15 job matcher din søgning 15 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Rudersdal Kommune Fysioterapeut, der er vild med geriatri og tværfagligt samarbejde, søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården (barselsvikariat)

Rudersdal Kommune, Nærum

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Enkelte fysioterapeuter varetager desuden ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

  • Du bliver en del af et team med fem ergoterapeuter og syv fysioterapeuter.
  • Du vil få et alsidigt job med mange bolde i luften med stor indflydelse på struktur og planlægning.
  • Du står for vurdering, træning af borgere individuelt og på hold samt hjemmebesøg.

Du er med til at arrangere og koordinere indsatser og møder omkring din borgers forløb samt den gode overgang til eget hjem.

Gem
Brehms Spilerdug ApS Underviser og produktspecialist

Brehms Spilerdug ApS

– Formidling og salg af Spilerdugs løsninger inden for ergonomi og forflytning

Du får det primære ansvar for vores brugere og kunder på Sjælland. Gennem synlighed og faglighed udvikler du relationen til eksisterende kunder og skaber kontakt til nye.

Du kommer til at instruere og uddanne i brugen af Spilerdug ved forflytningsopgaver, påklædning m.v. Derudover bliver du en del af udviklingen af metoder, instruktionsvideoer, vejledninger, E-learning og meget mere. Alt sammen med fokus på at forbedre vores mange brugeres dagligdag. Du vil desuden deltage aktivt i virksomhedens fortsatte udvikling.

Rudersdal Kommune Genopslag - Ergoterapeut søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Kunne du tænke dig at blive en del af vores rejse mod fremtidens midlertidige pladser sammen med et stærkt fagligt team med høj social kapital?

Så skal du søge stillingen som ergoterapeut hos os.

Som Ergoterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold på midlertidige pladser efter sundhedsloven § 140 og serviceloven § 86,1.

Du tilrettelægger den ergoterapeutiske intervention ud fra startsamtale, vurdering og de mål, du sætter sammen med borger og pårørende.

Vores mål er at tilbyde en helhedsorienteret og meningsfuld indsats for borgerne.

Attendo A/S
Fysioterapeut

Attendo A/S, Frederikssund

Er du stærk i din faglighed og klar til at tage fat på en vigtig opgave, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så er du måske vores nye fysioterapeut.

Attendo Lærkevej er et friplejehjem med 72 beboere fordelt på tre etager.

Med reference til virksomhedschefen bliver dit primære ansvar at udmønte Servicelovens § 83a og § 86 vedrørende hverdagsrehabilitering og vedligeholdende træning. Dette i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer og ledelsen. Derudover vil du få medansvar hvad angår det fysiske arbejdsmiljø på Lærkevej, blandt andet at fremme en god og stabil forflytningskultur.

Attendo A/S
Gem
Nordic Netcare
Er du utdannet fysioterapeut/kiropraktor/osteopat og snakker norsk/svensk? Kanskje du har behov for en pause fra klinikkarbeid? Jobb hjemmefra i hele Danmark

Nordic Netcare

Vi opplever økt etterspørsel på vår helseservice, og vi søker derfor flere norsk- eller svensktalende fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater.

I tett samarbeid med vårt kvalitetssikrede nettverk av klinikker skal du gi råd og veilede pasienter, så de sikres et effektivt, personlig og skreddersydd behandlingsforløp.

Du skal derfor være interessert i å veilede og rådgi pasienter – alltid med utgangspunkt i høy faglighet og med fokus på en positiv og motiverende dialog.

Nordic Netcare
Gem
Kodexgruppen ApS Vikarer søges til vores dynamiske vikarbureau i sundhedsbranchen

Kodexgruppen ApS

Vil du være en del af vores stærke teams på Fyn, i Nordsjælland og Hovedstadsområdet?

Er du sygeplejerske, ergoterapeut, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller ufaglært med solid, dokumenteret erfaring?

Hos Kodexgruppen samler vi på landets dygtigste, mest empatiske og nærværende sundhedsvikarer. Mennesker, der ligesom os, mener, at arbejdet med vores ældre og udsatte medborgere er det vigtigste arbejde, der findes. Mennesker, der ikke bare kan deres kram, er fagligt forankrede og er professionelle til fingerspidserne, men også er i stand til at se det hele menneske foran dem, uagtet vedkommendes livssituation.

Egedal Kommune
Pædagog, ergoterapeut eller SSA søges 30-35 timer/uge

Egedal Kommune, Ølstykke

Søvænge er et socialpædagogisk botilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, der har brug for støtte i hverdagen.

På vores botilbud ser vi alle mennesker som unikke og ligeværdige. Mennesker er forskellige, med forskellige behov, evner og færdigheder; men uanset hvem vi er eller hvad vi kan, har vi alle den samme værdi. Vi ser, hører og møder hinanden med viljen til at forstå.

Vi søger dig, der er uddannet pædagog, ergoterapeut eller sosu-assistent til vores udviklende og inspirerende team, hvor vi samarbejder om vores faglighed, støtter hinanden og deler hverdagens sjoveste og sværeste ting. Beboerne har brug for hjælp og støtte hele dagen - det kan være personlig hygiejne, hjælp til at spise, hjælp til at komme på arbejde, hjælp til at indgå i sociale sammenhænge etc.

Egedal Kommune
Fredensborg Kommune
Kære Børnefysioterapeut

Fredensborg Kommune, Humlebæk og Kokkedal

Har du lyst til at sikre børn i Fredensborg Kommune de bedste muligheder for træning, motorisk udvikling og læring– så er vi parate til at gøre dig til en del af vores team.

Vi søger snarest muligt en erfaren børnefysioterapeut, der brænder for at samarbejde med børn, og deres familier, og som har lyst til at være med til at udrede og stimulere børn med fysiske problemer til at få det bedste udviklingspotentiale og et godt aktivt børneliv.

Dine arbejdsopgaver vil udover vurdering af udviklings- og funktionsniveau omfatte den løbende træning af børnene. Du skal kunne vejlede forældre og pædagogisk personale i hensigtsmæssig håndtering og stimulation af barnet samt stå for at udarbejde mål og plan i samarbejde med familien. Du vil skulle indgå i arbejdet i omkring hjælpemidler, lejrings- og forflytningsopgaver samt udfærdige relevante data til børnesamråd, Børneambulatoriet og nationale databaser.

Altiden Omsorg A/S
Genoptræning Gribskov Altiden søger vikar for fysioterapeut

Altiden Omsorg A/S, Helsinge, Græsted og Gilleleje

Vil du være med til at gøre en forskel for det enkelte menneske, og motiveres du af at arbejde i et stærkt og fagligt team?

Vi varetager, som eneste private leverandør i Danmark, den kommunale genoptræning indenfor sundhedsloven og serviceloven for Gribskov Kommune. Vi har genoptræning på 4 forskellige lokationer i henholdsvis Helsinge, Græsted og Gilleleje. Næste forår flytter al genoptræning til kommunens nye Sundhedshus.

For at kunne løfte opgaven bedst muligt er det nødvendigt at kunne samarbejde tværfagligt og på tværs af organisationen. Ligeledes er det vigtigt, at du er god til at motivere borgeren og sætte mål. Det er en fordel, at du er struktureret og skriftligt velformuleret.

Altiden Omsorg A/S
OK-Fonden
Friplejehjem Bavne Ager søger ergoterapeut

OK-Fonden, Gilleleje

Er du vores nye, dygtige og omsorgsfulde ergoterapeut? På Bavne Ager skal vi have mod til at gå lidt mod strømmen og give beboere, familie og kollegaer plads til at realisere gode idéer og drømme, der giver livsglæde og livskvalitet. Hos os vil du blive mødt af dygtige kollegaer, der går på arbejde med hjertet forrest, og som møder både beboere, kollegaer og pårørende med varme, omsorg og interesse.

Vi ønsker at bibeholde en bred gruppe af terapeuter, da det giver mulighed for at fokusere på rehabilitering, habilitering, træning og vedligeholdelsestræning. Som ergoterapeut på Bavne Ager vil du have følgende fokuspunkter:

  • Re- og habilitering
  • Vedligehold af nuværende funktionsniveau
  • Medansvar for aktiviteter i hverdagen
Gem
Ergoterapeut med særlig interesse indenfor det Neurologiske speciale
Region Hovedstaden Ønsker du, at være en del af en arbejdsplads med særligt fokus på faglig sparring, kompetenceudvikling, tværfagligt samarbejde og godt...
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
Fysioterapeut til Neurologisk Afdeling på Hillerød hospital
Region Hovedstaden Hvis du har lyst til at arbejde med neurologiske patientforløb, så har vi den rette stilling for dig.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Indrykket:
Gem
GYM STAFF
Er du udadvendt, serviceminded og har interesse for fitness?
Fitness World A/S, Birkerød
Fitness World A/S
Indrykket:
Vi søger en fysioterapeut, der er glad for sit fag og forsat har lyst til at være i udvikling
Vi er 7 fysioterapeuter, der arbejder i et godt og stærkt team.
Hørsholm Fysioterapi & Rygcenter ApS, Hørsholm
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV