5.917 jobannoncer matcher din søgning 5.917 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Er du en ørn til IT- og Sikkerhedsjura - og har du mod på at prøve kræfter med en af de største og mest komplekse IT-porteføljer i Danmark?

Frederiksberg

Brænder du for at løse de juridiske aspekter ved cybersikkerhed, herunder persondataretlige spørgsmål, og har du lyst til på daglig basis at blive udfordret på dine kompetencer inden for en bred palet af teknologianskaffelser og IT-udviklingsprojekter?

Du vil få en udadvendt rådgivende rolle, hvor du kommer til at have et tæt fagligt samspil med såvel dine juridiske kollegaer som centrets øvrige teams inden for fx risikovurderinger, teknisk sikkerhed og informationssikkerhed mv.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Har du lyst til at arbejde med de nyeste teknologier inden for PostgreSQL, Zabbix eller driftsautomatisering i en stor koncern?

Frederiksberg

Infrastruktur Operations er et veletableret og ambitiøst kontor med ca. 20 IT-teknikere. Vi står for al håndtering af de databaser- og middlewareplatforme der understøtter SKAT’s samfundskritiske systemer.

Du vil komme til at arbejde med løsningsdesign, drift, vedligehold og videreudvikling, og du bliver en del af et engageret og specialiseret team. Du vil få gode muligheder for at udvide dine tekniske kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Skattestyrelsen

Graduates Selskabsskat - Kickstart din karriere i Store Selskaber i København

København S

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Brænder du for at arbejde med multinationale koncerners nationale og internationale skatteforhold? Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, og har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret? Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste selskabskatte-eksperter?

Så start din karriere med et 2-årigt graduateforløb hos os, hvor du efterfølgende er sikret fastansættelse. Der vil være mulighed for at præge dine arbejdsopgaver afhængigt af dine interesser og faglige styrker.

Skattestyrelsen
Gem
Tivoli A/S

Er du vores nye kontorelev i Tivoli Food?

København V

Er du nysgerrig på, hvor mange medarbejdere det kræver at holde Tivolis Foods spisesteder åbne 100 timer om ugen og hvad der skal til for at afvikle en vellykket Fredagsrock i plænebarerne?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, inden du starter, men vi håber, at du er nysgerrig og interesseret i at:

  • Koordinere og supportere afdelingen administrativt
  • Opfølgning på data og KPI’er for afdelingen

Din elevtid hos os vil give dig en masse ansvar og erfaring, som ruster dig til din videre karriere.

Gem
NBCD A/S

Student Assistants for NBCD A/S within Clinical Operations

Søborg

Do you dream of working with pharma and research? Are you curious, service-minded, and envision yourself thriving in a dynamic research environment with varied tasks?

Then come join us as a student assistant and become part of a company, that operate at the forefront of international drug development research, where you'll have the opportunity to broaden your skillset, shape your own day and contribute to various projects.

IN-STORE A/S

BE-KIND Brand Ambassadører til Storkøbenhavn

Siden 2004 har BE-KIND været på en mission om at skabe en bedre verden - en snack og en handling ad gangen. Vores ikoniske BE-KIND barer – er lavet med ingredienser, du kan se og udtale – og er med til at vækste en helt ny sund snacking-kategori.

Du bliver en del af et Field Marketing Team, der gør BE-KIND synlig i hele København gennem events, forbruger- og samplingsaktiveringer samt på sociale medier hele året.

Landinspektørfirmaet LE34 A/S

Kort- og landmålingstekniker til LE34 København

Ballerup

Brænder du for at arbejde med opmåling og være ude i marken? Og har du gode tekniske færdigheder og forståelse for præcisionsarbejde? Så er du muligvis vores nye kollega.

Du vil få mulighed for at beskæftige dig med opgaver som f.eks.:

  • Etablering og indmåling af fikspunkter til større anlægsprojekter
  • Afsætning på byggepladser – både store og små

Du kan se frem til en hverdag med højt til loftet, en flad organisationsstruktur og uformel omgangstone. LE34 er en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig sammen med os.

Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Brønshøj

Brønshøj

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb. Som Europas største dagligvarekæde har vi nemlig høje ambitioner til fælles – i verden og i hverdagen, med grænseløse muligheder og holdånd i en klasse for sig.

Lidl Danmark K/S
DSB
Gem
DSB

Account Manager - Start din salgskarriere hos os

Taastrup

Du arbejder måske lige nu med salg i en butik, et callcenter, i en supportfunktion eller lignende og ønsker at udvikle dig i en karriere indenfor salg?

Din opgave er at sælge vores attraktive løsninger til erhvervskunder, primært små- og mellemstore virksomheder. Vores løsninger omfatter bl.a. erhvervskort, hvor virksomheders medarbejdere kan rejse med toget i arbejdstiden til en fordelagtig pris.

Nogle af vores personalegoder er fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen.

DSB
Jobboozt ApS søger for Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Gem
Jobboozt ApS

Ejendomsadministrator søges

København V

Som den erfarne og engagerede ejendomsadministrator, du er, vil du komme til at varetage en portefølje af foreningsejendomme, der både omfatter ejerforeninger og andelsforeninger.

Du varetager dine porteføljer selvstændigt i hele processen fra start til slut med fokus på ordentlighed. Du har den direkte kontakt til bestyrelser og beboere, og du får rig lejlighed til selvstændig sagsbehandling og gode muligheder for løbende udvikling af dine kompetencer.

Du vil sparre med vores juridiske team indenfor fast ejendom, og sammen med dine ambitiøse kollegaer er du med til at sikre, at det er sjovt at gå på arbejde.

Gem
PDC A/S

Backend- og frontendudviklere

Brøndby

Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne og hospitaler.

Vi leder efter talentfulde medarbejdere til udvikling af vores webbaserede tool platform for dashboards, rapporter mv.

Vi bruger platformen til at præsentere data i form af specialiserede diagrammer, tabeller, Charts, Gantt-diagrammer, kalendere mv., som en integreret del af vores andre IT-løsninger.

PDC A/S
Resino Inks

Kvalitetsbevidst produktionsmedarbejder

Ballerup

Er du drevet af at arbejde i et produktionsmiljø med opgaver, som ændrer sig på timebasis? Motiveres du af at samarbejde i et team, hvor man løfter i flok? Er du kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere kvalitet til tiden? Ønsker du indflydelse på din personlige samt faglige udvikling?

Dine primære opgaver er at producere trykfarver og lakker på hhv. vores manuelle og automatiske produktionsanlæg i vores tre forskellige afdelinger, som omfatter hhv. vand-, UV- og solventproduktion.

I Resino Inks er der plads til og fokus på både din faglige såvel som personlige udvikling gennem ’on the job training’ samt løbende udviklingssamtaler med nærmeste leder.

Banedanmark

Kommerciel ansvarlig til varierende og spændende arbejdsopgaver

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVil du bruge dine evner i et job, hvor du både kan udvikle dine kompetencer og være en del af et kollegaskab præget af faglig nysgerrighed, holdånd og respekt for hinanden?

Som kommerciel ansvarlig får du en central rolle i ”Projekt og Udvikling”. Det er din opgave, sammen med de andre dygtige og engagerede kollegaer i teamet, at styre kontrakter, der er fundamentet for, at vores projektorganisation kan implementere de nye digitale Signalsystemer. De indgående aftaler med leverandørerne har en lang levetid og du skal arbejde tæt med flere af vores leverandører.

Banedanmark
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Glostrup

Glostrup

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Du tager aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb.

Du får en ansvarsfuld rolle med spændende udfordringer og en konkurrencedygtig lønpakke.

Lidl Danmark K/S
Gem
PDC A/S

IT-sikkerhedschef

Brøndby

Motiveres du af at arbejde med IT-sikkerhed?

Vi har i snart 40 år udviklet avancerede planlægnings- og ressourcestyringsløsninger til en bred vifte af sektorer, herunder flyselskaber, lufthavne og hospitaler.

Du får ansvaret for at identificere og adressere potentielle sikkerhedsrisici samt sikre implementeringen af effektive sikkerhedsforanstaltninger, politikker og beredskabsplaner.

PDC A/S
Classic Car House

Head of Food & Beverage

Kongens Lyngby

Til Classic Car House, vores nyåbnede oplevelsesunivers, som består af bilmuseum, bilhandel med klassiske biler, værksted, bilhotel, restaurant/bistro samt møde- & selskabslokaler, søger vi en dygtig Head of Food & Beverage med reference til CEO.

Som Head of Food & Beverage får du det kommercielle og operationelle ansvar for restaurant og køkken.

Vi tilbyder blandt andet:

  • En masse dygtige og inspirerende kollegaer
  • Rig mulighed for at få indflydelse på jobbet
  • Gode og ordnede forhold for dig og dine medarbejdere
MT Højgaaard Holding

Vi søger en Forsikringskonsulent med interesse for bygge- og anlægsbranchen

Søborg

MT Højgaard koncernen er en af Danmarks førende bygge- og anlægsvirksomheder, og vores forsikringsprogram er både spændende og omfattende. Vi har brug for en ny kollega der skal have ansvaret for at drifte og udvikle vores forsikringsprogram, og som samtidig også har flair for at samarbejde med koncernens øvrige selskaber og medarbejdere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med konkurrencedygtige løn- ansættelsesvilkår, som er tilpasset dit kompetence- og erfaringsniveau. Vi lægger vægt på frihed under ansvar og et godt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad selv har mulighed for at designe indholdet af din stilling.

Gem
PDC A/S

Chef for PDC-IT

Brøndby

Du står i spidsen for IT-platformen til vores egne medarbejdere samt driftsplatformen, hvor vi leverer Software as a Service til vores kunder.

Stillingen indebærer stort selvstændigt ansvar, og dine primære opgaver vil bl.a. være ledelse og koordinering af IT-afdelingens daglige drift, herunder tildeling af opgaver og opfølgning på fremdrift.

Vi tilskynder en sund livsstil med trivsel og fleksible arbejdstider.

PDC A/S
Gem

Salgsassistent MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier.

Du skal medvirke til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet afdeling, hjæpe med varebestilling, disponering og leverandørkontakt samt med at opbygge spændende og inspirerende udstillinger.

Meny
Gem

Kolonialchef til MENY Skovlunde

Skovlunde

I løbet af sommeren åbner MENY et topmoderne MADmarked i Skovlunde – som kommer til at danne centrum for Skovlundes nye bymidte. Her skal kunderne opleve et sublimt kundemøde kombineret med et fantastisk varesortiment inden for alle kategorier – lige fra lækre kolonialvarer og vine til et inspirerende udvalg af oste, fisk og kød samt frugt & grønt.

Du bliver bl.a. ansvarlig for at butikken altid er indbydende og inspirerende i tråd med kædens koncepter og sikrer, at sortiments- og øvrige kædeaftaler bliver overholdt.

Meny

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV