1.037 job matcher din søgning 1.037 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg KommuneAfdelingsleder til Bofællesskabet Lioba

Frederiksberg Kommune

Vi søger en afdelingsleder, der får ansvar og frihed til at varetage driften af Bofællesskabet Lioba. Har du en stærk lederidentitet og ambitioner for arbejdet med socialt udsatte, så må du meget gerne læse videre.

Lioba er en del af Socialafdelingen i Frederiksberg Kommune og leverer botilbud til en målgruppe af voksne med dobbeltdiagnose i form af misbrug og psykiske problemer. Der er sammenlagt 27 boliger, hovedsageligt efter Servicelovens § 107.

Ledelsen har høje ambitioner for Lioba, og der er et virkelig godt fagligt fundament. Medarbejderne er stolte af deres arbejdsplads betydning for beboerne, der er på kanten af samfundet. De er 21 fastansatte og ti vikarer på Lioba. Forstanderen Martin og medarbejderne søger en dygtig leder, der kan ’drifte’, så der skabes et endnu stærkere fagligt fællesskab på tværs af hele Lioba.

Gem
Solrød KommuneSygeplejerske med akutteamfunktion i fast nattevagt i Solrød Kommune

Solrød Kommune

Har du bred erfaring og høj faglighed? Brænder du for en bred vifte af opgaver lige fra rutineopgaver til kompleks sygepleje? Ser du løsninger frem for begrænsninger? Så er du måske den sygeplejeske vi søger i nattevagt i Solrød Kommune.

I Solrød Kommune vil vi lave den bedste sygepleje og være på forkant med udviklingen og de spændende udfordringer, vi står overfor. Derfor udvikler vi løbende vores sygeplejefaglige tilbud og implementerer løsninger, der understøtter styring, samarbejde, dokumentation mv. Vi arbejder innovativt og har brug for en natsygeplejerske, der kan og vil være med til at gøre en forskel for sygeplejen om natten.

Gribskov Lægecenter I/SSygeplejerske

Gribskov Lægecenter I/S, Vejby

Sygeplejerske søges til almen praksis pr 1.1.2022.

Vores praksis er bestående af 5 læger og 6 medarbejdere, heriblandt 4 sygeplejersker, hvoraf den ene går på pension.

Vi har et socialt og godt samarbejdsmiljø med tæt samarbejde i hverdagen. Vores arbejdsopgaver og patienter giver en travl hverdag.

Dit arbejde vil bestå af selvstændige konsultationer indenfor kroniker- og profylakseområdet, diverse sygeplejeopgaver og telefonpasning m.m.

Arbejdstid ca 30 timer pr. uge og aflønnes efter gældende overenskomst.

Vordingborg KommuneSundhedsfagligt og pædagogisk personale til socialpsykiatrisk botilbud i Stege

Vordingborg Kommune

Har du interesse og erfaring inden for det psykiatriske speciale og har lyst til personlig og faglig udvikling og lyst til at arbejde pædagogisk med borgere, der bor på et bosted, så er det dig vi søger som ny kollega.

Botilbud Platanvej er en del af Center for Socialpsykiatri i Vordingborg Kommune og er et socialpsykiatrisk botilbud, der tilbyder målrettet og struktureret længerevarende støtte til voksne borgere med sindslidelser.

Den socialpsykiatriske støtte tilrettelægges med afsæt i den socialpædagogiske metode KRAP (Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik).

Dansk Sundhedssikring
Er du sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent – og vil du gerne yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Vi rådgiver og hjælper vores forsikrede kunder telefonisk – og sikrer dem derigennem vej til det helt rette behandlingsforløb. I jobbet får du brug for at bringe både din faglighed og dine kommunikative kompetencer i spil.

Dansk Sundhedssikring

Du vil blive en del af et nyetableret team, hvis vigtigste opgave vil være at håndtere telefoniske kundehenvendelser vedrørende problematikker i bevægeapparatet. Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring.

Dansk Sundhedssikring
Lægerne i ViufSygeplejerske til lægepraksis ved Kolding

Lægerne i Viuf

Har du lyst til en spændende og alsidig arbejdsdag i en mellemstor og velfungerende lægepraksis, og har du en baggrund som sygeplejerske, er du måske vores nye kollega hos Lægerne i Viuf.

Vi er en 3-lægepraksis i et attraktivt lokalområde udenfor Kolding, som søger en engageret, fleksibel og effektiv medarbejder med start 1. januar 2022.

Du er uddannet sygeplejerske, er kompetent og fagligt nysgerrig, og du har måske nogle års erfaring fra en praksis eller lignende.

Du kan se dig selv i en funktion med vekslende opgaver, som du prioriterer struktureret og ansvarsfuldt. I dagligdagen har du selvstændige sygeplejerskekonsultationer som f.eks. kontroller indenfor diabetes, blodtryk, P-piller og celleskrab. Desuden indgår du i teamet med laboratoriearbejde med bl.a. blodprøver, EKG og lungefunktionsundersøgelser, og til tider hjælper du også som lægesekretær.

Lægerne Kongevejscentret I/SKonsultationssygeplejerske

Lægerne Kongevejscentret I/S, Hørsholm

Lægehus i Hørsholm søger konsultationssygeplejerske pr. 1/1-2022 eller snarest muligt.

Du skal indgå i et tæt samarbejde med 2 faste læger, lægevikar, uddannelseslæge og vores konsultationssygeplejerske og lægesekretær. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, samarbejde på tværs af faggrænser og tilbyder gode muligheder for udvikling af special kompetencer, kurser, undervisning m.m.

Du er alsidig, engageret, ansvarsbevidst, uddannet sygeplejerske, med flere års praktisk erfaring, gerne kendskab til almen praksis. Jobbet indeholder selvstændigt arbejde med meget egen patient kontakt. Du skal arbejde 24 timer om ugen.

Faxe KommuneLeder - "The dream team" hjemmeplejen

Faxe Kommune

Er du leder - og vil du være en del af ”The dream team”, så er denne stilling måske noget for dig.

Vi søger ny lederkollega til hjemmeplejen i Faxe Kommune.

Vores ledergruppe består af i alt 6 ledere – 4 ledere af hver sin hjemmeplejegruppe, 1 leder af sygeplejen og en overordnet leder, der alle brænder for at skabe en hjemmepleje og hjemmesygepleje, hvor ledelsen har mulighed for at være nærværende og synlig og hvor ledelse er forankret i tillid. Vi ønsker, at medarbejderne får mulighed for større medbestemmelse og får ansvar på en måde, hvor både arbejdsglæde og opgaveløsning løftes.

Vi ønsker at den fremtidige ramme for hjemmeplejen og hjemmesygeplejen tager afsæt i en moderne ledelsesstil, hvor tillid og inddragelse af både medarbejdere og borger/pårørende vil få en afgørende plads. Desuden skal dette ses i tæt relation til en gennemskuelig og sikker drift.

SOSU Østjylland
Underviser til forskellige uddannelser for praktikvejledere

SOSU Østjylland, Aarhus

Efter- og videreuddannelsesafdelingen på SOSU Østjylland søger underviser til vores forskellige uddannelser for praktikvejledere i sundheds- og omsorgssektoren

Vi har et øget aktivitetsniveau og søger derfor en ny kollega, der har lyst til og erfaring med at undervise voksne. Du vil, sammen med et team af kollegaer, tilrettelægge og gennemføre uddannelse for praktikvejledere inden for AMU (både basis, overbygning og særlig indsats) og akademiuddannelsen.

Vi søger en underviser, der kan dokumentere flere års erfaring som underviser, og som har en bred praksiserfaring inden for det sundhedsfaglige område. Du kan også have en baggrund fra et andet felt indenfor omsorg, pædagogik eller psykiatri. Det vigtigste er, at du kender de mange forskellige opgaver som en praktikvejleder møder i praksis.

SOSU Østjylland
Gem
Odense Kommune

Implementeringsguide og klinisk vejleder til sygeplejen i Stenløkkegruppen

Odense Kommune

Stenløkkegruppen opretter en sygeplejestilling der målrettet skal være med til at sikre den faglige udvikling og kvaliteten i opgaveløsningen. Brænder du for implementering og faglig udvikling? Så er du måske den sygeplejerske, vi søger snarest muligt.

Vi er en personalegruppe med ca. 40 tværfaglige medarbejdere. Vi er en dynamisk sammensat personalegruppe med mange forskellige kompetencer, derudover er vi uddannelsessted for elever og studerende, vi sætter en ære i at være et godt uddannelsessted, hvor der er et godt læringsmiljø for både ansatte og studerende

Vi har stor fokus på, at vi i samarbejdet med borgerne har en anerkendende og lyttende tilgang og at borgerne inddrages i den støtte de har behov for.

Odense Kommune
ActivCare A/SPersonale-/bookingkonsulenter til sundhedsfagligt vikarbureau

ActivCare A/S, Aarhus

  • Vi ved ikke præcis, hvor du er i livet, men måske har du et ønske om at bruge din faglighed på en ny måde og i et rigtig godt og humoristisk team med familievenlige arbejdstider.

”Det er bare fedt, når vi får puslespillet til at gå op, og vi finder de rette vikarer til vores kunder. Og så tackler vi altid arbejdsdagen med en god portion humor og sjov bemærkning. Sådan er vi,” fortæller din nye kollega Trine Iversen, der har en baggrund som SOSU-assistent.

En professionel booking-afdeling og hyggelig arbejdsdag
Som vores nye kollega er det din opgave – i tæt samspil med dit team – at matche sundhedsfaglige vikarer med vores kunder.

Din baggrund

  • Det er et krav, at du har en sundhedsfaglig uddannelse som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent.
Linde A/SSales Consultant Healthcare and Life Science

Linde A/S, Ballerup

Some of what you will enjoy doing:

  • You will be responsible for training healthcare personnel at hospitals in the use of Linde’s products – medical gases and equipment, therapy treatments etc.
  • Additionally you will be sales responsible for clinical sales to hospitals and SME customers within the healthcare sector
  • New sales and contracts will be within your area of responsibility as well

Thinking outside of the box, working on new topics and concepts, deliver great solutions to our internal customers is essential to bring success to our business. Our department will offer you a variety of possibilities to excel in your area of expertise.

You will contribute towards making Linde an inclusive and diverse organization, creating innovative practices and fostering an environment that welcomes all differences – making Linde an employer of choice.

Region SjællandSpecialeansvarlig anæstesisygeplejerske til Anæstesiologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Brænder du for høj faglighed og udvikling?

Hvis du brænder for faglig udvikling og undervisning, og har gode samarbejds- og kommunikative evner, så kan det være dig, vi står og mangler.

Region Sjælland

SUH Roskilde søger en specialeansvarlig anæstesisygeplejerske for gynækologi/obstetrik 32-37/t ugentligt.

Den specialeansvarlige anæstesisygeplejerske er i samarbejde med afsnitsledelsen ansvarlig for varetagelsen af klinisk anæstesiologisk sygepleje, kvalitetsudvikling, undervisning og vejledning samt koordinering, tværfagligt og tværsektorielt samarbejde inden for sit speciale.

Ultralydklinikken for Gravide
Ultralydklinikken for Gravide søger ny sekretær fra 1. jan. 2022

Ultralydklinikken for Gravide, København

Stillingen kan besættes med en uddannet lægesekretær med erfaring indenfor obstetrik, jordemoder eller sygeplejerske.

Stillingen er på 28 eller 32 timer efter aftale.

Arbejdet består i kontakt til vores mange gravide både i Danmark og udlandet over telefon og mail samt tage imod de gravide og deres familier på klinikken. Der kræves derfor at man er flydende til engelsk i skrift og tale.

Arbejdet består også i rådgivning af vores mange ydelser, bookning af tider og ringe svar ud til de gravide. Og du skal også tage blodprøver på gravide, som kommer til gentest. Ansøger med erfaring i blodprøvetagning foretrækkes.

Ry LægehusSygeplejerske søges til Lægehuset i Ry

Ry Lægehus

Vi er et stort lægehus med 8300 patienter, 5 faste læger, 2 sygeplejersker, 1 ansat læge, 2 uddannelseslæger, 1 bioanalytiker, 3 lægesekretærer, 1 social- og sundhedsassistent og 8 medicinstuderende. Vi søger ny sygeplejerske snarest muligt.

Vores sygeplejersker arbejder selvstændigt med deres egne patienter, og varetager behandlingen af kroniske lidelser som hypertension, diabetes, KOL. De laver celleskrab, vaccination, behandler sår og hjælper med graviditetskontrol og børneundersøgelser. De er aktive i behandlingen af akut syge patienter.

Vi arbejder i teams, hvor sygeplejerske og læge lægger behandlingsplaner for kronikere.

Vores lægehus lægger vægt på høj kvalitet i behandlingen af patienterne. Det sikrer vi med behandlingskonferencer og supervision.

Favrskov KommuneDemenskonsulent eller demenskoordinator søges til demensteam

Favrskov Kommune, Hadsten

Vi søger en medarbejder, som har en sundhedsfaglig uddannelse og gerne med erfaring som demenskonsulent eller demenskoordinator.

Stillingen er på 30 timer ugentligt i en kombination som demenskonsulent og medarbejder i vores daghjem i Voldum. Stillingen er tidsbegrænset i seks måneder. Start hurtigst muligt eller 1. december 2021.

Demensteamet består af to demenskonsulenter samt tre daghjem, som ligger i Hammel, Hadsten og Voldum. I daghjemmene er der to faste medarbejdere, og der kommer dagligt seks borgere i hvert daghjem.

Daghjemmene er for borgere med en demenssygdom, som enten har brug for socialt samvær, aktivitet og træning. Borgerne får mulighed for positive oplevelser i hverdagen samt tryghed, ro struktur og nærvær. Daghjemmene fungerer også som aflastningstilbud for pårørende og kan være med til at forlænge den periode, hvor den demensramte kan blive i eget hjem.

Ikast-Brande Kommune
Tilkaldevikar/afløsere til Rolighedsparken

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at give vores ældre en skøn hverdag med omsorg, kærlighed og latter? Så er der dig vi søger.

Vi søger afløsere til at hjælpe os i ferier og weekender, og tilkaldevikar til hverdagene. En kombination af hverdag og weekend er naturligvis også muligt.

Rolighedsparken er et plejecenter beliggende i hjertet af Ikast, og rummer 52 plejeboliger. Vi har fokus på det gode hverdagsliv hvor vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer.

Efter oplæring vil du være med til at hjælpe vores beboere med personlig pleje, at spise, forflytte sig m.m. Derudover er det et aktiv sted og du vil være med til aktiviteter sammen med beboerne.

OK-Fonden
Miljøterapeutisk medarbejder til Kollegiet

OK-Fonden, Jelling

OK-Fonden Jelling Have søger miljøterapeutisk medarbejder, der kan være noget for og med andre mennesker

OK-Fonden Jelling Have er et bo- og behandlingssted for psykisk sårbare beliggende midt i Jelling. Vi er 80 ansatte fordelt på fire afdelinger, en uddannelsesenhed samt en socialøkonomisk virksomhed i og omkring Jelling.

Stillingen som miljøterapeutisk medarbejder er placeret i afdeling Kollegiet. Kollegiet er et mindre, særligt tilpasset bo- og behandlingssted for unge mellem 18 og 35 år, der har forskellige psykiske, sociale og/eller psykiatriske problemstillinger uden misbrug af stoffer og alkohol.

Du vil skulle varetage opgaver som kontaktperson, arbejde målrettet sammen med borgeren ud fra målene i § 141-handleplanen samt håndtere medicin efter korrekt uddelegering og gældende instrukser.

Er du sygeplejerske, og ønsker du at arbejde deltid, 25-30 timer om ugen med fri hver weekend? Så er det måske dig, vi søger

Centerholmen Lægeklinik, Greve

Vi ønsker at ansætte en sygeplejerske til almenpraksis på 25-30 timer om ugen med ansættelse 1. januar 2022 eller snarest derefter.

Du må meget gerne have bred erfaring, da opgaverne er selvstændigt arbejde med egne patientforløb, kontrol og behandling af vores kronikere, især diabetespatienter.

Vi er den ene af to solopraksisser, som deler lokaler. Begge praksisser består af læge, sygeplejerske og sekretær/SSA.

Vi arbejder tværfagligt og sætter en ære i at hjælpe hinanden, hvor der er behov. I dit arbejde vil der således også indgå pasning af telefon, skranke og andre forefaldende opgaver.

ZBC
Social- og Sundhedsuddannelserne ved SOSU ZBC søger en ny medarbejder til afdelingen i Næstved

ZBC

Har du lyst til at undervise i det menneskelige liv i alt fra vugge til livets afslutning?

Vi er i gang med et generationsskifte i afdelingen og igennem året er flere af vores gode medarbejdere går på pension. Derfor søger vi en ny underviser pr. 1. januar 2022 og gerne tidligere.

I SOSU ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg uddannelserne.

I stillingen vil der være undervisning på vores brobygningsforløb og forløb i samarbejde med folkeskolernes udskoling, FGU samt andre undervisningsopgaver, der kommer ind undervejs.