144 job matcher din søgning 144 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 144 resultater.
Holbæk FritidscenterDen selvejende daginstitution Dragebakken søger en ny afdelingsleder pr. 1. oktober 2020

Holbæk Fritidscenter

Vi søger en ny afdelingsleder til vores ledelsesteam bestående af forstander og i alt 2 afdelingsledere, der i fællesskab varetager den samlede drift af institutionen. Stillingen er på 37 timer ugentligt fordelte med 20 timers ledelse og 17 timers børnetid i en af vores børnehavegrupper.

Du får som afdelingsleder i høj grad muligheden for at præge og understøtte udviklingen af institutionens pædagogiske læringsmiljø og for at planlægge og tilrettelægge din egen tid og arbejdsopgaver.

Om dig

 • Du kan håndtere administrative processer og er god til at koordinere og strukturere
 • Kan sikre fremdrift og flow i børnesager
 • Er god til at sparre med kollegaerne om faglige udfordringer
 • Tør sige fra, stå fast og erkende dine fejl
Esbjerg Kommune
Leder til Borgerrettet Forebyggelse

Esbjerg Kommune

Brænder DU for at arbejde på sundhedsområdet helt tæt på borgerne, hvor der i fællesskab skabes nærværende sundhedsindsatser med høj kvalitet og engagement – så læs med her.

I Borgerrettet forebyggelse arbejder vi dedikeret og tæt på borgerne. Vores tilgang er evidensbaseret og med afsæt i vedtagne strategier og politikker, som relaterer sig til forebyggelsesområdet.

Som leder af afdelingen, kan du se frem til opgaver bl.a. indenfor:

 • Arbejde ud fra Esbjerg Kommunes Vision 2025 ”Energi til mere”
 • Bidrage til at indsatserne bliver borgernære
 • Lede en afdeling med høj faglighed, tværprofessionelle og engagerede medarbejdere samt understøtte kompetenceudvikling heraf
Frederikshavn KommuneLeder til Plejecenter Ålbæk og Ålbæk Hjemme- og Sygepleje v/Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune

Center for Sundhed og Pleje søger leder med sygeplejefaglig uddannelse som har lyst til at være leder for Plejecenter Ålbæk og Hjemme- og Sygepleje for det udekørende personale samt varetage sygeplejen på plejecentret.

Ønsker du at gøre en forskel samt medvirke til at skabe et aktivt og værdigt liv for borgerne? Er du i stand til at motivere, engagere og begejstre dine medarbejdere? Trives du med samarbejde på tværs? Tør du udfordre dine omgivelser og kan du samtidig gøre idéer til virkelighed? Kan du holde fokus på det væsentlige og forenkle og formidle komplekse sammenhænge? Har du flair for kombinationen af sikker drift, kvalitet i ydelsen til borgerne og faglig og organisatorisk udvikling? Har du lyst til at bruge din sygeplejefaglige uddannelse gennem varetagelse af sygeplejen for plejecentrets beboere.

Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Voerså Børnehus

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vi søger en afdelingsleder med pædagogiske ambitioner og som er fagligt stærkt funderet.

Voerså Børnehus er placeret i Voerså By, på samme matrikel som skole, idrætshal og SFO og tæt på skov og strand. Der er et tæt samarbejde mellem institution og skole.
Børnehuset er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Pr. 1. august 2020 er der ca. 33 børn indskrevet i institutionen.

Distriktslederen har det overordnede ansvar for økonomi. Som afdelingsleder er dine primære opgaver daglig drift og personaleledelse.

Med din pædagogiske baggrund sætter du retningen for udviklingen af det pædagogiske arbejde, og du evner både at udøve, støtte og udvikle pædagogisk ledelse.

Høje-Taastrup KommuneFagligt velfunderet souschef til Fritids- og ungdomsklub

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at blive en del af en spændende og dynamisk Fritids- og ungdomsklub, hvor du har mulighed for at præge den positive, igangværende udvikling? Er du pædagoguddannet med en naturlig autoritet, omsorg og humor? Så bliv en del af Impulsen og vær med til at:

 • Skabe kvalitetsudvikling i klubbens tilbud
 • Arbejde med børnene og de unge i centrum
 • Indgå i et tæt samarbejde med leder og kolleger

Du brænder for at være medskabende til udviklingen af den pædagogiske praksis – hvilket du gør i tæt dialog med personale, samarbejdspartnere og forældre. Som person har du mod på at søge nye veje, og du evner at følge projekterne til dørs. Du er anerkendende, reflekterende og fagligt velfunderet, hvilket du aktivt spiller ind med, når du igangsætter nye tiltag.

Odense Kommune

Assisterende rehabiliteringsleder til Plejecenter Lille Glasvej

Odense Kommune

Vil du være med til at skabe rammerne for et specialiseret plejecenter og er du leder med de rette kompetencer inden for vores målgruppe, som er borgere, der er ramt af en hjerneskade – typisk efter blodprop eller hjerneblødning – så er du måske den nye assisterende rehabiliteringsleder, som vi leder efter.

Lille Glasvej har gennem de sidste fem år været i en proces hvor målgruppen ændrer sig fra, at have huset ældre borgere til yngre borgere, der er ramt af en hjerneskade. Vi er derfor inde i en spændende proces, hvor der er behov for ny viden og erfaring, som skal omsættes til praksis for den nye målgruppe.

Din rolle bliver bl.a. at understøtte de komplekse borgerforløb, vi hver dag står over for, og derfor skal du både have det store overblik, men det er også vigtigt, at du kan indgå som sparringspartner på opgaveniveau efter Ældre- og Handicapforvaltningens rolle- og ansvarsmodel.

Odense Kommune
Gribskov Kommune
Afdelingsleder til nybygget skole i Helsinge

Gribskov Kommune

Har du lyst til at blive en vigtig del af vores ledelsesteam og være med til at sætte dit præg på, hvordan vi fortsat udvikler vores skole?

Vi tilbyder et spændende lederjob med en afvekslende hverdag og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har dedikerede og omstillingsparate medarbejdere, en mangfoldig børnegruppe og forældre, der bakker op.

Du vil få ansvaret for den pædagogiske udvikling og ledelse af vores mellemtrin (3.-6. kl.) samt varetage ledelsesopgaver knyttet til skolens specialtilbud. I ledelsesteamet fordeler vi opgaver og ansvar imellem os, og du vil få mulighed for at byde ind i forhold til dine særlige kompetencer og interesser.

Gribskov Kommune
Kalundborg Kommune
Pædagogisk teamleder til Børnehuset Troldebo (Genopslag)

Kalundborg Kommune, Jerslev Sjælland

Børnehuset Troldebo er et integreret dagtilbud, normeret til 12 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Børnehuset Troldebo er en ressourceinstitution med 4 visiterede børn, i hhv. vuggestuen og børnehaven, og disse har udløst 2 ressourcepædagogstillinger.

Vi vægter et sundt og udviklende arbejdsmiljø – hvor vi løfter i flok og værner om plads til forskellighed. Vi har fokus på personlig og fælles kompetenceudvikling, og ser gerne at vi har en leder der kan understøtte den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

En pædagogisk teamleder i Område Syd vil blive en del af et velfungerende ledelsesteam, hvor ledelses- og pædagogfaglige temaer drøftes, og implementeringsplaner udarbejdes.

Rungsted private RealskoleSFO-leder

Rungsted private Realskole

For at få et bredere ansøgerfelt har vi valgt at genopslå stillingen.

Rungsted private Realskole søger en ny SFO-leder, da vores nuværende leder gennem mere end 10 år har fået nye opgaver på skolen.

Rungsted private Realskole er en velfungerende skole med ca. 630 børn fra Miniforskole til 9. klasse og 90 ansatte.

Der er knap 200 børn i vores SFO og 10 ansatte, som hver dag sørger for, at børnene har en spændende, udfordrende og sjov ”efter-skoletid”.

De fysiske rammer er særdeles gode. Der er både yderst velegnede udendørs som indendørs faciliteter, som hver især gør spændende aktiviteter mulige. Blandt andet er ”Junglen” et område, hvor børnene er ude hele året - uanset vejret. Der er både områder og lokaler, som SFO deler med skolen og områder, som SFO'en alene råder over.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Bakkegårdsskolen

Aarhus Kommune, Trige

Tryghed, glæde og fællesskab skaber rammerne for Bakkegårdsskolen. Trivsel og læring går hånd i hånd, og vi søger derfor efter en pædagogisk leder til indskolingen og SFO, som har hjertet på rette sted, stærke lederkompetencer og en god faglig ballast.

Bakkegårdsskolen er en veldrevet skole beliggende i det nordlige Aarhus. Skolen rummer diversitet og sætter fokus på et godt samarbejde med lokalområdet. Du får ansvar for den daglige ledelse af 16 lærere, 7 pædagoger, 2 pædagogmedhjælpere og 1 SFO-mellemleder.

Hvis du lyst til at arbejde med ledelse og motiveres af at skabe sammenhæng og faglig kvalitet på tværs af skole og fritidsområdet, så er Bakkegårdsskolen det helt rigtige sted for dig. Du bliver en del af en lokal skole, hvor vi vil hinanden og arbejder aktivt med at skabe en hverdag med høj social og faglig trivsel for børn og voksne.

Aarhus KommunePædagogisk leder til Vuggestuen Heimdalsvej, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vuggestuen Heimdalsvej er en vuggestue med 26/28 børn fordelt på to etager. Vi er 8 pædagogiske medarbejdere samt en køkkenleder, der hver dag tilbereder økologiske måltider. Vuggestuen er beliggende i en gammel villa med en lille og meget anvendelig legeplads, som benyttes flittigt hver dag.

Vuggestuen søger en tillidsskabende, tydelig, anerkendende og nærværende leder af institutionens 8 medarbejdere. Du får tingene til at ske, du er på forkant og forstår vigtigheden af tydelig kommunikation og samarbejde gennem involverende processer.

Du må gerne have erfaring som leder og som pædagog. Men vigtigst er, at du har de rette personlige kompetencer og sammen med os kan være med til at arbejde med fællesskab, dette blandt andet ved at sætte spot på den enkelte medarbejders udviklingszone, kan give pædagogisk vejledning og sparring, samt følge op og arbejde bevidst med data.

Aarhus KommuneGenopslag til pædagogisk leder til Børnehaven Silkeborgen, Gl. Åby Dagtilbud

Aarhus Kommune, Åbyhøj

Vi lykkedes ikke i første omgang med at få ansat vores nye pædagogiske leder, så sidder du i sommervarmen og overvejer om lederjobbet er noget for dig, så læs videre, for vi søger en ny leder på Silkeborgen. Vores nuværende pædagogiske leder har nemlig valgt at gå på efterløn den 1. august.

Vi er en erfaren personalegruppe, som arbejder selvstændigt, er fleksible, har godt humør, er fagligt dygtige og vil altid gerne lære nyt. Vi har et godt og tæt samarbejde med vores forældre. Vi har fokus på leg, teater, læreplanen og stærkere læringsfællesskaber, vi prioriterer at tage på koloni med de ældste børn en gang årligt, og vi er i gang med at etablere en ny legeplads.

Vi søger en leder, der har erfaring med 0-6-års området, som sammen med os kan være med til at udvikle Silkeborgens læringsmiljøer, gerne i samarbejde med Magnus, som er vores faglige fyrtårn.

Københavns ErhvervsakademiUddannelseschef til KEA Teknik

Københavns Erhvervsakademi

Har du en god portion ledelseserfaring, viden om videregående uddannelse og gerne erfaring fra energi- og teknologiområdet - og kan du understøtte et godt arbejdsmiljø gennem tillidsfuld og nærværende ledelse? Vil du være med til at sikre, at pædagogikken og didaktikken i KEAs tekniske uddannelser afspejler et tæt samarbejde med private virksomheder? Og at uddannelserne integrerer viden fra relevante vidensmiljøer, så KEAs dimittender kan det, erhvervslivet efterspørger? Så er du måske KEA Tekniks nye uddannelseschef og kan få mulighed for at præge fremtidens arbejdskraft inden for det tekniske område.

Sammen med både chefkolleger, ledelsessekretær, koordinatorer og medarbejdere skal du være med til at udvikle didaktikken og løfte den faglige kvalitet på de tekniske uddannelser, både på fuldtids- og deltidsområdet.

Vejen KommunePersonale- og pædagogfaglig leder for område 3 – Dagtilbud Vejen Kommune

Vejen Kommune

Prioriterer du trivsel blandt børn og voksne højt og kan du få den firkantede klods til at passe i det runde hul?

Så tilbyder vi dig en medarbejdergruppe, der vigtigst af alt, har børnenes perspektiv for øje!

I område 3 spiller vi hinanden gode, og vi løfter i flok. Område 3 består af fire daginstitutioner: Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Kildevængets børnehave og Vorupparkens børnehave og vuggestue.

Du vil få ansvaret for Kildevænget og Vorupparken med i alt 24 medarbejdere, og du vil få lærerige og alsidige arbejdsopgaver.

Vil du med på et ledelsesmæssigt og pædagogfagligt eventyr i vores farverige arbejdsfællesskab uden altid at vide, hvad dagen bringer, så er det nu, du skal søge.

Naturbørnehaven Tarup-DavindeNaturbørnehaven Tarup-Davinde søger ny leder med natur i blodet

Naturbørnehaven Tarup-Davinde, Årslev

Naturbørnehaven er en privat børnehave, som ligger i naturområdet Tarup-Davinde på Midtfyn. Naturen er vores primære læringsrum og området giver mulighed for mange forskellige aktiviteter som fx cykelture, fisketure og meget mere.

Vi søger en tydelig leder som kan varetage den daglige ledelse af vores skønne børnehave.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Varetagelse af daglig drift.
 • Sikre, at vores værdier og mål ud fra Pædagogisk Læreplan i pædagogisk praksis udmøntes.
 • Ugentlig og daglig mødeplanlægning.
Jammerbugt KommuneOmrådeleder til hjemme- og sygeplejen

Jammerbugt Kommune, Brovst

Alle borgere skal have mulighed for at leve det gode og sunde liv i Jammerbugt Kommune. Derfor søger vi en dygtig områdeleder til Jammerbugt Kommunes hjemme- og sygepleje, så alle borgere kan leve et godt liv, nemlig deres eget.

Vi tilbyder en spændende og alsidig lederstilling i et velkørende område med dygtige ledere og medarbejdere, der gerne vil den fremtidige udvikling.

Helt konkret får du det daglige ledelsesansvar for 7 ledere og en medarbejder. Det vil bl.a. være som sparringspartneren med det overordnede økonomiske, faglige og udviklingsmæssige overblik, der motiverer til kvalitet og udvikling. Samtidig vil du med reference til sundheds- og seniorchefen få en række spændende opgaver med at få strategier og udviklingstiltag til at leve i praksis.

Frederikshavn KommuneLeder til Ungdomshuset Sct. Laurentius i Skagen

Frederikshavn Kommune

Har du en pædagogisk uddannelse og lyst til at gå forrest i udviklingen og driften af fritids- og aftenklubtilbuddet i Skagen og Ålbæk?

Så bliv leder af Ungdomshuset Sct. Laurentius og Ålbæk Ungdomsklub, hvor du sammen med personalet:

 • sætter den pædagogiske, socialpædagogiske og specialpædagogiske dagsorden for arbejdet med børn og unge
 • skaber gode ungemiljøer for børn og unge fra 3. klasse til 18 år
 • bevarer fokus på den pædagogiske og forebyggende indsats i fritidstilbud for børn og unge.

Du får en fleksibel arbejdsdag, hvor dine opgaver bl.a. bliver pædagogisk arbejde direkte med de børn og unge, som bruger klubberne. Dine ledelsesopgaver bliver blandt andet at styre budget, administration, vagtplanlægning, MUS og deltagelse i ledermøder på tværs af kommunen. Du skal forvente, at 40 % af din tid går på ledelse.

Egedal Kommune
Daglig leder til Troldehøj Børnehave

Egedal Kommune, Ølstykke

Troldehøj Børnehave søger pr. 1.9.2020 en daglig leder, som kan lede udviklingen af den pædagogiske faglighed og arbejdsfælleskabet. Institutionen er 1 ud af 7 i et område med en fælles områdeleder.

Som daglig leder indgår du i et velfungerende ledelsesteam med områdets øvrige daglige ledere og områdeleder. Her arbejder vi systematisk med lederudvikling, overordnede tiltag for vores område, faglige strategier, sammenhænge og visioner.

I ledelsesteamet vil du kunne hente sparring, træffe beslutninger og være med til at skabe udvikling. P.t. har vi øget fokus på fuld implementering af Den styrkede Læreplan.

Den daglige leder har ansvar for institutionens drift og pædagogiske profil, således at arbejdsgange, den daglige organisering og funktioner er kendte og veltilrettelagte for på denne måde at sikre kvaliteten i huset.

Egedal Kommune
Professionshøjskolen Absalon
Uddannelsesleder til pædagoguddannelsen i Roskilde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Efter 25 år på Absalon går vores uddannelsesleder på pension. Vi søger derfor dig, der i tæt samarbejde med en kollega, kan tage ansvaret for den største videregående uddannelse i Region Sjælland.

Du bliver leder af et stærkt fagligt fællesskab med engagerede og dedikerede undervisere. Pædagoguddannelsen på Campus Roskilde har høj kvalitet og er i en løbende positiv udvikling.

Du er fagligt stærk og går forrest i et fagligt videnmiljø. Du skal lede uddannelsesnære udviklingsprojekter og bidrage til positive forandringer, der gør pædagoguddannelsen endnu bedre.

Dine arbejdsopgaver

 • Administrative og økonomiske driftsopgaver.
 • Personaleledelse.
 • Faglig ledelse.
Fredensborg Kommune
Leder med fokus på faglighed og samarbejde til hjemmeplejen

Fredensborg Kommune

Du skal være med til at skabe den bedste hjemmepleje, hvor vi sætter handling bag ordene; at have borgeren i centrum. Det gør vi gennem et stærkt fokus på rehabilitering og tidlig indsats. Og ved ikke at tage vores medarbejderes trivsel for givet.

Vi søger lige nu en gruppeleder til Kokkedalsgruppen i Fredensborg Hjemmepleje til ansættelse 1. oktober 2020.

Dine opgaver vil være:

 • Dialog med borgere og pårørende om fælles mål.
 • Personaleledelse, herunder at afholde PUS og ansættelsessamtaler.
 • Sikre gruppens faglige udvikling og den daglige, faglige sparring.
 • Afholde tværfaglige møder med visitation, demenskoordinatorer, ergoterapeuter, kliniske diætister m.v.