret lederteam bestående af forstander og afdelingsleder, hvor samarbejde og inddragelse af medarbejderne vægtes højt. I lederteamet mangler vi en afdelingsleder, som får energi af at arbejde med at skabe struktur og rammer for udviklings- og driftsopgaver i et omskifteligt miljø.

Som afdelingsleder får du personaleledelse for en gruppe af medarbejdere og har et særligt ansvar for arbejdstidsplanlægning, udvikling og koordinering af vikarer og understøttelse af det daglige pædagogiske arbejde med vores børn, unge og familier.

Odense Kommune
CFD NYBORG/HAVNEGADEAFDELINGSLEDER TIL §85 TILBUD -

CFD NYBORG/HAVNEGADE

Vi søger en ny afdelingsleder til en spændende socialpædagogisk arbejdsplads. Brænder du for høj faglighed og ønsker du at drive ledelse i veltrimmede rammer i en større organisation? Vil du være en del af et ambitiøst og sjovt lederteam? Så er dette måske noget for dig.

Vi søger pr. 1. oktober 2020 en afdelingsleder på fuld tid til CFDs tilbud i Havnegade til et team med 30 borgere tilknyttet og 14 faste medarbejdere.

Borgerne er døve med særlige behov herunder psykiatriske problemstillinger, misbrug, autisme og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller kognitiv karakter.

Du får naturligvis et omfattende introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, borgerne og fagområdet. Der er gode muligheder for sparring i både medarbejdergruppen og ledergruppen. Og kan du ikke allerede tegnsprog, kommer du til at lære det på vores interne tegnsprogsuddannelse.

Nordfyns Kommune
2 medarbejdere til Børnehuset Nordmark i Distrikt Søndersø

Nordfyns Kommune

I Børnehuset Nordmark, Distrikt Søndersø søger vi 2 nye medarbejdere.

Børnehuset Nordmark er beliggende i Søndersø by. Vi ligger i sammenhæng med Søndersøskolen afd. Nordmark og kan let bruge skolens faciliteter. Vi består p.t. af 56 glade børn og 4 erfarne medarbejdere. Vi er fordelt på tre basisgrupper, hvoraf de kommende skolebørn er i deres egen gruppe.

Vi arbejder på tværs af basisgrupperne, hvor vi positionerer os med forskellige roller. Vi har været en del af forskningsprojektet Program Læringsledelse, som stillede krav til systematisk, organisering og faglig refleksion over egen praksis, dette i forhold til børnenes trivsel, udvikling og læring. Dette er en systematik, der er kommet for at blive.

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)Misbrugsbehandler til Søbysøgård Fængsel og Pension Kværndrup (Bemærk kort ansøgningsfrist!)

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark), Kværndrup og Årslev

Har du en socialpædagogisk, social- eller sundhedsfaglig uddannelse, og har du erfaring med misbrugsbehandling samt lyst til at gøre en forskel for indsatte med misbrugsproblemer?

Fonden Novavi varetager den samlede misbrugsbehandling i Søbysøgård Fængsel og Pension Kværndrup. Behandlingen består af ambulant forbehandling, primær behandling samt efterbehandling. Kan du se dig selv som en del af et stærkt og dynamisk behandlerteam, bestående af fem behandlere, og har du de kompetencer vi leder efter, så har vi en ledig fuldtidsstilling til besættelse hurtigst muligt.

Dine hovedopgaver vil være:

  • Motiverende samtaler
  • Gruppebehandling og individuelle samtaleforløb
  • Psykoedukation
CFD NyborgSOCIALPÆDAGOG TIL DØGNTILBUD – NYBORG

CFD Nyborg

Vi søger en ny, kompetent kollega til CFD Nyborg – vores spændende socialpædagogiske arbejdsplads. Brænder du for høj faglighed i et socialpædagogisk miljø? Ønsker du at arbejde i veltrimmede rammer i en større organisation, som udvider? Vil du være en del af en ambitiøs og sjov medarbejdergruppe? Så er dette måske noget for dig.

Vi skal modtage fire nye beboere. Derfor søger vi fra 1. oktober 2020 en socialpædagog til CFD’s døgnafdeling 107 på Skaboeshusevej. Vi har brug for en kollega, der ser det som en fordel og en livsstil at have skiftende arbejdstider og arbejde hver anden weekend. Der er tale om en 37 timers stilling.

Vi har et stærkt fagligt fællesskab og bygger vores pædagogik på low arousal, neuropædagogik, KRAP og mentalisering.

Du får naturligvis et omfattende introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, beboerne og fagområdet.

Kata FondenBliv projektleder for en LEAPS-skole – en stilling du vil udvikle dig i

Kata Fonden

Vil du gøre en forskel for grundskolen? Drømmer du om at arbejde med projektbaseret læring. Har du evnen til at lede komplekse projekter – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

Så grib denne mulighed for at blive en del af et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter.

Som skoleprojektleder vil du få ansvaret for at arbejde sammen med vores LEAPS-skole i Kalundborg om at udvikle skolen efter LEAPS-modellen. Alle skoleprojektledere løser også tværgående opgaver. Du vil i arbejdet med vores skoleudviklingsmodel særligt skulle arbejde med en ny model for træning af ressourcepersoner på skolerne.

Olivia Danmark
Pædagoger med erfaring fra specialområdet – Odense

Olivia Danmark

I Olivia Danmark står vi og mangler dig, der er uddannet pædagog og interesserer dig for specialområdet. Du har formentligt arbejdet en del med forskellige diagnoser og har en solid pædagogisk værktøjskasse. Har du derudover interesse og erfaring fra at arbejde med børn og har plads til nogle ekstra timer som vikar eller fast støtte, vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi mangler pædagoger til støtteordninger, som har det til fælles, at de alle har med børn med autisme og mental retardering at gøre.

Du kan bruge din faglighed og din erfaring med autisme til at sætte tydelige rammer og struktur for det specifikke barn, med det mål at fremme en positiv adfærd, og således bidrage til at mindske en ofte uhensigtsmæssig og destruktiv adfærd.

Olivia Danmark
Konsulent til frivillighedsindsats i Odense
Odense Kommune På Tarup Skole søger vi pr. 15. august 2020 eller snarest muligt derefter en fagligt stærk og initiativrig pædagog på 37 timer...
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Pædagogmedhjælper
Pr 1/10 2020 søger vi en erfaren, nysgerrig, eventyrlysten og engageret pædagogmedhjælper, som har lyst til være med til at forme vores nystartede vuggestue.
Sdr Nærå Friskole og Midtfyns Efterskole, Årslev
Jobcenter
Pædagog til Vibeskolen afdeling Aunslev
Vi søger en pædagog til vores afdeling i Aunslev med opstart senest 1. oktober 2020.
Vibeskolen, afdeling Aunslev, Nyborg
Jobcenter
2 Skolepædagoger til Brahesminde Skoler - en på hver matrikel i afd. Svanninge og afd. Horne - GENOPSLAG
De 2 nyoprettede stillinger er baseret på et ønske om at arbejde med få-personale princip, således der er færrest mulige lærere og pædagoger omkring eleverne i alle klasser.
Faaborg-Midtfyn Kommune, Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
30-timers pædagogmedhjælper til børnehave i Årslev
Brænder du for at være sammen med børn og ønsker du, at afprøve arbejdet i en børnehave og være med til, at give børnene en god og sjov dag, hvor de trives og udvikler sig?
Faaborg-Midtfyn Kommune, Årslev
Faaborg-Midtfyn Kommune
Middelfart Kommune søger ungekonsulent
Familie og Forebyggelsesafdelingen søger Ungekonsulent i en fast fuldtidsstilling pr. 1. september 2020.
Middelfart Kommune, Middelfart
Jobcenter
Pædagoger til nyt ungeafsnit i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel
Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel søger et antal fuldtids pædagoger til ungeafsnittet i det åbne fængsel snarest muligt.
Søbysøgård Fængsel, Årslev
Jobcenter
Skolepædagog til Tarup Skole
Odense Kommune På Tarup Skole søger vi pr. 15. august 2020 eller snarest muligt derefter en fagligt stærk og initiativrig pædagog på 37 timer...
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Tag chancen og bliv skolepædagog på Søhusskolen
Odense Kommune En af vores faste skolepædagoger er rejst mod nye udfordringer, så derfor søger vi måske dig .
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Barselsvikar - pædagog søges til Holmehøj i Ringe pr. 1. oktober 2020.
Region Syddanmark Vil du arbejde med rehabilitering og livskvalitet for voksne borgere med autisme?
Region Syddanmark, Ringe
Region Syddanmark
Pædagog søges til Holmehøj i Ringe fra den 1. oktober 2020.
Region Syddanmark Vil du arbejde med rehabilitering og livskvalitet for voksne borgere med autisme?
Region Syddanmark, Ringe
Region Syddanmark
Pædagog søges til Teglgårdsparken i Middelfart.
Region Syddanmark Vil du arbejde med rehabilitering og livskvalitet for voksne borgere med autisme?
Region Syddanmark, Middelfart
Region Syddanmark
Pædagog søges til Lundsbjerg Børnehave på 37 timer hurtigst muligt.
Lundsbjerg børnehave er en selvejende institution med plads til 58 børn i alderen fra 3 – 6 år.
BØRNEHAVEN LUNDSBJERG FERRITSLEV, Ferritslev Fyn
Jobcenter