3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Region Syddanmark

Ambulance Syd søger underviser

Odense SØ eller Haderslev

Som underviser hos Ambulance Syd vil dine primære opgaver blive at afholde introduktions- og uddannelsesdage, samt deltage i forskellige projekter i det præhospitale miljø.

Du kommer til at koordinere, udvikle og udarbejde undervisningsmateriale, som er med til at skabe læring og udvikling hos det operative personale. Du vil også skulle varetage kørselspraktikker med elever og kolleger i hele Ambulance Syds dækningsområde.

Du bliver en del af et velfungerende team på 14 engagerede kolleger, hvor fokus på det kollegiale fællesskab er i højsædet.

Region Syddanmark
Odense Kommune

Sygeplejerske til socialpsykiatrisk botilbud Tornbjerggård

Odense SØ

Vi opnormerer og søger i den anledning sygeplejerske med lyst og interesse for psykiatrisk sygepleje samt for kvalitet og udvikling af de sundhedsfaglige indsatser.

Hos os kan du få en fast stilling med arbejde hver tredje weekend. Vi arbejder skiftende dag og aften, så du må forvente ca. 6-8 aftenvagter på 6 uger – nattevagter vil ikke forekomme.Timetallet bestemmer du (32-37 timer ugentligt), ligesom det også er muligt, på hverdage, at møde kl. 7 eller kl. 8.

Odense Kommune
Region Syddanmark

Sundhedsfaglig visitator med lyst til og gøre en forskel i hvert i hvert opkald

Odense SØ

Tænk hvis det var dig der som sygeplejerske, paramediciner eller ambulancebehandler sad klar til at besvare opkald, når der bliver...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV