4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Herlev Privatskole

Lærer til matematik i udskolingen pr. 1/8

Herlev

Kan du se dig selv i nøgleord som ansvarlighed, selvstændighed, gensidig respekt samt nære, humanistiske værdier, traditioner og et tæt kollega- og forældresamarbejde? Så har vi jobbet til dig!

Du er uddannet lærer eller tilsvarende og kan undervise i primært matematik, men også gerne idræt og/eller biologi og evt. andre fag.

Du vil komme til at arbejde sammen med en synlig ledelse og dygtige, engagerede, hjælpsomme og glade kollegaer, hvor du har stor indflydelse på planlægning og udvikling af egen praksis.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Idrætsakademiet

Skoleleder søges til Idrætsakademiet Specialskole

Herlev

Vi søger en skolefaglig skoleleder til at arbejde med kvalitetssikring og udviklingsarbejde på det fagspecifikke område, med blik for at skabe de bedste og optimale læringsmiljøer for vores elever.

Det er vores ønske at udvikle, understøtte samt optimere en god og bæredygtig hverdag, hvor du sammen med den øvrige ledelse skal være med til at skabe tydelige rammer, fælles mål og visioner for en medarbejdergruppe på 40-45 medarbejdere samt elever fra 1 til 10. klasse og STU.

Vores målgruppe er psykisk sårbare, elever med psykiatriske lidelser, Autisme spektrum- forstyrrelser, ADHD og ofte med komorbiditet. Ligeledes elever med skoleværing og kravafvisende adfærd.

Idrætsakademiet

Herlev Byskole søger lærere til vores glade børn og kloge elever

Herlev

Vi mangler flere gode kræfter i både indskoling, mellemtrin og udskoling, der vil være med til at udvikle skolen, så vi også i...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV