5.872 job matcher din søgning 5.872 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.872 resultater.
TelenorUdvikler til Big Data Analytics Platform

Telenor, København

Vil du være med til at bygge analytiske platforme som skal håndtere massive datamængder? Er værktøjer som Hadoop, Talend og Spark noget der vækker din interesse?

Vi vil være et digitaliseret og datadrevet Telenor og for at imødekomme denne ambition spiller afdelingen Analytic Platforms en stor rolle. Der er etableret solide data integrationer mellem kildesystemer og vores Big Data platform, og du vil i rollen som udvikler få et stort ansvar for at videreudvikle disse.

Sammen med teamet vil du få til ansvar at udvikle best practices for datamodellering og dataintegrationer på Big Data Platformen, bl.a. ved brug af Talend.

Omnigame ApSKundeservicemedarbejder

Omnigame ApS, Frederiksberg

Har du lysten til at få indflydelse i et kreativt spiludviklingsstudie samt yde verdens bedste og mest fleksible og empatiske kundeservice?

Omnigame består af et team af dedikerede mennesker - alle med iværksætter drive - og vi har brug for ”the best in class” til vores team.

I tæt samarbejde med vores Head of Customer Service, vil du være ansigtet udadtil og være med til at sørge for at vores kundeservice altid er i topklasse.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig interaktion med vores søde kunder, via email, chat og telefon – herunder generel hjælp til spil, hjemmeside og rådgivning om ansvarlighed.
Frederiksberg KommuneTo special-/chefkonsulenter til børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune

Trives du med en omskiftelig og spændende hverdag, hvor opgaverne spænder vidt? Har du en god organisationsforståelse og flair for at arbejde i krydsfeltet mellem politik og administration? Så er du måske en af de to nye kollegaer, vi søger til børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune.

I Sekretariatet i Børne- og Ungestaben søger vi to erfarne konsulenter, der er i stand til både at fordybe sig i faglige, komplekse problemstillinger og samtidig har blik for helheden. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt fra ledelse af strategiske tværgående projekter til mere ad hoc-prægede opgaver.

På børne- og ungeområdet arbejder vi med velfærds- og myndighedsopgaver målrettet kommunens børn og unge – det vil sige dagtilbud, skoler, PPR, sundhedsplejen, tandplejen og den sociale indsats målrettet udsatte børn, unge og familier mv. Området har stort og engageret politisk fokus.

DeZignated ApSEmbedded Softwareudvikler

DeZignated ApS søger for Lars Thrane A/S i Holte

Er du systematisk og struktureret i dit arbejde, og trives du i en travl hverdag med fokus på processer? Vil du gerne arbejde med udvikling og optimering af Lars Thrane A/S’ softwareudvikling? Og har du bare lyst til at arbejde i en unik og spændende vækstvirksomhed, hvor målet og strategien er, at udvikle og producere avanceret maritimt navigations- og kommunikationsudstyr med en verdensførende position.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som har fokus på deltagelse i alle faser af udviklingen, bl.a. kravspecifikationer, design, implementering og verifikation. Der er tale om udvikling af både små og store embedded-systemer (bare metal og Linux). Implementeringen foregår på alle niveauer – fra low-level HW-drivers til MMI.

Da Lars Thranes produkter er komplekse, er det vigtigt, at du kan arbejde og tænke selvstændigt, samt at du forholder dig konstruktivt til opgaverne.

Copenhagen Malmö Port
PMO Support

Copenhagen Malmö Port, Nordhavn

Vil du være med til at videreudvikle og opbygge CMP’s PMO-funktion, og have ansvaret for vores projektmodel, processer og skabeloner? Er du skarp til tilretning og implementering af projektmodellen, procesværktøjer og til dokumentstyring? Så kan du få en afgørende rolle i de kommende store projekter som CMP (Copenhagen Malmö Port) står overfor!

Copenhagen Malmö Port AB

Arbejdsopgaverne består bl.a. af

 • Videreudvikling af CMP’s projektmodel, herunder de tilhørende processer og diverse skabeloner, der sikrer en effektiv og præcis styring – både i opgave, tid, risiko og økonomistyring.
 • Sikre at ovenstående får det bedste rodfæste i organisationen ved hjælp af IT-værktøjer, arkiveringsprocedurer, follow-up, undervisning, lessons learned håndtering af forslag til forbedringer.
 • Indsamling af relevant data og information til CMP’s dashboards.
Copenhagen Malmö Port
Oxfam IBIS
Partnership advisor & funding manager – institutional funding unit

Oxfam IBIS, Copenhagen

Oxfam IBIS has ambitions to grow and mobilize resources through more strategic donor partnerships that build closer technical and policy cooperation with donor agencies.

The job - key responsibilities and tasks

 • Lead and support a deepening of partnerships between donor agencies and Oxfam, both in partner countries and in Denmark and advice on donor engagement. This includes setting up meetings between technical experts from Oxfam and agency staff.
 • Strengthen awareness and capacities in Oxfam around donor priorities, requirements as well as modalities of work through capacity development and continuous dialogue with country office and Oxfam affiliate staff.
 • Manage proposal and bid development according to needs: from advice and quality assurance to actual proposal writing. This can include facilitation of proposal writing and project kick-off workshops.
Oxfam IBIS
Ballerup KommunePædagog til barselsvikariat søges

Ballerup Kommune

Børnehuset Valhalla søger pædagog til barselsvikariat til 37 timer om ugen til børnehavedelen. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Børnehuset er i sommeren 2018 blevet sammenbygget til et mellemstort børnehus og indeholder inspirerende og unikke rammer for leg og pædagogisk udviklingsrum. Institutionen ligger på en stor naturgrund, som grænser op til Hareskoven. Vi har en veludviklet naturprofil med kulturelle penselstrøg og fokus på det æstetiske læringsmiljø.

Det er rart at være barn og voksen i Valhalla, hvor “der er højt til loftet” på mange parametre og et stort udviklingsrum. Vi er engagerede, løsningsorienterede og har et godt samarbejde med forældregruppen, som bidrager flittigt i hverdagen. Vi har mange ritualer og tilbagevendende traditioner, som løbende forfines og udvikles.

Ballerup KommunePædagogisk leder til nyoprettet børnehus i Skovlunde

Ballerup Kommune

Har du nogensinde drømt om at lede et børnehus med fokus på natur, udeliv, krop og bevægelse? Nu har du chancen!

Tilvæksten af børn i Skovlunde er støt stigende. Derfor har vi åbnet en lille ny vuggestueafdeling centralt beliggende i bydelen. Vi skal i tilknytning dertil oprette en udflytterbørnehave med opsamling centralt i Skovlunde.

En tiltrædelse pr. 1. maj 2020, som pædagogisk leder af en nyetableret vuggestueafdeling og oprettelse af en udflytterbørnehave med:

 • Mulighed for at du kan opbygge det pædagogiske fundament i et nyt børnehus
 • Mulighed for at du kan præge den pædagogiske kultur og praksis fra start
 • Mulighed for at sammensætte dit dream team
Konsultationssygeplejerske til lægepraksis i Nærum

Lægehuset Nærumvænge Torv I/S

Er du vores nye sygeplejerske?

Vi søger en sygeplejerske til en deltidsstilling 28 timer/uge (én ugentlig fridag) pr. 1. maj 2020.

Vores klinik ligger i nyindrettede lokaler på det hyggelige Nærumvænge Torv.

Klinikken er et team bestående af to kvindelige læger, en sygeplejerske, hvor stillingen nu er ledig, en sosu-assistent samt en uddannelseslæge.

Dit arbejde vil primært være kerneområder indenfor sygepleje med selvstændige både akutte og planlagte konsultationer såsom sårpleje, behandling af blærebetændelse, halspodninger, blodprøvetagning, rejsevaccination- og rådgivning, børnevaccination, graviditetsundersøgelser m.m.

Ballerup KommuneHjemmesygeplejerske søges til velfungerende stort sygeplejeteam

Ballerup Kommune

Har du lyst til at udvikle sygeplejen i Hjemmeplejen i Ballerup Kommune - med tanke og fokus for rehabilitering?

Vi søger en dygtig sygeplejerske til vores fælles sygeplejeteam med fagligt dygtige og meget kompetente kollegaer. Stillingen er på 32-37 timer om ugen. Arbejdstiden er primært dagvagter og med weekendvagt hver 4. weekend.

Vi er en stor gruppe udekørende sygeplejersker - flere med særlige fokusområder - der brænder for sygeplejen af borgerne i Ballerup Kommune. Hverdagen bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed.

Attendo A/S
Glade og kompetente SSH til enten dag- eller aftenvagt til spændende hjemmeplejeenhed i København

Attendo A/S

Vi har travlt på grund af tilgang af borgere og søger derfor SSH til enten dag- eller aftenvagter.

Vi søger dig, som har en sundhedsfaglig baggrund (SSH), som gerne vil arbejde i en travl hjemmepleje, hvor medarbejderne så vidt muligt har faste borgere. Vi mangler dagvagter, som vil arbejde mellem 30 og 37 timer ugentligt – aftenvagter arbejder 28 timer pr. uge. Du har et ønske om at være en del af et team, hvor vi spiller hinanden gode og du er derfor interesseret i at deltage i månedlige personale møder og de sociale arrangementer, der bliver holdt i afdelingen.

Du skal varetage udførelse af pleje- og omsorgsopgaver. Du får kontakt til borgere, pårørende og andre samarbejdspartnere og du skal sikre, at dokumentation og borgernes ydelser bliver udført efter gældende regler.

Attendo A/S
Ballerup KommuneHjemmeplejen i Ballerup Kommune søger sygeplejerske

Ballerup Kommune

Vi søger en dygtig sygeplejerske, der kunne brænde for at arbejde med udskrivelser, koordinering, visitering og planlægning af sygeplejeruter. Stillingen er på 35-37 timer om ugen og er en opnormering og en unik mulighed for dig, som gerne vil have en arbejdsdag med højt tempo, samarbejde og blækspruttefunktion.

Hvem er du

 • Du er selvstændig, fleksibel og energifyldt
 • Du er åben, udadvendt og udviklingsorienteret, har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Du er rutineret sygeplejerske og gerne med planlægger- eller visitationserfaring

Du skal være fleksibel og kunne arbejde i 8-timers vagter med mødetider, som nogle dage starter kl. 6.45. Hovedparten af vagterne vil være dagvagter med weekendvagt hver 4. weekend og cirka 8-10 aftenvagter på et 3-måneders rul.

MOHO Works A/SProduktionsmedarbejder

MOHO Works A/S, Værløse

MOHO WORKS er i en god udvikling, og vi søger derfor en fuldtidsmedarbejder til deling mellem vores bukke- og punktsvejseafdeling. Du kommer til at indgå i et team af 6, hvor du vil får vekslende opgaver i de 2 afdelinger.

MOHO WORKS er en danskejet underleverandørvirksomhed med speciale i tyndpladebearbejdning. Vi producerer delkomponenter, halvfabrikata samt komplette emner til producenter og slutbrugere i ind- og udland. Vores speciale er mere komplicerede opgaver, hvor knowhow, præcision og finish er afgørende.

Jobbet består i:

 • Skilning
 • Buk
 • Afgratning
Jobindex A/S
Valideringskemiker

Jobindex A/S søger for Chr. Olesen Synthesis A/S i Hvidovre

Træd ind i en alsidig stilling i et GMP-reguleret setup, hvor du udvikler dig og bliver fagligt udfordret – hver dag.

Hos os får du ansvar for projekter indenfor validering, kvalificering og rengøringsvalidering i forbindelse med produktionen af vores API’er. Derfor får du også en bred berøringsflade internt – lige fra QA og QC til vores produktion.

Interesseret? Læs mere her, og bliv vores nye valideringskemiker.

Jobindex A/S
Royal ArenaWorkforce Coordinator

Royal Arena, København

Royal Arena er en spændende arbejdsplads for 21 faste medarbejdere, og derudover er et større antal deltidsansatte Royal Rebels tilknyttet arenaen.

Brænder du igennem i din kontakt med kolleger og kunder og falder service, planlægning og struktur dig naturligt, vil du ikke tøve med at blive en del af Royal Arena-holdet som Service- & Personalekoordinator.

Du får ansvaret for at sikre, at der er medarbejdere på plads til at servicere gæsterne i Royal Arena. Du skal planlægge, indkalde og styre ressourceallokeringen (Workforce Management) baseret på det enkelte arrangements behov.

Jobindex A/S
Erfaren projektleder

Jobindex A/S søger for Cylindo ApS i København

Vil du være bindeleddet mellem dine kolleger i Danmark, USA og Nordmakedonien og dine kunder i USA og Europa?

Så bliv en del af en software startup med et godt cash flow og nogle store investeringer i ryggen. Her kan du virkelig bruge din visuelle tankegang, når du er med til at gøre 3D til en naturlig del af marketing.

Som vores nye projektleder har du kontakten med kunden, fra vi laver en aftale med dem, til vi visualiserer deres produkter.

Jobindex A/S
Høje-Taastrup KommuneSFO- og afdelingsleder med fokus på udvikling og samarbejde til Fløng skole

Høje-Taastrup Kommune, Hedehusene

Har du ambitioner og er pædagogisk og relationelt stærk? Så bliv en del af vores dejlige skole, hvor du kommer til at:

 • Udvikle pædagogfagligheden og kvaliteten i SFO-tilbuddet
 • Varetage den faglige og personalemæssige ledelse af det pædagogiske personale i SFO og indskoling
 • Styrke det fælles samarbejde mellem lærere og det pædagogiske personale og derigennem de tværfaglige og helhedsprægede læringsfælleskaber i børnenes hverdag

Din primære opgave er den faglige og personalemæssige ledelse af det pædagogiske personale i SFO og indskolingen. Du vil få særligt ansvar for de børn i indskolingen, der kræver særlig opmærksomhed og skal stå for den fælles udvikling og brug af indskolingens fysiske rum. Herudover vil du få økonomiansvar, personaleansvar og andre ledelsesmæssige opgaver.

EOS Danmark A/SPhonere (studiejob)

EOS Danmark A/S, Ballerup eller Tilst

Vi tilbyder et job i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger. Hos os er der tale om job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed, mens du er undervejs i dit studie.

 • Telefonisk indgåelse af betalingsordninger, frivillige forlig/skylderkendelser
 • Telefonisk opfølgning på misligeholdte betalingsordninger
 • Diverse ad hoc-opgaver

Hos EOS Danmark er vi overbeviste om, at vore medarbejdere er nøglen til vores succes, hvorfor vi sætter en stor ære i at finde de rigtige folk, som bliver en del af et fantastisk miljø, hvor styrker udvikles og medarbejderne er en vigtig del af et globalt succesfuldt team.

UNICEF Danmark
Vil du videreformidle børns rettigheder?

UNICEF Danmark, København

Bliv en del af vores succesfulde og ambitiøse fundraisingteam, der via stærke budskaber og positive dialoger i telefonen, rekrutterer nye medlemmer til vores arbejde for verdens børn. Som fundraiser i UNICEF Danmark vil du desuden lære en masse om kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling.

UNICEF Danmark

Vi tilbyder en verdensklasse fundraiseruddannelse, og vi sørger for løbende coaching og kompetenceworkshops. Målet er, at du hele tiden udvikler dit talent og dit CV. Rigtig dygtige fundraisere kan også videreudvikle deres kompetencer via vores mentorprogram.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job, hvor du både lærer om UNICEF og andre FN organisationers arbejde.
 • Muligheden for at arbejde med markedsføring, fundraising og kommunikation for verdens største børneorganisation.
UNICEF Danmark
Jyske Bank
Angular Frontendudvikler

Jyske Bank, Kgs. Lyngby

Jyske Banks selvbetjeningsafdeling venter der dig en spændende og udfordrende hverdag. Her får du mulighed for at arbejde med og påvirke vores helt nye løsninger til selvbetjening i både App og på web.

Vi har brug for en frontendudvikler, der sætter en ære i at udvikle enkle, stabile og fremtidssikrede løsninger, der skaber gode oplevelser for de flere millioner mennesker, der hver måned anvender Jyske Banks digitale services med forskellige behov.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Angular udvikling med nyeste version til en hybrid App – via Capacitor
 • State håndtering med nyeste version af NGRX
 • Komponent udvikling via eget design system Kirby (https://cookbook.kirby.design)
Jyske Bank