5.330 job matcher din søgning 5.330 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 5.330 resultater.
DeloitteDo you share our passion for the CFO area? Then join our Graduate Programme 2021!

Deloitte, Copenhagen

We want to make an impact that matters to the people around us, our clients and society. Are you up for the task?

We strive to foster an inclusive culture founded on collaboration, curiosity and high ambitions. We offer you a strong, often life-long professional network, where you can unfold your full potential. You will become part of a large team, and your development will take place in a truly social environment, which is of high importance to us.

Based on client needs, your skill set and preferences, the focus of your assignments can range from

 • Management accounting, controlling and reporting
 • Optimisation of finance and month-end processes
 • Business partnering and Performance Management
Indrykket: 
Københavns Håndværkerservice
VVS’er søges til kvalitetsbevidst virksomhed

Københavns Håndværkerservice

Er du uddannet VVS’er, har du kundetække og kan arbejde selvstændigt? Så har du nu muligheden for at blive en del af en kvalitetsbevidst virksomhed, hvor du får alsidige opgaver og frihed.

Hos Københavns Håndværkerservice får du store udviklingsmuligheder og gode kolleger. Vi er en mellemstor virksomhed, der hver dag servicerer både private kunder og erhverv. Vi er totalleverandør, hvilket betyder, at vi løser opgaver inden for samtlige håndværkerfag, hvilket gør det nemt for kunden, når de skal have noget fikset.

Du planlægger selvstændigt, og du vil normalt køre i firmabilen fra egen adresse ud til kunden. Ingen opgave er for lille eller for stor, og til hverdag kommer du bl.a. til at:

 • udføre håndværkerarbejde inden for VVS
 • udføre spjældopgaver
 • vejlede kunder
Københavns Håndværkerservice
Frederiksberg KommuneAmbitiøs og velfungerende skole søger skoleleder

Frederiksberg Kommune

Brænder du for børn, uddannelse og folkeskole, og har du mod på at gøre en fantastisk god skole endnu bedre? Ønsker du at stå i spidsen for en stor, veldrevet og ambitiøs skole med et godt ry og stor opbakning i lokalområdet? Vil du træde ind i et af landets mest fremsynede skolevæsener og præge arbejdet med ”Fremtidens Skole 2030”, hvor der bl.a. er afsat 357 mio. kr. til at udvikle skolerne på Frederiksberg?

Du kommer til at stå i spidsen for et kompetent og velfungerende ledelsesteam og en engageret og faglig dygtig medarbejdergruppe. Du bliver leder af en samarbejdsorienteret skole med en høj social kapital, høj trivsel og et godt samarbejdsklima. Du bliver en del af et skolevæsen, hvor der tænkes og udvikles på tværs, og hvor der samtidig er respekt for det lokale ledelsesrum.

Attendo A/S
Fysioterapeut – Nordsjælland og København

Attendo A/S, Frederikssund

Er du stærk i din faglighed og klar til at tage fat på en vigtig opgave, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så er du mere end velkommen til at sende din ansøgning.

Vi søger en fysioterapeut, der er interesseret i at have sin primære arbejdsplads på Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund, men også at deltage på vores plejehjem/hjemmepleje i det resterende Nordsjælland og København.

Vi tilbyder:

 • En meget spændende opgave forbundet med etablering af et helt nyt plejehjem indenfor friplejeboligloven
 • En stor og stærk organisation, som har både lang erfaring og gode resultater på ældreområdet i hele Norden
 • Et regionskontor med en ledelse og en faglig stab med kompetencer indenfor bl.a. økonomi, faglig kvalitet og HR
Attendo A/S
Jobindex A/S
Salgschef med eksporterfaring til ung designvirksomhed

Jobindex A/S søger for Frederik Bagger ApS i København K

Har du erfaring med eksportsalg – gerne fra retailbranchen? Og har du mod på at indgå i et ungt team med masser af iværksætterånd?

Frederik Bagger ApS er en ung virksomhed på knap 6 år. Vores krystalglas er at finde på hylderne hos bl.a. Magasin, Illums Bolighus og Bahne. Konceptet bag Frederik Bagger er at skabe moderne og brugbare produkter af miljøvenligt krystalglas.

Vi er repræsenteret flere steder i Europa, men vi skal vækste, og her kommer vores nye salgschef ind i billedet. Strategien og kapitalen er på plads, så nu skal der eksekveres!

Vil du med, så læs mere her.

Jobindex A/S
Motus A/SMarketing Manager med fokus på branding og leadgenerering

Motus A/S, Brøndby

Du sidder måske i dag hos en IT-leverandør, har 2-3 års erfaring fra et bureau, eller har på anden vis tilegnet dig en masse gode evner og erfaringer inden for online markedsføring.

Dit primære mål vil være at levere leads til vores sælgere… gerne rigtig mange, og gerne meget hurtigt – derfor er stillingen også for dig, som allerede er skarp til markedsføring – herunder LinkedIn, Facebook Ads, Google Ads, SEO, branding, annoncetekster osv. Vi kræver ikke, at du er ekspert i alt, men vi har brug for én som kan levere resultater og brænder for at give den gas med markedsføring og branding og som er stærk til skriftlig kommunikation.

Til gengæld tilbyder vi et job som du får mulighed for at præge meget selv, både ift. at lægge strategien for vores markedsføring og branding, men også omkring selve udførelse og eksekvering af planen.

Stadsing A/SAccount Managers - en til øst og en til vest

Stadsing A/S, Nørresundby

Stadsing vokser og derfor søger vi to Account Managers til større safety-kunder i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Din primære funktion bliver at opdyrke det store potentiale, som Stadsing har. Dit fokus bliver på at sælge produkter og ydelser indenfor safety og arbejdstøj til større virksomheder.

Vores kundegruppe spænder fra produktionsvirksomheder, over servicefag, bygge- og anlæg til food og pharma og vi ser gerne, at du har erfaring i et eller flere af disse segmenter.

Vi tilbyder

 • God fast løn, provision og pensionsordning
 • Et spændende og selvstændigt job
 • Fantastiske kolleger
Den Sociale Udviklingsfond
Fleksibel, faglig passioneret socialkonsulent til unge med autismespektrum forstyrrelser til BOAS Valby

Den Sociale Udviklingsfond

Er du optaget af unge mellem 18 og 35 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og psykiatriske tillægsdiagnoser; ADHD, traume, angst og depression? Er du dygtig til personlig planlægning, brænder du for at gøre en forskel for vores skønne unge mennesker og er du skrap til dokumentation? Så håber vi, at du vil søge vores ledige stilling som socialkonsulent! –Stillingen er en fuldtidsstilling med aften- og weekendvagter.

Du er en del af et team, der har ansvaret for i alt 22 unge i Valby. Du arbejder i vores opgangsfællesskab og dermed i de unges hjem, i vores fælleslokaler og i nærmiljøet. I samarbejdet med den unge skal du sikre et trygt og udviklende miljø og koordinere en tværfaglig indsats. I din koordinerende funktion skal du samarbejde med pårørende og samarbejdspartnere.

Den Sociale Udviklingsfond
Plantas A/S
Vil du være en af Danmarks bedste købmænd på hjul og har du CE-kørekort?

Plantas A/S, Greve

Blomster bringer glæde – og du bringer blomster. Nu har du muligheden for at blive Danmarks bedste købmand på hjul inden for afskårne blomster og potteplanter.

Du får et selvstændigt job samtidig med, at du har alle fordelene ved at blive en del af et stærkt team og en stærk virksomhed. Sammen med dit team planlægger du opgaverne med at besøge en fast kundekreds af blomsterhandlere på Sjælland og Øerne samt lave opsøgende salgsarbejde.

Arbejdsdagen starter med, at du pakker bilen med friske blomster, som du sælger til blomsterhandlerne fra bilen. Vi har mange erfarne og dygtige kunder, som ved, hvad de gerne vil have. Imidlertid er det vigtigt, at du altid kan hjælpe og rådgive kunderne, så de bliver inspireret og altid har en viden om kvalitet og holdbarhed, som de kan give videre til deres kunder.

Plantas A/S
LeasePlan Danmark A/STo initiativrige kontorelever

LeasePlan Danmark A/S, Brøndby

Er du klar til at færdiggøre din uddannelse, hvor du får erfaring fra erhvervslivet? Vil du udvikle dig personligt imens?

Med start i september 2021 vil du i løbet af din 2-årige elevtid blive en del af flere forskellige afdelinger. Du vil indtræde i afdelingerne på lige fod med dine øvrige kolleger, og du vil blive stillet overfor mange forskelligartede opgaver, hvor ikke to dage er ens.

Dine opgaver varierer alt imellem bestilling af biler, oprettelse af tilbud, afstemning af kreditorkonti, bearbejdning af skadeanmeldelser, deltagelse i projekter samt meget andet. Du får mulighed for at prøve dig selv af og udvikle dig personligt og fagligt inden for dit fagområde.

Danske AdvokaterVicedirektør: erfaren og visionær leder

Danske Advokater, København

Danske Advokater søger en leder med juridisk baggrund til at stå i spidsen for Danske Advokaters afdeling for Policy og Viden. Afdelingen er én af to afdelinger i Danske Advokaters nye struktur, og du vil sammen med den anden vicedirektør og den adm. direktør udgøre Danske Advokaters daglige ledelse.

Du får ansvaret for, sammen med Danske Advokaters 20 fagudvalg, at sikre advokatbranchen indflydelse på egne rammevilkår og på lovgivningsprocessen generelt. Du får også ansvaret for samarbejdet med de 22 specialforeninger for advokater, som vi både samarbejder med politisk og leverer serviceydelser til i det daglige.

Du får ansvaret for

 • ledelse og udvikling af afdelingens 13 medarbejdere
 • sammen en den øvrige ledelse at udvikle Danske Advokater
 • interessevaretagelse og synliggørelse af branchen og dens værdiskabelse
Geveko Markings Denmark A/S
HR-studentermedhjælper

Geveko Markings Denmark A/S, Kastrup

Motiveres du af at være en del af en global HR-funktion i en spændende produktionsvirksomhed i vækst? Er du god til struktur, og er du detaljeorienteret? Har du lyst til at være med til at sikre at vores HR-system og processer fungerer optimalt? Så er du måske den nye HR-studentermedhjælper, som Geveko Markings leder efter.

Med direkte reference til vores Head of Group HR & Internal Communications, vil du indgå i et lille og nyoprettet team, hvor vi er gode vil at sparre med hinanden om de opgaver vi hver især sidder med. Et af de strategiske projekter for HR er at sørge for at vores nyligt implementerede HR-system er fuldt opdateret. I slutningen af 2020 gennemførte Geveko Markings et opkøb, som medvirker til at Geveko Markings voksede med ca. 185 nye medarbejdere. Dem skal vi i løbet af 2021 have ind i vores systemer og processer. Det er her, vi har brug for din hjælp ca. 12-15 timer per uge.

Geveko Markings Denmark A/S
Danske AdvokaterJuridisk konsulent til at udvikle den fagpolitiske interessevaretagelse i advokatbranchen

Danske Advokater, København

Vi søger en ny kollega, som vil bidrage til at udvikle Danske Advokaters arbejde med at sikre indflydelse på lovgivningen og fornuftige rammevilkår for at drive advokatvirksomhed.

Dine opgaver vil navnlig bestå i at tilrettelægge, koordinere og løbende udvikle samarbejdet med Danske Advokaters fagudvalg. Du vil deltage i møder med myndigheder og organisationer samt få ansvaret for høringer vedrørende udkast til lovforslag og lignende. Herudover kommer du til at koordinere og gennemføre projektarbejde til gavn for branchen.

Du vil komme til at samarbejde med specialforeninger for advokater, som Danske Advokater har et tæt samarbejde med, og som vi leverer faglig og praktisk sparring til i forbindelse med deres bestyrelsesarbejde, deres faglige arrangementer mv. Du vil også komme til at arbejde med GDPR og juridiske aspekter af digitaliseringsprocesser.

Danske AdvokaterKursusudviklingskonsulent med forretningssans og engagement til advokatbranchen

Danske Advokater, København

Danske advokater er i gang med en transformation, med fokus på at skabe øget værdi for medlemmer og kunder og hvor vi hver dag arbejder på at forbedre omdømme og udvikling af branchen. Det er afgørende for vores eksistens, at vores medlemmer og kunder er tilfredse, og at vores ydelser bidrager til, at de kan drive sunde advokatvirksomheder.

Det bliver din opgave at tilrettelægge og udvikle vores netværks- og kursusforretning og sikre, at vi fortsat har de bedste tilbud til advokatbranchen.

Opgaverne vil primært bestå i – i samarbejde med kolleger, advokater og repræsentanter for Danske Advokaters fagudvalg og specialforeninger for advokater – at planlægge og udvikle kurser og uddannelser. Vi tilbyder alt fra længerevarende uddannelser i f.eks. compliance, voldgift og mediation til ét-dages kurser inden for juridiske specialer, drift af advokatvirksomhed og netværk.

DMKonsulent til Arbejdsliv og karriere

DM, Frederiksberg

DM udvikler sig og har brug for dig. Som konsulent i DM skal du bidrage til vores arbejde med netværk og mentorer, hvor medlemmer udveksler erfaringer og støtter hinanden.

Netværk og mentorprogram er en central del af DM’s arbejde for medlemmerne. Netop nu har vi mere end 60 netværk for medlemmer og tillidsrepræsentanter, og det er vores ønske at videreudvikle og tænke netværk sammen med det eksisterende mentorprogram. Samtidig er det vores mål at udvikle digitale løsninger, som kan understøtte begge indsatser. Derfor har vi brug for dig, der brænder for at sætte medlemmerne i spil til gavn for fællesskabet.

Dine opgaver vil være at:

 • udvikle og drive DM’s medlemsnetværk og mentorprogram i samarbejde med dine kolleger, så endnu flere medlemmer og interesserede deltagere får en god oplevelse
 • bidrage til at udvikle digitale løsninger for netværk og mentore
Høje-Taastrup KommuneSPIR søger socialpædagoger til nyoprettet tilbud

Høje-Taastrup Kommune

Nyoprettet team søger socialpædagoger til dag- og aftentjeneste.

SPIR er et udekørende døgnstøttetilbud, som er målrettet mennesker fra 18 år med betydelig nedsat funktionsevne på forskellige niveauer – herunder opmærksomhedsforstyrrelser, kognitive udfordringer, psykisk sårbarhed og/eller særlige sociale problemer.

SPIR er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, hvor støtten løbende tilpasses borgernes behov. Borgerne har mulighed for at få støtte 24 timer i døgnet i alle ugens dage.

Vi tager udgangspunkt i et helhedssyn, hvor den enkelte ses som et aktivt handlende og selvbestemmende individ i relation med omgivelserne.

Høje-Taastrup KommuneSPIR søger social- og sundhedsassistenter til nyoprettet tilbud

Høje-Taastrup Kommune

SPIR er et udekørende døgnstøttetilbud, som er målrettet mennesker fra 18 år med betydelig nedsat funktionsevne på forskellige niveauer – herunder opmærksomhedsforstyrrelser, kognitive udfordringer, psykisk sårbarhed og/eller særlige sociale problemer.

SPIR er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet, hvor støtten løbende tilpasses borgernes behov. Borgerne har mulighed for at få støtte 24 timer i døgnet i alle ugens dage.

Der er er fokus på det at bo i egen bolig. Borgeren kan få støtte til at få struktur og overblik i sin hverdag, til at udvikle eller vedligeholde færdigheder og mestringsstrategier. Vi arbejder med den enkelte borgers progression, derfor er en hel central opgave i arbejdet at støtte borgeren i at fastholde og udvikle fællesskaber for at modvirke social isolation og ensomhed.

Ballerup KommuneMedarbejdere til Stokholtbuens solistenhed

Ballerup Kommune, Herlev

Stokholtbuens solistenhed søger dig som brænder for at samarbejde med voksne med autisme samt nedsat psykisk funktionsevne. Vi søger 2 nye kollegaer til spændende stillinger 30 - 37 timer ugentligt fordelt på dag og aften arbejde samt hver 2. weekend.

I solistenheden får du en helt særlig mulighed for at arbejde 1:1 i mange af borgernes vågne timer og blive en del af et team på 7 fastansatte, der tilrettelægger indsatser for 2 borgere.

Arbejdet i solistenheden byder på intenst og nærværende samvær med borgere, der har omfattende behov for støtte til at opretholde balance i deres nervesystem. Det betyder bl.a., at man som medarbejder skal være god til at være på forkant af situationer, kunne vende utrygskabende situationer til igen at være trygge.

Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj KejserEjendomsmægler

Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj Kejser, København

Ejendomsmægler søges til nystartet forretning med store ambitioner, evt. kendskab til sagsbehandling er en fordel.

Valid dokumentation for tidligere resultater er en fordel.

Attraktive salærordninger tilbydes efter kvalifikationer uden afregning.

Dit drive gør en forskel for dig, kunderne og alle dem du møder på din vej.

Ordentlighed, troværdighed, & etik er i højsædet.

P+, Pensionskassen for Akademikere
Pensionsrådgiver

P+, Pensionskassen for Akademikere, Frederiksberg

Brænder du for pensionsrådgivning, og har du erfaring med digitale processer, så er vi på udkig efter dig.

P+, Pensionskassen for Akademikere søger en fagligt stærk pensionsrådgiver, der har et udpræget servicegen og brænder for den daglige kundekontakt. P+ er en arbejdsplads præget af tillid, arbejdsglæde og engagement.

Vi tilbyder bl.a. en attraktiv pensionsordning, videreuddannelse, sundhedsforsikring, tandforsikring samt kantine-, frugt- og fysioterapi-/massageordning. Vi prioriterer godt samarbejde, klar kommunikation og ansvarlig ledelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Pensionsrådgivning, sagsbehandling og administrativ opfølgning.
 • Telefonisk og skriftlig rådgivning af vores medlemmer.
 • I samarbejde med teamet at videreudvikle digitale processer og arbejdsgange i vores nye administrationssystem og medlemsportal.
P+, Pensionskassen for Akademikere