676 job matcher din søgning 676 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

alles Lægehus A/S
Konsultationssygeplejerske til almen lægepraksis

alles Lægehus A/S, Nykøbing Sjælland

Ønsker du en hverdag, der er uforudsigelig? En hverdag med gode muligheder for at lære nyt og udvikle dig som sygeplejerske, så er jobbet som konsultationssygeplejerske lige noget for dig.

Vi arbejder målrettet mod, at vores lægehuse skal være et rart og trygt sted, hvor vi har fokus på at sikre god kvalitet, nærhed og respekt for både patienter og medarbejdere. Vi driver to klinikker i henholdsvis Nykøbing Sj. og Odden, hvor vi personalemæssigt hjælper hinanden, hvorfor arbejdstiden kan forekomme i begge klinikker under ferieafholdelse eller ved akut opstået behov.

Dine opgaver er bl.a.

 • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde.
 • Svar på diverse prøver, e-mail-besvarelser, receptfornyelser.
 • Selvstændige sygeplejekonsultationer og kronikerkontroller.
alles Lægehus A/S
Gem
Ballerup Kommune Sygeplejerske til fast aftenvagt i Ballerup hjemmesygepleje

Ballerup Kommune

Vi har gjort noget endnu bedre i Ballerup hjemmesygepleje.

Vi har det seneste halvandet år arbejdet målrettet med selvstyrende teams, faglig kvalitet og ansvar for borgerne. Vi oplever nu mange gevinster, deriblandt en langt højere kontinuitet hos borgerne og en øget arbejdstilfredshed hos medarbejderne.

Vi har et tæt samarbejde med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, som ligeledes arbejder i faste teams. Det betyder, at de der kommer i borgernes hjem, stort set er de samme. Den geografiske inddeling betyder selvfølgelig også, at vi har meget mindre køretid.

I sygeplejen har de selvstyrende teams betydet, at alle har en afgørende stemme og rolle i planlægning af dagen, samt en tæt sparring med kolleger om borgerforløbene.

Vi er en sygeplejegruppe på 35 medarbejdere fordelt over dag-, aften- og nattevagter, og vi søger nye kolleger til vores aftenvagtshold.

Dragør Kommune
Sygeplejerske til Dragørs hjemmesygepleje

Dragør Kommune

Brænder du for høj faglig kvalitet i sygeplejen? Det kunne være ved at sikre sammenhængende borgerforløb, med fokus på den helhedsorienteret pleje. Så er hjemmesygeplejen måske dit næste ansættelsessted. Vi søger ny sygeplejerskekollega, som har lyst til at være en del af vores velfungerende sygeplejeteam.

Sygeplejen er en selvstændig enhed bestående af 11 udekørende sygeplejersker, hvoraf fire sygeplejersker varetager den akutte funktion på skift. Sygeplejerskerne er delt i to teams, som svarer til den opdeling social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistenter arbejder i, hvilket muliggør et tæt samarbejde faggrupperne i mellem.

Hvilke opgaver ligger der i stillingen?

 • Varetagelse af komplekse sygeplejefaglige opgaver hos borger i eget hjem.
 • Ud fra en rehabiliterende tilgang inddrage borgeren i opgavevaretagelsen.
 • Tværfagligt samarbejde med social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistenter.
Dragør Kommune
ReaMed Kundeservicemedarbejder

ReaMed, Thisted

Har du en sundhedsfaglig uddannelse som farmakonom, sygeplejerske eller tilsvarende, og kan du lide en hverdag med masser af kontakt med kunder via telefon, mail og chat? Er du rutineret bruger af IT og hurtig til at sætte dig ind i nye systemer?

Så er det måske lige dig, vi mangler!

Dit daglige arbejde vil primært være kontakt med kunder i Danmark via telefon, mail og chat, hvor en stor del af henvendelserne drejer sig om diabetesprodukter. Kontakten med kunderne indrapporteres i vores kvalitetssystem, og du står for både kontakt, indrapportering og opfølgning overfor kunderne.

Du bliver en del af et team, der servicerer både sundhedspersonale og private kunder. Vi arbejder med fastsatte mål og KPI´er med henblik på at sikre, at vi lever op til vores klart definerede kvalitetskrav.

ALK
Drug Safety Associate

ALK, Hørsholm

Is patient safety important to you? Do you want to contribute to development of the pharmacovigilance area in ALK? If so, – this is your chance to be part of a team of dedicated colleagues all working for good pharmacovigilance practice, for the benefit of the allergic patient and for the success of ALK. The team is characterized by motivation and commitment and we strive to help and learn from each other in an informal atmosphere.

We are looking for a Drug Safety Associate who can take part in various tasks related to handling of safety data including inspection readiness. We offer a permanent full-time positions in the Safety Operations Department within Global Pharmacovigilance, ALK Headquarter in Hørsholm.

ALK
Gem
POWERCARE A/S
Vi søger sygeplejersker og jordemødre i både Danmark og Norge

POWERCARE A/S

Uanset om du er jordemoder eller sygeplejerske har vi spændende vagter over hele Danmark og i hele Norge. Grib chancen og tag på et arbejdseventyr, der styrker både faglighed og økonomi.

SDS

Som vikar i Norge tilbydes du branchens bedste løn og stor fleksibilitet – både som jordemoder og som sygeplejerske. Du bestemmer selv, hvor længe du ønsker at være af sted og hvilken type vagter, du ønsker.

Hvis du er sygeplejerske har vi vikariater inden for alle specialer i både Danmark og Norge.Hvis du er jordemoder er det en fordel (men ikke et krav), hvis du har STAN-certificering.

POWERCARE TILBYDER:

 • Høj løn
 • Gratis rejse og bolig
 • Vi sørger for alt det praktiske
POWERCARE A/S
Halsnæs Kommune Centersygeplejerske søges til weekendfri stilling på plejeboligområdet Fjordnæs på Hundested Plejecenter.

Halsnæs Kommune

Er du holdspiller, og er du god til at spille bolden til andre, så alle får øvet og bliver dygtigere? Trives du i en uforudsigelig hverdag og begejstres når tingene lykkedes for dig og dine kollegaer? Så er det dig, vi mangler.

Vores medarbejdergruppe har forskellige fagligheder og alle brænder for, at beboerne har det godt og lever en meningsfuld hverdag, og sammen løfter vi kerneopgaven - altid med beboeren i centrum.

Dine kollegaer udgør en dygtig og selvstændig gruppe, der har brug for en sygeplejerske, til at støtte dem i kompetenceudvikling og være med til at løfte deres sygeplejefaglige niveau endnu højere.

Administrativ klinikassistent til ØNH-speciallægepraksis i Kbh. K

Øre-, næse- og halsklinikken, København

Vi søger en ny kollega på fuld tid, der kan varetage arbejdsopgaver der varierer mellem både administrative og kliniske opgaver.

Klinikken er beliggende i en ældre herskabslejlighed med store lyse lokaler og med udsigt til Kultorvet. Patientgruppen er meget varierende, der behandles patienter i alle aldre.

Månedligt afholdes operationsdag, hvor der foretages diverse operative indgreb, diverse biopsier, tubulationer og adenotomier. Operationsholdet består af speciallægen, anæstesilæger samt operationssygeplejerske.

Vi tilstræber høj faglighed med fokus på at skabe et professionelt og trygt forløb for den enkelte patient. Der lægges vægt på kommunikation og daglig sparring om opståede patientrelaterede og/eller driftsrelaterede problematikker.

ActivCare A/S Rekrutteringskonsulent til sundhedsfagligt vikarbureau i Aarhus

ActivCare A/S

 • Er du et sted i livet, hvor du har et ønske om at bruge din sundhedsfaglige baggrund på en ny og anderledes måde – i et velfungerende og humoristisk team med familievenlige arbejdstider? Så er det måske dig, vi søger!

”Vi er dem, vikarerne først møder i ActivCare, så det er vigtigt, at vi giver dem et smil i røret og en følelse af at være velkommen hos os,” fortæller Caroline, som ser frem til at få en ny kollega i rekrutteringsteamet.

Når du er oplært, bliver det din opgave – i tæt samspil med dit team – at afholde ansættelsessamtaler, være med til at fremme vores relation og vores samarbejde med vores vikarer samt trække referencer, så vi sikrer, at vi kan matche sundhedsfaglige vikarer med vores kunder, som primært er offentlige kunder i social- og sundhedssektoren, herunder sygehuse og hjemmeplejen samt private virksomheder og borgere.

Behandlingsskolerne ApS
Sygeplejerske

Behandlingsskolerne ApS, Virum og Stenløse

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Er du en moden, ansvarsbevidst og engageret sundheds- eller sygeplejerske med en helhedsorienteret tilgang, som brænder for at arbejde med børn med psykiatriske diagnoser? Har du gode samarbejdsevner og mod på nye udfordringer? Så har vi drømmejobbet for dig.

Syge-/sundhedsplejerskernes kerneopgaver består i at sikre det somatiske fokus og sundhedsfremme, omkring de problemstillinger vores elever har, herunder:

 • Indgå i et tæt samarbejde med skolernes behandlingsansvarlige psykologer, lærere og pædagoger for at sikre den rette behandling til det enkelte barn.
 • Varetager medicinadministration på ”dine” skoler
 • Varetage sundhedssamtaler og selvstændigt kunne lave somatiske behandlingsforløb med en enkelt, eller en gruppe af elever. F.eks. indenfor områderne: hygiejne, krop og kost, pubertet og seksualitet.
Behandlingsskolerne ApS
Øjenlæge Vibeke Aasholm Klinikassistent, sygeplejerske, lægesekretær eller optiker søges til øjenlægepraksis i Kolding, 28-30 timer ugentligt med start 1/12-22

Øjenlæge Vibeke Aasholm

Vi søger en serviceminded person med relevant sundhedsfaglig baggrund, da vores kollega går på efterløn.

Hos os skal du varetage telefonvisitation, forberedelse af patienterne til øjenlægen, diabetesscreeninger, varebestillinger, kalenderbookninger samt diverse andre opgaver.

Vi forventer, at du er smilende, energisk, omhyggelig samt kan bevare roen i en kompleks og til tider hektisk hverdag. Hos os er personen lige så vigtig som CV’et.

Acure Privathospital A/S Sygeplejerske til operationsafsnit

Acure Privathospital A/S, Lyngby

Den 1. september 2020 slog aCure Privathospital i Kongens Lyngby dørene op for et nyt og moderne hospital, og siden da har vi haft meget travlt.

Vi har tre operationsstuer, 18 sengepladser og beskæftiger os med ortopædkirurgi, rygkirurgi, mave-/tarmkirurgi mm. Desuden har vi en helt ny diagnostisk afdeling med MR-scanner, røntgen og ultralyd. Vi har fortsat stor tilgang af patienter og søger endnu en sygeplejerske til en fast stilling til operationsafdelingen.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling, hvor arbejdsglæde, engagement og kompetencer skal sikre et godt patientforløb med høj kvalitet og stor faglighed.

Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Leder med sundhedsfaglig baggrund søges til bosted

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

I Handicap og Socialpsykiatri søger vi en leder til vores bosted Pakkutaq.

Pakkutaq er et botilbud for borgere, der har betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Derfor har de behov for omfattende og særlig pleje, støtte og omsorg, for at kunne bevare og udvikle deres fysiske, psykiske og sociale færdigheder.

På Pakkutaq er der en souschef og omkring 20 medarbejdere du vil have den direkte personaleledelse af.

I stillingen vil du sammen med souschefen og dine medarbejdere skulle sikre driften samt udvikle stedet og dets beboere. Sammen med souschefen skal du være en nærværende ledelse, der tør gå foran, når der er brug for det. Du vil også indgå i et stærkt ledelsesfællesskab på tværs af bosteder, hvor du sammen med dine ledelseskollegaer og fagchefen skal sætte retningen for udviklingen af området.

Kommuneqarfik Sermersooq
Holbæk Kommune Sjældent udbudt stilling som primærsygeplejerske til velfungerende hjemmeplejeteam i Holbæk by

Holbæk Kommune

Stillingen består af dagvagter og arbejde hver 4. weekend hvilket giver dig plads til privatlivet. Jobbet er på 32 timer ugentlig.

Vores sygeplejeteam består af 6 sygeplejersker – hvor du vil være den 6. tilføjelse til gruppen. Vi er en gruppe med bred viden og stor faglighed. Vi kommer med hver vores sygeplejefaglige fundament og står derfor fagligt stærkt og er i stand til at supplere hinanden i det daglige. Vi arbejder tæt sammen med bl.a. hjemmeplejen og egen læge.

Rygtet om ensformighed og kedelige opgaver bliver gjort til skamme – Vi arbejder med komplekse og akutte sygepleje opgaver som:

 • P-dialyse
 • Kompleks sårbehandling (ex. VAC-behandling)
 • IV behandling med antibiotika
 • Palliativ pleje
 • Udredninger af problemstillinger (ex. Kontinens, sår, diabetes og KOL)
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til Skt. Hans Parkens Plejehjem

Odense Kommune

Skt. Hans Parkens Plejehjem – en skøn lille perle i det nordøstlige Odense

Brænder du for ledelse og for at understøtte gode relationer i samarbejde med alle aktører i vores hverdag? Kan du motivere, fastholde og koordinere de sundhedsfaglige indsatser og dokumentation? Kan du medvirke til at sætte rammen, så beboerne på Skt. Hans Parkens Plejehjem kan opretholde et værdigt hverdagsliv samt være med til at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere?

Dine primære opgaver er bl.a.

 • daglig personaleledelse
 • understøtte og sikre den sygeplejefaglige indsats og dokumentation
 • medansvarlig for afvikling af MUS- og GRUS-samtaler samt indkalde til og afvikle møder

Vi tilbyder en dynamisk og spændende stilling i et mangfoldigt hus. En stilling, der byder på mange forskellige ledelsesopgaver på et område, hvor vi er i konstant udvikling.

Odense Kommune
SOS International A/S
Vi søger dansk/svensktalende sagsbehandlere til medicinske forhåndsvurderinger

SOS International A/S, Frederiksberg

I vores Rejseservice hjælper vi rejsende, der af helbredsmæssige årsager har brug for en medicinsk forhåndsvurdering fra deres forsikringsselskab, inden deres rejse.

Vores opgave består i at skabe tryghed og gennemsigtighed i forhold til den rejsendes forsikringsdækning, før en eventuel skade sker.

Som medarbejder i Rejseservice har du telefonisk og skriftlig kontakt med forsikringstagere forud for deres rejse. Din hovedopgave er at afklare og rådgive vedrørende, hvorvidt et behandlingsbehov relateret til en eksisterende eller kronisk lidelse, vil være omfattet af rejseforsikringsdækningen.

SOS International A/S
Parasport Danmark Idrætskonsulent med særligt fokus på klassifikation og det sportsmedicinske

Parasport Danmark, Brøndby

Parasport Danmark ønsker at beskytte parasportsudøvere og understøtte, at alle kan dyrke og konkurrere nationalt og internationalt. De sportsmedicinske indsatser i forhold til antidopingområdet – og i øvrigt også indsatser på klassifikationsområdet - skal sikre at dette sker på en fair og sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Som idrætskonsulent i Parasport Danmark skal du tillige være indstillet på løbende at påtage dig opgaver af meget forskellig karakter herunder at være kontaktperson for nogle af vore idrætter, indgå i tværgående samarbejde som eksempelvis udvikling af sundhedsområdet for atleter med udviklingshandicap og assistance ved events indenfor områder som klassifikation, dopingkontrol og samaritfunktion.

Gem
Odense Kommune
Centersygeplejerske til sygeplejegruppen Nord Øst

Odense Kommune

Har du lyst til at arbejde tværfagligt med dine kolleger? Går du i dialog med de borgere, du møder? Er du nysgerrig på dette, så skynd dig at læse videre.

Vi søger to sygeplejersker til vores velfungerende centersygeplejegruppe Nord Øst. Den ene stilling er på 37 timer ugentlig med weekendvagt hver 4. uge. Den anden stilling er på 32 timer ugentlig med weekendvagt hver 4. weekend.

Vi brænder for at arbejde efter den rehabiliterende tilgang, fordi vores mål er at støtte voksne mennesker i at leve et så selvstændigt og uafhængigt liv som muligt, med den største livskvalitet. Det betyder, at vi samarbejder med de borgere vi møder om at gøre deres mål og drømme for hverdagen til virkelighed. Vi samarbejder på tværs af fagligheder, og det er borgerens aktuelle livssituation, der sætter retningen for vores arbejde.

Odense Kommune
Gem
Frederikssund Kommune
Sygeplejerske til døgnplejen

Frederikssund Kommune

Dine opgaver er alsidige og omfatter bl.a.: sygeplejefaglige opgaver hos hjemmeboende borgere, som har komplekse udfordringer, fx multiple diagnoser. Vi hjemtager vi borgere fra hospitalerne med komplekse forløb, hvor der fx indgår iv-medicinering, parenteral ernæring, palliation, komplekse sår, og løbende lægesamtaler.

Du koordinerer de komplekse forløb hos borgerne, og du er den som de forskellige personalegrupper trækker på i disse forløb.

Vi har netop opstartet projekt i selvstyrende teams. Hvor vi hver morgen starter med et kort tværfagligt koordineringsmøde. Døgnplejen skal til at implementere triagering, så en fordel hvis du har erfaring med dette.

Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Koordinator for MANU til Amarngivat

Kommuneqarfik Sermersooq, Tasiilaq

Tidlig Indsats Amarngivat søger koordinator for MANU

Kommuneqarfik Sermersooq søger en MANU-koordinator med en relevant uddannelse, f.eks. inden for det pædagogiske, psykologiske, sundhedsfaglige eller socialfaglige område. MANU-koordinatoren i Tidlig Indsats arbejder med tidlig indsats til gravide og unge/familie med spædbørn.

Opgaverne vil blandt andet være følgende:

 • Ansvar for Implementering af MANU-konceptet i Tasiilaq
 • Koordinere og sikre at afholde og tilbyde forældreforberedende kurser for alle gravide iflg. MANU-konceptet
 • Ansvar for at der er tværfagligt samarbejde med relevante samarbejdspartnere
Kommuneqarfik Sermersooq

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV