167 job matcher din søgning 167 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Ejstrupholm Skole søger en lærer eller pædagog til specialafdelingen

Ikast-Brande Kommune

Ejstrupholm Skole søger en lærer eller pædagog til specialafdelingen på Ejstrupholm Skole. Stillingen er fast med timetal på 35 og startende d. 1/8-2021.

Stillingen er i indskoling, hvor det primære fokus er hjælp og støtte til det faglige arbejde, samt guidning til elever.

Ejstrupholm Skole ligger midt i Ikast-Brande Kommune og er en velfungerende byskole med 275 elever fra 0.-9. årgang og med 6 specialklasser.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø, gode relationer med elever og forældre og ikke mindst høj kvalitet i undervisningen. Vi arbejder med tryghedsskabende undervisningsmiljøer med low arousal for alle og har faglige høje ambitioner på elevernes vegne.

Skive College
Udvikler og underviser til el- og forsyningsområdet

Skive College

Har du lyst til at udvikle medarbejdere til fremtidens grønne arbejdsmarked? På Skive College søger vi en fagligt stærk person til både udvikling og undervisning på vind- og solenergi samt stærkstrømsuddannelserne med el- og elektrotekniske erfaringer pr. 1. august 2021.

Du bliver en del af udviklingsafdelingen og el-underviserteamet, hvor du primært skal udvikle undervisningsmaterialer til elektriker- og el-forsyningsuddannelserne i samarbejde med kollegaerne i elektriker- og elforsyningsafdelingerne.

Vi tilbyder

 • En dynamisk arbejdsplads med en høj grad af uddelegering af ansvar og decentralisering af opgaveudførelse samt gode samarbejdsrelationer.
 • At du bliver en del af et spændende udvikler- og undervisningsmiljø med en engageret medarbejderstab, som er kendetegnet ved høje faglige kundskaber og gode sociale relationer.
Skive College
Indkøbsforeningen for frie kostskoler - SkoleindkøbBliv højskolelærer og gør en forskel!

Indkøbsforeningen for frie kostskoler - Skoleindkøb

Brande Højskole tilbyder en fuldtids årsstilling med mulighed for fastansættelse.

Har du lyst til at hjælpe unge mennesker, der gerne vil videre i livet, men ikke er sikre på, hvordan de kommer det? Vil du være en del af en højskole, der klæder eleverne på til en kommende uddannelse og/eller arbejdsmarkedet? Og brænder du for dit fag eller en fritidsinteresse, som du gerne vil videreformidle, så er det lærer på Brande Højskole, du skal være.

Brande Højskole henvender sig især til voksne og unge med læse- og skrivevanskeligheder, de skoleramte, tosprogede og udsatte. Hos os vil du møde elever, som har haft det svært i skolen og i livet.

Som underviser på Brande Højskole får du intensiv kollegial sparring og er en del af et spændende miljø, hvor udvikling af nye fag og undervisningsmetoder er på dagsordenen hver eneste dag.

Skive College
Undervisere til dansk og matematik

Skive College

EUD-Start afdelingen på Skive College er en bred tværfaglig afdeling med undervisning i såvel erhvervsfag som grundfag, og vi dækker et bredt erhvervsmæssigt spektrum.

Da vi har stor fremgang på optaget af grundforløb 1 elever, der kommer direkte fra grundskolens 9. og 10. klasse, søger vi to undervisere til grundfag.

Vi forstiller os, at du har erfaring som underviser fx fra efterskolen, folkeskolens ældste klasser eller lignede, og hvis du har kombineret dette med en håndværksmæssig baggrund, vil det være en fordel.

Du skal kunne undervise i et eller flere af følgende grundfag: dansk, matematik, samfundsfag eller engelsk.

Skive College
MercantecMidtbyens Gymnasium søger underviser til erhvervsjura

Mercantec

Brænder du for erhvervsjura? Og kan du formidle din viden til vores dejlige elever?

Så er det netop dig, vi mangler på Midtbyens Gymnasium til at undervise vores skønne elever i erhvervsjura. Vi har 2 hold på c-niveau og 1 hold på b-niveau, hvilket samlet set svarer til en ansættelse på ca. 14 timer pr uge (40%). Stillingen kan naturligvis også deles op, så du fx kun har c-niveau eller b-niveau. Stillingen er tidsbegrænset fra 1. august 2021 til 30. juni 2022.

På Midtbyens Gymnasium arbejder vi målrettet med erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning, og det er derfor ideelt, hvis du kan bringe erfaringer fra erhvervslivet i spil i undervisningen. Som det eneste gymnasium i Danmark har vi jura som studieretningsfag, og du kommer derfor til at spille en stor rolle i at få denne nye studieretning godt fra start.

Favrskov KommuneLærer til barselsvikariat

Favrskov Kommune, Hadsten

Bavnehøjskolen er en 0.-6.-klassesskole beliggende naturskønt i Hadstens østlige udkant. Der går 290 elever på skolen, og der er ca. 35 ansatte. Skolen består af to afdelinger – indskoling og mellemtrin. Lærere og pædagoger underviser som udgangspunkt kun i én afdeling og er organiserede i selvstyrende årgangsteam.

Indskolingen er organiseret med udgangspunkt i aldersblandede klasser med elever fra 0.-2. årgang. Der er 4 aldersblandede klasser med 24-26 børn i hver klasse. Teamet omkring hver aldersblandede klasse udgøres af en lærer og to pædagoger, og den daglige normering er som udgangspunkt to voksne pr. klasse.

Vi søger en lærer til et barselsvikariat pr. 1. september, muligvis allerede pr. 1. august 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling og vil være i indskolingen. Du skal primært undervise i dansk og matematik, men også andre indskolingsfag vil være i spil.

Vivild Gymnastik- & IdrætsefterskoleMusiklærer

Vivild Gymnastik- & Idrætsefterskole

Vivild er en velfungerende efterskole, der bygger på Grundtvigs tanker om positivt og udviklende samvær med unge mennesker. 184 velfungerende elever venter på at få dig som lærer.

Stillingen er med opstart 1. august 2021 og er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men der er mulighed for at aftale ansættelsesgrad mellem 80 og 100 %.

Udover undervisningen skal du selvfølgelig være indstillet på at tage del og ansvar i de opgaver, der er forbundet med efterskolelivet. Bl.a. tilsynsopgaver, familiegruppe, ture, rejser, arrangementer og alt det andet fantastiske, der er en naturlig del af det at være lærer på en efterskole.

MedieskolerneER DU SKRAP TIL FRONTEND-ARBEJDE?

Medieskolerne, Viborg

Og har du styr på:

 • Javascript
 • React
 • Node.JS

Så kan det være, at du er vores nye kollega.

Media College Denmark søger en fuldtidsunderviser til Webudvikler-uddannelsen. Sammen med dine kolleger kommer du til at planlægge og gennemføre undervisning på Webudvikler-uddannelsens grund- og hovedforløb.

Udover dine faglige kvalifikationer lægger vi vægt på gode samarbejdsevner og lyst til at have med unge mennesker at gøre.

Du trives i en flad struktur, hvor sparring med dine lærerkolleger er afgørende, og hvor du har gode muligheder for at tage ejerskab og sætte dit eget præg – humoristisk sans ses gerne.

Krabbesholm HøjskoleLærer i arkitektur

Krabbesholm Højskole, Skive

Krabbesholm søger pr. 01.08.2021 lærer til undervisning på linjefaget arkitektur.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse fra en af landets arkitektskoler eller en tilsvarende baggrund. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med en af skolens faste linjefagslærere i arkitektur.

Undervisningen er værkstedsbaseret og tager udgangspunkt i den enkelte elevs arbejde. Der er tale om en tidsbegrænset heltidsstilling, som i første omgang gælder for ét semester.

Ud over undervisning og forberedelsestid består dit arbejde i at indgå aktivt i højskolens dagligdag med bl.a. morgensamlinger, foredrag, ganggrupper, fester, weekendarrangementer, møder og dagligt samvær med eleverne.

Ikast-Brande Kommune
1. klasses dansk- og musiklærer søges til Hyldgårdsskolen i Ikast

Ikast-Brande Kommune

Da en af vores dygtige medarbejdere har søgt nye udfordringer, har vi en ledig stilling på Hyldgårdsskolen. Stillingen indeholder dansk og klasselærerfunktion i 1. klasse samt musikundervisning på 0. og 1. årgang. Øvrige skolefag samt understøttende undervisning kan indgå.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med et meget tæt teamsamarbejde på årgangen, og hvor der i udstrakt grad anvendes holddannelse til at understøtte elevernes læring og trivsel.

Hyldgårdsskolen er en 3-sporet skole med ca. 600 dejlige elever samt 70 engagerede og samarbejdsvillige kolleger. Skolen løser sin opgave i tæt samarbejde med forældrene, og der tages afsæt i et værdigrundlag, som bygger på en anerkendende pædagogik med fællesskabet som det bærende element for den enkeltes udvikling og trivsel.

Ikast-Brande Kommune
Genopslag - Lærer til specialklasserække på Bording Skole

Ikast-Brande Kommune

Vi har fokus på det hele barn og sætter samtidig den enkeltes udvikling og læring i centrum. Vi vil udvikle og danne børn med livsduelige faglige og sociale kompetencer. Fællesskabet er et centralt omdrejningspunkt for os og børnene. Vi arbejder i store og små forpligtende fællesskaber på flere niveauer sammen med elever, ansatte og forældre.

Vi står på skuldrene af de kommunale værdier om dialog, tillid og ansvar. Vi møder hinanden med tillid, har altid dialogen fremme, og giver gerne hinanden ansvar. Vi har ambition om, at vores skole opleves som et sted, hvor børn og medarbejdere trives, føler sig hjemme, anerkendt og respekteret. Vi støtter og udfordrer hinanden med ønske om at være en attraktiv arbejdsplads hvor praksis og personlig udvikling kan folde sig ud.

Tradium
Studievejleder til Tradium Handelsgymnasiet

Tradium, Randers

Tradium Handelsgymnasiet søger en studievejleder, der også har kompetence til at undervise i ét eller flere af Handelsgymnasiets fag. Ansættelsesstart er fra 1. august 2021.

I hverdagen arbejder du sammen med de øvrige engagerede undervisere, studievejledere og ledere om elevernes gennemførelse af HHX-uddannelsen, og du tilrettelægger og gennemfører en lærerig, erhvervsrettet og virkelighedsnær undervisning. Du formår at opsøge den nyeste viden til dig og dine kolleger, så undervisning med eksempler og samarbejde med Tradiums interessenter og netværk bliver mest mulig aktuel og lærerig.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som underviser og/eller studievejleder på et gymnasium, men det er ikke en forudsætning for at søge stillingen.

Tradium
MercantecFaglærer søges - har du bred erfaring inden for kranområdet?

Mercantec

 • Har du krancertifikater?
 • Kan du lide at have god balance mellem arbejdsliv og privatliv?
 • Vil du gerne sætte et aftryk i andres tilværelse?
 • Skal andre kunne drage nytte af din viden og erfaring?

Hvem er du? Du kan svare ja til de 4 spørgsmål i overskriften. Du er en udadvendt person med gåpåmod, der gerne tager imod nye udfordringer og arbejdsopgaver. Du trives i selskab med mennesker, og du kan skabe relationer til både unge og voksne kursister.

Du behøver ikke at have erfaring med at undervise. Dine kolleger hjælper dig godt i gang i din nye rolle, både i forhold til undervisningsmateriale, planlægning af undervisningen og meget andet.

MercantecVi mangler undervisere på hele maskinførerområdet på Mercantec Ulfborg Kjærgaard

Mercantec

 • Vil du gøre en forskel for entreprenørbranchen?
 • Kan du lide at have god balance mellem arbejdsliv og privatliv?
 • Vil du gerne sætte et aftryk i andres tilværelse?
 • Skal andre kunne drage nytte af din viden og erfaring?

Du kan svare ja til de 4 spørgsmål i overskriften. Du er en udadvendt person med gå-på-mod, der gerne tager imod nye udfordringer og arbejdsopgaver. Du trives i selskab med andre mennesker, og du kan skabe relationer til både unge og voksne.

Du behøver ikke at have erfaring med at undervise. Dine kolleger hjælper dig godt i gang i din nye rolle, både i forhold til undervisningsmateriale, planlægning af undervisningen og meget andet.

Skive KommuneLærer til STU Skivefjord

Skive Kommune

STU Skivefjord søger en dynamisk, engageret lærer til teamet inden for Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, STU.

Tiltrædelse 1. august 2021.

Vi søger en lærer til Aktiv-linjen
Aktivlinjen henvender sig hovedsageligt til de elever, der har størst behov for støtte, ofte udviklingshæmmede, elever med generelle indlæringsvanskeligheder og elever med udviklingsforstyrrelser.

Undervisningen er praktisk orienteret, og har foruden almene fag, særligt fokus på sprog/kommunikation, motorik/bevægelse, kreative udtryksformer, skolekøkken, ekskursioner kammeratskab og praktik m.m.

Randers Social- og SundhedsskoleUnderviser til samfundsfag og dansk

Randers Social- og Sundhedsskole

Vi er en skole i vækst, så vi søger en underviser i dansk og samfundsfag til undervisning på Randers Social- og Sundhedsskole afdelinger i Randers og i Grenaa

Vi tilbyder:
Et årsvikariat i dansk og samfundsfag i perioden 1. august 2021 til 30. juni 2022.

Vi søger en underviser i samfundsfag (E og C niveau) og dansk (E, D og C niveau). Undervisningen vil både være på vores grundforløb, på hovedforløbene på social- og sundhedshjælper og -assistentuddannelsen samt på den pædagogiske assistentuddannelse. Undervisningen vil både være i Randers og Grenå.

Randers Social- og SundhedsskoleUndervisere til grundforløb og brobygning

Randers Social- og Sundhedsskole

Vi er en skole i vækst, så vi søger to undervisere med pædagogisk og/eller sundhedsfaglig baggrund til undervisning på Randers Social- og Sundhedsskole afdelinger i Randers og i Grenaa

Vi tilbyder:
To tidsbegrænsede fuldtidsstillinger i perioden 1. august 2021 til 31. januar 2022 til undervisning på grundforløb 1 og brobygningsaktiviteter.

Elevgruppen er overvejende unge mellem 14-20 år. Stillingens indhold vil primært dreje sig om undervisning og formidling af basisviden til det pædagogiske og sundhedsfaglige område - både i forhold til elevernes indsigt i og afklaring om fremtidigt erhverv.

Viden DjursKalø Økologisk Landbrugsskole søger faglærer til kvæg- & svineundervisning

Viden Djurs

Kalø er Danmarks eneste økologiske landbrugsskole og vi tilbyder uddannelser på flere niveauer, alt fra grundforløb til lederuddannelse. Vores kerne- og fokusområder er; økologi, bæredygtighed, høj faglighed, dyrevelfærd, klima og miljø. Skolens virke bygger på økologi, som grundlæggende tankegang og livsperspektiv og ikke bare som begreb eller produktionsform.

Vi søger en underviser, der kan undervise på landbrugsuddannelsen på alle niveauer. Idet mange af vores forløb er internationale, er det et krav, at du behersker engelsk i skrift og tale på et højt niveau. Du skal gerne kunne begå dig lige godt i et klasselokale som i et skolelandbrug.

VIA University College
Adjunkter/lektorer med ingeniørmæssig baggrund til Bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens og Aarhus

VIA University College

VIA University College søger adjunkter eller lektorer til Bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens og Aarhus.

Vi søger efter en ny medarbejder i henholdsvis Horsens og Aarhus, der kan undervise inden for fagområderne bygningsstatik, tekniske installationer, energiberegninger, LCA beregninger, alternativ energi og energioptimering.

Som led i ansættelsen er der mulighed for at fordybe sig i eksempelvis byggefaglige forsknings- eller udviklingsaktiviteter i tilknytning til et af vores 7 forskningscentre i VIA. Som adjunkt tilbydes du forskellige kurser i VIA´s adjunktakademi, for at klæde dig på til opgaven med at undervise og sikre dig mulighed for senere lektorkvalificering.

VIA University College
FGU Midt-VestLeder til FGU Midt-Vest

FGU Midt-Vest, Herning

Vil du være med til at stå i spidsen for en nyetableret uddannelsesinstitution? Deler du en passion for unge mennesker og pædagogisk udvikling? Og har du erfaring inden for forandringsledelse, pædagogisk ledelse og uddannelsesområdet? Så er du måske vores nye leder af FGU Midt-Vest, Herning.

Som leder på FGU Midt-Vest er du med til at skabe et engagerende og trygt uddannelsesmiljø for vores elever, lærere og vejledere. Faglighed, kreativitet og innovation er i højsædet hos vores medarbejdere, og skolen har en kultur og pionerånd, hvor muligheder kan prøves af.

Din rolle som leder af vores skole i Herning, bliver at videreudvikle på alt det, skolen gør godt som en ny FGU-skole med et bredt perspektiv. Samtidig skal du sammen med medarbejdere udvikle skolens ånd og også indgå i et tværgående udviklingsarbejde på tværs af FGU Midt-Vest.