9.266 job matcher din søgning 9.266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Børnehaven Lodsvej 64
Den selvejende institution Børnehavehuset Lodsvej i Hvidovre søger en souschef fra 1. juni, stillingen er på 36 timer

Børnehaven Lodsvej 64, Hvidovre

Børnehavehuset Lodsvej er en børnehave med ca. 40 børn og 7 voksne, vi er et lille hus med en dejlig atmosfære, kom og oplev det.

Vi kan tilbyde:

Se video om Børnehaven Lodsvej 64 som arbejdsplads
 • Engagerede kollegaer med fælles ambitioner om at yde omsorg og skabe trygge rammer og nærvær for trivsel, læring og udvikling.
 • Vi lægger stor vægt på at give plads til leg, er nysgerrige og reflekterende og har lyst til at udvikle vores pædagogiske praksis.
 • En struktureret organisering af det pædagogiske arbejde i institutionen.
Børnehaven Lodsvej 64
jh planter Aps
Tekniker søges til alsidigt job i gartneri

jh planter Aps, Hedehusene

Vi søger en ny kollega, der kan bidrage til vedligehold, reparationer og opdateringer af vores produktionsapparat. Vi er en god flok, der producerer småplanter, som sælges til professionelle væksthus- og frilandsgartnerier.

Du vil som tekniker hos os få medansvar for løsningen af de daglige tekniske opgaver, herunder vedligehold og udskiftning af installationer, men du vil i endnu højere grad indgå i samarbejdet med en stribe af dygtige eksterne leverandører inden for energi, vand, mekanik, elektronik, styring, overvågning og udvikling.

Dagene er aldrig ens og din mulighed for at opbygge faglig kompetence nærmest enestående – eller med andre ord, der er nok at se til. Opgaverne er alsidige og mange, men vi hjælpes ad. Du får en meget fri hverdag, hvor du ikke skal redegøre for hvert minut. Til gengæld kan det ske, at vi beder om din assistance uden for normal arbejdstid (som sædvanligvis er hverdage fra kl. 06.00).

jh planter Aps
Jobindex A/S
Intern sælger med teknisk interesse

Jobindex A/S søger for Mettler-Toledo A/S i Glostrup

Vil du sælge måle- og vejeudstyr hos alt fra enkeltmandsvirksomheden til den store medicinalvirksomhed? Har du lyst til arbejde hos en markedsledende hightech-koncern, hvor vi er stolte af at være certificerede af Great Place To Work?

”Vi arbejder med high-end produkter og varme leads, så du får virkelig en spændende hverdag. Og så bliver du en del af et stærkt teknisk salgsteam med en fantastisk chef,” fortæller Nordic sales manager Erik Jellestad med et glimt i øjet.

Nysgerrig? Læs mere her.
Jobindex A/S
Daugaard Biler A/S
Reservedelsekspedient

Daugaard Biler A/S, København

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient, der kan indgå i vores team af erfarne reservedelsekspedienter.

En stor del af hverdagen består i at servicere vore værksteder, skadescenter og salgsafdeling med reservedele fra bl.a. Opel, Mazda Suzuki og Toyota. Vi er centralt placeret i vores eftermarkedsafdeling og har optimale muligheder for at følge med i dagens opgaver, hvor vi understøtter funktionen som servicepartner.

Vi benytter moderne hjælpemidler, bl.a. Dracar+, og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt samt let adgang til vores to øvrige afdelinger som backup.

Daugaard Biler A/S
Jobindex A/S
Community & social media manager til unik virtuel verden

Jobindex A/S søger for MovieStarPlanet ApS i København

 • Vil du have fuldt ejerskab af vores SoMe-kanaler i en nyoprettet rolle?
 • Kan du se dig selv lave kommunikation til et ungt univers, der strækker sig over 16 lande?
 • Og er du en SoMe-wiz, som elsker at nørde online trends?

En livlig hverdag med tusinder af unge i centrum
Som vores nye kollega kan du se frem til at udfylde en nyoprettet stilling med fokus på sociale medier og vores stærke community. Her får du hovedansvar for at tænke vores SoMe-strategi ind i både fremtiden og dagligdagen, når du sørger for, at vi engagerer nye og eksisterende brugere både in-game og på de sociale medier.

Kreativ kollega med ambitioner på brugernes vegne

 • Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling inden for SoMe, og måske endda arbejdet med en yngre målgruppe.
Er du interesseret?
Jobindex A/S
AV Center Cinema ApS Tekniker til AV CENTER Cinema

AV Center Cinema ApS, Brøndby

AV CENTER Cinema søger en ny medarbejder, der kan indgå i et veletableret team af teknikere.

Dit arbejde vil primært foregå på Sjælland og øerne. AV Center Cinema har afdelinger i Brøndby og Århus og er totalleverandør af teknisk udstyr, som f.eks. lydanlæg og filmfremvisere til danske biografer, samt af service på udstyret. Vi har mange års erfaring på netop dette specialiserede område og råder over en bred vifte af kompetencer inden for svag- og stærkstrømsteknik, IT, AV, netværk, samt andre branche relaterede teknologier.

Vi har fart på i hverdagen, og du vil indgå i et fagligt stærkt team, hvor de sociale relationer betyder meget for os, og hvor vi spiller hinanden gode med vores forskelligheder og viden. Vi behandler hinanden ordentligt og med respekt. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold og en plads i en branche med en spændende og lovende fremtid, hvor mange ender med at bruge hele deres arbejdsliv.

Gladsaxe Kommune Social- og sundhedshjælpere til Bakkegården

Gladsaxe Kommune

Er du SSH på jagt efter et nyt og spændende arbejde indenfor demensområdet, så send din ansøgning til os.

Bakkegården demensboliger søger 2 social- og sundhedshjælpere. Stillingerne er i skiftende vagter, men primært i aftenvagt og med weekend hver 2. uge. 28-35 timer pr. uge.

Vores nye kollega skal have et ønske om at sikre et højt fagligt niveau for vores beboere. Hos os værner vi om omsorgen, livskvaliteten og for at give vores beboere et hjemligt miljø med en aktiv hverdag. Du skal lyst til at arbejde med mennesker, der har en demenssygdom, og være parate til akutte og spændende opgaver.

Bakkegården er nytænkende, og vi har et tæt samarbejde med fysioterapeuter, ergoterapeut, sygeplejersker, musikterapeuter, oplevelsesmager, aktivitetsmedarbejdere, vores mange frivillige samt vores eget køkken, som alle er med til at skabe trygge og hjemlige rammer for vores beboere.

GoGift A/S Business Development Managers to join our growing Global Sales Team

GoGift A/S, Valby

Do you want to help us speed up sales activities in markets outside Scandinavia and be part of a successful global sales team? Then you might be the person we are looking for!

GoGift is a global gifting brand and online retailer based in Valby, Copenhagen. We specialise in innovative and customisable global gifting solutions for every occasion.

You will play an important role in:

 • Successfully achieving sales targets and KPIs within own region
 • Identifying new international client opportunities and business possibilities
 • Arranging business meetings with prospective clients
ENIGMA – museum for post, tele og kommunikation STUDIEJOB som formidler, underviser, vært på Danmarks nye kommunikationsmuseum, ENIGMA

ENIGMA – museum for post, tele og kommunikation, København

ENIGMA åbner d. 1. oktober med fire fantastiske udstillingsområder, der skal inspirere publikum med kommunikationshistorien, give dem mulighed for selv at være kreative med teknologi og skabe rum for samtale og debat om aktuelle samfundsdilemmaer. F.eks. om overvågning og falske nyheder.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Undervise små og store – både skoleklasser, børnehaver og ungdomsuddannelser.
 • Formidle til familier ifm. workshops i weekender.
 • Rundvisninger for voksengrupper.

I mange af de workshops, du skal facilitere, skal publikum lege og eksperimentere med teknologi, f.eks. 3D-print, littleBits og begynderprogrammering. Det er læringsteknologier målrettet børn, så du behøver ikke være teknologiekspert, men du skal have mod på selv at lære nyt og hjælpe publikum med at udforske teknologien og dens muligheder.

European Energy A/S
Accounts Receivables Specialist

European Energy A/S, Søborg

Are you looking for a role, where you have the chance to contribute to the green transition and to utilize your full potential as an AR Specialist? And do you thrive working with IC invoicing at group level? Then perhaps you are our new colleague!

As our new AR Specialist, you will be part of our skilled accounting team of more than 20 colleagues in Denmark as well as some abroad who all work in close collaboration with our financial controllers.

You will be responsible for all internal and external invoicing at group level, counting more than 800 companies. Besides that, you will be handling all our Inter Company master data.

European Energy A/S
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Teamlead for Service, Øst

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s, Ballerup

Vil du være med til at videreudvikle printbranchens bedste service? Har du mod på at komme med input til en allerede igangværende rejse mod fremtiden? Har du lyst til at være en del af en solid og stærk Serviceafdeling? Så er det dig vi skal have med på holdet! - Vi søger nemlig en ny Teamlead til vores Serviceafdeling i øst med netop dine kvalifikationer.

Som teamlead hos os bliver din fornemmeste opgave at være den assisterende træner. Udover, at kunne sætte mål, inspirere og videreudvikle dine servicekolleger, varetager du samtidig egen portefølje af kunderelationer og opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Sikre en høj grad af kunde- og medarbejdertilfredshed
 • Være kontakten på sidelinjen der bistår teknikerne i deres hverdag
 • Være ambassadøren der proaktivt fronter kunden og løser lokale udfordringer
Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s
Improsec A/S
Security Advisor Cloud

Improsec A/S, Copenhagen

As our new Security Advisor, you will work independently with companies and organizations at a high professional and technical level.

You will have a high degree of freedom to influence your daily work and projects, and to influence the development of the company.

Typical projects would be aiding and assisting customers in finding vulnerabilities and misconfigurations in their Azure, Microsoft 365 cloud environment, and Active Directory. This will be done through security assessment and internal penetration tests, with the mindset of an assume breach scenario. Furthermore, you will be a trusted advisor for the customers, which includes recommending the best and most secure solutions for their Microsoft cloud and enterprise infrastructure, whether it be infrastructure designs or security best practices according to industry standards, combined with your own knowledge.

Improsec A/S
European Energy A/S
PV Project Design & Development Engineer, EPC

European Energy A/S, Søborg

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities in a green company in rapid growth? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to build utility scale PV projects?

As our new PV Project Design Engineer, you will be part of our EPC department which handles all the engineering activities within our Danish building program and plays a creative role on the design for our international building programs.

The PV Design team´s main responsibilities are to support the Project/Development department on the different project stages from Greenfield to Ready-to-Build, and later on EPC on the construction stage. We navigate between inhouse design, subcontractors’ design including multi-contracting approach where sub-contractor management is a big part of the daily routines.

European Energy A/S
Novo Nordisk Fonden
Strategic Director in Medical Science

Novo Nordisk Fonden, Hellerup

Are you motivated by developing powerful strategic initiatives to improve the lives of people being part of one of the strongest global research Foundations around? And would you like to enable the best science-based care for people with cardiometabolic disease and prevention for people at risk of developing disease through strong and versatile strategic partnerships? Then you might be our new Strategic Director in Medical Science at the Novo Nordisk Foundation.

The Job
Foundation, and lead various projects and strategic initiatives. You will also represent the Foundation externally as a recognized and trusted expert.

Your tasks will also include:

 • Supporting the Senior Vice President of Medical Science on matters requiring strategic expertise
 • Representing Medical Science on national and international events, e.g. at meetings or conferences
Novo Nordisk Fonden
CGI Danmark A/S
Director Consulting Services til at lede CGI’s Life Science område

CGI Danmark A/S, Ballerup

Til vores Life Science enhed, som har ansvaret for vores kunders kerne applikationer til fremstilling af farmaceutiske produkter, søger vi en dedikeret leder med solid erfaring indenfor Life Science området. Vi håndterer et bredt udvalg af teknologier, som anvendes i bl.a. MES / SCADA / DCS-systemerne.

I stillingen som Director Consulting Services bliver du medlem af ledelsen, og får det overordnede ansvar inden for Life Science område. Du bliver ansvarlig for forretningsudvikling og vækst. Du skal drive den konstante udvikling af vores portefølje og indsatsområder. Du bliver overordnet ansvarlig for projektleverancerne til vores Life Science kunder. Du bliver i tæt samarbejde med afdelingens øvrige team ansvarlig for at drive mersalg i tæt samarbejde med de øvrige enheder i CGI.

CGI Danmark A/S
Ørsted
Tax Technology Specialist

Ørsted, Gentofte, Skærbæk, London or Warsaw

Imagine a future where innovation and digitisation drive tax processes and your expertise plays a key role in their digital transformation.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of defining and driving the digital transformation across all tax areas. You´ll develop and maintain better and leaner processes through standardisation and automation. Furthermore, you’ll facilitate handover of end-to-end processes to Ørsted Business Services (ØBS).

You´ll be working together with all teams in Group Tax, Finance, ØBS, and ØBS ART, a large and agile IT organisation with a primary focus on ØBS IT and Business processes.

Ørsted
PwC
Business Supporter til Salesforce Team i PwC (Barselsvikariat)

PwC, Hellerup

Motiveres du af at yde god support og service, og vil du være en del af vores Salesforce-rejse?

I tæt samarbejde med en dygtig kollega og med reference til vores CRM Manager vil du yde forretningssupport til de Partnere og medarbejdere der benytter Salesforces, og får dermed en afgørende rolle i at udvikle de samlede kompetencer i brugen af Salesforce i PwC. Vi forventer, at ansættelsen varer frem til og med september 2023.

Dine primære opgaver vil være:

 • Yde forretningssupport i anvendelsen af Salesforce til vores ca 1.000 brugere
 • Hjælpe med at vedligeholde rapporter og dashboards i Salesforce
PwC
IT Relation A/S
IT Support Specialist

IT Relation A/S, København

Er du en smilende IT-problemknuser, der ser en ære i at levere kundeservice på et højt niveau? Er du skarp på det tekniske inden for PC eller MAC og O365? Så er jobbet som IT Support Specialist måske noget for dig!

Din berøringsflade med IT-løsninger er stor og du vil komme til at arbejde med alle aspekter af IT 24/7 - 365. Som en del af en større leverandør af IT-serviceydelser, vil du på daglig basis sparre med dygtige kollegaer på tværs af hele virksomheden. Du vil blive udfordret og opnå en masse ny læring, samt indsigt i alle tænkelige teknologier – gamle såvel som al det nyeste. IT Relation er en virksomhed, hvor tingene går stærkt. Det er derfor en forudsætning, at du er omstillingsparat og trives i en hverdag, hvor dagene sjældent er ens.

IT Relation A/S
Accura Advokatpartnerselskab
Erfaren fuldmægtig eller advokat til Corporate & Commercial

Accura Advokatpartnerselskab, Hellerup

Er du erfaren fuldmægtig eller advokat med erfaring inden for selskabsret og M&A? Trives du i et dynamisk miljø, hvor du arbejder både projektorienteret og med enkeltstående opgaver?

Accuras afdeling for Corporate & Commercial er et team på mere end 20 personer. Vi yder rådgivning både internt og eksternt til bl.a. Accuras M&A-afdeling, Accuras faste ejendomsafdeling og Accuras klienter i relation til selskabsret, aftaler, generel erhvervsret og compliance-forhold.

Som en del af teamet vil du bl.a. løbende skulle assistere Accuras M&A-teams, men også husets øvrige afdelinger.

Accura Advokatpartnerselskab
European Energy A/S
Asset Management Administrator

European Energy A/S, Søborg

Would you like to join a dynamic, international company in rapid growth? Do you take pride in structuring, organizing & coordinating compliance and administrative tasks? Then you are our new colleague!

As our new Asset Management Administrator, you will be an integral part of our Commercial Asset Management team. Together, we strive to deliver leading management and optimization of our growing wind and solar portfolio.

You will primarily be working within the German wind market. Your role will entail taking ownership of administrative and compliance tasks within our team, and drive progress to ensure the timely delivery of high-quality work. You will be the point of contact between the team and the relevant authorities. Moreover, you will work on strategic improvements to optimize workflows, structure, and cooperation throughout the whole department.

European Energy A/S