68 job matcher din søgning 68 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 68 resultater.
Køge KommuneSkovboskolen søger uddannet lærer

Køge Kommune

Veldrevet og højt præsterende skole med et tydeligt læringsdesign og elevmindset søger en lærer – senest pr. 1. marts 2021.

Vi er en skole, der har et undervisningsdesign med metoder fra True North læringssystem. Vi bruger effektive indlæringsteknikker i et engagerende læringsmiljø – vi har differentieret undervisning og tydelig struktur og klasseledelse, hvor positive relationer er i højsædet.

Er du visionær, udviklingsorienteret, faglig velfunderet - og kan du brænde for at arbejde med og udvikle skolens elever i forhold til vores positive mindset og udviklende design, resultater og kvalitet – så er det lige noget for dig.

Indrykket: 
Slagelse KommuneMellemtrinslærere til Antvorskov Skole

Slagelse Kommune

Vi søger pr. 1. februar 2021 eller hurtigst muligt engagerede lærere til vores mellemtrin i fagene; dansk, engelsk, natur/teknologi og musik. Du er selvfølgelig velkommen til at søge os, selvom du har en anden fagkombination.

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan holde fast i elevernes læsemotivation, interesseret i at arbejde med elevernes sprogforståelse, vil du fordybe dig i kvantitative og kvalitative data, og ønsker du at være med til at videreudvikle på faglige og sociale læringsfællesskaber i et tæt samarbejde med dit team, er du helt sikkert den, vi står og mangler til vores mellemtrin.

Kan du se dig selv i vores kontekst, og er du:

 • uddannet lærer i dansk, natur / teknologi, engelsk eller musik og brænder for faget
 • god til at opbygge relationer til såvel elever og forældre som kolleger og ledelse
 • tydelig og struktureret i din klasseledelse
Indrykket: 
Den Selvejende Institution MindehøjskolenLærer søges

Den Selvejende Institution Mindehøjskolen, Rødvig-Stevns

På Mindehøjskolen søger vi en lærer, som har lyst og evne til at indgå i vores dygtige lærerteam, og som har fokus på høj faglighed, læring, socialt samspil og elevernes trivsel.

Vi kan tilbyde

 • Et spændende, udfordrende og kreativt undervisningsmiljø
 • Engagerede og hjælpsomme kollegaer
 • Personligt og kollektivt handle- og råderum

Mindehøjskolen er en selvejende institution, der tilbyder specialskoleundervisning og socialpædagogisk behandling til børn og unge, der af en eller flere årsager ikke trives i folkeskolen. Der er ca. 35 elever på skolen og max. 8 elever i hver klasse. Der er 2 medarbejdere tilknyttet hver klasse i alle timer og derfor har man også et tæt samarbejde.

Professionshøjskolen Absalon
Er du en engagerende formidler?

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Et nyt semester er på vej, og fysioterapeutuddannelsen søger en dygtig og nærværende timelærer til fysioterapeutuddannelsen. Du skal have lyst til at varetage undervisning på grunduddannelsen i psykologi.

Din arbejdsuge vil typisk bestå af følgende opgaver:

 • Undervise som en del af hverdagen. Som timelærer på fysioterapeutuddannelsen har vi en forventning om, at du byder ind med fagligt engagement og vil medvirke til at være en drivkraft i at skabe gode læringssituationer og læringsmuligheder for de studerende.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen. Her indgår du i et samarbejde med uddannelsens faste adjunkter, lektorer og docent om at planlægge og udvikle fagområdernes indhold og didaktiske planlægning.
Indrykket: 
Langebjerggaard ApSLangebjerggaard Intern Skole søger matematiklærer

Langebjerggaard ApS, Vemmelev

Vi søger en lærer til at varetage flere fag i udskolingen, særligt matematik og engelsk med henblik på afgangsprøve i fagene.

Langebjerggaard Intern Skole er en del af Behandlingsstederne Langebjerggaard, beliggende på Vestsjælland, skolen består af en intern skole, en erhvervsskole og STU. Alle tre enheder arbejder tæt sammen og består af et varieret lærerteam.

Vi søger en lærer med specialpædagogiske evner og med lyst til at indgå i behandlingsarbejder omkring eleverne.

Målgruppen er børn og unge med tilknytningsforstyrrelse, psykiske diagnoser, angst og andre problemstillinger.

Vi arbejder anerkendende og har en positiv tilgang til vores elever og deres udviklingspotentiale. Vi er en forholdsvis ny institution, som er i en spændende udvikling, derfor søger vi løbende nye medarbejdere i takt med at vores elevgruppe udvides.

Heldagsskolen LindersvoldLærer

Heldagsskolen Lindersvold, Faxe

Vi søger en lærer med kompetencer indenfor det specialiserede område søges til 1:1-undervisning af elev i udskolingen.

Du skal være dygtig til eksponering, da eleven har været i skoleværing i en del år.

Det er en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt.

Heldagsskolen Lindersvold tilbyder specialundervisning og dagbehandling. Vi har en anderledes skolegang med programmer der indeholder spændende og relevante profiler, som giver plads til faglig læring, personlig udvikling og styrket fællesskab.

Holbæk KommuneVi søger en stærk matematik- og idrætsprofil, der med drive og motivation kan skabe aktiv og inspirerende undervisning på Jyderup Skole

Holbæk Kommune

Banker dit hjerte for samspillet mellem elever, kollegaer og forældre, bringer du positivitet og energi til dagligdagen, og brænder du for at gøre en daglig forskel for vores børns skoleliv? Så er det dig, vi gerne vil invitere ind i vores faglige fællesskab på Jyderup Skole.

Som vores nye kollega på Jyderup Skole træder du ind i en lærerstilling, der spænder over en alsidig fagkombination. Vores ønske er, at du kan undervise i matematik på 6. og 7. årgang, historie på 7. årgang, idræt på 7.-9. årgang og håndværk og design på 6. årgang. Derudover at du kan varetage en klasselærerfunktion i vores ene 6. klasse.

Du har stærke faglige- og relationelle kompetencer i ovennævnte profil og byder ind med en alsidig, inspirerende og aktiv undervisning.

Professionshøjskolen Absalon
To tidsbegrænsede adjunkter til læreruddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Har du praktisk erfaring med undervisning indenfor det pædagogiske område, og brænder du for at formidle denne viden til de studerende på læreruddannelsen i Roskilde? Så er det dig, vi mangler.

Dig, som vil være med til at uddanne fremtidens lærere, og har lyst til at udvikle, formidle og lave fremragende uddannelser sammen med en masse ligesindede kolleger. Vi har brug for to undervisere til at dække det pædagogiske område med opgaver indenfor undervisning og vejledning.

Dine arbejdsopgaver

 • Du skal præge både nuværende og fremtidige lærere.
 • Samarbejde og en kollaborativ tilgang til opgaverne.
 • Fagspecifik undervisning.
Indrykket: 
Professionshøjskolen Absalon
Timelærer til det pædagogiske fagområde på læreruddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Vil du være med til at uddanne fremtidens lærere? Så har du her muligheden for at berige vores studerende med din viden.

Som timelærer på læreruddannelsen på Campus Roskilde skal du bidrage til, at vores studerende oplever, at de får engagerende undervisning.

Som timelærer på læreruddannelsen i Roskilde vil en typisk arbejdsuge bestå af følgende opgaver:

 • Undervisning af fremtidens lærere.
 • Et aktivt og spændende studiesocialt miljø.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
Indrykket: 
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Miljøterapeuter

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Den Miljøterapeutiske Organisation består af syv opholdssteder, botilbud og skoletilbud der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-års alderen. Vi søger lige nu miljøterapeuter til vores afdelinger omkring Jyderup og Holbæk. Der er tale om skiftende arbejdstider, dag-, aften- og nattevagter.

Vores målgruppe er:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.

Vi forventer, at du:

 • Har en mellemlang uddannelse inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område såsom sygeplejerske, lærer, ergoterapeut, psykomotorisk terapeut, fysioterapeut eller pædagog.
 • Har psykiatrisk erfaring og/eller erfaring med unge inden for autismespektrumsforstyrrelserne.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
S/I FGU Midt- og ØstsjællandRelationsstærk faglærer til værkstedslinjen Mad & Ernæring søges

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Faxe

Vi søger en kompetent, engageret og relationsstærk faglærer, der kan varetage undervisningen på værkstedslinjen Mad & Ernæring på FGU-skolen i Faxe. Værkstedet rummer pt. 12 elever i færd med deres produktionsgrunduddannelse (PGU). Vi ønsker stillingen besat fra marts 2021.

Vi søger en medarbejder, som har lyst til at være med til at videreudvikle et uddannelsestilbud, der fortsat er meget nyt, med de muligheder det giver for at sætte sit præg og få indflydelse.

Som faglærer på værkstedslinjen Mad & Ernæring er dine opgaver desuden at:

 • udvikle faget jf. gældende fagbilag og undervisningsplaner
 • drive køkkenet og sikre en god balance mellem drift og undervisning
 • sammen med eleverne på værkstedet tilberede og servere morgenmad og frokost til skolens øvrige elever og medarbejdere (ca. 80 personer)
Greve KommuneKrogårdskolen søger 2 lærere primært til mellemtrinnet

Greve Kommune

Vi søger 2 fantastiske lærere med godt humør og lyst til at indgå i forpligtende og professionelle fællesskaber!

Du vil i første omgang blive tilknyttet skolens mellemtrin, og skal kunne dække flere af følgende fag; dansk, tysk, HDS og matematik. Der vil også kunne komme fag som historie, kristendom, idræt og evt. musik i spil, når vi skal sammensætte dit nye skema.

Det er vigtigt for os, at du er en glad, initiativrig og engageret lærer. Du skal have eleven i centrum, og kunne skabe et positivt læringsmiljø med fokus på både faglighed og trivsel. Du forstår værdien af og trives med et tæt skolehjemsamarbejde, og indgår gerne i det kollegiale samarbejde omkring klasser, årgange og hele skolen.

Indrykket: 
LEVKLAPjob søger STU-beskæftigelseskonsulent

LEV

Lev – livet med udviklingshandicap opruster sin indsats for at skabe job til mennesker med kognitive handicap: KLAPjob. Derfor søger vi en STU-beskæftigelseskonsulent til en 1-årig ansættelse, der skal fremme og styrke KLAPjobs STU indsats i hele landet.

Kender du STU-området ind og ud? – Banker dit hjerte for resursesvage borgere, og kan du åbne dørene ind til de mange STU-skoler, der ønsker KLAPjobs hjælp til at få eleverne i arbejde? – Så er du måske lige den STU-beskæftigelseskonsulent, vi står og mangler.

Konkrete opgaver omfatter bl.a.:

 • Dialog med landets STU-skoler om samarbejde med KLAPjob
 • Udsendelse af KLAPjob-materiale til STU-skolerne
 • Udarbejde PowerPoint og andet materiale i samarbejde med Levs kommunikationsafdeling, til brug ved oplæg for STU-skolerne
Indrykket: 
Holbæk KommunePædagogisk afdelingsleder til STU ved CSU Holbæk

Holbæk Kommune

Drømmer du om et lederjob på en skole med fantastiske elever og dygtige dedikerede medarbejdere, så læs her!

CSU Holbæk søger en afdelingsleder til skolens STU. STU er den særlige tilrettelagte ungdomsuddannelse for unge med særlige behov. De unge, som p.t. er tilknyttet skolen, kendetegnes ved at være, fysisk og psykisk udviklingshæmmede unge med generelle indlæringsvanskeligheder samt med psykiatriske diagnoser. Skolen har ca. 130 elever og der er p.t. 65 ansatte i afdelingen.

Som afdelingsleder på CSU Holbæk bliver du en del af centerets ledelsesteam på 4 personer. Teamet har en centerleder, som du refererer til og derudover er der en afdelingsleder mere i STU’en, samt en afdelingsleder af kommunikationscenteret.

Skt. Josef’s International SchoolEnglish Teacher

Skt. Josef’s International School, Roskilde

Skt. Josef’s International School, Roskilde is currently seeking an experienced and qualified secondary (KS3 & 4) English teacher.

Skt. Josef’s International School was established to support the increasing need for an international school in Roskilde. The school provides an international education for children aged 5 to 16 based on the Cambridge International system.

We are looking for an outstanding teacher who is hardworking and excited to join our school. This is a full-time, permanent position, to commence in March 2020.

Teaching responsibilities will predominantly be teaching English to Years 8 and 9 and IGCSE English and English Literature to Years 10 and 11. In addition to teaching English you will be required to teach Critical Thinking and Religion lessons.

Vordingborg KommuneDidaktisk stærk lærer, som er relationskompetent til Kalvehave Skole & Børnehus/KSBH

Vordingborg Kommune

Vi søger en lærer, der brænder for at være en del af vores specialskole, og som har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med kolleger omkring undervisning.

Vi søger en lærer til vores udskolingsteam - gerne med enten en håndværksmæssig baggrund, interesse for inddragelse af elever i musikundervisningen, erfaring med medie, video og podcast som en del af undervisningen eller måske er du skrap til Tegn til Tale.

Vi mangler dig, der finder det spændende at være en del af et team, der arbejder med læring og relationer, og som også insisterer på den faglige undervisning på en specialskole som vores. At reflektere over egen og fælles praksis er altafgørende i vores hverdag.

Habitus
Medarbejder med pædagogisk eller sundhedsfaglig relevant uddannelse søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Faxe Ladeplads

Har du en stærk mentaliseringsevne og formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Brænder du for at skabe udvikling hos mennesker med særlige behov? Så kan du blive en af hverdagens helte hos os.

Du kommer til at indgå i et fast team omkring det pædagogiske arbejde med en ung mand, som har været hos os en del år. Der er 2:1-bemanding og borgeren har egen rådighedsvagt. Du vil have de fleste af dine indmøder i dit eget team, men derudover har du et par faste indmøder i et-to andre teams.

Du kommer primært til at arbejde med en borger, der har et lavt kognitivt funktionsniveau og intet sprog samt ko-morbiditet bl.a. ADHD og Tourette.

Habitus
Roskilde Tekniske Skole
Undervisere til elektrikeruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Vi har stadigt stigende antal elever på elektrikeruddannelsen og har brug for dygtige elektrikere og installatører til at varetage undervisningen af branchens elever på uddannelsens hovedforløb.

Ønsker du at være med til at udvikle og dele viden inden for elektrikeruddannelsen, og har du lyst til at undervise inden for elektrikerfagets områder på Roskilde Tekniske Skole? Ser du dig selv i et team af dygtige kolleger, der sparrer med hinanden og deler viden for at skabe den bedst mulige læring for eleverne?

Vi er på udkig efter kompetente profiler, der vil gennemføre undervisning, hvor det teoretiske og praktiske indhold bindes sammen, på erhvervsuddannelsen og AMU.

Indrykket: 
TransformationTeamDansklærer med lidt ekstra i bagagen til vores afd. i Fårevejle

TransformationTeam

Vi mangler en frisk og kreativ kollega som kan varetage og udvikle undervisningen af vores elever i dansk samt fungere som stamlærer på FGU Nordvestsjælland til vores afdeling i Fårevejle.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Undervise og føre til prøve i dansk og andre fag på AGU og PGU jf. gældende fagbilag og læreplaner,
 • Skabe et læringsrum, der udvikler den unge personligt og fagligt til at tage næste skridt og som stamlærer samarbejde med vore vejledere, så vi sammen sikrer de unges progression.
 • Undervise i et miljø, der kræver lidt ekstra, hvor du tager udgangspunkt i de unges styrker og møder de unge, hvor netop de er i deres udvikling
Lolland Kommune
Specialskolen Lolland søger lærer der brænder for praktisk undervisning og udeliv

Lolland Kommune, Horslunde

Har du hjertet på rette sted og hænderne skruet godt på? Banker dit hjerte for at skabe god undervisning for elever med særlige behov? Vil du være med til at udvikle Specialskolens nye tilbud – Udeskolen? Så har vi et spændende job til dig.

Specialskolens Udeskoletilbud er et nyoprettet tilbud og en del af Specialskolen Lolland Horslunde afdeling. Udeskoletilbuddet henvender sig til elever fra 3. til 6. klassetrin og er beliggende i Horslunde, en lille landsby nord for Nakskov. Vi deler matrikel med Horslunde Landsbyordningskole og med Specialskolens autismetilbud, der også hører under Specialskolens Horslunde afdeling. Udeskolen er også ”skolen uden mure”: Vi vandrer ud og henter viden og oplevelser på steder og hos mennesker i lokalområdet – ligesom mennesker omkring skolen også kan bære viden ind.