520 job matcher din søgning 520 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 520 resultater.
Favrskov KommuneSpecialcenter for demens søger centersygeplejerske

Favrskov Kommune, Hammel

Brænder du for at gøre en forskel for borgere med demenssygdom? Er du parat til udfordre dig selv – også når det bliver komplekst? Vil du tage medansvar for en meningsfuld og værdig hverdag for vores beboere?

Plejecenter Tinghøj i Hammel søger pr. 1. juni 2020 eller snarest muligt herefter en centersygeplejerske på 15 timer pr. uge på hverdage primært i dagtimerne. Stillingen kan evt. kombineres med timer andre steder på ældreområdet.

Du vil sammen med din centersygeplejerske-kollega på Tinghøj være tovholder på den sygeplejefaglige indsats hos den enkelte beboer. Du vil fungere som sparringspartner for vores dygtige social- og sundhedsmedarbejdere og en medvirkende faktor ift. at udvikle og vedligeholde kompetencerne på Tinghøj.

Else Mariehjemmet
Sygeplejerske til Else Mariehjemmet i Humlebæk

Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet er et privat plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi er en non-profit-organisation med 29 beboere, som har behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi har til huse i dejlige omgivelse i Humlebæk med udsigt til Øresund.

Som sygeplejerske på Else Mariehjemmet er du med i den daglige pleje. Du ser dig selv som en vigtig brik i den sygeplejefaglige udvikling, og du trives med at giver faglig sparring til dine kolleger.

Vi har et dejligt hjem og en dejlig arbejdsplads med:

 • Den holdning, at vi sammen skaber en fantastisk arbejdsplads fuld af trivsel
 • Kompetenceudvikling, både individuelt og i samarbejdsrelationer
 • En ledig sygeplejerskestilling på 32 timer/ugen med weekend-arbejde hver 3. uge
Else Mariehjemmet
Frederiksberg KommuneVi mangler en ny og god sygeplejerskekollega

Frederiksberg Kommune

Trænger du til, at der skal ske noget nyt efter sommerferien – så læs videre...

Vil du være en del af en solid, erfaren, faglig og livsglad arbejdsplads, så har vi her en åbning. Vil du være med til at skabe gode og sammenhængende borgerforløb? Interesserer du dig for at arbejde med både komplekse og stabile borgerforløb, hvor fokus er på rehabilitering, medinddragelse af borger, koordinering af borgerforløb og forebyggelse af indlæggelser? Så har vi stillingen til dig!

Vi tilbyder dig at blive en del af et dynamisk fællesskab med en ambitiøs sygeplejegruppe, som hver har mange forskellige faglige specialer. Vi forventer ikke, at du er god til det hele - vi løfter i fællesskab og deler vores faglige kompetencer indbyrdes.

Habitus
SOSU-assistenter, sygeplejersker eller pædagoger - vær med til at højne livskvaliteten for vores borgere med diagnoser indenfor autismespektret

Habitus, Faxe Ladeplads

Motiveres du af at benytte din sundhedsfaglige viden til at skabe gode liv? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så læs videre.

HabitusHuset Sølyst ligger i dejlige fysiske rammer på et gammelt badehotel med udsigt over Faxe bugt. Det danner rammen for 10 menneskers liv. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 40 kolleger, som arbejder dedikeret med at skabe gode liv for vores beboere. Vi bruger aktivt de naturskønne omgivelser i vores pædagogik, hvor det giver mening.

Vi ønsker at højne vores sundhedsfaglige profil og søger bl.a. derfor 3 kolleger til forskellige teams. Fælles for borgerne er, at de har komplekse udfordringer.

Habitus
Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger sundhedsplejersker

Esbjerg Kommune

Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger nye kolleger med tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter. Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt eller efter aftale – dog minimum 30 timer ugentligt.

Sundhedsplejen i Esbjerg er kendetegnet ved, at vi har mange spændende faglige udfordringer, vi vægter udvikling, faglighed og ordentlighed højt, og vi arbejder i en kombineret ordning.

Sundhedsplejen består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor vi bliver organiseret i tre teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Esbjerg Kommune
Sundhedsplejen i Esbjerg Kommune søger 3 nye teamledere

Esbjerg Kommune

Har du lyst til det klassiske arbejde som sundhedsplejerske og samtidig lyst til at prøve dig af som leder, så kom og vær med til at sætte gang i en ny organisering – en ny intern teamstruktur med mange spændende faglige udfordringer.

Sundhedsplejen i Esbjerg består af 31 sundhedsplejersker. Vi er p.t. i gang med at indrette os i en ny intern struktur, hvor sundhedsplejerskerne bliver organiseret i 3 teams. Der vil være en teamleder tilknyttet hvert team, som sammen med leder af Sundhedsplejen og områdelederen for Børn & Sundhed vil udgøre den samlede ledelse. Derudover er der tilknyttet en administrativ medarbejder.

Stillingen vil indeholde 7,4 timer til teamlederfunktionen, og i den resterende tid vil du fungere som sundhedsplejerske. I alt 37 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2020 eller snarest muligt herefter.

Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

En sygeplejerske til en fast stilling fra d. 1. juli 2020 eller snarest derefter. Stillingen er som udekørende aftensygeplejerske på 28-30 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend i lige uger.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret sygeplejerske søges til Sygeplejen i Bramming

Esbjerg Kommune

En sygeplejerske til et barselsvikariat fra d. 1. juli 2020 eller snarest derefter. Stillingen er som udekørende sygeplejerske på 37 timer om ugen med arbejde hver 4. weekend i lige uger. Stillingen er fortrinsvis i dagvagt.

Brænder du ligesom os for at skabe de gode borgerforløb og nyder du samtidig at navigere i en omskiftelig hverdag – så er du den, vi leder efter.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Hovedstadens BeredskabFagligt dygtige behandlere eller paramedicinere

Hovedstadens Beredskab, København

Vil du køre ambulance i et energisk, udfordrende og spændende miljø? At arbejde i Danmarks hovedstad og Hovedstadens Beredskab er noget helt specielt. Hovedstadsområdet er en metropol med store events, turistattraktioner, natteliv, og en mangfoldighed af mennesker fra alle lag af samfundet. Det betyder, at du får brugt dine kompetencer til fulde – uanset om du er behandler eller paramediciner.

Du vil blive en del af en ambitiøs organisation, der arbejder målrettet for konstant at forbedre kvaliteten af vores ydelser og en ambulancetjeneste, der stræber efter at benytte den nyeste teknologi på området, når vi hver dag leverer hjælp til borgerne i hovedstaden.

Vi vægter et godt arbejdsmiljø samt stabile og ordnede forhold. Derfor vil du, hos os, indgå i et fast team, efter du er blevet tildelt en fast plads på en ambulancetjenestens syv baser.

Rialtoklinikken I/SPraksispersonale til lægehus på Frederiksberg

Rialtoklinikken I/S

Vi kan tilbyde ansættelse i et moderne og dynamisk lægehus som del af et team af glade og engagerede medarbejdere. Med en alsidig og travl hverdag, hvor arbejdsglæde og godt socialt arbejdsmiljø vægtes højt.

Vi søger en engageret, fleksibel og selvstændig medarbejder. En imødekommende person med godt humør, som har lyst til at være med til at videreudvikle klinikken og til at optimere arbejdsgange. Man skal kunne bevare overblikket, være omstillingsparat og ikke være bange for at lære nye ting og tage ansvar.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i funktioner i sekretariatet med telefonvisitation, modtagelse af patienter ved skranken, varetagelse af receptfornyelser og tidsbestilling og forskellige administrative opgaver som bestilling af varer, opdatering af hjemmeside samt kliniske opgaver som blodprøvetagning, vaccination, suturfjernelse, undersøgelse af urinprøve, ekg og lungefunktionsundersøgelse.

Lægerne Lillevang, Hansen og TrabergKonsultationssygeplejerske søges til almen praksis i Roskilde

Lægerne Lillevang, Hansen og Traberg

Vi søger en glad og fleksibel sygeplejerske med bred medicinsk erfaring, meget gerne fra almen praksis. Det er afgørende, at du trives med et højt arbejdstempo med mange daglige kontakter og vekslende opgaver. Det er vigtigt, at du er erfaren PC-bruger og er god til at kommunikere med patienter og kolleger både mundligt og skriftligt, samt at du behersker engelsk.

Dine arbejdsfunktioner vil indebære både selvstændige konsultationer og øvrige opgaver af meget forskellig karakter, herunder tidsbestilling, medicinbestilling og visitation i telefonen og ved skranken, blodprøvetagning, vaccinationer, sygebesøg, oprydning og rengøring af instrumenter, bestilling af varer, kvalitetskontrol mv. I fornødent omfang kan oplæring foregå hos os.

Københavns KommuneKære sygeplejerske – vi har brug for dine kompetencer til akutpleje

Københavns Kommune, Brønshøj og Valby

Trives du i en travl hverdag, og kan du skabe en rolig atmosfære for både borgere og kollegaer? Så vil vi gerne lære dig bedre at kende.

På vores to centre for Rehabilitering og Akutpleje – Bystævneparken og Vigerslevvej søger vi lige nu sygeplejersker, der kan bidrage til at skabe et endnu bedre og mere sammenhængende forløb for beboerne.

Du bliver en del af et tværfagligt team, hvor du får et stort fagligt ansvar – også på tværs af afdelinger. Du kommer til at samarbejde tæt med både hospitaler, 1813 og læger tilknyttet stedet, og din rolle bliver at agere lægens forlængede arm.

Dragør KommuneAftensygeplejerske til nærværende døgnpleje

Dragør Kommune

Ønsker du at bidrage til borgernær sygepleje, hvor behandling, pleje, trivsel og det gode borgerliv er i højsædet? Og kunne du tænke dig at blive en del vores ressourcestærke tværfaglige og kompetente personalegruppe, hvor samarbejde og godt humør vægtes højt? Foretrækker du at arbejde i aftentimerne? Så er denne stilling i hjemmesygeplejen måske noget for dig.

Om aftenen i Dragør Kommunes Hjemmepleje kører man som ansvarshavende sygeplejerske. Sygeplejersken varetager nogle faste opgaver og akutfunktionen til den ældre medicinske borger. Du har et tæt samarbejde med to sosu-assistenter og seks sosu-hjælpere.

Som aftensygeplejerske refererer du til områdeleder for hjemmesygeplejen. Hjemmesygeplejen har en central rolle i det tværfaglige samarbejde, og du skal derfor kunne lide at have en bred samarbejdsflade, internt såvel som eksternt.

Gribskov Kommune
Sygeplejersker til afdeling for rehabilitering

Gribskov Kommune

I forbindelse med etablering af et nyt rehabiliteringstilbud til borgerne i Gribskov Kommune søger Helsingegården to sygeplejersker til aftenvagt og to sygeplejersker til nattevagt.

Aftenvagt
Stillingen er en fast stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen, (5/2) med weekendvagt hver anden uge. Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst otte uger forud.

Nattevagt
Stillingen er en fast stilling i nattevagt på 28 timer om ugen, (7/7) med weekendvagt hver anden uge. Vagterne er fra kl. 23 til kl. 7 og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst otte uger forud.

Gribskov Kommune
A2 Reumatologi & Idrætsmedicin A/SPatientkoordinator/sekretær til reumatologisk speciallæge klinik i Hillerød

A2 Reumatologi & Idrætsmedicin A/S

Vi søger sekretær på 30-35 timer/uge pr. 01.08.20.

Vores praksis består af 3 patientkoordinatorer, 4 faste reumatologer, 1 sygeplejerske, 1 bioanalytiker, 3 faste fysioterapeuter, uddannelseslæger og rengøringshjælp.

Arbejdsopgaverne omfatter visitation af patienter, receptfornyelser, booking i Novax lægesystem, skrankefunktion, fakturering, kontakt til sygesikringen, kontakt til forsikringsselskaber og forefaldende arbejdsopgaver. Der er ingen journalskrivning, men meget telefoni.

Greve KommuneFrisk på nyt job? Sygeplejen i Greve Kommune søger en basissygeplejerske samt en sygeplejerske med interesse for inkontinens

Greve Kommune

Trives du på en arbejdsplads med stærke faglige kompetencer, dygtige ressourcestærke kollegaer og et sundt og sjovt arbejdsmiljø, med mange sociale tiltag, så er det i sygeplejen Greve Kommune du skal søge job.

Som hjemmesygeplejerske får du det sygeplejefaglige ansvar for faste borgere. Du indgår i et samarbejde med både private og kommunale leverandører i hjemmeplejen og du vil komme til at bidrage til et stærkt læringsmiljø både i sygeplejen og i hjemmeplejen. Som sygeplejerske fungerer du som faglig sparringspartner for hjemmeplejens medarbejdere, samt øvrige samarbejdspartnere.

Arbejdsopgaverne spænder vidt, da Greve Kommune er kendt for at hjemtage borgere med komplicerede sygeplejefaglige opgaver, f.eks. hjemmedialyse, parenteral ernæring, IV-antibiotika osv.

Københavns KommuneSygeplejeansvarlig teamkoordinator til Bomi-Parken

Københavns Kommune

Er du sygeplejerske, og kan du sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse?

Dine opgaver er at være teamkoordinator for et til to teams med 17 beboere og ca. 12-13 ansatte i hver og sygeplejeansvarlig i de tre teams på 1. sal.

Du skal løse de få sygeplejeopgaver, der er, samt overdrage og undervise det øvrige personale i sundhedsfaglig rød tråd, handlinger og opfølgning. Du er ansvarlig for den samlede sygeplejefaglige dokumentation og vil i det daglige også i begrænset omfang via din gang i de to teams medvirke til at løfte fagligheden og spore de tidlige tegn i plejen.

Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud – vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Horsens

Motiveres du af at være med til at præge udviklingen og fagligheden på et nyt botilbud? Vægter du kvalitet og faglig stolthed i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega.

HabitusHuset Elbækvej er vores nyeste botilbud i Habitus – en stor ejendom på landet, som har plads til 11 borgere inddelt i flere huse på matriklen. Med flere borgere på vej arbejder vi målrettet med at tilpasse indretningen til hver enkelt beboers behov.

Vi har lige nu én borger boende, men vi har flere nye borgere på vej. Som medarbejder hos os, vil du derfor blive en del af et helt nystartet team omkring en ny borger. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer, og det er derfor vigtigt at din tilgang til mennesker er faglig, nysgerrig og nuanceret.

Habitus
Professionshøjskolen UCNProfessionshøjskolen UCN Sundhed søger én adjunkt/lektor og én barselsvikar for adjunkt/lektor til Sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen UCN, Aalborg, Thisted og Hjørring

Vil du være med til at uddanne sygeplejersker og udvikle ny viden til fremtidens sundhedsvæsen? Så vær opmærksom her!

Grundet barselsorlov og intern omrokering er der én fast stilling ledig som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Aalborg/Thisted samt et barselsvikariat som adjunkt/lektor ved Sygeplejerskeuddannelsen Hjørring.

Begge stillinger er med tiltrædelse pr. 15. august 2020 eller efter aftale. Barselsvikariatet er ansættelse indtil udgangen af juni 2021.

Sygeplejerskeuddannelsen optager hvert år henholdsvis 196 studerende i Aalborg, 36 studerende i Thisted og 135 studerende i Hjørring. Alle tre adresser er karakteriseret ved et tværfagligt miljø med flere andre uddannelser ved UCN.

Allergi & Lungeklinikken Helsingør
Sygeplejerske

Allergi & Lungeklinikken Helsingør

Lunge og Allergiklinikken Helsingør søger sygeplejerske. Du vil komme til at indgå i et team bestående af 3 speciallæger, 3 sygeplejersker, 2 sekretærer og et antal lægestuderende.

Du skal varetage følgende opgaver efter oplæring:

 • Body box-undersøgelse (måling af den samlede lungekapacitet og lungemembranens diffusionsevne)
 • Spirometri-undersøgelser (lungefunktionsundersøgelse)
 • Priktest
 • Allergivaccination

Vi kan tilbyde:

 • Spændende arbejdsopgaver
 • Selvstændigt job
 • Faglig udvikling