111 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

111 jobannoncer

Gem
Myretuen Ryslinge

Fagligt stærk pædagog

Ryslinge

Vil du være med til at give børnene en oplevelsesrig, udviklende og tryg hverdag?

Myretuen er en aldersintegreret institution under Ryslinge Friskole, med fundament og menneskesyn forankret i de Grundtvig-Koldske værdier. Børnehaven er normeret til 58 børn, og vuggestuen er normeret til 15 børn.

 • Vi er nysgerrige, har det godt og vil gerne hinanden.
 • Vi lader børnenes leg fylde rigtig meget i vores hverdag.
 • Vi forholder os til den aktuelle børnegruppe og det enkelte barns udviklingspotentiale, når vi planlægger, indretter os og evaluerer vores praksis.
Gem
Rynkeby Friskole

SFO-pædagog/lærer

Rynkeby

Vi søger en engageret pædagog, som kan indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med vores pædagog og pædagogmedhjælper, hvor du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af tydelige rammer og en god struktur for børnene.

Det forventes, at du kan indgå i undervisningen i ca. 13 ugentlige lektioner. Kompetencer inden for bl.a. engelsk, natur/teknik og andre fag vil være en fordel.

Vi tilbyder et godt og varmt kollegialt fællesskab med et tæt og tillidsfuldt samarbejde, og hvor omgangsformen er præget af ærlighed, lydhørhed, nysgerrighed og humor – samtidig med at det pædagogiske fokus rettes mod eleverne.

Gem
Kirkens Korshær

Socialfaglig medarbejder til dagvarmestue

Odense C

Vil du sætte din erfaring og faglighed i spil og hjælpe socialt udsatte?

Vi søger en dygtig kollega til dagvarmestuen i Østergade, der er et omsorgs- og skadesreducerende tilbud, hvor vi tilbyder socialt samvær, aktiviteter, dækning af basale behov for mad, personlig hygiejne, vejledning og rådgivning.

Du får en arbejdsplads med kompetente og ansvarsbevidste kollegaer, god tid til brugerne og fokus på sikkerhed og trivsel.

Gem
Skt. Klemens private børnehave

Vi søger to fagligt stærke pædagoger til vores børnehaveteam (33-37 timer)

Odense S

Vi oplever at hverdagen bliver sjovere for både børn og voksne, når alle voksne får plads og rum til at arbejde med det de brænder for. Som ny personale hos os, vil du opleve et inspirerende arbejdsmiljø og en engageret personalegruppe med et godt sammenhold.

Vi har 15 ansatte fordelt på ledelse, pædagogisk personale og køkkendame. Vi har en madordning, som dækker fuld forplejning for børn og voksne. SKPBV er højt prioriteret af forældrene i vores lokalområde, og vi bor dejligt med et stort udeområde tæt på skov og mark.

Gem
Børnehuset Sct. Anna

Leder af Børnehuset Sct. Anna

Bogense

Vi søger en leder, som har lyst til at gå forrest i at skabe en hverdag hvor det pædagogiske arbejde med børnenes udvikling, trivsel, leg og læring kan udfoldes i de bedste rammer.

Børnehuset Sct. Anna er et mindre børnehus centralt beliggende i Bogense by. Vi er et veletableret børnehus som altid er i udvikling med et fagligt dygtigt personale, et evigt engagement og et godt samarbejde med forældre og lokalområdet.

Vi har fokus på at børn, forældre og personale trives. Vi er rummelige overfor nytænkning samt gode ideer og arbejder hele tiden med at udvikle børnefællesskabet og den pædagogiske profil.

Gem
Familieretshuset

Børnesagkyndige til Familiekontorerne

Aabenraa, København SV eller Odense C

Vil du gøre en positiv forskel? Og har du lyst til at arbejde med børn, hvis forældre har søgt om behandling af sager som bopæl, forældremyndighed og/eller samvær? Har du lyst til at arbejde med mægling og konflikthåndtering mellem forældre i samspil med juraen?

Vores opgaver er primært at afholde møder med forældre og børn i sager om forældremyndighed, bopæl og samvær samt at træffe afgørelser.

Du får en arbejdsplads, hvor vi sætter pris på humor og en uhøjtidelig omgangstone. Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø og en god worklife balance.

Gem
KFUM's Sociale Arbejde

Socialfaglig og/eller terapeutisk medarbejder søges

Odense C

Center for Seksuelt Misbrugte Frivilligsektionen søger en medarbejder med socialfaglig og/eller terapeutisk uddannelse 30 timer om ugen i en fast stilling.

Vores mission er at tilbyde voksne med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen en sammenhængende, helhedsorienteret indsats gennem rådgivning og støt­t­e for at forbedre målgruppens aktuelle livssituation i forhold til at reducere de fysiske, psykiske og sociale skadevirkninger af overgrebene.

Dine opgaver vil bl.a. indebære:

 • Drift af centerets tilbud, herunder det sociale tilbud Åben Stue
 • Visitationssamtaler med nye brugere og match af brugerne til rette tilbud i huset
 • Skabe og afvikle netværksskabende aktiviteter for brugerne
Gem
Ryslinge Friskole

SFO-leder

Ryslinge

Kan du lide at være sammen med børn? Brænder du for fritidspædagogik og nærværende ledelse? Så er du vores nye SFO-leder til Ryslinge Friskole!

Ryslinge Friskole er en traditionsrig friskole, der bygger på Grundtvig og Kolds skoletanker. Vi har en anerkendende omgangsform, hvor alle har en stemme. Fortælling, kreative, praktiske og musiske aktiviteter er vigtige bestanddele i vores hverdag.

Skolens ledelsesteam består af skoleleder, afdelingsleder i daginstitutionen Myretuen og dig, afdelingsleder i SFO og klub.

Gem
Odense Kommune

Afdelingsleder til børnemiljøet på Skt. Klemensskolen

Odense S

Vil du være en del af et åbent og udviklingsorienteret ledelsesteam, som prioriterer trivsel og godt arbejdsmiljø højt?

Skt. Klemensskolen er beliggende i den sydlige del af Odense nær grønne områder ved Odense Å. Skolen har gode faciliteter og er velholdt, har 47 engagerede kollegaer i skoledelen og SFO, 440 glade og velfungerende elever og en medlevende og positiv forældrekreds.

Odense Kommune
Gem
Odense Friskole

Odense Friskole søger medarbejdere til vores to børnehaveklasser

Odense C

I hver af vores to børnehaveklasser har vi 22 glade elever og en børnehaveklasseleder, men vi mangler en voksen mere til hver af børnehaveklasserne. Begge ansættelser er ca. 30 timer om ugen og tidsbegrænsede i perioden 1.8.24 til 30.6.25.

Vi søger to kollegaer, som er vilde med børn og deres forskelligheder, og har lyst til at samarbejde med børnehaveklasselederne, pædagogerne i skolens SFO og forældre om elevernes udvikling, trivsel og læring.

Gem
Green Care Group ApS

Vikarer til to mindre botilbud i hhv. Svanninge eller Sødinge

Faaborg, Ringe

Vi søger faste vikarer, som kan dække sommerferien og efterfølgende.

Vi søger dygtige og engagerede vikarer, som sætter relationer, nærvær og ordentlighed i højsædet i sit arbejde.

Som vikar vil du være med til at spille en vigtig rolle i at opbygge og vedligeholde meningsfulde relationer til vores beboere, som er unge og ældre mennesker med særlige behov.

Vi vægter dyr og naturen højt i vores arbejde, da vi ved det har en gavnlig effekt. Derfor skal du kunne se dig selv ind i det.

Gem
Brylle Teaterbørnehus

Relationskompetent og erfaren leder søges til barselvikariat

Tommerup

Midt på Fyn ligger vores lille perle af en integreret institution fuld af leg og stemmer fra vores dejlige børn og dygtige medarbejdere.

Vores dygtige leder går på barsel i juni måned og vi søger derfor den helt rette til at træde ind som barselsvikar i cirka 12 måneder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse af integreret institution.

Som en del af vores lille oase, vil du blive mødt af et lille, men stærkt, medarbejderteam, som løfter i flok. Vi har let til latter og vi vægter den gode stemning; både imellem børn, forældre og kollegaer.

Gem
Altiden

Tilkaldevikarer til Altiden Kværndrup

Vi er et børne- og ungehjem som sikre en meningsfuld og udviklende hverdag for vores 6 børn og unge i alderen 9-16 år. Vi arbejder hver dag på at skabe et trygt, omsorgsfuld og stabilt hjem for vores børn og unge.

Vi ønsker, at du:

 • Skal have øje for mennesket i helhed
 • Har erfaring indenfor psykiatrien/ det socialpædagogisk område
 • Har erfaring med Low Arousal og jeg-støttende samtaler
Altiden
Den Selvejende Institution Munkegården

Faglig stærk pædagog (eller anden relevant pædagogisk baggrund) til Munkegårdens trælinje og bofællesskab pr 1.8. 2024

Brenderup Fyn

Den Selvejende Institution Munkegården søger en socialfaglig kapacitet, der blandt andet vil stå for at tilrettelægge og gennemføre undervisningen på vores trælinje. På Munkegården lægger vi vægt på kontinuitet og nærvær i relationerne mellem elever og personale - samtidig med at der er præcision i de faglige løsninger.

Vi tilbyder en fast stilling med mulighed for at tage ansvar, høj fleksibilitet, stor meningsfuldhed og ejerskab omkring opgaven samt høj faglighed, supervision, trivsel og stærkt teamsamarbejde

Gem
Fonden Asgaard-Sødinge

Skolepædagog

Ringe

Vi søger en uddannet pædagog til en fast 34 timers stilling i vores interne skole.

Fonden Asgaard-Sødinge er et socialpædagogisk opholdssted med intern skole. På Opholdsstedet Asgaard-Sødinge er der 13 døgnpladser. Vores interne skole er godkendt til 23 elever i alderen 7-18 år. Der er elever i skolen, som kun er indskrevet som dagelever.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og afvekslende job med engagerede og fagligt dygtige kollegaer.
 • Deltagelse i et fælles organisationsudviklings- og efteruddannelsesforløb i psykodynamisk miljøterapi.
 • Fri alle weekender og skoleferier.
Gem
Nordfyns Kommune

Daglig pædagogisk leder til Børnehuset Særslev - opstart 1. august 2024

Søndersø

Vil du være en del af et lederteam, som arbejder med at sætte fokus på, hvordan ledelse bedrives, så det er med til at løfte den pædagogiske kvalitet i praksis?

Vi leder efter en profil, der har modet og evnerne til:

 • at udvikle børnehusets faglige profil
 • at være et fagligt fyrtårn for vores medarbejdere og understøtte dem i deres faglige udvikling
 • at matche værdierne i Nordfyns Kommunes børnesyn og børn- og unge politik og få dem til at leve i praksis
Gem
Klintebjerg Efterskole

Klintebjerg Efterskole søger 2-3 lærere til skoleåret 24/25

Otterup

Klintebjerg Efterskole er en specialefterskole for unge med særlige læringsforudsætninger. Undervisningen foregår på forskellige linjer/værksteder, der kombinerer praktiske og teoretiske fagområder:

Jagt, natur og fiskeri. E-sport. Musik, drama og design. Gastronomi. Motor & metal.

Om du er lærer- eller pædagoguddannet med et praktisk håndelag, eller om du er faguddannet med boglig undervisningserfaring, så hører vi gerne fra dig, hvis du kan se dig selv som lærer på en af vores linjer.

Gem
Nordfyns Kommune

Havrehedskolen søger ambitiøs og relationelt stærk afdelingsleder til 6. - 9. årgang

Morud

Vi søger en afdelingsleder med dagligt ansvar for 6. - 9. årgang, som har lyst til at blive en del af vores stærke ledelsesteam og hele Havrehedskolens virke. I ledelsesteamet går tillid og sårbarhed hånd i hånd med høje ambitioner og fokus på resultater.

Hvis du er på vej til at tage dine første skridt i ledelse, vil du lande i et erfarent ledelsesteam, der dog stadig har unge hjerter. Har du allerede trådt dine første ledelsessko, så vil vi glæde os til at blive klogere af alle dine ledelseserfaringer.

Gem
Stige Friskole

Pædagog eller pædagogisk assistent søges til Stige Friskole/SFO

Odense N

”Har du hjertet i børnehøjde” … så er det dig vi søger til vores fantastiske SFO.

Vi ønsker en kollega, der formår at være i et friskolemiljø, hvor hverdagen er præget af frihed og ansvar. En hverdag med genkendelighed og livgivende rammer i form af ny viden og dannelse. Barnet lærer at vise omsorg for andre og interagere med andre igennem leg og aktivitet. En kollega der ønsker at arbejde ud fra Friskolens værdigrundlag FLOT. (Fællesskab, Læring, Ordentlighed og Trivsel.)

Gem
Sct. Albani Skole

Pædagoger/-medhjælpere og PAU

Odense V

Sct. Albani Skole er en katolsk privatskole, der bygger på det katolsk-kristne livs- og menneskesyn. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem vores morgensang, samarbejdet med Sct. Albani Kirke og Vor Frue Kirke og ikke mindst i vores omgangsform i dagligdagen.

Sct. Albani Skole har ca. 230 elever, 85 børn i SFO og ca. 50 børn i børnehaven. Du vil blive en del af en velfungerende og fagligt kompetent medarbejderstab, som sætter pris på professionalisme og godt humør.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV