7.333 job matcher din søgning 7.333 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Kommunikationsmedarbejder – vær med til at skabe vores Employer Branding

Jobindex søger for CD Automation A/S i Ballerup

Vil du opstarte vores arbejde med sociale medier og skabe fortællingen om CD Automation – Danmarks bedste arbejdsplads indenfor industriel automation? Har du lyst til at arbejde enten fuld- eller deltid?

Så kom og skab en relevant og indbydende digital tilstedeværelse i tæt sparring med vores direktør. Du vil blive ansvarlig for vores interne- og eksterne kommunikation, hvor du har friheden til at tænke kreativt.

Hvis du vil have masser af frihed til at forme dit eget job, så læs endelig videre.

Jobindex
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Lån & Spar Bank
Finansbachelor-praktikant til Rådgivningscentre på Sjælland

Lån & Spar Bank

Er du fyldt med god energi? Og ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er stillingen som finansbachelor-praktikantdet rette for dig.

Som praktikant vil du i starten følge en eksisterende rådgiver ved deltagelse i møder og generelle arbejdsopgaver. Derefter vil du få selvstændige opgaver, hvor du vil få mulighed for at blive udfordret; som praktikant hos Lån & Spar får mulighed for at prøve meget, og markant mere selv, så længe du tør tage ansvar for egen læring og udvikling.

Lån & Spar Bank
Aasted
Field Installation & Commisioning Engineer

Aasted, Farum

Are you a technical genius and do you dream of packing your suitcase travelling around the world providing our customers with excellent support. Do you furthermore have strong electrical or software skills, a commercial mindset along with experience from the food and beverage industry, you could very well be exactly who we are looking for.

As a Field I&C Engineer at Aasted, your overall responsibility will be to support our Aftersales organization at our customers around the world.

Aasted
Hjerteforeningen Fundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen

Hjerteforeningen, København

Leder du efter et job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du altid er omgivet af gode kolleger, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt, skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet uddannelsesforløb på hovedkontoret i København K, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud / alternative medlemskaber
 • Ad hoc-opgaver, fx bidrage med input til analyser
NEXT Uddannelse København IT-supporter til NEXT Campus Nørrebro

NEXT Uddannelse København

Vil du være en del af vores on-site IT-supportteam, der til daglig hjælper vores brugere med alt fra arbejdsstationer og systemændringer til projektdeltagelse? Og brænder du for at hjælpe vores kunder i den daglige support?

Primære arbejdsopgaver:

 • installation, konfiguration og support af forskellige typer af enheder: laptops og stationære computere (Windows samt Mac), printere, AV udstyr, mobiltelefoner mv.
 • vedligeholdelse og videreudbygning af hele vores dokumentation i samarbejde med infrastrukturgruppen
 • generel support af alle typer problemstillinger for hele vores kundekreds, elever, undervisere, stab mv.
Founders A/S Office assistant, Part-time (afternoons)

Founders A/S, Copenhagen

We are looking for a friendly and organised Part-time Office Assistant to join our team. In this role, you will be responsible for ensuring the smooth operation of our office from day to day. You will be performing a variety of tasks including administrative and practical duties, maintaining office cleanliness, and supporting the needs of our team members.

A day/week in this position

 • Pick up the mail on your way up to the office, distribute it to the companies sitting with us
 • Order lunch weekly, serve and clean up after lunch daily
 • Collect dishes, run the dishwashers and empty them
2100 Tid Samme Dag Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis, 32-37 timer ugentligt, med opstart snarest.

2100 Tid Samme Dag, København Ø

Skal du være med på Københavns bedste hold? Kom og vær med til at opbygge og udvikle en nytænkende lægeklinik på Østerbro!

Vi vokser i størrelse og patientantal og har brug for at udvide vores team med en fastansat sygeplejerske/anden sundhedsfaglig person.

Vi søger en dygtig medarbejder, der selvstændigt kan varetage konsultationer og efter oplæring bl.a. skal stå for hypertensions-, KOL- og DM-kontroller.

NEXT Uddannelse København IT-supporter til NEXT Ballerup Business Campus

NEXT Uddannelse København

Brænder du for at levere god service og at være vores kunders første kontaktpunkt i den daglige support? Vil du være en del af vores on-site IT-support team, der til daglig hjælper vores brugere med alt fra arbejdsstationer og systemændringer til projektdeltagelse?

I IT-Service bemander vi, og er repræsenteret på, alle 12 NEXT-lokationer spredt i hele Københavnsområdet. Dine nærmeste kollegaer bliver en blanding af ejendomshåndværkere, frontpersonale og naturligvis dine IT-kollegaer fra andre lokationer, samt afdelingerne IT-Infrastruktur og Digitalisering.

Matas A/S Frisør til produktrådgivning og frisørbehandlinger i Matas Rødovre Centrum

Matas A/S

Lægger du en ære i at lave lækkert hår på dine kunder, og brænder du for hårprodukter og salget af dem? Så har vi en unik mulighed til dig.

Du får en aktiv rolle i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder. En fantastisk mulighed for at være en del af en fortsat succes, hvor netop dette område har en central placering, når vi leverer skønhed og sundhed til vores mange kunder.

NEXT Uddannelse København To nye tømrerfaglærere

NEXT Uddannelse København

Vi er en meget rummelig afdeling, hvor humor og samarbejde går hånd i hånd. Vi løser alle daglige opgaver i mindre teams og vægter teamarbejde meget højt. Der er en stor grad af medbestemmelse, og beslutninger bliver taget mest muligt i fællesskab for at sikre en smidig og god hverdag. Vores samarbejde bygger på tillid og ordentlighed og har eleven i centrum.  

Hos NEXT er vi i fuld gang med at udvikle og implementere bæredygtighed i vores undervisning og drift af vores uddannelser. Du vil derfor blive en del af en spændende transition, hvor bæredygtighed og grønne kompetencer vil blive en stadig større del af hverdagen og måden, vi tænker og agerer på.

LOOP Fitness Selvstændig og serviceminded centerleder af LOOP Fitness i Hvidovre 32 ugentlig.

LOOP Fitness

Stillingen er for dig som motiveres af at yde god service og skabe gode oplevelser for medlemmerne.

Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring fra fitness branchen. Vi sørger for din oplæring og evt. mentorordning.

Til gengæld for alt det, du kommer med, kan vi tilbyde dig et job i et spændende miljø. Du vil få en stor grad af frihed til at sætte dit præg på centret og centrets aktiviteter inden for de rammer, som LOOP konceptet tilbyder

TEKNOLOGIENS MEDIEHUS A/S Salgskonsulent til digitale medier (fuldtidsstilling)

TEKNOLOGIENS MEDIEHUS A/S, København

Vil du være en del af et salgsteam, som har fået en masse frihed til at jagte udvikling og omsætning? Vi søger en medspiller, der er klar til at levere høj telefonaktivitet og god kundeservice.

I stillingen som salgskonsulent bliver du en del af en salgsafdeling på fire personer. I salgsafdelingen får du medbestemmelse i det daglige og kommer til at være med til at bygge oven på en kultur, hvor vi lægger vægt på trivsel, god musik og at have det sjovt, imens vi er på arbejde.

Idrættens Kompetence Center P/S Grundig og serviceorienteret regnskabsansvarlig søges til Idrættens Kompetence Center i Brøndby

Idrættens Kompetence Center P/S

Elsker du tal og idrættens verden? Trives du med at servicere de mange passionerede frivillige og være med til at sikre, at der er styr på tallene og økonomien i vores specialforbund?

Sporten er fuld af tal, og dem skal der holdes styr på. Derfor tilbyder Idrættens Kompetence Center (IKC) at udføre regnskabsassistance for specialforbundene under Danmarks Idrætsforbund. IKC’s væsentligste opgave er at sikre den bedste regnskabsservice overfor specialforbundene.

Dine opgaver er primært:

 • Udarbejdelse af forbundsregnskaber
 • Debitorstyring
 • Kreditorstyring
Socialdemokratiet
Serviceorienteret HK’er til Socialdemokratiets partikontor

Socialdemokratiet, København

Kunne du tænke dig et job, hvor du kan gå i detaljen, effektivisere og yde førsteklasses service? Så er du måske den nye skarpe HK’er til medlemsteamet på Socialdemokratiets partikontor.

Som administrativ medarbejder i medlemsteamet kommer du ofte til at være den første, som medlemmer, tillidsvalgte og borgere møder i både telefonen og på mailen. Du vil lykkes i stillingen, hvis du har IT-flair, er glad for Excel og ellers er effektiv, grundig og smilende.

Gem
Stadsing A/S Servicemontør med stort servicegen til Sjælland/Fyn

Stadsing A/S

Kunne du tænke dig en hverdag på farten? Vi får så mange spændende opgaver ind i vores serviceafdeling, at vi ikke kan følge med. Derfor søger vi en ny kollega med teknisk flair. Du er uddannet elektriker, mekaniker eller lignende og har lyst til at køre rundt og hjælpe vores kunder.

Du skal servicere vores kunder på Sjælland med montage af doseringsanlæg til opvask og tøjvask. Med firmabilen pakket med reservedele kører du ud til kunderne direkte hjemmefra.

Vi tilbyder bl.a.

 • God fast løn og pensionsordning
 • Fri telefon
 • Grundig uddannelse og oplæring
Camfil A/S Kunde- og salgssupport til afdeling i Skovlunde

Camfil A/S

Vil du være med til at formidle produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på?

Camfil A/S udvikler, producerer og leverer luftfiltreringsløsninger, der gavner menneskers helbred og miljøet. Der er stort fokus på kundeservice hos Camfil, og vi søger derfor dig, der er serviceminded og kan give vores kunder en rigtig god service.

ProMeasure Consulting
Senior Commercial Excellence Consultant

ProMeasure Consulting, Copenhagen

We offer you a great place to work in an international, dynamic, and accommodating environment with distinct space and opportunity to impact the shape of your position.

To fill the position as Senior Commercial Excellence Consultant, you are required to have an in-depth understanding of and extensive experience with the Pharma & Life Science Industry's special sales and marketing processes.

You are a skillful Project Manager and demonstrate solid business acumen, ownership, initiative, and strong communication skills, and you are motivated by developing solutions in close collaboration with customers and colleagues.

ProMeasure Consulting

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV