124 job matcher din søgning 124 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vallensbæk Kommune

Idrætsmedarbejder til socialpsykiatrisk botilbud Kløverengen

Vallensbæk

Kan du planlægge og facilitere motions- og bevægelsesaktiviteter, og kan du motivere beboere med psykosociale problemstillinger til en sundere og mere aktiv hverdag? Så er det måske dig, vi søger.

Du vil få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi arbejder med motion og bevægelse, og du vil arbejde tæt sammen med vores kost- og ernæringsvejleder, så vi opnår de bedst mulige resultater for beboerne.

Dine primære opgaver

  • Opsøge og motivere beboerne til deltagelse i motions- og bevægelsesaktiviteter.
  • Planlægge og gennemføre daglige motions- og bevægelsesaktiviteter, på og uden for Kløverengen.
  • Løbende tilpasning og udvikling af motions- og bevægelsesaktiviteter, med udgangspunkt i Kløverengens beboergruppe og beboernes ønsker.
Gladsaxe Kommune

Sundhedskonsulent i barselsvikariat til Lær At Tackle-kurser og Værebro Park

Søborg

Vi søger en sundhedskonsulent i et barselsvikariat, der ønsker at være tovholder for Lær At Tackle-kurserne. Sundhedskonsulenten skal derudover arbejde med sundhedsindsatser i Værebro Park og være en del af Social Balance i Gladsaxe Kommune. Fokus er på at øge sundheden i det udsatte boligområde.

Sundhed og Træning varetager en bred vifte af tilbud indenfor forebyggelse, sundhedsfremme, forløbsprogrammer, genoptræning, frivillighed samt aktiviteter for seniorer.

Vi søger dig, der kan lide at koordinere, strukturere og arbejde med sårbare frivillige og borgere.

Københavns Kommune

Afdelingsleder til Neurorehabiliteringen på Lions Neurocenter

København NV

Er du en visionær, nærværende og synlig leder, der kan inspirere og begejstre? Brænder du for at arbejde med og for mennesker med erhvervet hjerneskade?

Den selvejende institution, Lions Neurocenter, er et højt specialiseret tilbud for voksne i aldersgruppen 18-65 år med kompleks erhvervet hjerneskade.

Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Senzone ApS

Serviceminded medarbejder søges til Senzone i Aalborg

Har du passion for kundekontakt og rådgivning om fødder, samtidig med at du har ambitioner om at være ansvarlig for en butik, så læs med her!

Vi søger en kundeorienteret medarbejder, som tænker på kundernes bedste interesse, og som på sigt skal repræsentere os i Aalborg samt være vores ansigt udadtil – derudover som ønsker at være med til at styrke vores vækst.

Først vil du gennemgå en intensiv træningsperiode på tre måneder i vores butik i Silkeborg, hvor du vil blive grundigt klædt på.

Frederikssund Kommune

To visitatorer til visitationen i Frederikssund Kommune

Vi søger pr. 1. december 2023 to visitatorer med hhv. sygeplejefaglig og ergo- eller fysioterapeutisk baggrund, der brænder for at gøre en forskel, i samarbejdet med vores borgere og samarbejdspartnere og dermed sikrer helhedsorienterede forløb.

Stillingerne er på 35-37 timer om ugen.

Vi tilbyder et job på et område i udvikling. I afdelingen varetages sagsbehandlingen efter servicelovens bestemmelser for voksne på ældre- og sundhedsområdet og vi har et tæt samarbejde med rådgiverne i Voksenstøtte og leverandørerne. Vi er stadig i en læreproces med, hvordan man arbejder bredt tværfagligt og samtidig dyrker den monofaglige fordybelse. Det håber vi, at du vil bidrage til.

Behandlings- og Opholdsstedet TAO

Pga. nye indskrivninger søger Behandlings- og Opholdsstedet TAO en Miljøterapeut/pædagog

Hvalsø

Vi er et mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk behandlingstilbud for normalt begavet børn fra 6 år og op til 23 år med tilknytningsforstyrrelser og børn med autismespektrumsforstyrrelser. Vores mål er at skabe udvikling for disse sårbare børn og unge, hvor TAO vil være deres hjem i nogle af deres barndomsår.

Vi arbejder med en psykodynamisk tilgang i en struktureret, mentaliserende, miljøterapeutisk hverdag, hvor troværdighed, forudsigelighed og rytme er rammerne. Vi ligger tæt på skov og har helt unikke muligheder for skønne naturoplevelser.

Roskilde Tekniske Skole

Undervisningsassistent til fodterapeutuddannelsen

København N

Der er brug for flere færdiguddannede statsautoriserede fodterapeuter. Derfor ønsker vi at uddanne flere og vil fremover øge optaget af elever på Fodterapeutuddannelsen. Vi får derfor brug for flere lærere på uddannelsen.

Som medarbejder vil man indgå i et dygtigt lærerteam, der arbejder målrettet på at tilrettelægge undervisning, der kan fremme motivation og læring hos alle elever.

Vi tilbyder alle nyansatte et on-boardingforløb, som bl.a. indeholder et pædagogisk introduktionsforløb til det at være underviser.

Region Midtjylland

Dygtige og dedikerede pædagogiske medarbejdere søges til Den sikrede Behandlingsinstitution Koglen – skab tryghed og stabilitet for udsatte unge

Stakroge

Koglen består af 2 afdelinger – Lærkehuset og Granhuset – med i alt 11 unge mellem 12-18 år, der har brug for et særligt pædagogisk forløb.

”Det er meget tilfredsstillende at hjælpe unge mennesker i en meget svær periode. Og vi har rammerne, fagligheden og kollegerne til at gøre det til et rigtig godt og meningsfuldt job for dig,” fortæller daglig leder af Koglen, Sanne Timm Selvaratnam.

Du kan se frem til en hverdag i et fagligt stærkt team med ca. 60 medarbejdere. Vores mantra er: ”Et godt arbejdsmiljø skaber et godt behandlingsmiljø.”

Kildehaven A/S

Centerleder

Svinninge

Kunne du tænke dig at være del af et ledelsesteam, hvor dialog og inddragelse vægtes højt og hvor der er stort fokus på både faglighed og kompetenceudvikling? Så er du måske vores nye Centerleder?

Du vil blive leder i to af vores enheder, hvor der i alt bor 28 voksne med fysiske funktionsnedsættelser.

Du skal have lyst til at bidrage til Kildehavens fortsatte udvikling, samt være dygtig til at omsætte vores visioner, værdier og strategier til handling i hverdagen. Vi tror på en anerkendende ledelse, som forstår at kommunikere klart og respektfuldt med både ansatte, beboere og pårørende.

Region Midtjylland

Pædagogiske medarbejdere – skab tryghed for udsatte unge

Grenaa

Er det vigtigt for dig at gøre en forskel? Og vil du hjælpe sårbare børn og unge på rette vej i livet ved at skabe tryghed og stabilitet?

Din nye hverdag består af mange planlagte aktiviteter. Men et gennemgående tema i vores arbejdsområde er uforudsigeligheden – du kommer nemlig til at fungere som rollemodel for en række unge mennesker, som har meget forskellige forudsætninger – før og efter anbringelsen hos os.

Arbejde Adlers Aflastning

Fysioterapeut

København

Til nyt projekt hos Arbejde Adler skal vi bruge en række nye medarbejdere, som ser det spændende og attraktive i at drive aflastning for socialt udsatte på en ny og helhedsorienteret måde, hvor pleje, omsorg, genoptræning, sundhed og livsbetingelser betragtes som en helhed.

I den forbindelse skal vi bruge en erfaren fysioterapeut, som kan varetage træningen af Aflastningens beboere. En god samarbejdsevne og -vilje med den kommunale fysioterapi er vigtig kombineret med godt og selvstændigt drive.

AS3 Work&Care

Freelance Fysioterapeut

Sønderborg

Vil du bidrage til at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred? Og er du samtidig fagligt stærk og brænder for fysioterapeutiske indsatser, der retter sig mod psykiske lidelser? Så er du måske vores nye Freelance Fysioterapeut.

Vi vækster i AS3 Work&Care, og derfor søger vi efter en Freelance Fysioterapeut til vores center i Sønderborg.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at udføre fysioterapeutiske indsatser, der skal hjælpe vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet. Kandidaterne er henvist fra vores samarbejdspartnere inden for pensions- og forsikringsområdet.

AS3 Work & Care

Fysioterapeut - Vejle, Kolding og Sønderborg - Fastansættelse

Vejle, Sønderborg, Kolding

Vil du bidrage til at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred? Og er du samtidig fagligt stærk og brænder for fysioterapeutiske indsatser, der retter sig mod psykiske lidelser? Så er du måske vores nye fysioterapeut.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at udføre fysioterapeutiske indsatser, der skal hjælpe vores kandidater tættere på arbejdsmarkedet. Kandidaterne er henvist fra vores samarbejdspartnere inden for pensions- og forsikringsområdet.

Kalundborg Kommune

Hyldens Kvarter Hus 1 søger ny kollega

Høng

Grib chancen – kom og vær med på holdet på et nyt sted med fantastiske fysiske rammer, høj faglighed og hvor alle bidrager til at Hyldens Kvarter er et fantastisk sted at bo og arbejde.

Målgruppen i Hus 1 er voksne/ældre beboere – nogle har levet et langt liv med psykisk lidelse og nogle har et langvarigt alkoholforbrug – begge dele har sat sine spor på beboernes funktionsniveau og en del af beboere i hus 1 har brug for omfattende guidning/praktisk støtte til egenomsorg og til at holde deres lejlighed.

I hus 1 kan du forvente at møde nogle rigtig hyggelige beboere, som vil tage mod dig med glæde og fortælle deres livshistorier.

Tårnby Kommune

Sundhedsfaglig eller pædagogisk kontaktperson søges til botilbuddet Televænget

Kastrup

Har du lyst til relationsarbejdet med borgere i eget hjem? Kan du lide at have tiden til både den uformelle, den dybe og den svære samtale?

Botilbud Televænget er et socialpsykiatrisk botilbud, der rummer målgruppen borgere i alderen 18+, med udfordringer, der spænder over både psykiatriske lidelser med kormorbide tilstande.

Der er i alt 29 pladser på Televænget. Pladserne er både §107 og §108, hvilket vil sige at borgere hos os, skal afklares i funktionsniveau og støttes til at forbedre dette med henblik på at komme videre i egen bolig eller permanent botilbud.

Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S

Bandagist Centret søger fodterapeut

Horsens, Vejle eller Kolding

Kunne du tænke dig et job i en klinik med høj faglig standard og gode arbejdskolleger? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en kundeorienteret fodterapeut til en fast stilling på 30 timer til vores afdelinger i Horsens, Vejle og Kolding.

Du bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret fodterapeutteam. Gode kollegaer og gode arbejdsforhold med en venlig og uformel atmosfære.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vikarer til Holmegaardshuset

Holmegaard

Den Miljøterapeutiske Organisation består af flere afdelinger og dagbehandlingsskoler, der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-årsalderen. Vi søger lige nu dygtige vikarer til vores to døgnafdelinger på Holmegaardshuset.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og dynamisk arbejde i et til tider hektisk ungdomsmiljø med gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling.
  • Digitalt vagtplanssystem, som gør det nemt at se og byde ind på ledige vagter.
  • Mulighed for et garanteret minimumstimetal.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Fredensborg Kommune

En faglig stærk visitator til Møllevejen pr. 1. december 2023

Nivå

Du vil som visitator få en central rolle i forhold til at afdække og vurdere sager, samt visitere til vores dygtige pædagogiske vejledere, psykologer og vores nye familieteam, som varetager behandlingsindsatserne på Møllevejen eller i hjemmet.

Du vil ligeledes administrere og løbende føre tilsyn med vores ressource-, og dataoverblik og dermed spille en vigtig rolle i forhold til, at Møllevejen kan løfte de behandlingsopgaver, som henvises til os. Behandlingsindsatserne på Møllevejen kan eksempelvis være i form af rådgivning og samtaleforløb, vejledning i hjemmet, gruppeforløb til unge, forældre eller søskende.

DGI
Gem
DGI

DGI Nordsjælland søger instruktører til arbejde med bevægelsesglæde

Hillerød

Vil du være med til at gøre idræt, leg og bevægelse til en integreret del af hverdagen og skabe det optimale fundament for læring og trivsel blandt børn, unge og voksne?

Så kan du lige nu blive en del af vores instruktørkorps i DGI Nordsjælland og være med til at undervise lærere og pædagoger og andet relevant personale i idræt, leg og bevægelse som omdrejningspunkt for trivsel, udvikling og læring.

Vi tager afsæt i et spændende undervisningsmateriale, men du har også mulighed for at sætte dit personlige præg på undervisningen.

DGI
Gem
Witt A/S

Sælger søges til WittCare

Drømmer du om et job inden for salg til fysioterapiklinikker, sportsklubber, personlige trænere, træningscentre og studios, så er her en enestående mulighed.

Din base er i bilen, og det er forventningen, at din arbejdstid ligges ude hos kunderne med fokus på salg, demoer, produkttræning samt deltagelse i relevante messer.

Vi tilbyder en spændende, selvstændig sælgerstilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag og aldrig langt fra tanke til handling. Vi stiller firmabil, pc og telefon til rådighed.

Witt A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV